søgemaskineoptimering indsende website e-mail emhætte

Arkiv for september, 2012

Den resterende del af en vin fremgår af harmoni tre forbindelser: tanniner, surhed og alkohol. Det er den berømte "stativ". Men som du kan se på billedet ovenfor, har denne vin overskredet alle forventninger! En sand jonglør, lol. Dette billede blev taget under et besøg for nylig til CT (Technology Center) i Aurora vingård i Pinto Bandeira, i denne uge.

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd den side Blog Living Life på Facebook

Tjenesten var upåklagelig elev af ønologi

The Blog Living the Life of spændende øjeblikke i dag deltog i national vurdering af Wines,
høst 2012. Fremmes af brasilianske sammenslutning af enology (ABE), den begivenhed, der siden 1993 tjener som benchmark for udviklingen af brasilianske vine, slog alle rekorder. Der var 850 entusiaster fra 20 brasilianske stater og otte lande, som deltog i koppen og smagt resultaterne af analysen af 387 prøver indtastet af 70 vingårde i syv stater. Samtidig smagning meste af verden!

16 prøver blev evalueret i Park Begivenhed Fenavinho, 30% mere repræsentativ for sæsonen, indstilles fra arbejdsgruppen på 120 vinproducenter afholdes i løbet af august måned. Hver prøve blev kommenteret af ekspert gæst. I år deltog repræsentanter fra Argentina, Kina, Holland, Italien, Cuba, Portugal, Uruguay og Brasilien.

Vinderne PRODUCENTER

16 Repræsentanten for vinhøst 2012Kategori: Mousserende vin Base For

One. Mousserende vin Base - Chardonnay - Domno Fra Brasilien

2nd. Mousserende vin Base - Chardonnay / Pinot Noir - Winery Miolo

3rd. Mousserende vin Base - Chardonnay / Pinot Noir - Winery Geisse

Kategori: Fine Dry White ikke-aromatiske

4th. Chardonnay - Luiz Argenta Fine Wines

5th. Chardonnay - Winery Goes & Venturini

6th. Chardonnay - Nye Pagt Vinlageret

7th. Chardonnay - Basso og mousserende vine

Kategori: Fine Dry White Aromatic

Otte. Moscato Bianco R2 - Perini Winery

Kategori: Tinto Fino Dry Young

9. Gamay - Salton Winery

Kategori: Tinto Fino Dry

10. Teroldego - Don Guerino

11. Merlot - Winery Almaúnica

12. Cabernet Sauvignon - Guatambu Estancia Wine

13. Cabernet Sauvignon - Aurora Vinlageret

14. Marselan-Valduga House - Stor højdepunkt i min udtalelse

15. Tannat - Antonio Dias Fine Wines

16. Tannat - Almaden Winery

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd den side Blog Living Life på Facebook

Ovenpå nyheden direkte syd for Brasilien, i dag vil jeg tale om en vin Gaucha Brazilian Campaign, der tager en dosis på markedsføring og reklame, efter en tendens i Brasilien og resten af verden. I dette tilfælde, som du kan se i videoen vingården tager forpligtelsen til at have en erklæring på mærkningen af ​​tilsynsmyndigheden, og giver et vink vigtigt, og hvad der er på mode på grund af forbud. Etiketten siger: Hvis du drikker, gå en tur! Ingen tvivl om det er vigtigt at holde råd den høje motorkøretøjsulykker i Brasilien.

Oprettelsen af Vineyard & Routhier Darricarrère i Rosario do Sul, Rio Grande do Sul region af kampagnen blev startet i 2002 af brødrene Pierre og Jean-Daniel Darricarrère fransk, opvokset i Uruguay, kom til Brasilien i 70 for at studere.

Sammen med plantning projekt citrus, plantet 6 hektar vinstokke af Cabernet Sauvignon og Chardonnay.

Udnyttelse af potentialet i vin Campaign Gaucha, Routhier familie besluttet at gå videre i deres passion for vin og ledsage familien Darricarrère dette projekt også.

Vinen koster 65,00 og behager koppen. Mere information besøg http://www.redvin.com.br .

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd den side Blog Living Life på Facebook   

Bloggen Living Livet er siden onsdag i det sydlige Brasilien på invitation af Ibravin (brasiliansk Wine Institute) for at deltage i National Assessment of Wine høst 2012, en af de mest respekterede og længe ventede begivenheder af brasiliansk vin, arrangeret af ABE (Association Brasiliansk ønologi), hvilket vil ske på lørdag, 29. juni. Uden for begivenheden, vil jeg gennem flere vingårde sammen med andre journalister fra flere brasilianske stater at kende nyheden industrien.

En af de store nyheder blandt mange, der vil gradvis udstationering for dig at kende vinen blev Luiz Argenta, den Altos Hills, Flores da Cunha, som kombinerer kvalitet og design i alt, hvad han gør. Vingården investerer i fascination og forførelse af æstetikken som et middel til at tilføre værdi til produktet. Efter dette koncept, er en af de dristigste nye flasker tvillingerne, der bringer to vine unikke for LA Youth Line - den Gewürztraminer og Sauvignon Blanc.

Med italiensk design, bringer flasker tvillinger et forslag om at investere i bæredygtighed gennem dets brug i dekoration, for eksempel. Dette koncept omfatter hele produktlinjen, der viser flasker differentieret og attraktiv.

I 2012-høsten var en af ​​de bedste af hele tiden, hvilket gør de bedste vine. I glasset vinen har en stor mulighed for dem, der værdsætter vine lys og forfriskende, perfekt til de varmere årstider. Produktionen er 2.500 flasker til Gewurztraminer, 3. 000 for Sauvignon Blanc, er to nye varianter kommer til LA Youth Line. Bloggen havde talt om Syrah, se her . Vinene koster 39,00 Mere information på:. www.boutiqueluizargenta.com.br

Snart vil jeg være udstationering billeder og taler om winery, en sand boutique vin.

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd den side Blog Living Life på Facebook   

Foto Credit: Christian Burgos

Eksemplet med den succes "boutique stil run" i amerikanske vinområderne (Napa Valley og Virginia), vin Run er et gennemgående tema, der forener en meget teknisk kredsløb passion for livsstil af de vigtigste vinproducerende region i Brasilien .

Den hidtil halvmaraton for de vigtigste vinregion i Brasilien tiltrak 350 løbere fra 12 stater i Brasilien, der rejste de 21 miles mellem de smukke landskaber og vinmarker i Bento Gonçalves (RS), i enkelte hændelser, men også relæ i par og trioer, i 15 sep.

Venner, par og familier trodsede udfordrende bane, der havde som vindere i de enkelte kategorier spanieren José Mateo Potillo Dominguez, med en tid på 1 time, 20 minutter og 51 sekunder, og løberen Ana Veiga, med en tid på 1 time, 41 minutter og 2 sekunder. Efter den fantastiske sport turisme til at køre mellem de store vingårde i landet, blev atleterne mødt og fraternized i den mousserende awards part "mousserende vin party", der er monteret i arenaen med de bedste mousserende ankomst i regionen, pasta buffet, varm brownies , kiks, druesaft, vand. Midt i den socialisering fandt sted ceremonien af ​​priser og tombola med mange gaver.

Meget rost af sportsfolk og karakteriseret som et bevis udfordrende og smuk, som det kan ses på Facebook bevis Run Wine Event. Ifølge Secretary of Tourism af Bento Gonçalves, Ivane Favero, "Vin Run bliver en del af den officielle kalender over begivenheder forår byen Bento Gonçalves." Tjenestemænd, forretningsfolk og lokalsamfundet modtaget bevis og atleter med åbne arme og hjalp omdanne hver løber en ambassadør skønheder i regionen.

Besøg på vingårde og middage harmoniserede afsluttet weekenden af ​​deltagerne i den første Wine Run Brasilien, som Zenith og Cellar Magazine, sponsoreret af Federal Savings og support af Benedict Convention Bureau, Athletics Federation of Rio Grande do Sul , Companion, House Valduga, Aurora Winery, Orchid, 100% druesaft fra Brasilien, Ibravin, Miolo Wine Group, Suvalan, Pizzato Winery Vand og Stone.

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd den side Blog Living Life på Facebook

For vinfremstillingsvirksomheder søger en etiket i mpermeável, modstandsdygtig over for fugt, fik endelig et valg 100% pålidelig. Dette er "Arctic Classic Crest", et nyt materiale skabt af Labeltronix.

Virksomheden sikrer, at materialet er tyndt og tilpasser sig enhver form for trykning, og kan modtage nogen form for lak eller, at selskabet ønskede. Det Labeltronix materiale udviklet i samarbejde med en californisk laboratorium, og har vundet flere priser med deres etiketter.

Kilde

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd den side Blog Living Life på Facebook

Starter forsendelse af vine fra Portugal Guide 2013 ved journalist og kritiker Joao Paulo Martins, redaktør af Wine Magazine. Det er den ældste og mest prestigefyldte årlige guide offentliggjort i denne sag den 19. i træk udgave.

Ud over de tusindvis smagsnoter, i år med 16 sider mere end den tidligere udgave forfatteren fremhæver som nyheder, udvidet kapitlet om gamle vine, et særligt afsnit om den bedste Port LBV-og et særligt kapitel af vine til 4 €, med stort udvalg af valgmuligheder inden for denne prisklasse.

Som sædvanlig, også João Paulo Martins fremhæver dem, der efter hans mening var de bedste vine af året.

Vinderne af 2013-udgaven af vine fra Portugal "Best of the året ifølge João Paulo Martins"

Hvidt

Første solrige Vineyards 2011
Region: Vinho Verde
Producer: Vinusoalleirus

Morgadio Walk Book 2011
Region: Douro
Producer: Hus Walk / Niepoort

Redoma Reserve 2011
Region: Douro
Producer: Niepoort

Primus 2011
Region: Dan
Producer: Álvaro Castro

Holy Brook Vineyard sne 2011
Region: Dan
Producer: Magnum - Carlos Lucas Wines

Chocapalha Reserve 2011
Region: Lissabon
Producer: Casa Agric. af Mimosas

Qta. Monte d'Oiro Madrigal 2011
Region: Lissabon
Producer: José Bento dos Santos

Qta. Pinto Great Choice 2010
Region: Lissabon
Producer: Qta. Pinto

Morgado de Santa Catherina 2010
Region: Bucelas
Producer: Companhia das Quintas

Sparkling:

Murganheira Vintage 2005
Region: Távora-Varosa
Producer: Caves of Murganheira

Farvet:

Barca Velha 2004
Region: Douro
Producer: Sogrape

Qta. Maria Teresa Crasto Vineyard 2009
Region: Douro
Producer: Qta. do Crasto

Opgivet i 2009
Region: Douro
Producer: Domingos Alves de Sousa

Calheiros Cross Memories 2008
Region: Douro
Producer: Calheiros Cruz

Meruge 2009
Region: Douro
Producer: Farmers Trading Post

Ultreya 2010
Region: Douro
Producer: Niepoort

Qta. Passadouro af Touriga Nacional 2010
Region: Douro
Producer: Qta. Den Passadouro

Kopke gamle vinstokke 2008
Region: Douro
Producer: Sogevinus

Qta. Yellow House Grande Reserva 2009
Region: Douro
Producer: Laura Regueiro

Qta. Carvalhais af Reserva 2008
Region: Dan
Producer: Sogrape

Qta. Roques af Wine 2008
Region: Dan
Producer: Qta. de Roques

Pape 2010
Region: Dan
Producer: Álvaro Castro

Vores Limestone 2010
Region: Bairrada
Producer: Filipa Pato

Tidligere Classic 2009
Region: Bairrada
Producer: Pure V

Marchioness af Cadaval 2010
Region: Tejo
Producer: Casa Cadaval

Hexagon 2008
Region: Midtjylland
Producer: José Maria da Fonseca

Qta. Bacalhôa af 2010
Region: Midtjylland
Producer: Bacalhôa Vine fra Portugal

João Portugal Ramos (navn, der skal fastlægges) 2011
Region: Alentejo
Producer: João Portugal Ramos

Scala Coelli 2010
Region: Alentejo
Producer: Eugenio de Almeida Foundation

Homestead Harvest 15 Great Harvest. Vælg. I 2009
Region: Alentejo
Producer: Anthony kaster

VINE

Bedste vine i Porto Late Bottled Vintage (LBV)

Calem 2007
Region: Douro
Producer: Sogevinus

Ferreira 2008
Region: Douro
Producer: Sogrape

Vandpytter 2007
Region: Douro
Producer: Manuel Junior Puddles

Ramos Pinto 2008
Region: Douro
Producer: Ramos Pinto

Warre fra 2002
Region: Douro
Producer: Symington Family Estates

Andre generøse:

Carvalhas Port Memories århundrede. XIX
Region: Douro
Producer: Real Companhia Velha

Barros Porto Wine Harvest hvid 1935
Region: Douro
Producer: Sogevinus

Grahams Port Wine Harvest 1952
Region: Douro
Producer: Symington Family Estates

Dows Senhora da Ribeira Vintage Port 2010
Region: Douro
Producer: Symington Family Estates

Bacalhôa Moscatel de Setúbal 2000
Region: Midtjylland
Producer: Bacalhôa Vine fra Portugal

Barbeito Sercial Frasqueira 1988
Region: Madeira
Producer: Barbeito

Henriques & Henriques Malmsey 20 år
Region: Madeira
Producer: Henriques & Henriques

Blandy 20 års Terrantez
Region: Madeira
Producer: Madeira Wine Company

Producer of the Year:
Piorro
Region: Douro

DE STORE valg, der ligger 4 €

Hvid:

Ejer Paterna Alvarinho / Trajadura 2011 (V. Green)
Encosta de Arêgos Harvest. Vælg. 2011 (V. Green)
Mellemlæg Tanha 2011 (Douro)
Qta. Høst af Corrals. Vælg. 2010 (Seaside)
Casa Santos Lima Arinto / Chardonnay 2011 (Lissabon)
Casa Santos Lima Viosinho 2011 (Lissabon)
Qta. D. Carlos Viognier / Arinto 2010 (Lissabon)
Qta. da Murta 2011 (Lissabon)
Cold Duck Selection 2011 (Alentejo)

Farvet:

Barco Negro Reserve 2008 (Douro)
Clare Valley 2010 (Douro)
Qta. Garrida af 2009 (Dan)
Badula Harvest. Vælg. 2010 (Tejo)
Peninsula 2010 (Lissabon)
Qta. Penegrais af Syrah Reserva 2010 (Tejo)
JP Private Selection 2009 (Setúbal)
. I 2011 (Alentejo)
Maria Mora Reserva 2009 (Alentejo)

Kilde: Journal of Wine

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd den side Blog Living Life på Facebook

Husk træ intens!

Ai pik spiser nudler løs! hehehe

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd den side Blog Living Life på Facebook

The Wine Club lover unikke valg fra hele verden, fra boutique vinfremstillingsvirksomheder, der tilbyder et program kaldet Lead kvartalsvise Playboy Wine Encounter, med priser op til 20% billigere end markedet. En blandet sag på 12 vine mellem hvide og røde vine prissat til $ 19, $ 129,00 + forsendelse. Se flere detaljer her .

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd den side Blog Living Life på Facebook

Spanske forskere fra Institut for vindyrkning og vin Sciences og Madrid Institut for Forskning og Udvikling af Landdistrikter, Levnedsmiddel-og Landbrugsorganisation i regionen Rioja, Spanien, opdagede oprindelsen af Tempranillo. Den foreliggende undersøgelse viste den første genetiske oprindelse bestemmelse af druer, som er den mest almindeligt dyrket i Spanien, omkring 20% ​​af vinstokke i landet.

Det slægtskab analyse gør det muligt at identificere den far til Tempranillo, blandt mindre sorter, der dyrkes i Del Ebro Valley. Identifikationen hjælper også med at opdage oprindelsen af ​​sorten, og det kan få nye beslægtede sorter er bedre tilpasset til klimaændringer og nye steder. Undersøgelsen rapport vil blive kortvarigt præsenteret på den videnskabelige Complex University of Rioja for fagfolk.

Kilde

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd den side Blog Living Life på Facebook