søgemaskineoptimering indsende hjemmeside email emhætte

Arkiv for august 2012

For dem der ikke kender, i Brasilien, i 2012 blev betragtet som den bedste af hele tiden, begunstiget af tørt og solrigt klima, genererer sunde druer med højere koncentration, hvilket resulterer i vine af højere kvalitet, koncentreret, kompleks og muligvis langlivede .

I denne uge, mens shopping på et lokalt supermarked jeg var nysgerrig, da jeg så denne flaske Chardonnay Casa Valduga Leopoldina "2012" ( Valley of the Vineyards ) og besluttede at tage eskortere en reje risotto med citronskal.

Ordene "Leopoldina" på flasken refererer til den kejserlige periode, med ankomsten af den første faldende Valduga i Brasilien, med monarkiet døbt Vale of Vineyards navngivne prinsesse Leopoldina. Beliggende i den samme region, vingården Casa Valduga hædret i 1972 sin første vin mærket med navnet på prinsessen. Sidste 40 år, vingården besluttede at ære igen, men ikke kun prinsesse, men hele den periode, kamp de første indvandrere.

Personlig gennemgang: - Brasilien - Valley of the Vineyards - Chardonnay - 13% - R $ 41,00 - ST (87) Hvor man kan finde Win: Supermarkeder Carone

 • I vinglas viste bleg, gennemsigtigt og skinnende look. Den meget frisk næse med noter af tropiske frugter, træet og citrus, pære er den mest fremtrædende. Ganen viste en klar og afbalanceret lys krop, surhedsgrad (friskhed). Eftersmagen bekræfter noter af næsen, med afsluttende gennemsnit vedholdenhed. Det var meget godt selskab for risotto.

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd siden Blog Living Life på Facebook

Middage og Marataízes Guarapari førte mousserende vine og saft af vin Serra Gaucha næsten tusind forbrugere af høj standard

En god prøve af den demokratiske karakter Winery Perini produktlinje kan findes i Espirito Santo kysten, to middage forfremmet i løbet af august. Foran et publikum, der i alt kom tusind mennesker, herunder forretningsfolk, politikere og bemærkelsesværdige virksomhedernes Guarapari og Marataízes tre etiketter med forskellige profiler indbyrdes kunne vurderes.

At friske vinter høje temperaturer på strandene i Helligånden, mousserende Prosecco Brut Casa Perini og Perini House Muscat Akvarel blev valgt af Trentino dalen vingård i Farrukhabad i Serra Gaucha, til middag på Via Shopping South Marataízes, udført på dag 24.. Eventuelt vin blev også serveret en af ​​de store udgivelser af Perini i 2012, Red Arbo Cabernet Sauvignon.

Hele indkomst sammenvoksninger blev vendt til børnehjemmet Aprisco Kong David af Itapemirim. "Vi havde 600 af de mest indflydelsesrige personer i regionen. Det er en meget udvalgt publikum, "siger Maria Rodrigues da Costa, repræsentant for Perini i regionen.

Ifølge hende, er de forbrugende publikum vokser mousserende permanent i nærheden af ​​Greater Victoria og område Itapemirim. Den største afgang til dato, er givet ved supermarkedernes hylder.

I tilfælde af vine, har Perini fået generøse plads i skrivelserne af restauranter. På værelse ved stranden, figurerede i det lokale marked er på grund af Osaka, nøjagtig etiket af vinen Trentino-dalen til at harmonisere med orientalsk køkken. "Med hensyn til den mousserende Prosecco er altid meget anmodning her. Men jeg vil også satse stort på akvarel, som er et fremragende produkt, "siger Maria.

Rep havde konkrete beviser for denne præference for et par dage siden, ved en middag organiseret i Luazul Nightclub i Guarapari med støtte fra salen of Shopkeepers (CDL) af byen. I de sidste 10 dage, omkring 500 mennesker, herunder forretningsfolk, politikere og honoratiores fra det lokale samfund havde også briller leveres med Prosecco Brut Casa Perini og Perini House Muscat Akvarel, ud Arbo Cabernet Sauvignon.

"Reaktionen var fremragende. Vi har modtaget en formel meddelelse af hilsen ved CDL og mousserende vin service på middag, som samlede en meget udvalgt publikum. Kvinderne var satisfeitíssimas med Prosecco og akvarel. Allerede Arbo, trak en masse opmærksomhed fra dem, der endnu ikke kender, forholdet mellem kvalitet og pris, som lader den fordel at konkurrere med nogen importeret det samme spor, "forklarer Maria.

Om Perini

Perini var den første brasilianske vin til at gennemføre fuld sporbarhed af sine vine fra høsten 2010 teknologi sikrer, at alle faser af produktudviklingen -. Da vin indtil markedet distribution - gennemgå en nøje overvågning af vinproducenter, vingård ledere og teknikere. "Fuld sporbarhed af vores produkter bringer fred og sikkerhed for forbrugeren," siger adm. direktør Benildo Perini.

Installeret i Trentino-dalen i Farrukhabad i Serra Gaucha, Perini har 5000 kunder i Brasilien for sine 90 varer af produkter fremstillet af druer. Dens vigtigste markeder er Rio Grande do Sul, Goiás, São Paulo, Santa Catarina og Rio de Janeiro.

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd siden Blog Living Life på Facebook

The Wine ( www.wine.com.br ) har modtaget det første parti af vin Toro Loco Tempranillo 2011. Vin fanget verdens opmærksomhed har fået tildelt International Wine & Spirits Competition, der blev afholdt i England i forsøg nævninge blind, der satte ham forud for vine op til ti gange dyrere.

Selv før bliver anerkendt internationalt, den producerede vin i regionen Utiel-Requena, den spanske provins Valencia, var allerede på radaren af ​​personale Selection Wine. Selskabet vil også åbne op for nye reserver af importerede udelukkende i landet etiketten.

Den webbutik vil sende til den første kunde, der har foretaget reservation gennem webstedet, en e-mail med information om levering af vin. Denne uge vil være omkring 2000 ordrer opfyldt. Luften er også varm hjemmeside https://www.wine.com.br/wineinfo/hotsite/toro-loco/ , der har oplysninger om Toro Loco. Der kan du finde oplysninger om den region, hvor vin, harmonisering og videoer kommando af Manuel Luz er Sommelier Vin fremstillet, og reservation oplysninger.

I de kommende dage, mens vinen er leveret i hjemmene af brasilianere, vil Vin genåbne bookinger for Toro Loco Tempranillo 2011. "Vi færdiggøre forhandlingerne om et nyt parti vin til dem, der har undladt at bestille ved førstkommende lejlighed, og for dem, der ønsker at foretage nye forbehold, "siger Rogerio Salume, formand for vin.

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd siden Blog Living Life på Facebook

I morgen, dag 31 (fredag) der udføres traditionel Benefit Dinner af XVII Kongres Restaurant Association of Good Souvenir (2012), som vil samle 150 personer. Der vil fire kendte kokke forberede menuen, Biba Fernandes (Chiwake / PE) forbereder en ceviche for indrejse, Wanderson Medeiros (Picui / AL) er det første kursus for en brandade af torsk, undfangelse Neroni (Marguba Ciba / RJ) madlavning lam med couscous skål for anden palet. Kokken Roberto Bento (Bistro d'Acampora / SC) lavet majs budding til dessert. Værdien af opkaldet er £ 120 pr person, herunder ikke-alkoholiske drikkevarer og vine. En del af provenuet fra middagen går til Avedalma, en institution, der bekymrer sig for trængende ældre. Som i alle Kongresser HSLA vil mindeplatte blive produceret for begivenheden.

Velgørenhedsmiddag

 • Dato: 31/08 (fredag)
 • Tid: 20h
 • Sted: Restaurant Senac Ilha do Boi - Rua Braulio Macedo, 417 Ilha do Boi .. Vitória-ES.
 • "Individuelle og uundværlig Invitation til præsentation ved indgangen"
 • Nydt Entity: AVEDALMA - Shelter for Hjælpeløs Old Age Auta Loureiro Machado "
 • Værdi: R $ 120,00
 • Mængde: 150 personer
 • Købssted: Oriundi, Papaguth og La Cave

Ring før for at bekræfte:

Oriundi

 • Svar: Juarez Campos
 • Speciale: Italo-brasilianske
 • Rua Elias Tomasi Nephew, 130 - Sta Lucia, Vitoria-ES
 • Tel: 27 - 3227 til 6989
 • Site: www.oriundi.com.br
 • E-mail:

Papaguth

 • Svar: Julio Lemos
 • Speciale: Regional
 • Adresse: Mirante da Pope Square - Av Nossa Senhora dos Navegantes, 700, Butik 1, Piazza Pope, CEP 29.050-335, Sua Bay, Vitoria-ES
 • Telefon: 27-3225 5773
 • Site: www.papaguth.com.br
 • E-mail:

La Cave

 • Ansvarlig: Paul Gaudio
 • Speciale: Moderne
 • Adresse: Rua Afonso Claudio, 259 - Praia do Canto, Vitoria-ES
 • Tel: 27 - 8846 til 1992/3315 til 1992
 • Åbningstider: Mandag til lørdag fra 19 timer.
 • Site: www.restaurantelacave.com.br
 • E-mail:

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd siden Blog Living Life på Facebook

Betragtes som den anden mest plantede drue i Italien er i Piemonte, især i de områder af druer Asti og Alba Barbera der skiller sig ud.

Der er to stilarter Babera rådighed. Den første, traditionelle, lagres i tønder (store egetræsfade, der interfererer med lidt, hvilket giver næsten ingen træ smag til vinen). Og den anden er mere påvirket af egetræ alderen i tønder (franske egetræsfade af 225 liter), er normalt dyrere.

Selvom begge stilarter er gode, med undtagelser naturligvis, foretrækker den traditionelle stil. Jeg bliver træt af vin solgt i dag, selv om det erkendes, at nogle Barbera alderen i tønder, som i spørgsmål, der passerer 24 måneder i egetræsfade, koppen er rart. På den anden side Barbera, en bred vifte af drue med en usædvanlig funktion, for næppe indeholde tannin, er begunstiget og suppleret med tanniner, der er tillagt ved scenen i små tønder.

Harmonisering indikeret er pastaretter, pizzaer og andre fødevarer med tomatsauce som ingrediens.

- Italien - Piemonte - Barbera D'Asti - 24 måneder i franske egetræsfade - 14,5% - ST (86) Dei Mastri Vigne Barbera d'Asti DOC Galileo 2007: Personale Anmeldelse Winelands Wine Club

 • Rubinrød farve, god intensitet og vandigt glorie. Intens aroma af røde frugter (hindbær), mineral, blomster rører og vanille. Medium krop, medium syrlighed og fremhævede tanicidade. Forholdsvis god aromatisk vedholdenhed, med nogle sidesten træ, ikke modbeviser det sidste sæt.

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd siden Blog Living Life på Facebook

Den store fordel ved at deltage i middage harmoniserede fremmes af butikker, importører, vingårde er den mulighed, vi er nødt til at mødes i et øjeblik flere vine og stilarter. Disse eventyr kan vælge, hvad der behager os mest, og hvad der passer i lommen.

I aftes havde jeg en anden af disse erfaringer med bevis 5 vine italiensk vin Lionello Marchesi, ved et arrangement sponsoreret af Scuola importere Da Ville du Vin vin her i statens hovedstad butikken. Der en vin, Rosso di Montalcino 2008 Coldi Sole overraskede kalde opmærksomhed af alle de store kompleksitet og finesse, passerer over alle, herunder Brunello.

Rosso di Montalcino ("Tinto de Montalcino") er en type af italiensk rødvin produceret i byen Montalcino, en walled fæstning syd for Chianti-området. Jorden i området er moderat sandet, rig på kalk, omgivet af vulkanske jord. Klimaet er typisk Middelhavet, med et årligt gennemsnit på 700 mm regn.

Lavet af den samme drue (sangiovese), der dyrkes i det samme område af produktionen, Rosso di Montalcino, "baby" af Brunello di Montalcino er en billigere version og klar til at drikke vin med blot et års modning i tønder . I modsætning til sin førstefødte, Brunello, en mere koncentreret og tanninrig vin, der kræver aldring, når det gøres på den traditionelle måde, og at fordelene fra flere timers beluftning før servering. Ai viser, hvorfor højdepunktet af begivenheden Rosso.

Personlig gennemgang: - Rosso di Montalcino Coldi Sole 2008 - Italien - Toscana - 100% Sangiovese Grosso - 14% - R $ 125,00 - ST (93 +) Hvor finder her .

 • Selv unge, har en brunlig look med gennemsigtige, blanke og tykke og langsomme tårer. Næsen fortryller for aromatisk intensitet, figen, nogle citrus, søde krydderier, masser af ristning, og en Jordet mineralsk præg træ (vanilje). Ganen viser medium krop med god syre og runde, samledes tanniner i perfekt balance. Eftersmagen er frugt og krydderier med god vedholdenhed, hvilket fører til en meget flot afslutning.
 • Matching: pasta med kød, spegepølser og røget for meget, og semi-hærdede oste og helbredes.

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd siden Blog Living Life på Facebook

"Se, livet er for real. Og ikke lade sig narre ikke har en. To samme, hvilket er godt, vil ingen fortælle mig, hvem har ingen smag meget godt bevist, med notarized certifikat udstedt fra himlen, og underskrevet nedenunder: Gud! og notarized. "Vinicius de Moraes

Vind først modtog en af de største verdens vin entusiaster, José Alberto Zuccardi, en simpel person tynd tarmkanalen, der formidler en positiv energi, hvor han går. En vinmager godt om livet!

Siddende: Gilson Pimentel (Ravin / ES), Ricardo Ferrari (manager Ravin), Julio Alberto Zuccardi og Lemos (Papaguth Restaurant). Til fods: Silvestre (Living Life Blog)

Etableret for over 49 år, Zuccardi vingård er en stor producent af argentinske vine. Fronten er Jose Alberto, der frygtløst og taget sin passion for arbejdet blev dedikeret til produktion af premium vine, hæve sin familie "business" i en respekteret vin verden. I 2000 var året for indledning af nye projekter, som er blevet gradvist tilføje til de nye generationer af familien. Sebastian, den ældste af tre sønner José Alberto, er forud for vinmarker, blev agronom og ønolog ansvarlig for vingården.

At præsentere nogle af dine etiketter, Zuccardi modtog fagpresse til en afslappet frokost 20 August på Restaurant Papaguth, med speciale i regionale retter Espirito Santo, er kendt for kvaliteten af sit køkken baseret på fisk og skaldyr og fisk, tilberedt af kokken Júlio Lemos.

Kig på udseendet af bordet, hjælper en masse, ikke?

Serie A ("A" kommer fra Argentina) og Q (som kommer kvalitet)

Vinene smagte denne dag var: Zuccardi Serie A Torrontes ST (86), 89,90 £, en delikat, frisk vin, især i mangel af at (mere elegant, mindre cloying) intens blomster og modne hvide frugter, ifølge Den Zuccardi Q Chardonnay ST (90), £ 110,00, en hvid smøragtig, med elegance, hints af honning og mandler (meget fin ting), Zuccardi Serie A Bonarda ST (84), US $ 89,00, meget frugtagtig, stadig fast tanniner, livlig syreindhold, med intens mund ende og mellemstore vedholdenhed. Også en del af dette møde nyhed Malamado Viognier ST (87), US $ 79,00, den første befæstede hvide i Argentina. Den er udstyret med et gult guld look, aroma minder abrikos, honning og nødder. Ganen er lys, frisk, lav fedtethed moderat syreindhold, bekræfter noter af abrikos og honning, efterbehandling medium vedholdenhed. Matchende indikeret ville være en pecan pie. Se videoen .

Ud over de vine, vi havde lejlighed til at smage tre olier produceret af vingården, Frantoio, en original vifte af Toscana, Italien. Blev introduceret i Argentina i begyndelsen af ​​det tyvende århundrede, og var bredt udsendt i 1930, med fremkomsten af ​​den nationale oliven. Meget grøn med noter af nyslået friske krydderurter. Flavor af friske oliven, ledsaget af en sød og let krydret smag. Manzanilla opstod i Andalusien, Spanien. Argentina blev indført i omkring 1940 til anvendelse som polenizadora sort Arauco fordi deres blomstring, mens dette sker. Stærk tilstedeværelse af urter med frugtagtige noter. Minde frugtagtig æble skræl behagelig bitter med lidt krydret og frisk finish. Arauco, sort virkelig Argentina. Blev udviklet fra udryddelse af oliventræer bestilt af konger af Spanien i det attende århundrede, for at undgå konkurrence med den europæiske produktion. Aroma af cut græs. Frugtagtig, karakteristisk bitterhed og krydderi i slutningen, giver det en meget udtryksfuld og ædle vilde mens tåre.

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd siden Blog Living Life på Facebook

Winston Leonard Spencer Churchill, bedre kendt som Sir. Winston Churchill var den mest berømte britiske statsmand, primært som premierminister i Det Forenede Kongerige under Anden Verdenskrig, og ifølge nogle, hyldet af den demokratiske verden, som den store leder af den militære kampagne, der besejrede Hitler.

Udover statsmand Winston Churchill var en forfatter. Modtog Nobelprisen i litteratur i 1953, på grund af de seks bind af hans berømte værk "The Anden Verdenskrig". Opfandt flere sætninger, der er blevet berømt:

Ulempen ved kapitalismen er den ulige fordeling af rigdom; den fordel, at socialisme er den lige fordeling af elendighed.

Journalisten spurgte den gamle Churchill, efter 80 eller 90-somethings ...

- Churchill, hvad er hemmeligheden bag levetiden?

- Sporten, min kære, sport ... aldrig praktiseret.

Ingen påstår, at demokrati er perfekt eller fejlfri. Det er blevet sagt, at demokrati er den værste styreform bortset fra alle de andre former der er blevet afprøvet fra tid til anden.

Churchill var glad for champagne, navnlig ved huset og drak Pol Roger hverdagen. Han havde et godt forhold til Odette Pol Roger, direktør for det berømte Champagne hus. I 1944 blev de præsenteret ved en frokost på den britiske ambassade i Paris, og ifølge selskabet Odette var en budbringer for den franske modstandsbevægelse under besættelsen år, hvilket er grunden til Churchill styrket sit forhold til House Pol Roger.

Pol Roger er fremstillet specielt til ham 500ml flasker, for ifølge statsministeren ", en hel flaske (750 ml) er for meget for mig at drikke alene og halv flaske (375ml) er usandsynligt, at være værd at lytte til irettesatte min kone vil give mig fordi jeg drikker. 500ml er den perfekte mængde ".

Da Churchill døde i 1965, huset Pol Roger betalte ham hyldest. I 25 år, placeret en sort bånd af sorg på alle flasker champagne til Storbritannien.

I Brasilien er Champagne Pol Roger Cuvée Sir Winston Churchill Brut importeret af Mistral og koster US $ 790,00.

Personlig anmeldelse:
ST (99) samplet i Mistral Meeting 2012

 • Den assemblage er for det meste Pinot Noir, Chardonnay suppleret med. Kun at vælge den bedste frugt, der kommer fra vinmarker i Vallée de la Marne og Côte des Blancs. Denne champagne er stadig modning i kældre, i kontakt med gær bærme i mere end syv år før stikning.
 • Gul visuelle medium intensitet, med bittesmå bobler og talrige; intens og vedvarende perlage. Traditionel næse med noter af brioche, gær, hvid frugt, citrus, med blomster hånd.
  Ganen har stor krop, fremragende syreindhold, og rigelig fin mousse. Afbalanceret og blød uden bitterhed. Aromatisk vedholdenhed er meget lang eftersmag med brioche, citrusfrugter og tørrede frugter. En sand nektar af guderne!

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd siden Blog Living Life på Facebook

Ud over at beskrive betydningen af over 700 ønologiske vilkår i portugisisk og indsende deres versioner til fem andre sprog, arbejde bringer fakta om drikke

Da interessen for vin vokser hastigt blandt brasilianerne kender de ønologiske vilkår er afgørende. Flere og flere mennesker nyder vin hver dag, hvilket gør diskussioner om terroir, stammer, gæringsprocesser, modning og vin service bliver mere almindeligt. Baseret på denne observation og tænker på en måde at berige ordforråd af fagfolk inden for mad og vin, studerende og elskere af vin, Roberta Malta Saldanha skrev Mini Dictionary ønologi på seks sprog, som kommer til markedet Editora Senac Rio de Janeiro.

Bogen er ikke kun en ordliste over tekniske artikler. Ud over at beskrive betydningen af ​​begreberne, er de poster i alfabetisk rækkefølge, med deres definitioner på portugisisk, efterfulgt af deres versioner til engelsk, spansk, fransk, italiensk og tysk. Variationerne mellem amerikansk engelsk, britisk engelsk og canadisk engelsk, er også omfattet. Posterne dækker emner vedrørende prøvesmagning teknikker og processer fra vinfremstilling og vindyrkning selv i sprog er tilgængelige for alle
niveauer af viden. Endelig, som er den stil af forfatter, Roberta afslører, med gode doser af humor, tips og trivia om vin, drikke, hvis oprindelse går tilbage til omkring 6000 f.Kr.

Managed begge kokke, restauratører, sommeliers, studerende, fagfolk eller vinelskere som dem, der hører til den midterste og professionelle vin oenophiles, bogen er med til at berige ordforråd ønologiske læsere, hvilket gør dem til at forstå lidt mere af at berusende verden vin er for fornøjelsens skyld, for professionel interesse eller simpel nysgerrighed. Ideel til studerende, fagfolk inden for gastronomi og ønologi oenophiles i almindelighed.

OM FORFATTEREN

Bachelor of Social Kommunikation, Roberta Malta Saldanha begyndte sin karriere på Editora Abril, hvor han arbejdede i VIP magasin Exame, i Sao Paulo, Rio og se og se. Forbundet med Segment Editor, Roberta idealiseret Weight Watchers magasin i Brasilien, Think Light, til stede på markedet i dag. I 1995 organiserede han den første begivenhed enogastronomic brasilianske, Boa Mesa. Leve med kokke og fagfolk fra Brasilien og verden, i løbet af 12 spørgsmål, når beseglet sin kærlighed til fornøjelser kunsten at spise og drikke godt.

Også for hans egen ordbog oversætter køkken i seks sprog - blev lanceret i 2007, som revideret og ajourført udgave vil blive offentliggjort snart, også ved Editora Senac Rio de Janeiro - og historier, legender og kuriositeter gastronomi (2011).

SERVICE

Titel: Mini Dictionary ønologi på seks sprog

Forfatter: Roberta Malta Saldanha

Udgiver: Editora Senac Rio de Janeiro

ISBN: 978-85-7756-197-1

Format: 11cm x 15,5 cm

Sider: 184

Pris: US $ 35,00

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd siden Blog Living Life på Facebook

Vinen kritiker Marcelo Copello, en af de største i landet, der er opført i Bacchus Magazine i denne måned, 207 hvide og røde vine fra 11 lande, 27 importører, $ 20 til R $ 59 reais. Disse vine er til rådighed på markedet, og vores priser er opkrævet i detailleddet. De var ikke en del af denne liste, mousserende, rosé, sød, befæstet og brasiliansk, som vil blive tildelt på en "megaprova" i næste udgave, opdelt i 17 kategorier. Living Life Bloggen vist under de 21 vine
(Vinderne i hver kategori) af den samlede 207. at se den fulde liste er kun købe bladet, issue # 3 er nu på aviskiosk. Se nedenfor:

Kategori New World (hvid):

(Sauvignon Blanc): Selección Limitada Montes Sauvignon Blanc 2010 Leyda Valley, Chile - $ U $ 28,00
- www.mistral.com.br

(Chardonnay): ukuelig Chardonnay Gran Reserva 2011, Casablanca Valley, Chile - R $ 37,30
- www.barrinhas.com.br

(Torrontes): Colome Torrontes 2011 Hess Family, Salta Argentina - R $ 48,00
- www.decanter.com.br

(Riesling): Lang Row Riesling 2008 South Australia - AU $ 55,00
- www.worldwine.com.br

Kategori New World (farvet):

(Cabernet Sauvignon): Clava Book CS 2010 Viña Quintay, Maipo Valley, Chile - R $ 59,00
- www.twimportadora.com

(Malbec): Las Moras Black Label Malbec 2008 San Juan, Argentina - R $ 58,00
- www.decanter.com.br

(Syrah): Clava Coastal Reserve Syrah 2011 Viña Quintay, Casablanca Valley, Chile - R $ 59,00
- www.twimportadora.com

(Andre sorter): Cono Sur Pinot Noir Reserva 2010 Cono Sur, Casablanca Valley - R $ 48,00
- www.brown-forman.com

(Cortes farvet): Alta Vista Timeless Blend 2008 Alta Vista, Mendoza, Argentina - R $ 56,00
- www.epice.com.br

(Cortes farvet): Antawara Blend Syrah / Carignan 2009 Mosaique Vine, Maule Valley - AU $ 47,50 - www.viníssimo.com.br

Kategori Old World (hvide og røde):

(White Portugal): Verdelho 2009 Esporão, Alentejo - R $ 55,80
- www.qualimpor.com.br

(Tinto Portugal): José de Sousa i 2009, Jose Maria Fonseca, Alentejo - R $ 59,00
- www.aurora.com.br

(Tinto Portugal): Flor de Crasto 2010 Quinta do Crasto Douro - R $ 53,55
- www.qualimpor.com.br

(White Spanien): Inurrieta Orchidea Sauvignon Blanc 2010 Bodega Inurrieta, Navarra - R $ 56,50
- www.b-cubo.com

(Tinto Spanien): Carramimbre Roble 2009 Bodegas pingon, Ribera del Duero - R $ 59,90
- www.vinhosdomundo.com.br

(White Italien): Laicale Chardonnay 2008 Apollonio, Puglia - R $ 52,00
- www.casadovinho.com.br

(Italien Tinto): Negroamaro Terragnolo 2003 Puglia - 58.00 R $
- www.casadovinho.com.br

(Italien Tinto): Monna Nera 2007 Tenuta di Capezzana, Toscana - 27,50 $
- www.mistral.com.br

(White Frankrig): Les Clos des Reynon 2010 Denis Dubourdieu, Bordeaux - R $ 54,00
- www.portoaporto.com.br

(Tinto Frankrig): Domaine Galtiers 2006 Lise & Jean Carbone Vignerons, Coteaux du Languedoc - R $ 47,00
- www.testevin.com.br

(Tinto Frankrig): La Forge Estate Cabernet Sauvignon, Dommaine Men Paulus, Languedoc - R $ 56,35
- www.decanter.com.br

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd siden Blog Living Life på Facebook