søgemaskineoptimering indsende website email emhætte

Arkiv for marts 2011

Byen Vine, statens hovedstad druer, beliggende i den vestlige højland Santa Catarina, var skueplads mellem den 24. og 25. marts, den tredje Sensorisk Evaluering af højde vine. Arrangeret af Santa Catarina Association of Fine Wine Producers Altitude (ACAVITIS) blev arrangement i de moderne faciliteter i Research Station i landbrugsforskning og Landdistrikter Udvidelse Company of Santa Catarina (EPAGRI), med deltagelse af producenter og specialister i vinavl .

Åbningen af aktiviteterne blev overtaget af direktøren for Regulatory Råd Acavitis, Walter Kranz Melik, som forklarede til medlemmerne af den sensoriske analyse betydningen af denne tredje begivenhed. "Dette er resultatet af en meget alvorlig arbejde Acavitis og hans medarbejdere ved hjælp af begreberne stort ansvar, engagement og teknologi, både i marken, som i udarbejdelsen af disse vidunderlige vine," siger direktøren.

Anmeldelser Sensoriske

Tre trin blev vurderet ved Acavitis i de sidste tolv måneder. Den første udgave fandt sted i Florianópolis, i marts 2010, og som er godkendt i alt 42 prøver, blandt hvidvin og roser, mousserende, røde og likør. I den anden smagning, i Bento Gonçalves, i Minnesota, blev kontrolleret over 112 prøver. Allerede i Vine, passerede gennem hænderne på de involverede teknikere, 22 etiketter.

I alt blev 176 prøver analyseret vin med 79% succesrate for de tre prøver. "Disse data er fremragende, men det betyder ikke, at Acavitis allerede nået top kvalitet, men vandrer i brede og konkrete skridt til excellence fine højde vine i de nationale og internationale markeder," siger Walter.

Den fjerde panel test er planlagt til november i år, da etiketterne i sidstnævnte afgrøde.

Certificering

Godkendt og certificeret vine vil være på valg af etiketter repræsenteret ved Acavitis. Kvalificeret med forseglingen af ekspertise vil deltage i alle nationale og internationale fremskrivning af begivenheder såsom Expovinis 2011, er de også i stand til at deltage i fremtidige salg af Collective Acavitis.

ACAVITIS

Grundlagt i november 2005 at yde støtte og støtte til vinproducenter, Santa Catarina Sammenslutningen af Altitude Fine Wine Producers (Acavitis), med hovedsæde i São Joaquim, repræsenterer 28 producenter i Plateau Santa Catarina, med vinmarker spredt San Joaquin amter, Urupema, Urubici, Lages, Panel, Belo South Field, Campos Novos, Monte Carlo, Tanager, Vine, Treze, Salto Veloso, sød og Hunter Water.

Gruppe smagsdommere 2011

  • Jean Pierre Rosier - Repræsentant for ACAVITIS.
  • John Lombardo - Consumer repræsentant.
  • Marcel Salante - Repræsentant for ACAVITIS.
  • Marco Antonio Dal Bo - Repræsentant for Epagri.
  • Mauro Celso Zanus - Embrapa repræsentant.
  • Nelson Essen - Consumer repræsentant.
  • Vinicius Cagliari - Repræsentant for Epagri.

Denne information Jeg er blevet sendt af Rodrigo Ramos og Luciana de Moraes / kontor kommunikation.

Følge bloggen leve livet på Twitter

Sidste dag !!!

Følge bloggen leve livet på Twitter

Bare kom til Brasilien to etiketter Viña Pedro, Chile. En Carmenere fra høsten i 2007 kaldet Tierras Adresser og Syrah også høsten i 2007 med navnet, Kankana del Elqui , udvalgte vinmarker kaldet Solar No. 10. Over disse to vine er kun Kap Horn, som er toppen af vingård. Den er importeret af World Wine og solgt til en pris af R $ 180,00 hver.

For dem der ikke kender Viña San Pedro, blev det grundlagt i Chile i 1865 af brødrene Correa Albano. I dag er den næststørste eksportør af chilenske vine, er til stede i mere end 70 markeder på fem kontinenter.

Jeg havde lejlighed til at smage de to, se min mening:

Tierras adresser - 96% Carmenère og Petit Verdot 4% - Chile - Valle del Equi - 14,1% alc - ST (90)

  • Smagt blind, snart indser sin typeegenskaber, kendetegnende for næsen af en Carmenere, peberfrugter og urter, bær, som var moderat uden nøjeregnende. På ganen bekræftede frugt og blød, god krop, til stede, rigelig syreindhold, behagelig finish. En klar vin, der vil behage meget at fans af Carmenere.

Kankana del Elqui Solar No. 10 Syrah 2007-100% Syrah - Chile - Valle del Equi - 14.1 ALC - ST (90 +) WS (91)

  • Denne Syrah vist sig mere komplekse aromaer, nice ristning, cedertræ, krydderier og frugter som blommer. Din gane er robust, med faste tanniner, der skal udvikle sig med tiden flaske, surhed og alkohol er afbalancerede og dit lange, frugtagtig finish.

Følge bloggen leve livet på Twitter

I går med en gruppe venner jeg kender Parrilla Restaurant Argento i Old Town, en by af kapitalen Vitoria, ES.

Efter ankommer blev vi straks mødt af den venlige ejer Carol, som viste os nogle hjem. Stedet er super hyggeligt, rustikt, der består af store eksterne miljø og en opvarmet indendørs område med plads til 40 personer.

Menuen omfatter kød logisk som: chorizo ​​bøf, filet mignon, bøf argentina, ribben stege, nederdel steak, pølser og svinekød lænd. Retterne er lækre, startende med hjemmebagt brød, super blød, som kommer med et hjem herb sauce. Kunne ikke glip af typiske argentinske empanada, som også anbefaler.

Vi bestilte Parrillada Mix (R $ 140,00), en måde at opfylde alle husets nedskæringer på én plade. Du kan tage det roligt, tage familien og serverer 4 eller 5, og kommer med empanadas, salat, ris og kartofler.

Vin listen er endnu kortere, godt markeret. Tjenesten er relevant, med passende briller og en god omsorg. For vinelskere, der kan lide at tage din flaske, gode nyheder, er proppen frigivet. Mere glem ikke reglerne .

Se nogle billeder og adresse nedenfor:Altan

Fyret grill

Hjemmebagt brød, ser det ud til, at bedstemor !!!

Saucer til brød, kød empanada og

Empanada

Parrillada Mix

Adresse: Rua Afonso Pena, 677, Praia da Costa, Vila Velha

Åbningstider: tirsdag til fredag ​​fra 18 timer til at 0h; Lørdag fra 12h til 0h; Søndag fra 12h til 17h

Accepterede Cards

Telefon: (027) 3208.28.73


Vis større kort

Følge bloggen leve livet på Twitter

Investeringen af brasilianske vine på det tyske marked nået en vigtig milepæl. Projektet Vine fra Brasilien, der gennemføres i partnerskab mellem Ibravin (brasiliansk Wine Institute) og Apex-Brasilien (brasiliansk agentur for Export og investeringsfremme), gør sit bedste og mest forberedt deltagelse i ProWein 2011, som begyndte sidste søndag (27) og slutter på tirsdag (29) i Düsseldorf, Tyskland. Før vender beviset for smagsdommere og købere fra hele verden for syvende gang i træk på hovedmarkedet af tyske vine og en af de vigtigste i Europa, har brasilianske vingårde gjort deres hjemmearbejde.

Sidste år Vine Brasiliens hyret den teknisk rådgivning af to eksperter i tyske vine, journalisten Jürgen Mathäss og Peer Holm konsulent. Efter en uge at kende de vigtigste brasilianske kantiner, de gjorde en række anbefalinger til producenter, der ønsker at lykkes på det tyske marked. "Efter dette mærke analyse vil asvinícolas føre til messen dine nyheder, med passende egnede produkter til de tyske forbrugernes smag," sagde eksportchef af Wines i Brasilien, Andreia Gentilini Milano, til stede på messen.

Da henstillinger fra de tyske eksperter, bør brasilianske vingårde satse på mousserende og røde vine fra Merlot og Cabernet Franc sorter defineret i forhold til at få succes i Tyskland. "Der er mange kvalitetsprodukter og en god regelmæssighed i mousserende og røde vine," siger Jürgen efter møde brasilianske produktion. De tyske konsulenter nød også røde vine af eksotiske stammer som Marselan, Ancelotta og Teroldego. "Den tyske forbruger søgning nyheder. Vi anbefaler derfor ikke satse på de traditionelle sorter, som har overskydende udbud fra hele verden, "foreslog.

Brasilianske hold

Holdet af vine i Brasilien i denne 18. udgave af ProWein har vingårde Aurora, Boscato, Casa Valduga, Basso Brothers, Lidio Carraro, fluting og Vinibrasil, der udviser de bedste brasilianske vine og mousserende vine på messen, en af de vigtigste verden. Nyt i år er deltagelse af Suriana handel, som repræsenterer tre boutique vinfremstillingsvirksomheder (Santana bjergkæde, Piagentini og Holy Emilio). "Den fortsatte tilstedeværelse viser, at importørerne konsistens og den voksende udvikling af brasilianske vine. Dette viser, hvor alvorligt de brasilianske vingårde investerer på det tyske marked, "siger Andreia.

En anden nyskabelse i projektet til at eksportere Brasiliens vin var det debut på ProWein Goes By. "Introduktion af vine til stede på messen i restauranter Düsseldorf," sagde Andreia. Brasilianske producenter Fair deltagerne også gennemført en teknisk mission, ledet af Jürgen Mathäss, som passerede salgsstedet henvisninger til vin i byen. De smagte også vine mere markedsføres i Tyskland. "Vi ønsker at stigende vide, hvad tyskerne leder efter, når de køber vin i verden mere klart at vide, hvad Brasilien kan tilbyde dem," sagde Andreia. Brasilianske vine var stadig først i Press Center, hvor journalister fra hele verden gør deres måltider og arbejde.

I år, foruden den nu traditionelle tilstedeværelse i ProWein, vine Brasiliens planer om at afholde to brasilianske vinsmagninger i Tyskland i samarbejde med Udenrigsministeriet (UM). Byerne Berlin og Frankfurt bør modtage begivenhederne i andet halvår. "Ideen er at søge et tættere forhold til handel på jagt efter mærke konsolidering af brasilianske vine på dette vigtige marked," siger Andreia.

I den sidste udgave af ProWein, de 12 brasilianske vingårde gaver lavet 634 kontakter med købere fra 26 lande. Lukket var $ 45,000 på messen (for to vingårde, at Danmark og Tyskland) og blev også prospected US 850,000 dollars for de næste 12 måneder. Af de fem tilflyttere virksomheder i ProWein 2010, tre af dem vender tilbage til messen - Basso Brothers, Pizzato og Piagentini. Aurora vil være med ny importør, Pacific Wine Company.

Resultater
Persistens har vist praktiske resultater. I 2006 selskaberne i Vine fra Brasilien solgt 160 tusind dollars til Tyskland. Det følgende år, er tallet steget til $ 237,000. I 2008 var der et spring til $ 355000 i 2009 Tyskland købte $ 368,000 i brasilianske og mousserende vine. I 2010 var der et fald til 226 tusind dollars, men den gennemsnitlige pris pr liter steg fra US $ 2,58 (i 2009) til $ 3,44 (sidste år). Messen i år skal bringe endnu bedre resultater for brasilianske vingårde. "Langt de fleste virksomheder til stede på ProWein har importør til Tyskland, hvilket i høj grad letter eksport," bemærkede Andrea. Aurora, Boscato, Casa Valduga, Lidio Carraro, Miolo og Salton var vingårde medlemmer af projektet Wines i Brasilien, som eksporterede til Tyskland i 2010.

Tryk Rådgivning: Orestes de Andrade Junior


Følge bloggen leve livet på Twitter

Første episode af tv Mercadão, hvor kokken Alex Caputo besøge Box Brothers Borges og viser, hvordan det gøres den traditionelle opskæring og rengøring torsk.

Følge bloggen leve livet på Twitter

Der er endvidere tegn på, at vinens verden er umådelig og mere til at informere os, vi altid nødt til at lære. Denne weekend mødte jeg en spansk vin fra Bodegas y Mustiguillo Vineyards, kaldet Finca Terrerazo, med en nysgerrig opkald Bobal drue. Vinen har 85% af Bobal og 15% Tempranillo, dens malolaktisk gæring på egetræsfade og er 5-8 uger med batonagem (omrøring bærmen). Ingen filtrering. Fyldt 18 måneder på franske egetræsfade. Produceret med Bobal vinmarker i mere end 60 år. Indholdet af alkohol er 14,5%.

Historien om vingården begyndte i 1998, Toni Sarrion og hans familie, overbevist om potentialet i Bobal drue, gået i gang med eventyret udvikle unikke og personlige vine, der udtrykker jorden og klimaet i El Terrerazo. Den Bobal drue er autoktont for denne region, og er kendetegnet ved en kraftig drue og meget udtryksfuld og med nok syre og tanniner.

Finca har 90 timer vinmarker plantet mellem 800 og 900 meter høj, med overvægt af sorten Bobal, men også dyrke Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Merlot og Garnacha Tintorera.

Personlig Rating: ST (94+)

Mørk look, papaya aromaer, blomme, figen i sirup, kokos, lys krydderi, vanilje, alle som uden overskud. Ganen magt og elegance, fedtet, store, vedholdende og en endelig bekræftelse af høj kvalitet frugt.

Importøren er halvøen. I Victoria findes i Ville du Vin for R $ 174,00.

Følge bloggen leve livet på Twitter

The Fish i Lissabon vil afholdt den 7.-17 april 2011 steget fra ni til 11 det antal dage, varighed af denne gastronomiske begivenhed, den næste udgave, vender tilbage til Gale Patio i Slotspladsen, med flere nyheder.

Vellykkede resultater i tidligere udgaver besluttede Turismo de Lisboa at forlænge varigheden af dette initiativ, for hvilke der allerede bekræftet tre unge ledere af portugisisk oprindelse, der arbejder i haute cuisine verden, henholdsvis i London, New York og Frankrig: Nuno Mendes George Mendes (en Michelin-stjerne) og Serge Vieira (en Michelin-stjerne).

Kilde: Essence of Wine

www.peixemlisboa.com

Følge bloggen leve livet på Twitter

På det seneste har jeg modtaget e-mails beder læsernes tips vine med mere overkommelige værdier. Faktisk gør en søgning på at leve det liv, så jeg, at virkelig har vist dyrere vine meste. Så starter i dag jeg underskrive en forpligtelse til mine læsere til at sende flere vin indstillinger indtil 50.00 mindst en gang om ugen.

For at starte Jeg havde koppen i dag en vin, der repræsenterer denne pris linje, 44.00, er den argentinske vin Finca La Linda Malbec Syrah & et godt valg uomtvistelig. Det er en nedskæring på 40% Malbec, 40% Syrah, 20% Merlot, med 14,3% af alkoholindhold. Modnes i 6-8 måneder i tønder fransk og amerikansk eg. Med en anslået vagt 6 år.

Den Finca La Linda er kendt fra input linje Luigi Bosca vingård, berømt for sine aromatiske og saftige malbecs.

Regionen er Luján de Cuyo, hvis egenskaber, tørt klima, kolde vintre, behagelige fjedre, kølige somre. Store temperaturforskelle mellem dag og nat. Gennemsnitlige sommer temperatur på 22 ° C gennemsnitlige temperatur i vinter 6 ° C og vinter temperatur på mindst - 6 ° C. Årlig nedbør er 197 mm.

Personlig vurdering: ST (88)

Visuel lys rød, primære aromaer af røde frugter med en ristet og meget behagelig vanille. Ganen medium fyldig, frisk, medium syreindhold, bløde tanniner og en eftersmag uden bitterhed. Jeg forsøgte at harmonisere med Ancho bøf med risotto Grana Padano, der mere vin ikke. Lettere retter eller jord er den bedste løsning.

La Linda Malbec Syrah Court Reserveret 2008 Importør er Decanter.

Følge bloggen leve livet på Twitter