søgemaskineoptimering indsende website email emhætte

Arkiv for juni, 2012

Forbedringen af ​​produktionsmetoder fremmes af moderne industrisamfund har lavet nogle Ord falde i forfald, hvilket gør dem glemt og endda ignoreret af den nuværende generation. Dette er tilfældet, for eksempel, anvendes ordet møllesten, sten mølle til at male korn og producere såsom hvedeklid, majsmel, osv.. Vindmøllerne blev opfundet af grækerne og spredes over hele Europa af romerne i det andet århundrede. Blev drevet af vandhjul, når de var i nærheden af ​​en bæk, eller ved animalsk trækkraft.

Så er der et eller andet sted i Middelhavet Frankrig, på en dato tabt i tåger af tid, var der en kornmølle, hvis medarbejderen, fontanelle (meuniere), var en smuk ung kvinde meget ønsket af andre. Og færdiggøre scenen, også en strøm fishy og lidenskabelig kok.

Dette elsker at se hende iført undskyldning for at gå der for at købe hvede. I hans ære eller på at erobre det, skabte en skål, der er blevet en klassiker i det franske køkken, Poisson La Belle Meunière. Den oprindelige opskrift som beskrevet af Escoffier i hans "Le Guide Cuillinaire" (Redaktører Flammarion, 1993 - pg 282), og dermed transskriberet:

Ingredienser:

 • Mørbrad hvid fisk af god tekstur, såsom skrubbe, ørred eller tilapia
 • Salt og sort peber, friskkværnet hvid kongerige
 • Afklaret smør
 • Skyllede kapers
 • Groft hakket persille
 • Juice limefrugter
 • Hvede at plette, så årsagen meuniere.

Hvordan til at forberede:

 • Krydr fileterne med salt og sort peber kongerige, Bog med 20 minutter.
 • Mel fileterne, og derefter fjerne det overskydende hvede.
 • I en tung bund stegepande, Varm smørret godt. Derefter brun hver side af bøf i 3 minutter uden omrøring ophold. Bog på en opvarmet plade.
 • Til saucen, varme op nogle smør, tilsæt kapers, hakket persille og citronsaft. Rør godt.
 • Servér fisken straks med saucen på toppen.

Som du kan se, dette er en delikat fisk skål flavored let saltet og syrnet der dominerer aromaen af ​​smør og persille. Den anbefales til harmoniseringen skulle være en hvidvin, lys, tør, delikat, god stamme, moderat firskåren, uden træ eller meget lidt tydelig. Bestemt en Chardonnay fra Bourgogne eller Napa Valley eller sidste eller mindre, en rigtig brut Champagne.

Voilà!

Af José Carlos Vieira, ny partner Blog Living Life

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd sidens blog Living Life on Facebook

Hit kiosker Victory anden udgave af Journal Bacchus. Bladet bringer i sit indhold de forskellige facetter af vin, mere end en simpel drink afspejler kultur, historie, mennesker, regioner, lande - kort sagt, en livsstil, og hendes livsglæde (livsglæde)! Beviser og tekniske artikler rettet didaktisk for dem lige er startet, til Tips vin turisme, shopping, gastronomi og andre drikkevarer samt rapporter om markedet og nuværende adfærd.

I denne udgave journalisten Marcelo Copello taler alle om vine til en vinter ledsaget af god mad. Tips fantastisk gastronomisk verden i London og en guide til vin og ost.

Med denne Bacchus ønsker at tage den brede offentlighed (lægmand til ekspert) en besked: vinen ikke behøver at være - og det er ikke - en kompliceret emne, lufttæt og snobbede, bestemt til at nogle få privilegerede. Tværtimod er det en drik, der i det væsentlige beder os om at dele, at splitte og demokratisere så munter, veluddannede og sund fornøjelsen af ​​at nyde det.

Redaktørens Blog Living Life, Sylvester Tavares Gonçalves er bidragyder til bladet for spørgsmål vedrørende Bacchus Espirito Santo. side 16 i denne udgave har en note om besøger Winemaker Carlos Lucas Victory.

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd sidens blog Living Life on Facebook

Dedikeret til vinproduktion under begrebet boutique med begrænset oplag og en høj værditilvækst, vingården Catarina Villaggio Grando udvider deres horisont starter produktion af håndværk øl, med lanceringen af Patron Alt øl.

Igennem 2011 har vingården tiltrådte bryggeren Gustavo Fezer sammen om at udvikle en høj kvalitet håndværk øl, som har en stigning på smag og aroma stammer fra processer, der anvendes i produktionen af ​​sine vine.

Alt er en øl af høj gæring, en traditionel stil Tyskland. I fremstillingsprocessen af ​​vinen, går det gennem en fase i egetræsfade og en anden gæring inde i flasken, svarer til den proces at opnå mousserende vine.

Resultatet er en fyldig øl cremede og høj vedholdenhed med slående farve, ædle og hopping alkoholprocent på 7,3%, malt, hvis opskriften har seks forskellige sorter i sin sammensætning, alle fra Europa. Gæren er bevaret inde i flasken del af den traditionelle metode uden filtrering.

Protektor Alt øl skal opbevares oprejst på et køligt og beskyttet mod lys, for bedre at bevare de særlige kendetegn ved vagt. Forbruget bør altid ske i rødvinsglas big bule. Først da er det muligt at værdsætte fuldt ud smag og aroma af produktet.

Optælling med den anerkendte kvalitet Villaggio Grando, protektor Alt falder i værdsat og diversificeret premium segmentet, og vil blive solgt i 750 ml flasker til en gennemsnitlig pris på $ 30,00.

Patron Alt, Fusion World Beer og vin!

Beliggende i landsbyen Freshwater i højde græsland i Santa Catarina, vingården Villaggio Grando bringer unikke egenskaber af jord og klima, der er egnet til udvikling af sine vinmarker. Er 42 hektar og 13 sorter af druer, der dyrkes i harmoni med naturen, til produktion af rødvine, hvidvine, rosévine og mousserende vine i begrænsede oplag, som afspejler den autentiske terroir nogle af de koldeste egne af landet.

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd sidens blog Living Life on Facebook

De bedste barer og restauranter i Helligånden er præsenteret i en ny udgave af den gastronomiske guide Se Helligånden Gastronomi, udgivet sidste torsdag (21). Ved lanceringen begivenhed afholdt på Le Buffet Catering i Victoria, tildelt var de bedste huse kulinariske capixaba i kategorierne restauranter, barer og edibles.

Vejledningen er tilgængelig på kiosker og web-site www.vejaespiritosanto.com.br . Den udgave 2012/2013 samler et udvalg af omkring 500 adresser, lavet af et team af journalister, der turnerede byen, hvilket gør en detaljeret undersøgelse af virksomheder.

Blandt disse virksomheder var den mest fremtrædende angivet med tre juryer bestående af gourmeter, forretningsfolk og fagfolk, og folk er forbundet med kultur og samfund Espirito Santo. Således en del af prisen i kategorien bedste restauranter i kategorierne kød, Capixaba Køkken, Italiensk, Fisk og skaldyr, Pizzeria, Opskrift på torsk, Diverse, Restaurant South Coast, Mountain Restaurant, Restaurant af Great Victory, Restaurant Åbenbaring, de gode og billige restaurant og Årets Kok

I kategorien Bars, var højdepunkterne valgt i spørgsmål Boteco, Krabbe, Charter Drinks, Happy Hour, Livemusik, du vil gå til to og flirte. I kategorien edibles blev tildelt i kategorierne Bedste Acai, kaffe, Doceria, Bageri, salt, Sandwich, is og saft.

Læser interaktion

En hidtil uset handling markerer særlige See Eat & Drink Helligånden i år. Læsere deltog i redigeringen, at vælge de bedste beliggenheder i 10 specialer, herunder den bedste morgenmad, bedste caldinho, og det bedste lasagne Best Rump. Afstemningen foregik ved et spørgeskema via e-mail.

Tjek nogle af vinderne

 • Den bedste køkken Capixaba: Geraldo
 • Årets Kok: Juarez Campos
 • Bedste restaurant af Great Victory: Soeta
 • Kommende Restaurant: Bistro Victory
 • Bedste restaurant i South Coast: Guaramare
 • Bedste restaurant i Mountain: Valsugana
 • God og billig: Galetinho
 • Den bedste italienske: Spaghetti & Cia
 • Bedste varieret: Ville Du Vin
 • The Best Pizzeria: Paparazzi
 • Den bedste madlavning fisk og skaldyr: Helmsman
 • Det bedste kød: Argento Parrilla
 • Bedste pub: John Bar
 • Den bedste brev af drikkevarer: La Villa
 • De bedste Krabbe: Krabbe Assisi
 • Den bedste saft: Bølles
 • Den bedste is: La Basque
 • Den bedste sandwich: Rock Burger
 • Den bedste salt: Juninho ost brød
 • Den bedste bagværk: Mount Lebanon
 • Den bedste slikbutik: Bee

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd sidens blog Living Life on Facebook

Vingården Campos de Cima Itaqui (RS), har netop lanceret sin online-butik for fine vine Campaign Gaucha. Den nyeste salgskanal selskab allerede hostet på dit websted - www.camposdecima.com.br - og favoriserer køb af alle varer fra vingården, med værdier mere attraktivt, fordi de leveres direkte til kunden. "Vi har udviklet en virtuel butik for nem adgang af fine vine Kampagne Gaucha forbrugere og svare på forespørgsler fra hele Brasilien, hurtigt, effektivt og sikkert," sagde kommerciel direktør Campos de Cima, Pedro Candelaria.

Ifølge den udøvende magt, er sikkerheden ved at udbetale varens garanteret af Digital betaling, full-service løsninger for refusion af internet shopping, der tillader køb af vin ved hjælp af en række af kreditkort og også bank. Campion forklarer, at leveringen er hurtig, varierende fra stat. Kun varer sælges med mindst seks enheder. "Vi har skabt et sikkert og højt kvalitetsniveau og organisation til at overholde tidsfrister og mængder for hver enkelt kunde, og dermed sprede forbruget af fine vine, der produceres i regionen Campania Gaucho, et af de bedste områder for dyrkning af druer druer fra Brasilien, "siger han.

For at markere lanceringen af ​​butikken, er Campos de Cima vingård sælger til rabatpriser Viogner hvidvin, årgang 2009, og vinen First Cut, 2008, en nedskæring på Merlot, Cabernet Sauvignon og Tannat. Begge er til salg for kun US $ 12. "Butikken tiltrækker forbrugerne ved at tilbyde særlige priser takket være direkte salg uden mellemled, direkte fra vingården i hænderne på deres kærester," siger han. "Butikken giver et tættere forhold mellem producenten og kunden," tilføjer han.

"Case"

Denne fremgangsmåde har sin forbruger-strategi som del af en Facebook-side ( www.facebook.com / camposdecima ). For nylig, en post for Valentinsdag vendte "case" blandt brasilianske vingårde, for at have næsten 600 aktier, større antal fans af vingården på sociale netværk. Den Chandon Winery, for eksempel, har der 35.000 fans og er meget længere denne på facebook, havde mindre end 500 aktier sin fremme af Valentins dage. "Det opmuntrer os og viser, at vi er en god kommunikation med vores publikum," siger Candelaria. Generelt får de vingårde to eller tre dusin compartulhamentos dine billeder på det sociale netværk.

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd sidens blog Living Life on Facebook

Til en fest omgivet af folk med en super højt humør i huset vin klummeskribent for avisen A Gazeta, André Andrès havde jeg mulighed for at smage flere vine, jeg tror, ​​de var over 30 år. Den ene var den mytiske Mouchão Tonel 3-4, ledet af Mr. Helvécio Fae, ejer af en af de største vingårde i disse dele.

Den Mouchão Tonel 3-4 er resultatet af opmærksomhed ved lederen af kælderen Mouchão, der bemærkede vinenes kvalitet alderen i tønder 03:04 havde altid bedre end de andre. Derfra er de bedste årgange vin fade 03:04 er aftappet del, efter en etape på 24 måneder i disse tønder, som er lavet af portugisisk eg, mahogni og macacauba hvor gæringen finder sted.

History of Wine:

Store sletter, afbrudt af nogle omfattende skove og olivenlunde, er den dominerende landskab i Alentejo. Det var her, at i begyndelsen af ​​det nittende århundrede, udvandrede Thomas Reynolds, der sigter proppen business.

Tre generationer senere erhvervede hans barnebarn John Reynolds en ejendom på 900 hektar, kaldet Herdade do Mouchão. Her aktiviteten kork familien til sidst tilføje vinproduktion. Adskillige vinmarker blev plantet i 1901 og bygget en traditionel kælder, tykke og hvide adobe vægge og højt til loftet, alle toppede med en storslået tegltag portugisisk. Tror, det var også initiativ Johannes, at de første planter af sorten Alicante Bouschet blev bragt fra Frankrig.

I slutningen af ​​halvtredserne af det tyvende århundrede har vinindustrien gennemgået en særegen ekspansion, som resulterede i en stigning af vindyrkningsarealer, perfektion af vinfremstilling teknologier og starten af ​​salget af vin på flasker, i stedet for den gamle tradition for at sælge bulk-vin, med en regional skrå også.

Et århundrede efter sin grundlæggelse, og efter at have genvundet fra gård ekspropriationer, der er indtruffet efter 1974 revolutionen, gør Herdade Mouchão er i besiddelse af Reynolds familien, holde en langvarig tradition videre fra forældre til børn.

Hele vinfremstillingen er forblevet stort set uberørt, bevare den traditionelle høst og gæring af druer på sten møller med foden trampede.

I en konstant udvikling verden vinfremstilling, forbliver Herdade do Mouchão som det altid var: en familie tradition.

Personlig Evaluering: ST (97 +) Estate Mouchão Tonel 3-4

I visuel violet glas viste ingen glorie evolution, med mange tynde og tårer. Potent aroma og intense mørke frugt i gelé (sorte blommer og brombær), krydderier, urter, med subtile og elegant touch Minty, meget intens og vedholdende. Fyldig ganen, fremhævede surhedsgrad og tanniner aplenty, meget tynd. En vin med stor personlighed, som er i sin vorden, og bør udvikle sig pænt i mange år. Men det giver en stor glæde i koppen!

Portugal - Alentejo - Alicante Bouschet og Trincadeira - 14,5% - vinmager Paulo Laureano - Importør Cellar Alentejo - R $ 400,00

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd sidens blog Living Life on Facebook

Spansk White Guerrilla er en innovativ serie af hvide vine, der produceres af Castle Maetierra, der ejes af den spanske koncern Vintae. Er 8 etiketter, Albariño, Verdejo, Riesling, Gewürztraminer, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Viognier og Chardonnay Bariica Smee. Alt fra den mest ikoniske vin region i Spanien, der bringer en samling helt unikke og revolutionerende på mange måder, som samler behændigt diverse typer af hvide druer allerede etableret.

Desuden deres flasker er en skål for kunst. Den spanske White Guerrilla linje har et moderne design og unikke, med forskellige flaskeetiketter og inspireret af oprindelse og egenskaber af druesorter. Etiketterne blev skabt af selskabet Moruba Gáfico Designer Studio, en af de mest prestigefyldte i Spanien med spansk Brasmind illustration studie. Producenten Vintae sørgede også for at medtage i kassen en notesbog med detaljerede oplysninger om processen med at skabe disse "guerillaer hvide", samt data fra dyrkning af forskellige sorter og smagsnoter.

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd sidens blog Living Life on Facebook

Den 14. juni i denne måned holdt importøren Mundosur repræsenteret ved Avelino Zanetti Son her i Victoria ét Vin Middag med tilstedeværelsen af ejeren af bodega argentina Melipal, Clarisa Aristi. Denne begivenhed var en del af en række besøg af store brasilianske byer, for at fremme deres vine til trendsættere.

Mødested for begivenheden var Argento Parrilla restaurant i Praia do Canto, med speciale i argentinske domstole, de hotteste lige nu her i hovedstaden i Espírito Santo.

Melipal betyder Southern Cross i oprindelige sprog, den konstellation, der bedst identificerer vores halvkugle.

Den bodega Melipal er en ung virksomhed etableret i 2002 og ejes af familien Aristim, indarbejdet med det formål at udvikle super premium vine, der mener, at fine vine er født i vingården og vingården er skabt, 100% af de druer kommer fra vinmarker selv beliggende i Agrelo, Luján de Cuyo, Mendoza.

I alt er 87 hektar i den første zone i Mendoza i jordbunden af ​​alluviale oprindelse, Franco silty og mellemstore dybde. Arid varmt klima, med kolde vintre er præget af intense, høj ensolação og store temperaturområde. Desuden bekymrer familien Aristim om det lokale miljø og udfører en organisk behandling fuldt kompatibelt med det naturlige økosystem og genbrug af vand til kunstvanding.

Med hensyn til struktur Melipal vingård har en samlet kapacitet på blot 800.000 liter, de aktuelle afgrøde trækkes cirka 300.000 flasker. Det har også 270 nye egetræsfade 95% fransk og 5% Amerikanske rustfri tanke til gæring og dræn i armeret beton og belagte at holde vine.

Det er værd at nævne, at i området enoturística, at bodega har en fremragende restaurant med panoramaudsigt, der lægger vægt regionale retter og vine harmoniserer med sin nøgle.

Vine:

Aftenen begyndte med præsentationen af Melipal Rosé, for at følge den meget Malbec, Cabernet Sauvignon, Malbec og Melipal Melipal Malbec Reserva 2006 og 2007, en marc.

Højdepunktet i natten var testen for første gang i Brasiliens Melipal Cabernet Franc 2009 et privilegium. I skål præsenterede en visuel violet rubin med svag halo evolution, mange tårer og langsom. Næse viste nogle balsamico, urteagtige toner, teblade, jordagtige dufte, der udtrykker helt sort, og læder. Ganen er tør, med nogle astringerende tanniner, god syre, medium vedholdenhed, en elegant vin og gastronomiske nok. ST (90 +)

Deres vine kan findes i Ville du Vin and Space DOC

Ancho Steak, det bedste af Argento!

Marli, Silvestre, Clarisa, Avelino og Antonio Carlos Leite (The Gazette)

Klassen af Argento med Clarisa Aristi

En skål!

Clarisa Aristi og Rodrigo Mazzei store blog ( www.vinhoseviagens.com.br )

Sommelier Boris Azevedo snak!

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd sidens blog Living Life on Facebook

De ansatte i Oded Friedland i partnerskab med rødlige Studio skabt custom- Monkey Business disse små pins, der holdt sig til en kork konventionel forvandle hende de bedste aber, hjorte, bøfler, køer, bjørne og kaniner fra dit skrivebord. Koste $ 8, kan købes her .

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd sidens blog Living Life on Facebook

Intet bedre end en vin retfærdige for således at få nyheder, der behager vores ganen. Og det er hvad der skete i Victoria ExpoVinhos 2012. Efter prøvesmagning omkring 300 etiketter, markere en mousserende national Viapiana den 192 dage Brut. Udarbejdet af den traditionelle metode (Champenoise), med druer Prosseco, Viogner og Chardonnay. Denne mousserende vin gik igennem en fase af 192 dage i kontakt med gær og proces remuage manual. Havde deltaget i Top Fem var at gå på arbejde.

De Viapiana Vin og Vineyards begyndte i 1986 med udviklingen af den første tabel vin på industrielt niveau. Men hans historie refererer mange år siden, da de første italienske immigranter kom til landet og fremstillet i hånden, deres egne vine. Beviset på dette er medaljen optjent af familien Viapiana i Porto Alegre, i 1925 under den halvtredsindstyvende årsdagen for indvandring.

Beliggende i Traverse Alfredo Chaves i Flores da Cunha, hældningen nordøst for Rio Grande do Sul, vingården begyndte sin proces med modernisering og forandring i 1999, hvor han blev udarbejdet sin første fine vin. Mellem 2004 og 2005 blev linjen forøget med udviklingen af ​​fine mousserende hvidvin. Et år senere, Viapiana tog det første skridt hen imod gennemførelsen af ​​et moderne design og struktur af vin og også markedsføring med skabelsen af ​​fire nye produktlinjer: Ricieri, Corte V, Via Viapiana og 1986.

I et område på 2.800 m², har Viapiana en struktur med nyeste teknologi og moderne management-systemer. Der er 30 hektar egne vinmarker, der modtager ekstrem omhu til lav produktion af druer med henblik på at kvalificere produktet. De vine har fuld kontrol over temperaturen og forblive i tønder af amerikansk og fransk eg.

Personlig Evaluering: ST (90) - Best Buy - R $ 29,00 - www.portomediterraneo.com.br

I skål viste visuelle strågul med små bobler og skum egnet i god mængde og vedholdende. Den fremherskende aroma er af citrus, hvid frugt, antydning af gær, slanke og elegante. I munden viste tilstrækkelig syreindhold, god balance, medium krop, medium vedholdenhed og retro-lugtesansen citrusfrugter med florale noter. Hans bedste attribut er hans personlighed og bemærkelsesværdige finesse.

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd sidens blog Living Life on Facebook