søgemaskineoptimering indsende hjemmeside email emhætte

Arkiv for januar, 2010

Pétrus er en Bordeaux vin fra Pomerol appellation ejendom producere en rødvin lavet næsten udelukkende fra Merlot-druer. Ejendommen hører til Libourne vinhandler Moueix familien. Selv vine fra Pomerol aldrig er blevet klassificeret, Petrus er nu en af ​​de mest ansete og dyre vine i verden, sammen med dem på den venstre bred af Gironde: Châteaux Haut-Brion, Lafite Rothschild, Latour, Margaux og Mouton Rothschild, samt Ausone og Cheval Blanc. Navnet på den relaterede højre bred af Saint-Émilion.
Ejendom Arnaud familie det meste af 200 år, indtil slutningen af ​​Anden Verdenskrig, blev Petrus derefter solgt til Mrs Loubat, som gradvist erhvervede ejendommen siden 1925. Ved sin død i 1961 blev ejendommen overdraget til den hans familie, som vinder solgt et stykke af halvdelen i 1964 til Jean-Pierre Moueix. Moueix selv havde skabt en negociant firma Etablissements Jean-Pierre Moueix, hovedkvarter i Libourne og gradvist begyndte at erhverve slotte højre margen. Efter døden af ​​Jean-Pierre Moueix i 2003, hans ældste søn Jean-Francois er Château Pétrus Gérant, mens Christian Moueix, hans anden søn, styrer produktionen.
Ingen kongelige palads fysisk på ejendommen, hvilket forklarer, at vinen normalt blot kaldet Petrus, Château Pétrus og ikke.
Den 11,4 hektar (28 acres) vingård Petrus ligger på et plateau i den østlige del af Pomerol, beplantet med druesorter på 95% Merlot og 5% Cabernet Franc. Jorden består af en høj procentdel af ler rige på jern, der indeholdt mere end omkring egenskaber. Ejendommen var en af ​​de første i Bordeaux til at gennemføre grøn høst som en måde at reducere afgrøde og øge kvaliteten af ​​de tilbageværende druer. Indkomsten er blandt de laveste i Bordeaux, delvis gennem éclaircissage eller grøn høst for at koncentrere magten og kvaliteten af ​​den resterende høst (fjerne op til 50% af afgrøden i nogle år).
Druerne bringes omkring helt i hånden over en periode på to til tre dage og gæret i temperaturkontrollerede betontanke. Vinen lagres på franske egetræsfade i 20 måneder. En præ-udvælgelse svær bægerkonstruktion holdes, og visse dele er afvist fra Grand Vin. Produktionen sammenlignet med andre Bordeaux, er minut og en gennemsnitlig år, kan producere mere end 2.500 sager. I de seneste årgange såsom 2003 blev dette gennemsnit reduceres drastisk.
Denne information blev taget fra wikipedia.org

Denne hvide Bordeaux blev udtaget af Dr. Flavio Maraninchi nabo og hans kone Margaret, der blev sendt af velgørenhed en skål for den fattige nabo. Harmoniseret med en paella og en beskrivelse af vinen var mørk gul farve, med aroma af cedertræ og tørrede frugter, tør mund og struktureret som harmoniserede godt med dit måltid. Salgsfremmende pris Vind Grand Cru 35,00.

Land: Frankrig
Producer: Satellit Name
Drue: Court
2004 vintage
ST (87)

Et par dage siden jeg indsendt om cabernet sauvignon, merlot i dag taler om 2001 viser, at i modsætning cabernet næse var at forældre, denne chilenske merlot næse bevist en portugisisk Alentejo vin med søde aroma, med bløde tanniner og mund stadig fangst. Jeg mener, det er en vin af lang vagt. Blind blev udtaget og dekanteret i en time.
Merlot er en druesort, blæk, frugt af arten Vitis vinifera. Den er ansvarlig for et af kendetegnene af røde vine i Saint Emillion, Bordeaux-regionen, Frankrig, der bruges til fremstilling af rødvin, der skal spises ung.
Merlot drue er fyldig, intens frugtagtig, kompleks, harmonisk struktur med perfekt balance. Features en lilla-rød farve, dens aroma er tætte og frugtagtig, med god udvikling, hvilket giver hans duft med en masse af kompleksitet. Ganen er rig, blød, perfekt afbalanceret, silkeblød og stor klasse. Jeg tror, ​​den pågældende vin kørte i min personlige mening lidt af denne funktion. ST (89)

Cornas 2001

Traditionel Rhone Domaine Central, grundlagt i det sekstende århundrede af den samme familie, der stadig fastholder. Acolheita er manuel og dens druer vinificeres på samme måde over flere generationer, der producerer vine, der nøje respekterer typeegenskaber dets oprindelse.
Bevist med mørke udseende, lugt af ristning, stabil og fedt munden med en lang eftersmag.
Rhône vin region i det sydlige Frankrig ligger i Rhône-dalen og producerer en lang række vine under forskellige Appellation d'origine contrôlée (AOC) betegnelser. Vigtigt appellation i regionen i produktionsvolumen er Côtes du Rhône AOC.
Rhône er generelt opdelt i to subregioner med forskellige vindyrkningen traditioner, den nordlige Rhône (som på fransk som septentrienal Rhône) og det sydlige Rhône (på fransk Rhône Mridional). Den sub-region producerer rødvine fra Syrah druen, undertiden blandet med druer hvidvin, hvidvin og Viognier druer. The South sub-region producerer en bred vifte af rød, hvid-og rosévine, mange blandinger af druer fra flere faktorer, såsom Châteauneuf-du-Pape.

Land: Frankrig
Drue: Syrah
Producent: Domaine Courbis
ST (91 +)

Den Etchart familien, moderens side, var i vinbranchen siden 1850: deres forfædre i Cafayate er familien af ​​Flavius ​​Lemma Niño, hvis ler fartøjer til opbevaring af vin stadig overleve i dag.
Arnaldo Etchart Benito købte ejendommen og vingården "La Florida" i første halvdel af det 20. århundrede, og hans søn Arnold, der har udviklet "Etchart brand" med stor succes i Argentina og i udlandet. Denne vingård blev solgt til Pernod Ricard-gruppen i 1996, og et år før Arnold nogensinde har haft i værker af den nye vin virksomheden: San Pedro de Yacochuya
Jeg er i kærlighed til vinene fra denne vingård, herunder den pågældende vin, som bragte 9 flasker springvand i skiftende sæsoner. Over denne flaske specificerer taget af en ven på middag fredag ​​var forskellig i de aromaer og på ganen. Meget stærk aroma majsstivelse, kylling og halvt brugt kkkkkkk synes at joke, men det var, hvad jeg følte. ganen var pænere, også ikke afspejler hans karakter. Nå, for at løse dette ved blot at åbne en anden flaske af samme årgang, jeg har derhjemme til at tage beviset på 9, jeg åbnede den og jeg videregive de oplysninger.


Land: Argentina
Producent: San Pedro de Yacochuya
Druer: 90% Malbec, 10% Cabernet Sauvignon
ALC: 16.2 º
Aging: 15 måneder og egetræsfade
ST (82) specificerer denne flaske!

Store chardonnay fra Argentina 12 måneder i eg, aroma af smør, nødder, og store mund kompleksitet, magt og elegance, en af ​​de bedste hvide jeg nogensinde har smagt, hvis ikke den bedste. Lavet af vinproducent Laura Catena, der har til at lære!

Laura studerede biologi på Harvard og medicin på Stanford, men siden midten af ​​1990'erne, er dedikeret udelukkende til viniticultura. I dag, i tillæg til vice president og "højre arm" af faderen i Bodegas Catena Zapata, ejer hun den prestigefyldte vingårde Luca og La Posta.

Kendt verden over som "ambassadør Malbec drue"

Producent: Luca (Laura Catena)
Land: Argentina
Region: Mendoza
Afgrøde: 2007
Type: Tør Hvid
Drue: Chardonnay
Vineyards: Vinmarker og Gualtallary Bastias Villa i Mendoza
Vinfremstilling: Traditionel gæring med kontrolleret temperatur (26 º C) i 24 dage. Fltrado.
Modning: Det aldre i franske egetræsfade i 12 måneder med 50% nye tønder.
Alkohol indhold: 15%
ST (94)

Sua restaurant!

På aftenen fredag ​​vi forlod for en anden restaurant i Victoria i selskab med tre par. Mødestedet var Sua restaurant, kokken Bianca Calhoun, allerede traditionelle i Vitoria mere ikke deltagelse af nogen af ​​os. Da vi ankom, blev vi mødt af metervare João Batista de Oliveira, de typer af mennesker altid være rolig til vores rådighed. Vi tog vores flaske vin og blev kombineret prop ikke blive opkrævet. Opfordringen fra Drielle tjeneren var meget opmærksomme fodnote 10 med alle de ordrer, fyldt, som var det meget lækre og sprudlende. Vi gjorde en vinsmagning med tre vine, der vil sende separat, med vægt på en fransk Rhone, meget god. Den eneste fejl af restauranten ligger, er mere i relief af gratis parkeringsservice. 9,5 Det er værd at tjekke!
Adresse: Av Nossa Senhora dos Navegantes 755
Ed Palacio Beach
Sua Bay
Accepterer alle kort
Kammertjener service og sikkerhed
Tlf: 33243430 32256551/fax

Marlborough Sauvignon Blanc fra New Zealand er en blanding af syv basisvine opnået i seks forskellige steder, for det meste på den nordlige bred af Wairau floden. Forskellige jordprofiler, vingård praksis og niveauer af frugt modenhed ved høst giver kompleksitet i den færdige vin; eg blev ikke brugt under produktionen. Filtreret og aftappet under screwcap for at bevare friskheden, smag og integritet.
Jeg fandt det meget sjovt at drikke med meget god syre og friskhed, værd at prøve.
Framingham Wine Company henter sit navn fra landsbyen Framingham, der ligger i det sydlige Norfolk i England. Denne lille landsby var tidligere hjemsted for virksomhedens grundlægger, Rex Brooke-Taylor.
Den første vin fremstillet under Framingham etiketten på en Riesling, blev udgivet i 1994. 'S vinmarker, der producerer Framingham vin dog dateres tilbage til begyndelsen af ​​1980'erne, hvor Rex Brooke-Taylor begyndte at plante den relativt unge, stenet, gratis dræning af jorden i bunden af ​​floden Estate lige uden Renwick. De oprindelige vinstokke menes at være den første til at blive plantet i Marlborough på phylloxera resistent rodstok.
I dag er godset producerer en vifte af sorter, herunder: Riesling, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Pinot Gris, Gewürztraminer, Pinot Noir og Viognier.
ST (91)
Nå venner, det skete. Jeg smagte min første 100 pts. Jeg mener den gode vin indtil nu. Barnets far var kollega Gustavo Varella, der deles med os denne perle, en Penfolds Grange 1988 havde alle de egenskaber en stor vin, som på trods af sin alder, 22 år ikke viser, det er den store forskel fra en stor vin. uden nogen defekt. En brunlig look, med berusende aroma af cedertræ, stuvet frugt, blomme og mund perfektion, en perfekt ægteskab mellem syre, garvesyre, krop og alkohol. Guddommeligt eskorteret en risotto lam, fantastisk. Følger historien om min vin ST (100)
Penfolds Grange er en australsk vin, lavet hovedsageligt fra Shiraz (Syrah) drue og som regel en lille procentdel af Cabernet Sauvignon. Australien, er almindeligt anset for den "første vækst", og dens mest indsamles vine. Udtrykket "Hermitage", navnet på et navn på fransk vin, er blevet meget udbredt i Australien som synonym for Syrah eller Shiraz. I 1953 blev to versioner af Grange lavet, 87% Shiraz og 13% Cabernet Sauvignon, den anden 100% Cabernet Sauvignon.
Den første årgang af Penfolds Grange blev foretaget på forsøgsbasis i 1951 af producenten Max Schubert, mens han var ansat af Penfolds vine. Efter at have turneret Europa i 1950, ansøgte Schubert vinfremstilling teknikker, observeret i Bordeaux På sin tilbagevenden, med det mål at skabe en rød, der udfordrer selv de bedste vine fra Bordeaux, både hvad angår kvalitet og aldrende potentiale vin.
Individuelle flasker fra 1951 årgang er stadig i besiddelse af samlere blev en solgt på auktion i 2004 for lidt over $ 50.000. Den første årgang til at blive frigivet kommercielt var det 1952. Penfolds Grange blev udnævnt som en kraftfuld vin på et tidspunkt, hvor hedvin var på mode. Negative anmeldelser af vin kritikere og fattige kommercielle perspektiver for vin Penfolds ledelse førte i 1957 til at forbyde produkter Penfolds Grange Schubert, Schubert, men fortsatte i hemmelighed indtil 1959. Vintages Som med indledende alder, men deres sande værdi kom til at blive værdsat, og i 1960 ledelsen instrueret Schubert at genstarte produktionen, uvidende om det faktum, at Schubert ikke havde mistet en vintage.

Høsten i 1955 blev udsat for store konkurrencer starter i 1962 og gennem årene har vundet 50 guldmedaljer. Fra 1971 årgang vandt førsteprisen i Shiraz, Vin-OL i Paris. 1990 vintage blev navngivet 'Red Wine of the Year "af Wine Spectator magasin i 1995, som senere bedømt 1998 vintage 99 point ud af 100 mulige.
Penfolds Grange bærer også en "Bin betegnelse", med henvisning til dets oplagring placering i Penfolds kælder aldring. 1951 var Bin 1 Bin 4 var 1952 og senere høst foretaget forskellige betegnelser. I 1964 blev navnet standardiseret som "Bin 95".
Indtil slutningen af ​​1980'erne vinen kom til at blive betragtet som et samlerobjekt. Navnet "Hermitage" blev droppet fra etiketten med høsten i 1990 efter beskyldninger fra EU-myndigheder for brug af et fransk sted-navn, som ingen tredjepart ind i EU vin land kan føre til en geografisk betegnelse, der er anerkendt af medarbejderne europæisk vin.

Leve det liv! Officiel hjemmeside Penfolds www.penfolds.com / home.asp

I hyggelig aften omgivet af sande venner begyndte i Vitoria mere et broderskab oprindelig var beregnet til varianter af Bacchus med henblik på at øge vores viden på dette vidunderlige verden af ​​vin. Den kollegial optræden blev dannet i går i butikken Ville du Vin med følgende brødre: Sylvester Tavares, Anja Manuel, Marcos Fonseca, Luiz Cola, Wellington Andrade, Flávio Maraninchi, Ubiricilas Poleto, Alvanir Denadai og Gustavo Varella. Jeg vil gerne takke den venlighed og stor organisation modtaget af Alvanir ven åbnede sin butik og giver os det bedste. Ideen er altid at komme sammen den sidste onsdag i hver måned, og hvert møde gives til en confrere af incubencia at vælge land eller tema, der skal smagt og diskuteret natten. Det første tema blev valgt af hans ven og var Alvanir Shiraz rundt omkring i verden. En smuk valg, følge min personlige beskrivelse af vine i rækkefølge placering:

1) Rust en Vrede Shiraz 2004 / Stellenbosch / Sydafrika / Af: R $ 99,00 / ST 15% (92)

Der var enstemmig mest var vinderen, med min stemme. Jeg troede, det mest komplekse og rundt bord, der viser variationen af ​​varianter, ristning, skåltaler med en bemærkelsesværdig elegance. 2003-høsten, jeg har derhjemme er også meget godt. Dette er den anden smagning af Shiraz han vinder med 4 gange større konkurrenter priser.

2) Tabali Special Reserve 2006 / Valle del Limari / Chile / By: R $ 80,00 / ST 14,5% (90)

Bright røde farve lukket med intens aroma af røde frugter, uden mere udvikling med god syre og eftersmag.

3) Estate af sporen 2005 / Portugal / Douro / Af: 102,00 / 14,5% ST (89)

Portugiserne havde confrere på bordet som at vælge det bedste af natten, viste sig med intens stikkelsbær, god krop, en vin godt klaret.

4) Torbreck Skovhuggere 2006 / Barossa Valley / Australia / By: 133,00 / 14,5% ST (89)

Nysgerrig Vin, der giver aroma af Hipoglos salve og ingefær, og de ​​vine, der sickens aroma.

5) Laurent 2007 / hermitage / Rhone / Frankrig / Af: 176,00 / 12,5% ST (79)

Lys farve, med aroma af banan og mund uden nogen charme med ubalanceret syreindhold. Bemærk: dyrere bordet!

Meget af det bedste var at komme i aften smagt den bedste vin i mit liv, jeg bringer kollega Gustavo Varella, simpelthen en Penfolds Grange 1988 vil logisk sætte det separat.