optimització de motors de cerca present pàgina web email extractor

Arxiu per Gener, 2013

Senyal 2007


Xile Algú sap com fer vins que agraden al paladar dels brasilers.

La Seña, icona vermella, el resultat d'una aliança entre Eduardo Chadwick (Errázuriz) de Xile i la família tradicional californiana Mondavi, és tot aquest èxit.

La idea era mostrar el seu naixement al món que Xile tenia la capacitat de produir un TOP vi car que feia joc amb el bol del seu valor.

Perquè no va escatimar esforços. Vinyes pròpies es van plantar a terroir apropiat sota el sol de la tarda, calenta, per estendre la maduresa del raïm. Al principi fins al resultat de la primera collita, les parcel · les Senyal es va preparar amb una selecció dels millors barrils de la vinya Errázuriz també Aconcágha vall.

El resultat és un tall de Cabernet Sauvignon, Carmenere, Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot. Madura durant un llarg període (18 mesos) en bótes (90% nou) i altres 12 mesos després de graduar barreja.

Senyal El nom significa "signature", "signe" o "password".Evaluació personal: ST (93 +) - Xile - 14,5% - Aconcagua Valley - R $ 498,00 - Ampliar - (Presentat per André Andrès)

Fosc Visual, molta fruita, amb tocs xàrters, xarop de pruna i rostir. En boca es mostra potent, més suau, ben equilibrada amb la fusta. Fruita a la mesura. Impressionat per la fusió. Calenta, però no alcohòlica. Després de tot és 14.5% d'alcohol, no va aparèixer. A Marc, que ja proporciona tant plaer, però millorarà en gran mesura amb el temps de l'ampolla.

Seguiu el Blog Viure la vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc Vida visqui a Facebook

Millor fet amb el raïm blanc Sauvignon Blanc provat últimament que no va venir de Xile, però a França, més precisament a la vall del Loira, on "Didier Dagueneau" va resultar ser una mena de mag vins de Pouilly-Vaig fumar. Didier era un personatge únic, aspecte Hippie (pelut i barbut) no tenia formació en enologia i utilitza mètodes inusuals de producció a la regió, com la fermentació en bóta.

Després de la seva mort al setembre de 2008 als 52 anys d'edat, víctima d'un accident d'ultralleuger, els seus fills Benjamin i Charlotte seguir els seus principis a la recerca de la màxima expressió de la Sauvignon Blanc. Domaine Didier Dagueneau fins i tot augmentant 3-27 hectàrees seva àrea encara es considera un garatge celler.

Els vins del celler són Blanc Vaig fumar de Pouilly, Pouilly Fumé en Chailloux, Buison Renard, asteroide, Silex i Pur Sang (la part superior del celler). Després d'un període sense importador al Brasil, va tornar a mans de Casa Flora i venut Ville du Vin per la victòria. No és barat, però estretament coincidir amb l'expectativa. Començar a 350,00 i pujar fins $ 700,00.

Avaluació personal:
ST (95 +) - Didier Dagueneau "Pur Sang" - 100% Sauvignon Blanc

 • El vi a la copa, amb aromes ja impressiona oberta en primer pla com fruita (meló, préssec, mango, mandarina) caràcter mineral de flors i llum forta. En boca és suau amb una lleugera untuositat característiques, la combinació de la fruita i frescor. Perfil mineral dominant, molt elegant i persistent. Un enlluernador blanc, sol, mostrant el raïm sauvignon blanc en la seva esplendor.

Seguiu el Blog Viure la vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc Vida visqui a Facebook

El bloc acaba de rebre e-mail amb un tema de la revista Food Go'Where febrer, on alguns amics paulistes com Walter Tommasi, Álvaro Galvão, Paulo Sampaio i altres experts van avaluar a cegues xilè Cabernet Sauvignon i els nord-americans. Molt interessant veure el resultat a continuació:

TAST-xilena per silvestretg

Seguiu el Blog Viure la vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc Vida visqui a Facebook

Marc Bassi, rei del BBQ, va revelar el secret per preparar matambre perquè no s'assequi a la graella. Bassi també desmitifica el flanc, i diu que la carn no és de segona mà.

Seguiu el Blog Viure la vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc Vida visqui a Facebook

Cada vegada que com la majoria dels vins portuguesos. Aquesta predilecció es va confirmar en una degustació informal setmana amb vins de Lisboa, i la presència del Director d'Exportació de Quinta do Pinto, Pedro Fonseca, a la vorera del restaurant argentí La Dolina.

Amb gran tradició vitivinícola, Swindon, una petita ciutat de Lisboa és la terra cases de vins coneguts, Chocapalha, Quinta do Monte D'or, panques, entre d'altres. Són productors respectats amb noms ja que incorpora el que alguns anomenen la Granja de Swindon.

Quinta do Pinto és un projecte relativament nou, que promet unir-se a les bones cases de vi de la regió. Llarga abandonats, renascut fruita de la passió d'un enòleg que vol deixar la seva empremta.

Adquirida el 2003 amb el nom de Quinta do Anjo per Afonso Pinto, la propietat va ser abandonada, però tenia una història de connexió amb el vi des del segle XVII. 100 hectàrees es van modificar ràpidament, amb la plantació de raïm que mostren el gust francès del propietari, Marsanne, Roussanne, Viognier, Cabernet, Chardonnay, entre 19 varietats locals i internacionals plantats allà.

El nom va sorgir fer Pinto Cinquena perquè el vi que es produeix en el segle XVII, aquesta propietat valia més que un Vintém, Pintos, una moneda d'or a petita vigent en el moment. Més informació sobre el celler aquí .

El vi sabia a dos vins, un de blanc i un altre vermell. Les primeres vinyes Lasso Verema Seleccionada 2010 - ST (88) - 90,00 € - un de blanc amb un tall inusual, varietats portugueses (arinto, Fernão Pires) amb una petita porció de la llengua francesa (Sauvignon Blanc i Chardonnay). Va mostrar una visual de color groc daurat, aroma intens amb notes de fruita tropical, floral i mineral. Fàcil de beure, amb bona acidesa, una mica de cremositat, demanant menjar.

Les vinyes de la xarxa
Lasso Verema Seleccionada 2009 - ST (88) - 90,00 € - també és un tall amb el raïm portuguesa (Touriga Nacional) al llarg dels francesos (Syrah i Cabernet Sauvignon), amb l'estadi durant 9 mesos en bótes de roure francès. Fosc Visual. Un vi amb una fruita com passificada evolucionant cap melmelada de figues. Equilibrat i amb bona concentració a la boca. Ja està fet, sinó que ha d'evolucionar bé en ampolla. També demana menjar. Es va harmonitzar amb una Sanduba (a la foto) i Tagliatta (baix). Una gran combinació.

Els vins són importats per la Germandat .

Seguiu el Blog Viure la vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc Vida visqui a Facebook


La diferència entre un bon vi i vi de taula és el raïm. Els raïms que componen un vi de qualitat prové d'una vinya d'origen europeu anomenat "Vitis vinifera", que engendren conegut Caberne t Sauvignon, Merlot, Chardonnay i altres. Només ells tenen la propietat de produir raïm concentrats amb les característiques per a l'elaboració de vins de qualitat. Els raïms més comuns, espècie Vitis labrusca, que es conrea al Brasil, per exemple, Isabel (vi negre) i Niagara (vi blanc) fan vins simples, anomenats vins de taula.

La importància de la qualitat d'un vi és la qualitat del raïm, que es planta en els recursos lloc, el clima, la poda i apropiat correctes, el que resulta en un gran vi. Al Brasil això no té molta diferència entre un bon vi i vi de taula, ara fora del país el que diferencia un vi de qualitat són els seus noms. El vi de taula és més barat que el bon vi.

Seguiu el Blog Viure la vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc Vida visqui a Facebook


El judici de París era un tast organitzada en 1976 pel crític Steven Spurrier. En aquest cas, els membres del jurat sotmesos a cegues els vins desconeguts de tast de Califòrnia va triar el millor de França, provocant un impacte revolucionari en el món del vi. El Museu Nacional d'Història Americana Smithsonian cases a la col · lecció, dues ampolles de vi - un Stag Leap Wine Cellers Cabernet Sauvignon 1973 Chateau Montelena Chardonnay i 1973. Aquests van ser els vins que van guanyar la famosa tast de París de 1976, quan un grup d'experts francesos en comparació alguns dels més famosos vins francesos amb una nova generació de vins de Califòrnia. No sabien que el resultat arribar a ser bastant el mercat del vi, marcant el començament d'una edat d'or per a la viticultura que s'estén al món del vi més enllà de les fronteres de França ungit - a Austràlia, Xile, Amèrica del Sud, Nova Zelanda i a tot el món. Pel · lícula L'esdeveniment va ser àmpliament difós a la premsa, ha guanyat és la portada de la revista Time.

Del llibre El Judici de Paris per George M. Taber, qui, en 1976, va ser la trobada a París d'Amèrica Temps setmanal i únic periodista per presenciar l'esdeveniment.

Per sota dels vins per ordre d'avaluació:

Blancs

 • Chateau Montelena 1973 (EUA)
 • Roulot Charmes Meursault 1973 (FR)
 • Chalone Vineyard 1974 (EUA)
 • Spring Mountain 1973 (EUA)
 • Beaune Clos des Mouches Joseph Drouhin 1973 (FR)
 • Freemark Abbey Celler 1972 (EUA)
 • Bâtard-Montrachet
 • Ramonet-Prud'hon 1973
 • Puligny-Montrachet Les Pucelles
 • 1972 Domaine Leflaive
 • Vinyes Veedercrest 1972
 • David Bruce Celler 1973

VINS NEGRES

 • Leap Wine Cellars del Ciervo 1973
 • Château Mouton Rothschild 1970
 • Château Haut-Brion 1970
 • Château Montrose 1970
 • Ridge Vineyards Muntanya Bella 1971
 • Château Léoville-Les-Cases 1971
 • Mayacamas Vinyes 1971
 • Clos Du Val Celler 1972 87.
 • Heitz Cellers Vinyes de Martha 1970
 • 1969 Freemark Abbey Celler
 • Bâtard-Montrachet Ramonet-Prud'hon 1973
 • Puligny-Montrachet Les Pucelles Domaine Leflaive 1972
 • Veedercrest Vinyes 1972 (EUA)
 • David Bruce Celler 1973 (EUA)

Seguiu el Blog Viure la vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc Vida visqui a Facebook

Entre els meus principals objectius per a 2013 és beure menys però amb més qualitat, preferentment brous encara no es coneixen. I sembla que les coses van bé. No vaig començar bé l'any i estic tenint sorpreses agradables en el bol. Un va ser a l'ermita M. Sorrel 2006 un excel · lent vi que expressa la forma única de la qualitat real del raïm Syrah.

Hermitage és un dels principals atractius de la regió de Rhône, França. Les seves vinyes es cultiven a la regió des de l'any 500 abans de Crist. La seva àrea està restringit a un pujol a la localitat de Tain l'Hermitage. Compta amb una excel · lent exposició al sol. Els vins de la regió són tan valorats com classes crus de Bordeus. Sovint s'afegeix als vins de Bordeus per donar-los més força, profunditat i color. No produeixen vins negres i blancs. En els negres amb el raïm Syrah, que els permeti fins a un 15% de blancs raïm Marsanne i Roussanne. El resultat és un vi potent, amb cos i complex.

El nom es deu al Hermitage llegenda ferit cavaller de les creuades que torna a viure com un ermità a la muntanya fins al final dels seus dies.

Història del vi

Marc Sorrel ve d'una família instal · lada en Tain l'Hermitage des de fa més d'un segle, on el seu pare era notari Henri. Apassionat per la viticultura, propietat de 3,4 hectàrees de vinyes a Hermitage, la venda de les seves collites a comerciants fins a 1970, quan es va decidir a produir i embotellar el seu propi vi. Aquest canvi va ser un èxit complet, després d'haver produït dues collites de qualitat en 1978 i 1979. Amb la disminució del seu estat de salut, va convidar al seu fill Marc, formació enginyer químic, per fer-se càrrec de la producció. Marc Sorrel llavors va començar a aprendre l'ofici el 1982, amb un enòleg que treballava amb el seu pare. Sorrel Henri va morir el 1984 quan Marc es va quedar sol com a enòleg. Marc 2 hectàrees heretades del seu pare, la resta va als germans. Ell va adquirir altres terres a Hermitage, que formen el total de vinya de 4 hectàrees que opera en l'actualitat.

Els Vinyes

Les vinyes es troben al Côtes-du-Rhône nord marge esquerra del Roine, amb el sud i està protegit dels vents freds del nord i la creació d'un microclima d'influència mediterrània. El raïm syrah és la principal varietat de la regió i un dels deures del seu origen és exactament Tain l'Hermitage. En aquest terroir, syrah produeix vins de gran expressió aromàtica i estructura molt equilibrada i una evolució lenta que els dóna gran valor.

Equip

El celler està equipada amb 7 tancs d'acer amb capacitat d'entre 2.000 i 5.000 litres, amb equip automatitzat per bussejar barret durant la fermentació (pigeage). Una premsa pneumàtica s'utilitza per a les raïms blancs. El soterrani s'escalfa a 17 º C. La conducció de l'embotellament del vi es realitza per gravetat.

Tagliatta servir restaurant Ville du Vin

Avaluació personal:
ST (95)
- 100% Syrah - 13,2% - 22 mesos en bótes - R $ 600,00 - Ville du Vin

 • Quan va obrir espantat, olors estranyes ... com acidesa volàtil?, Rs. No. Però després d'una hora a la gerra de ventilació començar a obrir-se i mostrar el seu millor moment. Aquest és un d'aquells vins que eren només per sentir l'aroma que valia. Notes fruiters que recorden, pebre negre cirera i pruna, i un licor clar. Omple la boca i deixa un postgust llarg i saborós. Fruita fresca i neta. Potent, però no alcohòlica. Molt equilibrat. Gran acidesa. A Marc, que mostra amb el raïm Syrah per expressar-se.

Seguiu el Blog Viure la vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc Vida visqui a Facebook


El llegendari Le Pin és realment un vi excepcional a la Copa? Val la pena els 9.900,00 £ reals carregats aquí al Brasil?

Per respondre a aquestes preguntes hem d'entendre alguns factors. Tot comença amb la situació financera d'una persona que demostra, seguint la llei de l'oferta i la demanda, terroir ...

Encara que no és oficialment classificat, els grans vins de Pomerol com Le Pin i Petrus, tenen preus alts, sovint més alta fins i tot que el famós Premier Cru.


Aquest és un dels vins més respectats del món. La seva història va començar amb la compra de la propietat familiar Thienpont pala belga el 1979. Rare es conrea en només "dos acres de terra" en Pomerol (França), resultant en 600 casos a l'any, una quantitat molt petita. Preparat en un soterrani d'una casa tan petita que es necessita ni el nom Château. Un veritable "vi de garatge". El seu tall és principalment Merlot, amb una petita quantitat de Cabernet Franc.

El nom va sorgir Le Pin en honor d'un arbre de pi solitari que es trobava a la propietat.

Tot i ser considerat una mala collita, el vidre ha demostrat ser molt elegant, perfumat difícil de definir, especialment pròpolis, complex, amb molts matisos. Únic.

Per desgràcia, l'ampolla no va marcar, però la collita va ser gravat en el suro com es pot veure a la imatge de dalt.

Aquest vi va ser inaugurada pel seu amic Gustavo Varella en honor d'Antonio Carlos Leite (André Andrès). A més d'ell, es va obrir una Weinert 1983 Balthus 2005 i seña 2007 Alvear Pedro Ximenez 1927. Tot harmonitzat amb bella carn pastís. Va assistir a aquesta addició degustació dels anteriors, que, Sidney Santigo i Rafael Machado qui amablement va obrir el seu espai per satisfer DOC.

Seguiu el Blog Viure la vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc Vida visqui a Facebook