søgemaskineoptimering indsende hjemmeside email emhætte

Arkiv for oktober 2011

To forskere fra University of Minho (UM) sparket oprettelsen af øl "et hundrede procent naturlige og håndlavede", et produkt, der snart vil begynde at producere og tjene i restauranten, som vil åbne "meget nær Braga."

"Det er et innovativt koncept i Portugal, som vi mener er levedygtig. I restauranten vil i sig selv have en mini-bryggeri cemAposta procent naturlig, lavet udelukkende med økologisk dyrkede korn. Og det er denne samme øl, der vil blive serveret til kunden, "sagde en af ​​forskerne.

Francisco Pereira forklarede, at øl "er ufiltreret eller indeholder gær, og dermed en kilde til mineraler, vitaminer og stoffer til regulering af vores krop. Har ingen kemikalier eller konserveringsmidler, kan det siges, at det er en øl, der er godt for helbredet, "tilføjede han.

Francisco Pereira åbnes med Philip Apple en virksomhed, der i øjeblikket har en produktionskapacitet på omkring 300 liter øl om måneden. En produktion, der sikrer, udstrømning "inden for få dage", et tegn på "bred accept", at produktet har været på markedet.

Den serveres i flasker på 0,75 liter, med korkpropper, der ligner champagne, at prisen på tre og en halv euro. Hidtil har forskerne udviklet fem typer af øl, med hvede, tysk stil, som har været mere accept. Vi understreger også "belgisk ale", med 10 procent alkohol, hvilket er den stærkeste.

På den modsatte side, den letteste af alle regne tjekkisk pilsner, og den mest egnede til at drikke "afslappet på terrassen." Ud over at sælge på deres restaurant, forskerne også fremspringende distribuere deres øl af markedet. Francisco Pereira og Philip Macieira er ph.d.-studerende i de eksperimentelle løsninger til industrien og bryggeriindustrien.

Via: Science dag

Følg Blog Living Life on Twitter

I denne video specialiserede stykker af oksekød, Istvan Wessel, giver tips om, hvordan man forbereder fine kød for dig at vise dine gæster, at du forstår emnet.

Følg Blog Living Life on Twitter


Jeg har lige læst i kolonnen Lauro Jardim, Radar Online, se, at hr. Marco Maia åbnede dørene til den officielle residens for borgmesterkontoret om natten den 18/10 til en middag arrangeret af Gaucho bænk med repræsentanter fra vinindustrien National.

Gauchos, da Maia, er engageret i lobbyen på brasilianske vinproducenter, der presser på for at få eneleverandør af vine under 2014 VM og 2016 OL. FIFA og IOC er ikke meget fan af idéen.

Følg Blog Living Life on Twitter

Mine venner madlavning er meget god, jeg elsker det. Men der er ikke noget mere ubehageligt end enten stick med hånden ildelugtende hvidløg, fisk, løg og andre fødevarer. Tænker om det jeg lavede en søgning på internettet, hvis der var et produkt at fjerne disse lugte, og fandt dette metal sæbe. Sitet lover at fjerne lugten, prisen er billig, 12,99, fremsat anmodningen og returnere testet efter at have talt med dig. Link> http://j.mp/vifMI3

Webstedet beskrivelse:

  • Denne fantastiske metal sæbe, lavet af rustfrit stål, helt eliminerer lugt fra dine hænder, primært forårsaget af de stærkere løg, fisk, hvidløg og andre stærkt lugtende produkter!
  • Vask dine hænder i 30 sekunder med denne magiske sæbe stål med rindende vand og klar, vil lugte elimineres.
  • Må ikke spørge os, hvordan, men bare bruge denne magiske sæbe i cirka 30 sekunder at fjerne alle lugte. Teorien siger, at lugte elimineres ved evnen af stål katalase oxididação de ansvarlige for sure lugt.
  • Dette produkt aldrig bliver slidt, er at bruge for evigt! Aldrig har svært ved at fjerne ubehagelige lugte som følge af fisk, hvidløg, løg mv. Du kan forberede din mad uden at bekymre dig. Det er den hurtigste og mest effektive måde at fjerne disse ubehagelige lugte. Alle takket være denne sæbe rustfrit stål. Bedst af alt er, at simpelthen bare købe et produkt, der vil vare evigt. Sæbe magic Størrelse: 6,3 x 4,5 x 1.2cm. Pakken indeholder en magisk sæbe rustfrit stål.

Følg Blog Living Life on Twitter

Den Descorchados guide er den førende og mest indflydelsesrige referencepunkter vine fra Argentina og Chile. Den respekterede guide Patricio Tapia valgt i 2012 udgaven de bedste vine, og bloggen leve det liv bringer vinderen af (White Best of Argentina).

Den bedste hvidvin i Argentina var Catena Zapata Chardonnay, Adrianna Vineyard, White Rækker Sten 2009

Patricio Tapia ord:

Si bien puede niveau, el de los Blancos argentinere i al llegue niveau over røde, disse fremskridt en la materia søn spektakulære. Y som prueba, denne imponerende chardonnay hecho por el enorme talent Alejandro Vigil for Catena, en las Heights Gualtallary, en el Valle de Uco. Primero ingenting, aquí hø moralsk vino hecho kridt, ese type asi mineralidad at sådan CuAl i Suena appetitvækkende sige Muy, pero si es es, at det Ustedes buscan Blancos svære, spændte refleksioner af plads. Dette es for Lejos, el mejor blanco yo al mindst probado han Argentina siden pruebo Argentine Vinos.

Følg Blog Living Life on Twitter

Den Descorchados guide er den førende og mest indflydelsesrige referencepunkter vine fra Argentina og Chile. Den respekterede guide Patricio Tapia valgt i 2012 udgaven de bedste vine, og bloggen leve det liv bringer vinderen af den primære kategori (Bedste rødvin fra Argentina).

Den bedste rødvin fra Argentina var Carmelo Patti Malbec 2007.

Patricio Tapia ord:

"Qué quieren que les sige. Son un fan del subtile, tavs, blid Patti trabajo y su trabajo refleja denne malbec, som brønde Vinos det Han hecho. Verticalidad es una definición af denne malbec, el vino, der gennemsyrer i munden dulzor klokke så slemt, at du hace bien es la Mitad del besætte surhedsgrad ganen med tanniner, der y Hacen det være barsk, mangler del generøs karakter goloso muchos argentinske Vinos, pero otro Lado hvorved det un Carlton Plaza alvorlige, en el vino gastronomisk sans adaptabilidad su con la comida. Además, versus frugtsmag søn Rojas, krydret, fast, espacio para la modenhed om synd. Una Cosecha sensationelle uno de los Maestros del malbec i Argentina, 40% af denne el vino fue un año da skaberen tønder primer til sjette brug, da un vingård Perdriel 16 ani. Denne type af vingård y sådan vinificación noget i tienen nuevo, pero es el særskilt resultat. Muy tydelig. "

Følg Blog Living Life on Twitter


Kernel-gruppen afsluttede fusionen startede i oktober 2009, fra den fælles erhvervelse af Almaden Winery med Randon og Lovara familier. Selskabet annoncerede oprettelsen af Fluting Wines S / A, som er moderselskab for alle de udviklinger i koncernen, indsamling egenkapital husholdningernes kerner, Randon og Benedetti / Tecchio.

Fusionen bliver stærkere og parat til at opfylde en stadig mere lovende marked, i det omfang, at Brasilien er inde i et vigtigt øjeblik for økonomisk gruppe vækst. Desuden vil fusionen give større penetration af internationale markeder (i øjeblikket kernerne produkter, der eksporteres til mere end 30 lande). Et mål er at komme til 2020 med 30% af produktionen er bestemt til det internationale marked.

Gruppen er også klar til at ankomme i 2020 med et årligt salg på 500 millioner dollars, konsolidere sin position som en national leder i produktionen af fine vine og mousserende og tager sigte på at være blandt de tre største grupper af vine fra Sydamerika på otte år den virksomhed, der udvikler og markedsføring projekter om året, 20 millioner liter af fine vine og mousserende vine, en million liter cognac og eje 2000 hektar egne vinmarker.

"Jeg er meget glad for, at vores virksomhed, hundredåret vinfremstilling tradition, har været stigende i de senere år og nu med dette vigtige fusion vil få mulighed for at blive en stor virksomhed i verden," siger Darcy Crumb, formand for bestyrelsen selskab.

Gruppen, privatejet, indarbejde fire produktionsvirksomheder i tre brasilianske regioner: Miolo (Valley of the Vineyards / RS), Projekt Seival Estate Winery og Almaden (Kampagne / RS) og Ouro Verde Winery (São Francisco Valley / BA) udover kommercialisering Crumb Wine Group.

I øjeblikket er den nye gruppe har 1200 hektar egne vinmarker, der producerer 12 millioner liter fint og mousserende og 300.000 liter brandy vin, plus en kasse med 650 direkte ansatte. De forventede indtjening for 2011, bør nå US $ 120.000.000.

For at opnå denne sammensmeltning som begyndte i 2009, partnerne hyret PricewaterhouseCoopers, psykolog og konsulent Magda Geyer Ehlers at gøre familiens arv og professionalisering, gaucho Zulmar Neves advokat, økonom Carlos Rossi og regnskabsmæssige rådgiver Adelar Colombo. Fagfolk støttede oprettelsen af den bedste corporate model sigter mod at ruste virksomheden til at fortsætte sin ekspansion plan.

Den Crumb familien stadig den kontrollerende interesse i gruppen, og nu har medlemmer med meget solid erfaring i erhvervslivet. Randon og Lovara familie deltage som vigtige strategiske partnere. Raul Randon er grundlægger af Randon gruppe rangeret blandt de vigtigste i transportsektoren for jordbaserede belastninger, også aktiv i auto dele og bilindustrien systemer, ud over konsortiet og database-tjenester. Den Lovara, husstande Benedetti / Tecchio, Crumb er en partner af lange stående, da købet af Ouro Verde Winery i 2000. 'S Forholdet til Randon familien også er gammel, fra vinfremstilling RAR, startede sammen med kernerne i 2002.

"Vi arbejder hårdt i de sidste to år er begrebet at samle de vingårde, følge eksemplet undervist af forretningsmand Raul Randon. Dette gør det muligt at få muskler til at klare udfordringerne i at konkurrere på markedet forbruger, "siger John Benedetti, et medlem af bestyrelsen.

"Jeg tror stærkt på vinbranchen i Brasilien. Dette er stadig en meget ung industri, og virksomhederne har brug for at have en stærk og godt rustet til at have en vækst, der gør over for den udfordring at udvikle sektoren i fremtiden, "siger Raul Randon, et medlem af bestyrelsen.

Da Adriano kerner, forstander af gruppen, vil fusionen give en række synergier i finansielle, skattespørgsmål, produktion og marked portefølje. "The gruppe vil have tre stærke mærker: Flåede styrke deres koncept af premium vin mærke. Den Terranova med unge og nyskabende koncept, og Almaden mærke vil blive styrket i sit koncept af cost-benefit-forholdet, "siger han.

Den nye model vil også sætte skub i virksomheden til at fortsætte sin vej med stærk vækst i det seneste årti. Før 2000, kernerne indtjente mindre end US $ 1 million, og kom i 2010 med en omsætning på 100 millioner, der vokser 100 gange i 10 år, og har til formål at vokse fem gange i dette årti.

Via: Pressetjenesten - Thais Zanchettin

Følg Blog Living Life on Twitter


Fire af mousserende kerner blev tildelt den 7. brasilianske Sparkling Contest arrangeret af den brasilianske sammenslutning af ønolog. ganharam medalha de ouro, enquanto o recém-lançado Almadén Brut e o Millésime 2009 ficaram com a medalha de prata. Den Cuvée Prestige Bueno 2009, og Demi-sec Terranova vandt guldmedalje, mens den nyligt lancerede Almaden Brut Millesime 2009 og opholdt sig med sølvmedalje.

Resultatet blev offentliggjort den 27. oktober i Garibaldi (RS), efter to dages smagning. 231 etiketter, 70 vingårde blev evalueret. I alt blev 72 priser mousserende, med 49 guldmedalje og 23 Sølvmedalje.

"Denne anerkendelse viser koncernens filosofi at opnå ekspertise i deres produkter, fra grundforskning til den mest udsøgte mousserende," siger Gilberto Simonaggio, vinmager af Valley of the Vineyards projektet.

Følg Blog Living Life on Twitter

Sitet Enoeventos allerede blevet en reference, når vi taler om forskning i vinens verden. Denne gang sammen med russisk Didu udarbejdet en omfattende rapport, lette vores liv, rankeando restauranter mellem Rio de Janeiro og São Paulo, der viser "klart", hvor de bedste priser.

Du må ikke stoppe læsning, der vil du finde de største tilbud og større kede .... klik her>

Følg Blog Living Life on Twitter

Den gastronomiske verden vil være med et øje til Punta Del Este, Uruguay, den 11.-13. november. Byen, som allerede betragtes som den hotteste Latinamerika vil få store navne i denne sektor i løbet af de tre dages arrangement. En udvalgt gruppe af fagfolk og gourmeter vil samles for at præsentere deres bedste kulinariske kreationer og nyde en unik forslag, og innovative til at få.

Deltager i denne anden udgave forskelligt, Mantra Resort Spa & Casino, som udover at blive indsat i det officielle program, bringer satser for dem, der ønsker at opleve begivenheden og få ret til centret vært for hele organisationen. Højdepunktet af festivalen er middagen Uruguay glæder Great American Restauranter, som finder sted på lørdag (12) på Mantra Resort Ballroom. Ali vil internationale ledere af Cedric Vongerichten (Perry Street, NY), Douglas Rodriguez (D. Rodriguez Cuba) og Francois Payard (Payard Patisserie, NY) stå for menuen.

Den daglige, luksus lejlighed til to personer, er fra 250 dollar. Prisen inkluderer morgenmad, velkomstdrink, plus bredbåndsinternet i lejligheden og fælles områder af udvej. Andre forskelle er højdepunktet af HR Concierge Mantra 24, adgang til spa, tennisbane, børneklub, indendørs og udendørs swimmingpool, og en udsøgt europæisk stil casino. Prisen per person til at deltage i hele festivalen er $ 440, alle inkluderet attraktioner, men du kan også købe de gastronomiske begivenheder separat, i henhold til den interesse. En anden forskel er mantraet afhentning og returnering til centrum af Punta Del Este, en gang om dagen, i henhold til tidsplanen for den udvej. For mere information og forbehold ved www.matraresort.com 0800 eller 892,3084. Oplysninger om Punta Mad & Vin hjemmeside ved: www.puntafoodandwine.com .

Tjenesten

Mantra Resort Spa & Casino / Punta Del Este Mad & Vin Festival 2011
Route 10, Stop 48 Jaureguiberry. Av og Ante Milat, La Parra, Punta del Este, Uruguay
Forbehold: 0800 892.3084 -
Periode: 11. to 13 November 2011
Rate: fra USD250 for to personer.

Inkluderer: Morgenmad, velkomstdrink, internet bredbånd i lejligheden og fælles områder af udvej, 24 timers adgang til spa, tennisbane, børneklub, indendørs og udendørs swimmingpool, europæisk stil Casino Concierge, blandt andre .

Site: www.mantraresort.com - www.puntafoodandwine.com

Officiel begivenhed Program - Punta Mad og Vin 2011

November 11 - Fredag
* Velkommen til Punta - 21:30 - Sted: Mantra Resort - $ 60 per person,
12 udenlandske kokke Festival + udvælgelse af de fem bedste Punta

November 12 - Lørdag
* Una Vuelta al Mundo da seks Cocinas - 13:30 - Sted: AGROLAND, GARZÓN - $ 80 per person,
Chefs Mara Salles (SP) + Pablo Gonzalez Conejero (Murcia) + Alejandro Digilio (BsAs) + Douglas Rodriguez (Miami) + Soledad Nardelli (BsAs) + Lucia Sorita (Pueblo Garzon)

* Sunset Drinks & Finger Food - 18t - Sted: Playa VIK - $ 60 per person,
KOKKE: Marcelo Bentancourt (Estancia Vik) + international gæst kok

* Uruguay glæder Great American Restauranter - 21:30 - Lokation: Mantra Resort - $ 140 per person,
Chefs Cedric Vongerichten (Perry Street, NY), Douglas Rodriguez (D. Rodriguez Cuba) og Francois Payard (Payard Patisserie, NY)

13 November - Søndag -
* Siete Fuegos af Francis Mallmann - 13H - Lokation: Pueblo Garzon - $ 100 per person,
Chef Francis Mallmann

Via: ParanaShop

Følg Blog Living Life on Twitter