Оптимизация за търсачки представя уебсайт имейл аспиратор

Архив за октомври, 2011

Двама изследователи от Университета в Миньо (UM) изхвърлен в създаването на бира "сто процента естествен и ръчно изработени," продукт, който скоро ще се произвеждат и служи в ресторант, който ще се отвори "много близо до Braga."

"Това е новаторска концепция в Португалия, които смятаме, че е жизнеспособна. В ресторанта се ще има мини-пивоварна cemAposta процента естествени, направени изключително от органично отгледани зърнени култури. И това е същата тази бира, която ще се връчва на клиента ", казва един от изследователите.

Francisco Pereira обясни бира "е нефилтрирана, или съдържа дрожди, като по този начин източник на минерали, витамини и съединения за регулиране на нашия организъм. Има без химикали и консерванти, може да се каже, че това е бира, която е добра за здравето ", добави той.

Francisco Pereira отвори с Philip Macieira компания, която в момента има производствен капацитет от около 300 литра бира на месец. Постановка, която осигурява нейното изцедени "до няколко дни", в знак на "широко приемане", че продуктът е на пазара.

Тя се сервира в бутилки от 0,75 литра, с коркови тапи, подобни на шампанско, цената на три и половина евро. До сега, учените са разработили пет вида бира, и пшеница немски стил, който е бил най-любимци. Ние също така подчертават "белгийската бира" с 10 процента алкохол, който е най-силният.

От другата страна, фигура Чехия Pilsner, най-лекият от всички и най-годна за пиене "отпусна на терасата." Освен продажба в техните ресторанти, учените също така планира да разпространяват своите бири на пазара. Francisco Pereira и Philip Macieira са докторанти решения за производствени експерименти и пивоварна промишленост.

Via: Science Днес

Следвайте Life Blog Living на Twitter

В това видео съкращения специализирани говеждо месо, Ищван Весел, дава съвети за това как да се подготвят основните меса, за да покажете на гостите си, че сте разбрали въпроса.

Следвайте Life Blog Living на Twitter


Четох в колоната Лауро Jardim Radar Online, виж, че г-н Marco Maia отвори вратите на официалната резиденция на кмета на Пловдив в нощта на 18/10 за вечеря, организирана от Gaucho пейка с представители на лозаро-винарската промишленост National.

На Gauchos, като Maia, са ангажирани във фоайето на бразилските винопроизводители, които са належащи за да имат изключителен доставчик на вина по време на World Cup 2014 и 2016 Олимпийските игри. ФИФА и МОК там не са големи фенове на идеята.

Следвайте Life Blog Living на Twitter

Мои приятели готвене е много добро, аз го обичам. Но няма нищо по-неприятно, отколкото искате да запазите страна миришещи на чесън, риба, лук и други храни. Мисля си за това, което направих за търсене в интернет, ако не е продукт за премахване на тези миризми, и е установено, този метал сапун. Мястото обещава да премахне миризмата, цената е евтина, 12.99, направил искането, и след това tested'll се свържем с вас. Линк> http://j.mp/vifMI3

Описание на сайта:

  • Тази невероятна сапун метал, изработени от неръждаема стомана, напълно елиминира миризми от ръцете си, причинено главно от по-силните лук, риба, чесън и други силно миришещи продукти!
  • Измийте ръцете си за 30 секунди със сапун това вълшебно стомана с течаща вода и готово, миризми ще бъдат премахнати.
  • Не ни питайте как, но просто използвайте тази магия сапун за около 30 секунди, за да се премахнат всички неприятни миризми. Теорията казва, че миризмата се елиминират чрез способността на стомана катализират oxididação киселини, отговорни за миризми.
  • Този продукт никога не износва, е да се използва завинаги! Никога не изпитват трудности при премахването неприятни миризми, произтичащи от риба, чесън, лук и др. Можете да си приготвите храни, без да се тревожи. Това е най-бързият и най-ефективният начин да се премахнат тези неприятни миризми. Всички благодарение на този сапун от неръждаема стомана. Най-хубавото е, че просто си купя един продукт, който ще трае вечно. Сапун магия Размер: 6.3 х 4.5 х 1.2 cm. Пакетът съдържа магически сапун от неръждаема стомана.

Следвайте Life Blog Living на Twitter

Ръководството Descorchados е най-големите и най-влиятелните вина бенчмарк от Аржентина и Чили. Уважаваният употреба Патрисио Tapia избиран в 2012 Издание на най-добрите вина и блог Жилищна живот носи категория победител (Best White Аржентина).

Най-доброто бяло вино на Аржентина беше Catena Zapata Шардоне, Adrianna Vineyard, бели камъчета 2009 Редове

Патрисио Тапиа думи:

Si Bien puede това ниво ел де лос балет аржентинците в llegue ниво на Ал SUS червени, тези постижения ен ла Материя син грандиозно. Y като prueba, този впечатляващ шардоне Hecho POR ел огромен талант Alejandro Vigil за Catena, BG Лас височини Gualtallary, BG El Valle де Uco. Primero нищо, Aqui сено морална Vino Hecho тебешир, ESE тип mineralidad че Аси като cual в suena апетитни кажа Muy, Pero SI ES ES че ustedes buscan балет тежки, напрегнати отражения на място. Това ове за lejos, ел Mejor Blanco йо Ал-малко той probado Аржентина, тъй като аржентинските Vinos pruebo.

Следвайте Life Blog Living на Twitter

Ръководството Descorchados е най-големите и най-влиятелните вина бенчмарк от Аржентина и Чили. Уважаваният употреба Патрисио Tapia избиран в 2012 Издание на най-добрите вина и блог Жилищна живот носи носител на основната категория (Best Red Wine на Аржентина).

Най-доброто червено вино на Аржентина беше Carmelo Patti Malbec 2007.

Патрисио Тапиа думи:

"Ке quieren Que ле кажа. Син на ООН фен дел Trabajo коварен, мълчалив, нежна Patti Malbec refleja този Y Su Trabajo, като кладенци Vinos го хан Hecho. Una definición на този Малбек verticalidad ове, ел Vino, който завзема цялата си разширен отвор dulzor че лошо, че Hace Bien ES заемат ла mitad дел небцето с танини киселинност у че Hacen бъде строг, липсва дел щедър характер на goloso muchos Аржентина Vinos, Pero Otro Lado които convierte EN ООН Vino сериозно, гастрономически смисъл ен ел Су adaptabilidad Con La comida. ADEMAS, син суспензии аромати на плодове Рохас, especiadas, сигурна, Espacio грях за него на падежа. Una cosecha сензационно UNO де лос майстори дел Малбек в Аржентина, 40% от тази El Vino създадена от FUE ООН барела Año EN грунд за шеста употреба, тъй като ООН лозето на Perdriel 16 años. Този тип лозето като нещо у vinificación в Tienen нуево, Pero ES ел различен резултат. Muy различни. "

Следвайте Life Blog Living на Twitter


The Kernel Group приключи сливането започна през октомври 2009 г., от съвместно придобиване на Winery Almaden със семействата и Randon Lovara. Компанията обяви създаването на навълняване Вина S / A, която е майка на всички проекти на групата, която обединява интересите на семействата Кръмб, Randon и Бенедети / Tecchio.

Сливането прави групата по-силна и готова да служи на пазара все по-обещаващи, тъй като Бразилия преживява период на голям икономически растеж. В допълнение, сливането ще осигури по-голяма проникване на международните пазари (в момента ядки продукти се изнасят в над 30 страни). Една от целите е да се получи до 2020 г. с 30% от производството за международния пазар.

Групата се готви да пристигне през 2020 г. с годишни приходи от САЩ $ 500.0 милиона, като консолидира позицията си на национален лидер в производството на вина и пенливи и има за цел да бъде сред трите най-големи групи на вина от Южна Америка за осем години, компанията проектира разработване и внедряване на една година, 20 милиона литра на изискани вина и пенливи, един милион литра ракия и е собственик на 2000 хектара от собствени лозя.

"Аз съм много доволен, че нашата компания, традицията стогодишнината винопроизводство, се увеличава през последните години и сега с този важен сливането ще имат възможност да се превърне в основна глобална компания", каза Дарси Кръмб, председател на Управителния съвет компанията.

Групата, тясно проведе интегрира четири производствени компании в три бразилски региони: Винарна ядки (Долината на Лозя / RS), Project Seival Estate Winery и Almaden (Кампания / RS) и Ouro Verde Winery (São Francisco Valley / BA) в допълнение към комерсиализация Кръмб Wine Group.

В момента, новата група има 1200 хектара собствени лозя, произвеждащи 12 милиона литра на изискани вина и пенливи и 300 000 литра ракия и кутия от 650 преки служители. Приходите прогноза за 2011 г. се очаква да достигне САЩ $ 120 милиона.

За да се постигне това сливане, което започна през 2009 г., партньорите наел PricewaterhouseCoopers, психолог и консултант Magda Гайер Ehlers на професионализацията и семейната приемственост, адвокатът Gaucho Zulmar Neves, икономист Carlos Rossi и счетоводни съветник Adelar Colombo. Специалисти подкрепи създаването на най-добрия корпоративен модел с цел подготовката на дружеството да продължи своя план за експанзия.

Семейството Кръмб остава контролиращия съдружник на групата и сега е имало много силни партньори в света на бизнеса. Семейството Randon и Lovara влиза като важни стратегически партньори. Raul Randon е основател на групата Randon, са сред най-важен сектор за товари земята, активна и в областта на авто части и автомобилни системи и услуги и банков консорциум. The Lovara, на домакинствата Бенедети / Tecchio, е партньор на дългогодишните ядки, тъй като придобиването на Ouro Verde Winery през 2000 година. Връзката със семейството Randon е вече стар, от винарските RAR, инициирана във връзка с ядки от 2002.

"Ние работим усилено през последните две години концепцията за сливане на винарни, следвайки примера научени от бизнесмен Раул Randon. Това дава възможност да натрупате мускули, за да посрещне предизвикателствата на конкуриращи се в потребителския пазар ", заяви Джон Бенедети, член на Съвета на директорите.

"Силно вярвам в лозаро-винарския бизнес в Бразилия. Това все още е много млада индустрия и компаниите трябва да имат силни и добре подготвени да има растеж, което прави посрещнем предизвикателството на развитието на този сектор в бъдеще ", казва Раул Randon, член на Съвета на директорите.

Както Adriano Кръмб, началник на група, сливането ще предостави редица взаимодействие по въпроси, финансовата, данъчната, производството и пазарния портфейл. "Групата ще има три силни марки: на Kernel засили вашата марка вино премия концепция. The Terranova, с млад и иновативна концепция, и на марката ще бъде засилено Almaden концепцията им за разходи-ползи ", казва той.

Новият модел ще даде тласък на компанията да продължи пътя си на силен растеж през последното десетилетие. Преди 2000 г. ядките печели по-малко от САЩ $ 1 милион дойде през 2010 г. с приходи от 100 милиона, които растат 100 пъти за 10 години, и възнамерява да расте пет пъти през това десетилетие.

Via: Office Press - Таис Zanchettin

Следвайте Life Blog Living на Twitter


Четири пенливи ядки бяха наградени на 7-ия бразилски газирани Contest, проведено от бразилската асоциация на винопроизводство. ganharam medalha de ouro, enquanto o recém-lançado Almadén Brut eo Millésime 2009 ficaram com a medalha de prata. The Кюве Престиж 2009 Bueno Terranova и Demi-сек спечели златен медал, а наскоро стартира Almaden Brut Millésime 2009 г. и остана със сребърен медал.

Резултатът бе обявен на 27 октомври в Garibaldi (RS), след два дни на дегустация. Ние оценихме 231 етикети от 70 изби. Общо 72 награди бяха пенливо, 49 със златен медал и 23 Сребърен медал.

"Това признание показва философията на групата постигане на върхови постижения в своите продукти, от основно значение за най-изтънчения пенливи", казва Gilberto Simonaggio, винопроизводителя проект Долината на лозята.

Следвайте Life Blog Living на Twitter

Сайтът Enoeventos вече се превърне в пример, когато говорим за научни изследвания в света на виното. Този път заедно с руския Didu изготвен обширен доклад, улеснява живота ни, на ресторанти rankeando между Рио де Жанейро и Сао Пауло, показваща "ясно", където най-добрите цени.

Не спирайте да четете, там ще намерите най-големите сделки и по-отегчени .... кликнете тук> http://j.mp/tQnluU

Следвайте Life Blog Living на Twitter

В света на гастрономията ще бъде с едно око към Пунта дел Есте, Уругвай, на от 11 до 13 ноември. Градът, който вече се счита най-горещата Латинска Америка, ще бъде домакин на големи имена в този сектор през три-дневно събитие. A избрана група от професионалисти и любители на кулинарното изкуство ще се съберат, за да покажат най-добрите си кулинарни творения и да се насладят на уникално предложение и новаторски за няколко.

Участва в това второ издание по различен начин, Spa Mantra Resort & Casino, че освен да се включи в официалната програма, носи ставки за тези, които искат да изпитат на събитието и да нощуват в центъра на цялата организация. Кулминацията на фестивала е вечеря Уругвай приветства Great American Restaurants, който се провежда в събота (12) в Ballroom Mantra Resort. Ali, международни готвачи като Cedric Vongerichten (Perry Street, Ню Йорк), Дъглас Родригес (D. Rodriguez Куба) и Francois Payard (Payard Patisserie, NY) ще отговаря на менюто.

Един ден в луксозен апартамент за двама души, е от $ 250 души. Цената включва закуска, напитка за добре дошли, както и широколентов достъп до интернет в апартамента и общите части на комплекса. Други разлики са гвоздеят на Mantra Concierge 24-часов достъп до СПА център, тенис корт, детски клуб, открит и закрит, плюс стилен европейски стил казино. Цена на човек да присъства на фестивала е $ 440, с включени всички забележителности, обаче, можете да закупите на гастрономически събития поотделно, според интерес. Друга разлика е Mantra вземат и върнат в центъра на Punta Del Este, веднъж на ден, в съответствие с графика на курорта. За повече информация и резервации от www.matraresort.com 892.3084 или 0800. Детайли за Punta храните & Вино Уебсайт от: www.puntafoodandwine.com .

Услуга

Mantra Resort Spa & Casino / Punta Del Este храните & Wine Festival 2011
Route 10, Stop 48, Jaureguiberry. Av и Ante Milat, La Parra, Punta Del Este, Uruguay
За резервации: 0800 892.3084 -
Периода от 11 to 13 ноември, 2011
Оценка: от USD250 за двама души.

Включва: закуска, напитка за добре дошли, широколентов достъп до интернет в апартамента и общите части на Concierge Resort 24-часов достъп до СПА центъра, тенис корт, детски клуб, открит и закрит, европейски стил, казино, между другото .

Site: www.mantraresort.com - www.puntafoodandwine.com

Официален Event График - Punta храна и вино 2011

11 ноември - петък
* Добре дошли в Punta - 21:30 - Място: Mantra Resort - $ 60 на човек
12 чуждестранни готвачи Festival + селекция от най-добрите пет Punta

12 ноември - събота
* Una Vuelta Ал Mundo EN Шест Cocinas - 13:30 - Местожителство: Agroland, Гарсон - $ 80 на човек
Chefs Mara Салес (SP) + Pablo Gonzalez Conejero (Мурсия) + Alejandro Digilio (BsAs) + Дъглас Родригес (Miami) + Соледад Нардели (BsAs) + Lucia Sorita (Pueblo Garzon)

* Сънсет напитки и леки храни - 18 часа - Място: PLAYA ВИК - $ 60 на човек
CHEFS: Marcelo Bentancourt (Estancia Vik) + международен гост готвач

* Уругвай приветства Great American Ресторанти - 21:30 - Местожителство: Mantra Resort - $ 140 на човек
Chefs Cedric Vongerichten (Perry Street, Ню Йорк), Дъглас Родригес (D. Rodriguez Куба) и Francois Payard (Payard Patisserie, NY)

13 ноември - неделя -
* Siete Fuegos от Франсис Mallmann - 13h - Местоположение: Pueblo Garzon - $ 100 на човек
Chef Francis Mallmann

Via: ParanaShop

Следвайте Life Blog Living на Twitter