оптимизация на уеб сайтове представят уебсайт имейл аспиратор

Архив за октомври, 2012

Всеки знае, че Ed Motta освен че е велик певец и композитор е за справка, когато става дума за вино. Вчера си Facebook страница
издадена изненадващо мнение за бразилски вино нарича Pinot Noir 2011 Fulvia, собственикът на гаража Marco Danielle, Ателие Storms . Като има предвид, че е възможно да се направи SIM ИЗКЛЮЧИТЕЛНА вино на бразилската почва долу мнението си в пълен размер.:

"За мен, Fulvia Пино Ноар 2011 г. е" най-доброто "от Франция, страната, която Джон Колтрейн нещо, дори когато на бара тежи.

Аз не съм националистическа, аз съм Terran, най-доброто вино от грозде Пино Ноар (любимата ми червена) извън Burgundy идва от Рио Гранде до Сул! "Съм се дегустира няколко реколти на William & Sellyem (USA), които до снощи беше Най-добрият пино ноар извън Франция, че знаех ...

Marco Даниел вече е благословено от Отец на небето в своите вина, но сега нашата дама ...

Веднъж отворен 2 часа Кълна изглеждаше CKD ... изглеждаше Бургундия на най-високо ниво, дори неземна. Нивото Grand Cru и др.

Обичам Аржентина и Чили, живеят хвали тяхното изкуство е брилянтен, но аз не обичам вино ... Но не е малко ...

Т.е. има SIM ИЗКЛЮЧИТЕЛНА направата на вино във винарска бразилската почва и никакви прищевки, никакви трикове вярно.

Поздравления Marco е този нинджа нещо! "

Следвайте Blog живея живота на Twitter

Насладете се на страницата с блога на живот живот на Facebook

Моите приятели, готвачите Emilio Фарфан Recchia и Иван Di Сезар (бивше Argento Parrilla), известен да работят като един аржентинската кухня, решили да станат предприемачи. Отворен La Долина, малък ресторант в проста среда, постно меню, в което ще имате свободата да се упражнява по-авторова кухня. Класическите empanadas с Criollo сос придобили известност в менюто с единадесет видове. Новостта е Hermanos и sandubas Lomitos с домашен докосване, направен с месо на скара. Къщата също така служи колбаси и меса в Parrilla. За страстен виното, услугата е с добро качество. Cups подходящо и голямо разнообразие от вина, когато клиентът реши в магазин за ръка, на Wine Store Zanata, и плащат рафт цена. Ако решите да си вземете домашно вино, тапата струва 15,00 долара. И да предпочитам бира, Quilmes има бутилката 1 литър 18,00 реала.

Изглежда дяволски емпанада готови, каква красота. Струва 4,50 реала и идва топли, придружени от Criollo сос и доста пълнеж. Се сервират на плочки ... истински чар!

Точно като empanadas, намерих храната вкусна. Пържола полата е супер посочено, много мек и вкусен.

Мястото е проста: има балкон и една маса в салона, но аз мисля, че тези маси на тротоара е силно посочено.

---------------------------

Av Карлос Гомес де SA, # 730, магазин 8, в предната част на пицария Bixiga -. Mata Beach Vitória / ES

Доставка: Услугата за доставка е планирана за началото на декември.

Работно време: от вторник до неделя 18-0 часа.

Телефон: (27) 3207.7944 и 9274.6410

Следвайте Blog живея живота на Twitter

Насладете се на страницата с блога на живот живот на Facebook

Всички, които следят блога ноу на огромен моята страст за стари, еволюира вина. Обикновено сме свикнали да позоваване на вина от стария свят, които теоретично са по-дълги живот, и които не дават кредити на бразилски вина, мислейки си, че не са в състояние да се развива с качеството. Тази концепция или предварително концепция може да бъде променена с посещение на винарска изба рядко Don Laurindo Долината на лозя (RS). Има Адемир Brandelli грижи скъпо завидна винарска изба с вина от неговата винарна, които обитават редки и стари реколти, някои повече от 30 години.

), Morgana Miolo ( Diretora de Marketing da Miolo ), Marina Rossi ( IstoÉ Dinheiro ) e Gilmar Gomes ( Fotógrafo ). На 26/09 тази година посетих винарната и вкуси втори път първата си Tannat, която беше изготвена през 1995 година. Доказателство е случило призори с приятели Gil Mosque ( блог Wine за всички ), Орест Andrade младши (Ibravin) Моргана ядки (директор на маркетинга зърна), Марина Роси (IstoÉ Money) и Gilmar Гомеш (фотограф). Това бе поредният невероятна нощ, в която виното потвърди способността му да остарява с качеството. Има вкус на още няколко вина, които ще опиша тук постепенно.

Лично мнение: ST (91) Don Laurindo Tannat 1995

Кафяво вид с красив ореол еволюира (оранжево). Ароматни вина, които се отнасят до "Rioja", отбелязва на месо, стара, дървена меда, съчетан със сушени плодове и подправки. Вкусът показа мека, с плодов характер, потвърждавайки носа, кръг, добра киселинност и дълъг послевкус. Evolved много добре. Здраве!

Следвайте Blog живея живота на Twitter

Насладете се на страницата с блога на живот живот на Facebook

Още доказателства, че португалското вино, което едва ли разочарова сметана лъжичка. The Quinta Da Bacalhôa е Cabernet Sauvignon единични, развиващ се по изненадващ начин. Неговата първа реколта е през 1979 година. Bacalhôa Вина от Португалия, основана през 1922 г., под името João Pires & Sons, направени дълго пътуване, се утвърждава като един от най-иновативните производители на вино в Португалия. Разположен е в югозападната част на Лисабон (Terras правят Садо) брегова ивица, е това вино регион, който произвежда най-известните и високо ценена москател.

- Quinta Da Bacalhôa 1999 г. до 12.5% ​​ST (93): преглед на персонала.

Visual граната (тухла), с ореол на еволюцията, леко мътна. Аромат на добра интензивност, сушени плодове, мед, старо дърво, и прополис. Вкусът показа пълен с аромати, потвърждавайки носа, голяма киселинност, интегриран алкохол, полирани, зрели и копринени танини, добро тяло и дълъг послевкус. А вино, което не се умори, се наслаждава! Вярвам, че това е най-добрия, макар и близък издържи още няколко добри години на стража.

Следвайте Blog живея живота на Twitter

Насладете се на страницата с блога на живот живот на Facebook

20121029-135520.jpg

Уругвайската Caterina Fernanda Viña Migliardo е новият винопроизводителя на бутикови вина Campos де Cima. Компания Gaucha Кампанията ще открие своя собствена винарска изба, на стойност 1 млн. долара в началото на 2013 г., в град Itaqui (RS) на границата с Аржентина. Създаването на тази модерна структура на производството на вино, както и разработването на нови продукти, вече има подкрепата на Caterina Виня, един от най-престижните професионалистите във винарската индустрия в Южна Америка "Caterina има завидна кариера в Уругвай, една страна с почвата и климата много сходни с тези на нашия регион. Този опит ще подобри цялата ни производствен процес, "казва собственикът на Кампос де Cima, Hortencia Ravache Brandão Аюб.

"Траекторията на винопроизводителя Caterina Viña е невероятно. Освен, че е дълбоко специализирана в своята дейност, той би могъл да добави престиж и успех в различни области като разработването на маркетингови стратегии ", казва търговският директор на Кампос де Cima, Peter Campion. "В допълнение към неговото възхищение автобиография е вашето очарование с процеса на производството на вино, страст, която ви вдъхновява да поема нови предизвикателства, тъй като част от по-големи инвестиции като нашата в Campanha Gaucha", Hortencia записи.

Caterina Viña започва кариерата си през 1993 г., командващ лабораторията на Bodegas у Лозя Santa Rosa, която има високо от 115-годишна история в производството на фини вина в Уругвай, а по-късно се превръща в винопроизводителя, отговорен за винификацията на цялото производство на компанията. След като тя служи като винопроизводител в Bodega Filgueira, където той също така си сътрудничи с областта на маркетинга и продажбите. Той също беше един професор в областта на енологията Technical Institute Hotelero Gastronomic дел Уругвай, в училище Hotelería дел Плата и Факултета по химия на Универсидад де ла Republica. Обширната програма на Caterina също подчертава своята консултативна и контрол на качеството в различни фирми, работата си като съдебен заседател в много международни конкурси и работата му като член на Асоциацията на винопроизводителите 1995-2002 борда.

Hortencia Аюб също така подчертава, че ъгълът Невярно е основно женствена вино. Тъй като тя се формира и управлява от три патентовани (Hortense и двете си дъщери, Ванеса и Manuela) и над 50% от работната сила на труда са жени. Сега, това е женски талант, който се присъединява към екипа. "Споделяне на нови проекти с компетентен и напълно ангажирани с нашите цели, което ни прави много горди жена", казва Hortense. Собственикът на бутикови вина допълва: "безмилостното преследване на качество, красота и баланс между нуждите на пазара и опазването на природата, се третират с освещаването майчини характеристики на жените в нашата компания, добродетел, която също така се интегрира личността на новия член на нашия екип. "

Новата винарска изба

Строителството на сградата, в която цялата структура ще бъде инсталиран, за да винените етикети на Кампос де Cima ще бъде завършен през декември тази година. Проектът - на стойност £ 1.0 милиона, израснал в част от регионална банка на Южна End развитие (BRDE) - позволи скок на производство: 80 000 литра вино на година, които ще бъдат произведени в модерни съоръжения . "Това ще бъде нов етап в нашата история", каза Hortense, като припомня, че неговите лозя бяха имплантирани 2002-2004, с първата реколта през 2006 г., и даване на една партида от 5000 бутилки на Кампос де Cima Tannat, който се появи на пазара през 2009 година. Сред 11 сортове грозде, отгледани от Кампос де Cima са все още Ruby Каберне, Шардоне, Вионие, Pinot Noir, Мерло, Каберне Фран, Каберне Совиньон, Сира, Малбек и Темпранийо, всички етикети, които присъстват в компанията.

За тези, които не знаят, има конкуренция, която избира авиокомпании, които предлагат най-доброто вино. Наградата е спонсорирана от Skyscanner, сайт, специализирана в търсене на полети, хотели и коли под наем. Журито се състои от 12 сомелиери сляп вкуси, че 21 вина, които се сервират в икономически паралелки на европейските компании.

Компанията Thomson Airways бе гласуван, който предлага най-доброто червено вино, Finca La Linda Cabernet Sauvignon 2011 продава тук в Бразилия цената на R 38,00 щатски долара, като се внасят Decanter.

Второ SAS - Backhouse Pinot Noir, САЩ, 2011.

Трето Pegasus Airlines - Kavaklidere Angora 2011.

4 BMI (Britishi Midland) - Grand Sud Merlot 2011.

Петия KLM (Koninklijke Luchtvaart Maatschappij) - Terra Andina Cabernet Sauvignon-Merlot (Чили) 2011.

Най-добрите компании в категория White Wine

Първа Lufthansa - Peter & Peter Riesling, Мозел, Германия 2011

Второ KLM - Terra Andina Sauvignon Blanc-Шардоне (Чили) 2012

Трето Easyjet - Louis Mondeville, Совиньон Блан, Pays d'Oc, 2011 г.)

Четвърто Pegasus - Kavaklidere Чанкая 2011

Петия BA & Iberia - Val де лос Frailes, Bodegas Matarromera Verdejo 2011

Следвайте Blog живея живота на Twitter

Насладете се на страницата с блога на живот живот на Facebook

В тази неделя, 28 октомври 2012 г., Населението на Victory "desarolhou" и реши, че Лучано Rao ще доведе в града за следващите четири години, от 2013 година. Както и с вино, политиката има различни характеристики и стилове. Виното не беше част от предизборната кампания на някоя от страните, нито е имало дебат по темата за телевизори и радиоапарати. Между другото, аз не знам дали бъдещият кмет е почитател на виното, но дори и така в блога Living Life реших да направя една аналогия.

Ако Luciano Резенде бяха вино, той ще бъде един от тези, биодинамично, без грим, законен представител на света на здравето. Modern етикет, предназначен да удовлетвори новите потребители на вино, пригодени към устойчивост. Вината направени с тези принципи, теория показват, че има повече от 20 години на еволюцията напред. Но тъй като това е една нова култура, се нуждаят от време, за да потвърди своите качества.

В блога също показва добри вина от реколта (стар) 1962 г., който ще бъде добра за честването на победата! Много добри копия във всички Бордо. Маркирайте за бели и Sauternes. Бургундия, червено и бяло добра отлична. Champagnes също над средното ниво. Изящни червени вина от Тоскана в Италия и Риоха в Испания. Great червено грозде Шираз от Австралия финализира най-добрите варианти на културата.

Следвайте Blog живея живота на Twitter

Насладете се на страницата с блога на живот живот на Facebook

Ще бъде утре, събота, 27-мо, на Bourbon Hotel в град Куритиба, друго издание на прочутата среща на вина. От посетителите 14H могат да се срещнат и да опитате стотици вина
Бразилските и внасят. За вас, който е в града или няма да има утре, не забравяйте да посетите, е много готино. Потърсете Daniel кацалките и Бето Duarte, те ще води събитието.

Service: Среща Вина Куритиба 2012 - Bourbon Hotel - Rua Кандидо Lopes, 102 - Куритиба - Open от 14h до 22h - Стойност: £ 60.00 - Повече информация за www.encontrodevinhos.com.br

Следвайте Blog живея живота на Twitter

Насладете се на страницата с блога на живот живот на Facebook


Намира се в близост до Сао Пауло, най-смел и пълен проект в Бразилия Wine Bar отваря врати Itaim Bibi. Диференциално The Bardega е голямо разнообразие от вина от стъкло, 110 различни етикети от 20 страни, в модерни машини, които разграждат и запазване на целостта на вината, за период до 30 дни след отваряне. В самообслужване формат любителите на вино могат да се срещнат дози в този свят във всичките му аспекти, пенливо, бяло, розе, червено и десерт. Дегустацията има помощта на заявление за смартфони, което показва детайлите на всеки етикет. Цените са демократични, започнете от 4 и се качи на реалната скъпите, както и, вида Château d'Yquem. За хармонизиране на къщата предлага меню, проектирани в темата, която носи подписа на готвач Fabio Андраде (ex-ArolaVintetres/Tivoli).

Адрес: Rua д-р Alcaeus Campos Rodrigues, 218, Vila Olimpia Телефон: (11). 2691-7578

Следвайте Blog живея живота на Twitter

Насладете се на страницата с блога на живот живот на Facebook

За трети път вкуси от 1997 сезон на прибиране на House Special Reserve Ferreirinha. Смятан за Барса Velha прикрито, за първи път е издаден през 1962 година. Този сезон, 1997 г., след девет години, за да бъде обявен като специален резерв, в който се допускат само 13 култури са имали тази чест. Това е разрез на Touriga Nacional, Tinta Roriz и Touriga Franca, от Quinta Da Леда, в региона Дуро. Последният два пъти опита да не беше най-добрият. Може би липсата на проветряване изисква преди изпитването. Този път, виното да диша в продължение на 2 часа преди теста. Преди обсъждането на доказателствата, знаем малко за своята история.

Днес част от SOGRAPE група, най-големият в Португалия, Casa Ferreirinha свое име като псевдоним на най-забележителната му собственик, Dona Antonia Adelaide Ferreira, наследница на земи с изключително присъствие на духа и малко късмет, може да се размножават семейното наследство и ще допринесе за производството на вино Douro. Един от най-важните му постижения е да се спечелят много от най-големите вина на скални цени дънни поради свръхпроизводство малко преди периода на силен недостиг, причинен от филоксерата чума. След това можете да договаря изключително добре, с запалените британските купувачи и значително увеличаване на семейното имение, реинвестиране голямата част от парите в презасаждане лозя, но и изграждането на километри пътища и железопътни линии.

Лично мнение: ST (91)
Начало Ferreirinha Special Reserve 1997-13%. - Внос Zahil

  • Виното в чашата показа силен визуален граната без седименти, с лек оранжев джантата. Все още първична носа, с много пресни плодове, хубава череша глазура и ванилия от дървесината, това красиво изработени. Вкусът се появи суха, с passificada плодове (стафиди), голяма киселинност, твърди танини и много дълъг финал. Балансирано и елегантно. А вино, което е първично (Young), ще се развива много с течение на времето в бутилката, печелейки сложност в аромати и вкусове.

Следвайте Blog живея живота на Twitter

Насладете се на страницата с блога на живот живот на Facebook