søgemaskineoptimering indsende website email emhætte

Arkiv for maj 2010

Vingård Chateau Rauzan-Segla har 51 der, med en overvægt af Cabernet Sauvignon (61%) og Merlot (35%), og 2% hver Cabernet Franc og Petit Verdot. Jordbunden er typisk grus Gunzian, frugter høstet med håndkraft, gæret mask i temperaturstyret rustfrit stål. Vinen derefter tilbringer i tønde, 60% ny hver årgang, i op til 20 måneder. Det endelige produkt er aftappet uden filtrering. Den store vin er Château Rauzan-Segla, 8.000 flasker produceres årligt.

Smagsnoter:

Dekanteret i to timer, prop i perfekt stand. Lys rød farve uden glorie evolution og uden bundfald skål. Aroma af blommer i sirup, krydderier, lys græs, og et utal af dufte, der vekslede. I munden meget elegant integreret alkohol, tanniner, fremragende surhedsgrad med en lang eftersmag.

2ème cru classé Margaux (90WS og 88RP), Margaux, 60% Cabernet Sauvignon og 40% Merlot, Frankrig; ST95 +


Ifølge Forbes.com stedet følger de 10 bedste rejsemål af internationale vine af George Taber, forfatter til "In Search of Bacchus: Vandringer i Wonderful World of Tourism Vin".

1.. Castello Banfi, Toscana, Italien

Den Banfi vingård blev startet af John Mariani, en importør af amerikanske vine. Et af de smukkeste vingårde i Toscana, der har et smukt slot med to gode restauranter, en smagning værelse og vinkælder besøg.

2. Montes, Colchagua Valley, Chile

Hills er en af de bedst kendte producenter af chilensk vin, men har ikke mistet sin excentricitet. "Det er den eneste vingård i verden, hvor vinene er i alderen med Gregorian chants bliver spillet i baggrunden"

3. Ken Forrester, Stellenbosch, Sydafrika

Stellenbosch betragtes som en af de smukkeste vinområder i verden med et middelhavsklima og kulisser minder om Napa Valley uden folkemængderne. Winemaker Ken Forrester foretaget adskillige rejser til Loire-dalen i Frankrig, før du anvender deres viden hjemme i Sydafrika

4.. Fournier, Mendoza, Argentina

Denne vingård er kun omkring 10 miles fra Andesbjergene "i baggrunden, så du kan se de snedækkede bjerge hele året," siger Taber. Vingården har et moderne design, næsten som et rumskib, der landede i ørkenen.

5.. Leeuwin Estate, Margaret River, Australien

Margaret River er tættere på Singapore end det er Melbourne, så det er en lang tur at komme der. "Det er en lille pose, der gør kun fremragende vine," siger Taber. Et smukt landskab med gamle skove "er så isoleret, er ikke så overfyldt -. Du får vidunderlige service"

6.. Felton Road, Central Otago, New Zealand

Relativt nyt i vinens verden, Central Otago er også den sydligste vinregion af planeten. Nogle områder, ligesom Gibbston Valley, er mere æstetisk tiltalende end andre, da Bannockburn område, stedet for Felton Road. Men pinot noir superstjerner Otago, som Carrick, Mt. Sværhedsgrad Akarua og Felton Road i Bannockburn er alle her.

7.. Ysios Bodegas La Rioja, Spanien

Området er blevet berømt i de seneste år, nogle gerne arkitektur Frank Gehry. Bodegas Ysios, designet af Santiago Calatrava, ligner bjergene, der ligger lige bag det. "De gør også stor vin"

8.. Quinta do Vale, Portal Douro, Portugal

Nå denne vingård ved at køre ad smalle, snoede veje. Hvis du har planer om at bevise mere end et glas vin, overveje at bruge natten. "De har et gæstehus hotel, der har en vidunderlig udsigt"

9.. Chateau Lynch-Bages, Bordeaux, Frankrig

Bordeaux er kendt for at producere nogle af de bedste vine i verden. Men indtil for nylig, har regionen ikke har ry for smukke udsigt, eller en venlig turist oplevelse. Lynch-Bages tilbyder nu et hotel, restauranter og butikker.

10.. Peter Jakob Kuhn Oestrich, Rhein / Mosel, Tyskland

Dette er en af de mest romantiske steder i verden, med bjerg-top slotte og en kælder, hyggeligt. Må ikke blive afskrækket af hætterne på flasker kælder alt dette, siger Taber - vine er nu bedre og mere konsekvent end nogensinde.


The Wine Encounter www.encontrodevinhos.com.br skal samle 20 udstillere på den gyldne rum Hotel San Raphael, i São Paulo. I et andet partnerskab, gentage udgave af Meeting Papodevinho sidste år og nu i forbindelse med Daniel Perches www.vinhosdecorte.com.br, en anden blogger passioneret omkring vin.

Hotellet tilbyder et airconditioneret værelse på øverste etage, med en privilegeret udsigt over byen, 4 typer af pasta og en masse modtagelighed for besøgende og gæster.
Inden du sender den samme begivenhed præsentation for importører og producenter havde en modtagelighed incrível.Com sikker på, vi vil have mere vin end sidste år, hvor de besøgende var i stand til at smage omkring 150 etiketter.

Tillykke til venner Beto Duarte og Daniel siddepinde utrættelige initiativtagere til vin i Brasilien. Min billet er allerede købt!

Mødet sker vine den 5. august 15-22 timer Hotel San Raphael.Fone 11 91 08 57 81Largo den Arouche 150
Oplysninger om blogs www.papodevinho.blogspot.com , www.vinhosdecorte.com.br og www.encontrodevinhos.com.br
Telefon 11 91 08 57 81

Mest besøgte en restaurant i São Paulo, denne gang var Walter Mancini Mancini familie, som er i det væsentlige er en italiensk. Hele gaden var revitaliseret med stengulve. For to år siden i samarbejde med byen, gennemført en omfattende revitalisering af Avanhandava Street, som ligger sine restauranter. Derfor da har dette charmerende downtown São Paulo, er blevet en turist stedet, præget af mad, musik og kunst.

Så snart vi indtastet restauranten blev vi beordret til at gå til bordet af antipasti, vidunderlige, velsmagende entrees, især fyldte Artiskok og mozzarella med soltørrede tomater. Natten var lyden af jazz med et flygel. Tjenesten blev meget nice og tålmodig.

Derefter modregne for retterne, jeg bestilte en ossobuco med safran risotto og polenta, som kommer med en ske til at fjerne marven og bland i risotto (billedet nedenfor), min ven beordrede en ravioli sauce af tomater. Netop savnet at være sammen med min kone, ikke uværdig af selskabet af min ven Wellington, som er meget gode mennesker, mere .....

Retterne blev harmoniseret med en Coke Zero, fordi efter 80 dage i ExpoVinis beviser på dette, var situationen dramatisk for min lever!

Godkendt restaurant!


Avanhandava gade, 126 | Bella Vista | São Paulo
Kontaktperson: 55 11 3258.8510 -

Kapacitet: 153 sæder

Åbningstider: søndag til onsdag fra 00:00 til 01h. Torsdag fra 12h til 02h. Fredag ​​og lørdag fra 12h til 03h. Couvert £ 9,00.

Valet £ 12,00.

Adgang for mennesker med handicap.
Accepterer alle større kreditkort, hævekort og spisebilletter.


Ungarn Royal Tokaji Selskabet har planer om at fordoble produktionen, åbner en ny vingård med en investering på € 3.250.000 i september.

Den nye fabrik vil øge den årlige produktionskapacitet fra 30.000 til 60.000, og vil fokusere på stigende mængder af tørre Furmint og sene høst vin, snarere end regionens underskrift stil Aszu.

Øget produktion, har til formål at øge salget i sin største marked, USA, ud over Storbritannien og Europa.

Kilde:

Jeg vil opfordre alle til at følge bloggen leve livet på Twitter .

Venner, i min seneste tur til Sao Paulo gik til at besøge en steakhouse, der endnu ikke kender Overalls Grill.

En skønhed for dem der er kødæder som mig. Er placeret på Avenida dos Bandeirantes, V. Olympia.

En meget opmærksomme service, altid en tjeneren kigger på dig. I tabellen koldt, højdepunktet, et bredt udvalg af fisk og skaldyr, salater og antipasti. Skiver blæksprutten er unik. Bøfferne er ikke efterladt, meget velsmagende med store præsentation og variation af grisen pururuca rack af lam, HØJREB ikke at nævne, at det var guderne. Vingården er varieret, med flere lande med priser for enhver pengepung vine. Godkendt!


Avenida dos Bandeirantes, 1001 - Vila Olimpia - Sao Paulo

3845 - 0299

www.jardineiragrill.com.br
Jeg var i butikken i går ENOTRIA, Praia do Canto, Vitoria-ES, at smage den prisbelønnede vine i national vin Villa Francioni, som nu er eksklusivt til hus. I fremmøde var venner og nye venner, Ademar Bermond, Sergio Zuliane, Roberto Lima, Luis Polese, Orlando Caliman, Hedy Locatel Gilberto Faria og butiksejere Massoni og Helio Santos Simey. Chatten var meget venlig og nice med alle, der ønsker at lære mere om den indenlandske vin. Vine overraskede alle, for den store kvalitet. Det er forbløffende, hvor mange brasilianere, der ikke kender de store vine fra hans land.

Den Sauvignon Blanc fra vingården blev præsenteret i fanen Descorchados, i 37 °, 50 topper listen over Amerikas syd australske vin bedre placeret.

Blev udtaget fra Joaquim Tinto og den roste Villa Francioni Rosé, Sauvignon Blanc, Chardonnay, og Francesco Francioni Vila Tinto.

Personlig beskrivelse:

1 ° Villa Francioni Sauvignon Blanc 2008-13% - 100% Sauvignon Blanc

Bright grønlig farve, med aromaer af Caja, klippe græs og nogle lys mineral. I munden viste med god struktur, afbalanceret, god vedholdenhed.

2 ° Villa Francioni Chardonnay Lot II 2008-13% - 100% Chardonnay

Den bedste vin af panelet, imponerede alle en vinhaço!

Halm gul farve, kraftig aroma angreb, viser en kompleksitet aromaer, Toasty, honning, sød mælk, som blev varieret og varede indtil slutningen af den prøvesmagning, ikke stoppede med at vokse. Munden var buttet, behagelig, afbalanceret og lang eftersmag. Store selskab for en hummer.

3. Joaquin Rose 2008 til 13,4% - Cabernet Sauvignon og Merlot - Gæring i rustfri stål

Levende rød farve, aroma af røde frugter, med din store stærk friskhed.

4 ° Joaquim Rød - Cabernet Sauvignon og Merlot - 13,6% - 10 måneder i fransk eg

Rubinrød farve, subtile aromaer af sandeltræ, blomme munden med rund, medium krop og god vedholdenhed.

5 ° Francesco 2006 - Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Malbec og Syrah - 13,8% - 12 måneder i fransk eg

Mørk look med smag af blomme, cassis, kirsebær og krydderier. På ganen god struktur, blød, afbalanceret med en god vedholdenhed.

6 Villa Francioni Tinto - Sauvigon Cabernet, Merlot, Cabernet Franc og Malbec - 13,3% - 15 måneder i fransk eg

Visual lyse rui, indledende aromaer af chokolade, krydderier og røde frugter. Munden med fløjlsbløde tanniner, integreret alkohol og lange vedholdenhed. Blev fremstillet ud fra udvalgte vinmarker i det bedste, lange maceration, adskillelse af presse og ufiltreret vindruer.

Historie:

The Winery Villa Francioni blev grundlagt i regionen São Joaquim i Santa Catarina, af Mr. Manoel Dilar, der findes gennem engagement og seriøsitet en sti til at være en lovende og bæredygtigt design.

Dag Villa Francioni har flere priser re verden viden, som anført af den spanske kritiker Jose Penin, ".... berømte gren af Medoc, Saint Emilion, Toscana og Burgund. Mirakel frisk, høj og jomfru drue stand til at producere de bedste vine i Brasilien. "

Ingen tvivl om Villa Francioni er i dag en af Brasiliens bedste vingårde, der producerer vine af karakteristisk og unik kvalitet.Château Calon-Segur er en 3ème Cru Classé beliggende i St. Estephe. Ejendommen består af en vingård på 74 hektar af Cabernet Sauvignon, Merlot og Cabernet Franc. De hjerte Motivet genkendelige mærker, der stammer fra den oprindelige ejer, Marquis de Segur, som sagde: "Mit hjerte tilhører Calon", på trods af besidder egenskaber såsom Latour og Lafite. Siden 1894 blev slottet ejet af familien GASQUETON. Blandt nylige vellykkede årgange omfatter 1995, 1996 og 2000. Calon-Segur er kendetegnet ved sin bemærkelsesværdige styrke og koncentreret frugt.

Smagsnoter:

Dekanteret til to timer før med en prop 70% våd. Bright lilla udseende uden sediment mutant aroma af cassis, ristning, kød, viser den store balkon af de store vine af varierende smag, elegance og balance med en lang eftersmag.

Frankrig - Saint Stephen - 50% Cabernet Sauvignon / 25% Merlot / 25% Cabernet Franc - 3ème cru classé - ST94

Grundlagt af italienske immigranter i 1905, denne vin havde en stor ændring i 1969, da den blev overtaget af familien Nieto Senetiner, bliver en af de vigtigste referencer til Argentina og få international prestige. Den Nieto Senetiner perfekt kombinerer tradition og innovation, ved hjælp af den nyeste generation af moderne teknikker til vinfremstilling udstyr, og dermed omsætte til deres vine under terroir af Mendoza. En af de største styrker i selskabet er, hvordan dyrker de ædle vinstokke, hvilket giver dem alle betingelser for at producere frugt af højeste kvalitet, der er afgørende for produktion af vine med stor personlighed baseret på.

Tasting Bemærkninger:

Wonderful mørke look uden tegn på fremskridt, aroma af ristet brød, modne frugter som mango, cassis og udvikler sig til stegning. I munden en misundelsesværdig struktur med modne og fløjlsbløde tanniner med integreret alkohol og stor vedholdenhed.

Argentina - Agrelo, Luján de Cuyo - Mendoza-100% Syrah (Vineyards 30 år) - 24 måneder i fransk eg - årgang 2002 - ST95