optimització de motors de cerca present pàgina web email extractor

Arxiu per setembre, 2012

L'equilibri d'un vi es demostra per l'harmonia de tres compostos: tanins, acidesa i l'alcohol. És el famós "trípode". Però com es pot veure a la foto de dalt, aquest vi ha superat totes les expectatives! Un veritable malabarista, lol. Aquesta foto va ser presa durant una recent visita a CT (Centre Tecnològic) d'Aurora celler a Pinto Bandeira, aquesta setmana.

Seguiu el Blog Viure la vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc Vida visqui a Facebook

Estudiants un servei impecable de l'enologia

The Life Bloc Living participat avui moments emocionants en el Nacional de Vitivinicultura,
cultiu en 2012. Promogut per l'Associació Brasilera d'Enologia (EBA), l'esdeveniment, que des de 1993 serveix com a punt de referència per a l'evolució dels vins brasilers, va trencar tots els rècords. 850 eren amants 20 estats brasilers i vuit països, que van assistir a la copa i degustar el resultat de l'anàlisi de 387 mostres registrades per 70 cellers en set estats. Degustació simultània major part del món!

Es van avaluar 16 mostres al Parc esdeveniments Fenavinho, el que representa més del 30% de la collita, que es defineix a partir del grup de treball de 120 productors de vi durant tot el mes d'agost. Cada mostra va ser comentada per l'expert convidat. Aquest any va comptar amb representants d'Argentina, Xina, Holanda, Itàlia, Cuba, Portugal, Uruguai i Brasil.

Els productors premiats

16 EL REPRESENTANT DE VI SAFRA 2012Categoria: Sparkling Wine Base Per

1. Base Vi Escumós - Chardonnay - Domno del Brasil

2. Base Vi Escumós - Chardonnay / Pinot Noir - Grans Celler

3. Base Vi Escumós - Chardonnay / Pinot Noir - Celler Geisse

Categoria: Fine Dry Blanc no aromàtica

4. Chardonnay - Luiz Argenta Fine Wines

5. Chardonnay - Celler Goes i Venturini

6. Chardonnay - Celler Cooperatiu Nou Pacte

7. Chardonnay - Basso i vins escumosos

Categoria: Fine aromàtic blanc sec

8. Moscato Bianco R2 - Celler Perini

Categoria: Negre Fi Dry jove

9. Gamay - Salton Celler

Categoria: Negre Fi Dry

10. Teroldego - Don Guerino

11. Merlot - Celler Almaúnica

12. Cabernet Sauvignon - Wine Resort guatambú

13. Cabernet Sauvignon - Aurora Cooperativa Celler

14. Marselan-Casa Valduga - gran destaqui en la meva opinió

15. Tannat - Antonio Dias Fine Wines

16. Tannat - Almaden Celler

Seguiu el Blog Viure la vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc Vida visqui a Facebook

Després de la notícia directament des del sud de Brasil, ara parlem d'un vi Gaucha Campanya Brasilera que pren una dosi de Màrqueting i Publicitat, seguint una tendència al Brasil ia tot el món. En aquest cas, com es pot veure al vídeo, el celler té l'obligació de comptar amb una declaració en l'etiqueta del regulador, i li dóna un toc important i el que està de moda a causa de la prohibició. L'etiqueta diu: Si vostè beu, anar a fer una passejada! Sens dubte, hi ha alguns consells importants per reduir l'elevada taxa d'accidents de trànsit al Brasil.

La creació de la Vinya i Routhier Darricarrère a Rosario do Sul, Rio Gran do Sul, de la Campanya es va iniciar en 2002 pels germans Pierre i Jean-Daniel Darricarrère francès, criat a l'Uruguai, va arribar al Brasil als anys 70 per estudiar.

Juntament amb el disseny de la plantació de cítrics, plantat 6 hectàrees de vinyes de Cabernet Sauvignon i Chardonnay.

En adonar-se del potencial de vi Campanya Gaucha, família Routhier decidir anar més enllà en la seva passió pel vi i acompanyar la família Darricarrère aquest projecte també.

El vi costa 65,00 i agradable a la tassa. Més informació visiti http://www.redvin.com.br .

Seguiu el Blog Viure la vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc Vida visqui a Facebook   

El bloc Viure la vida és des de dimecres al sud de Brasil, per invitació del Ibravin (Institut Brasiler del Vi) per participar en l'Avaluació Nacional de Vins del 2012, un dels esdeveniments més respectats i esperat del vi brasiler, organitzat per ABE (Associació elaboració del vi brasiler), que tindrà lloc el dissabte dia 29. Fora de l'esdeveniment, que estic passant per diversos cellers, juntament amb altres periodistes de diversos estats de Brasil per conèixer la indústria de les notícies.

Una de les grans novetats entre els molts que publicar poc a poc que va poder conèixer el celler Luiz Argenta, els turons Alts, Flors da Cunha, que combina qualitat i disseny en tot el que fa. El celler inverteix en fascinació i seducció de l'estètica com una forma d'afegir valor al producte. Seguint aquest concepte, una de les innovacions més agosarades són les ampolles dobles, dos vins que porten única Line LA Jove - Gewurztraminer i Sauvignon Blanc.

Disseny italià, les ampolles dels germans bessons porten una proposta d'invertir en la sostenibilitat a través del seu ús en la decoració, per exemple. Aquest concepte s'estén a tota la línia de productes que mostra les ampolles diferenciada i atractiva.

La collita de 2012 va ser un dels millors de tots els temps, de manera que els millors vins. A la copa, el vi té una gran opció per a aquells que gaudeixen de la llum vi i refrescant, ideal per a les estacions més càlides. La producció és de 2.500 ampolles Gewurztraminer 3. 000 de Sauvignon Blanc, dues noves varietats estan arribant a la línia de la Joventut de Los Angeles. El bloc ja havia parlat de Syrah, veure aquí . Els vins costen 39,00 Més informació a:. www.boutiqueluizargenta.com.br

Aviat vaig a estar parlant i publicant fotos del celler, un veritable vi boutique.

Seguiu el Blog Viure la vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc Vida visqui a Facebook   

Crèdit de la foto: Christian Burgos

L'exemple de l'èxit de "boutique" regions de vi als Estats Units (Napa Valley i Virginia), la Cursa de vi és un tema recurrent que uneix la passió circuit molt tècnic per a l'estil de vida de la principal regió productora de vi del Brasil .

La mitja marató sense precedents per a la principal regió vinícola de Brasil va atreure a 350 corredors de 12 estats brasilers, que van cobrir els 21 quilòmetres entre els bells paisatges i vinyes de Bento Gonçalves (RS) en el cas individual, sinó també de relleus en grups de dos i de tres, en 15 de setembre.

Amics, parelles i famílies que enfronten la desafiadora que va tenir com a guanyadors en l'individu categories espanyol José Mateo Potillo Domínguez, amb un temps d'1 hora 20 minuts i 51 segons i corredor Anna Veiga, amb un temps d'1 hora 41 minuts i 2 segons. Després que el turisme esportiu fantàstic per córrer entre les principals cellers del país, els atletes van ser rebuts i fraternizó en la cerimònia del premi de l'agulla "festa del vi escumós", muntat a la sorra de l'arribada amb els millors vins escumosos de la regió, la pasta de bufet, bescuits de xocolata calenta , galetes, suc de raïm, aigua. Enmig de la cerimònia de lliurament de beques es va dur a terme i el sorteig de molts regals.

Molt elogiat pels atletes i caracteritzat com una prova difícil i bonic, com es pot veure a Facebook de la prova esdeveniment de la correguda del Vi. D'acord amb la Secretaria de Turisme de Bento Gonçalves, Ivane Favero, "la fugida venir a formar part del calendari oficial d'esdeveniments de primavera a la ciutat de Bento Gonçalves." Autoritats, empresaris i comunitats locals van rebre la prova i els atletes amb els braços oberts i van ajudar a transformar cada corredor un ambaixador de les belleses de la regió.

Les visites a cellers i sopars harmonitzades completar el cap de setmana dels participants de la primera Wine Run Brasil, celebrada per la revista Celler i Zenith, patrocinat per la Caixa d'Estalvis Federal i el suport Convention Bureau Benedict, Federació d'Atletisme de Rio Grande do Sul , Companion, Casa Valduga, Aurora Winery, Orchid, suc de raïm 100% del Brasil Ibravin, Molla Wine Group, Şüvälan, Pizzato Celler Aigua i Pedra.

Seguiu el Blog Viure la vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc Vida visqui a Facebook

Per cellers busquen una etiqueta i mpermeável, resistent a la humitat, finalment va aconseguir una opció 100% fiable. Aquest és el "Arctic Classic Crest", un nou material creat per Labeltronix.

La companyia assegura que el material és fi i s'adapta bé a qualsevol tipus d'impressió, a més de la recepció dels tipus de vernís o qualsevol efecte que l'empresa desitja. El material Labeltronix desenvolupat en col · laboració amb un laboratori de Califòrnia, i ha guanyat diversos premis amb les seves etiquetes.

Font

Seguiu el Blog Viure la vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc Vida visqui a Facebook

Va començar a ser distribuïts a Portugal Guia de Vins 2013 el periodista i crític João Paulo Martins, editor de la revista Wine. És la guia anual més antiga i prestigiosa publicada en aquest cas el 19è any consecutiu.

A més de les milers de notes de tast, aquest any amb 16 pàgines més que l'edició anterior, l'autor destaca com a novetat, el capítol es va esplaiar sobre els vins vells, una secció especial a la millor LBV Port de i un capítol especial de vins a 4 €, amb gran selecció d'opcions dins d'aquest rang de preus.

Com de costum, João Paulo Martins també destaca els que al seu parer eren els millors vins de l'any.

Els guanyadors de l'edició 2013 dels Vins de Portugal "El millor any de Joan Pau Martins"

Blancs

Primers vinyes assolellats 2011
Regió: Vinho Verd
Productor: Vinusoalleirus

Morgadio el Passeig del Llibre 2011
Regió: Douro
Productor: Casa Walk / Niepoort

Redoma Reserva 2011
Regió: Douro
Productor: Niepoort

Primus 2011
Regió: Dan
Productor: Álvaro Castro

Rierol Sant Snow Vineyard 2011
Regió: Dan
Productor: Magnum - Carlos Lucas Vins

Chocapalha Reserva 2011
Regió: Lisboa
Productor: Casa Agric. de Mimosas

Qta. Muntanya d'Oiro Madrigal 2011
Regió: Lisboa
Productor: José Bento dos Santos

Qta. Pinto Great Choice 2010
Regió: Lisboa
Productor: Qta. Cavall pinto

Morgado de Santa Catherina 2010
Regió: Bucelas
Productor: Companhia das Cinquenes

Sparkling:

Murganheira Vintage 2005
Regió: Tavora-Varosa
Productor: Caves of Murganheira

Tenyits:

Barca Velha 2004
Regió: Douro
Productor: Vins Sogrape

Qta. Vinya de Crasto Maria Teresa 2009
Regió: Douro
Productor: Qta. fer Crasto

Abandonat en 2009
Regió: Douro
Productor: Diumenges Alves de Sousa

Calheiros Creu Records 2008
Regió: Douro
Productor: Calheiros Creu

Meruge 2009
Regió: Douro
Productor: Agricultors Trading Post

Ultreya 2010
Regió: Douro
Productor: Niepoort

Qta. Passadouro de Touriga Nacional 2010
Regió: Douro
Productor: Qta. el Passadouro

Köpke Old Vines 2008
Regió: Douro
Productor: Sogevinus

Qta. Yellow Casa Gran Reserva 2009
Regió: Douro
Producció: Laura Regueiro

Qta. de roure Reserva 2008
Regió: Dan
Productor: Vins Sogrape

Qta. Roques de vi 2008
Regió: Dan
Productor: Qta. els Roques

Pape 2010
Regió: Dan
Productor: Álvaro Castro

El nostre Calcària 2010
Regió: Bairrada
Productor: Filipa Ànec

Anteriorment Classic 2009
Regió: Bairrada
Productor: V Pure

Marquesa de Cadaval 2010
Regió: Tejo
Productor: Casa Cadaval

Hexagon 2008
Regió: Setúbal
Productor: José Maria da Fonseca

Qta. Bacalhôa de 2010
Regió: Setúbal
Productor: Vins Bacalhôa de Portugal

João Portugal Ramos (nom a determinar) en 2011
Regió: Alentejo
Productor: João Portugal Ramos

Scala Coelli 2010
Regió: Alentejo
Productor: Fundació Eugenio d'Almeida

Herdade Gran Harvest Colh 15. Selecc. 2009
Regió: Alentejo
Productor: Anthony Lanza

VINS

Els millors vins de Porto Late Bottled Vintage (LBV)

Calem 2007
Regió: Douro
Productor: Sogevinus

Ferreira 2008
Regió: Douro
Productor: Vins Sogrape

Tolls 2007
Regió: Douro
Productor: Manuel Júnior Tolls

Ramos Pinto 2008
Regió: Douro
Productor: Ramos Pinto

Warre de 2002
Regió: Douro
Productor: Symington Family Estates

Altres generosa:

Carvalhas Port segle records. XIX
Regió: Douro
Productor: Reial Companhia Velha

Fangs Blanc Vi de Porto Collita 1935
Regió: Douro
Productor: Sogevinus

Graham Port Verema 1952
Regió: Douro
Productor: Symington Family Estates

De Dow Senhora da Ribeira Vintage Port 2010
Regió: Douro
Productor: Symington Family Estates

Bacalhôa moscatell de Setúbal 2000
Regió: Setúbal
Productor: Vins Bacalhôa de Portugal

Barbeito Sercial frasqueira 1988
Regió: Madeira
Productor: Barbeito

Henriques & Henriques Malvasia 20 anys
Regió: Madeira
Productor: Henriques & Henriques

De Blandy Terrantez 20 anys
Regió: Madeira
Productor: Madeira Wine Company

Productor de l'Any:
Piorro
Regió: Douro

ELS GRANS OPCIONS SEGÜENTS 4 €

Blanc:

Dona Paterna Alvarinho / Trajadura 2011 (V. verd)
Aregos pendent COLH. Selecc. 2011 (V. verd)
Falques Tanha 2011 (Douro)
Qta. Corrals COLH. Selecc. 2010 (Beira)
Casa Sants Lima arinto / Chardonnay 2011 (Lisboa)
Casa Sants Lima Viosinho 2011 (Lisboa)
Qta. D. Carlos Viognier / arinto 2010 (Lisboa)
Qta. da Murta 2011 (Lisboa)
Selecció Cold Duck 2011 (Alentejo)

Tenyits:

Vaixell Negre Reserva 2008 (Douro)
Clara Valley 2010 (Douro)
Qta. Garrida de 2009 (Dao)
Badula Colh. Selecc. 2010 (Teix)
Peninsula 2010 (Lisboa)
Qta. Penegrais de Syrah Reserva 2010 (Teix)
JP Private Selection 2009 (Setúbal)
. Per 2011 (Alentejo)
Maria Mora Reserva 2009 (Alentejo)

Font: Diari del Vi

Seguiu el Blog Viure la vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc Vida visqui a Facebook

La polla d'Ai menja fideus solts! hehehe

Seguiu el Blog Viure la vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc Vida visqui a Facebook

El Club de Vins promet seleccions úniques de tot el món, de cellers boutique, que ofereix un programa del lliurament trimestral anomenat Playboy Wine Encounter, amb preus fins a 20% més barat que el mercat. Un cas mixt de 12 vins entre els vins blancs i negres costa $ 19 $ 129,00 + enviament. Veure més detalls aquí .

Seguiu el Blog Viure la vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc Vida visqui a Facebook

Científics espanyols de l'Institut de Ciències de la Vinya i el Vi i l'Institut Madrileny d'Investigació i Desenvolupament Rural, Agricultura i l'Alimentació a la regió de la Rioja, Espanya, descobrir els orígens del Tempranillo. El present estudi es va trobar la primera determinació de l'origen genètic del raïm, que és la més conreada a Espanya, al voltant del 20% de la vinya al país.

L'anàlisi de parentiu permet identificar al pare d'Ull de Llebre, entre les varietats més petites que creixen en l'Ebre Valley. La identificació també ajuda a descobrir la font de la varietat i es pot obtenir noves varietats relacionades que s'adaptin millor al canvi climàtic i nous llocs. L'informe de l'estudi serà presentat breument al Pol Científic de la Universitat de la Rioja per als professionals.

Font

Seguiu el Blog Viure la vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc Vida visqui a Facebook