optimització de motors de cerca present pàgina web email extractor

Arxiu per Desembre, 2011


És allà, a la cruïlla que es pot parar i pensar quina direcció seguir. Però no et quedis massa temps o que mai a deixar el lloc. Fer clàssic Castaneda: quin d'aquests camins té un cor reflexionar molt sobre les opcions que tenim per davant, però una vegada que hagi fet el primer pas, s'oblidi la cruïlla, i sempre serà torturat la pregunta inútil: "em prenc el camí ¿no? "Si vas fer cas al teu cor abans de fer el primer moviment, que ha triat el camí correcte. Via: Paulo Coelho

Els desitjo a tots un nou any (2012), ple de salut, pau i èxits.

Seguiu el Blog Viure la vida a Twitter

20111230-145910.jpg

Llegir la resta d'aquesta entrada


Vins i escumosos adquirits abans de l'1 de gener de 2011 per els comerciants estan exempts del segell té el control fiscal, segons la declaració del IRS publicat el divendres (30) en el Butlletí Oficial de dia 1, vins nacionals i importats, adquirits a partir de gener de 2011, haurà de proporcionar aquest segell control.

Llegir la resta d'aquesta entrada

Bé els meus amics, un altre any ha passat, i quin any, nous amics, un munt de tastos, sopars, fires, no es pot dir que va ser un any de descans.

Preparar una llista dels millors dels anys aquest tipus de 90 a 100 punts que vaig fer idea de com ha estat bo aquest any, cada vi que s'insereix recordat el moment, les converses amb els amics, em va commoure, adonant-se del bo que era passat aquest any.

M'agradaria donar les gràcies a tots els que van seguir el blog Living Life en 2011 i continuarà en 2012, en el qual tenim una gran notícia.

Aprofito l'oportunitat per desitjar a tots un nou any ple de salut, pau i èxits.

Llegir la resta d'aquesta entrada

La Guia de Vins 2012 Taula Cata és el treball realitzat pel Club d'Amants del Vi anual per oferir als seus membres una opinió professional sobre l'oferta de vins de Xile. El panell de tastadors analitza cegament en sessions setmanals durant tot l'any, més de 1200 mostres presentades per 153 cellers diferents i obtenir d'acord amb l'escala utilitzada més a nivell internacional, que va culminar amb 100 punts. Va participar en la redacció de la Guia Taula Tast Ana María Barahona, periodista especialitzat en vins, director editorial de la revista L'CAV i autor de Guia Dona i Vi), Ricardo Grellet (Millor Sommelier de Xile en 2008) i Sergio Correa (enòleg d'una llarga experiència i Actualment cellers consultors, tant a casa com a l'estranger).

Llegir la resta d'aquesta entrada

Llegir la resta d'aquesta entrada

Una altra pregunta que està començant en el món del vi. Tot vi escumós és Champagne? There. Només vi escumós en una regió de França coneguda com Champagne i sotmesos a una estricta legislació és que es pot donar aquest nom. Els vins amb bombolles poden ser denominats genèricament amb gas. Els produïts a Espanya es coneixen com "Cava" a Alemanya "Sket" i així successivament.

Seguiu el Blog Viure la vida a Twitter     

20111228-010213.jpg

Aviat el Blog!

Després de rebre alguns correus electrònics de lectors que parlen de la Sidra, recordaria: Vi per la legislació brasilera i del món sencer, és només i únicament el resultat de la fermentació natural del raïm, i cap altre fruit. Els altres productes anomenats de fruita fermentat, i en el cas de la poma, per exemple, el nom donat és sidra.

Seguiu el Blog Viure la vida a Twitter