оптимизация за търсещи машини представят уебсайт Email Extractor

Архив за септември 2012 г.

Балансът на вино, се доказва и от хармонията на трите съставки: танини, киселинност и алкохол. Той е най-известният "статива". Но както можете да видите на снимката по-горе, това вино е надмина всички очаквания! Истински жонгльор, хаха. Тази снимка е направена по време на неотдавнашното си посещение в CT (Technology Center) Aurora винарна в Pinto Bandeira, тази седмица.

Следвайте блога живея живота на Twitter

Насладете се на блог страницата живея живота на Facebook

Услугата е безупречен ученик на енология

Блогът подвизава участва днес на вълнуващи мигове по оценка на Националната Wine
реколта през 2012 г., насърчавана от бразилската асоциация на винарство (ABE), събитието, което от 1993 г. служи като параметър за еволюцията на бразилските вина, счупи всички рекорди. 850 са любовници 20 бразилски щати и осем страни, които са гледали и дегустират купата на резултата от анализа на 387 проби, въведен от 70 изби в седем държави. Най-големият едновременно дегустация в света!

16 проби са били оценени в Fenavinho Прояви Парк, 30% по-представителен от реколтата, дефинирани от 120 винопроизводители групова работа през целия месец август. Всяка проба се анотирани от експерта на гости. Тази година имаше представители от Аржентина, Китай, Холандия, Италия, Куба, Португалия, Уругвай и Бразилия.

Печелившите ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ

16 представителя на РЕКОЛТА WINE 2012Категория: За пенливо вино Base

1. Base Wine Sparkling - Шардоне - Domno от Бразилия

2. Base Wine Sparkling - Шардоне / Pinot Noir - Miolo

3. База Wine Sparkling - Шардоне / Pinot Noir - Winery Geisse

Категория: Fine сухо бяло неароматни

4. Шардоне - Луиш Argenta изискани вина

5. Шардоне - Winery Goes & Вентурини

6. Шардоне - кооперативна винарска изба Нов Завет

7. Шардоне - Basso вина и пенливи

Категория: Fine сухо бяло Aromatic

8. Moscato Bianco R2 - Winery Perini

Категория: Fine червено сухо Young

9. Гаме ноар - Elevate

Категория: Red Fine Dry

10. Teroldego - Don Guerino

11. Мерло - Winery Almaúnica

12. Каберне Совиньон - Guatambu Resort Wine

13. Каберне Совиньон - кооперативна винарска изба Aurora

14. Marselan- Casa Valduga - Great маркирайте по мое мнение

15. Танат - Антонио Диас изискани вина

16. Танат - Almaden Winery

Следвайте блога живея живота на Twitter

Насладете се на блог страницата живея живота на Facebook

След новината директно Южна Бразилия, днес се говори за бразилския вино Gaucho кампания, която приеме доза маркетинг и реклама, след тенденция в Бразилия и по света. В този случай, както може да се види във видеото, виното се задължава да правят изявление на етикета на регулаторния орган, и е основна връзка и това, което е на мода заради забрана. На етикета пише: Ако пиете, отидете се вози! Няма съмнение, че това е важен съвет да ограничи високия процент на произшествия с участието на моторни превозни средства в Бразилия.

Създаването на Vineyard Routhier & Darricarrère, в Rosario до Сул, Кампания Gaucho област е започнало през 2002 г. от братя Пиер и Жан Даниел Darricarrère френска, повдигнати в Уругвай, дойде в Бразилия през 70-те години да учат.

Заедно с цитрусови плодове за засаждане проект, засадени 6 хектара лозя от сортовете Каберне Совиньон и Шардоне.

Реализиране на потенциала на вино Gaucho кампания, семейството Routhier реши да отиде по-далеч в своята страст за вино и следи Darricarrère семейство в този проект също.

Струва Виното 65.00 и угодно на стъклото. Повече информация посетете http://www.redvin.com.br .

Следвайте блога живея живота на Twitter

Насладете се на блог страницата живея живота на Facebook   

Блогът Живот на живот е от сряда в южната част на Бразилия, по покана на Ibravin (Бразилски Wine Institute) да участват в жътвата на националното оценяване на Вина 2012, един от най-уважаваните и очакваните събития на бразилското вино, организирани от Ейб (Асоциация Бразилският енология), която ще се случи в събота, 29. Извън случай, аз ще съм през няколко винарски изби, заедно с други журналисти от няколко бразилски щати, за да отговори на иновациите в индустрията.

Един от най-голямата новина на няколко, които постепенно ще се публикуване на вас, е в състояние да се знае винарната Luiz Argenta, за Altos Hills, в Флорес да Куня, който съчетава качество и дизайн във всичко, което прави. Винарната инвестира в очарование и естетика на съблазняването като начин за добавяне на стойност към продукта. Следвайки тази концепция, един от най-смелите си нововъведения са близнаци бутилки, които носят две уникални вина на LA Young Line - Гевюрцтраминер и Совиньон Блан.

С италиански дизайн, близнаци бутилките донесе предложение за инвестиране в устойчиво развитие чрез неговото използване в украсата, например. Това понятие обхваща цялата продуктова линия, която показва различни и атрактивни бутилки.

Реколтата през 2012 г. е бил един от най-добрите на всички времена, което прави най-добрите вина. В чаша вино има чудесна възможност за тези, които обичат леки вина и освежаващо, идеални за по-топлите сезони. Производството е 2500 бутилки за Гевюрцтраминер, 3. 000 за Совиньон Блан, са два нови сортове, идващи в LA Youth Line. Блогът вече е говорил за Сира, вижте тук . Вината струват 39.00 Повече информация на :. www.boutiqueluizargenta.com.br

Скоро ще се говори и публикуване на снимки на винарната, истински бутикови вина.

Следвайте блога живея живота на Twitter

Насладете се на блог страницата живея живота на Facebook   

Фото кредит: Christian Burgos

Примерът на успеха на "бутиков стил Run" в районите на вино в САЩ (Napa Valley и Вирджиния), на Wine Run е тема, състезания, която обединява много техническа схема страстта към начина на живот на основното производство на региона на Бразилия вина ,

Безпрецедентната половин маратон през главния винарски регион на Бразилия привлече 350 бегачи от 12 бразилски щати, които са обхванати от двайсет и един км между красива природа и лозята на Bento Gonçalves (RS) в индивидуална дисциплина, но и препредава по двойки и тройки, в 15 септември.

Приятели, двойки и семейства се сблъскват с предизвикателни курса, който има за победителите в отделните категории на испанския Хосе Mateo Potillo Домингес, с време 1 час, 20 минути и 51секунда и бегачът Ana Veiga, с време 1 час, 41 минути и 2 секунди. След фантастичен спортен туризъм план между основните винарни в страната, спортистите бяха получени и побратимените в пенливо награда церемонията "пенливо вино партия", монтирана на финалната сцена с пенливо-добрата в региона, паста бюфет, топли сладки , бисквитки, гроздов сок, вода. Сред социализирането се състоя церемонията по награждаването и тегленето на много подаръци.

Висока оценка от спортисти и характеризира като предизвикателство и красива доказателство, както се вижда на Facebook на доказване Wine Run Event. Според туризъм секретар на Bento Gonçalves, Иване Favero, "Вино Run става част от официалния календар на Bento Gonçalves град пролетни събития." Длъжностни лица, бизнесмени и местната общност получили доказателства и спортисти с отворени обятия и помогнаха превърне всеки бегач посланик на красотите на региона.

Посещения на винарни и хармонизирани вечери, завършени през почивните дни на участниците в първия Wine Run Бразилия, държани от избата списание и Зенит, спонсориран от Федералната Банка ДСК и подкрепата на Бенедикт Bureau конвенция, федерация по лека атлетика на Рио Гранде до Сул , Companion, Casa Valduga, Aurora Winery, Orchid, гроздов сок 100% от Бразилия, Ibravin, Miolo Wine Group, Suvalan, Winery Pizzato и водите Stone.

Следвайте блога живея живота на Twitter

Насладете се на блог страницата живея живота на Facebook

За винарни, които търсят етикет аз mpermeável, устойчив на влага, най-накрая пристигна с 100% надежден вариант. Това е "Arctic Classic Crest", нов материал, създаден от Labeltronix.

Компанията гарантира, че материалът е тънък и се адаптира добре към всеки вид печат, и да получите видове лак или някакъв ефект, че компанията желае. The Labeltronix разработен материал, в партньорство с лаборатория, Калифорния, и е носител на няколко награди с етикетите им.

Източник

Следвайте блога живея живота на Twitter

Насладете се на блог страницата живея живота на Facebook

Започва да доставя Guide 2013 Португалия вината на журналиста и критик Джон Пол Мартин, главен редактор на вестник Wine. Той е най-старият и най-престижната годишна употреба публикуването в този случай 19-ти пореден път.

В допълнение към хиляди дегустация бележки, тази година с още 16 страници от предишното издание, авторът акцентите и новостите, главата разширени върху стари вина, специален раздел за най-добър Port LBV-те и специална глава на вина до 4 €, с голям избор от възможности за избор в този ценови диапазон.

Както обикновено, João Paulo Martins подчертава също така тези, които по негово мнение са най-добрите вина от годината.

Победителите от изданието на Португалия Вина 2013 "Най-доброто от годината според John Paul Martins"

Бяло пране

Първите слънчеви Лозя 2011
Регион: Vinho Verde
Продуцент: Vinusoalleirus

Morgadio Reserve Разходка 2011
Регион: Douro
Производител: Casa Da Calçada / Niepoort

Redoma Reserve 2011
Регион: Douro
Продуцент: Niepoort

Primus 2011
Регион: Dão
Продуцент: Алваро Castro

Ribeiro Светия Vineyard Snow 2011
Регион: Dão
Производител: Magnum - Карлос Лукас Вина

Chocapalha Reserve 2011
Регион: Лисабон
Продуцент: Къща AGRIC. от Мимоза

Quinta. Монте d'Oiro Мадригал 2011
Регион: Лисабон
Продуцент: José Bento дос Сантос

Quinta. Pinto Great Choice 2010
Регион: Лисабон
Продуцент: Quinta. Петнист

Morgado де Санта Катерина 2010
Регион: Bucelas
Продуцент: Companhia дас Quintas

Sparkling:

Murganheira 2005 Vintage
Регион: Távora-Varosa
Продуцент: Пещерите на Murganheira

Red:

2004 Old Barca
Регион: Douro
Продуцент: Sogrape

Quinta. направя Crasto Maria Teresa Vineyard 2009
Регион: Douro
Продуцент: Quinta. направя Crasto

Изоставена през 2009 г.
Регион: Douro
Продуцент: Domingos Алвеш де Соуса

Calheiros Cruz Memories 2008
Регион: Douro
Продуцент: Calheiros Cruz

Meruge 2009
Регион: Douro
Продуцент: Фермерите Trading Post

Ultreya 2010
Регион: Douro
Продуцент: Niepoort

Quinta. на Passadouro Турига Насионал 2010
Регион: Douro
Продуцент: Quinta. на Passadouro

Kopke Старите лозя 2008
Регион: Douro
Продуцент: Sogevinus

Quinta. Yellow House Grande Reserva 2009
Регион: Douro
Продуцент: Лора Regueiro

Quinta. Carvalhais Reserva 2008
Регион: Dão
Продуцент: Sogrape

Quinta. мазето Рокес 2008
Регион: Dão
Продуцент: Quinta. на Roques

Pape 2010
Регион: Dão
Продуцент: Алваро Castro

Нашата Варовик 2010
Регион: Bairrada
Продуцент: Филипа Пато

След Classic 2009
Регион: Bairrada
Производител: Pure V

Marquise на Cadaval 2010
Регион: Tejo
Производител: Casa Cadaval

Hexagon 2008
Регион: Сетубал
Продуцент: José Maria Da Fonseca

Quinta. Bacalhôa на 2010 г.
Регион: Сетубал
Продуцент: Bacalhôa Вина от Португалия

Жоао Португалия Ramos (име, за да бъде определена) 2011
Регион: Алентехо
Продуцент: João Португалия Ramos

Scala Coelli 2010
Регион: Алентехо
Продуцент: Eugenio де Foundation Almeida

Herdade Grande 15 Harvest Harvest. SELECT. 2009
Регион: Алентехо
Режисьор: Антонио стартира

Щедро ВИНА

Най-добрите вина на Порто Late Bottled Vintage (LBV)

Cálem 2007
Регион: Douro
Продуцент: Sogevinus

Ferreira 2008
Регион: Douro
Продуцент: Sogrape

Локви 2007
Регион: Douro
Продуцент: Manuel Junior Пъдлис

Ramos Pinto 2008
Регион: Douro
Продуцент: Ramos Pinto

Warre от 2002 г.
Регион: Douro
Продуцент: Symington Family Estates

Други щедри:

Carvalhas портвайн Memories век. XIX
Регион: Douro
Продуцент: Real Companhia Velha

Барос Port Wine Harvest бяло 1935
Регион: Douro
Продуцент: Sogevinus

Port Wine Harvest Греъм 1952
Регион: Douro
Продуцент: Symington Family Estates

Senhora Da Ribeira Vintage Port Dow за 2010 г.
Регион: Douro
Продуцент: Symington Family Estates

Bacalhôa Moscatel 2000
Регион: Сетубал
Продуцент: Bacalhôa Вина от Португалия

Barbeito Sercial Frasqueira 1988
Регион: Дърво
Продуцент: Barbeito

Енрикес & Енрикес Malvasia 20 години
Регион: Дърво
Продуцент: Енрикес & Енрикес

Terrantez 20 години Blandy си
Регион: Дърво
Продуцент: Madeira Wine Company

Продуцент на годината:
Piorro
Регион: Douro

ГОЛЕМИТЕ долупосочените избори € 4

White:

Dona Paterna Alvarinho / Trajadura 2011 г. (V. Green)
Hill на Arêgos Harvest. SELECT. 2011 г. (V. Green)
Подложки от Tanha 2011 г. (Доуро)
Quinta. Harvest на заграждения. SELECT. 2010 г. (Beira)
Casa Santos Lima Arinto / Chardonnay 2011 г. (Лисабон)
Casa Santos Lima Viosinho 2011 г. (Лисабон)
Quinta. D. Carlos Вионие / Arinto 2010 г. (Лисабон)
Quinta. га Murta 2011 г. (Лисабон)
Cold Duck Selection 2011 г. (Alentejo)

Red:

Barco Negro Reserva 2008 г. (Доуро)
Клара Valley 2010 (Доуро)
Quinta. Garrida на 2009 г. (Дан)
Badula Harvest. SELECT. 2010 г. (Тежу)
Peninsula 2010 г. (Лисабон)
Quinta. Penegrais на Syrah Reserva 2010 г. (Тежу)
JP Private Selection 2009 г. (Сетубал)
.com 2011 г. (Alentejo)
Maria Mora Reserva 2009 г. (Alentejo)

Източник: Wine Magazine

Следвайте блога живея живота на Twitter

Насладете се на блог страницата живея живота на Facebook

AI точилката да се развърже! хехехе

Следвайте блога живея живота на Twitter

Насладете се на блог страницата живея живота на Facebook

The Wine Club обещава уникални продукти от цял свят, от бутикови винарни, предлагащи тримесечна програма за доставка наречена Playboy Wine Encounter, с цени до 20% по-евтино от пазара. Mixed кутия с 12 бели и червени вина между $ 129.00 + струва 19 $ корабоплаването. Вижте повече информация тук .

Следвайте блога живея живота на Twitter

Насладете се на блог страницата живея живота на Facebook

Испанските учени от Института за вината и лозята науката и Мадридския институт за научни изследвания и развитие на селските райони, по прехрана и земеделие, в района на Риоха, Испания, открили произхода на Темпранийо. Изследването представя открил първото определяне на генетичния произход на гроздето, което е най-отглежда в Испания, около 20% от съществуващите лозя в страната.

Анализът на родство разкрива бащата на Темпранийо, от по-малките сортове, отглеждани в Del Ебро Valley. Идентифицирането също помага да открият произхода на сорта и той може да се снабди с нови сродни сортове са по-добре приспособени към климатичните промени и до нови места. Докладът от проучването ще бъдат представени скоро в Научния комплекс на Университета на Rioja за професионалисти.

Източник

Следвайте блога живея живота на Twitter

Насладете се на блог страницата живея живота на Facebook