optimització de motors de cerca que aquesta pàgina web email extractor

Arxiu per Maig, 2012

La setmana passada vaig assistir a un esdeveniment patrocinat per Botiga Espai Dins de diversos vins DOC sabia aquesta nit seleccionat cinc que em va cridar l'atenció per a indicar. Un d'ells és el magnífic Comte d 'Ervideira Private Selection 2007 una selecció dels millors lots de raïm, castes vinificat per la casta: el Aragonez fermentat en "vinimatics", mentre que el raïm restants fermenten en dipòsits equipats amb "robot" pas mecànic. Etapa en bótes noves, majoritàriament de roure francès. Una producció de només 7.000 ampolles.

Els estaments de la Muntanya dóna Ribeira i Herdadinha pertanyen al Leal da Costa, un descendent directe del comte de Ervideira agricultor va colpejar a la família del segle. XIX i XX. El comte, que va rebre el títol de rei Carles I pel paper social que exerceix la família a la regió, va començar a produir vi el 1880 com ho demostren les ampolles que avui la companyia apareix a la sala de proves. Amb 160 ha de vinyes dividits Vidigueira (110ha) i Reguengos (50 ha), l'administració de Ervideira està garantida per donya María Isabel, la matriarca de la família, i els seus sis fills, i el director executiu Leal Duarte da Costa. La direcció enològica és responsabilitat de Nelson Roll.

Opinió Personal: ST (95) Comte d 'Ervideira Private Selection 2007

De color robí intens, amb la reflexió de color marró, net i brillant. Fruits vermells en el passat nas, torrat lleuger, tabac, fusta preciosa, fum, espècies, mentol, amb un toc balsàmic encantadora. En boca és sec, amb bon cos, bona acidesa, equilibrat contingut d'alcohol. Tanins suaus, sabor mentol recordats i fusta. Llarga persistència.

Portugal - Alentejo - Trincadeira, Alacant Bouschet i Aragonez - 13,5% - Representacions RR - R $ 189,00 - On trobar Vix: Àrea DOC Ville du Vin i

Seguiu el blog de ​​vida de vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc vida de vida a Facebook

El celler Santa Catarina Sanjo celebra la medalla de bronze aconseguida per la seva Maestrale vi Integrus 2010 al International Wine Challenge , celebrada recentment a Londres.

Un dels concursos de vins més importants i reconeguts en el món, l'esdeveniment a Gran Bretanya es van reunir més de 15.000 etiquetes de vi de més de 50 països de tot el món, concedint només 363 medalles entre diverses categories de vins i escumants.

En un escenari on només set etiquetes de cellers brasileres van rebre premis, Sanjo celebra l'èxit de Maestrale Integrus 2010 collita, el que representa acaba de publicar la segona edició d'aquest vi blanc distintiu, a partir del raïm Chardonnay.

Considerat com un cultiu del raïm difícil i l'adaptació, Chardonnay és una varietat blanca dels més coneguts i apreciats per la seva versatilitat i capacitat d'harmonitzar amb els diferents plats. Amb la capacitat d'absorbir com cap altra varietat de raïm, les característiques del sòl i el clima d'una regió, aquest raïm reflecteix intensament el sistema escollit per l'enòleg vinificació per a la seva elaboració.

Preparat pel mètode de la plena vinificació en bótes de roure, el Maestrale Integrus tradueix terroirda valorat Serra de Santa Catarina, en la producció de vins fins d'altura que posen en relleu el caràcter únic de la regió que registra les temperatures més fredes al país. Quant a la seva primera qüestió, el vi afegeix més delicades notes de roure i un major refinament en el gust, proporcionats per la gran qualitat del raïm collides i millora del mètode de vinificació.

La Maestrale Integrus 2010 va ser fermentat en bótes de roure i va romandre allí durant 18 mesos de maduració per guanyar la untuositat i la riquesa desitjada. Realment és un bell vi. Vaig tenir l'oportunitat de degustar els ExpoVinis, colpejant el vidre.

L'enòleg de Sanjo, Mark Vian destaca fins i tot en la fase de vi en bótes de roure, on va romandre sobre lies de llevat i va ser sotmès temporalment a un procés d'aixecar la femta des del fons dels barrils a través d'un moviment anomenat batonage. "Aquesta és la característica tècnica distintiva important d'aquest vi, i és responsable per la seva riquesa en sabor i complexitat de les seves aromes", va dir Vian.

Sanjo Cooperativa Agrícola São Joaquim (SC) és un líder en la producció de pomes procedents del Brasil. Des de 2002, la companyia també va començar a invertir en la producció de vins fins d'alçada, utilitzant la mateixa tecnologia i processos de qualitat que s'integren els valors fonamentals de la seva producció de fruites.

Seguiu el blog de ​​vida de vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc vida de vida a Facebook

El vi Geisse ha anunciat avui l'inici de les vendes en pre-vendes Cova Geisse Champagne Premier Cru. La producció és molt limitada, només 1.500 ampolles, 460 de les quals ja han estat reservades fins avui. L'arribada de xampany està prevista per a finals de juny, però els lliuraments només es durà a terme des de principis d'agost.

En representativa contacte Espirito Sant, el Sr Juliol Antunes - Tel 27 8801-8881 - .

Informació de producte:

En associació amb la família Dumont consagrat productors de la regió de Champagne, amb més de 300 anys de tradició a la regió, Geisse Família llança el primer xampany amb ànima brasilera: Cova Geisse Philippe Dumont Premier Cru.

El projecte va començar el 2007, quan Geisse rebre al seu celler a Pinto Bandeira, el francès Philippe Dumont, propietari d'una mica més de 5 hectàrees Premier Cru Chigny-les-Roses - Reims. Philippe es va mostrar encantat amb la qualitat i l'estil dels vins escumosos produïts per Mario Geisse, i les afinitats causa de la filosofia de treball de les dues famílies va acabar en una invitació a dibuixar Mario Geisse ser el primer xampany amb etiqueta brasilera.

Hi ha aproximadament 1.500 ampolles, ja que el volum de la producció en la designació de la terra Premier Cru és molt limitat i el valor de les zones amb aquest nivell de qualitat pot arribar a 1,5 milions d'euros per hectàrea. Dels aproximadament 200 pobles de Champagne, només 43 tenen dret a, i ús de Premier Cru denominació, designació concedida a molt pocs productors de la regió, a causa de l'alta qualitat i la ubicació de les seves vinyes.

Per a la família Geisse és molt gratificant donar als seus vins escumosos produïts al Brasil han atret tant interès en un dels productors més tradicionals de Champagne, així com el reconeixement d'alguns dels principals crítics internacionals com Jancis Robinson, Julia Harding, Adam Strum, i Oz Clarke , que ha donat una gran importància a la Geisse Cova i en conseqüència tot el potencial de la qualitat dels vins escumosos del Brasil.

Seguiu el blog de ​​vida de vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc vida de vida a Facebook

Empresa especialitzada en aire condicionat i cellers de vi personalitzades

Per més de 15 anys, Joshua condicionat cellers és responsable de la creació d'ambients especials per al gaudi del vi. La qualitat dels productes acabar conquistant un públic selecte i exigent, i avui Joshua Cellers ha completat centenars de projectes, inclosos els entorns comercials i residencials, i edificis com ara sales de degustació, gabinets d'aire condicionat i altres mobles per al món del vi.

Mentre servia grans clients circuit gastronòmic de São Paulo com restaurants Santovino, Piazza San Lorenzo, Rodeo, Due Cuochi, Baby Beef Morumbi i xarxa Fogo de Chão, el 80% dels projectes contractats són soterranis residencials.

Creació

Els cellers es fabriquen en diverses mides i s'instal · len en llocs diferents, que van des dels armaris i espai sota les escales a les estructures reals de més de dos mil ampolles. Els materials més utilitzats són certificats de cedre i teca de color rosa de vegades recoberts d'acer inoxidable per a l'interior i l'exterior.

La nau compte amb cada detall és una característica dels projectes de la companyia es va crear personalment per Joshua Costa, que signa cadascuna dels cellers. Des dels seus primers esbossos i anàlisi dels desitjos del client, la quantitat d'ampolles i disposició de l'espai de celler, el disseny s'estableix a continuació, i la construcció comença a realitzar, creant així una identitat única per a cada celler. Els projectes ja han estat venuts a altres països, com Angola i els Estats Units, i la companyia atén a clients en totes les regions del Brasil.

La planta, situada a Mogi das Cruzes (SP), en condicions per atendre les més variades aplicacions, tant com a material d'acer inoxidable revestit o acer corten. Per als restaurants, la companyia ha desenvolupat cellers ascensor (amb espai per a més de dos mil etiquetes) i vitrines per als vins, sempre tenint en compte l'estil de la casa i el nombre d'ampolles a envasar.

A més dels cellers, la companyia també fabrica vitrines, armaris amb aire condicionat i mobles per a les sales de degustació, entre altres projectes adaptats especialment per a les llars i empreses de béns arrels. Fora de l'àmbit del vi, Joshua també produeix casaqueiras (emmagatzematge de pells) per als purs i els mitjans aeris.

Joshua Cellers climatitzada

En Gabriel Monteiro da Silva, 1886, Jardim Paulistano

Tel (11) 3060-9369

www.joshuaadegas.com.br

Seguiu el blog de ​​vida de vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc vida de vida a Facebook

A diferència del reportat per la revista Veja la setmana passada, el ministre Pepe Vargas va dir al lloc Leouve ( àudio ) sobre l'aplicació de les salvaguardes que segueix pendent en el govern, sense més avanços fins al moment, però, es va prendre la decisió.

Seguiu el blog de ​​vida de vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc vida de vida a Facebook


El sopar se celebra instal · lacions harmonitzades de la futura Beef Winehouse nadó

Demà, 31 de maig, de 20:30 a Churrascaria baby beef Morumbi en col · laboració amb importador de Hannover, durà a terme un sopar de vi amb la presència de l'enòleg Joan Pau Lecaros celler Viu Manent.

La combinació de la carn i el vi es va convertir en part del grup Baby Beef des de 2011, quan van començar les obres de la carn de vaca Winehouse nadó. La botiga de vins s'adjunta al restaurant i compte del projecte Josuè vi.

XXXX serà més de mil opcions de 06 etiquetes Importadors: Grand Cru, Mistral, VCT Brasil (Concha i Toro), Soterrani Alentejo, ampliar i Almeria.

El menú

L'entrada, focaccia farcida amb shitake i formatge de cabra, acompanyat de Viu Manent Reserva Sauvignon Blanc.

El Viu Manent Carmenere Gran Reserva harmonitzar amb el primer plat de formatge burrata Sorretine la salsa d'alfàbrega.

A Single Vineyard Malbec va ser l'elecció per acompanyar Prime Rib Prime Rib risotto amb espàrrecs frescos.

Postres Pastís Tatin de poma verda, ve harmonitzat amb Viu Manent Semillion Noble Botrytis.

Servei:

Sopar venir a Winehouse Baby Beef and Winery di Bene Batasiolo:

Data: 31 de maig, dijous

Hora: 20:30

Ubicació: Baby Beef Carns Morumbi

Av de l'ONU, 16.741 (Marginal Pinheiros) - aparcament gratuït a l'extra

Valor: A $ 150,00

Reserves:

Tel: 3758-0886 amb Kelly

Email:

Seguiu el blog de ​​vida de vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc vida de vida a Facebook

El Celler guatambú, Don Pedrito, apareix en l'edició de maig de la revista francesa La Vigne, especialitzada en la viticultura, l'editor França Agricole, una de les publicacions més importants en el camp. El reporter Eberenz Weber va visitar diversos cellers Gaucha de campanya, i el va descriure com quelcom dinàmic i ambiciós. El disseny del celler guatambú va guanyar prominència amb molta informació i fotos, que insistien en l'enfocament en la producció de vins d'alta gamma, l'enfortiment d'aquesta part del text: "Mentre que els ingressos a la regió són, de mitjana, 10.000 kg / ha de raïm, la producció mitjana de Potter és 7.000Kg/ha perquè guatambú té com a objectiu produir vins d'alta qualitat. "Al gener, el cas era guatambú la revista alemanya" Rebe i Wein "i" Der Badische Winzer ", que en conjunt arribar a 13.000 professionals europeus relacionats amb la indústria.

Sobre guatambú

Explicar un negoci familiar i diversificar els seus productes, cinquanta anys romandre guatambú empresa agroindustrial tradicional, Don Pedrito, el projecte es va iniciar el 2003 per produir raïm de vi, amb la implantació de la vinya amb esqueixos importats de França i Itàlia, amb l'objectiu gaudir del excel · lent clima de la Campanya Gaucho, molt adequat per a aquesta activitat.

A la segona meitat, el guatambú inaugura el seu complex enoturística, a 14 km de la localitat de Don Pedrito. Situat a Pampa gaucho, el projecte busca identificar amb l'arquitectura local, la cultura gaucha, i les influències de les oficines de la regió pampeana. Sota el concepte de pati central, el vi es convertirà en una forma d'U, amb la il · luminació i la ventilació cap al seu interior, com una manera de reduir la velocitat Minuano bufa a la campanya i oferir unes condicions tèrmiques òptimes per a la producció de vins de qualitat. El celler compta amb una arquitectura orientada cap al turisme, amb sala de degustació tècnica, comercial, gastronòmic amb cuina típica de la regió i saló d'esdeveniments. Com Valter José Potter, propietari de l'oficina guatambú, el que va portar a la família a invertir en els premis internacionals de vi van ser els primers vins elaborats amb raïm de guatambú rebuts en els últims 3 anys, el que consolida la regió pampeana com els més prometedors d'Amèrica per a la producció de vins fins.

Seguiu el blog de ​​vida de vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc vida de vida a Facebook

Una de les coses que atrau a mi molta atenció en triar una ampolla de vi és la seva mirada. Ahir a la nit em vaig provar un vi uruguaià, que com es pot veure a la foto de dalt és una obra d'art, dels Vents Tannat Vinya 2010. Came esquadró vi del club del mes. A més del visual, molt complagut meu paladar. Fet amb Tannat (100%), que abans de la fermentació se sotmet a una maceració en fred, a uns 6 ° C durant cinc dies. La tècnica permet l'extracció d'aromes i sabors del raïm i l'augment de la complexitat de la beguda final. Fermentació normalment dóna, durant una setmana, a temperatura controlada en dipòsits d'acer inoxidable, donant un major èmfasi a la fruita.

Contra l'etiqueta amb un modern Codi Qr, el codi de barres de dues dimensions que a través d'ell, els usuaris de mòbils equipats amb càmera i accés a Internet estan dirigits a determinats continguts a la web. Molt fresc, que fa la vida molt més fàcil l'apassionant món del vi.

El propietari del celler, Pau Fallabrino, va heretar la propietat el 1995, i només 21 eren ja Vineyard. Surfer wave've recollit a les platges de tot el món i té una actitud iconoclasta de la vida i el vi.

La Vinya dels Vents compta amb 37 hectàrees de Cabernet Sauvignon, Trebbiano, Tannat, Chardonnay i Nebbiolo, enòleg la surfista vins que desitgi centrar-se en els mercats estrangers com Brasil, per exemple, encara que dos terços dels seus productes es venen als Estats Units. Hi ha plans per augmentar lleugerament la producció i penetrar en altres mercats. Un vi que es va descobrir en aquesta encantadora celler és el Alcyone un Tannat de raïm fortificada deliciós, dolç com la vida i emana una aroma addictiu de la xocolata amb canyella.

Opinió Personal: ST (88) Vinya dels Vents Tannat 2010

  • Ruby Visual, bona intensitat i complexitat aromàtica, amb obertura, molt net, no el més destacat de la fusta, amb el fons de clau i canyella fruits vermells i negres. En boca mostra un cos mitjà, amb bona acidesa, tanins madurs, la meva gran sorpresa. Confirma el nas al paladar. Va mostrar bona persistència i final equilibrat. Val la pena provar-ho.

Uruguai - Atlàntida - Vinya Els Vents - 100% Tannat - 14% - 30% del vi en bótes de roure francès i l'altre 70% en dipòsits d'acer inoxidable - 60,00 £ - On comprar> http:// bit.ly/L19qlK

Seguiu el blog de ​​vida de vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc vida de vida a Facebook


I Festival Internacional de Jazz i Bossa Santa Teresa & Wine Enotria dies 1, 2 i 3 de juny

Per a tu, que assistirà a l'esdeveniment i més enllà de la música, no et rendeixis gaudir d'un bon vi, Enotria Vins,
de manera pionera i valenta inverteix i posarà a disposició dels coneixedors de la beguda de Bacus Vi Botigues dos al lloc. Un per a la venda d'ampolles i una altra prop de l'escenari per vendre a bols. Les ampolles tindran un cost de R $ 30 cadascun, i els bols de R $ 12 cada un. En el vi a la secció d'ampolla, serà etiquetes més preparats, que costen al voltant de $ 50.

En la compra de la copa, el client haurà de pagar 15 $ (recipient de vidre + vi). Per restablir la beguda, es pot utilitzar la mateixa copa i només pagar R $ 12 per al vi. Per comprar només el recipient de vidre, pagarà $ 5.

Per a aquells que estan gaudint dels locals de gastronomia, restaurants, cafè Zanoni, Hummingbird Area, Bianchi Ristorante Cantina Italiana i Piaceri es va desenvolupar també amb la lletra per Enotria, vegeu la taula següent:

Escumós

Chateau Trivier Sparkling Muscat - Argentina - Escumós elaborat pel mètode vas clos amb raïm moscatell. Groc verdós. Compta amb fruiters i cítrics aromes amb tocs de taronja i llima notes. - R $ 25,00

Pascual Toso Brut - Argentina - Fet de 50% Chardonnay i 50% Chenin Blanc de raïm, el que es tradueix en un vi escumós molt delicat i fresc, ideal per acompanyar aperitius, amanides i plats lleugers. - R $ 45,00

Blancs

Mancura Sauvignon Blanc 2010 - Xile - color groc verdós, amb tocs d'herbes que porten a més sabors tropicals com maracujà, nectarina i meló madur. En boca és potent i de bona persistència, excel · lent, amb cítrics frescos amb salses i plats aromàtics. - R $ 35,00

Tenyit

Lagarde Classic Malbec 2010 - Argentina - té aromes de fruites vermelles com cireres i groselles, minerals i notes florals de violeta, típics del Malbec, a més de vainilla i caramel. - R $ 30,00

Undurraga Carmenere 2010 - Xile - Desenvolupat per la gran productor Undurraga Aquest vi de color porpra que demostra plenament aromes d'espècies, cireres madures i cafè. Excel · lent persistència i retro-gust. - R $ 40,00

Mancura Cabernet Sauvignon 2010 - Xile - Vi clar color robí negre. Bouquet reminiscència de dolç de llet, el sucre moreno i el carbó. En un vi complet, molt bon equilibri d'acidesa i tanins boca. - R $ 35,00

Undurraga Merlot 2010 - Xile - Vi excel · lent relació preu-qualitat, una típica, cos mitjà xilè i tanins suaus i equilibrats, el nas mostra frutras vermelles i tocs de xocolata. - R $ 40,00

Yellow Tail Shiraz 2011 - Austràlia - Un clàssic d'Austràlia, tanins de cos mitjà, suau i equilibrat, en nas fruits bastant vermelles amb notes de melmelada de gerds i espècies. Convenient per a les pastes i carns vermelles. - R $ 50,00

A continuació es mostra la programació completa del Festival.

Llistat d'artistes brasilers són figures com a grup Azymuth, que portarà a terme en col · laboració amb el guitarrista Hélio Delmiro, cantant de jazz brasilera Ithamara Koorax, el guitarrista i el guitarrista Ricardo Silveira, l'All Star Band, el baixista Arthur Maia internacional venerat i el bateria Kiko Freitas. També van participar en els grans del jazz esdeveniment Capixaba: Bruno Mangueira, Pedro Alcántara i Fabiano Araújo.

Però el centre d'atenció de la festa ha d'anar encara més per al guitarrista californià Roy Rogers & The Delta Rhythm King, un expert en l'art de diapositives, que ha tocat amb John Lee Hooker com mites i Milles Davis.O mostren el New Yorker de Scott Fiener està també molt esperat . Amb la seva Jazz Tambourine, l'artista barreja la riquesa rítmica de l'estil americà amb la música brasilera.

Hi haurà tallers durant els dies d'exposició amb la participació d'artistes convidats i professors de la Facultat de Música de l'Esperit Sant (Fames).

Programació:

- Dia 01 de juny - divendres

19 hores - Parc des Expositions i Esdeveniments - Inauguració Oficial.
20 hores - Regional Show - Bruno Mangueira.
22 hores - National Show - Azimuth i Heli Delmiro.
00 hores - Exposició Internacional - Roy Rogers & The Delta Rhythm King

- Dia 02 de juny - Dissabte - Parc d'Exposicions i Esdeveniments.

14 hores - Acte Top 30-1 Trobada Destacats vehicles Veteran Car Club.
18 hores - Regional Show - Pedro Alcántara i hostes.
20 hores - National Show - Ithamara Koorax.
22 hores - National Show - Ricardo Silveira i All Star Band.

- Dia 03 de Juny - Domingo - Parc d'Exposicions i Esdeveniments

10 hores - Desfilada de vehicles antics Veteran Car Club.
11 hores - Regional Show - Fabiano Araújo.
12:30 - Exposició Internacional - Scott Fiener Pandeiro Jazz.

Més informació: www.rotaeventos.com.br

Seguiu el blog de ​​vida de vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc vida de vida a Facebook

Des de fa alguns anys que alguns cellers de Califòrnia produeixen vi d'amagat amb Cannabis sativa, herba que dóna el haixix. Com a president de l'Associació de Productors de Cànnabis Napa Valley, Carter Crane, la beguda s'està fent conegut a la regió, principalment a través de la promoció de "boca-a-boca." Els Cabernet Sauvignon són les que millor responen al full, Carter va dir que el periodista Alberto Martínez, al blog de Uvinum.

Carter explica que els efectes del vi amb cànnabis en la beguda 'són més ràpids que els de hòsties amb cànnabis ", també produït a la regió. Wine provoca marejos ocurrències interessants. Segons Carter, gran part dels cellers californianes ia provar amb el cànnabis, però encara en petites quantitats, perquè malgrat la liberalitat dels californians, la producció de vi amb la droga segueix sent il · legal. El periodista ha de ser compartit amb amics de ment oberta, opina sobre el vi, Mike Stenberger, que defineix el sabor tan picant com l'herba i l'olor recorda allotjaments universitari en un dissabte a la nit.

Per fer la beguda, es barregen al voltant de mig quilo de cànnabis amb el most de raïms macerades en un barril i després produeix la fermentació - resultant en 1,5 grams de cànnabis per ampolla de vi.

Via

Seguiu el blog de ​​vida de vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc vida de vida a Facebook