Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης να υποβάλει την ιστοσελίδα e-mail απορροφητήρα

Αρχείο για το μήνα Σεπτέμβριο, 2012

Το υπόλοιπο του κρασιού αποδεικνύεται από την αρμονία των τριών ενώσεων: τανίνες, οξύτητα και το αλκοόλ. Είναι η περίφημη «τρίποδο». Αλλά, όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω φωτογραφία, το κρασί αυτό έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία! Μια αληθινή ζογκλέρ, lol. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης επίσκεψης στην CT (Technology Center) σε Aurora οινοποιείο Pinto Bandeira, αυτή την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε τη σελίδα Blog Ζώντας τη ζωή στο Facebook

Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη μαθητής της οινολογίας

Το Living Ζωή Blog συμμετείχε σήμερα συναρπαστικές στιγμές στην Εθνική Αξιολόγηση Wines,
συγκομιδή 2012. Προωθείται από της Βραζιλίας Σύνδεσμος Οινολογίας (ΕΑΤ), την εκδήλωση, η οποία από το 1993 λειτουργεί ως παράμετρος για την εξέλιξη της Βραζιλίας κρασιά, έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ. Ήταν 850 εκτιμητές 20 πολιτείες της Βραζιλίας και οκτώ χώρες, οι οποίοι παρακολούθησαν το κύπελλο και δοκίμασαν το αποτέλεσμα της ανάλυσης των 387 δειγμάτων που πραγματοποιείται σε 70 οινοποιεία σε επτά πολιτείες. 'S Largest ταυτόχρονη γευσιγνωσία του κόσμου!

16 δείγματα αξιολογήθηκαν στο Πάρκο εκδηλώσεις Fenavinho, 30% πιο αντιπροσωπευτικά της συγκομιδής, η οποία ορίζεται από το έργο της ομάδας 120 οινοποιοί που πραγματοποιήθηκε καθ 'όλη τη διάρκεια του Αυγούστου. Κάθε δείγμα σχολίασε από επισκέπτη εμπειρογνώμονα. Φέτος είχε εκπροσώπους από την Αργεντινή, την Κίνα, την Ολλανδία, την Ιταλία, την Κούβα, την Πορτογαλία, την Ουρουγουάη και τη Βραζιλία.

Οι νικήτριες ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

16 Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 2012Κατηγορία: Αφρώδης Οίνος βάσης για την

1. Βάση Αφρώδης Οίνος - Chardonnay - Domno από τη Βραζιλία

. 2 Βάση Αφρώδης Οίνος - Chardonnay / Pinot Noir - Miolo

. 3 Βάση Αφρώδης Οίνος - Chardonnay / Pinot Noir - Οινοποιείο Geisse

Κατηγορία: Πρόστιμο Λευκός Ξηρός Μη Αρωματικά

4 Chardonnay -. Luiz Argenta Fine Wines

5 Chardonnay -. & Winery Goes Venturini

6 Chardonnay -. Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Καινής Διαθήκης

7 Chardonnay -. Basso και αφρώδη κρασιά

Κατηγορία: Πρόστιμο Λευκός Ξηρός Αρωματικά

8 Moscato Bianco R2 -. Perini Οινοποιείο

Κατηγορία: Tinto Fino Dry Νέοι

9. Gamay - Salton Οινοποιείο

Κατηγορία: Tinto Fino Dry

. Teroldego 10 - Don Guerino

11 Merlot -. Almaúnica Οινοποιείο

12 Cabernet Sauvignon -. Guatambu Estancia κρασί

13 Cabernet Sauvignon -. Aurora Οινοποιητικός Συνεταιρισμός

. Marselan 14-Valduga House - Σημαντικές highlight κατά τη γνώμη μου,

. Tannat 15 - Antonio Dias Fine Wines

16 Tannat -. Almaden Οινοποιείο

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε τη σελίδα Blog Ζώντας τη ζωή στο Facebook

Μετά την είδηση ​​ακριβώς νότια της Βραζιλίας, σήμερα μιλάω για μια βραζιλιάνικη εκστρατεία Gaucha κρασί που παίρνει μια δόση του μάρκετινγκ και της διαφήμισης, σύμφωνα με μία τάση στη Βραζιλία και σε όλο τον κόσμο. Σε αυτή την περίπτωση, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, το οινοποιείο λαμβάνει την υποχρέωση να έχουν μια αναφορά στην ετικέτα του ρυθμιστή και δίνει μια σημαντική επαφή και τι είναι της μόδας λόγω της απαγόρευσης. Η ετικέτα λέει: Αν πίνετε, να κάνετε μια βόλτα! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ένα σημαντικό για τη μείωση του υψηλού ποσοστού των ατυχημάτων στα οποία εμπλέκονται μηχανοκίνητα οχήματα στη Βραζιλία συμβουλές.

Η δημιουργία της Vineyard & Routhier Darricarrère σε Rosario do Sul, Rio Grande do Sul περιοχή της εκστρατείας ξεκίνησε το 2002 από τους αδελφούς Pierre και Jean-Daniel Darricarrère Γαλλικά, μεγάλωσε στην Ουρουγουάη, ήρθε στη Βραζιλία τη δεκαετία του '70 για να σπουδάσουν.

Μαζί με τη φύτευση εσπεριδοειδών του έργου, που φυτεύτηκαν 6 στρέμματα αμπέλια Cabernet Sauvignon και Chardonnay.

Αξιοποίηση του δυναμικού του κρασιού Gaucha εκστρατείας, Routhier οικογένεια αποφάσισε να προχωρήσει περαιτέρω στο πάθος σας για το κρασί και να παρακολουθείτε Darricarrère οικογένεια σε αυτό το έργο, επίσης.

Το κρασί κοστίζει 65.00 και ευχαριστεί το κύπελλο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε http://www.redvin.com.br .

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε τη σελίδα Blog Ζώντας τη ζωή στο Facebook   

Το blog Ζώντας τη ζωή είναι από Τετάρτη στη νότια Βραζιλία, μετά από πρόσκληση του Ibravin (Βραζιλίας Ινστιτούτο Οίνου) για να συμμετάσχουν στην Εθνική Αξιολόγηση Κρασιά του 2012, μία από τις πιο σεβαστές και περίμεναν γεγονότα της Βραζιλίας κρασί, που διοργανώθηκε από ABE (Association Βραζιλίας οινολογία), η οποία θα γίνει το Σάββατο, 29 Μαΐου. Out εκδήλωση, περνάω πολλά οινοποιεία, μαζί με άλλους δημοσιογράφους από διάφορες πολιτείες της Βραζιλίας να ανταποκριθεί στις καινοτομίες της βιομηχανίας.

Ένα μεγάλο χαρακτηριστικό γνώρισμα πολλών, που σταδιακά θα απόσπαση για σας, ήταν σε θέση να ικανοποιήσει το οινοποιείο Luiz Argenta, Altos Hills, Flores da Cunha, που συνδυάζει την ποιότητα και το σχεδιασμό σε ό, τι κάνει. Το οινοποιείο επενδύει στην γοητεία και την αποπλάνηση της αισθητικής ως ένας τρόπος για την προσθήκη αξίας στο προϊόν. Μετά από αυτή την έννοια, μία από τις πιο τολμηρές καινοτομίες του είναι οι δύο μπουκάλια, δύο εξαίρετα κρασιά που φέρνουν τους Νέους Γραμμή LA - Gewurztraminer και Sauvignon Blanc.

Με το ιταλικό ντιζάιν, οι δίδυμες φιάλες φέρει μια πρόταση για να επενδύσουν στην αειφορία μέσω της χρήσης της, στη διακόσμηση, για παράδειγμα. Η έννοια αυτή εκτείνεται σε όλη την σειρά προϊόντων που εμφανίζει διαφοροποιημένη και ελκυστική φιάλες.

Η συγκομιδή του 2012 ήταν ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών, κάνοντας τα καλύτερα κρασιά. Στο ποτήρι το κρασί έχει μια μεγάλη επιλογή για εκείνους που απολαμβάνουν ελαφρύ και δροσιστικό, ιδανικό για τους καλοκαιρινούς εποχές κρασιά. Η παραγωγή είναι 2.500 φιάλες για Gewurztraminer, 3. 000 για το Sauvignon Blanc, δύο νέες ποικιλίες που έρχονται στο LA Σειρά Νέων. Το blog είχε μιλήσει για Syrah, δείτε εδώ . Τα κρασιά κοστίζουν 39.00 Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση:. www.boutiqueluizargenta.com.br

Σύντομα θα πρέπει να μιλάμε για την απόσπαση και φωτογραφίες του οινοποιείου, μια πραγματική κρασιά μπουτίκ.

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε τη σελίδα Blog Ζώντας τη ζωή στο Facebook   

Photo credit: Christian Burgos

Το παράδειγμα της επιτυχίας της "στυλ διοικούμενο boutique" περιοχές παραγωγής κρασιού στις Ηνωμένες Πολιτείες (Napa Valley και Βιρτζίνια), το Run Το κρασί είναι ένα αδιάκοπο θέμα που ενώνει το πάθος πολύ τεχνικό κύκλωμα για τον τρόπο ζωής του κύριου περιοχή παραγωγής κρασιού της Βραζιλίας .

Η πρωτοφανής μισό μαραθώνιο μέσα από την κύρια αμπελουργική περιοχή της Βραζιλίας προσέλκυσε 350 δρομείς από 12 πολιτείες της Βραζιλίας, η οποία κάλυψε τα 21 χιλιόμετρα ανάμεσα στο όμορφο τοπίο και αμπελώνες του Bento Gonçalves (RS) σε κάθε περίπτωση, αλλά και αναμεταδίδει σε ζεύγη και τρίο, σε 15 Σεπτεμβρίου.

Φίλοι, ζευγάρια και οικογένειες που αψήφησαν το δύσκολο μάθημα που είχε ως νικητές στις επιμέρους κατηγορίες ο Ισπανός José Mateo Potillo Dominguez, με χρόνο 1 ώρα και 20 λεπτά 51 δευτερόλεπτα, και ο δρομέας Ana Veiga, με χρόνο 1 ώρα 41 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα. Μετά το υπέροχο άθλημα του τουρισμού ολίσθηση μεταξύ των κύριων οινοποιεία της χώρας, οι αθλητές χαιρέτησε και αδελφοποιηθεί στα βραβεία αφρώδη "αφρώδης οίνος κόμμα», οδηγώντας στην αρένα της άφιξης με αφρώδη καλύτερα της περιοχής, τα ζυμαρικά σε μπουφέ, ζεστό brownies μπισκότα, χυμό σταφυλιού, το νερό. Εν μέσω της απονομής υποτροφίας τελετή έλαβε χώρα και η κλήρωση πολλών δώρων.

Εγκωμιαστικά σχόλια από τους αθλητές και χαρακτηρίζεται ως προκλητική και όμορφη απόδειξη, όπως μπορεί να δει κανείς στο Facebook της απόδειξης Wine Run Event. Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα Τουρισμού του Bento Gonçalves, Ivane Favero, «η Run κρασί γίνεται μέρος του στο επίσημο ημερολόγιο της άνοιξης γεγονότα από Bento Gonçalves." Οι υπάλληλοι, επιχειρηματίες και την τοπική κοινότητα λάβει την απόδειξη και αθλητές με ανοιχτές αγκάλες και βοήθησε να μετατρέψει κάθε δρομέας πρεσβευτή από τις ομορφιές της περιοχής.

Επισκέψεις σε οινοποιεία και δείπνα εναρμονισμένο ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο από τους συμμετέχοντες της πρώτης Wine Run Βραζιλία, που πραγματοποιήθηκε από την Zenith και Cellar περιοδικό, που χρηματοδοτείται από την Ομοσπονδιακή Ταμιευτήριο και την υποστήριξη Βενέδικτος Convention Bureau, ΣΕΓΑΣ του Rio Grande do Sul , Companion, Home Valduga, Aurora Winery, Ορχιδέα, 100% χυμός σταφυλιών από τη Βραζιλία, Ibravin, Crumb Ομάδα κρασί, Suvalan, Pizzato Winery Νερό και Πέτρα.

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε τη σελίδα Blog Ζώντας τη ζωή στο Facebook

Για οινοποιεία αναζητούν μια mpermeável, ανθεκτικό στην υγρασία ετικέτα έφτασα επιτέλους μια αξιόπιστη επιλογή 100%. Αυτό είναι το "Arctic Classic Crest", ένα νέο υλικό που δημιουργήθηκε από Labeltronix.

Η εταιρεία διασφαλίζει ότι το υλικό είναι λεπτό και ταιριάζει σε κάθε τύπο της εκτύπωσης, και μπορεί να πάρει το είδος του βερνικιού ή οποιουδήποτε αποτελέσματος ότι η εταιρεία που επιθυμείτε. Το υλικό Labeltronix αναπτύχθηκε σε συνεργασία με μια καλιφορνέζικη εργαστήριο, και έχει κερδίσει πολλά βραβεία με τις ετικέτες τους.

Πηγή

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε τη σελίδα Blog Ζώντας τη ζωή στο Facebook

Ξεκινά την αποστολή του στην Πορτογαλία Οδηγός Κρασιού 2013 ο δημοσιογράφος και κριτικός João Paulo Martins, εκδότης του περιοδικού Wine. Είναι το παλαιότερο και πιο διάσημο ετήσιο οδηγό που δημοσιεύονται σε αυτή την περίπτωση η 19η συνεχόμενη χρονιά.

Εκτός από τις χιλιάδες γευστικές σημειώσεις, φέτος με 16 περισσότερες σελίδες από την προηγούμενη έκδοση, ο συγγραφέας επισημαίνει πώς οι νέες, ευρέως διαδεδομένο στην παλιά κρασιά, ένα ειδικό τμήμα στην κορυφή κεφάλαιο LBV Λιμανιού και ειδικό κεφάλαιο των οίνων με 4 €, με μεγάλη ποικιλία από επιλογές σε αυτό το εύρος τιμών.

Ως συνήθως, João Paulo Martins επισημαίνει επίσης εκείνοι που κατά τη γνώμη του ήταν τα καλύτερα κρασιά της χρονιάς.

Οι νικητές της έκδοσης του 2013 του Κρασιά της Πορτογαλίας "Best του έτους, σύμφωνα με τον John Martins"

Λευκά

Sun Πρώτη Αμπελώνες 2011
Περιοχή: Vinho Verde
Παραγωγός: Vinusoalleirus

Morgadio το Walk Βιβλίου 2011
Περιοχή: Douro
Παραγωγός: Σπίτι Walk / Niepoort

Redoma περιθώριο 2011
Περιοχή: Douro
Παραγωγός: Niepoort

Primus 2011
Περιοχή: Dan
Παραγωγός: Alvaro Castro

Ιερά Brook Vineyard Snow 2011
Περιοχή: Dan
Παραγωγός: Magnum - Carlos Lucas Κρασιά

Chocapalha περιθώριο 2011
Περιοχή: Λισαβόνα
Παραγωγός: Σπίτι ΑΓΡΟΤ. των Mimosas

Qta. Όρος d'Oiro Madrigal 2011
Περιοχή: Λισαβόνα
Παραγωγός: José Bento dos Santos

Qta. Pinto Εξαιρετική επιλογή 2010
Περιοχή: Λισαβόνα
Παραγωγός: Qta. Παρδαλός

Morgado de Santa Catherina 2010
Περιοχή: Bucelas
Παραγωγός: Companhia das Quintas

Αφρώδης:

Murganheira Vintage 2005
Περιοχή: Tavora-Varosa
Παραγωγός: Σπήλαια Murganheira

Βαμμένα:

Barca Velha 2004
Περιοχή: Douro
Παραγωγός: Sogrape

Qta. Αμπελώνας Crasto Maria Teresa το 2009
Περιοχή: Douro
Παραγωγός: Qta. κάνει Crasto

Εγκαταλείφθηκε το 2009
Περιοχή: Douro
Παραγωγός: Domingos Alves de Sousa

Calhoun Cross Ετήσια Έκθεση 2008
Περιοχή: Douro
Παραγωγός: Calhoun Cruz

Meruge 2009
Περιοχή: Douro
Παραγωγός: Οι αγρότες Trading Post

Ultreya 2010
Περιοχή: Douro
Παραγωγός: Niepoort

Qta. Passadouro της Touriga Nacional 2010
Περιοχή: Douro
Παραγωγός: Qta. η Passadouro

Kopke Old Vines 2008
Περιοχή: Douro
Παραγωγός: Sogevinus

Qta. Casa Grande Yellow Book 2009
Περιοχή: Douro
Παραγωγός: Laura Regueiro

Qta. βελανιδιάς Reserva 2008
Περιοχή: Dan
Παραγωγός: Sogrape

Qta. Roques του Κρασιού 2008
Περιοχή: Dan
Παραγωγός: Qta. οι Roques

Pape 2010
Περιοχή: Dan
Παραγωγός: Alvaro Castro

Ασβεστόλιθος μας 2010
Περιοχή: Bairrada
Παραγωγός: Filipa Pato

Παλαιότερα Classic 2009
Περιοχή: Bairrada
Παραγωγός: Καθαρό V

Marquesa de Cadaval 2010
Περιοχή: Tejo
Παραγωγός: Casa Cadaval

Εξάγωνο 2008
Περιοχή: Setúbal
Παραγωγός: José Maria da Fonseca

Qta. Bacalhoa του 2010
Περιοχή: Setúbal
Παραγωγός: Bacalhoa κρασιά από την Πορτογαλία

João Πορτογαλία Ramos (όνομα που θα καθοριστεί) 2011
Περιοχή: Alentejo
Παραγωγός: João Πορτογαλία Ramos

Scala Coelli 2010
Περιοχή: Alentejo
Παραγωγός: Eugenio de Almeida Ίδρυμα

Herdade Grande Harvest Colh 15. Selecc. 2009
Περιοχή: Alentejo
Παραγωγός: Anthony Εγκαινιάζει

ΚΡΑΣΙΑ

Καλύτερα κρασιά του Πόρτο Late Εμφιαλωμένο Vintage (LBV)

Calem 2007
Περιοχή: Douro
Παραγωγός: Sogevinus

Ferreira 2008
Περιοχή: Douro
Παραγωγός: Sogrape

Λακκούβες 2007
Περιοχή: Douro
Παραγωγός: Manuel Τζούνιορ Puddles

Ramos Pinto 2008
Περιοχή: Douro
Παραγωγός: Ramos Pinto

Warre το 2002
Περιοχή: Douro
Παραγωγός: Symington Family Estates

Άλλες γενναιόδωρη:

Carvalhas Port Wine Μνήμες αιώνα. XIX
Περιοχή: Douro
Παραγωγός: Companhia Velha Ρεάλ

Barros White Port Wine Harvest 1935
Περιοχή: Douro
Παραγωγός: Sogevinus

Του Graham Port Wine Harvest 1952
Περιοχή: Douro
Παραγωγός: Symington Family Estates

Senhora da Ribeira Vintage Port Dow το 2010
Περιοχή: Douro
Παραγωγός: Symington Family Estates

Bacalhoa Moscatel 2000
Περιοχή: Setúbal
Παραγωγός: Bacalhoa κρασιά από την Πορτογαλία

Barbeito Sercial Frasqueira 1988
Περιοχή: Ξύλο
Παραγωγός: Barbeito

Henriques & Henriques Malvasia 20 χρόνια
Περιοχή: Ξύλο
Παραγωγός: Henriques & Henriques

Blandy 20 χρόνων Terrantez
Περιοχή: Ξύλο
Παραγωγός: Madeira Οίνος Εταιρείας

Παραγωγός της χρονιάς:
Piorro
Περιοχή: Douro

THE GREAT παρακάτω επιλογές € 4

Λευκά:

Dona Paterna Alvarinho / Trajadura 2011 (V. Πράσινο)
Κλίση Arêgos Colh. Selecc. 2011 (V. Πράσινο)
Shims tanha 2011 (Douro)
Qta. Colh από κοράλλια. Selecc. 2010 (Border)
Casa Santos Lima Arinto / Chardonnay 2011 (Λισαβόνα)
Casa Santos Lima Viosinho 2011 (Λισσαβώνα)
Qta. D. Carlos Viognier / Arinto 2010 (Λισαβόνα)
Qta. da Murta 2011 (Λισσαβώνα)
Ψυχρός Επιλογή Πάπια 2011 (Alentejo)

Βαμμένα:

Barco Negro Reserve 2008 (Douro)
Clare Valley 2010 (Douro)
Qta. Garrida του 2009 (Dan)
Badula Colh. Selecc. 2010 (Tejo)
Peninsula 2010 (Λισσαβώνα)
Qta. Penegrais του Syrah Reserva 2010 (Tejo)
JP Private Selection 2009 (Σετούμπαλ)
. Με 2011 (Alentejo)
Μαρία Mora Reserva 2009 (Alentejo)

Πηγή: Εφημερίδα της Οίνου

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε τη σελίδα Blog Ζώντας τη ζωή στο Facebook

Θυμηθείτε έντονη ξύλο!

Κρουνός του Αϊ τρώει noodles χάσετε! hehehe

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε τη σελίδα Blog Ζώντας τη ζωή στο Facebook

Η λέσχη κρασιού υπόσχεται αποκλειστικές επιλογές από όλο τον κόσμο, από οινοποιεία μπουτίκ, προσφέροντας ένα πρόγραμμα τριμηνιαίων παράδοση ονομάζεται Συνάντηση Playboy κρασί, με τις τιμές έως και 20% φθηνότερα από ό, τι στην αγορά. Μια μικτή περίπτωση 12 οίνους μεταξύ λευκού και κόκκινου 129,00 δολάρια κοστίζει $ 19 + ναυτιλία. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ .

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε τη σελίδα Blog Ζώντας τη ζωή στο Facebook

Ισπανοί επιστήμονες από το Ινστιτούτο Αμπέλου και Οίνου Επιστημών και το Ινστιτούτο της Μαδρίτης για την Έρευνα και την Αγροτική, Τροφίμων και Αγροτικής Ανάπτυξης στην περιοχή της Rioja, Ισπανία, ανακάλυψε τις ρίζες της Tempranillo. Η παρούσα μελέτη διαπίστωσε πρώτα προσδιοριστεί η γενετική προέλευση των σταφυλιών, η οποία είναι η πιο ευρέως καλλιεργείται στην Ισπανία, περίπου 20% των αμπελιών υπάρχουσες στη χώρα.

Η ανάλυση συγγένειας επιτρέπει να εντοπίσει τον πατέρα του Tempranillo, μεταξύ των μικρότερων ποικιλίες που καλλιεργούνται σε Del Ebro Valley. Η ταυτοποίηση βοηθά επίσης να ανακαλύψει την πηγή της ποικιλίας και να αποκτήσετε νέες σχετικές ποικιλίες προσαρμόζονται καλύτερα στην κλιματική αλλαγή και σε νέες θέσεις. Η έκθεση της μελέτης θα παρουσιαστούν εν συντομία στο Πανεπιστήμιο της Λα Ριόχα Επιστημονική Συγκρότημα για τους επαγγελματίες.

Πηγή

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε τη σελίδα Blog Ζώντας τη ζωή στο Facebook