оптимизация за търсещи машини представят уебсайт Email Extractor

Архив за месец януари 2012 г.

Да избира Wine Списъка на Best, указанието четири колела 2012 избрани 35-те най-последователни национални списъци. . През втория етап, служители Arthur Азевадо Жозе Луиш Alvim Борхес и Марио Telles младши - съответно изпълнителен директор, президент и вицепрезидент на Асоциацията на сомелиерите - São Paulo (ABS-SP) - избран челната десятка:

1º- Durski (Куритиба, PR)

  • Акценти на писмото от 2234 етикетите са в обхвата на избор, на подробен списък на великите вина в щедрата броя на шампанско и сладки вина и оригиналност на напитките, избрани - дори страните с малко традиции в лозаро-винарската промишленост.

2º- Olivetto (Кампинас, SP)

Писмото от ресторант Кампинас има отлични вина във всички стилове. Сред силните страни, голям избор на пенливо, щедри и творчески оферта от бели и много вертикални специални френски етикети. Чили и Аржентина са представени от своите най-добри производители. Друг аспект е похвално списъка на подсилени вина, особено на пристанищата вина, които се обслужват от стъклото.

3а Arola-Vintetres (Toronto, ON)

Новакът в списъка, писмото от испанския домашно готвене е за радост на любителите на изискани вина. Bold и творчески, показва големи възможности за избор на вино розе, и, както трябва да бъде, впечатляваща селекция от испански етикети на почти всички региони на страната. Има много Jerez вина, с широк спектър от стилове за пиене.

4º Балкон (Toronto, ON)

Тя се характеризира с баланс и забележително качество на вината във всички стилове и ценови диапазони. Много добре организирана, има точна информация за всеки един от етикетите и отлична наличието на напитката в специални размери, Magnum и половинките бутилки - всичко това с доста над средния стандарт. В частта за сладко вино е спираща дъха.

5а Рубаят Group (Toronto, ON)

В писмото се представи в ресторанта на групата - младо говеждо Рубаят, Фигейра Рубаят и Порто Рубаят - главно бележи клиенти редица качествени вина, както на нови и стари света. Всички стилове са много добре представени в тази внимателно организиран и лесен за разбиране списък. Верен на произхода на собствениците на гастрономически марка, писмото дава похвално лечение на испанските етикетите.

6º- DOM (Toronto, ON)

Кратко и почти хирургическа, списъкът показва, че не е нужно много етикети, за да се развива завидна винена листа - добре хармонизирано с гастрономически предлагат на ресторанта. Новост е секцията на бяло и червено биодинамично, с големи възможности високо качество. Съотношението на сладки вина е друга силна страна.

7. Сега Laguiole (Рио де Жанейро)

Обширни и добре обмислено, писмото има добри атракции, особено в сектора на френски вина. Бордо е представен от няколко вертикални на Premier Grand Cru класове, но има и други вина в страната с еквивалентно ниво. Добър доставка на шампанско и калифорнийски, рядко в бразилски ресторанти.

8º- Terzetto (Рио де Жанейро)

Фокусирани върху качеството, обширен списък има добри възможности във всички стилове, включително и богат избор от вина в различни размери, като Magnum и половина бутилки. Разделът от бели етикети е много интересно, с добри продукти на New и Стария свят.

9- Фасано (Toronto, ON)

Италианският секцията е връхната точка на малка, добре изработени писмо от най-добрия ресторант в Бразилия, че списък с първокласни вина, избрани от най-добрите европейски производители. Пълен с известни имена, списъкът също отделя специално внимание на френски етикети, особено на Бордо и Бургундия.

10а Locanda делла Mimosa (Петрополис, RJ)

Елегантен, кратък и много добре организирана, буквата преса за етикети с високо качество, особено италианците. Също така разполага с хубава селекция от сладки вина и пристанището. Ресторантът също се грижи за осигуряване на възможности за почти всеки, както и представителна и разнообразна.

Via: четири колела

Следвайте блога живея живота на Twitter

В Maison Jacquart е основана през 1962 г. от група от 30 винопроизводители собственици на красиви лозя в региона. Централният офис е в Реймс, Boulevard Лънди. Сега има над 1800 членове, 7% от региона Шампан.

Това Champagne бе водена от Ubirajara приятел в къщата си за една нощ на добър чат и красиви бульони на балкона Living Life.


Лична Рейтинг: ST (94)

В купа действал с типичност на Champagne трябва да има. Perlage глоба от голяма интензивност и устойчивост, нос с добра сложност, кайсия, масло, препечен хляб и лешници. Вкусът показва елегантност, киселинност, съчетани с отлично свежест, мекота и край удължаване на уста. Струва си да се знае!

Maison Jacquart - France, Reims - Champagne - Шардоне (50%), Пино Ноар (35%) и Пино Meunier (15%) - 12% - В Victoria намерен на Enotria

Следвайте блога живея живота на Twitter


The бутикови вина Up съдилища, Itaqui (РС), ще присъства на празнична вечеря на седемте години на Бюрото Film, която ще се проведе следващия вторник (31), в Лорита ресторант в Порто Алегре. Единственият бял етикет на виното, до курсове Вионие на, ще бъдат хармонизирани с първото ястие в менюто, изготвен от главния готвач Робърт Хорн Gomes - раираната баса в личи аромат, мента и босилек.

Това вино е реколта 2011 г., когато бялата гроздова Вионие открояваше за отлично качество представени. "Разликата е добавянето на 5% Шардоне, което води до по-плътен, балансиран и много далеч по-приятни", казва собственикът на повишено Campos, Hydrangea Ravache Brandão Аюб. "Този етикет е първата ни освобождаване на годината", казва той. Вионие е рядко гроздова A в Бразилия, много малко обработвана от местните фермери. "Тя се е приспособил много добре в Gaucha кампания", казва Хортенз. The емисия № 65 на плота на масата представи същия филм, средиземноморската диета, предишния случай, поради постигнатия успех.

Следвайте блога живея живота на Twitter

Миналата седмица, аз отворих един от четирите бутилки от Angelica Zapata Malbec Alta 2002 купих Мистрал вносител преди три години. Бях любопитен да провери неговото качество.

Това е Malbec произведен за аржентинския вътрешен пазар, където се поклониха и по-бързо, като достига стратосферата цени в стари реколти. Гроздето идват от избрани лозя, засадени на голяма надморска височина, с много ниски добиви, което води до много сложна и буйна вино с голямо присъствие на устата и голям капацитет стареене.

Той се състои от Malbec гроздова смес от лозята на Анджелика (860метра), La Piramide (940m), Altamira (1,180 метра) и Адриана (1500 м). Отлежало 18 месеца във френски дъбови 50% нови.

Лична Рейтинг: ST (92+)

Visual още тъмно, с малко признаци на прогрес, без утайка. Ароматите се отнасят сливи в сироп, дим, ванилия, прополис и твърда дървесина. Вкусът е на мазнини, овкусители, потвърждаващи носа, добра киселинност, забележимо алкохол, отлични танини качество без стягане. Много дълга и копринена. Вярвам, че тя ще се развива добре, но отново.

Следвайте блога живея живота на Twitter

Партньорство с Doc Хендли WTW и Монтескьо Вина спасява животи в Етиопия

Световноизвестният винопроизводителя Мишел Ролан изградила репутацията си чудеса в мазето. Сега, прави чудеса по друг начин, за да преобрази южноафриканско вино във вода за етиопци в спешна нужда.

Криза на епични пропорции удари срещу Етиопия, където всеки ден милиони се борят за живота си в резултат на суша и замърсената вода. Оценявайки тази спешна нужда и жизненоважната роля на вода с високо качество на производството на вино, Мишел Ролан си партнира с CNN Hero Doc Хендли, основател на вино за водите, и Монтескьо Wines, винарна и вносител на Калифорния по специален проект - на Bonne Nouvelle, а вино от земята на Африка, за хората от Африка.

За да видите пълната версия, моля посетете: http://migre.me/7JwLG

Via: PRNewswire

Следвайте блога живея живота на Twitter

Запознайте се с вината, произведени 1,3 млрд над морското равнище. Ириней Guarnier Son изкачва планината на Санта Катарина да посетят две големи винарни в San Joaquin, като се започне с Ice вино, винарска изба в Perico.

Следвайте блога живея живота на Twitter

Бързо хранене McDonald обяви, че ще се промени рецептата на техните бургери в Съединените щати. Промени се случва малко след като British готвач Джейми Оливър открият и да се покаже на телевизионна програма, която използва мрежата на амониев хидроксид, за да я превърне в мастните части на месо попълване на техните продукти, в съответствие с Online Mail .

Следвайте блога живея живота на Twitter

20120128-002355.jpg

Вчера, 27 Януари е Международен ден на Port Wine. И за да отпразнуват отвори Fine Tawny Port на Дау. Тя беше приятно, беше трудно да се опитате една чаша !!! Здраве !!!

SOMM Документален Trailer 1 от забравен Films за Vimeo .

Гледайте филма ремарке Somm на, режисьор Джейсън Мъдри, който разказва историята на подготовката на 4 американци да се квалифицира като магистър Сомелиер, труден изпит днес одобри по-малко от 200 души. Скоро по кината.

Следвайте блога живея живота на Twitter


Вече в продължение на две години, EnoEventos публикува класация на бразилските страници на вино като размерът на попадения. Данните се събират по alexa.com, American сайт, който казва на относителното положение на повече от 30 милиона страници в повече от 125 страни по света. Тези материали винаги са били най-достъпни на портала, демонстрирайки интерес на читателите - не само любителите на виното, но също така и издателите на класифицираните страници - загрижени да знаят как да се позиционират в борбата за видимост в мрежата.

Много добри хора смятат, че да се появи в интернет, просто се създаде страница и да чакат за достъп - в Бразилия е добре и Португалия трябва да бъде по-различно. Отговорността ще бъде Google ... Но, разбира се, нещата не се случват по този начин и, в повечето случаи, инвестира до добри пари, за да се изгради един сайт, пари, които отиват директно в канала, защото в Интернет просто не се вземат своите знания и следователно не посещават страниците, както всеки би искал това да се случи.

Прочетете пълната статия>

Следвайте блога живея живота на Twitter