optimització de motors de cerca que aquesta pàgina web email extractor

Arxiu per agost, 2010


Una botiga de vins a l'aeroport de Dubai està reclamant un rècord mundial després que un client ha gastat un total de EUA $ 107.000 en vuit ampolles de vi. El client realitza la compra a una visita a Le Clos de vins i licors de luxe amb encant a la Terminal de l'Aeroport Internacional de Dubai 3 al 22 d'agost. Gairebé duplicant l'anterior rècord mundial per a una sola compra al detall de vins de viatge, malbaratament incloure ampolles de Château Petrus 1947 i 1961, així com un magnum de 1959 els cultius. La botiga va dir que l'expedient era un senyal de que la demanda de vins d'alta gamma va anar creixent de nou gairebé dos anys després de l'inici de la desacceleració econòmica mundial.

Font: Decanter.com


El regidor d'un petit poble al Piemont del Sud demana a tots nosaltres per salvar les vinyes de les seves ciutats: la proposta és l'adopció d'una línia de barbera raïm. Com a recompensa, ampolles de Barberà amb l'etiqueta i el nom del "propietari", és a dir, que el va adoptar.

Castagnole delle Lanze, és una ciutat al sud de Piemont de 3800 habitants, amb una forta vocació celler. La ciutat està situada entre Langhe i Monferrato turons famosos.
El regidor de la ciutat, Marc Cortese i l'administració municipal està tractant per tots els mitjans per garantir que el patrimoni de la vinya no va morir a causa de la terrible crisi que va afectar també a la indústria del vi, fent que els agricultors locals a abandonar el cultiu de vinyes perquè de cases baixes que els cellers volen pagar per el raïm Barbera per a la producció de vi.

En els últims dos anys, molts dels productors de la ciutat han venut els seus raïms a baix cost, el raïm que creixen amb tanta passió.

Per intentar evitar tot això, el govern ha decidit munincipal prendre alguna acció. I la llum, van trobar, no era la d'encoratjar el públic a comprar una ampolla de vi, però la col · laboració i el desig d'ajudar a una indústria en problemes, fent una bona obra.

Què és una acció de "GOOD"? ".

Estan convidant a ningú a adoptar una porció de territori i, en concret, una filera de raïms Barbera.

Sobre la iniciativa Partecipa és responsable d'una part de la vinya, que va a treballar amb passió i cura pels agricultors de la ciutat, i les raïms es fermenten en la millor forma perquè pugui produir una qualitat de Barbera, no aquí, a l'etiqueta escriptura Garaffa prové del nom de les persones que van adoptar una fila de vinyes.

Òbviament, tothom que s'uneixin a la iniciativa mitjançant l'adopció d'un vinheto, rebrà les fotos del treball realitzat en la "seva" vinya, i si volen que la persona pot venir durant la collita o durant la fermentació per veure les operacions.

El resultat de tot això serà una sèrie d'ampolles Barbera seleccionats i de qualitat que es produeix amb les etiquetes específiques de la vinya i la persona adoptada. D'altra banda, aquestes ampolles de vi es lliurarà a tots els que partecipam la iniciativa, de forma gratuïta.

Per obtenir més informació sobre com adoptar:
Marc Cortese (00xx39) 335241156 o (00xx39) 335 7302299

Email:

Autor: Micheline Bavutti
Contacte:

La família va emigrar d'Itàlia al Brasil a finals del segle XIX. La tradició vitivinícola heretada dels avantpassats es va trobar a la regió afavorida pels vins de Muntanyes Altes climàtic. L'ascendència francesa porta el símbol dels de lis fleur oferint marca Fabian. La filosofia del celler Fabian és produir raïm i elaboració de vins en petites quantitats, amb limitada i controlada, a satisfacció de la producció coneixedor de vins.

Regió:

És en la micro-regió dels vins d'Alts Hills, la ciutat de Pàdua a Nova Serra Gaucha, que es troben les vinyes de la família de Fabián. L'altitud, la topografia, el sòl i el clima són propícies per a l'obtenció de les excel · lents raïms per als vins especials.

 

Vaig obrir aquests espurnejant que em va ser enviat per un representant del Celler juliol Antunes en el cap de setmana amb un grup d'amics. Complagut els germans dins dels quals es proposa, el cost x benefici. Una excel · lent opció per gaudir d'aquesta calor que ve.


Brasil - Nova Pàdua-RS - Serra Gaucha - Brut Champenoise - Chardonnay i Pinot Noir - Ampolles N º 4035 - R $ 36,00

  • Visual Color groc palla, molt bé perlatge i abundant, van presentar notes dolces al nas, els cítrics i lleugerament torrades. Provada en sec a la boca, amb bona frescor i una acidesa equilibrada. Excedir el seu rang de preu.


Brasil - Nova Pàdua - RS - Serra Gaucha - Brut Champenoise - Chardonnay i Pinot Noir - Ampolles N º 4689 - R $ 32,00

  • L'ull rosat, un fort aroma d'atac préssec, passant pels cítrics. Ben equilibrat en boca, amb bon postgust sense amargor.


Brasil - Nova Pàdua - RS - Serra Gaucha - Muscat - Moscato - No 4552 - R $ 24,90

  • Visual clara, el nas va mostrar molta fruita i floral. En boca va mostrar bon equilibri entre dolçor i acidesa.

Juliol P. Antunes Filho
El Gran Vi Representacions Ltda Em

Cel · lular 27 8801 8881 - Fax 27 3329 0322

Tot comença a la ciutat de Venècia el 1950, quan Giuseppe Cipriani (amo del Bar de Harry, un lloc freqüentat per gent famosa i importants com Ernest Hemingway, Maria Callas, Aristòtil Onassis, Orson Welles i altres), va crear un plat a base de carn crua a ajudar a curar la comtessa Amalia Nani anèmia Moncenigo. Malgrat els prejudicis de l'època amb la carn crua, la recepta va ser un gran èxit. El nom del plat prové del pintor renaixentista Vittorio Carpaccio que tenia l'ús de la marca dels tons brillants de color vermell va recordar immediatament la carn crua.

Font: GourmetSP

Consolidat com l'esdeveniment principal de l'interior dels vins, el Saló Internacional dels Vins (IVM) - Campinas arriba a la cinquena edició amb notícies dels principals importadors dels professionals nacionals de restaurants, emporis i hotels en una zona de vins i productors per fer negocis . Simultàniament, l'IVM atreu el coneixedor de vins finals públic consumidor i qualificat, que ja està a l'espera de l'esdeveniment anual.

Aquest any, la fira reunirà els consumidors els "VIP Wine Tours" amb degustació de vi d'un raïm única, procedents de diversos països. El participant farà una visita privada a l'MIV, acompanyat d'una guia única, navegar pels estands dels fabricants i importadors per a la presentació de vins especials per a cada tema. Un altre punt a destacar serà la degustació Top Bordeus, on un nombre limitat d'entusiastes tindrà l'oportunitat de degustar vins exclusius, amb tocs de llum per Ch Palmer 2002 (94 punts Parker) i Ch-Pichon Baron 2004 (93 punts Parker).

La unió dels coneixedors, qui l'any passat va rebre 800 visitants IVM exposa les principals marques en format de taula, on els expositors presenten les ampolles sobre la taula, oferint el producte per a la seva degustació esdeveniment. Taules de fruites i antipasti estaran a disposició dels consumidors a seguir la degustació. "L'espectacle s'ha convertit en un important punt de trobada per als professionals i persones interessades en saber el que és millor en el mercat. És una oportunitat de trobar vins de diferents països en un sol lloc, per provar i comparar ", va dir l'organitzador de l'esdeveniment, Midory Vianna.

Admissió $ 50 per als homes i 40 per a les dones guanya una copa de degustació exclusiva i més de 300 tipus de vins nacionals i importats. Conferències sobre la introducció al tast de vins i nocions de enogastronòmica cost coincident més de $ 15 per persona, mateixa quantitat de VIP Wine Tours. Per al Top Bordeus, vostè ha de registrar directament en el lloc web, on també es poden adquirir entrades per a l'esdeveniment - www.mivcampinas.com.br.

Esdeveniment: 5a Exposició Internacional de Vins (IVM) - Campinas
Quan: 11 de setembre (dissabte), de 14h a 21h
On: Royal Palm Plaza Resort Campinas - Av Royal Palm Plaza, # 277
Jd Nova Califòrnia - Campinas / SP
Entrades i informació: "www.mivcampinas.com.br"
email: [email protected]
Telèfon: (19) 3254-3400 i les principals botigues de vins Campinas.

Així com va parlar recentment de la tecnologia que actua en nom del vi, ara per a mi fer comentaris sobre que només fabricacions - en la meva humil opinió - parlar en contra de la naturalesa lúdica del món del menjar i el vi. És a dir, meres rareses.

Seguint l'estètica de l'anterior article, em centraré en tres exemples clau que podrien emmarcar aquesta imatge una mica grotesca, però ensejem una mica de diversió.

Inicialment, la curiosa versió de vi "Hello Kitty". Sí, és cert. Els vins produïts a Itàlia amb la marca Hello Kitty, la línia conté un vi negre, un blanc, rosat i una mini ampolla de Prosecco, tots derivats de Pinot Nero Les etiquetes? Pink, è vero!

Mentre que el públic acompanya el personatge està en el rang d'edat de 04-10 anys, és curiós - però no natural - en general s'associen a un nen marca l'alcohol. Fins i tot el vi és "una beguda juganer", el costat lúdic dels nens certament no li va caure bé a les begudes de qualsevol tipus.

Òbviament, el tema va ser polèmic i fins i tot aquí, al Brasil, la - per a mi, ridícul - vins de Hello Kitty han estat objecte d'un acalorat debat a Enoeventos lloc ( www.enoeventos.com.br ), ja que en els EUA hi ha una natural, associació amb "Joe Camel" el famós camell que va animar als nens a fumar. El meu comentari era en aquest llavors: "Absolutament ridícul. Absolutament patètic. Obté ser "sense sentit". Per lamentable que aquest potencial (intencional o no) per subvertir l'interès de nens ".

Bé, ridícul o no, el cert és que els vins es venen per aquí per al voltant de O $ 30.00 per ampolla, o al voltant de £ 55,00.

Una altra de les novetats que considero un creepiness exemplar és la invenció del vi en llauna. S'adhereix al celler Caves Hill, d'Espanya, pioner en el llançament d'un vi en una llauna. Itàlia va sortir del Vi i Moda (a la foto), un vi d'agulla feta del raïm Lambrusco. Malgrat el que diuen els productors, el mateix Lambrusco, ja no tant d'un vi, llavors es pot imaginar, enllaunats?

Democratitzar i popularitzar el vi, aquest és el lema de vi en llauna. Tenint en compte que molts de nosaltres hem començat "beure" gerra de vi i avui estem degustant vins de bona qualitat, buscant sempre per determinar el paladar, aquesta democratització és benvinguda.

Però amb raó, de moment em trobo en un punt mitjà més estàndard, el vi en una llauna, no és un anatema, és encara més rareses.

Finalment, la majoria de les rareses que he sentit parlar al món del vi en els últims temps. Vins per a gossos i gats ... Heus aquí! Llavors, on pot el recordatori capitalista de l'ésser humà (RSSS)?

L'estranyesa desenvolupat per Bark Vinyes òbviament no pren alcohol, perquè més enllà de patètic, seria políticament incorrecte. D'aquesta manera deixen de ser un simulacre trist.

El Bakundy, escorça Sauvignon, Pinot Leasheo i etiquetes Sniffn cua blanca són en realitat un tipus de suc ​​que simula sabors dels famosos vins francesos.

Al cost modest de $ 20,00, ara podem mimar les nostres mascotes amb fabulosos vins, desenvolupat exclusivament per a ells. Bé, francament, si em permet la llicència poètica, comproveu si f ... (rsssssss).

Bé, quan es tracta de les entremaliadures de vinificació, crec que estem bé fornit. Hi ha una certa diversió, és clar, però, per regla general, qualsevol persona que es pren seriosament tot el ritual que involucra vi, no pot fer front a aquests jocs - 01:00 enganxós, digui a si mateix - lliure amb facilitat.

Mentre que una bona polèmica, la paraula està obert ...

Aquest missatge va ser enviat a mi per Marcelo Carneiro Futur Blogger, amic felicitacions, gran respecte!

Aquest matí he tingut la idea d'harmonitzar Champagne amb cua de toro, estava viatjant. Segons el gran oenophile Arthur P. Azevedo, un dels mites generalitzats de joc xampany amb el menjar diu que el xampany és un vi que acompanya cada àpat. Més és una veritat relativa, com l'ús de diversos estils de xampany amb el menjar, així que el joc és perfecte, es requereix, sent això possible, si una mica de xampany des de l'entrada fins a les postres. Així que la meva crítica.

Opinió Personal:

Michel Gonet Brut: A safrada xampany no va resultar ser més evolucionat també. Or Visual groc, perlatge ja en decadència, deliciosos aromes de mel, pa torrat, avellanes i ametlles. En boca es va anar, sabors intensos bastant fresques, gran acidesa i un final llarg.

Coincidència: Estava al meu entendre, és un joc perfecte, la intensitat del sabor del plat estava en sintonia amb el Xampany, com vaig dir anteriorment, es va desenvolupar i intens en aromes, amb cos. Crec que un xampany més jove no tindria tanta sort.Quinta da Pedra Alta i Quinta da Cruz, que ja el 1940 va ser una de les cases de camp amb gran producció de vins generosos del Duero. António Leal i Maria da Conceição Pinto, avis de l'actual propietari Jorge Eduardo Pinto Leal Blanco, van governar els destins d'aquestes dijous, on encara hi ha una casa que van cridar "CANVI" que va ser l'escenari d'un intercanvi de cavalls en els viatges de nord a sud i viceversa, el que ens dóna una idea de la importància del lloc Farm.

Actualment, plantat amb varietats de raïm tradicionals del Duero Cinquenes ocuparà una superfície de 90ha de terrenys i la vinya que encara es nota el respecte i la cura amb què es treballa en ells. Durant molts anys la producció de les granges es va centrar en vins fortificats que venien als comerciants, i petites quantitats de vins negres i blancs per al consum. Des de l'any 1995, un programa de modernització de les vinyes el 2001 després d'haver estat construït un celler des de zero i va començar a produir vins DOC Douro, Port, vins escumosos i dels Olis d'Oliva s'ha desenvolupat.

Opinió Personal: Considero això una troballa formació d'escuma. Palla Visual groc amb reflexos verdosos, fina i persistent amb perlatge formació de corona. Nas mostra la complexitat, mostrant una varietat de sabors com pinya, poma, pera, torrat i mantega de llum. En boca és sec, mostrant bon cos, amb una acidesa equilibrada i un postgust llarg.

Portugual - (DOC) Douro - Malvasia Fina, Gouveia, Rabigato - 12% - 75,00 £ - Espirito Santo Winery / Grand Cru - ST (93)

Amics, aquest dissabte a la nit la meva mare donant un gran suport aquí a casa havien d'estar absent. Així que em vaig anar a la cuina a inventar un menú per a la classe. Va arribar un risotto de parmesà amb xoriço fregit. El negoci era bo, i per escortar aquest plat estructurat Malbec també va decidir obrir un altre del mateix pes. Hi havia provat la Família Cassone mestra Cabernet Sauvignon, i avui ha estat el torn de Malbec que va acompanyar el risotto també.

Opinió Personal:

Aromes visuals brillants porpres, característics del raïm Malbec, que mostra una gran quantitat de fruita madura, xocolata i vainilla. En boca es mostra ben estructurat, amb viva acidesa i bona persistència.

Malbec - Mendoza - 2007 - Família Cassone - 100% Malbec - 14% - ST (90) - 80,00 GBP - Enotria

Una nit de tast de vins amb Escorihuela Gascón es va dur a terme sota el comandament de Bruno Humberto Freire, i el Grand Cru de la Victòria. Fundada el 1884 pel jove Miguel Escorihuela Gascón és un dels cellers més antigues d'Argentina que ara forma part del Grup de Zapata. Rodrigo Castilho l'enòleg Export Manager del celler va fer un breu discurs parlant dels seus vins i Celler.

L'habitació era molt agradable, relaxat amb els éssers estimats, com els meus amics Vinicius (Xef Vero), Coser Gersino Fill (Tauros), Mauro Quintão, Caca, Luiz Cola i altres de modals fins. A més dels vins meravellosos que esmento a continuació servia en la nova fleca Muntanya Líban un gran soci de Grand Cru de la victòria, destacant els Grissini, pals cruixents originaris de Torí, una delícia.

Opinió Personal:

Escorihuela Gascón Viognier 2009 - 100% viognier - 13,8% - Mendoza - R $ 45,00 - ST (88)

  • Groc verdós nas Visual, agradable, amb notes de fruita de polpa blanca i dissenyades amb el fons floral. En el bon volum de boca i una acidesa equilibrada.

Escorihuela Gascón Petites Produccions Syrah 2005 - 100% Syrah - 12 mesos - 13,8% - Mendoza - 95,00 £ - ST (89)

  • Aquest vi xerrant amb Vinicius (Xef Vero) inclouen el vi com una personalitat única, mostrant un aromes visual i complex fosc comença amb una forta torrefacció i evolucionant cap a notes de sèsam i salsa de soja. A la boca, amb bona estructura no era alcohol aparent, acidesa mitjana i bona persistència.

Escorihuela Gascón Petites Produccions Cabernet Sauvignon 2006 - 100% Cabernet Sauvignon - 12 mesos barril - 14,1% - 95,00 £ - ST (90)

  • Aquest Cabernet mostrar molt típic, ull fosc, aromes de pebre lleuger amb tocs de pebre i fum. En boca es va mostrar concentrat, amb tanins elegants, madurs i intensos.

Escorihuela Gascon Malbec Petites Produccions 2006 - 100% Malbec - 12 mesos barril - 14,2% - 95,00 £ - ST (90)

  • Porpra visual aromes brillants de coco, vainilla plena de fruites vermelles al nas. En boca confirma la boca, amb tanins dolços i vellutats deliciós sabor de fruites en almívar.

Escorihuela Gascon Gascon Miguel 2006-85% Malbec, 10% Cabernet Sauvignon i 5% Syrah - 13 mesos - 13,9% - R $ 145,00 - ST (93 +)

  • Visual insuperable, encara fa olor lleugerament evolucionat i tancat. En boca encantat, greix, vellutat i afruitat, llarg i tots els altres adjectius que poden donar un vi. Tothom hauria de tenir l'oportunitat d'assaborir aquest nèctar dels déus.

Felicitacions a vinyes vins mostra que em va sorprendre amb molta personalitat.

Bruno Humbero i molta salut i èxit!