optimització de motors de cerca que aquesta pàgina web email extractor

Arxiu per Març, 2011

La ciutat de Grapevine, capital de l'estat del raïm, atrapat a l'altiplà occidental de Santa Catarina, és l'etapa entre el 24 i 25 de març, els vins d'alçada Avaluació Sensorial III. Organitzat per l'Associació de Santa Catarina de Productors de Vins Fins d'altitud (ACAVITIS), l'esdeveniment es va celebrar a les instal · lacions modernes de la Investigació i Extensió Agrícola Rural (EPAGRI) estació d'investigació, amb la participació de productors i experts en viticultura .

L'activitat d'obertura va ser assumida pel Director del Consell Regulador de Acavitis, Walter Kranz Melik, que va exposar als membres d'Anàlisi Sensorial de la importància d'aquest tercer esdeveniment. "Aquest és el resultat d'un treball molt seriós realitzat per Acavitis i els seus associats, utilitzant conceptes de gran responsabilitat, el compromís i la tecnologia, tant en el camp com en l'elaboració d'aquests vins meravellosos", va dir el director.

Opinions sensorials

Tres passos valoracions van ser realitzades per Acavitis els últims dotze mesos. La primera edició va tenir lloc a Florianópolis, al març de 2010 on es van certificar un total de 42 mostres, entre les roses i els vins blancs, vins escumosos, vins negres i licors. En la segona tast, en Bento Gonçalves, a la Serra Gaucha, es van revisar més de 112 mostres. Ja està a la Vinya, passat per les mans dels tècnics implicats, 22 etiquetes.

En total, 176 mostres van ser analitzades vins, amb un 79% d'èxit en les tres mostres. "Aquestes dades són excel · lents, però això no vol dir que Acavitis ja va colpejar la qualitat superior, però s'encamina a una concreta manera àmplia i l'excel · lència dels vins fins d'altura en passos mercat nacional i internacional", diu Walter.

El quart anàlisi sensorial està prevista per a novembre d'aquest any, tenint en compte les etiquetes de l'última collita.

Certificació

Vins aprovades i certificades estaran en la selecció de les etiquetes representats per Acavitis. Qualificat amb el segell d'excel · lència participarà en tots els esdeveniments d'importància nacional i internacional com Expovinis 2011 com ho són també la possibilitat de participar en el futur col · lectiu Acavitis Sales.

ACAVITIS

Fundada el novembre de 2005 per donar suport i ajuda als enòlegs de l'Associació de Santa Catarina de Productors de Vins Fins d'altitud (Acavitis), amb seu a São Joaquim, representa 28 productors a Santa Catarina Plateau, amb vinyes repartits per tot els comtats de Sant Joaquim, Urupema, Urubici, Lages, Panell, Camp Belo do Sul, Nova Fields, Muntanya Carlo, Tangara, Parra, Treze, Salt Veloso, Dolç i Hunter Aigua.

Grup de Tastadors 2011

  • Jean Pierre Roser - representant ACAVITIS.
  • John Lombardo - Consumidor Representant.
  • Marcel Salante - representant ACAVITIS.
  • Marc Antoni Dal Bó - Representant EPAGRI.
  • Mauro Celso Zanus - Representant de Embrapa.
  • Nelson Essen - Consumidor Representant.
  • Vinicius Càller - Representant EPAGRI.

Aquesta informació em va ser enviada per Rodrigo Ramos i comunicació Oficina Luciana de Moraes /.

Seguiu el blog de ​​vida de vida a Twitter

Últim dia!

Seguiu el blog de ​​vida de vida a Twitter

Només vénen a Brasil dues etiquetes de Vinya Pere, Xile. Un dels Carmenere 2007 que es diu Adreces Terres i Syrah també del 2007 amb el nom, Kankana l'Elqui , vinyes seleccionats anomenats paràgraf Solar 10. Per sobre d'aquests dos vins són només el Cap de Forns, que és el TOP de celler. Es va importar per World Wine i es ven a un preu de R $ 180,00 cadascuna.

Per a aquells que encara no coneixen la Vinya Sant Pere, que va ser fundada a Xile el 1865 pels germans Correa Albano. Avui és el segon major exportador de vins de Xile, estant present en més de 70 mercats dels cinc continents.

Vaig tenir l'oportunitat de provar-los, veure la meva opinió:

Terres Adreces - 96% 4% Carmenère i Petit Verdot - Xile - Vall del Equi - 14,1% alc - ST (90)

  • Cec provat, aviat s'adona de la seva tipicitat, segell distintiu al nas d'un Carmenere, pebrots i herbes, baies, que eren moderats sense ser aclaparador. Confirmat a la boca la fruita, molt suau, bon cos, present, ampli acidesa, final agradable. Un vi llest que complaurà a molts fans Carmenere.

Kankana l'Elqui Solar N º 10 Syrah 2007-100% Syrah - Xile - Vall del Equi - 14.1 alc - ST (90 +) WS (91)

  • Aquest Syrah ha demostrat aromes més complexos, bon torrat, cedre, espècies i fruites com la pruna. El seu sabor és fort, amb tanins ferms que han d'evolucionar amb l'ampolla del temps, l'acidesa i l'alcohol són equilibrades i el seu llarg i afruitat de meta.

Seguiu el blog de ​​vida de vida a Twitter

Ahir amb un grup d'amics va anar a trobar-se amb Argento Graella Restaurant al casc antic, la ciutat propera capital de Vitòria, ÉS.

En arribar ens van saludar immediatament per l'amabilitat del propietari Carol, qui ens va mostrar una mica de casa. El lloc és molt agradable, rústica, que consta de gran ambient extern i una zona coberta climatitzada amb capacitat per a 40 persones.

El menú inclou carn lògicament com: bife de xoriço, filet mignon, carn argentina, rostit de costella, bistec de faldilla, xoriço i llom de porc. Els plats són deliciosos, començant pel fet a casa, súper suau, que s'acompanya d'una salsa d'herbes pa de la casa. No podia faltar l'empanada argentina típica, que també recomano.

Li demanem al Mix Graellada (R $ 140,00), una manera de conèixer totes les retallades de la casa en un plat. Vostè pot estar tranquil, portar a la família, per a 4 o 5, i ve amb empanades, amanides, arròs i patates.

La carta de vins és encara més curt, ben seleccionada. El servei és adequat, amb ulleres adequades i una atenció especialitzada. Per als amants del vi que els agrada portar la seva ampolla, una bona notícia, s'allibera el suro. La majoria no ens oblidem de les normes .

Vegeu algunes imatges i la direcció a continuació:Balcó

Graella Fired

Pa fet a casa, sembla que l'àvia!

Salses a pans i empanades de carn

Empanada

Graellada Mix

Direcció: Rua Afonso Pena, 677, Praia da Costa, Vila Velha

Horari: Dimarts a divendres de 18h a 0h; Dissabte de 12h a 0h; Diumenge de 12h a 17h

Accepta targetes de crèdit

Telèfon: (027) 3208.28.73


Veure mapa més gran

Seguiu el blog de ​​vida de vida a Twitter

La inversió dels vins brasilers al mercat alemany va aconseguir una fita important. Vins del projecte Brasil, realitzat en col · laboració entre la Ibravin (Institut Brasiler del Vi) i Apex-Brasil (Agència Brasilera de Promoció d'Exportacions i Inversions), fa el seu millor moment i es va disposar la participació a la fira ProWein 2011, que va començar el diumenge (27) i acaba el dimarts (29), a Düsseldorf, Alemanya. Abans d'abordar la prova dels tastadors i compradors de tot el món per setena vegada consecutiva en el principal mercat per als vins alemanys i un dels més importants d'Europa, cellers brasileres van fer la seva tasca.

L'any passat, els Vins de Brasil va contractar a dos consultors tècnics experts en vi d'Alemanya, Jürgen Mathäss periodista i consultor Peer Holm. Després d'una setmana per conèixer els principals menjadors del Brasil, van fer una sèrie de recomanacions als productors que volen tenir èxit en el mercat alemany. "Després d'aquesta anàlisi de la marca, donarà lloc a la fira asvinícolas seves notícies amb adequada adaptada al gust dels productes de consum d'Alemanya", va dir el gerent dels vins comercials del Brasil, Andreia Gentilini Milan, assistents a la fira.

D'acord amb les recomanacions dels experts alemanys, cellers brasileres han d'apostar pels vins escumosos i negres de les varietats Merlot i Cabernet Franc com un diferencial per tenir èxit a Alemanya. "Hi ha molts productes de qualitat i bona regularitat en els vins escumosos i de color vermell", va dir Jürgen després de conèixer la producció brasilera. Consultors alemanys encara van gaudir dels vins negres de ceps exòtiques com Marselan, Ancelotta i Teroldego. "La notícia de recerca del consumidor alemany. Per tant, aconsellem que no apostar per varietats tradicionals que tenen excés d'oferta de totes les parts del món ", va suggerir.

Equip brasiler

Els Vins de l'equip del Brasil present a la 18 ª edició de ProWein compta amb Aurora, Boscato, Home Valduga, Germans Basso, Brego Carraro, pelat i cellers Vinibrasil que estan exhibint els millors vins del Brasil i escumosos a la fira, una de les més importants món. La novetat d'enguany és la participació de la negociació Suriana, que representa tres cellers boutique (Serralada de Santana, PIAGENTINI i Sant Emilio). "La presència contínua demostra que els importadors consistència i la tendència creixent dels vins brasilers. Això demostra la serietat amb que els cellers brasileres estan invertint en el mercat alemany ", va dir Andrea.

Una altra de les novetats del projecte d'exportació de vins de Brasil va ser el debut ProWein Goes City. "Aquí els vins presents a la fira de Düsseldorf restaurants", va dir Andrea. Els participants dels productors brasilers just també van dur a terme una missió tècnica, guiada per Jürgen Mathäss, que va ser a través dels punts de referència de la venda de vi a la ciutat. També van degustar més vins comercialitzats a Alemanya. "Estem cada vegada més sabem que els alemanys estan buscant en el moment en què compren vins al món saber amb més claredat el que Brasil pot oferir-los", va dir Andrea. Els vins brasilers seguien per primera vegada al Centre de Premsa, on els periodistes de tot el món realitzen els seus àpats i treball.

Aquest any, a més de la presència ja establerta en ProWein, Vins del Brasil té previst celebrar dos tasts de vins brasilers a Alemanya en col · laboració amb el Ministeri d'Afers Exteriors (MAE). Les ciutats de Berlín i Frankfurt han de rebre els esdeveniments en la segona meitat. "La idea és estar més a prop del comerç a la recerca de la consolidació de la marca dels vins brasilers en aquest important mercat", va explicar Andrea.

En la passada edició de ProWein, les 12 cellers regals brasilers van fer 634 contactes amb compradors de 26 països. EUA $ 45000000000 a la fira es van tancar (dos cellers, a Dinamarca i Alemanya) i fins 850.000 $ va ser prospectat per als propers 12 mesos. De les cinc empreses novells en ProWein 2010, tres d'ells tornen a la fira - Germans Basso, Pizzato i Piagentini. Aurora estarà amb nou importador, Pacific Wine Company.

Resultats
La persistència ha donat resultats pràctics. El 2006, els membres de Vins d'empreses Brasil va vendre 160.000 $ per a Alemanya. A l'any següent, la xifra va pujar 237.000 dòlars. El 2008, un salt a $ 355.000 es va produir el 2009 i Alemanya va comprar $ 368,000 en vins brasilers i els vins escumosos. El 2010, hi va haver una disminució de 226.000 dòlars, però el preu mitjà per litre augmentar de 2,58 $ EUA (el 2009) a 3,44 $ (l'any passat). La fira d'aquest any ha de portar millors resultats per a cellers brasileres. "La gran majoria de les empreses presents a la fira ProWein propi importador per a Alemanya, per la qual cosa és molt més fàcil d'exportar", va dir Andrea. Aurora, Boscato, Casa Valduga, Brego Carraro, pelats i cellers Salton eren membres dels Vins del projecte Brasil exporta a Alemanya el 2010.

Assessoria de Premsa: Orestes d'Andrade Júnior


Seguiu el blog de ​​vida de vida a Twitter

Primer episodi de la TV Mercadão, on el xef Alex Caputo visitar els Box Brothers Borges i mostra com es fa el tradicional tall i neteja de bacallà.

Seguiu el blog de ​​vida de vida a Twitter

No és una prova més de que el món del vi és incommensurable i més d'informar, nosaltres sempre hem d'aprendre. Aquest cap de setmana em vaig trobar amb un vi espanyol de Cellers i Vinyes Mustiguillo, anomenada Finca Terrerazo, amb una curiosa trucada Bobal raïm. El vi és el 85% del 15% Ull de llebre i Bobal, la fermentació malolàctica en barrica i és de 5-8 setmanes amb batonagem (mares agitació). Sense filtratge. Criança 18 mesos en bótes de roure francès. Vinyes Bobal produïdes amb més de 60 anys. La seva graduació alcohòlica és del 14,5%.

La història del celler es va iniciar el 1998, Toni Sarrión i la seva família, convençuts del potencial del raïm Bobal, es van embarcar en l'aventura de desenvolupar vins únics i personalitzats que expressen el terreny i el clima del Terrerazo. El raïm Bobal és autòctona de la regió i es caracteritza per ser un vigorós i molt expressiu i amb suficient acidesa i tanins del raïm.

La finca compta amb 90 h de vinya plantades entre els 800 i 900 metres, amb predomini de la varietat Bobal, sinó també conrear Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Merlot i Garnatxa Tintorera.

Opinió Personal: ST (94 +)

Fosques Visuals, aromes de papaia, pruna, figues en almívar, coco, espècies suaus, vainilla, mesurat sense bé l'excés. El poder del paladar i l'elegància, untuós, ampli, persistent i un final que confirmi el fruit de la més alta qualitat.

L'importador és la Península. Victòria es troba a la Ville du Vin R $ 174,00 per habitant.

Seguiu el blog de ​​vida de vida a Twitter

El peix a Lisboa es durà a terme del 7 al 17 abril de 2011, passant de nou a 11 el nombre de dies de durada d'aquest esdeveniment gastronòmic en la pròxima edició, torna al Pati dóna Galé, a la Plaça del Palau, amb més notícies.

El resultat de l'èxit obtingut en edicions anteriors, el Turisme de Lisboa ha decidit ampliar la durada d'aquesta iniciativa, per a la qual ja s'han confirmat tres joves directors d'origen portuguès que treballen en el món de l'alta cuina, respectivament, a Londres, Nova York i França: Nuno Mendes George Mendes (una estrella Michelin) i Serge Vieira (una estrella Michelin).

Font: Essència del Vi

www.peixemlisboa.com

Seguiu el blog de ​​vida de vida a Twitter

Darrerament he rebut correus electrònics de lectors que demanen consells vins amb valors més accessibles. Fent realitat una recerca a la vida viva, vaig veure que realment han provat els vins més cars en la seva majoria. Així que a partir d'avui em vaig a signar un compromís amb els meus lectors a publicar més opcions de vins fins 50,00, almenys una vegada a la setmana.

Per començar, vaig tenir la copa avui un vi que representa el preu de la línia, 44.00, ve del vi argentí Finca La Linda Malbec i Syrah una gran opció fora de tot dubte. És un tall de 40% Malbec, 40% Syrah, 20% Merlot, amb un 14,3% de contingut d'alcohol. Madura durant 6-8 mesos en bótes de roure francès i americà. Amb una custòdia estimat de 6 anys.

La Finca La Linda és l'entrada de línia de Luigi Bosca celler coneguda, famosa per les seves Malbec aromàtics i sucosos.

La regió és Luján de Que el seu, les característiques, clima sec, d'hiverns freds, primaveres agradables, estius frescos. Les grans diferències de temperatura entre el dia i la nit. Estiu Temperatura mitjana 22 ° C a la temperatura mitjana d'hivern de 6 ° C i la temperatura mínima a l'hivern - 6 º C. La precipitació anual és de 197 mm.

Opinió Personal: ST (88)

Llum vermella visual, aromes primàries de fruites vermelles amb un bonic i ben torrat vainilla. El mig cos boca, fresc, acidesa mitjana, tanins suaus i un regust sense amargor. Intentem harmonitzar amb un filet amb risotto Ample Grana Padano, a més de vi no compatible. Sòl més lleuger o plats és la millor opció.

Tallar La Linda Malbec Syrah Reservats 2008 La importació és el Decanter.

Seguiu el blog de ​​vida de vida a Twitter