optimització de motors de cerca que presenti lloc web Email Extractor

Arxiu per a agost de 2011


El esdeveniment
e Itaipava , de 15 a 25 de setembro, nos bares, restaurantes e hotéis participantes para degustação de vinhos nacionais e importados. que es troba en la seva tercera edició integra Petrópolis, Arara Itaipava i del 15 al 25 de setembre a bars, restaurants i hotels participants de tast de vins nacionals i importats. Amb diferents especialitats gastronòmiques restaurants i hotels participants en l'esdeveniment, que van des de la menjar japonès de la cuina italiana, ha de servir als seus clients amb targetes de vi a un preu per sota del mercat. Els tasts es realitzen a discreció de cada casa, però hauran preu per persona fixa, almenys tres etiquetes per a ser servit i veure almenys un aperitiu. El president de Abrasel a Petrópolis i propietari del restaurant Log, Luiz Fernando Vidal diu que un esdeveniment com aquest pot aportar avenços per al sector. "La Setmana del Vi Serra juga un important paper de les associacions, quan els restaurants s'uneixen, intercanviar idees i ajuden a promoure la destinació turística", va dir Vidal.

Via: Hotels Revista

Seguiu el Blog vida de vida a Twitter


, que alguns blogueiros vão elaborar e um irá assinar o vinho da amostra vencedora para Edição Especial da bodega. Així és els meus amics, Susana Balbo de Celler Domini del Plata va anunciar dilluns al final d'una altra tast virtual en Bar de vins , alguns bloggers desenvoluparan i signaran el vi de la mostra guanyadora de l'edició especial del celler.

Com funcionarà? , uma proveta e uma pipeta . Alguns bloggers brasilers rebran a casa un kit enòleg amb mostres de 5 vins varietals i els instruments per a la preparació d'un tall de 1 vas de precipitats i una pipeta . A partir d'aquí cada eno-blogger haurà de preparar un vi barrejant mostres i arribar a un vi de tall que és la millor. Les mostres preparades seran enviats directament a l'Argentina on el molt Susana provarà tots cecs i triar la millor.

El guanyador viatjarà a Mendoza on al costat de Susana signarà el treball i portar a casa 5 caixes de vi de regal. La producció es comercialitzarà al Brasil com una edició especial !!! No és una meravella !!!

El bloc de la vida viva participar i espero que la meva mostra és aprovada pel Susana!

Seguiu el Blog vida de vida a Twitter


Al Brasil, se sap poc sobre els vins de taula i per tant no està en l'hàbit d'oferir en aquest moment. Però l'etiqueta ideals que ofereix gran final que mereix un sopar aquí, és gairebé sempre: Sol·licitar dolça que acaba el sopar, suspès pel vi. "Al voltant del 90% de la gent no sap que els vins poden ser socis postres", calcula el sommelier Dionisio Keys, Fasano Al Mare, a Rio de Janeiro. No només pot. Hi ha una categoria especialment dissenyada per a aquesta funció. Els anomenats vins de postres són més dolces que altres. Poden ser de color vermell, blanc o sense gas, amb cos o de la llum, més o menys àcida, enriquida o no, edat o joves. "És un molt ampli i variat univers dels consumidors començar a explorar", diu el sommelier Eliana Araujo, integrant el consell de Casa i l'Alimentació. I enmig de tanta diversitat, la idea és triar el vi que millor s'adapti a cada dolç, tal com ho fa amb plats salats.

La tasca no és fàcil. "Fins i tot els que saben shows vi, mostra fins reticents a temps de demanar que acompanyarà unes postres", diu Dionís. Professor de begudes curs gastronomia a la Universitat Anhembi Morumbi a São Paulo, Susan Jhun dóna un consell per a aquells que volen aventura: "Una regla bàsica és que el vi ha de ser més dolç que les postres." Al Brasil, on els objectes valuosos tendeixen a portar les dosis de sucre, la premissa no sempre es pot aplicar. D'acord, hi ha altres formes d'harmonitzar entre si. És important destacar que, segons el professor, està buscant un equilibri entre els dos: el vi mai ha de dominar i sotmetre les postres, i viceversa. "L'ideal seria que, quan s'uneixen, els dos són capaços de millorar el sabor dels altres", diu ella. I un exemple: "Si odoce és lleu, omelhoréqueovinho també ser".

A més de la dolçor i lleugeresa, s'ha de tenir en compte l'ingredient principal. "Si les postres és la pinya, puc recomanar un vi que també té notes aromàtiques de cítrics", diu Dionís. En la seva harmonització, però, els experts no només ha d'utilitzar el criteri de similitud. A vegades recórrer a contrastar. "Llavors el que es busca és mitigar certa característica dolç com el vi. Per exemple, si és més àcid, pot mitigar l'excés de greix ", diu Suzana.

Per inspirar, Dionisio suggereix en aquest informe dolços per als vins elaborats per Mara Mello, nom de fantasia de Són Paulo pastisseria. Abans, descobrir una mica sobre els principals "famílies".

Passió sagú fruites amb fruits vermells es combinen amb ...

Dolços amb fruites, especialment els cítrics o el sabor més àcid, necessiten un moscato d'Asti, lleugerament escumós, o un raïm moscatell escumós. Una alternativa és un demi sec xampany. d'acord a les tecles de Dionysos sommelier, la seva acidesa establir un "diàleg constructiu" menjar fruites, destacant els seus sabors.

suggeriments: baumes moscatell de Venise (França), moscato d'Asti la rosa selvàtica 2008 (Itàlia) i Muscat alba (Brasil).

servir com: temperatura d'entre 6 i 8 graus. Podria ser en una flauta o champgne coupé, aquest model amb la boca, igual a les ulleres de l'àvia. aquest tipus de vidre, el gas es dispersa logotip, destacant les aromes i la dolçor de la beguda.


Crème brûlée coincideix amb ...

Dolços cremosos i lletoses van casar especialment amb la collita tardana o Sauternes. Dolç i afruitat, vins generosos, però menys alcohòlic que un xerès o port. Aquesta característica fa que no submetamo gust suau d'aquest tipus de postres.

suggeriments: castell francès la Floret 2000 Sauternes i finals de la collita 2006 de la vall de Lontué amb raïm sauvignon blanc. o aurora nacional collita tardana.

com servir: got de vi blanc a la temperatura entre els 7 i 9 graus, la qual cosa posa en relleu la seva acidesa.

Ous nevats es combinen amb ...

Bombons amb ous tendeixen a tenir dolçor molt agut. harmonitzar per contra, les tecles Dionysos sommelier suggereix un vi no tan dolç, però amb la suficient personalitat com un xerès sud de blanc d'Espanya o fins i tot un vi de fusta seca, Portugal. per similitud, l'opció seria un blanc collita tardana o Sauternes. són vins dolços, però amb acidesa suficient per equilibrar les postres de sucre.

suggeriments: HMBorges fusta seca (Portugal) i Echeverría collita a finals de 2005 (Xile).

servir com: la fusta es pot servir entre 14 i 16 graus, degustació de vidre - que més petit (altura 100 mm), que funciona com un comodí per a vins de postres. ia la fi de la collita (i els sauternes) en copes de vi blanc, d'entre 7 i 9 graus.

Moscato d'Asti, Asti spumanti i brillant moscatell Els dos primers es produeixen a la regió d'Asti de Piemont, Itàlia. El tercer es fa en altres llocs, fins i tot al Brasil, amb la mateixa raïm (Moscato) i el mètode de ASTI (una sola fermentació, no tant bona part de escumós). L'enòleg - cap de l'Estat Aurora Celler, Nauru Morbini, afirma que està guanyant la brasilera, encara que no s'utilitza només com un vi de postres. "El 2009, les vendes van augmentar en un 20%", diu Nauru, que considera versàtil. "És gairebé un comodí." Tot aquest grup és afruitat, té bona acidesa i dolçor suau. Maridatge: fruites i dolços amb fruites.

vins finals de la collita són de collita tardana. "S'espera que els raïms maduren fins que gairebé es passarà a recollir", diu Nauru. Tenir acidesa suficient per contrastar amb el greix i major estrutura.Harmonização: postres també consagrats, com els dolços de llet, la nata, la llet condensada o de coco.

Passitos Fet amb deshidratada i convertides en panses. Ells són molt dolços.
Maridatge: lletosa i delícies cremoses.

Sauternes Blanca la regió francesa del mateix nom, on les vinyes pateixen l'acció del fong Botrytis cinerea, que fa que la closca porosa, provocant que el raïm perden aigua. Per tant, augmenta el contingut de sucre natural. "Botritizadas" es diuen vi.
Joc: flams i dolços més "pesats" - en forma de cremes, per exemple.

Fortificada fermentació s'atura per addició d'aiguardent de raïm, que fa que el vi alcohòlic (fins a 23 GL, uns pocs graus "fort" que la mitjana). Pot ser envellit durant molts anys. Els més coneguts són el Porto, de Portugal, Jerez (xerès o, o Sherry), espanyol, i Marsala, Itàlia. Però hi ha altres. "Destaco el Tannat fortificada produïda a Uruguai amb la mateixa tècnica de Porto. Comercialment conegut com licor de tannat, té una gran concentració de tanins i fruita negre i notes d'espècies, "el sommelier Eliana.
Maridatge: dolç amb fruits secs (figues, dàtils) i oleaginoses (nous, nous), o xocolata.

Vin Doux Naturel El VDN es produeixen al sud-est de França amb Moscato i Grenache. En cas de ser begut encara jove i refredats. Maridatge: xocolata.

  • Andrea text Ciaffone i Dagmar Serpa

Via: Revista Casa Jardí

Seguiu el Blog vida de vida a Twitter

21 de setembre (dimecres), el Decanter importació serà la promoció d'una altra degustació a Vitória-ES. Aquesta vegada, que estarà aquí Celler Colomé és l'un dels grans noms de la producció vitivinícola d'Argentina i el món. El director d'exportació de vins Marcelo Maizelman serà present el sopar líder, amb cinc etiquetes, que seran harmonitzades amb diversos talls de carn a la graella Minuano.

; Les seves vinyes estan situats a la zona alta de les Valls Calchaquíes consideren la superfície de vinya de major altura en el món entre 2300 i 3111 metres d'altitud; lluny del soroll urbà; i molt a prop de la immensitat del cel i el sol.

4 Resorts: La Brava (1.750 m) a Cafayate, Colomé (2300 m), els vinyes es troben al voltant del Celler, L'Arenal (2.700 m) i l'altura màxima (3.111 m)), aquests últims 2 a la regió de Payogasta-Salta. L'altitud impacta positivament la qualitat del raïm, ja que com més gran sigui l'altitud, major serà l'exposició als raigs ultraviolats ocasionats pel moment es concentra en major mesura que en altres parts o zones amb el nivell més baix del mar. El raïm per protegir-se de la vinya produeix una pell més gruixuda i fosca que d'aquesta manera dóna més força als vins, els colors, aromes i sabors. D'altra banda, durant el procés, les quantitats més grans es generen a la pell de les antocianines de raïm que són els components que proporcionen propietats antioxidants al vi beneficiós per a la salut. En la nostra vall aquest efecte és poder, perquè el cel és diàfan i net afavorint una major intensitat solar. Finalment el buit tèrmic manifesta en les nits càlides, dies assolellats i frescos en condicions de baixa temperatura que oscil·la entre 20 ° C entre el màxim i el mínim en un dia; facilitar un desenvolupament homogeni i equilibrat de sucres, polifenols, àcids, colorants i sabors. Resultat final: famosos vins d'alçada amb gran concentració i l'equilibri.

Heights en el món de les regions vinícoles


PRÀCTICA agroecològiques

El procediment que es realitza a la vinya assegura la salut del sòl i les plantes; buscant oferir una alimentació sana i equilibrada per a la vinya. Tota la comunitat i els habitants de Colomé participen en harmonia en aquest ecosistema, enriquint. Les nostres pràctiques són agro-ecològica i consisteixen en:

La fertilització del sòl mitjançant adobs orgànics (compost i fems) que produïm en la nostra granja i jardí.

L'aplicació de preparats biodinàmics; substància portadora no només materials orgànics, sinó també forces i energies que estimulen els processos vitals a terra ia la planta. Energia que també transfereix a dotant amb el medi ambient sentit místic que ofereix Colomé.

Incorporem una antiga visió del món de la gestió agrícola. Programació de les tasques de camp d'acord amb les fases de la lluna, el sol i els planetes que va influir directament en els moviments dels fluids de la planta; facilitar un creixement més harmònic de la vinya.

El resultat desitjat és mantenir vinya equilibrada al llarg dels anys i assolir una fruita sana, concentrades en aromes, sabors i polifenols, que ens donarà vins intensos, equilibrats i molt complexes.

Seguiu el Blog vida de vida a Twitter

Qui participarà en la tercera Reunió Internacional del Vi a la pedra blava aquest any tindrà l'oportunitat de conèixer a un gran projecte a Xile. Es tracta de la Coneix els millors productors de vi en la mateixa caixa, per primera vegada, els enòlegs Ignacio Recabarren, Aurelio Montes, Marcelo Retamal, Marcelo Papa, Adolfo Hurtado, Cecilia Torres, Pablo Morandé, Álvaro Espinoza, Enrique Tirado i Andrés Ilabaca. L'objectiu és celebrar el bicentenari i la millor collita de Xile per especial Cabernet Sauvignon, l'Alt Maipo (2007). La imatge de dalt Barack Obama amb el president Piñera de Xile Sebastán donar la benedicció en ampolles REBUTS!

La importació de ven exclusivament aquesta col·lecció sense precedents. Preu: £ 4,500.

Seguiu el Blog vida de vida a Twitter


Singapore Airlines, un dels més luxosos d'aerolínies al món, servirà al setembre els Sauternes premium Château CADELL 2009. Aquest serà el primer vi blanc dolç, també conegut com a postres o aperitiu, per introduir la lletra que l'empresa ofereix als seus passatgers.

L'etiqueta va ser qualificat com un top Deuxième Grand Cru Classe en 1885, que es refereix als millors vins que es produeixen a la regió de Bordeus, coneguda per la seva tradició de produir vins de qualitat.

El consultor de vins a Singapore Airlines, Steven Spurrier, explica que "Château Puppy és un vi de color groc daurat amb aroma floral que conté fruita d'estiu blanc amb un toc de cítrics i mel. Les notes de mel romanen al paladar, el que garanteix un sabor suau dolç i una lleugera acidesa natural, que ajuda a mantenir l'equilibri. Cada glop és una revelació de plaer ".

A més d'aquesta nova etiqueta, els passatgers dels Banys i la primera classe tenen a la seva disposició una selecció internacional de cerveses i licors, opcions de còctels amb o sense alcohol i dues exquisit xampany, el Dom Perignon i Krug Grande Cuvée el, a més de carta de vins tradicional.

Especificacions sobre el vi: Nom: 2009 Château Puppy, Sauternes | País d'origen: França | Regió: Sauternes, al departament de Gironda, a la regió de Bordeus | tipus de raïm: 60% Semillon, Sauvignon 36%, 4% i classificació MuscadelleApelação: Deuxième Cru Classe 1855, Sauternes

Singapore Airlines- Fundada el 1947, Singapore Airlines és un dels més luxosos d'aerolínies i recompensat al món, amb operacions en 64 destinacions i 35 països, entre ells Brasil. | Www.singaporeair.com.

Via: Factor Revista

Seguiu el Blog vida de vida a Twitter

Per ser excusat la majoria dels vegetarians bona carn per a mi és insubstituïble. Per a vostès que tenen dificultat de definir el que és un lloc ideal per demanar la preparació de la seva carn al restaurant, et suggereixo que imprimir això i mantenir a la cartera.

Via: Comercialització Cuina

Seguiu el Blog vida de vida a Twitter

Bé els meus amics, cada dia crec més en aquesta harmonització entre el vi i la música. Les sensacions que la música em transmet és el mateix que l'acte de degustació d'un bon vi. Ara mateix estic al porxo de casa meva escoltant Van Halen i gaudir d'aquesta bella xilena del vi de la collita 2003, amb un increïble plaer ... Jo no podia deixar de parlar d'això amb vostè.

Valoració personal: ST (90)

A la copa de vi mostra la llum visual tan, aromes complexos, el mentol, el torrat, pruna, cedre i espècies mil. En boca és rodó, tanins polits llestos, cos mitjà, van confirmar el nas amb intensitat mitjana final. Certament, en el seu temps, en no tenir una vida més llarga a l'ampolla.

Xile - Cabernet Sauvignon - 14% alc

Seguiu el Blog vida de vida a Twitter


El Importador Cantú, en col·laboració amb la WineBar es realitza avui 29 d'agost a les 20:00 hores, una exclusiva tast virtual web per canal WineBar a Facebook . El tast serà dirigit per l'enòleg argentí Susana Balbo, juntament amb Alejandro i Daniel Fredes penjadors, directament del celler Domini del Plata a Argentina.

El vi provat és el Domini del Plata Cabernet Sauvignon essencial / Malbec. Qui no té aquest vi també pot participar enviant preguntes i respondre a les preguntes. Daniel penjadors advertit avui al seu bloc de que tindrem sorpreses fresc allà.

Seguiu el Blog vida de vida a Twitter


Per a aquells que encara no coneixen la fil·loxera, la fil·loxera vastatrix Fil·loxera, Viteus vitifolii o simplement fil·loxera és un tipus de pugó, la grandària varia de 0,3 mm a 3 mm de longitud, d'acord a l'etapa del seu cicle de vida complexa. Aquesta plaga ataca diverses parts de la vinya en diferents èpoques de l'any. El pugó destrueix les fulles (que són de color groc i cauen prematurament), reduint la seva capacitat de fer la fotosíntesi. Però el que normalment mata a l'atac dels insectes és a les seves arrels, que són aspirades pels pugons. Per tant, les ferides obertes experimenten l'acció dels fongs que produeixen podridura - la veritable causa de la mort de la vinya.

L'atac de la plaga a Europa va passar d'una manera similar a les epidèmies portades pels navegants espanyols a les seves colònies americanes. Pobles aborígens van ser delmats pel virus inofensiu Europea. És essencial comprendre el context en què es van donar a la fil·loxera. A la fi del segle XIX, l'economia europea es va veure impulsat pel vi: no menys del 80% de la població d'Itàlia van viure directament o indirectament d'ell. A França, el 20% dels ingressos de l'Estat va provenir de fermentat i el 30% de la gent va treballar directament amb el producte. A Portugal, el vi de Porto va ser tema número u en la balança comercial del país ... segueix llegint ... .

L'única regió d'Europa que va resistir Filorexera era Collars a Portugal:

La connexió collarets al vi es perd en el temps, però no hi ha coneixement que en el moment de l'ocupació romana ja ha fet el vi en aquesta regió, més tard, en 1230, el rei Alfons III, va donar la terra als nobles previst implementar el cultiu la vinya.

Collarets La regió es va fer famós a la fi del segle XIX, més precisament en 1865, quan es va ensorrar sobre la viticultura mundial la seva major amenaça, la fil·loxera. Aquest petit insecte de les Amèriques, va començar a cobrar vida a Europa quan la durada del viatge es va reduir a causa de la introducció de les màquines de vapor en els vaixells.

Curiosament, les vinyes de la regió de Colares van ser els que es van resistir a la fil·loxera, ja que l'insecte ataca l'arrel de les vinyes i no es propaga en terrenys de sorra, a causa de la profunditat de les arrels, que de vegades va arribar a 8 metres.

A tot Europa, excepte en aquesta regió va començar a utilitzar les plantes Americans (resistents a insectes), empeltats amb varietats europees.

En les vinyes d'aquesta regió, s'utilitzen estacades de canya per protegir els vents marítims, donada la proximitat del mar. Les característiques del terreny i el microclima de la regió, on les diferències de temperatura entre l'hivern i l'estiu no superen els deu graus centígrads, no permeten un alt grau i li donen un sabor únic.

El vi produït a la terra sorrenca és els famosos collarets pis de sorra vi, té el dret al nom "DOC-PENDENT" i Ramisco casta en vermell i Malvasia en blanc, és menyspreable 80%.

Les vinyes plantades en sòls argilosos, donen origen al vi "Regeixo Ground", que té el dret a la denominació "Regional d'Extremadura".

Cerca Font: j, Baeta i Celler Revista

Seguiu el Blog vida de vida a Twitter