søgemaskine optimering indsende website email emhætte

Arkiv for januar 2012

At vælge det bedste vinkort, GUIDE fire hjul 2012 valgte de 35 nationale lister mere konsekvent. I et andet trin, de samarbejdspartnere Arthur Azevedo, José Luiz Alvim Borges og Mario Telles Jr. - valgt top ti Henholdsvis CEO, præsident og vice-præsident for den brasilianske sammenslutning af Sommeliers - - São Paulo (SP-ABS):

1 - Durski (Curitiba, PR)

  • Højdepunkter i 2234 brev etiketter er inden for rækkevidde af udvælgelse, den omfattende liste over store vine, generøse antallet af søde vine og champagner og originalitet af drikkevarer valgt - selv lande med ringe tradition i vinindustrien.

2. - Olivetto (Campinas, SP)

Restaurant menuen Campinas har fremragende vine i alle stilarter. Blandt de stærke. Et stort udvalg af mousserende, generøse og kreative tilbud, og mange hvide lodrette etiketter French særlige Chile og Argentina er repræsenteret ved deres bedste producenter. Et andet prisværdigt aspekt er listen over vin tilsat alkohol, især Port vine, også betjenes af glasset.

3rd - Arola-Vintetres (São Paulo, SP)

Rookie på listen, at skrivelsen af dette hus af spanske køkken er glæde for elskere af fine vine. Fed og kreative, viser store valg rosévine, og da det ikke kunne være, et imponerende udvalg af spanske etiketter, næsten alle regioner i landet. Har stort udvalg af vine fra Jerez, med bred vifte af stilarter drikke.

4. - Balcony (São Paulo, SP)

Den er kendetegnet ved balance og bemærkelsesværdig kvalitet af vine i alle stilarter og prisklasser. Meget godt organiseret, har præcise oplysninger om hver af de etiketter og fremragende tilgængelighed af drikken specielle størrelser, magnum og halve flasker - alle med standard langt over gennemsnittet. Den del af søde vine er betagende.

5 - Grupo Rubaiyat (São Paulo, SP)

Brevet præsenteres i restauranterne i gruppen - Baby Beef Rubaiyat og Porto Figueira Rubaiyat Rubaiyat - sit flagskib mærke den brede vifte af vine af ekstraordinær kvalitet, så meget som den nye gamle verden. Alle stilarter er godt repræsenteret på denne liste omhyggeligt organiseret og let at konsultere. Sand til oprindelsen af brand ejere gastronomiske, bogstavet giver prisværdigt behandling til spanske etiketter.

6 - DOM (São Paulo, SP)

Kortfattet og nærmest kirurgiske, viser listen, at du ikke har brug for mange etiketter for at producere en misundelsesværdig vinkort - velharmoniseret med forslaget gastronomiske restaurant. En nyhed er den del af biodynamiske hvide og røde farver, med fremragende høj kvalitet muligheder. Forholdet mellem søde vine er et andet stærke punkt.

7 - Laguiole (Rio de Janeiro, RJ)

Omfattende og udførlige, brevet har gode attraktioner, især i sektoren for franske vine. Bordeaux er repræsenteret ved flere vertikaler af Premier Grand Cru Classes, men der er stadig andre vine i landet med et tilsvarende niveau. Godt udbud af champagne og californierne, sjældne i brasilianske restauranter.

8 - Terzetto (Rio de Janeiro, RJ)

Fokuseret på kvalitet, omfattende forhold har gode muligheder i alle stilarter, herunder et bredt udvalg af vine i forskellige størrelser, såsom Magnums og halve flasker. En del af hvide labels er meget interessant, med gode produkter fra de nye og gamle verden.

9 - Fasano (São Paulo, SP)

Den italienske sektion er højdepunktet af små, godt udformet bogstav i den bedste restaurant i Brasilien som opregner high-end vin, udvalgt fra de bedste europæiske producenter. Fyldt med kendte navne, og listen giver også særlig opmærksomhed til franske etiketter, især Bordeaux og Bourgogne.

10 - Locanda della Mimosa (Petrópolis, RJ)

Elegant, kortfattet og velorganiseret, bogstavet presse på for høj kvalitet etiketter, især italienerne. Også et stort udvalg af søde vine og port. Restauranten sørger også for at give muligheder for næsten alle, repræsentativ og godt diversificeret.

Via: fire hjul

Følg Blog Living Life on Twitter

Maison Jacquart blev grundlagt i 1962 af en gruppe på 30 vinproducenter ejere af smukke vinmarker i regionen. Dens hovedsæde i Reims, Boulevard Lundy. I dag er det mere end 1800 medlemmer, 7% af hele Champagne-regionen.

Denne Champagne blev taget af min ven Ubirajara hjem for en aften med god samtale og smuk i bouillon balkon Living Life.


Personlig Evaluering: ST (94)

I skålen handlede med en typeegenskaber Champagne skal være. Perlage bøde på stor intensitet og vedholdenhed, næse med god kompleksitet, abrikos, smør, brød og ristede hasselnødder. I munden viste elegance, surhed kombineret med perfekt friskhed, cremede og slutningen strækker sig ind munden. Værd at vide!

Maison Jacquart - Frankrig - Reims Champagne - Chardonnay (50%), Pinot Noir (35%) og Pinot Meunier (15%) - 12% - I Victory findes i ENOTRIA

Følg Blog Living Life on Twitter


De boutique vine Campos de Cima Itaqui (RS), vil deltage i festmiddag af de syv år af Film Bureau, som vil blive afholdt næste tirsdag (31) på Restaurant Lorita i Porto Alegre. Den eneste white label af winery, Campos de Cima Viognier, vil blive harmoniseret med det første kursus i menuen udarbejdet af kokken Roberta Horn Gomes - Bass i duften af litchi, mynte og basilikum.

Denne vin er fra 2011 årgang, hvor den hvide drue Viognier er kendt for den fremragende præsenteret kvalitet. "Forskellen er tilføjelsen af 5% Chardonnay, hvilket resulterede i en mere fyldig vin, meget afbalanceret og gastronomiske," sagde ejeren af Campos de Cima, Brandão Hortencia Ravache Ayub. "Dette mærke er vores første udgivelse i år," siger han. Den Viognier drue er sjældne i Brasilien, meget lidt dyrket af lokale vinproducenter. "Hun har tilpasset meget godt i Campaign Gaucha" siger Hortense. Spørgsmålet nr. ​​65 i Table Top vise den samme film, middelhavskosten, den tidligere begivenhed, på grund af den opnåede succes.

Følg Blog Living Life on Twitter

I sidste uge, jeg åbnede en af fire flasker Angelica Zapata Malbec Alta 2002 Mistral importør har købt i tre år siden. Jeg var nysgerrig efter at tjekke dens kvalitet.

Det er en Malbec produceret til det argentinske hjemmemarked, hvor det er tilbedt og udtømmer hurtigt og nåede stratosfæriske priser i gamle årgange. Druerne kommer fra udvalgte vinmarker, plantet i stor højde, med meget lave udbytter, hvilket resulterer i en meget kompleks, frodige vin, med stor forekomst af mund og store aldrende potentiale.

Den består af en blanding af Malbec druer fra vinmarker: Angelica (860) La Piramide (940m), Altamira (1.180m) og Adriana (1.500m). Lagret i 18 måneder i 50% nye fransk eg.

Personlig Evaluering: ST (92 +)

Visual stadig mørkt, med lidt tegn på fremskridt, uden bundfald. Aromaer minde blomme i sukkerlage, tobak, vanille, propolis og hårdttræ. Ganen er fedt, smag bekræfter næsen, god syre, mærkbar alkohol, tanniner og fremragende kvalitet med ingen munden. Meget lang og silkeblød. Jeg tror, ​​det vil udvikle sig så godt, endnu en gang.

Følg Blog Living Life on Twitter

Partnerskab med Doc Hendley af WTW og Montesquieu Vine redder liv i Etiopien

Den verdensberømte vinmager Michel Rolland byggede hans omdømme gør mirakler i kælderen. Nu gør mirakler af en anden art, at omdanne den sydafrikanske vin i vand for etiopiere i akut behov.

En krise af episke proportioner strejker mod Etiopien, hvor hver dag millioner kæmper for deres liv på grund af tørke og forurenet vand. Erkendelse af dette presserende behov og den kritiske rolle vand i produktionen af vin af høj kvalitet, partnerskab Michel Rolland med CNN Hero Doc Hendley, grundlægger af vin til vand, og Montesquieu Vine, Vingård og importør af Californien på et særligt projekt - Bonne Nouvelle, en vin fra land i Afrika, til befolkningen i Afrika.

For at se den fulde udgivelse, besøg: http://migre.me/7JwLG

Via: PRNewswire

Følg Blog Living Life on Twitter

Mød de producerede vine 1,3 milliarder over havets overflade. Irenæus Guarnier Son bestiger bjergene i Santa Catarina at besøge to store vinfremstillingsvirksomheder i São Joaquim, startende med Ice Vin, vingård i Perico.

Følg Blog Living Life on Twitter

Den fast-food McDonalds meddelt, at det vil ændre opskriften for sine burgere i USA. Skift sker kort efter den britiske kok Jamie Oliver opdage og vise på en TV-netværk, der bruger ammoniak til at konvertere fede dele af kød fyld for deres produkter, i henhold til Mail Online .

Følg Blog Living Life on Twitter

20120128-002355.jpg

I går var 27 januar den internationale dag for havnen. Og for at fejre åbnet en Dows Fin Tawny Port. Det var en fornøjelse, det var svært at nyde en enkelt kop! Sundhed!

SOMM Documentary Trailer 1 fra Forgotten Man Films på Vimeo .

Se filmen trailer Somm, direktør Jason Wise, som fortæller historien om 4 amerikanere forbereder kvalificere som en Master Sommelier, en hård prøve i dag godkendt mindre end 200 personer. Snart i biograferne.

Følg Blog Living Life on Twitter


Allerede for to år har EnoEventos offentliggjort placeringen af sider brasilianske vin som mængden af hits. Data er indsamlet på alexa.com, amerikansk hjemmeside, der informerer den relative position af mere end 30 millioner sider i mere end 125 lande verden over. Disse spørgsmål var altid den mest tilgængelige i portalen, viser interesse læsere - ikke kun vinelskere, men også udgivere af klassificerede sider - ivrige efter at vide, hvordan at positionere sig i kampen for synlighed på internettet.

Mange mennesker tror, ​​at gode, til at blive vist på internettet, skal du blot oprette en side og vente på hits - i Brasilien er vel og Portugal bør ikke være anderledes. Ansvaret vil være Google ... Men selvfølgelig tingene ikke ske på den måde, og i de fleste tilfælde er investeret gode penge i at opbygge en hjemmeside, penge, der går lige ned i afløbet, fordi netbrugere simpelthen ikke opmærksomme på dem og derfor ikke besøge de sider, som alle gerne vil se ske.

Læs hele historien>

Følg Blog Living Life on Twitter