søgemaskineoptimering indsende website email emhætte

Arkiv for november 2012

Tennisspiller Roger Federer er den nyeste ambassadør for Moët & Chandon, Luksus champagne mærke.

Valg Federer var en kamp mellem stil og succes, siger virksomhedens officielle erklæring. Reklamekampagner vil begynde marts 2013.

Mærket har allerede en stærk tilstedeværelse i verden af ​​tennis, som er en stor sponsor af ATP World Tour (Roland Garros og US Open) og Shanghai Masters.

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd siden Blog Living Life på Facebook

Grundlagt i 2000 af Antonio Lopes Ribeiro, er huset placeret i Mouraz Mouraz, Portugal. . Sit varemærke at have produceret den første vin produceret i Dão-regionen, i henhold til den metode, organisk og snart efter den biodynamiske dyrkning . Den Dao er en af ​​de vigtigste og mest prestigefyldte vinregioner i Portugal. I dette land af stejle skråninger og små dale, der kører snoede floder, placeret mellem Serra da Estrela og Caramulo, cisterciensermunke bygge klostret St. Peter i Mouraz (12. århundrede), der giver anledning til etablering af vinmarker og vin i denne region.

De vigtigste sorter er plantet Touriga Nacional, Tinta Roriz, Alfrocheiro, Jaen og Holy Water for røde vine og Malvasia Fina, Bical, Cerceal og Alvarinho for hvide. Denne banebrydende og innovative design af vin blev skabt for at producere autentiske vine, der udtrykker den rigdom af dens terroir, respekterer cyklusser af naturen. Gården, med 13 hektar, er opdelt i 10 parceller med forskellige jordtyper og højder. Nones og gamle vinstokke plantet blande blandt fyr, eg, kastanje og korkeg. Jordbunden er overvejende består af granit og ler, med højder på mellem 140-400 meter.

Deres vine er til rådighed i Brasilien ved at importere Da Broderskab . Nedenfor er min personlige gennemgang:

Giv hus Mouraz 2010 - 100 Encruzado% - 13,5% - Portugal - Importør: Broderskabet - R $ 184,00 - ST (90)

Denne vin er produceret med hvide drue Encruzado af portugisisk oprindelse dyrkes i større mængder i Dão regionen. Anvendes i retten med andre kaster, er i øjeblikket også blevet brugt med succes i sortsvine. In-house Mouraz dyrkes økologisk på en absolut respekt for terroir oprindelseslandet. Efter gæring ved kontrolleret temperatur i alderen 3 måneder på dens fine bærmen med samme undersøgelse ("battonage sur løgne").

  • Visuel Verdeal gul med refleksion. Næse med aroma af citrus, mineraler og meget fremtrædende, vaseline. Medium fyldig, med god balance mellem syre og alkohol, medium vedholdenhed, frugtagtig eftersmag, blomstermotiver. En vin med en fantastisk og unik personlighed.

Flower Mouraz Reserva 2009-80% Touriga Nacional og 20% Tinta Roriz, Jaen og Alfroucheiro - 14,5% - Import: Broderskabet - R $ 363,00 - ST (91 +)

TOP vin vin er en blanding af druer, vinificeres i møllen, med trin til fods, efter tilspidset i 18 måneder i franske egetræsfade.

  • Visuel rubin med violette refleksioner. Intens aroma af "BANANADA", violet og modne røde frugter, hints af træ og krydderi. Gane er fyldig, god syre og "mildt alkoholiker." Bløde tanniner med god kvalitet, lang eftersmag, frugtagtig eftersmag med strejf af træ. Imponerer med stor kraft og koncentration. Fortjener vagt.

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd siden Blog Living Life på Facebook

Maison Veuve Clicquot og Cavist Shopping Leblon, Rio mærke af vin butikker, i dag indviet en eksklusiv enkelt midlertidig plads og Amerika: Veuve Clicquot Boutique Cavist par.

Boutique vil give kunderne mulighed for at opdage de nyeste innovationer og frigiver Maison Clicquot, samt mulighed for at købe eksklusive tilbehør underskrevet af mærket, som hermetiske propper, skåle, bakker, paraplyer, badehåndklæder, slips , poloer, Panama hatte, og andre objekter af ren lyst. Disse sand luksus og designer elementer kommer lige fra Frankrig i meget begrænset mængde, alle i gule "Clicquot".

Desuden vil dejlige rum bar service med salg af Veuve Clicquot champagne ved glasset.

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd siden Blog Living Life på Facebook

Den CRFlamengo i partnerskab med MC2 COMPANY lancere denne måneds eksklusive serie af vine og officiel mousserende klub alvorligt væddemål på en tråd, der akkumulerer en vækst på over 315% i de sidste 10 år og blev vurderet til mere end 261 millioner dollars i 2011 , ifølge bladet Vin Business International.

Ifølge OIV (Office International de la Vigne et du Vin) i Brasilien og mousserende vine kun have plads til at vokse. Når du er i Chile og Argentina, at forbruget per indbygger fra 15 til 31lts henholdsvis kun i Brasilien er tæt på 2lts.

MC2 Company er en ung virksomhed i Brasilien, men med stor international erfaring med kontorer i USA og Argentina. Holdet består af tidligere general Officerer og ledende medarbejdere i multinationale selskaber, der har besluttet at investere i det brasilianske marked. Hovedfokus i MC2 COMPANY er det kommercielle repræsentation og distribution af produkter, der giver klare fordele for den enkelte, samfundet og verden.

For varer:

Den flamske og BRUT BRUT ROSE blev skabt specielt til den brasilianske vingård CRFlamengo Villaggio Grando, under ledelse af vinmager Matthew Valduga med kun de bedste druer dyrket i Santa Catarina regionen, såsom Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay og Merlot.

Gran Reserva 2010 Rødvin er chilensk vin produceret af mest prestigefyldte boutique internationalt i løbet af 2011, Aguirre Winery, akkumulere mere end 75 internationale priser. Lavet af den bedste Cabernet Sauvignon og Syrah og lagret i tønder af fransk og amerikansk eg i 18 måneder inden aftappet, 2010 Gran Reserva har en intens og kompleks smag med aroma af roser, kirsebær, figner og roser.

Etiketterne blev udviklet i Washington, USA af designeren med ansvar for at skabe individuelle vine omdøbt til internationale kunstnere og atleter som Will Smith, Drake, Al B Sure, Magic Johnson, Keyshawn Johnson (KJ1/XIX), blandt andre.

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd siden Blog Living Life på Facebook

I aftes var sejren i John Straw, kommerciel direktør for Qualimpor, importør af portugisiske vingårde Esporão og Quinta do Crasto. For nylig overtog distributionen af spansk vin gigant Freixenet cava største producent i verden.

Den meget afslappet sammenkomst for en udvalgt gruppe har til formål at indføre nye årgange af nogle af de etiketter og Quinta do Crasto Spur, og en cava jeg vil tale for sig.

Quinta do Crasto er
beliggende i Douro, var den første til at blive officielt anerkendt som en vinproducent. Eksisteret siden da Marquis de Pombal afgrænsede regionen. Forbereder ikke hedvin inspirerende tilsætning af portvin. Tæmmet de barske tanniner, der skadede både vine i regionen, og nåede en utrolig succes. Hoje70% af produktionen eksporteres til 32 lande, med 25% kommer til Brasilien, dets største marked.

Sporen i Alentejo havde en begyndelse fuld af op-og nedture livet, men under ledelse af ejeren, John Roquette, at investeringen er nu rentabelt. Spur er det vigtigste mærke, men Monte Velho er et tegn på stor succes i Portugal. The Reserve og Private planteforædling vine er de mest spændende. En stor del af æren for den succes, bør anspore den australske vinproducent David Baverstock.

Privilegeret fra venstre mod højre: Leonardo Dantas (Qualimpor-ES), John Tubules (Qualimpor), André Andres (The Gazette), Vanderlei Martins (Carone), Boris Azevedo (Ville du Vin) og Sidney Santiago (Ville du Vin)

Vin af natten:

Spur Private Selection 2011 Black - 80% Semillon, 10% Marsanne og 10% Roussane - 14,5% - 6 måneder i tønder - R $ 120,00 - Carone og Ville du Vin - ST (94)

  • Fuldfører 11 sæsoner, med den første i 2001, er en af ​​de regelmæssige hvide vine, jeg kender. I en gul glas, klart og lyse look. Dejlige dejlige aroma og smag af eksplosiv frugt i sukkerlage, kokos, karamel og nogle toast. Ganen fedt, cremet, med en dejlig syrlighed give støtte. Smart, meget finish. Uovervindelig!

Quinta do Crasto Touriga Nacional 2010 - 100% Touriga Nacional - 14% - 18 måneder i egetræsfade - R $ 350,00 - Carone og Ville du Vin - ST (92)

  • Udarbejdet kun i store høst startede i 1995 på i alt 10 sæsoner. Violet ser helt koncentreret. Bright, med tynde tårer farvning glasset. Aroma af sorte frugter, blomster, Toasty og en fin træ. Tør smag, god krop og god balance, fine tanniner med blød tekstur. Med nok frugt eftersmag. Lang vedholdenhed.

Quinta do Crasto Tinta Roriz 2010 - 100% Tinta Roriz - 14% - 18 måneder i egetræsfade - R $ 350,00 - Carone og Ville du Vin - ST (92)

  • Denne røde havde kun fem afgrøder, 97, 99 2003 2009 og emprova; 2010. Visual stærkt koncentreret violet, lyse, med tynde tårer farvning glasset. Intens aroma af mørk frugt, krydderier, vanilje, blomstermotiver hånd og en baggrund af emalje. Ganen med krop, god syre og godt strukturerede tanniner. God balance mellem frugt og træ.

TOWER Spur 2007 - Icon vin - Flaske 3368 produceret i 2620-14% - Aragonez, Alicante Bouschet, Touriga Nacional og Syrah - 18 måneder i tønde + 36 måneder flaske - R $ 760,00 - Ville du Vin og Carone. - ST (93 +)

Produceret kun i år, hvor naturen byder på ekstraordinære omstændigheder, tårnet 2007 udtrykker, hvad der er bedst produceret i Esporão.

Først produceret i 2004, er nu lanceret 2007-høsten. "Som det skete i 2004, 2007 var et næsten perfekt år, hvad angår betingelserne for drue modning og høst selv - månederne juli og august er meget mild med kølige nætter og godt vejr under høst i september," siger David Baverstock, Direktør for ønolog af sporen, SA.

Vinmarkerne der gav anledning til 2007 TOWER vokse i jordbunden af overgangen mellem granit og skifer, har en gennemsnitlig alder på 20 og en produktion på 25 hl pr ha. Druerne, der udgør denne vin er Aragonez, Alicante Bouschet, Touriga Nacional og Syrah.

Efter manuel høst, druer valg og stammer blev druerne vinificeres separat, med den alkoholiske gæring og malolaktisk møller kører i tønder, hvor vinen hvilet 18 måneder gæring.

Efter at have fået den endelige blanding, vinen i alderen 3 år i flasken. Høst 2007 TOWER 3000 liter blev produceret.

  • Visuel rubin med lilla refleksion, uden glorie evolution. Aroma af modne røde frugter, ristet egetræ, balsamico, med blomster rører. Tør vin med syre og alkohol i perfekt balance. God krop, tanniner af stor kvalitet, giver det en fløjlsagtig konsistens Nice. Frugtagtig eftersmag, med antydninger af egetræ og blomstermotiver. Lang vedholdenhed. Men stadig ikke udviklet sig, og med en lang vej at gå. Dette er virkelig en vin af vagt.

Quinta dos Murças Tawny 10 år - gul maling, Tinta Roriz, Tinta Barroca og blæk Dog - 19,5% - R $ 180,00 - ST (91)

For at lukke aftenen med en blomstre smagt en Port Vin fremstillet af druer af fineste kvalitet, høstet fra vinstokke med en gennemsnitlig alder på 20 år. Efter gæring i den traditionelle proces med "træde", tilføjede cognac. Partierne var i alderen i brugte tønder til en gennemsnitlig periode på 10 år.

  • Visuel granat, aroma af tørret frugt, harpiksholdige og røget toner. God krop, korrekt, blød, aromatisk vedholdenhed og god syre. En fryd!


Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd siden Blog Living Life på Facebook

Sitet sæl Reserve lancerer et unikt udvalg af vine, der er anført af Jorge Lucki, en af de mest respekterede eksperter i landet. Ud over at vælge etiketter fra forskellige producenter i verden, Lucki forberedt tekster med værdifulde oplysninger om de vingårde, årgange og terroir.

Oenophiles og novicer kan vælge mellem tre sæt. Top Box leveres med en Brunello di Sopra Canalicchio 2007 (Italien) og Château Corbin Michotte 2005 - Grand Cru Saint Emilion (Frankrig), som normalt ville koste R $ 736 og vil blive tilbudt til 592 $. Ifølge kurator ", er to vine fra den gamle verden elite kategori. Fordoble dette en feinschmecker ikke, men kan nyde. " Premium pakke har fire vine: Rosso di Montalcino Canalicchio di Sopra 2010 (Italien), Syrah 2007 Malpaso Canopy (Spanien), Clos de Chakras Malbec 2008 (Argentina) og L'Argile 2006 Saint Jean du Barroux (Rhône), fra R $ 629 af R $ 497. "I denne udvælgelse valgt etiketter med årgange spænder fra 2006 til 2010. I hvert tilfælde, jeg angiver en periode med prøvesmagning, "forklarer Lucki.

Har en Tasting Box tilbyder seks druer perler: Cavas de Crianza Cabernet Sauvignon 2008 Clos de Chacra (Argentina), Dios Ares 2007 Crianza Pujanza (Spanien), Pierre Gaillard Syrah 2007 (Frankrig), Casa Cadaval Padre Pedro 2009 (Portugal), Villa Chiopris Livon Friulano 2010 (Italien) og El Milagro Carmenère Reserva 2008 Puertas (Chile) fra £ 447 per R $ 387. "Der er seks vine fra forskellige nationaliteter, mere end jeg kan tegne perfekt (ikke i ord, men i slurke) disse sublime erindringer," forårsager ekspert.

Valg af Jorge Lucki vil være tilgængelig i www.seloreserva.com.br fra november 30 og December 6 og er garanteret til jul levering.

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd siden Blog Living Life på Facebook

Prestigefyldt vin af Uruguay Gimenez Mendez bliver en del af porteføljen i den importerende
Vinoteca Brasilien . Producenten og eksport manager Winery vil vise hele sit sortiment af produkter til salgsteamet vinoteca Brasilien næste weekend til middag på traditionel restaurant Madalosso i Curitiba.

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd siden Blog Living Life på Facebook

Efter indbydelse fra Rafael Dias ( Space Import DOC ) deltog en harmoniseret restaurant i Vile du Vin i Brasilien for lanceringen af en ny vin-projekt i Chile, Viña Vik middag. Navnet "Vik" refererer til ejeren, Alexander Vik, en norsk milliardær aktionær i flere virksomheder, såsom Universal Studios og Lego.

Den Viña Vik ligger i Cachapoal Valley, mere præcist i "Millahue", "Place of Gold", som kaldes af de indfødte folk, på den nordlige skråning af Chile. 4.325 ha er inddelt i otte dale, men netop på 12 subvales med geografiske, klimatiske og jordbundsforhold helt anderledes. Der vinmarker i Carmenere, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Syrah, Petit Verdot er plantet. Vingården producerer kun én vin, VIK.

Holdet ledes af franske vinmagere Patrick Valette, med stor erfaring, arbejdede på Chateau Pavie, deltog også i Viña El Principal. Ud over ham, tager sig af vin vinproducent Cristián Vallejo.

En anden nyhed er indgangen til vin i hotelbranchen. Byggeriet er i fuld gang, vil være 12 værelser, spa og restaurant.

Personlig vurdering af høsten:

Vik 2009 - Carmenère (60%), Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Syrah, Petit Verdot - 18 måneder i fad - 14,5% - R $ 450,00 - ST (94) - Import af DOC-området

  • Ruby, klare og lyse. Aromaer udviklede sig i overraskende måder i hele smagning. Meget intens, viser subtile blomsteragtige træk, cigarkasse og tobak. Bær. Særdeles kompliceret. God krop, fløjlsagtig konsistens, perfekt balance mellem alkohol og syre. Fine tanniner, moden, blød frugt og en lang finish. Blind tale uden tvivl være en stor Bordeaux stamtavle. Den bedste nat i min udtalelse.

Vik 2010 - Carmenère, Cabernet Sauvignon (54%), Cabernet Franc, Merlot, Syrah, Petit Verdot - 23 måneder i egetræsfade - 14,5% - R $ 450,00 - ST (91 +) - Import af DOC-området

  • Visuel rubin, klare og lyse. Aromatisk stadig lukket, med lys balsamico karakter, røde frugter og blomster. Dens højdepunkt er i munden, hvor den præsenterer kraftfuld og elegant, god koncentration af frugt og mineralske noter. Fremragende syreindhold, frigiver masser af friskhed. Balanceret, er det stadig dårligt udviklet sig, og med en lang vej at gå. Lovende fremtid, kælder det!

Vik 2011 - Sample tønde - ST (93 +) - Import af DOC-området

  • Uigennemtrængelig visuelle lilla, sort, med mange tårer, der viser din redegørelse. Åben næse, meget moden mørk frugt, mild urte, blomster og mineraler. Ganen er kraftfuld og elegant, viser en bemærkelsesværdig fremtid. Megen koncentration af frugt, fremragende syreindhold, meget fine tanniner og moden. Balanceret og lang eftersmag. En vinhaço!

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd siden Blog Living Life på Facebook

Hver by har restauranter, der går ubemærket selv af dem, der bor i det, hvor de skjuler utrolige retter, som gør os spekulerer på, hvorfor vi ikke kender før. Her i Victoria, der er sådan et sted. Er Spetin Gourmet.

I iværksætteren Geraldo Cola som kommandoer køkkenet er restaurant kok Riders Rosini (billedet ovenfor), en omfattende og kreativ menu, der ikke har lyst til at stoppe for at mødes.

Den tiltalende miljø med en moderne, "betinget" tap, og god service, der gør du føler dig tryg.

Tjenesten vin er passende, med gode briller, karaffel og isspand layout. Huset arbejder med en god brev, importere vine fra Grand Cru, med priser, der spænder fra 40 til 133,00. Så du ønsker at tage din vin, værdien af kork er $ 20,00. Fotoet ovenfor viser min joke ... lol.

Huset byder på en vinsmagning menu til at matche kokken for minimum 4 personer per R $ 54,00. En fremragende mulighed for at lære om deres køkken. Og det er hvad jeg gjorde med en gruppe venner. Super anbefales. Billeder nedenfor:

Maria salat - 18.00

Capixabano Treasury - tapioka med ostemasse ost og rejer i rom - 21.00

Ceviche og mælk fra Tiger - kokkens forslag - 32.00

Dobbelt skewered rejer med calamari - kr 12 00

Octopus lagareiro - 54.00

Creation chef, har ikke på menuen.

Johannes af Korset Street, 42 - Kvarter: Canton Strand - By: Vitoria - CEP: 29.055.620 - Tel: 3325-2451 - Tid: 18h/0h30 - C. Credit: - Kort: her

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd siden Blog Living Life på Facebook

The Wine ( www.wine.com.br ), de fleste e-handel vin i Latinamerika, har netop modtaget den latinamerikanske Institute for elektronisk handel (eInstituto) eCommerce AWARD Company of the Year i Nye Aktører, e- handel i Brasilien ved arrangementet E-handel topmøde for Emerging Market.

Valget af vinderne blev foretaget af en gruppe af nationale og internationale eksperter og nævninge, der gennemførte en omhyggelig udvælgelse af den vindende kandidat i hvert land. Prisen består af seks kategorier i ni lande i Latinamerika.

Vinderne af udgaverne af Chile, Costa Rica, Uruguay, Ecuador, Peru, Colombia, Argentina, Mexico og Brasilien konkurrerede i år efter at være henvisningen i deres kategorier. Den endelige konkurrence vil blive i marts 2013.

Den "eInstituto" sammen med regionale partnere i hele Latinamerika, forestillede denne pris for at anerkende de mennesker og virksomheder, der gør det muligt business Internet for din indsats og arbejde.

Til Rogerio Salume, en grundlægger og præsident for Vin "Prisen er en anerkendelse for den indsats, som holdet har optrådt Vin. Vores vigtigste mål er at levere en service af høj kvalitet med kundefokus. Vi identificerede, at brasilianerne ønsker at have adgang til gode markeringer fra alle vinregioner i verden og købe vin og modtage deres WineBox med sikkerhed, bekvemmelighed og komfort, "siger han.

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd siden Blog Living Life på Facebook