Оптимизация за търсачки представя уебсайт имейл аспиратор

Архив за декември, 2011


Той е там, на кръстопътя, че можете да спрете и помислете каква посока да следват. Но не прекарват твърде много време в мислене или никога няма да напуснат мястото. Направете класически Кастанеда: кой от тези пътища има сърце, отразяват много за избора, които предстоят, но след като веднъж сте направили първата стъпка, забравете за кръстопът, и винаги ще бъде измъчван от безполезен въпрос: "тръгнах по пътя нали? "Ако сте слушали сърцето си, преди да направи първата крачка, която сте избрали правилния път. Via: Paulo Coelho

Пожелавам на всеки нов година (2012 г.) пълен с здраве, мир и постижения.

Следвайте Life Blog Living на Twitter

20111230-145910.jpg

Прочетете останалата част на този пост


Вина и пенливи закупени преди 1 януари 2011 г. от търговците са освободени от печат има фискален контрол, според изявление от IRS публикуван в петък (30) в Държавен вестник от ден 1, местни и вносни вина, закупени от януари 2011 г., ще трябва да предоставят този печат контрол.

Прочетете останалата част на този пост

Ами приятелите ми, още една година е отишло, и това, което години, нови приятели, много дегустации, вечери, панаири, човек не може да се каже, че беше година на разстояние.

Изготвяне на списък от най-добрите на годината, че нещо 90 до 100 точки, които направих смисъл на колко е добра тази година, всяко вино добавя, че си спомни момента, разговори с приятели, ме трогна, осъзнавайки колко е добър всичко е случи тази година.

Бих искал да благодаря на всички, които следваха Life блог Living през 2011 г. и продължи и през 2012, където имаме добри новини.

Аз се възползвам от възможността да пожелая на всички новата година изпълнена с здраве, мир и постижения.

Прочетете останалата част на този пост

The Wine Guide 2012 Таблица Cata е работата, извършена от годишния Lovers Club дел Vino да доставят на своите членове професионално мнение относно офертата на вина от Чили. Групата дегустатори анализирани сляпо в заседания всяка седмица през цялата година, повече от 1200 проби, представени от 153 различни винарни и отбеляза съгласно скалата се използва повече в международен план, което завършва с 100 точки. Участва в написването на Guía Таблица Cata Ana María Барахона журналист, специализирана в вино, директор редакционна на списанието La CAV и автор на Guía Mujer г. Vino), Ricardo Grellet (Най-добър сомелиер на Чили през 2008 г.) и Sergio Кореа (винопроизводителя на дългогодишен опит и Понастоящем консултантски Bodegas както у нас и в чужбина).

Прочетете останалата част на този пост

Прочетете останалата част на този пост

Още един въпрос, който започва в света на виното. All пенливо вино е шампанско? Има. Само пенливо вино, произведено в регион на Франция, известна като Champagne и се подлага на строго законодателство е, че това може да отнеме това име. Вината с мехурчета може да се наричат ​​общо пенливо. Тези, произведени в Испания са известни като "Cava" в Германия "SKET" и така нататък.

Следвайте Life Blog Living на Twitter     

20111228-010213.jpg

Скоро блог!

След като получи няколко писма от читатели говорят за Cider, припомня: Вино от бразилските закони и на целия свят, е само и единствено в резултат от естествената ферментация на гроздето, и никой друг плод. Останалите продукти нарича ферментирал плод, и в случай на ябълка, например, това име е ябълки.

Следвайте Life Blog Living на Twitter