βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης υποβάλουν ιστοσελίδα e-mail απαγωγέας

Αρχείο για τον Αύγουστο, 2012

Για όσους δεν γνωρίζουν, στη Βραζιλία, η συγκομιδή του 2012 θεωρήθηκε ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών, που ευνοείται από το ξηρό και ηλιόλουστο κλίμα, δημιουργώντας υγιή σταφύλια με υψηλότερη συγκέντρωση, με αποτέλεσμα τα κρασιά ανώτερης ποιότητας, συμπυκνωμένο, πολύπλοκες και πιθανώς παλαιότερο .

Αυτή την εβδομάδα, ενώ ψώνια σε ένα τοπικό σούπερ μάρκετ ήμουν περίεργος να ήρθε σε αυτό το μπουκάλι του Casa Valduga Leopoldina Chardonnay "2012" ( Κοιλάδα του Αμπελώνα ) και αποφάσισε να λάβει για να συνοδεύσει ένα ριζότο γαρίδας με το ξύσμα λεμονιού.

Το "Leopoldina" αναφορά στο μπουκάλι αναφέρεται στην Αυτοκρατορική περίοδο, με την άφιξη του πρώτου παιδιού Valduga στη Βραζιλία, με την μοναρχία βάπτισε την κοιλάδα της περιοχής Αμπελώνες με το όνομα της πριγκίπισσας Leopoldina. Βρίσκεται στην ίδια περιοχή, το οινοποιείο Casa Valduga τίμησε το 1972 το πρώτο του κρασί με ​​ετικέτα το όνομα της πριγκίπισσας. Μετά από 40 χρόνια, το οινοποιείο αποφάσισε να τιμήσει και πάλι, αλλά όχι μόνο την πριγκίπισσα, αλλά ολόκληρη την περίοδο του αγώνα των πρώτων μεταναστών.

Προσωπικά Βαθμολογία: ST (87) - Βραζιλία - Κοιλάδα του Αμπελώνα - Chardonnay - 13% - R $ 41.00 - Πού θα βρείτε στη Βικτώρια: Σούπερ μάρκετ Carone

 • Σε ποτήρι κρασί έδειξε μια οπτική χλωμό, ημιδιαφανές και φωτεινό. Το πολύ φρέσκο ​​μύτη με νότες φρούτων, τροπικά, στολίδια και τα εσπεριδοειδή, αχλάδι είναι το πιο σημαντικό. Ο ουρανίσκος έδειξαν μία ελαφρά σώμα, οξύτητα (φρεσκάδα) εντυπωσιακή και ισορροπημένη. Η επίγευση επιβεβαιώνει τις σημειώσεις μύτη, με τελικό μέσο επιμονή. Ήταν πολύ καλή παρέα για το ριζότο.

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε τη σελίδα του ιστολογίου Ζώντας τη ζωή στο Facebook

Δείπνα σε Marataízes και Guarapari οδήγησε αφρώδης, κρασί και χυμούς οινοποιείο Serra Gaucha σχεδόν χίλια υψηλού επιπέδου καταναλωτές

Ένα καλό δείγμα του δημοκρατικού χαρακτήρα της σειράς προϊόντων Οινοποιείο Perini μπορεί να βρεθεί στην ακτή Espirito Santo σε δύο δείπνα προωθούνται κατά τον μήνα Αύγουστο. Πριν από ένα κοινό που, συνολικά, πλησίασε χιλιάδες άνθρωποι, μεταξύ των οποίων επιχειρηματίες, πολιτικοί και αξιοσημείωτη εταιρική Guarapari και Marataízes τρεις ετικέτες με πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά μεταξύ τους θα μπορούσε να εκτιμηθεί.

Για να ανανεώσετε το χειμώνα υψηλές θερμοκρασίες στις παραλίες Άγιο Πνεύμα, αφρώδη Prosecco Brut Σπίτι Perini και Perini Σπίτι Μουσκάτ Ακουαρέλα επιλέχθηκαν από Wine Valley Τρεντίνο σε Farrukhabad, στη Μινεσότα, για δείπνο στο Via Shopping Νότια Marataízes, που πραγματοποιήθηκε στις 24. Πώς επιλογή του κρασιού επιδόθηκε επίσης μία από τις σημαντικότερες κυκλοφορίες του Perini το 2012, Arbo κόκκινο Cabernet Sauvignon.

Όλα τα έσοδα των συμφύσεων δωρήθηκε στο ορφανοτροφείο Aprisco Βασιλιάς Δαβίδ του Itapemirim. "Είχαμε 600 άτομα από τους πλέον σημαίνοντες στην περιοχή. Είναι ένα πολύ εκλεκτό κοινό, "λέει η Maria Rodrigues da Costa, εκπρόσωπος της Perini στην περιοχή.

Σύμφωνα με αυτήν, ο αφρώδης καταναλωτικό κοινό αυξάνεται μόνιμα στην περιοχή της Βιτόρια και Cachoeiro περιοχή του Itapemirim. Η υψηλότερη απόδοση, μέχρι στιγμής, δίνεται από τα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Στην περίπτωση των κρασιών, Perini έχει αποκτήσει ευρυχωρία στις επιστολές των εστιατορίων. Περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα, το αποκορύφωμα στην τοπική αγορά είναι μέχρι την Οσάκα, ακριβή ετικέτα του κρασιού Τρεντίνο Valley για να εναρμονιστούν με ανατολίτικη κουζίνα. "Στην περίπτωση του αφρώδους οίνου, Prosecco είναι πάντα ζητήσει εδώ. Αλλά θα ήθελα επίσης να στοιχηματίσετε μεγάλο για την Ακουαρέλα, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό προϊόν », λέει η Μαρία.

Ο εκπρόσωπος είχε συγκεκριμένα στοιχεία αυτής της προτίμησης πριν από λίγες ημέρες, στο δείπνο χορηγία σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Luazul σε Guarapari, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Καταστηματαρχών (CDL) της πόλης. Τις τελευταίες 10 ημέρες, περίπου 500 άτομα, μεταξύ των οποίων επιχειρηματίες, πολιτικοί και προύχοντες της τοπικής κοινωνίας είχαν επίσης τα γυαλιά που παρέχονται με Prosecco Brut Σπίτι Perini και Perini Σπίτι Μουσκάτ Ακουαρέλα, πέρα ​​Arbo Cabernet Sauvignon.

«Η ανταπόκριση ήταν εξαιρετική. Λάβαμε επίσημη μήνυμα χαιρετισμού από CDL και αφρώδη υπηρεσία κρασί με το γεύμα, παρακολούθησαν ένα πολύ επίλεκτο ακροατήριο. Οι γυναίκες ήταν satisfeitíssimas με Prosecco και ακουαρέλα. Έχετε το Arbo, επέστησε πολλή προσοχή όσων δεν γνωρίζουμε ακόμη, η σχέση μεταξύ της ποιότητας και της τιμής, η οποία ας το προβάδισμα για να ανταγωνιστεί με οποιαδήποτε εισαγόμενα στην ίδια περιοχή », εξηγεί η Μαρία.

Σχετικά με Perini

Perini ήταν ο πρώτος Βραζιλιάνος κρασί να εφαρμόσουν την πλήρη ιχνηλασιμότητα των κρασιών του από τη συγκομιδή του 2010. Η τεχνολογία εξασφαλίζει ότι όλα τα στάδια της παρασκευής προϊόντων - από το αμπέλι με την κατανομή της αγοράς - να περάσουν από μια σκληρή παρακολούθησης οινοποιών, τεχνικούς και διαχειριστές κρασί. "Η πλήρης ιχνηλασιμότητα των προϊόντων μας φέρνει ειρήνη και ασφάλεια για τον καταναλωτή», λέει ο διευθύνων σύμβουλος Benildo Perini.

Εγκατεστημένο στην κοιλάδα Τρεντίνο σε Farrukhabad, στη Μινεσότα, Perini έχει 5000 πελάτες στη Βραζιλία για 90 είδη των προϊόντων που προέρχονται από το σταφύλι. Κύριες αγορές της βρίσκονται Rio Grande do Sul, Γκοϊάς, Σάο Πάολο, Santa Catarina και το Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε τη σελίδα του ιστολογίου Ζώντας τη ζωή στο Facebook

Το κρασί ( www.wine.com.br ) έλαβε την πρώτη παρτίδα του κρασιού Toro Loco Tempranillo 2011. Το κρασί έχει τραβήξει την προσοχή του κόσμου να έχουν ανατεθεί στο International Wine & Spirits Ανταγωνισμού, που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία για δοκιμή ένορκοι τυφλός που τον έβαλε μπροστά από κρασιά μέχρι και δέκα φορές πιο ακριβά.

Ακόμη και πριν αναγνωριστεί σε διεθνές επίπεδο, ο οίνος που παράγεται στην περιοχή Utiel-Requena, η ισπανική επαρχία της Βαλένθια, ήταν ήδη στο ραντάρ της ομάδας ποικιλία κρασιών. Η εταιρεία θα ανοίξει επίσης νέα αποθέματα ετικέτα που εισάγονται αποκλειστικά στη χώρα.

Το Ιστό στείλει τους πρώτους πελάτες, οι οποίοι πήραν την κράτηση μέσω του site, ένα email με πληροφορίες σχετικά με την παράδοση του κρασιού. Αυτή την εβδομάδα θα είναι περίπου 2000 παρακολούθησαν τα αιτήματα. Είναι στον αέρα και το ζεστό χώρο https://www.wine.com.br/wineinfo/hotsite/toro-loco/ , που παρέχει πληροφορίες σχετικά Toro Loco. Εκεί μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την περιοχή, η οποία παράγει το κρασί, την εναρμόνιση και βίντεο εντολή από τον Manuel Luz, Sommelier κρασί, και τα στοιχεία της κράτησης.

Μέσα στις επόμενες μέρες, ενώ ο οίνος παραδίδεται στα σπίτια των Βραζιλιάνων, ο οίνος θα ανοίξει εκ νέου τις επιφυλάξεις για την Toro Loco Tempranillo 2011. «Είμαστε οριστικοποίηση της διαπραγμάτευσης μιας νέας παρτίδας του οίνου σε εκείνους που δεν μπορούσαν να κάνουν κράτηση με την πρώτη ευκαιρία και για εκείνους που επιθυμούν να διεξάγουν νέα αποθέματα », λέει ο Rogério Salume, πρόεδρος του κρασιού.

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε τη σελίδα του ιστολογίου Ζώντας τη ζωή στο Facebook

Αύριο, 31 (Παρασκευή) θα λάβει χώρα την παραδοσιακή XVII της φιλανθρωπίας Δείπνο Συνεδρίου του Συνδέσμου Εστιατόρια καλό αναμνηστικό (2012), το οποίο θα συγκεντρώσει 150 άτομα. Εκεί, τέσσερα φήμης σεφ θα ετοιμάσει το μενού, Biba Fernandes (Chiwake / ΡΕ) προετοιμάζει ένα ceviche για την είσοδο, Βάντερσον Medeiros (Picuí / AL), είναι το πρώτο γήπεδο για Brandade γάδου, Σύλληψη Neroni (Marguba Ciba / RJ) αρνί κουζίνα με κουσκούς παλέτα για το δεύτερο μάθημα. Ο σεφ Roberto Bento (Bistro d'Acampora / SC), είναι το καλαμπόκι πουτίγκα για επιδόρπιο. Η τιμή της πρόσκλησης είναι120 ανά άτομο και περιλαμβάνει αναψυκτικά και κρασιά. Μέρος των εσόδων δείπνο θα πάει στο Avedalma, ένας θεσμός που νοιάζεται για τους άπορους ηλικιωμένους. Όπως συμβαίνει με όλα τα Συνέδρια της Εκθεση Πεπραγμένων, θα παράγονται από αναμνηστική πλάκα για την εκδήλωση.

Φιλανθρωπικό δείπνο

 • Ημερομηνία: 31/08 (Παρασκευή)
 • Χρόνος: 20h
 • Τοποθεσία: εστιατόριο του ξενοδοχείου Senac Ilha do Boi - Braulio Macedo Street, 417. Ox Island. Vitoria-ES.
 • "Ατομικές και απαραίτητη Πρόσκληση σε παρουσίαση στην είσοδο"
 • Επωφελήθηκαν οντότητα: AVEDALMA - Καταφύγιο για τα εγκαταλειμμένα Ηλικιωμένοι Auta Loureiro Machado "
 • Τιμή: US $ 120.00
 • Ποσότητα: 150 άτομα
 • Αγορά Τοποθεσία: Oriundi, Papaguth και La Cave

Συνδέστε πριν να επιβεβαιώσει:

Oriundi

 • Υπεύθυνος: Χουάρες πεδία
 • Ειδικότητα: Ιταλικά-Βραζιλίας
 • Διεύθυνση: Ηλίας Tomasi Sobrinho Street, 130- Sta Lucia, Vitória ES
 • Τηλέφωνο: 27- 3227-6989
 • Ιστοσελίδα: www.oriundi.com.br
 • Email:

Papaguth

 • Υπεύθυνος: Julio Lemos
 • Ειδικότητα: Περιφερειακά
 • Διεύθυνση: Mirante da Praça do Παπά - Av Nossa Senhora dos Navegantes, 700, 1 αποθήκη, στην πλατεία του Πάπα, CEP 29.050-335- Enseada δεν Sua, Vitória ES.
 • Τηλέφωνο: 27- 3225 5773
 • Ιστοσελίδα: www.papaguth.com.br
 • Email:

La Cave

 • Υπεύθυνος: Παύλος Gaudio
 • Ειδικότητα: Σύγχρονη
 • Διεύθυνση: Afonso Claudio Street, 259- Praia do Canto, Vitória ES
 • Τηλέφωνο: 27- 8846-1992 / 3315-1992
 • Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο από τις 19 ώρες.
 • Ιστοσελίδα: www.restaurantelacave.com.br
 • Email:

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε τη σελίδα του ιστολογίου Ζώντας τη ζωή στο Facebook

Θεωρείται η δεύτερη πιο φυτεύονται σταφυλιών στην Ιταλία, είναι στο Πιεμόντε, πιο συγκεκριμένα στους τομείς των σταφυλιών και Asti Alba Barbera που ξεχωρίζει.

Υπάρχουν δύο μορφές Babera διαθέσιμα. Η πρώτη, παραδοσιακά, είναι ηλικίας σε βαρέλια (μεγάλο δρύινα βαρέλια, η οποία παρεμβαίνει με λίγο, δίνοντας σχεδόν καμία ξύλο γεύση στο κρασί). Και το δεύτερο είναι περισσότερο επηρεάζεται από δρυς, που ωριμάζει σε βαρέλια (γαλλικά δρύινα βαρέλια των 225 λίτρων), είναι συνήθως πιο ακριβά.

Αν και οι δύο μορφές είναι καλές, με εξαίρεση φυσικά, προτιμούν το παραδοσιακό στυλ. Παίρνω κουραστεί από τα κρασιά που πωλούνται σήμερα, αλλά αναγνωρίζουν ότι ορισμένοι Barbera ωριμάζει σε βαρέλια, όπως και στην ερώτηση, περνώντας 24 μήνες σε δρύινα βαρέλια, είναι ευχάριστο στο μπολ. Από την άλλη πλευρά Barbera, μια ποικιλία από κόκκινο σταφύλι με ένα ασυνήθιστο χαρακτηριστικό, για σχεδόν περιέχουν τανίνη, ευνοείται και συμπληρώνεται με τις τανίνες που απορρέουν από το στάδιο σε μικρά βαρέλια.

Η εναρμόνιση που αναφέρονται είναι τα πιάτα ζυμαρικών, πίτσες και οποιοδήποτε άλλο συστατικό τροφίμων που έχουν ως σάλτσα ντομάτας.

Προσωπικά Βαθμολογία: ST (86) Vigne Dei μαστροί Galileo Barbera d'Asti DOC 2007 - Ιταλία - Πεδεμόντιο - Barbera d'Asti - 24 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια - 14,5% - Wine Club Winelands

 • Ρουμπινί χρώμα, καλή ένταση και υδατικό φωτοστέφανο. Έντονο άρωμα κόκκινων φρούτων (βατόμουρο), ανόργανα χρώματα, λουλούδια και βανίλια. Μέτριο σώμα, εξέχουσα οξύτητα και μεσαίες tanicidade. Αρωματικά επιμονή σχετικά καλή, με κάποιο ξύλο για τα ανταλλακτικά, δεν αντικρούσουν το τελικό σύνολο.

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε τη σελίδα του ιστολογίου Ζώντας τη ζωή στο Facebook

Το μεγάλο πλεονέκτημα της συμμετοχής σε εναρμονισμένη δείπνα που προωθούνται από τα καταστήματα, εισαγωγείς, το κρασί είναι η ευκαιρία που έχουμε για να ανταποκριθεί σε μια στιγμή πολλά κρασιά και στυλ. Αυτές οι περιπέτειες που μπορούμε να επιλέξετε αυτή που σας αρέσει περισσότερο και τι χωράει στην τσέπη μας.

Χθες το βράδυ είχα άλλη μία από αυτές τις εμπειρίες με την απόδειξη του 5 κρασιά του ιταλικού κρασιού Lionello Marchesi, μια εκδήλωση που προωθείται από την εισαγωγή της αδελφοσύνης στο κατάστημα κρασί Ville du Vin εδώ στην πρωτεύουσα του κράτους. Υπάρχει ένα κρασί, το Rosso di Montalcino 2008 Coldi μόνο εξέπληξε εφιστούν την προσοχή όλων των μεγάλων πολυπλοκότητα και φινέτσα, που πηγαίνει πέρα από όλους, συμπεριλαμβανομένου του Brunello.

Rosso di Montalcino ("Red Montalcino») είναι ένας τύπος κόκκινο ιταλικό κρασί που παράγεται στην πόλη του Montalcino, ένα περιτοιχισμένο φρούριο νότια της περιοχής Chianti. Το έδαφος της περιοχής είναι μέτρια αμμώδη, πλούσια σε ασβεστόλιθο, που περιβάλλεται από ηφαιστειογενή εδάφη. Το κλίμα είναι τυπικά μεσογειακό, με ετήσιο μέσο όρο 700 χιλιοστά βροχής.

Φτιαγμένο από την ίδια σταφυλιών (Sangiovese), που καλλιεργούνται στην ίδια περιοχή παραγωγής, το Rosso di Montalcino, το «μωρό» εκδοχή του Brunello di Montalcino, είναι ένα φθηνότερο κρασί και έτοιμος να πίνουν, με μόνο ένα έτος από την ωρίμανση σε βαρέλια . Σε αντίθεση με τον πρωτότοκο του, Brunello, μια πιο συγκεντρωμένη και ταννικό κρασί που απαιτεί γήρανση όταν γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο και ότι τα οφέλη από αρκετές ώρες αερισμού πριν από το σερβίρισμα. Ai δείχνει γιατί το αποκορύφωμα του Rosso στην εκδήλωση.

Προσωπικά Βαθμολογία: ST (93+) - Rosso di Montalcino Coldi Sole 2008 - Ιταλία - Τοσκάνη - Sangiovese Grosso 100% - 14% - R $ 125,00 - Πού θα βρείτε, εδώ .

 • Παρά το γεγονός ότι είναι νέα, έχει ένα καφετί εμφάνιση με διαφάνεια, γυαλιστερό και πυκνό και αργά δάκρυα. Η μύτη μαγεύει την ένταση, σύκο, ορισμένα εσπεριδοειδή, γλυκά μπαχαρικά, πολλά ψήσιμο, μια χωματένια μεταλλικό αφής και ξύλο (βανίλια). Ο ουρανίσκος έχει ένα μέτριο σώμα με καλή οξύτητα και στρογγυλές τανίνες, που συγκεντρώθηκαν σε μεγάλη ισορροπία. Η επίγευση είναι τα φρούτα και τα μπαχαρικά με καλή επιμονή, με αποτέλεσμα στο τέλος πολύ ωραίο.
 • Matching: ζυμαρικά με σάλτσες με βάση το κρέας, σαλάμι και άλλα καπνιστά, και ημι-αποξηραμένα τυρί και θεραπεύεται.

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε τη σελίδα του ιστολογίου Ζώντας τη ζωή στο Facebook

«Κοιτάξτε, η ζωή είναι για πραγματικό. Και δεν κάνουν λάθος, δεν έχουν ένα. Δύο ίδιο, το οποίο είναι καλό, κανείς δεν θα μου πεις πως δεν έχει καμία γεύση πολύ καλά αποδεδειγμένη, με το τελευταίο πιστοποιητικό στο γραφείο του ουρανού, και υπογραφεί σύμφωνα με: Ο Θεός! και συμβολαιογραφική. "Vinicius de Moraes

Κερδίστε έλαβε το πρώτο ένα από τα πιο ενθουσιώδη κόσμο κρασί, José Alberto Zuccardi, ένας απλός άνθρωπος, πρόστιμο οδού, η οποία αποπνέει μια θετική ενέργεια όπου κι αν πάει. Ένας οινοποιός σε ειρήνη με τη ζωή!

Καθιστοί: Gilson Pimentel (Ravin / ES), Ρικάρντο Ferrari (Ravin Διευθυντής), Alberto Zuccardi και Julio Λαιμού (Papaguth Εστιατόριο). Μόνιμη: Silvestre (Blog ζουν τη ζωή)

Ιδρύθηκε περισσότερα από 49 χρόνια, το οινοποιείο Zuccardi είναι ένας σημαντικός παραγωγός της Αργεντινής κρασιά. Το μπροστινό μέρος είναι ο José Alberto χωρίς φόβο και λαμβάνονται από το πάθος του για το έργο ήταν αφιερωμένο στην παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας, φέρνοντας την "επιχείρηση" του σε μια οικογένεια σεβαστή σε όλο τον κόσμο κρασί. Το 2000 ήταν το έτος της έναρξης νέων προγραμμάτων, τα οποία έχουν προσθέτοντας σταδιακά στις νέες γενιές της οικογένειας. Σεμπάστιαν, ο μεγαλύτερος από τα τρία παιδιά του José Alberto, είναι το μέτωπο των αμπελώνων, έγινε ο γεωπόνος και οινολόγος υπεύθυνος για την οινοποιείο.

Να παρουσιάσει μερικές από τις ετικέτες τους, Zuccardi έλαβε το εξειδικευμένο Τύπο για ένα χαλαρό γεύμα στις 20 Αυγούστου στο Papaguth εστιατόριο, που ειδικεύεται στην Espírito Santo τοπική κουζίνα, είναι γνωστή για την ποιότητα της κουζίνας του, με βάση τα θαλασσινά και τα ψάρια του σέφ Julio Lemos.

Κοιτάξτε το βλέμμα του πίνακα βοηθάει πολύ, έτσι δεν είναι;

Σειρά Α (ο «Α» προέρχεται από την Αργεντινή), και Q (που προέρχονται από την ποιότητα)

Τα κρασιά που δοκίμασαν αυτή η ημέρα ήταν: Zuccardi Serie A Torrontes ST (86), ΗΠΑ $ 89.90, ένα λεπτό κρασί, φρέσκο, ιδιαίτερα εν τη απουσία του εν λόγω έντονης floral (πιο κομψό, λιγότερο cloying) και ώριμα λευκά φρούτα, τίτλος η Zuccardi Q ST Chardonnay (90), ΗΠΑ $ 110.00, ένα λευκό κρεμώδες με την κομψότητα, νότες μελιού και αμύγδαλα (πολύ λεπτή πράγμα), Zuccardi Serie A Bonarda ST (84), ΗΠΑ $ 89.00, πολύ φρουτώδες, ακόμη σταθερή τανίνες, ζωντανή οξύτητα, με το τέλος της έντονης στόμα και τη μέση επιμονή. Επίσης, μέρος του αυτό κατά Malamado Viognier ST καινοτομία (87), ΗΠΑ $ 79.00, το πρώτο Αργεντινής λευκό οχυρωμένη. Διαθέτει ένα κίτρινο χρυσό ματιά, έντονα αρώματα βερίκοκου, μέλι και καρύδια. Ο ουρανίσκος είναι ελαφρύ, φρέσκο, χαμηλή λιπαρότητα, μέτρια οξύτητα, επιβεβαιώνοντας τις βερίκοκο και μέλι σημειώσεις, που λήγει κατά μέσο όρο επιμονή. Ενδείκνυται η εναρμόνιση θα ήταν μια πίτα πεκάν. Δείτε το βίντεο .

Εκτός από τα κρασιά που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τρεις ελαιόλαδο που παράγεται από το οινοποιείο? Frantoio, μια ποικιλία από την Τοσκάνη, Ιταλία. Εισήχθη στην Αργεντινή στις αρχές του εικοστού αιώνα και διαδόθηκε ευρέως το 1930, με την άνοδο του εθνικού ελαιοκαλλιέργειας. Πολύ πράσινο με νότες φρεσκοκομμένου φρέσκα βότανα. Γεύση του φρέσκου ελιές, συνοδευόμενη από μια γλυκιά και ελαφρώς πικάντικη γεύση. Manzanilla είναι αρχικά από την Ανδαλουσία, Ισπανία. Εισήχθη στην Αργεντινή για το 1940 για να χρησιμοποιηθεί ως polenizadora ποικιλία Arauco επειδή ανθοφορία, ενώ συμβαίνει αυτό. Ισχυρή παρουσία των βοτάνων με φρουτώδεις νότες. Φρουτώδες υπενθυμίζοντας ευχάριστα πικρή φλούδα μήλο με ελαφρώς πικάντικο και φρέσκο ​​φινίρισμα. Arauco, ποικιλία πραγματικά Αργεντινή. Αναπτύχθηκε από την εξάλειψη της ελιάς με εντολή των βασιλέων της Ισπανίας στο δέκατο όγδοο αιώνα, προκειμένου να αποφευχθεί ο ανταγωνισμός με την ευρωπαϊκή παραγωγή. Κόψτε το γρασίδι άρωμα. Φρουτώδες, χαρακτηριστική πικράδα και πικάντικο στο τέλος, δίνει μια ευγενή δάκρυ πολύ εκφραστική και άγρια ​​ταυτόχρονα.

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε τη σελίδα του ιστολογίου Ζώντας τη ζωή στο Facebook

Winston Leonard Spencer Churchill, καλύτερα γνωστός ως ο Sir. Ουίνστον Τσώρτσιλ, ήταν ο πιο διάσημος Βρετανός πολιτικός, κυρίως ως του Ηνωμένου Βασιλείου Πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και, σύμφωνα με ορισμένους, επευφημείται από το δημοκρατικό κόσμο, καθώς η μεγάλη κινητήρια δύναμη της στρατιωτικής εκστρατείας που νίκησε τον Χίτλερ.

Εκτός από πολιτικός, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ ήταν ένας συγγραφέας. Τιμήθηκε με το Βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας το 1953, λόγω των έξι τόμους του περίφημου έργου του «Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος». Επινοήθηκε πολλές φράσεις που έχουν γίνει διάσημος:

Το μειονέκτημα του καπιταλισμού είναι η άνιση κατανομή του πλούτου? Το πλεονέκτημα του σοσιαλισμού είναι η ίση κατανομή της μιζέριας.

Ο δημοσιογράφος ρωτά τον παλιό Τσώρτσιλ, τα 80 ή 90-Κάτι ...

- Τσόρτσιλ, ποιο είναι το μυστικό αυτής της μακροζωίας;

- Ο αθλητισμός, αγαπητέ μου, ο αθλητισμός ... Ποτέ δεν ασκήθηκε.

Κανείς δεν προσποιείται ότι η δημοκρατία είναι τέλεια ή άψογη. Έχει ειπωθεί ότι η δημοκρατία είναι η χειρότερη μορφή διακυβέρνησης, εκτός από όλες αυτές τις άλλες μορφές που έχουν δοκιμαστεί από καιρό σε καιρό.

Τσώρτσιλ ήταν ερωτευμένος με σαμπάνια, ιδίως μέσω της σπίτι Pol Roger και πήρε κάθε μέρα. Είχε μια καλή σχέση με Odette Pol Roger, διευθυντής του διάσημου οίκου σαμπάνιας. Το 1944, παρουσιάστηκαν σε γεύμα στη βρετανική πρεσβεία στο Παρίσι και, σύμφωνα με την εταιρεία, Οντέτ ήταν ένας αγγελιοφόρος για τη γαλλική Αντίσταση κατά τα χρόνια της κατοχής, η οποία είναι ο λόγος που ο Τσώρτσιλ ενίσχυσε τις σχέσεις της με τη Βουλή Pol Roger.

Ο Pol Roger κατασκευάζονται ειδικά για αυτόν 500ml μπουκάλια, διότι, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, "ένα ολόκληρο μπουκάλι (750ml) είναι πάρα πολλά για μένα να πίνουν μόνο και μισό μπουκάλι (375ml) δεν πρόκειται να αξίζει να ακούει να επιπλήξει ότι η σύζυγός μου θα δώσε μου επειδή είμαι πόσιμο. 500ml είναι το τέλειο ποσό. "

Όταν ο Τσόρτσιλ πέθανε το 1965, ο οίκος Pol Roger τον απέτισε φόρο τιμής. Εδώ και 25 χρόνια, βάλτε ένα μαύρο πένθος λωρίδα σε όλα τα μπουκάλια σαμπάνιας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στη Βραζιλία, η σαμπάνια Pol Roger Cuvée Σερ Ουίνστον Τσόρτσιλ Brut εισάγονται από Mistral και κοστίζει US $ 790.00.

Προσωπικά Βαθμολογία:
ST (99) δείγματα του Mistral Συνέλευση 2012

 • Η συνάθροιση είναι ως επί το πλείστον το Pinot Noir, Chardonnay συμπληρώνεται από. Επιλέγει μόνο τα καλύτερα φρούτα, που προέρχονται από αμπελώνες στην Vallée de la Marne και την Ακτή des Blancs. Αυτή η σαμπάνια παραμένει ωρίμανση στα κελάρια, σε επαφή με τις οινολάσπες του ζυμών για περισσότερα από επτά χρόνια πριν από την επικόλληση.
 • Κίτρινο οπτική μέτριας έντασης, με μικροσκοπικές φυσαλίδες και πολλά? έντονος και επίμονος perlage. Μύτη με νότες τσουρέκι παραδοσιακό, μαγιά, λευκό φρούτα, εσπεριδοειδή, με floral πινελιές.
  Ο ουρανίσκος έχει ένα μεγάλο σώμα, καλή οξύτητα, λεπτή και πλούσια μους. Ισορροπημένο και μαλακό, χωρίς καμία πικρία. Αρωματικά επιμονή είναι πολύ μεγάλη, με επίγευση του τσουρεκιού, τα εσπεριδοειδή και τα αποξηραμένα φρούτα. Μια αληθινή νέκταρ των θεών!

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε τη σελίδα του ιστολογίου Ζώντας τη ζωή στο Facebook

Επιπλέον, περιγράφοντας την έννοια του περισσότερα από 700 οινολογικές όρους στα πορτογαλικά και να παρουσιάσουν τις εκδόσεις τους για άλλες πέντε γλώσσες, εργασία φέρνει γεγονότα σχετικά με το ποτό

Καθώς το ενδιαφέρον για το κρασί αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς μεταξύ των Βραζιλιάνων, γνωρίζουν τις οινολογικές όροι είναι απαραίτητη. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι απολαμβάνουν το κρασί καθημερινά, κάνοντας συζητήσεις για terroir, στελέχη, ζύμωση, ωρίμανση και την εξυπηρέτηση κρασί να γίνει πιο σύνηθες φαινόμενο. Με βάση αυτή την παρατήρηση και τη σκέψη του τρόπο να εμπλουτίσει το λεξιλόγιο των επαγγελματιών στους τομείς των Τροφίμων και Οίνου, φοιτητές και λάτρεις του κρασιού, Roberta Μάλτα Saldanha έγραψε το Μίνι Λεξικό της οινοποίησης σε έξι γλώσσες, η οποία πλήττει την αγορά από Editora Senac Ρίο ντε Τζανέιρο.

Το βιβλίο δεν είναι μόνο ένα γλωσσάριο τεχνικών καταχωρήσεις. Επιπλέον, περιγράφοντας την έννοια των όρων, οι ενδείξεις που αναφέρονται με αλφαβητική σειρά με τους ορισμούς τους στα πορτογαλικά, που ακολουθείται από τις εκδόσεις τους για Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Γερμανικά. Οι διαφορές μεταξύ του αμερικανικού Αγγλικά, βρετανικά αγγλικά και αγγλικά Καναδάς εξετάζονται επίσης. Οι καταχωρήσεις καλύπτει θέματα σχετικά με τις τεχνικές και τις μεθόδους οινοποίησης και ακόμη και αμπελουργία γεύση, σε γλώσσα προσιτή σε όλους
τα επίπεδα γνώσης. Τέλος, όπως είναι το ύφος του συγγραφέα, Roberta αποκαλύπτει, με καλές δόσεις χιούμορ, συμβουλές και αξιοπερίεργα για το κρασί, ποτό η προέλευση των οποίων χρονολογείται από το 6.000 π.Χ.

Σκηνοθεσία δύο σεφ, εστιάτορες, οινοχόους, φοιτητές, επαγγελματίες και λάτρεις του κρασιού, όπως εκείνες που ανήκουν σε επαγγελματικά μέσα κρασιού και οινόφιλους, το βιβλίο βοηθά να εμπλουτίσουν το λεξιλόγιο των οινολογικών αναγνώστες, που τους καθιστά καταλάβουμε λίγο περισσότερο από αυτό το μεθυστικό κόσμο του κρασιά, είτε για ευχαρίστηση, για επαγγελματικό ενδιαφέρον ή περιέργεια. Ιδανικό για φοιτητές, επαγγελματίες των περιοχών της γαστρονομίας και της οινολογίας και το κρασί λάτρεις γενικότερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Πτυχίο Κοινωνικής Επικοινωνίας, Roberta Μάλτα Saldanha ξεκίνησε την καριέρα του στο Editora Abril, όπου εργάστηκε σε περιοδικά VIP Εξετάσεων, στο Σάο Πάολο και το Ρίο Δείτε και Βλ. Συνδεδεμένη με το τμήμα εκδότη, Roberta οραματίστηκε το περιοδικό της Weight Watchers στη Βραζιλία, Σκεφτείτε Φως, στην αγορά σήμερα. Το 1995, οργάνωσε την πρώτη της Βραζιλίας enogastronomic εκδήλωση, το καλό φαγητό. Ζώντας με τους σεφ και τους επαγγελματίες από τη Βραζιλία και τον κόσμο, κατά τη διάρκεια των 12 θέματα, από καιρό σφραγισμένο την αγάπη τους για την τέχνη απολαύσεις του φαγητού και πόσιμου καλά.

Επίσης, είναι δικό του το λεξικό μεταφραστής γαστρονομία σε έξι γλώσσες - κυκλοφόρησε το 2007, η οποία αναθεωρημένη και ενημερωμένη έκδοση θα δημοσιευθεί σύντομα, και από Editora Senac Ρίο ντε Τζανέιρο - και ιστορίες, θρύλους και τις απορίες γαστρονομίας (2011).

ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Τίτλος: Μίνι Λεξικό της οινοποίησης σε έξι γλώσσες

Συγγραφέας: Roberta Μάλτα Saldanha

Εκδότης: Εκδότης Senac Ρίο ντε Τζανέιρο

ISBN: 978-85-7756-197-1

Μορφή: 11 εκατοστά x 15,5cm

Σελίδες: 184

Τιμή: US $ 35.00

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε τη σελίδα του ιστολογίου Ζώντας τη ζωή στο Facebook

Ο κριτικός κρασιού Marcelo Κοπέγιο, ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας που αναφέρονται στο Βάκχος περιοδικό αυτό το μήνα, 207 λευκά και κόκκινα κρασιά από 11 χώρες, 27 εισαγωγείς, R $ 20 έως $ 59 R ρεάλ. Αυτά τα κρασιά είναι διαθέσιμα στην αγορά μας και οι τιμές που χρεώνονται σε επίπεδο λιανικής. Δεν περιλαμβάνονταν στον κατάλογο αυτό, αφρώδη, ροζέ, γλυκά, οχυρωμένη και τη Βραζιλία, η οποία θα πρέπει να περιλαμβάνονται σε ένα "megaprova" στο επόμενο τεύχος, χωρίζονται σε 17 κατηγορίες. Το blog ζουν τη ζωή κάτω παρατίθενται τα 21 κρασιά
(Οι νικητές της κάθε κατηγορίας) του συνόλου 207. Για να δείτε την πλήρη λίστα είναι μόνο Αγοράστε το περιοδικό, η έκδοση # 3 είναι πλέον σε περίπτερα. Δείτε παρακάτω:

Κατηγορία Νέου Κόσμου (Λευκό):

(Sauvignon Blanc): Selección Montes Περιορισμένη Sauvignon Blanc 2010, Leyda Valley, Χιλή - U $$ 28.00
- www.mistral.com.br

(Chardonnay): αδάμαστο Chardonnay Gran Reserva 2011, Καζαμπλάνκα Valley, Χιλή - R $ 37.30
- www.barrinhas.com.br

(Torrontes): Colome Torrontes 2011 Hess Οικογένεια, Σάλτα Αργεντινή - R $ 48.00
- www.decanter.com.br

(Riesling): μακρά σειρά Riesling 2008 Νότια Αυστραλία - R $ 55.00
- www.worldwine.com.br

Κατηγορία Νέου Κόσμου (Reds):

(Cabernet Sauvignon): Clava Βιβλίο CS 2010 Βίνια Quintay, Κοιλάδα Maipo, Χιλή - R $ 59.00
- www.twimportadora.com

(Malbec): Λας Μόρας Black Label Malbec 2008, San Juan, Αργεντινή - R $ 58.00
- www.decanter.com.br

(Syrah): Clava Παράκτια Reserve Syrah 2011 Βίνια Quintay, Καζαμπλάνκα Valley, Χιλή - R $ 59.00
- www.twimportadora.com

(Άλλες κάστες): Cono Sur Reserva το Pinot Noir 2010 Cono Sur, Καζαμπλάνκα Valley - R $ 48.00
- www.brown-forman.com

(Βαμμένα Cortes): Alta Vista Διαχρονικό Blend 2008 Alta Vista, Μεντόζα, Αργεντινή - R $ 56.00
- www.epice.com.br

(Βαμμένα Cortes): Antawara Blend Syrah / Carignan 2009 Mosaique Κρασιά, Maule Valley - R $ 47.50 - www.viníssimo.com.br

Παλαιού Κόσμου κατηγορία (λευκά και κόκκινα):

(Λευκό Πορτογαλία): Verdelho 2009 Esporão, Alentejo - R $ 55.80
- www.qualimpor.com.br

(Πορτογαλία Κόκκινο): de Sousa 2009 Χοσέ, José Maria Fonseca, Alentejo - R $ 59.00
- www.aurora.com.br

(Πορτογαλία Κόκκινο): Crasto Λουλούδι 2010 Quinta do Douro Crasto - R $ 53.55
- www.qualimpor.com.br

(Λευκό Ισπανία): Inurrieta Orchidea Sauvignon Blanc 2010 Bodega Inurrieta, Navarra - R $ 56.50
- www.b-cubo.com

(Κόκκινο Ισπανία): Carramimbre Roble 2009 Bodegas Pingon, Ribera del Duero - R $ 59.90
- www.vinhosdomundo.com.br

(Λευκό Ιταλία): Laicale Chardonnay 2008 Απολλώνιο, Απουλία - R $ 52.00
- www.casadovinho.com.br

(Ιταλία Κόκκινο): Terragnolo Negroamaro 2003 Απουλία - R $ 58.00
- www.casadovinho.com.br

(Ιταλία Κόκκινο): Monna Νερά 2007 Tenuta di Capezzana, Τοσκάνη - $ 27,50
- www.mistral.com.br

(Λευκό Γαλλία): Les Clos des Reynon 2010 Denis Dubourdieu, Μπορντό - R $ 54.00
- www.portoaporto.com.br

(Tinto Γαλλία): Κτήμα Galtier 2006 Jean & Lise Carbone Vignerons, Coteaux du Languedoc - R $ 47.00
- www.testevin.com.br

(Tinto Γαλλία): La Forge Estate Cabernet Sauvignon, Παύλος Dommaine Αλλά Languedoc - R $ 56.35
- www.decanter.com.br

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter

Απολαύστε τη σελίδα του ιστολογίου Ζώντας τη ζωή στο Facebook