optimització de motors de cerca present pàgina web email extractor

Arxiu per abril, 2010


Robert Parker, un dels crítics de vi més influents en el món, va dir que alguns dels vins de la collita 2009 de Bordeus són els millors que he tingut l'oportunitat de demostrar el que es diu no és el que està qualificació personal (RP) no és comercialitzat res a Bordeus, si la nota és dels alts preus pugen, i al contrari que cauen en picat. El crític també va dir que "alguns vins de Médoc i Greus van ser els millors que he provat en 32 anys que acompanya Bordeus". Més Parker va assenyalar que la collita de 2009 no és "robust" com el 2005, però la qualitat mitjana pot arribar a ser històric.

Font: Decanter.com


Vi de Madeira és un vi fortificat amb alt contingut d'alcohol produït en els vessants i els cellers de la regió demarcada de Madeira en condicions ambientals excepcionals que contribueixen als factors naturals i humans. És el producte principal de l'economia de la Regió Autònoma de Madeira i un símbol de Madeira a tot el món.

La producció de vi de Madeira a partir de Tinta Negra Mole representa al voltant del 90% del total, i el 10% restant, la Sercial, Verdelho, Boal i Malvasia es pretén que els vins fins, generalment destinats a l'envelliment en Arriate (natural d'envelliment en bóta sense recórrer a l'estufa), i més tard es va vendre per millors preus. El Sercial que ha d'estar sec, semisec Verdelho, Boal través del dolç i el dolç Malvasia, que comercialitza sota la denominació de casta, ha de correspondre al contingut, és a dir, són varietals.

Tots aquests vins tenen una graduació alcohòlica que oscil · la del 17 al 22% en volum, amb un contingut de sucre d'entre 0 i aproximadament 150 grams per litre. Aquest sucre residual és el resultat de la interrupció alcohol dafermentação mitjançant l'addició d'alcohol d'origen vínic amb un mínim de 96,0%, en diferents moments de la fermentació, depenent de si vostè necessita els vins secs o dolços.

El Vi de Madeira, un vi de totes les ocasions, s'adapta perfectament a les hores festives i de fàcil utilització, només per trobar menjars almenys propícies per al consum, on altres cauen de forma més natural. Trobar sinó com un aperitiu i una vocació privilegiada digestiu, es pot trobar a les següents categories: actual, de fusta sense adjectius, reserva o 5 anys, Old Reserve, molt vella o 10 anys, 15 anys, 20 anys, 30 anys i 40 anys a més d'altres amb la data de la collita.

Atès que aquest és un vi fortificat de la temperatura de servei del vi de Madeira és un element molt important. L'espectacle temperatura elevada només les olors de l'esperit i no tots els aromes del vi es revelen. Sempre s'ha de tenir en compte l'assessorament dels productors en general presents en contra de les etiquetes. En general, les temperatures de treball més apropiats depenen principalment del grau de dolçor, l'edat i la casta o la casta que es va originar. En general, es recomana servir a una temperatura entre 13 i 14 per als vins joves, mentre que els vins més a causa de la seva major complexitat, ha de ser servit a una temperatura que oscil · la entre 15 ° C i 16 ° C.

L'ideal copa de vi per a la fusta ha de tenir un recipient més oberta amb el peu, cada vegada més tancat a la part superior. Només llavors el vi tindrà més espai per mostrar el seu ram i concentrar-se en l'obertura de la Copa seus aromes més complexos i rics. La copa ha d'omplir fins a un terç.

De la totalitat de la línia que em va cridar l'atenció va ser la Justinos Boal 10 anys, un brou espès engrachando el vidre, aromes de cedre, les ametlles, el tabac i xocolata. Llarg i agradable en boca. Es impotartado per Casa Flora a un preu de 126.00 (penic) ST (95 +)


Hi ha 14 edicions, ExpoVinis, principal fira del vi a Amèrica Llatina, celebrada aquesta setmana a Sao Paulo, està marcada per un moment clau: l'alliberament dels 10 membres de la part dels deu millors vins del món. Un jurat d'experts seleccionarà una etiqueta a cada categoria, després de llargues sessions de tast (s'estima que més de 400 vins van ser degustats). Entre aquests deu no és millor. Aquests són només el millor avaluat. Fes una ullada a la llista i bones compres:

Sparkling Nacional Grand Legacy Champenoise Brut - Vi Park (Brasil)

Importada escumós: Perle'2002 Ferrari - Ferrari - Decanter (Itàlia)

Blanc - Chardonnay: Villaggio Grando 2008 - Villagio Grando (Brasil)

Blanc - Sauvignon Blanc: Yealands Estate 2009 - Yealands Estat (Nova Zelanda)

Blancs - altres varietats: Mesh Riesling 2007 - Grosst Hill-Smith - KMM (Austràlia)

Rosat: Chateau de Pourcieux 2009 Provence - Chateau de Pourcieux - Cantu (França)

Nacional Negre: Sesmarias 2008 - Molla Wine Group (Brasil)

New World Wine: Morandé Gran Reserva Syrah 2005 - Morandé - Carvalido (Xile)

Negre Vell Món: Esporão Touriga Nacional 2007 - Esporão - Qualimpor (Portugal)

Fortificat: Collita de Justin Fusta 1995 - Justino Henriques Vini Portugal - Porto (Portugal)

Bé amics avui em detenen en els llocs de fires São Paulo per parlar d'un dia històric per a mi. Ahir a la nit el 27/04 vaig ser convidat per Pèricles Gomes Casa port 11 per a la degustació dels vins espanyols, realitzats per Raúl Pérez, que produeix veritables joies embotellades. També va ser una bona oportunitat per conèixer a la seva botiga local. Una acollidora botiga que funciona en el fons una gran Bistro, que és ni més ni menys que el client Vip Rei Roberto Carlos. Van estar presents en aquest tast, Mario Telles, Arthur Azevedo, el capixaba Welington Andrade, Ariel Pérez, el productor i alguns hostes de la casa. Per als vins va ser unànime la seva qualitat excepcional. Pel que fa a la puntuació i la descripció d'aquestes joies, ho deixo a Jay Miler membre de l'equip de Robert Parker des de fa més de 20 anys, especialitzada en vins espanyols. Tots aquests vins estan disponibles dins de 60 a 90 dies.

Silvestre i Raúl Pérez

La Claudine Godello 2007 96 punts Wine Advocate

Sketch 2007 Albariño

Ultreya 2008 Saint Jacques Mencia

Tampesta Finca dels Vents 2009 Pietro Becut

El Trabe Barreja 600 producció de 2005 ampolles

El Trabe Barreja 300 producció de 2006 ampolles

Des de 2007 Ultreya Valtiulle Mencia 99pts Wine Advocate

Des de 2008 Ultreya Valtuille Mencia 92pts Wine Advocate

2007 El Pecat Mencia 98Pts Wine Advocate

2009 Pietro Tempesta Imalda Morrut

Bressandes Corton Grand Cru 2002 - Pèricles cortesia

Tavares Silvestre i Ariel Pérez


Amics si dic que he provat un Morande Hause amb Don Pablo Morandé que creuen?

No ho vaig fer fins avui, ahir a la nit a Expovinis no va perdre el temps, em vaig presentar a ell va parlar de la meva admiració per la seva història i els seus vins. El vaig trobar accessible i agradable.

El xilè Pablo Morandé va ser qui el 1982 va descobrir la regió de Casablanca per als vins. Quan estiguis davant una icona com Don Melchor o davant un dels fantàstics blanc o Pinot Noir de Casablanca regió, els ingressos d'un tribut a aquest home.

El 1986 Morandé llançar els seus primers vins amb raïm de Casablanca. A principis de 1990 hi havia només 100 hectàrees de vinyes a la regió l'any 2000 eren ja 3.500 hectàrees. Avui dia aquest nombre arriba a 4.100 hectàrees, i no només és el més difícil d'aconseguir aigua a la regió.

Estarà present a la meva ciutat Vitòria-ES, el 19 i 20 de maig. L'esdeveniment serà el Expovinhos victòria - 2n SALÓ INTERNACIONAL DEL VI WIN -

Bé amics van començar ahir Expovinis, la fira de vins més gran d'Amèrica Llatina. Em vaig concentrar a la prova de la major quantitat possible de vi amb el meu amic capixaba Welington, vaig preparar un guió i vaig marxar. Admeto que va ser dur perquè estem en el segon dia, vam anar a la segona Expovinhoff que ja havia provat 75 vins. Més aviat tot apassionat vins que no decaigui. Iniciat per vins de Portugual, anar a Nova Zelanda, Xile, Brasil i eren més ....... 70 .....!

En general ens va semblar que la fira molt bona, vam estar molt ben atesos a les nostres preguntes, la majoria dels productors amb un fort desig d'explicar tot. Van ser posats a prova des dels vins de l'entrada als vins i cellers Tops així sense restriccions, no hauríem de provar una condició en el dia. Va ser una experiència increïble. Avui us poso unes fotos a partir de demà i començo a una marató de missatges d'actualització a tots els que no van poder anar. Fins ara!

Aquest vi encara no està disponible al mercat, més que el privilegi de provar de primera mà en el tast dirijida per Juliano Carraro, que va demostrar la qualitat del seu celler, Brego Carraro. El vi es diu un tall Links d'Touriga Nacional i Tannat, Safra 2008 Cruïlla del Sud - RS. Si es mostra amb un nas brillant de color fosc, amb bona complexitat d'una fruita per rostir (cafè) amb alcohol integrat, no és evident. A la boca va mostrar tanins estructurats,
mitjans adequats acidesa voluminosos, i persistent. Preu: 59.00 ST (91)

Carlos Reynolds Negre 2006 - Alentejo R $ 89,00
Carlos Reynolds, nét de Glòria Reynolds, fill de Julian, és la setena generació de la Reynolds Portugal per produir vins de qualitat en l'Alentejo. És un vi que s'allibera més jove del que és habitual a la casa, i representa el productor de nivell d'entrada. Es vinifica sota la supervisió de l'experimentat i prestigiós enòleg Paulo Laureano, de Touriga Nacional i Alfrocheiro. Fermentat en bótes de roure de boteria francesa derivada dels millors francesos, Seguin Moreau bótes i criat en el mateix any i mig. Molt aromàtic, amb bona estructura i persistència. ST (91 +)

En la meva opinió personal, que era el millor vi fins al Expovinhoff 100.00. Aquí a Brasil és importat per Casa Port.

Aquesta bella regió vinícola de Napa Valley (Califòrnia) va mostrar tot el seu encant en el tast dirigida per professional competent SmartBuy vins Odmar Almeida. En els lots del nas de fruites com la pera, el préssec i la pinya. Elegància i potència en la boca amb una acidesa perfecta, una marc!

En la meva opinió personal va ser el millor Expovinhoff blanc.

Va passar nou mesos en bóta de roure, alcohol 13.7% i la producció de 10.500 CXS.

Winemaker Bo Barrett

Preu: SBW Club: AU $ 229,00

ST (93 +)