optimització de motors de cerca que aquesta pàgina web email extractor

Arxiu per Març, 2012

Abans de la realització de diverses notícies de la retirada dels vins brasilers de cartes carioques i Pauline on Pes Restauradors s'han unit per protestar salvaguarda que pot conduir a un augment d'impostos als vins importats de menjador, també sorgeixen els que s'oposen al boicot.

En un informe publicat a la revista Look , Deise Novakoski, un dels sommeliers més respectats al Brasil, responsable del servei del restaurant Eca, estava en contra del boicot: "L'actitud és radical i té el mateix gust que la salvaguarda pesada".

Visca la democràcia!

Seguiu el blog de ​​vida de vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc vida de vida a Facebook

El Cabernet Sauvignon 2008 Vinya Chadwick i Carmenere 2007 Carmí de Peumo   encapçalar la llista dels millors vins de Xile, d'acord amb l'anàlisi de la influent The Wine Advocate .

Des de les valls del Maipo   i Cachapoal, respectivament, aquestes varietats va obtenir 96 punts sobre 100, o una qualitat "extraordinària".

Aquesta és la tercera vegada que Carmí de Peumo obtenir la puntuació més alta, mentre que per a les collites de 2003 i 2005 es van concedir 97, la màxima puntuació assolida fins ara per la indústria nacional , va recordar el celler Concha i Toro .

El top 10:

Chadwick vinya ( Errázuriz )
Cabernet Sauvignon 2008 (96 punts)

Carmí de Peumo ( Concha i Toro )
Carmenere 2007 (96 punts)

Montes Folly ( Montes )
Syrah 2007 (95 punts)

Carmí de Peumo ( Concha i Toro )
Carmenere 2008 (95 punts)

Vinya Senyal
Senyal 2008 (95 punts)

Concha i Toro
Don Melchor 2007 (94 + punts)

Muntanyes
Alpha M 2007 (94 punts)

Vinya Tabali
Payen Syrah 2007 (94 punts)

Von Siebenthal Toknar
Petit Verdot 2007 (94 punts)

Undurraga
Altazor Xarxa Blend 2007 (93 + punts)

Via

Seguiu el blog de ​​vida de vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc vida de vida a Facebook

Un nou fàrmac per controlar el nivell de glucosa en pacients amb diabetis tipus 2 en els éssers humans es posarà a prova a finals d'aquest any al Brasil. La droga conté present en el raïm i substància agrella.

El resveratrol, una molècula que protegeix contra les malalties associades amb l'envelliment - com les malalties cardiovasculars, l'osteoporosi, la formació de cataractes i pèrdua de la memòria -, també són capaços de reduir els nivells de glucosa en sang en pacients amb diabetis tipus 2. El gran mèrit de la substància és que disminueix el nivell de glucosa a la sang sense produir els efectes secundaris dels medicaments per a la diabetis disponibles al mercat.

Present en el raïm i en plantes com l'agrella (Rumex acetosa), el resveratrol és la base d'un nou fàrmac contra la diabetis desenvolupat per investigadors de la Universitat Catòlica de Rio Gran do Sul (PUC-RS), sota la coordinació del químic André Souto . Amb el mateix objectiu, els investigadors nord-americans estan provant el compost, l'extracció del raïm. La diferència és que la concentració utilitzada en l'assaig (1 g a 2 g per dia) és, d'acord Souto significativament major del necessari. Per raons de confidencialitat, l'investigador brasiler no pot revelar la dosi òptima de la substància. Assajos preclínics amb animals grans, celebrada a l'Escola de Biociències de la PUC-RS i la Universitat Estatal de Campinas (Unicamp), Sao Paulo, laboratoris van mostrar resultats encoratjadors.

La companyia farmacèutica que té la patent per utilitzar la molècula al Brasil durà a terme els assajos en humans a finals d'aquest any. L'expectativa és que la droga Souto arriba a les farmàcies a partir de l'any. Segons l'investigador, fins ara no hi ha medicina a tot el món contenen resveratrol. "Als Estats Units i Europa existeixen compostos i suplements dietètics a força de només la substància. "

Vi per a la molècula

La raó per la qual l'estudi de la química resveratrol estava tractant d'entendre la polèmica "paradoxa francesa". Encara que els francesos tenen una dieta rica en greixos, França és el país europeu amb les taxes més baixes de malalties cardiovasculars. Algunes obres , que compten amb el suport de l'Organització Mundial de la Salut suggereixen que la causa pot estar relacionada amb el clima del país i el consum diari de vi negre.

Per provar l'eficàcia de resveratrol, Souto va estudiar la molècula aïllada de l'altra 400 que es troba en el vi. L'anàlisi va revelar diferències significatives en relació amb altres substàncies, principalment en els models creats per verificar l'oxidació dels greixos (lipoxidació) i coagulació de la sang. Resveratrol, i prevenir la coagulació sanguínia, accelera el lipoxidació.
Un problema identificat per l'investigador es refereix a la biodisponibilitat del fàrmac, és a dir, la velocitat a la qual arriba a la circulació sistèmica. Com resveratrol estava molt ràpidament a la circulació sistèmica dels animals d'experimentació, el seu efecte va ser limitat. La solució era crear un complex de ciclodextrina que implica amb el resveratrol. Aquesta molècula, quan s'usa amb altres substàncies, controla el seu alliberament i manté l'estabilitat del sistema.

Azedinha

En la seva investigació sobre l'ús de resveratrol per a la diabetis tipus 2 el combat, Souto ha extret la substància també coneguda a Brasil com la planta de l'agrella. Aquesta herba, diu l'investigador, té cent vegades més resveratrol que els raïms. Però, a causa de la legislació brasilera que regula l'extracció de plantes natives, herbes medicinals R. acetosa hauria de ser molt més temps per començar a produir.

Via

Seguiu el blog de ​​vida de vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc vida de vida a Facebook

Després de l'enorme èxit de Soirre una forma de r-tap de decantació que s'ha d'adjuntar a la boca de l'ampolla, i els amants del bon vi ranci va obtenir un producte interessant per ajudar-los en el procés d'oxigenació de la beguda, o el refrany popular, fer el vi respiri tècnica utilitzada per accentuar l'aroma i el sabor.

Inspirat per la Fontana de Trevi a Roma, Itàlia, la Fontana d'aireig Wine Glass és un vidre de vi amb un sistema de ventilació inusual, dins d'un got petit amb nou forats permet el flux del vi com a font, la creació d'un emocionant efecte visual en servir.

En el conjunt de bols creats pel dissenyador Martin Jakobsen és evident la preocupació de l'artista per innovar la manera com donem suport i sostenim la copa. Crida de la revolució de la copa de vi, la peça destaca per la forma asimètrica i es descriu com un cristall esfèrica dissenyada per subjectar-se en la seva vora, que té un costat pla, aconseguint la vareta pel simple acte de celebració, ja que no té cap fonament . Crida l'atenció l'angle en què la vareta es col · loca en la vora de la copa, mantenint gairebé paral · lel a la taula.


Feu que el dissenyador Álvaro Uribe , va decidir modificar només l'angle de la vora, mantenint el plançó i base en les seves formes tradicionals, però el resultat és tan interessant com. El nom de la copa és Tipsy i el dissenyador diu que va molt més enllà d'un disseny conceptual, pel que és més pràctic actuar per inclinar la copa, així com proporcionar una millor experiència olfactiva per alliberar l'aroma més fàcilment.


En Calici Caratteriali col · lecció Gumdesign , les copes representen les característiques humanes, en total, hi ha set: introvertit, extravertit, apassionat, altruista, l'ambigu, el conservador i relaxat. Cadascun amb una personalitat disseny al · lusiu.

Via

Seguiu el blog de ​​vida de vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc vida de vida a Facebook

Manoel Beat, un dels sommeliers més respectats al Brasil, també va decidir prendre cartes vins brasilers de deu restaurants del grup Fasano. Les etiquetes nacionals van prendre els soterranis de les cases Rogério Fasano com les cartes de cada restaurant estan sent refet en els pròxims mesos. "No canviaré la lletra, però ja que els vins han acabat, no comprarem més. I no tindrem noves targetes als vins brasilers ", diu Beat.

El sommelier va prendre la decisió de prendre tots els vins brasilers de la targeta com una forma de pressionar el Ibravin i altres associacions que donen suport a la seguretat a abandonar el projecte. "Sé que la mesura és forta, la imatge de Fasano, però és la forma en què reaccionem davant el projecte de limitar la diversitat del vi", diu Beat. "Salvaguarda és un retrocés en un moment en que la qualitat d'imatge del vi brasiler està creixent", afegeix. Dels més de 350 etiquetes de la carta de Fasano, els brasilers representen 10 etiquetes - és un volum petit, però important per al vi nacional de qualitat d'imatge.

Més: Beneïda és un sommelier sàpiga que incrementa la producció nacional. No poques vegades, es posa en evidència vermella brasilera cegament amb grans marques europees per als clients i amants del vi. Són sempre els vins que va provar, li va agradar i es va sorprendre. I fa una important disminució (o al final) amb el prejudici de molts consumidors amb els vins de la nostra tasca en els països.

A més de Fasano, diverses cases de l'alta cuina ha anunciat que estan prenent els vins de cellers brasileres que donen suport a la salvaguarda dels seus cellers. Roberta Sudbrack, Claude Troisgros i Felip de bronze a Rio de Janeiro, i Tasca dóna Cantonada, Són Paulo, és la clau. Ahir, DOM i Dalva i Dito, a Sao Paulo, va anunciar que s'estan prenent totes les etiquetes, no només els cellers que donen suport a la protecció de les seves cartes.

Via
Per Suzana Barelli

Seguiu el blog de ​​vida de vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc vida de vida a Facebook

Mirapeis nostre que estàs en Bouillon,
santifica el Chinois,
vingui a nosaltres el pebre negre,
Perfect ......... nostra roux,
Tant Velouté pro com beixamel.
La nostra reducció de cada Dóna'ns avui,
Alleugerir el consomé
com ens aclarim
pro mantega holandès
i no ens tallem la punta del dit gros del peu,
No cuini massa la sal.

Via: Alessandro Eller

Seguiu el blog de ​​vida de vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc vida de vida a Facebook

Amb cada dia que passa la Victòria mostra la seva força en el món del vi d'entrar a la ruta dels millors esdeveniments de vi al Brasil. El 22/03, que va passar a Llar amunt (Annex al restaurant Xemeneia portuguès), un fet sense precedents a la capital, Dia Wine Road Show Importació s'especialitza en vins portuguesos i els olis d'oliva, Qualimpor. El Road Show passarà per les ciutats de Brasília, Botucatu, Bauru, Ribeirão Preto, Curitiba, Són Paulo i Rio de Janeiro.

En Victòria, els 120 convidats privilegiats, periodistes i amants del vi van tenir l'oportunitat de provar tota la línia de negres, rosats, blancs i llançaments dels cellers, Esporão, dijous i divendres de la Crastro Murças. La foto de dalt mostra l'alegria de tots!

Va ser una gran oportunitat de demostrar en un dia tots els vins dels cellers, i veure els amics. En general els vins són molt bons, amb alguns tocs de llum que parlaré en un lloc exclusiu setmana.

David Baverstock i Tomas Roquette

L'esdeveniment va comptar amb la presència de l'enòleg David Baverstock Esporão productor i el cinquè de Castro Tomás Roquette condueix a majors tastos simplicitat.

Esporão: L'enorme propietat de Spur, prop de Reguengos de Monsaraz Alentejo empresa propietat anomenada Finagra. Plantat en els anys 70, les vinyes es complementen amb més de 500 hectàrees pertanyents a fabricants contractats. La Espuela va tenir un començament ple de pujades i baixades vida, però sota la direcció sagaç del propietari, el financer José Roquette, la inversió està fent un benefici. Spur és l'etiqueta principal, però Muntanya Velho és una marca de gran èxit a Portugal. La Reserva i privats vins varietals de selecció són els més emocionants. Gran part del mèrit per l'èxit hauria d'estimular l'enòleg australià David Baverstock.

Quinta do Crasto: propietat familiar situada al Duero, fent una mica de vi no fortificat de motivació, i el vi de Porto. Ho va fer per domar els tanins aspres que malmeten molt dels vins de la regió, amb un èxit visible en els vins amb cos joves afruitats i reserves. Les recents addicions a la gamma inclouen un Touriga Nacional, tremend vi María Teresa poc acarvalhado i Shale, un vi menys extreta realitzat en col · laboració amb Jean-Michel Cazes de Château Lynch-Bages.

Quinta dos Murças: El 2008, en un altre gran balcó i després de la plena consolidació dels seus vins de Alentejo, Roquette ha adquirit una Cinquena molt especial al Douro, Quinta dos consagrar Murças situat Covelinhas a l'Alt Corgo. La propietat compta amb 156 hectàrees i s'estén per 3,2 milles al llarg del marge dret del riu Duero, entre les ciutats de pes Regla i pinyó. A pocs quilòmetres de Quinta dos Murças, el pes de la regla cap al pinyó, es troba a Quinta do Crasto, el germà de José Roquette, Jorge Roquette, que produeix alguns dels vins més brillants del Duero i Portugal. La comanda de l'Esperó conglomerat està ara a les mans de Joao Roquette, fill de Josep, Enòleg de la Cinquena Murças és també l'australià David Baverstock, acumulació, a partir de 2008, la responsabilitat dels vins de Quinta dos Murças, al costat de la paper de l'enòleg cap de tots els vins produïts en la Esperó de Alentejo.

The Host

Leonardo Dantas representant de l'importador en l'Esperit Sant

En arribar els convidats van poder degustar diferents tipus d'oli d'oliva Esporão

Convidats

Boris Azevedo (Vile Sommelier du Vin), Muiño Rocio López i Carlos Oliveira (Port Madero)

Andrea Pena (Columnista Social), Juan Carlos (Qualimpor) i Arnaldo Pettinari Bastos (Reta Vehicles)

Mario Dobal, Marc Fonseca, Vinicius Dobal (Head Restaurant Vero) i Helio Massoni (Enotria Vins)

André Andrès (columnista d'Els vins Gaceta) i Leonardo Dantas (Qualimpor / ES)

José Henrique Nefa (Sup Sant Josep), i Rogerio Salume Anselmo Endlich ( www.wine.com.br )

Eudir Lopes, José Carlos Vieira i Pablo Gaudio (Restaurant La Cova)

Orly i Laucimar (supermercat Perin)

Vanderlei Martins (Carone Supermercat) Ximenes i Leonel (Columna Vitor Hugo, La Gaceta)

Luiz Paulo i David Baverstock (Esporão)

Seguiu el blog de ​​vida de vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc vida de vida a Facebook

Seguiu el blog de ​​vida de vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc vida de vida a Facebook

"Dimecres al matí, el SOMMELIERE Gabriela Monteleone, responsable dels vins de DOM i Dalva i Dito restaurants a Sao Paulo, la comissió va anunciar que es retirava tots els vins brasilers Ibravin de les lletres de les dues cases. En total, hi ha 20 marques diferents. 'S acció va ser definit en conjunt amb Alex Atala, el xef brasiler de més prestigi internacional. En l'avaluació de Atala i Gabriela, no prou per deixar de treballar amb els vins dels cellers que donen suport a la salvaguarda - perquè poques companyies que informen oficialment a favor de la mesura.
"Les persones no s'adonen de la dificultat que és vendre vins brasilers. Sovint, fem un gran treball de convèncer el client perquè accepti un vi del Brasil ", diu Gabriela. I ara, l'avaluació de Gabriela i Atala, la salvaguarda està posant tota la feina a perdre la imatge del vi d'Austràlia ".

Font: pàgina de Facebook de Susan Barelli

Seguiu el blog de ​​vida de vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc vida de vida a Facebook

Fundada el 1860 i encara en la gestió de la família Celler Faustino té totes les seves raïms procedents de la zona al voltant d'Oyón a Rioja Alvesa. Els vermells es donen envelliment addicional en ampolla en lloc d'haver de passar per massa roure. Recentment llançat un vi més modernoso celler, Faustino d'Autor, d'entre dos anys en bótes de roure francès.

Ahir, en una conversa amb un amic va parlar de la tipicitat dels vins tradicionals de Rioja. Amb prou feines es modifiquen les seves característiques, tant olfactiu i gustatiu, variant solament en intensitat. Després de la meva descripció a continuació.

Opinió Personal: ST (90) - Espnaha - Rioja

  • Visual bronzejat sense sediments, amb un bell halo de evolucionar. Les aromes van mostrar molt caramel, tabac, fruits secs i fusta vella. Al paladar resultar seca, austera, el que confirma el nas, rodó, bona acidesa i un final llarg.

Seguiu el blog de ​​vida de vida a Twitter

Gaudiu de la pàgina Bloc vida de vida a Facebook