søgemaskineoptimering indsende website email emhætte

Arkiv for januar, 2011

Flere spaniere smagt to etiketter i disse dage i Grand Cru Victory . Denne gang i regionen var Rioja, den største producent af vine fra Spanien, så po Ribera del Duero og Priotat. Regionen er opdelt i tre distrikter, Alava Rioja, Rioja Alta og Rioja Alta.

Den fremherskende rød drue er Tempranillo, flere regler tillader regionen tre druer "maling", Garnacha, Graciano og Mazuelo, sammensætningen af vinen. Flygter reglen, også nogle producenter bruger Cabernet Sauvignon vin.

Rioja vine er klassificeret som:

Crianza: modnes i to år, en i bariil og et år i flasken.

Reservation: modnes i tre år, to i fade og flasker obligatorisk.

Gran Reserva: modnes i fem år, to mere i fade og tre i flasken.

For information om vingården, kan du besøge deres hjemmeside: http://www.herascordon.com

Heras Cordon Reserva 2004-85% Tempranillo, 10% Mazuelo og 5% Graciano - Rioja - 13% Alc - ST (91) PR (92) - 120,00

Visual viser allerede lille forbedring, aroma af tørrede frugter, karamel, vanilje og eg. Ganen viste elegante, afbalanceret, bløde tanniner, livlig syrlighed og en frugtagtig eftersmag med god vedholdenhed.

Heras Cordon Vendimia Selected 2007-85% Tempranillo, 10% Mazuelo og 5% Graciano - Rioja - ST (88) PR (90) - 78.00

Visual brunlig, aroma af moden frugt, blommer i sukkerlage, kirsebær, vanilje og en lille krydderi. På ganen viste endnu en gang, med faste tanniner, livlig syreindhold, jeg tror det er en vin med god evne til evolution.

Følg Blog Living Life on Twitter

Med købet af iPad og iPhone begyndte at søge måder til bedre at udnytte sin funktionalitet og komfort. Et meget vigtigt for os bloggere, redigere og overføre posteringer enhed lige til vores blog.

Parti derefter iTwon Apple Store på udkig efter en integration ansøgning om blog. Nå, det var ikke let, ingen konsulent vidste. Vi kaldte 0800 Apple og efter 22 minutter af venter i deres centrale holde op, fordi der også kunne ikke passer mig.

Dag søgning på egen hånd fandt denne ansøgning, der integrerer forskellige platforme. Navnet er BlogPress CLT Studio . Værdien er $ 2,99.

Understøttede platforme:

- Blogger / Blogspot - MSN Live Spaces - WordPress - Movable Type - TypePad - LiveJournal - Drupal - Joomla - Tumblr - Squarespace - My Opera

Først troede jeg, cool, jeg integration, testet og nu er jeg tilpasning til de formater af tekst og fotos.

Følg Blog Living Life on Twitter

Sidste uge med en gruppe af elskere af Bacchus drink smagte to etiketter af Campina Bodegas, Spanien .

Vinen har en reel cost-benefit, og relevante noter Jay Miller påtager anmeldelser af spanske vine til E-Robert Parker.

Regionen Toro har stået ud efter mange års tabt, hvor genopretter støttes i eksplosion af spanske vine.

Det varme klima og jordbundsforhold frigivelseskarakteristika unikke for deres vine, som har stærke og garvesyre end de andre naboer. Tempranillo drue er den mest plantede og vigtig i regionen og således bestemt af DO (oprindelsesbetegnelse Toro), 75% af sammensætningen af Tempranillo vin.

Vinene er importeret af Grand Cru i Brasilien, som kan findes sejr i hans lokale franchise.

Sabor Fast / Young 2008
- 100% Tempranillo - Toro - 14,5% Alc - ST (90) PR (90) - kr. 35,00 - Grand Cru

Visual sort med lilla kant, aroma af moden mørk frugt, brombær, kirsebær, kaffe og et strejf af mineralitet. Smagen bekræfter munden viser masser af frugt, faste tanniner, syre til stede med god kvalitet og vedholdenhed gennemsnit +.

Fast Smag / Viñas Centenary 2007 - 100% Tempranillo - Toro - 14% Alc - ST (89) PR (91)-R $ 49,00 - Grand Cru

Visual mørke aroma af røg, jord, røde frugter og lys eg. Ganen viser bløde tanniner, syre til stede retrosto frugtagtig, alkohol er ikke synlige og en god finish.

Følg Blog Living Life on Twitter

Chef Alex Jorge lærer trin for trin hvordan man laver ceviche med et tryk "wasabiano", det samme som du har på din japansk restaurant Wasabi og moderne.

Følg Blog Living Life on Twitter

Cassoulet er en fransk skål ligesom vores feijoada. Tager hvide bønner, ænder, svinekød, lam, pølse og andre ingredienser. Den serveres i en lerkrukke, hvorfra navnet stammer. Se videoen, hvor lederen af restauranten Freddy Geraldo Rodrigues forklarer kloge.

Følg Blog Living Life on Twitter

Åbn en flaske Aalto PS 2005 for dem, der kender ved, det er kun for et særligt øjeblik. Dette ikon Ribera Del Duero, Spanien, er en "orgasme" som en ven sagde ved bordet. Som allerede var i gæld til Humberto Freire ønsker at komme til at kende vinen endda gå til Spanien kunne ikke købe det, slutter comphania folk på højeste niveau jeg forstår at være den bedste tid til at nyde det. Derefter gik vi til restauranten Tauros, det bedste kød "uomtvistelige" by, som tog en Veuve Clicquot Ponsardin at skylle spolen og PS.

Den Aalto er en forholdsvis ny vingård blev grundlagt i 1998 af Mariano Garcia for dem uvidende det var for 30 år vinmager Bodega Vega Sicilia, i partnerskab med Javier Zaccagnini, direktør for DO Ribera del Duero. Dens område er 42 hektar egne vinmarker med en gennemsnitsalder på 60 år.

2005 vintage er 100% Tempranillo, går til 32 måneder på egetræsfade 70% nye.

Vejledningen er at drikke fra 2018-2040, de fleste forventer, at denne dato i 2011 ... lol

Personlig Evaluering:

Med en smuk rubinrød farve stærk næse viste aroma af sorte frugter, vanilje, kokosnødder, violer, tobak, karamel ..... I Ganen stor magt uden at forlade elegance af hånden, en sand velour med smag af vanille og lakrids. Balance er din anden stærk stativ perfekt balance mellem tanniner, syre og alkohol.

Spanien - Ribera Del Duero - 100% Tempranillo - 15% Alc - ST (99 +) RP (98) - importør Peninsula

Humberto, Baracho, Caca og Aurelio

Følg Blog Living Life on Twitter

Se video en dag med høst på vingården Foundation Eugenio de Almeida, vinproducent of the Year af magasinet Wine Pedro Baptista som fulgte og kommenteret hele processen.

  Følg Blog Living Life on Twitter

Som jeg altid siger, at være i det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. I aftes færdiggøre en smagning i butikken på Grand Cru win nye etiketter havde en behagelig overraskelse. En kollega anmoder om at tale bordet, signalerer, at det er en blind vin vil blive vist. På niveau confrere forventedes at være en høj kvalitet etiket. Snart blev vi bedt om at reagere om deres afgrøder karakteristika, land og region. Han havde åbnet vinen hjemme, hvor de sætter en prop Don Melchor der spillede i begyndelsen af smagningen bordet for at forvirre medlemmerne, og det virkede, nogle fik forslaget logisk, uden at vide at det var en sjov.

Château Palmer Gran Vin er en Troisièmes Cru, Bordeaux klassifikation 1855, er beliggende i Margaux, Medoc kommune, venstre margen.

Høsten i 1999 blev behandlet i 10 7. Se webstedet på winery taler af denne sæson: "Under modning, der fulgte, var Palmer en koncentration sjælden og naturlige, sammen med de sædvanlige fysiologiske ændringer:. Hvilket resulterede i usædvanlig rigdom af sukker"

Personlige vurdering:

Visual stadig meget mørke, med lys brunlig kant, dejlige aroma af tobak, cedertræ, blomme i sukkerlage, mynte, krydderier ..... Ganen viser en ubestridelig kvalitet, livlig syreindhold, tanniner stadig bidende, bekræfter næsen med et træ langt, Denne mere behersket frugt med en lang vedholdenhed. En smuk vin!

Frankrig - Bordeaux / Margaux - 48% Cabernet Sauvignon, 46% Merlot og 6% Petit Verdot - 12,5% - ST (94 +) RP (95)

Følg Blog Living Life on Twitter

Der de fleste oenophiles ved, at kork indsamle, inklusive mig. Der vil nogle ideer til at dekorere dit hus ved hjælp af din bestand!

Følg Blog Living Life on Twitter


I dag ser jeg mange mennesker, der nyder vin ikke længere har en grundlæggende viden. Jeg får hele tiden e-mails beder til at angive et godt kursus.

Som mine læsere er 50% af byen São Paulo, vil der naturligvis en stor tip til din indvielse ind i verden af vin.

Den Winet er et rådgivende og konsulentvirksomhed, der fører vinens verden på en nem, interaktiv, kreative og lærerigt at virksomheder og forbrugere.

Dens grundlægger er publicist Andrew Rossi, dannet af den engelske Institute Wine & Spirits Education Trust (WSET), den mest anerkendte uddannelsesinstitution vin i verden, som har også rejst og besøgt over 20 vingårde i Brasilien og i udlandet, såsom Chile (Valleys Maipo, Colchagua og Aconcagua), Argentina (Mendoza) og Italien (Piemonte, Toscana og Lobardia).

I 2008 år oprettede bloggen EnoDeco hvad er nu det officielle blog vin portal R7 ( www.R7.com/enodeco ), en af de mest besøgte blogs vin fra Brasilien, og er blevet nomineret af Guia 4 Rodas 2009 som af de top 10 blogs af ØNØ-Brasilien. Han er stifter og aktivt medlem af 2 broderskaber, broderskab venner (3 år) og Brotherhood of Publicity (2 år).

Her er billeder af tidligere begivenheder og kurser:

Andrew Rossi - - www.winet.net.br - (11) 8126-3322