оптимизация за търсещи машини представят уебсайт Email Extractor

Архив за май 2012 г.

Миналата седмица присъствах на събитие, спонсорирано от пространството на магазин DOC В рамките на няколко вина вкуси тази нощ избрани петима, които нарича по-голямо внимание, за да ме насочи. Един от тях е прекрасна Count D "Ervideira Private Selection 2007 селекция от най-добрите партиди грозде, винифицира каста каста: на Aragonez ферментирало в" vinimatics ", докато другите сортове, получени чрез ферментация в бъчви, оборудвани с" робот "механично действие. Стаж в нови бъчви, най-вече френски дъб. А производството на само 7000 бутилки.

Именията на Monte Da Рибейра и Herdadinha, принадлежат към семейството Леал да Коста, пряк потомък на Ervideira на Conde, успешна фермера век. XIX и XX. Графа, който получава титлата крал Чарлз I от социалната роля, че семейството играе в региона, започна производството на вино през 1880 г., както е видно от бутилки, които днес се показва фирми в залата за дегустация. С 160хектара на лозята, разделени от Vidigueira (110 хектар) и Reguengos (50 хектара), администрацията на Ervideira се осигурява от Dona Maria Isabel, семейната матриарх, и шестте им деца и Duarte Леал да Коста изпълнителен директор. Енологичните посока е отговорност на Nelson Roll.

Лична Рейтинг: ST (95) Count г "Ervideira Private Selection 2007

Интензивен рубинен цвят, с кафяв, ясно и ярко отражение. През последните носа червени плодове, препечен светлина, тютюн, фино дърво, дим, подправки, ментол, с чаровна докосване балсамов. Вкусът е сух, добро тяло, добра киселинност, балансиран съдържание на алкохол. Меки танини, послевкус напомня, ментол и дърво. Дълъг финал.

Португалия - Alentejo - Trincadeira, Aragonez и Аликанте Bouschet - 13,5% - RR представителства - R $ 189,00 - Къде да намерите в VIX: Ville Du Vin & Space DOC

Следвайте блога живея живота на Twitter

Насладете се на блог страницата живея живота на Facebook

The Santa Catarina винарна Sanjo празнува бронзов медал постига своето вино Maestrale Integrus 2010 г. на International Wine Challenge проведе наскоро в Лондон.

Един от най-големите и най-традиционната света на конкурси за вино, на събитието в британските земи събра над 15 000 етикетите на вино от повече от 50 страни по света, като само 363 медала сред различните категории вина и пенливи вина.

В сценарий, при който само седем етикети бразилски изби получиха награди, Sanjo празнува успеха на Maestrale Integrus 2010 култури, което е само на второто издание пусна този отличителен бяло вино, направено от грозде Шардоне.

Считан за гроздова трудно отглеждане и адаптация, Шардоне е един от най-известните бели сортове и ценена заради своята универсалност и съвпадение на капацитет и с различни ястия. С възможността да се абсорбира, като никой друг сорт грозде, почвените характеристики и изменението на даден регион, тази гроздова интензивно отразява процеса на винификация, избран от винопроизводителя да го направи.

Изготвен от единен метод винификация в дъбови бъчви, на Maestrale Integrus превежда ценен terroirda Sierra Санта Катарина, в производството на фини височинни вина, които подчертават уникалността на региона, в който описва най-студените температури в страната. По отношение на първото издание, виното добавя по-деликатни нотки на дъб и още по-голяма изтънченост във вкуса, предоставени от голямо качество на грозде, добито и подобряването на метод винопроизводството.

The Maestrale Integrus 2010 ферментирало в дъбови бъчви и остава там в продължение на още 18 месеца с падеж, за да спечели омазняване и желания богатство. Това наистина е красиво вино. Имах възможност да се докаже в ExpoVinis, удари стъклото.

Винопроизводителя на Sanjo, Mark Виан също така посочва, че в етапа на виното в дъбови бъчви, където остава на финия джибри от дрожди и временно е подложен на процес на набиране на цевите на фона утайки чрез движение, наречено batonage. "Това е голяма техническа разлика от това вино и отговорна за нейното богато вкус и сложността на нейните аромати," казва Виан.

The Sanjo земеделска кооперация на Сао Жоаким (SC) е водещ производител на ябълки в Бразилия. От 2002 г. компанията започва да инвестира в производството на фини вина от надморската височина, като се използва същата технология и качество на процесите, които се интегрират основните ценности на своето производство на плодове.

Следвайте блога живея живота на Twitter

Насладете се на блог страницата живея живота на Facebook

Виното Geisse обяви днес началото на търговията в предварителните продажби на Champagne Cave Geisse Premier Cru. Производството е много ограничено, само 1500 бутилки, от които 460 вече са резервирани до този ден. Пристигането на шампанско е насрочено за края на юни, но доставките ще се появяват само от началото на август.

В Espirito Santo да се свържете с представител г-н Julio Антунеш - Tel 27 8801-8881 - .

Информация за продукта:

В партньорство със семейството Dumont, утвърдени производители в региона Шампан, с над 300 годишна традиция в региона, Geisse Family стартира първото шампанско с бразилския душата: Cave Geisse Philippe Dumont Premier Cru.

Проектът започна през 2007 г., когато Geisse получена в винарна му в Pinto Bandeira, Френската Philippe Дюмон, някои собственик над 5 дка Premier Cru в Chigny ле Roses - Реймс. Филип беше доволен от качеството и стила на пенливи изготвен от Mario Geisse, и заради родството на двете семейства работят философия приключи в покана за Mario Geisse ще произведе първия шампанското с бразилския етикета.

Има около 1500 бутилки, тъй като обемът на производството в земите с Premier Cru наименование е много ограничен и стойността на районите с това ниво на качество може да достигне 1,5 милиона евро на хектар. От 200 села в Champagne, само 43 имат право è използването на името Premier Cru, обозначаването, предоставена на много малко производители в региона за висока функция на качеството и местоположението на своите лозя.

За Geisse семейство е много възнаграждаване проверите пенливо разработен в Бразилия са привлечени като интерес към един от най-традиционните производители на Champagne, както и признаването на някои от най-големите международни критици като Jancis Robinson, Джулия Harding, Adam Strum, и Оз Кларк който е дал голяма известност в пещерата Geisse и съответно на пълния потенциал на качеството на бразилския пенливо.

Следвайте блога живея живота на Twitter

Насладете се на блог страницата живея живота на Facebook

Компанията е специализирана в областта на климата вина и персонализирани мазета

За повече от 15 години, Joshua Съдомиялни е отговорен за създаването на специални условия за ползването на вино. Качеството на продукта спечелил избрана и взискателна публика, а сега на Joshua изби има стотици завършени проекти, включително търговски и жилищни среди, и сгради, зали за дегустация, климатизирани шкафове и други мебели в света на виното.

Докато служеше големи клиенти гастрономически кръг на Сао Пауло като ресторантите Santovino, площад Света Lawrence, Родео, Due Cuochi, Baby Beef Morumbi и Fogo де Chão мрежа, 80% от договорените проекти са жилищни мазета.

Създаване

Винарни са произведени в различни размери и разположени на различни места, като се започне от шкафове и пространства под стълбите до реални структури за повече от две хиляди бутилки. Най-често използваните материали са розови кедър и тиково сертификати, понякога с неръждаема стомана покритие за интериор и екстериор.

Грижите на занаятчиите с всеки детайл е отличителен белег на компанията: Проектите са създадени лично от Joshua Costa, който подписва всеки от винарни. От първите си скици и анализ на желанията на клиента, сумата на бутилки и пространство на разположение на винарната, проектът е след това да настроите и строителството започва да се проведе, като по този начин създаде уникална идентичност за всяка винарна. Проектите вече са продадени на други страни като Ангола и САЩ, както и на компанията обслужва клиенти във всички региони на Бразилия.

Заводът, разположен в Mogi дас Cruzes (SP), е готова да се справи с най-различни приложения, както в дърво и с неръждаема стомана покритие или Corten стомана. За ресторанти, компанията е разработила изби с асансьор (с място за повече от две хиляди етикети) и витрини за вина, винаги като се вземат предвид стила на къщата и броят на бутилките да бъдат опаковани.

В допълнение към винарни, компанията също произвежда шкафове, климатизирани шкафове и мебели за дегустация стаи, наред с други проекти, съобразени специално за жилища и недвижими имоти. Извън обхвата на вино, Joshua също произвежда casaqueiras (склад за кожени палта), климатизирани среди за пури.

Джошуа съдомиялни машини

Ал. Gabriel Монтейро да Силва, 1886, Jardim Paulistano

Тел. (11) 3060-9369

www.joshuaadegas.com.br

Следвайте блога живея живота на Twitter

Насладете се на блог страницата живея живота на Facebook

За разлика от това, което беше съобщено от Veja списание миналата седмица, министър на Пепе Варгас казал сайт Leouve на ( аудио ) относно прилагането на гаранциите, които продължава да се движат през правителството, без големи постижения до момента, обаче, е взел решението.

Следвайте блога живея живота на Twitter

Насладете се на блог страницата живея живота на Facebook


Хармонизираният вечеря в чест на бъдещите Уайнхаус младо говеждо съоръжения

Утре, 31 май, от 20,30 часа, бебето телешки стек Morumbi, в партньорство с Хановер вносител, ще проведе вино на вечеря с присъствието на винопроизводителя Juan Pablo Lecaros винарната Виу постоянни.

Месото от комбинация и виното става част от говеждо групата Бебета от 2011 г. насам, когато те започнаха делата на Уайнхаус младо говеждо. Магазинът за вино е приложен към ресторанта и отчитане на проекти Joshua изби.

Няма да има повече от XXXX хиляди варианти на 06 вносители на етикети: Grand Cru, Мистрал, Бразилия ДИК (Concha у Toro), Alentejo изба, Разширяване и Алмерия.

Менюто

Входната, foccacia пълнени с Shitake и козе сирене, се придружава от Виу постоянни Reserva Sauvignon Blanc.

The Виу постоянни Gran Reserva Карменер хармонизира с първия курс, Sorretine босилек сос burrata сирене.

A Single Vineyard Malbec е изборът да следват Rib премиер ребро с пресни аспержи ризото.

Десертът, зелена ябълка проститутка Tatin, е хармонизирана с Виу постоянни Semillion Noble Botrytis.

Service:

Wine Вечеря в Уайнхаус младо говеждо и Winery Bene ди Batasiolo:

Дата: 31 май, четвъртък

Time: 20:30

Местоположение: Baby Beef Steakhouse Morumbi

Адрес: Av на Организацията на обединените нации, 16741 (Marginal Pinheiros) - безплатен паркинг на Extra.

Цена: САЩ $ 150,00

За резервации:

Тел:. 3758-0886 с Kelly

Email:

Следвайте блога живея живота на Twitter

Насладете се на блог страницата живея живота на Facebook

Винарната Guatambu, Dom Педрито, е включен в изданието на френското списание La Vigne май, специализирана в лозарството, издателят Франция Agricole, една от най-важните издания в областта. Репортерът посети няколко винарни Weber Eberenz на Gaucho кампания, и се описва като динамична и амбициозна. Винарна Проектът Guatambu беше подчертана с много информация и снимки, в които се подчертава фокуса върху производството на първокласни вина, подсилени тази част от текста: "Докато добивите в региона са средно 10 000кг / дка грозде, средното производство на Потър е 7.000 кг / ха, за Guatambu има за цел да произвежда първокласни вина. "През януари, беше Guatambu случай на немските списания" Rebbe & Wein "и" Der Badische Winzer ", които заедно да достигнат 13 000 европейци, свързани към професионалисти в индустрията.

За Guatambu

Преброяване семеен и да диверсифицира своите продукти, за петдесетгодини Guatambu курорта, традиционна агробизнес компания, Don Педрито, започна през 2003 г. Проектът на производството винено грозде, с разгръщането Vineyard с разсад, внесени от Франция и Италия, с цел се насладите на прекрасното време на Gaucho кампания, доста подходящ за тази дейност.

През втората половина на годината, Guatambu отваря своята enoturística курорт, на 14 км от град Don Pedrito. Разположен в Gaucho Пампа, проектът има за цел идентификация с местната архитектура, на Gaucho култура, както и влиянието на курорти в област Pampa. Под понятието централен двор, виното ще се развива U-образен с осветление и вентилация към вътрешността, като начин да се забави Minuano духаше в кампанията и да осигури оптимални температурни условия за производство на качествени вина. Винарната е с архитектура, ориентирана за туризма, с техническа дегустационна зала, търговия на дребно, гурме с типични ястия от залата за бокс и функция. Както Valter José Потър, собственик на Guatambu офис, което доведе семейството да инвестират във виното са международни награди, че първите вината, произведени с грозде Guatambu получени през последните три години, която консолидира региона на Пампа като най-обещаващи от Америка за производство на фини вина.

Следвайте блога живея живота на Twitter

Насладете се на блог страницата живея живота на Facebook

Едно от нещата, което улови вниманието ми при избора на бутилка вино е вашата визия. Снощи вкуси уругвайски вино, което, както можете да видите на снимката по-горе е едно произведение на изкуството, Viñedo де лос Vientos Танат 2010 г. Тя дойде от избора на Wine Club месец. В допълнение към визуалната, много доволен небцето ми. Направено с Танат (100%), които преди алкохолната ферментация преминава през студена мацерация, около 6 ° C в продължение на пет дни. Техниката позволява извличането на аромати от грозде и увеличава сложността на крайната напитка. Ферментацията протича нормално за една седмица, при контролирана температура в стоманени цистерни, давайки по-голямо значение за плода.

Срещу етикет с модерна QR Code, двумерен баркод, че чрез него, мобилните потребители, снабдени с камера и интернет достъп са насочени към конкретно съдържание в интернет. Много готино, прави живота много по-лесно на страстна света на виното.

Собственикът на избата, Pablo Fallabrino, наследена собственост през 1995 г., и само 21 са били вече Vineyard. Surfer, вълна някога уловена в плажове в света и има антииконоборчески нагласа на живота и вино.

The Viñedo де лос Vientos има 37 акра Каберне Совиньон, Trebbiano, Танат, Шардоне и Nebbiolo, винар, чиято вина сърфист искате да се съсредоточи върху чуждите пазари, като Бразилия, например, въпреки че две трети от нейните продукти се продават в Съединените щати. Има планове за леко увеличаване на производството и проникват други пазари. A вино да бъде открита тази очарователна вино е Алциона вкусна Танат гроздова ликьор, сладка като живот и излъчва пристрастяване аромат на шоколад с канела.

Лична Рейтинг: ST (88) Viñedo де лос Vientos Танат 2010

  • Visual рубин, добра сложност и ароматна интензивност, отваряне с черен и червен плод, много чисти, без връхна точка от дърво с карамфил и канела фон. Вкусът е със средно тяло с добра киселинност, зрели танини, най-голямата ми изненада. Потвърждава носа на небцето. Показа добра устойчивост и балансиран финал. Ами струва да опитате.

Уругвай - Atlantis - Viñedo Los Vientos - 100% Танат - 14% - 30% от виното отлежава в френски дъбови бъчви, а останалите 70% в резервоари от неръждаема стомана - R $ 60.00 - Къде да купя> HTTP: // bit.ly/L19qlK

Следвайте блога живея живота на Twitter

Насладете се на блог страницата живея живота на Facebook


Първи международен фестивал на джаз и Bossa Санта Тереза ​​& Enotria Вина дни 1, 2 и 3 юни

За вас, които ще присъстват на събитието и извън музиката, не се отказвайте да се насладите на хубавото вино, Enotria Wine,
пионер и смело инвестира и ще направи достъпни за любителите на Бакхус напитки две Вино Магазини по време на събитието. Един за продажба на бутилки и с друг близо до сцената, за да продават по стъклото. Бутилките ще струва от R $30 всеки, и легените R 12 щатски долара всяка. В раздел бутилка вино, ще бъде по-добре подготвени етикети, които ще струват около R 50 $.

В покупката на чашата, клиентът ще плати R 15 щатски долара (стъклена купа + вино). За нулиране на напитката, той може да се използва една и съща чаша и да плащат само US $ 12 за виното. За да придобие само купата на стъкло, ще плати $ 5.

За тези, които се радват на местната кухня, ресторанти, кафе Zanoni, Colibri площ, Bianchi Ristorante, италиански Cantina и Piaceri са с буквата също разработен от Enotria, виж графиката по-долу:

Искрящ

Sparkling Chateau Trivier Muscat - Аржентина - пенливо получава по метод Charmat, с Мускат грозде. Зеленото жълто. Подаръци цитрусови аромати с плодови нюанси и вар и оранжеви нотки. - R $ 25.00

Паскуал Toso Brut - Аржентина - Изработен от 50% Шардоне грозде и 50% от Chenin Blanc гроздето, което се изразява в по-деликатен и много свеж пенливо вино, отлични да придружава закуски, салати и леки ястия. - R $ 45,00

Бяло пране

Mancura Sauvignon Blanc 2010 - Чили - зеленикаво жълто оцветяване с билкови нотки, които водят до по-тропически аромати като маракуя, нектарини и зрял пъпеш. Вкусът е мощен и добър упоритост, отличен с пресни ястия с цитрусови и ароматни сосове. - R $ 35.00

Червен

Лагард Classic Malbec 2010 - Аржентина - има червени плодове аромати като череши и касис, минерали и флорални нотки на виолетки, типични за Malbec, в допълнение към ванилия и карамел. - R $ 30.00

Undurraga Карменер 2010 - Чили - Произвежда се от основен Undurraga производителя Това тотално лилаво вино, показва аромати на подправки, зрели череши и кафе. Отлична устойчивост и ретро-вкус. - R $ 40,00

Mancura Cabernet Sauvignon 2010 - Чили - ясно тъмнорубинен оцветен вино. Букет напомня на карамел, въглища и кафява захар. В устата пълна вино, много хубав баланс на киселинност и танини. - R $ 35.00

Undurraga Merlot 2010 - Чили - Wine отлична стойност за парите, типичен чилийски, средно тяло и меки танини и балансирана, в носа е червен frutras и шоколадови тонове. - R $ 40,00

Yellow Tail Shiraz 2011 - Австралия - класика в Австралия, средно тяло, меки и балансирани танини, носа има доста червени плодове с малинов конфитюр и подправъчни нюанси. Подходящ за тестени изделия и червено месо. - R $ 50.00

По-долу е пълната програма на фестивала.

В списъка на бразилски художници са международно почитан фигури, като Azymuth група, която ще бъде представена в партньорство с китариста Helio Delmiro, бразилската джаз певица Ithamara Koorax, китарист и китарист Рикардо Силвейра, на All Star Band, басиста Arthur Maia и барабаниста Kiko Freitas. Също така участва в събитието на великите джаз Капишаба: Bruno Mangueira, Pedro Alcantara и Фабиано Араужо.

Но фестивал прожектори същото трябва да отиде за калифорнийски китарист Рой Роджърс & The Delta Rhythm краля, специалист по техника слайд, който е играл с митове като John Lee Hooker и Milles Davis.O New York шоу Scott Fiener се очакват също , Със своя Jazz Tambourine, художникът съчетава ритмичната богатството на американски стил с бразилската музика.

Няма да има работни срещи по време на дните на презентация с участието на гост-артисти и учители от училището на Светия Дух музика (FAMEs).

Програмиране:

- Ден 01 юни - петък

19 час - Официално откриване - изложби и събития парк.
20часа - Регионална Покажи - Bruno маркуч.
Двайсет и две час - National Покажи - Азимут и Helio Delmiro.
00 часа - International Show - Рой Роджърс & The Delta Rhythm краля

- Ден 02 юни - събота - изложба и събития Парк.

14часа - Авто Топ 30 - 1-во заседание на превозни средства Акценти Veteran Car Club.
Осемнадесетчаса - Регионална Покажи - Pedro Alcantara и гости.
20часа - National Покажи - Ithamara Koorax.
Двайсет и две час - National Покажи - Ricardo Силвейра и All Star Band.

- Ден 03 юни - неделя - Изложба Park и събития

10 часа - Vehicle Parade Old Veteran Car Club.
Единайсетчаса - Регионална Покажи - Фабиано Araujo.
12:30 - International Show - Scott Fiener Jazz Tambourine.

Повече информация: www.rotaeventos.com.br

Следвайте блога живея живота на Twitter

Насладете се на блог страницата живея живота на Facebook

От няколко години, че някои винарни в Калифорния тайно произвеждат вино с Cannabis Sativa, билката, която поражда хашиш. Като президент на Асоциацията на Napa Valley Канабис Земеделските производители, Crane Картър, че напитката е узнаването в региона, най-вече чрез оповестяване "от уста на уста". The Каберне Совиньон са тези, които най-добре съответстват на острието, Картър каза журналистът Алберто Мартинес, да Uvinum блог.

Carter обяснява, че последиците от вино с канабис в напитката "са по-бързи от тези на вафли с канабис", също се произвежда в региона. Виното причинява световъртеж интересни шеги. Според Картър, голяма част от калифорнийските винарски изби вече тества вина с канабис, но дори и в малки количества, защото въпреки щедростта на калифорнийците, производството на вино с лекарството е все още незаконно. Тя трябва да бъде споделена с разкрепостени приятели, казва журналистът, специализирана в вино, Mike Stenberger, който определя напитка с вкус на подправки като трева и чийто аромат напомня университет настаняване в събота вечер.

За да направи напитката, се смесват около половин килограм канабис със сок от грозде, а след това, накиснати в бъчва ферментация се случва - в резултат на 1,5 грама канабис бутилка вино.

Чрез

Следвайте блога живея живота на Twitter

Насладете се на блог страницата живея живота на Facebook