søgemaskineoptimering indsende website e-mail emhætte

Arkiv for februar, 2012

The Emporium Sorio er den første butik i Brasilien udelukkende dedikeret til markedsføring af Korsika. Jeg smagt deres vine på en messe i SP og virkelig lide det, især Domaine Pasqua, chardonnay, Vin doux. Med over 20 etiketter i regionen, og siden 2011 har gastronomiske produkter fra den franske ø. The Emporium, som har en butik i Pompeji har også en virtuel butik, som findes på www.emporiosorio.com.br . Virksomheden tilbyder også kurser og vinsmagning begivenhed rum er lukket. Store Street Emporium Sorio Dr. Augusto de Miranda, 802 - Pompeji - Tlf: (11) 2925-2601 - Åbningstider: Mandag til fredag ​​fra 10h til 19h. Lørdag 10 til 15h.

The Korsika , hjem for Napoleon Bonaparte, blev berømt for at være et folk af resistens. Selv domineret af fønikerne, grækere, romere, vandaler byzantinsk regering, Aragon, Genova og endelig den franske stadig holdt deres skikke, deres historie, deres sprog. Men denne modstand var ikke kun politisk og ideologisk. Modigt modstået standardisering og globalisering af vinmarkedet. Deres druer er autóctenes - hvide er produceret med druer Vermentinu og røde, med druer og Nieluccio Sciacarellu. Denne ejendommelighed gør de korsikanske vine er unikke.

Nedenfor er den e-mail modtages af hans kontor Mariana Campos Mello realisere ExpoVinis nyheder for 2012, som finder sted mellem februar 24 og April 26, 2012.

Druerne er hjemmehørende i regionen igen stjernerne. Vermentinu, Niellucciu Sciaccarellu og lave vine, der produceres af UVAL Group - der tegner sig for 25% af, hvad der produceres på Korsika - og winery Domaine Orenga af Gaffory, beliggende i den mest noble af øen. De to selskaber er også anerkendt af internationale priser modtaget.

Udover druer, er tilstedeværelsen af ​​kvinder også bemærkelsesværdigt dette fører til nye vine ankommer her. Vingården DOMAINE VILLA ANGELI styres af styrke og udholdenhed af en familie af viticultoras. Fra krydset af ord Villa - hvilket betyder hjem i corso - og Angelli, moderens navn at producere vingård - Villa Angelli vine er født og variationer af rød, hvid og rosé.

De tre etiketter fra winery Domaine Villa Angeli er: Villa Angelli White, lavet med 100% drue Vermentinu, Angelli Villa Tinto, kombinationen af druer og Niellucciu Greneche, Villa Angelli Rosé, druer og Sciaccarellu Greneche.

Koncernen vil være repræsenteret på messen UVAL Alain MAZOYER, der er på besøg i Brasilien for fjerde gang og vil også producere hvidvine af Domaine Korsikas Isula og Lischetto Chardonnay, vintage 2010.

Orenga af winery Domaine Gaffory, ankommer i Brasilien og den typiske traditionelle dessert vin Impassitu du Cap Corse - Vin Doux Naturel først bragt af Emporium Sorio - og trukket fra Muscat drue.

Jeg vil være der for at tjekke det ud!

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd den side Blog Living Life på Facebook

Den joke er velsmagende som følger: Køb af Gnocchi (33,50-35,80) får du en "Dollar Sergio Arno" (en note trykt med foto af Chef) Tilmeld de fem andre er berettiget til.. Så simpelt er det, jeg kan lide det!

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd den side Blog Living Life på Facebook

Den britiske kok Jamie Oliver elsker samba, feijoada og caipirinha og siger at åbne en restaurant i Brasilien, bare nødt til at finde en 'perfekt partner «.

"Jeg vil helt sikkert åbne en restaurant i Brasilien, men kun efter jeg finde den ideelle partner," siger Oliver BBC Brasilien.

»Da jeg ikke har tænkt mig at bo i et andet land eller arbejder i køkkenet dagligt, vil succes ikke være afhængig af mig, og det er mere vigtigt at gøre tingene usædvanlige og overraskende, være modige i den måde, de tjener, eller hvordan restauranten vil være."

»Og selvfølgelig skal vi især fokusere på omkostningseffektive og gøre folk glade. Find mig en ideel partner - en person, der elsker mad, som jeg virkelig elsker - og, hvem ved, har vi en restaurant i Brasilien i de kommende år, "tilføjede han.

Via: G1

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd den side Blog Living Life på Facebook

Importøren Capixaba "DOC Space" bringer tilbage til Brasilien den berømte Chateau Le Grand Verdus.

Hans vingård er i centrum for et kuperet terræn og bevaret fra Medoc, Graves og Saint-Emilion, 20 miles øst for Bordeaux. For 4 generationer familien Le Grix HALL, ejer siden 1810, forblive forenet omkring en fælles passion for vin.

Deres vine ved hjælp af de bedste druer fra fire vinmarker adskilt, Merlot er den dominerende druesort med 90% Cabernet Sauvignon og 10% går til at blande med scenen i franske egetræsfade.

Fås i to sæsoner 2006 og 2007.

Det følgende er priserne:

  • Chateau Le Grand Reserve Grand Verdus 2006 R $ 149,00
  • Chateau Le Grand Reserve Grand Verdus 2007 R $ 149,00

DOC Space Victory ES - - 15 Store Street Elesbão Linhares 23 - Shopping Day By Day - Tlf 27 3024-1222 - 27 9271-7178 Cel

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd den side Blog Living Life på Facebook

Via Sommelier Vin > Nogle gange føler vi aroma af vinen mærkeligt anderledes, med en ubehagelig lugt og smag selv grovere. Fejlen kan være i koppen. Sæbe og vaskemiddel rester kan reagere med komponenter i vinen, så den kan dårligt. Glassene af skumdannelse, for eksempel hvis sæbevand, kan forårsage boblerne forsvinder.

Ud over at være i stand til at ændre vin, et glas rent og velplejet gør hele forskellen i tabellen. Derfor dagens post har nogle tips om hvordan man kan rense skålene, så de er altid i god stand og klar til øjeblikke af smagning og nydelse.

Crystal Bowls

De krystalglas er mere porøse end glasset, så det kan absorbere flere smag og lugt af rengøringsmidler såsom klor, sæbe, klude, rengøringsmidler mv. Den bedste måde at rense dem er ikke at bruge en svamp, men på egen hånd.

Rengør med en lille mængde mild sæbe og varmt vand, men vær forsigtig med temperaturen, fordi det er for varmt kan få glasset til at bryde og pop. Skyl godt til ikke efterlade nogen sæberester i kopperne. Så lad dem tørre på hovedet og derefter erstatte dem stående og lad dem tørre udendørs. Med en blød, ren og ikke forbi, fjerne pletter og dråber.

Kopperne skal opbevares stående og aldrig overbord. Hvordan er meget skrøbelige, kan bryde nemt. Hvis du vil kan du også "polsk" skålen med et håndklæde grundigt rengjort før det opbevares, så du kan fjerne enhver plet, der kan vises på grund af koncentrationen af ​​vand i nogle pletter og kanten af ​​koppen. Vask skålen med bagepulver fjerner røde pletter efterladt af rødvine og fjerner lugte.

Glas Cups

For at fjerne genstridige pletter fra glasskåle, efterlade dem i en beholder med en blanding af vand, sæbe og nogle få dråber af ammoniak fra den ene dag til den anden. For at fjerne kalkaflejringer, det ideelle er at fylde bægeret med destilleret vand og lad det sådan i en uge. Derefter forsigtigt fjerne depositum med en tandbørste.

Vigtigt:

  • Aldrig placere krystalglas i opvaskemaskinen, fordi sæbe og intensiteten af ​​varme kan ødelægge dem.
  • Brug aldrig slibende svampe eller børster, kan de ridse krystallerne og briller.
  • Hvis du er nødt til at gemme krystalglas for tæt sammen, indlejret i hinanden, pak dem med silkepapir.
  • Der er intet bedre end at skinne en flannel ikke forbi, fugtet med lidt alkohol.

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd den side Blog Living Life på Facebook

Fortsætter min tur til det sydlige Brasilien 14-19 februar, i selskab med flere brasilianske journalister, snakke lidt i dag om mine indtryk, når du besøger CT (Technology Center) i Aurora Vinlageret Pinto Bandeira. Ved ankomsten blev vi mødt af virksomhedens marketing manager, Conci Lourdes da Silva, som henviste os til et besøg på stedet.

The Aurora Technology Center har denne vinavl siden 70 i bydelen Pinto Bandeira, et smukt sted, som vi kan se på billederne, og i den sydlige region for forskning i vindyrkning. I dag, en del forvandlet til produktive vinmarker i Chardonnay, Pinot Noir og Riesling, inden trin i projektet til at bygge en kælder for udviklingen af eksklusive champenoise mousserende. Pinto Bandeira er den bedste terroir i Brasilien til de funklende sorter.

Aurora Winery, som for nylig afsluttet sine 81 år er en pioner inden vin turisme, som modtager flere besøgende i regionen. Mere end 150 000 mennesker om året. Allerede i 70'erne, har vingård gennemført specialiseret servicepersonale uddannet til dette modtagelige. Tilbyder alt det visitation drevet alle områder af vin, med smagning.

Hvordan i den sydlige del af Brasilien, Aurora også fejrer den store kvalitet af druehøsten dette 2012, allerede betragtes som den bedste af hele tiden. Ifølge producenten Flavio Zilio blev høsten fordel af La Niña fænomen, der fører til et mere tørt klima, ringe nedbør og kølige temperaturer om natten. Faktor, som direkte afspejlet i druer med en højere koncentration af garvestoffer, sukker, farvestoffer og skind faste og modstandsdygtige, hvilket vil gøre vinen mere kompleks og langlivet.


Nogle numre af Aurora:

. 1100 associeret

. Den mest tildelt Brasilien i officielle internationale konkurrencer;

. 10% markedsandel i Brasilien;

. Markedsleder i vin, druesaft og kølere fuld

. Det producerer omkring 42 millioner liter vin, mousserende juice og et år

. Det er til stede i over 20 lande på 5 kontinenter.

André Peres Jr begyndte interneringen i Aurora, hvornår har kursus i ønologi. Snart blev han ansat og er nu ansvarlig for en af ​​de kooperative linjer.


Winemaker område, João Carlos Rigo

Efter et besøg på vinmarker, vi blev mødt med lyden af ​​violiner og en tabel lastet med koldt mousserende og smuk at opdatere.

Aurora Sparkling Chardonnay Charmat en behagelig overraskelse i skålen. Må ikke undlade at bevise det!

Flavio belært om vin og gentog kvaliteten af ​​høsten 2012. Blandt vine frokost, havde vi lejlighed til at smage 2011 Chadonnay produceret uden træ og allerede med IP (Angivelse af oprindelseslandet Flag Pinto), der viste stor elegance i glasset! Angivelsen af ​​oprindelsen er en certificering, der gælder begreberne industriel ejendomsret lovgivning og sikre dets oprindelse og kvalitetsstandarder certifikater af vin produceret af vingårde i Wine Producers Association af Pinto Bandeira (Asprovinho), ejer af tætningen. Vi har også bevise Merlot 2011, som også var stor, klar til forbrug.

Aurora Chardonnay 2011

Aurora Reserve Merlot 2011

Smukke og velsmagende salat

Rib bud og velsmagende

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd den side Blog Living Life på Facebook

Helligånden i dag modtager fra ugen fra den eksklusive pre-restaurant uge kunder for Mastercard Platinum og sort. Gør dine reservationer med alle bekvemmelighed gennem portneren 0800-727-2025.

Dette er den 4. udgave af ESRW, der har deltaget restauranter i Victoria, Vila Velha, Serra, Colatina, Santa Teresa, Venda Nova do Imigrante og Domingos Martins.

Det er en glimrende mulighed for at lære køkken af fine restauranter Capixabas betaler én pris frokost 29,90 post + hovedret + dessert og middag 39,90.

Spirit Restaurant Week 05-18 marts.

Kig på de deltagende restauranter og retter: http://migre.me/84wuK

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd den side Blog Living Life på Facebook

The Essence of Wine arrangerer Brazil "Brasilien International Wine Fair" 20-22 marts 2012, i Rio de Janeiro.

Arrangementet - henvender sig til fagfolk fra de sektorer af catering, gæstfrihed, turisme og fødevareindustrien og udstyr - vil blive indsat i den 24. udgave af "Super Rio Expofood," en af de vigtigste fagmesse for fødevarer, drikkevarer, udstyr, tjenester og teknologi of America Amerika, for iværksættere og andre fagfolk.

Den "Brasilien International Wine Fair" vil blive afholdt i hal 4 i Riocentro og sigter mod at samle vine fra de vigtigste vinområder i Europa og henvisningen kaldet New World. Parallel vil udføre en række tematiske foranstaltninger, med anerkendte eksperter.


Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd den side Blog Living Life på Facebook

Grundlagt i 1797, Louis Latour er en familie af store tradition, der har bygget sit ry baseret på balancen mellem tradition og innovation og er blevet internationalt anerkendt for kvaliteten af sine røde og hvide.

Den Latour Familien er dedikeret til vinavl siden det attende århundrede (før grundlæggelsen af ​​vingården) og har bygget, generation efter generation, en ental Domaine i Bourgogne med omkring 50 hektar. Denne Domaine ejer det største område i Grand Cru vinmarker i Cote d'Or, med i alt næsten 29 hektar.

Alle druer fra egne vinmarker af Domaine Louis Latour er forarbejdet til vin i historisk vingård bygget i 1834 i Château Corton Grancey i Aloxe-Corton. Dette er den første planlagte vingård bygget i Frankrig og den ældste stadig er i drift. Fordelt på niveauer inden for en blid bakke, kælderen omfatter et system, der gør det muligt for vinfremstillingen ved hjælp af tyngdekraften til at flytte druer, druer og vin. Hvilket eliminerer aggressivitet og eventuel oxidation på grund af pumpning.

Louis Latour har været banebrydende for produktion af kvalitetsvine fra druer Chardonnay og Pinot Noir uden grænser Bourgogne. Hans vine, der produceres i regionerne Ardèche og Côteaux Verdon har fået prestige og markeder for høj kvalitet, sjældent findes uden for Bourgogne.

I 1997 winery fejrede sin bicentennial og blev indlagt på den eksklusive "Club Hénokiens" Udelukkende til ledere i deres markedssegmenter, har de resterende slægtninge en historie på mindst 200 år og stadig have navnet på sin grundlægger. Der er kun omkring 40 sådanne virksomheder i verden!

Personlig Evaluering: ST (90) - Frankrig - Bourgogne - 100% Chardonnay - 13% - Importør Aurora / Inovini - Gæret og lagret på rustfri ståltanke, med malolaktisk total.

Jeg købte en god mængde af denne vin, årgange 2006 og 2007 og jeg nyder den anden flaske 2006. Ved første jeg var gedehyrde med deres integritet på købsstedet og ikke være en ny sæson, en faktor at være opmærksom på vine simpleste, men de fleste er hvide. Den første var god, den anden, hvor jeg kunne harmonisere med en papegøjefisk (fisk) krydret med løg, tomater, kapers og "koriander", en erfaren vanskeligt at harmonisere, var meget bedre, han giftede sig godt. Det næste vil harmonisere med en gryderet.

Visual gylden gul, viser næse, honning, abrikos, nødder, citrusfrugter, mineralitet og masser af lys mateguinha. På ganen vinen er medium fyldig, store syreindhold, mineralitet og bekræfter annonceret citrusfrugter på næsen, meget frisk og en nice afslutning og vedholdende.

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd den side Blog Living Life på Facebook

Den boutique winery Tabalí blev grundlagt i 1993 af Guillermo Luksic (San Pedro Tarapacá gruppe). Bestemt til kun at producere Premium og Super Premium vine, med druer 100% kommer fra egne vinmarker, winery var den første til at bosætte sig i den nordligste del af Chile, i Atacama ørkenen, og var en pioner i skabelsen og brugen af ​​mindre ståltanke rustfri snarere end store tanke til vinfremstilling. Dit Terroir er helt forskellig fra andre regioner.

Personlig Evaluering: ST (90) 8:e Prize Vinder af "Wines of Chile Awards" - 11 måneders eg - 76,00 - Importør Grand Cru

For anden gang denne vin smag og er kommet til den samme konklusion: det er for dem, der nyder vin meget robust ekstrakt, en plateful. På næsen viser masser af frugt, en traditionel krydderi, tobak og chokolade. Ganen viser god balance selv ny, bløde tanniner, en sødme ", ikke" overdreven, medium syreindhold, med god dybde og finish.

Følg Blog Living Life on Twitter

Nyd den side Blog Living Life på Facebook