iskalnik optimizacija predloži spletne strani Email Extractor

Arhiv za julij, 2011


Vinarstvo Perini v Farrukhabad (RS), začenja brez primere partnerstva z vinom v Osaki, priznanega nacionalnega omrežja japonske kuhinje: Osaka Sushi vina. Pijača je bil posebej zasnovan za uskladitev s eksotične jedi na osnovi rib in kompleksne arome, kot so sveže ribe, različnih tekstur, posebne omake in suši in sashimi slavni. Začetek bo v soboto, 30. julija, ob vinoteki Bocatti v Caxias do Sul, ves dan. Degustacija bo brezplačna in odprta za javnost.

Osaka Sushi vino je bilo pridelano z grozdjem (cabernet franc in merlot) delno macerirano in v kombinaciji z uporabljeno tehnologijo za proizvodnjo belih vin. "To rosé ima nizke tanine obremenitve, nežen vonj in gladkost okusa," pojasnjuje vinar Winery Perini, Cleber Andrade. Steklenica je pregleden in nosi postavitve nalepke zgleduje po japonskih voljo, krepitev tematsko značaj vina. "Želeli smo zagotoviti prilagojene izdelek, nekoliko lažji, vendar z osebnostjo nadaljnje usklajevanje z japonsko kuhinjo," pojasnjuje solastnik in ustvarjalec Osaka pijačo, Guilherme Bergamaschi.

Po Bergamaschi, ideja je prišel iz zahteve kupcev, ki obiskujejo šest podružnic v hiši (eden od petih Caxias do Sul v Sao Paulu). Predlagana značilne lahkotnost piti pojavijo tudi na embalaži. Steklenice iz serije 6000 enot, so že v prodaji na omrežje v Caxias do Sul restavracijo in, začenši sobota, tudi v Bocatti. Ampak namera, glede na komercialni direktor Perini Winery, Franco Perini, je kmalu razširila trženje drugih hčerinskih omrežja Osaki, Sao Paulo, in trgovini na drobno.

Preverite, kje se Osaka Sushi Wine lahko najdete v tem trenutku:

Boccati vino, sir in prehrano - Rua Antônio Ribeiro Mendes, 2043. Caxias do Sul - (54) 3224,9900.

OSAKA Caxias SOUTH - Polkovnik Flores Street, # 776, Barrio San Pellegrino, Caxias do Sul (RS) - (54) 3222-7732.

Omrežje Osaka v Sao Paulu:

OSAKA Alphaville 1 - Walk of borovnice, št 19, Alphaville, Barueri (SP) - (11) 4195-4287.

OSAKA Alphaville 2 - Orchid Walk, # 209, nakupovalno središče Alphaville (SP) - (11) 4688-1244.

OSAKA Cotia - Capuava Road, # 448, Shop 13, Neighborhood Jd. San Vicente, Občina Cotia (SP) - (11) 4777-0546.

OSAKA CAMPO BELO - Constantino de Souza Street, # 479, Barrio Campo Belo, Sao Paulo (SP) - (11) 5533-1052.

OSAKA nakupovanje. G. Viana - Rod Raposo Tavares, št 23600, shop ne. 409, nadstropje terasa, Neighborhood Lageadinho - Cotia (SP) - (11) 4702-8256.

Sledite Blog življenje živi na Twitterju

Chef Capixaba Barbara Verzola (Soeta Restavracija) in Pablo Pavon sodelujejo ta vikend (28-31 julij), v četrti izdaji Taste kuhinja v Brazil Grand Hyatt Sao Paulo. Duo je začel drugi razred dan, petek 29, na temo "sladkovodne kozice je" s školjkami, proizvedenih v Svetem Duhu.

Osnova razredov dogodkov, so kuharji z več profilov, ki kažejo, konceptov in receptov, ki zajema kuhinjo, od začetka do visoke gastronomije, degustacije vin, kave, rum, pivo, pogovori in klepeti z učenci gastronomije.

Sledite Blog življenje živi na Twitterju

Ameriški kritik znana po vinih, Leslie Sbrocco, pisatelj in reden udeleženec v Today show na NBC-ju, samo držite dvodnevni obisk v petih kleti v grozdja in vina v regiji Serra Gaucha. Povabljeni z vini projekta Braziliji, ki se izvajajo v partnerstvu med Ibravin (Brazilski inštitut za vino) in (Apex-Brazilija) brazilske agencije za spodbujanje izvoza in investicij, Leslie vedel, vina in peneča Aurora, doma Valduga, Lidio Carraro, olupljen in Pizzato. "So elegantne vina, ki je zelo podobna severni Italiji," je dejal po obisku na Twitter (@ lesliesb).

V pričanju poslovodje gospodarskih vini Brazilije, Andreia Gentilini Milanu, ZDA je dejal, da je všeč splošno kakovost brazilskih vin in še posebej stroškov in koristi za vzorčene nalepk. "Izdelke, ki jih okusili so konkurenčna na ameriškem trgu," je dejal. Leslie je izpostavil tudi evropsko eleganco rumeno-zeleno vino, nizko vsebnostjo alkohola in dobre kislosti.

V zabeležena izjavi za vina Brazilije zgoraj, je dejal, da upa, da se izkaže za drugimi regijami vin držav, saj meni, da je prihodnost zelo obetavne za brazilske vina. To je bil njegov tretji obisk v Brazilijo, vendar le prvi od grozdja in vina v regiji Serra Gaucha. Pred tem je Leslie okusili nekaj brazilskih vina. Lani je priporočil Lot 43 na TV oddaji na NBC, v katerih sodeluje.

Sledite Blog življenje živi na Twitterju

Dobro jutro moji prijatelji, včeraj sem se odločil, da odprem steklenico Syrah, ki še ne poznate skledo. Izbrana vina je bil argentinski Luca Laborde Double Izberite Syrah 2007, ki ga je hči poveljnika Nicolás Catena, Laura Catena.

Laura Catena ima vizijo ustvarjanja nove generacije argentinskih vin: majhne količine, kakovosti izdelave in zvesti prvotni terroir.

Double Loborde 100% Syrah, 14,5% alk, prihaja iz vinogradov starih 45 let, La posvetovanja, Mendoza. Stari je bil 12 mesecev v 50% novega francoskega hrasta in se polni brez bistrenje ali filtracija.

Osebni pregled: ST (91 +)

V skledo pokazala mešanico rdečega sadja, črna, vanilije, začimbe, olive, mineralna, dim, visoke intenzivnosti. V ustih je močan z veliko strukturo, "žametno", integriran hrast, dobro ravnotežje, ki kaže veliko sadja s končno "loooooongo" in prijetno. Lepa Syrah s strukturo, da imajo harmonije z začinjene jedi.

Kdo je narobe Vinci, več povpraševanja na spletni strani so ugotovili več kupiti, $ 100,00 dolarjev.

Sledite Blog življenje živi na Twitterju


Prikaži večji zemljevid

Vam ni treba biti strokovnjak za vino, da se pridružijo val vinskih barov, ki posega v Sao Paulo. Hiše, kjer se meni napitki, namenjeni izključno za vina in pijače, ki so z njim (pozabi priljubljenih piva) so postali znamenitosti s pomočjo novega in neobvladljivega prednosti: Italijanski Enomatic stroja. Zahvaljujoč njim je mogoče dokazati, nalepke (in grozdje) služil v ločenih sklede ne porabijo celo steklenico. Stroj ohranila aromo in okus pijačo po odprti, da zadržuje tekočino v stik s kisikom.

"Ko smo izbrali regije ali različnih držav, da dajo v stroj vina," pravi Clara Mei, star 21 let, mladi sommerlière Santovino Ristorante naslov v okrožju Jardim Paulistano, da je ena od najnovejših stav v žanru. Po zadnjem tednu junija, se osredotoča na javnost "okoli 30 je", ki privablja z očarljivo teraso, idealno, da preživite popoldne srkanje.


Balkon SANTOVINO, Idela da uživajo kozarec rdečega ali belega v pozni

Skodelice stalo med R $ 19 in R 26 $ vsak, in obstajajo možnosti, med rdečo in belo. Porentradas italijanska duša lahko spremljajo, kot je Brie bruschetta (£ 16 do dela z dvema), dobra izbira za kombiniranje s hladno vreme. Če želite, da se raztezajo na degustacijo večerja, polni menu prinaša tradicionalno dobro izpeljana testenine, kot so krompir njoki z domačo paradižnikovo omako ali špageti Carbonara (oba 42 £).


Intimno PODNEBNE božanske vinski bar pomaga pri ČASU zmenkov

Imajo majhen Božanska Bar Vino deluje od marca v kleti v vrtovih. Od intimno razpoloženje, točka spogleduje obrnil na račun svoje mladiče pogosto. Ob zvoku večinoma elektronski soundtrack, lahko kupec izbira med 50 nalepk belih in rdečih vin, vrtnice in penečih vin, ki prihajajo iz butičnih kleti po vsem svetu. SERVIS: Santovino Ristorante - Alma Lorena, 1821 - Divine Bar Vino - Al Jau 1844 C

Vir: Globo.com

Sledite Blog življenje živi na Twitterju

Za ogled celotnega članka kliknite tukaj: http://www.vivendoavida.net/?p=15401 .

Marcelo Retamal in Carlos Oliveira (Puerto Madero)

Rose in FAE

Helio (ENOTRIA) in Fabricio

Fabiano in prijatelj

V nadaljevanju: Sidney, Boris in Leonardo, razred Ville du Vin / Manj Cristina in Retamal (De Martino)

Silvestre in Welington


Marli, caca in Gabriel Lordello

Cristiane, Alan in Marcio

Sledite Blog življenje živi na Twitterju

Skupina raziskovalcev z Inštituta za molekularno in celično biologijo (IBMCP) - center, povezan z politehnični univerzi v Valenciji (UPV) in španskega nacionalnega raziskovalnega sveta (CSIC) - opredelila nov in močan naravni antioksidant, ki se pojavljajo na rastlinah paradižnika. To je fenolna snov, ki se sintetizira rastlin paradižnika, ki ob živem stresa. Do sedaj je bilo popolnoma neznana.

UPV in CSIC registrirani nacionalnih in mednarodnih patentov antioksidativne in laboratorijske postopke, ki se uporabljajo za izolirati in sintetizirati kemično.

IBMCP raziskovalci kažejo, da je antioksidant lastnosti nove spojine 14-krat večja kot, na primer, resveratrola, znan antioksidant na voljo v rdečem vinu, ki lahko upočasni staranje celic. Poleg tega, da je 4,5-krat močnejši od vitamina E in 10-krat močnejši od vitamina C.

Ta snov ima lahko več aplikacij. Na primer, v živilski industriji se lahko uporablja kot konzervans v živilih za prehrano ljudi in krmo za živali zaradi njenega ukrepanja zadržujejo lipidov oksidacijo. Ta močan antioksidant bi preprečili spremembe, ki zmanjšujejo kakovost hrane močno, kot olja in maščobe postane žarko. To bi lahko uporabili tudi kot dopolnilo k funkcionalnih izdelkov.

Opozoriti je treba tudi, da imajo antioksidanti koristne lastnosti za zdravje, pomaga pri preprečevanju bolezni srca in raka, tako da spojina ima lahko velike aplikacije v farmacevtski industriji.

Druga možna uporaba za to bi bil: v petrokemični industriji kot konzervans in plina v polimerni industriji, kjer ga je mogoče uporabiti pri proizvodnji vlaken, izdelki iz gume, geo in drugo. V tem primeru je antioksidant uporablja kot stabilizator v proizvodnem procesu in tudi za povečanje rok uporabnosti končnega izdelka.

Po drugi strani, v kozmetiki, da bi se lahko uporabila proizvodov za nego kože, saj njene lastnosti glede morebitne preprečevanje staranja.

Politehnika Mesto laboratorijev za inovacije so raziskovalci ugotovili, da je snov, ki je prisotna v rastlinah paradižnika izpostavljene biotske stresa, in razvila enostavno in ekonomično proces, da ga sintetizirajo v laboratoriju.

Raziskovalna skupina IBMCP pojasnjuje, da, ko je rastlina stimulirati z stresorju, reagira in aktivira mehanizme, ki spreminjajo raven nekaterih spojin. "Veliko fenolnih spojin se proizvaja v obratih v odgovor na biotske ali abiotski stres, te spojine imajo več učinkov, vključno z antioksidativno delovanje," je dejal vodja raziskovalne skupine Vicente Conejero.

Med študijem te nepravilne pogoje elektrarne na stres - so odkrili indukcijo te spojine. "Kot je vročina pri ljudeh povezana z mehanizmi alarmnih obrambnih obolelem rastline imajo podobno alarm, ki je sinteza nizu kemičnih spojin. Ena je ugotovljeno, da ima spojina izjemno antioksidativno kapaciteto. Poleg tega smo uspeli sintetizirati v našem laboratoriju, "je pojasnil raziskovalci IBMCP José María Belles in M. Pilar Lopez.

V zvezi s tem je treba opozoriti, da je sintezni postopek preprost in poceni, zato so strokovnjaki IBMCP točko, kompost je pripravljen, da se lahko trži. Poleg tega ima pomembne prednosti v primerjavi z drugimi komercialnimi antioksidantov.

Vir: Isaude.net (26/07/11)

Sledite Blog življenje živi na Twitterju

Bravo! Bravo! Bravo! Prva zmaga v čilski Winery vinarja Marcelo Retamal daje predstavo enostavnosti in znanja.

V torek zvečer Decanter uvoznica bolj spodbujati usklajen zmaga večerjo. Prostor je bil Minuano Steakhouse. V 26 udeleženci tega zgodovinskega ponoči ne le imel priložnost, da vedo, vina, ki jih steklo, in njegov vinar, večina tudi učenje preprost in objektiven način vse lastnosti tal in podnebja, ki izvajajo vina iz De Martino Resnične kakovosti s poštenimi cenami. "Izraz terroir" obdan z petih dejavnikov je največja na delovnem mestu: geologija, tla, podnebje, vinske trte in človek. Vse to naj predstavi vina z osebnostjo, ne globalizira.

Bilo je res kul, ker v to. Za tiste, ki želijo več informacij o kleti, obiščite www.demartino.cl . Video je imel kot novinar življenje živi Sommelier Boris Azevedo.

Pogled navzdol vina okusili in moje osebno mnenje o njih.

Boris Azevedo, Marcelo Retamal (vinar), Silvestre Tavares, Cristinan Castro (Export Menager) in Julio Antunes

Lepe Minuano meso iz žara!

Quebrada Seca Chardonnay 2009 - Dolina Limarí - 100% Chardonnay - 13,5% - R $ 84,00 - ST (92)

LASTNOSTI Podnebje: Geografsko, Valle Limarí teče vzporedno z istoimenski reki, na območju, ki dobi precej vroče, kot smo korak stran od morja. Padavin je zelo nizka, ne presega letne 100mm in velika dnevna temperatura se giblje med 15 in 20 ° C.

Talnimi lastnostmi: zemlja je nekdanji aluvialni terasa reka Limarí, označena sprva zaradi nizke ravni organskih snovi in visoke stopnje kalcijevega karbonata, in druga raven, s peščeno-glinastih Gavras (potaknjenci), ki prispe na globina do ilovnata in peščena tla z veliko Gavras in velikih skal.

Priprava: Fermentacija sladice v francoskih hrastovih sodih z nizko stopnjo zapečenosti, da spoštujejo integriteto najbolj terroir. Bivanje za eno leto v hrastovih sodih.

Zorenje: 12 mesecev v francoskih hrastovih sodih različnih prehodov.

OCENA straže: 10 let

Osebni pregled: ST (92)

  • Začeli smo noč s suho Chardonnay Quebrada, ki je jasno pokazala, svetle vizualije, intenzivne vonjave citrusov, svetlo in prijetno maslo. Nebo kaže fantastično kislost, sprostilo veliko svežino in ravnotežje. Uskladiti z dvema ploščama, enega lososa, da je vino šel mimo in dobili popoln s svinjsko ribico.

Legado Carmenere 2008 - Maipo Valley - 100% Carmenere - 14% - (63,00 £) - ST (87)

LASTNOSTI Podnebje: zmerno podnebje s toplo in suho med mesecih od decembra do marca poletja s povprečno temperaturo 25 ° C. Deževje skoncentrirana med aprilom in septembrom, s povprečno 330mm. Bajo Maipo je najbolj vročih območje doline, s nadmorski višini približno 550m in 50km oddaljenem delu Tihega oceana.

LASTNOSTI zemlje: Aluvialni. Peščena ilovnata z odlično drenažo, s povprečno globino. Plodnost je zmerna in namakanje se opravi z vodami reke Maipo.

Priprava: Ročna trgatev ob optimalni zrelosti v drugem tednu maja s 100% ekološko pridelanega grozdja. De-izhaja, stiskanje in fermentacija v inox cisternah jekla s strogim nadzorom temperature pri 28 ° C. Po staranju, vino opravi rahel razjasniti albumin in želatina, in lahka filtrirne plošče z debel.

Zorenje: 12 mesecev v francoskih hrastovih sodih.

OCENA straže: 8 let

Osebni pregled: ST (87)

  • Visual živahno rdeča, arome z svetlega lesa, poper in rdečega sadja. Nebo kaže, srednje dolgi, uravnotežen sadove o ukrepu. Uskladitev je bila oslabljena z rebrom, ki ne podpirajo vašo maščobo, poleg tega pa je bilo veliko bolje z krilo zrezek.


Alto Los Toros 2008 - Elqui Valley - 85% Syrah in 15% Petit Verdot - 14,5% - R $ 92,30 - ST (93)

LASTNOSTI Podnebje: Podnebje desert vzorcu, zanemarljivo količino padavin (100 mm na leto), z več kot 300 sončnih dni, kar je povzročilo sevanje dejavnikov zelo visoko UV. Prednost koncentracijo barve in arome.

Lastnosti tal: Sektor vinograd se nahaja na pobočju granita prsti na peščeni podlagi, z odlično drenažo in nizka rodnost.

Priprava: To Syrah ima svojevrsten značilnih skupin z manj kot 50% običajne velikosti v primerjavi s Srednjo regiji, zelo debelo lupino in malo količino soka, ki zagotavlja veliko strukturo in osvežujoč kislost. Zberemo v drugem tednu aprila, ročno, z zelo nizkimi dohodki. Skrbna izbira grozdov, katerih cilj največje ravnovesje v vinu. Alkoholno vrenje v rezervoarjih iz nerjavnega jekla v nadzorovanih temperaturah.

Zorenje: 14 mesecev v novih francoskih hrastovih sodih.

OCENA straže: 10 let +

Osebni pregled: ST (93)

  • To vino je glasovalo eno od 2 najboljši ih syrahov Čile Patricio Tapia, zaslužil 94 točk (Descorchados 2011). V skledo pokazala okusno vanilijo, slive, črni poper, balzamični blago noto. Nebo je maščoba, sveža, uravnotežena, sprošča tudi veliko užitkov pri degustaciji. Usklajen tudi s kratko Rib. Vredno vsakega penija!

De Martino Familia 2005 - Valle de Maipo - 91% Cabernet Sauvignon, 4,5% Malbec, Carmenere 4,5% - 14,5% - R $ 239,70 - ST (92 +)

LASTNOSTI Podnebje: zmerno podnebje s toplo in suho med mesecih od decembra do marca poletja s povprečno temperaturo 25 ° C. Deževje skoncentrirana med aprilom in septembrom, s povprečno 330mm. Bajo Maipo je najbolj vročih območje doline, s nadmorski višini približno 550m in 50km oddaljenem delu Tihega oceana.

Lastnosti tal: od zelo staro aluvialni izvora. Peščena ilovica s kamni različnih velikosti, ki omogočajo koreninski sistem, da jama veliko na terenu.

Priprava: Ročna trgatev ob optimalni zrelosti. Izbira grozdja, pecljanega, stisnjeni in fermentirano v manjših rezervoarjih iz nerjavnega jekla z divjimi kvasovkami pri 28 ° C, v kateri je bila tudi maceracije.

Zorenje: 24 mesecev v francoskih hrastovih sodih, novih sodih.

OCENA straže: 15 let

Osebni pregled: ST (92 +)

  • Za večer zaključil z velikim zamahom okusili Top Winery. Zelo elegantna, žametno, poln, aromatičen z odlično stojalo med tanini, kislost in alkohol ... pojdi stran!

Sledite Blog življenje živi na Twitterju


Svetovni rekord za najdražje belo vino na svetu je bila razdeljena v torek v Londonu, s prodajo steklenico 200 let staro Chateau d'Yquem s strani 75.000 £, ali približno US $ 190.000.000.000.

Francoski poslovnež Christian Vanneque je dejal, da bo prehod na steklenici zadaj neprebojnim videa v svoji restavraciji na Baliju v Indoneziji.

V videu zgoraj, vinar Stephen Williams Vinske družbe Antique, preučuje "razlike" med skupnim in redkih vin.

Vir: BBC Brazil

Sledite Blog življenje živi na Twitterju

No moji prijatelji, včeraj zaključila osem let zakonske zveze. Kar analogijo z vinom na poroki, ko je kakovost, razvija zelo dobro. In hvala bogu, da moj zakon tako z odlično vino, strukturirano in nežna hkrati, vdelana, razvil zelo dobro.

Da bi proslavili sem se odločil, da odpre prvo Yacochuya 2001 ST (94 +), argentinsko vino, ki ga Michael Rolland, ki me je presenetil v pozitivnem smislu v skodelico. Vizualno je pokazala tipične rjavkaste vina razvila, kompleksnih aromo fig v sirupu, cedra, začimbe, propolis, ki so spreminjali ves čas v skledo. Nebo je kremasto, intenziven, uravnotežen, da je kljub svoji neverjetni 16% alkohola, ni čutiti. Vino, ki bo razvijala lepo preteklih letih, ima prtljago za to.

Ni zadovoljen, potem pa odločil, da bi dobili tekmo za Argentino, odprl steklenico Don Melchor 2002 ST (90 +), ki je eden od vodilnih čilskih vin danes. Razlika v stilu pokala izkazala jasno in glasno. Kljub devetih letih od letine vina je primarni, zaprta barvo, skoraj nepremostljive, mlečni okusi, ki me moti malo. Nebo je pokazala moč, lepše kot nos, žametno, zelo dobro uravnotežen z veliko vztrajnosti.

Sledite Blog življenje živi na Twitterju