Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης να υποβάλει την ιστοσελίδα e-mail απορροφητήρα

Αρχείο για το μήνα Δεκέμβριο, 2009

Κάθε φορά που θα έχετε θα καθίσει μαζί μου στο τραπέζι μου.
Κάθε φορά που κτύπησε την πόρτα μου, η καρδιά μου ανοίγει.
Anytime ότι chamares, σπεύδω να μου.
Κάθε φορά που θα έρθει, θα είναι η καλύτερη στιγμή για να λάβετε.
Ανά πάσα στιγμή που θα αποφασίσετε, θα είμαι έτοιμος να σας ακολουθήσει.
Κάθε φορά που θέλετε να πιείτε, θα προμηθεύονται.
Κάθε φορά που σας alegrares, ευλογώ τον Κύριο.
Anytime ότι το χαμόγελο, θα είναι μια χάρη που ο Κύριος μου δίνει.
Κάθε φορά που θέλετε από: θα πάω προς τα εμπρός στην πορεία.
Κάθε φορά που τραγουδάω, τεντώστε τα χέρια μου.
Οποτεδήποτε, όταν έχετε κουραστεί, θα φέρω το σταυρό.
Κάθε φορά που αισθάνεστε λυπημένος, θα μείνω μαζί σου.
Κάθε φορά που θα με θυμηθείτε, θα βρείτε τη ζωή πιο όμορφη.
Κάθε φορά που θα το σπάσει, θα είναι με τη μνήμη του ένα λουλούδι.
Κάθε φορά που θα έρθει πίσω, όλες τις χαρές μου renovarás.
Κάθε φορά που θέλετε ένα τριαντάφυλλο, εγώ θα σας δώσει κάθε τριανταφυλλιά.
Σας λέω όλα αυτά, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ μια φιλία που δεν είναι γεμάτο όλων των εποχών και όλα καλά.

Φέτος, που εισχωρεί seje επιτεύγματα σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Ζώντας τη ζωή! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ το 2010! ΥΓΕΙΑ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! PEACE! ΚΡΑΣΙΑ!

Είναι καρφωμένα φίλους μου Βάκχος (ο θεός του κρασιού) σε ένα χθες, όταν νομίζουμε ότι την πάροδο του έτους ..... Γενέθλια στο φίλο Ville Alvanir Vin στη Βιτόρια, ο οποίος εργάστηκε για μία εβδομάδα με την αγάπη που ανοίγουν για μας . Τα γενέθλια ήταν πιο προνομιακή του ήμασταν, όταν καλούνται να γιορτάσουν την ημερομηνία αυτή, και να καθίσει στο τραπέζι τόσο ξεχωριστό ανθρώπινο ον. Η ιδέα του ήταν να πάρει την άριστη απόδοση της κάθε χώρας μέσα στο κελάρι σας. Η ακολουθία ήταν Haut-Bergey 1996 magnum Γαλλία, Ιταλία Banfi Excelsus 1997, GSM 1998 Rosemount Αυστραλία, 1999 Spur Wine Πορτογαλία, De Toren 2000 και τη Νότια Αφρική 2001, η Ισπανία Porrera ΜΙΟ. Τα κρασιά είναι ακόμα στο στόμα 10 ώρες μετά, αυτή είναι η διαφορά. Ήταν παρόντες Luiz Cola, Marcos Fonseca, Alvanir, Flavio Maraninchi, Anja Manuel και εμένα.
Συγχαρητήρια Alvanir!
Μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισα να στραφώ σαμπάνια μου για min είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα και τιμές inferioir ανταγωνιστικά. Μετά την περιγραφή του οινοποιείου:
Piper Heidsieck είναι ένα σπίτι Champagne από την περιοχή της Καμπανίας της Γαλλίας. Ιδρύθηκε από τον Louis Florens-Heidsieck στις 16 Ιουλ του 1785 σε Ρεμς, το όνομα Heidsieck όνομα σε συνδυασμό με το όνομα Piper, τον Οκτώβριο του 1839. Από τα τέλη του 1990, Piper Heidsieck υπήρξε μέρος του οίνου και οινοπνευματωδών ποτών της ομάδας Rémy Cointreau.

Piper Heidsieck παράγει σήμερα έξι διαφορετικές σαμπάνιες, όλα κατασκευασμένα από μη μηλογαλακτική, με τη μέθοδο της χαμηλής δοσολογίας.

Η ιδιοκτησία δεν είναι δικά του αμπέλια, Piper Heidsieck προμηθεύεται σταφύλια από τους αμπελώνες 60 στην περιοχή της Καμπανίας για χρήση σε κρασιά τους. Piper Heidsieck παράγει σήμερα περίπου πέντε εκατομμύρια μπουκάλια σαμπάνιας ανά έτος.

Μετά Florens Louis Heidsieck-ιδρυτής πέθανε το 1828, η επιχείρηση εξαγοράστηκε από τον ανηψιό του, Christian Heidsieck, και ο ξάδερφός του Henri Guilaume Piper.Esses συνδυάζονται για να σχηματίσουν το σπίτι Piper Heidsieck μετά Henri Piper παντρεύτηκε την χήρα του Christian Heidsieck το 1838 .
Το οινοποιείο λειτουργεί από τον δικαιούχο του, ο Δρ Franz Werner Michel, ο οποίος επικουρείται από τη σύζυγό του και την κόρη του Catharina Mauritz. Οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι - μόνο ραντεβού - για να δοκιμάσετε και να αγοράσετε τα κρασιά.

Πρώτη τεκμηριωμένη αναφορά στον κόσμο των σταφυλιών Riesling - πρεμιέρα της Γερμανίας ποικιλία λευκών σταφυλιών - η ημερομηνία 1435 σε μια τοποθεσία που δεν απέχει πολύ από Hochheim. Τα κρασιά Riesling από την περιοχή Rheingau είναι η βάση της ζώνης του Fame. Hochheim εδάφη και το μικροκλίμα παρέχει τις καλύτερες συνθήκες ανάπτυξης για Riesling. Ως εκ τούτου, το ακίνητο επιχείρηση Domdechant Werner επικεντρώνεται σαφώς σε αυτό της ποικιλίας, η οποία συμπληρώνεται από ένα μικρό ποσοστό των Spätburgunder (Pinot Noir) - μια άλλη σταφύλι που είναι παραδοσιακά στην περιοχή. Σε όλες, όμως, οι αριθμοί Domdechant Werner ακινήτων από τους μεγαλύτερους παραγωγούς της υψηλής ποιότητας Riesling στον κόσμο.

Το κτήμα καλλιεργεί περίπου. Ha/35 14 εκτάρια αμπελώνων, 98% των οποίων είναι φυτεμένα με Riesling και 2% Spätburgunder. Οι αμπελώνες βρίσκονται σε ήπια νότιο προσανατολισμό πλαγιές. Τα ορυκτά πλούσια εδάφη είναι κυρίως ασβεστόλιθο, με μια μεγάλη ικανότητα να συγκρατούν το νερό στο υπέδαφος. Ως εκ τούτου, τα αμπέλια είναι σε θέση να παραμείνουν υγιείς, ακόμη και κατά τη διάρκεια καυτό, ξηρό καιρό.

Το ακίνητο διαθέτει συμμετοχές σε επιμέρους χώρους αμπελώνα Domdechaney, Kirchenstück, Hölle, Stein και Stielweg Reichestal - που πληρούσαν τα κριτήρια για την κατηγορία στην περιοχή Rheingau.

Rheingau Η ταξινόμηση βασίζεται σε πολλά χρόνια η επιστημονική έρευνα που διεξήχθη από το Ινστιτούτο Έρευνας Geisenheim. Η μελέτη επιβεβαίωσε ότι το μικροκλίμα και το έδαφος σύνθεση 85% των εκμεταλλεύσεων της ιδιοκτησίας είναι επιλέξιμες για το καθεστώς Erstes Gewächs, σε σύγκριση με το 33% της συνολικής έκτασης των αμπελώνων Rheingau.

Πόσο καλό δοκιμάζοντας κρασιά εξελιχθεί, να μου δώσει μια αίσθηση γνώσης και ταυτόχρονα μια ξεχωριστή απόλαυση. Το οινοποιείο συνιστά 5-10 χρόνια cosumo καλά ληφθεί για δειγματοληψία με 10 και οι περισσότεροι θα σκεφτούν τουλάχιστον 5 χρόνια μπροστά.

Αυτή η γερμανική τρύγο το 1999 παρουσιάστηκε με πολλή τάξη, βλέπει ήδη το μπουκάλι δεν έρχονται στο αστείο. Visual φωτεινό κίτρινο χρυσό, με υπέροχη αρώματα του Riesling, δηλώνει πολύ ορυκτέλαιο, κάποια μαγιά στο σώμα και το στόμα πολύ σήμερα με στρογγυλές τανίνες και καλή οξύτητα. Αυτό ήταν, επίσης, αυτό το λευκό φίλος Anja Manoel.

Παραγωγός: Werner Domdechant
Χώρα: Γερμανία
Περιοχή: Rheingau
Περικοπή: 1999
Σταφύλι: Riesling 100%
Αμπελώνες: Αμπέλια σε εξαιρετικές terroir, με το 85% των οικοπέδων του Grand Cru. Εγχειρίδιο συγκομιδή με περιορισμένο εισόδημα.
Οινοποίηση: Παραδοσιακή, με τον έλεγχο της θερμοκρασίας.
Ωρίμανση: Matura σε παραδοσιακά μεγάλα δρύινα βαρέλια και
Αλκοόλ: 12,5% Vol
ST (93)

Land of the Moor Knoll D'Alter 2007

Από την περιοχή του Alentejo, το οποίο έχει επισημανθεί από εξαιρετικά κρασιά. Με μοντέρνο κόψιμο αποδεικνύεται με ένα πολύ σκούρο χρώμα, με αρώματα καμένης καρύδας και μπαχαρικά, λίπος στόμα και μεσαίες επιμονή. Ένα καλό κρασί, το οποίο διανέμεται από το Προεδρείο της κοινωνίας.
Χώρα: Πορτογαλία
Περικοπή: 2007
Σταφύλια: 50% Syrah, 47% Petit Verdot, 3% Afrocheiro
Alc: 14,8%
Τιμή: 95.00
ST (89)

Lindaflor Chardonnay 2006

Monteviejo βρίσκεται 120 χιλιόμετρα από τη Mendoza, στην περιοχή των Vista λουλούδια, Tunuyán στους πρόποδες των Άνδεων, στα 1050 μέτρα υψόμετρο, στο επίπεδο της θάλασσας. Έχετε γαλλο-πετρώδες του εδάφους της κακής δομής,

ιδανικό για την ποιότητα των σταφυλιών.

Ακίνητα Catherine Pere-Verge, είναι το πρώτο από τα 5 οινοποιεία του έργου Clos de los Siete να ξεκινήσει τη δική του γραμμή των οίνων με θαυμάσια αποτελέσματα. Το οινοποιείο χτίστηκε το 2002, είναι ένα από τα πιο

μοντέρνο στη Νότια Αμερική

Έχει προηγμένη τεχνολογία για premium κρασιών και upscale, με έλεγχο θερμοκρασίας και υδρομετρικοί σε όλους τους τομείς. Έτσι, κάθε διαδικασία που ακολουθείται με τις αυστηρές προδιαγραφές

την ποιότητα και με ένα στόχο, για να επιτευχθεί ουσιαστικά μηδέν ελάττωμα στη δημιουργία μιας πολύτιμο προϊόν για τη ζωή, όπως είναι το κρασί.

Monteviejo σχηματίζεται από ένα νεαρό εργατικό δυναμικό δεσμευτεί για την αριστεία και υπό την καθοδήγηση του ταλαντούχου οινοποιού Marcelo Pelleriti με τις συμβουλές του Michel Rolland.

Χώρα: Αργεντινή
Οινοποιείο: Monteviejo
Περιοχή: Valle de Mendoza Uco
Σταφύλι: 100% Chardonnay
Αλκοόλ 15
Γήρανση 12 μήνες σε δρύινα γαλλικά βαρέλια
Τιμή: 183.00
ST (93 +)

Ένα χαρακτηριστικό που θα σας στείλει ένα e-mail σε αυτό το οινοποιείο παράγει κρασί είναι ένα σκοτεινό χρώμα, όταν είναι κρύο, ποτέ δεν είχε δει ένα λευκό οθόνη. Οι γεύσεις ήταν φανταστική βούτυρο και αμύγδαλα, με ένα μακρύ, το λίπος και την οξύτητα exelentente στόμα. Θα πρέπει να εναρμονιστούν και με ψητά γάδου. Anja Αρχή που μας έδωσε αυτό το στολίδι είναι να πάρει τον πλοίαρχο των λευκών κρασιών.

Pedro Ximenez Solera 1927

Η ποικιλία των σταφυλιών Pedro Ximenez είναι η βασίλισσα της ονομασίας προέλευσης και Montilla-Moriles οίνου και σταφυλιών Alvear. Περιέχει σπόρους του, όπως χαρούμενα, ζεστή και αισθησιακή στη νότια Ισπανία.

Κατάγονται από την περιοχή του Ρήνου λέγεται ότι έχουν εισαχθεί στην Ανδαλουσία ένας στρατιώτης στο σύνταγμα της Φλάνδρας, ο οποίος έδωσε το όνομά του σε αυτή την ποικιλία.

Είναι πλούσια σε ζάχαρη και το κρασί που έρχεται φυσικά, θα πρέπει να φτάσει στο επίπεδο του αλκοόλ μεταξύ 14 και 15,5 βαθμούς, ακέφαλο (προσθέστε το αλκοόλ να αυξήσει το επίπεδο του κρασιού).

Τα σταφύλια Pedro Ximenez είναι μια πρώιμη ποικιλία, η οποία είναι συνήθως συγκομίζονται στα τέλη Αυγούστου ή στις αρχές Σεπτεμβρίου, σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα από την υπόλοιπη Ισπανία, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών το καλοκαίρι στην περιοχή.

Οι ειδικές γλυκά κρασιά Pedro Ximenez φροντίδα και εκπαίδευση που γεννήθηκαν Alvear. Αυτά τα κρασιά είναι ένα από τα πιο μοναδικά και πολύπλοκα σε υπόγεια Alvear.

Αυτή η εμπειρία έχει δει μεγαλύτερη έκφραση της στο μυθικό Solera1830 PX PX και Solera 1910 θεωρούνται ουσιώδη στοιχεία για την ισπανική γλυκό τους λάτρεις του κρασιού.

Alvear είναι το μοναδικό οινοποιείο του κόσμου που παράγει μια πλήρη γκάμα γλυκών κρασιών Pedro Ximenez. Διακριτικό ρουμπινί χρώμα του είναι το αποτέλεσμα της διέλευσή του από τον ήλιο "ferrywomen" criaderas και αμερικανικά δρύινα.

Αυτό το κρασί είναι γλυκό και ευγενικό σταφυλιών στον ήλιο λαμβάνεται από Pedro Ximenez.

Κατά τη διάρκεια της συγκομιδής των σταφυλιών απλώνονται πάνω από ένα χαλί από Σπάρτο, όπου σιγά-σιγά οι σταφίδες σπόροι. Οι σταφίδες Μόλις πατήσετε μπορείτε να πάρετε ένα παχύ πουρέ. Η μερική ζύμωση του μούστου γίνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία.

Μετά τη ζύμωση, το κρασί έχει τεθεί σε δρύινα βαρέλια, όπου θα γεράσει με «criaderas και περβάζια συστήματος.

Τα δρύινα βαρέλια στοιβάζονται το ένα στο άλλο στην πρώτη ζώνη, η οποία βρίσκεται στο επίπεδο του εδάφους, που ονομάζεται το όριο, έτσι ώστε να βρίσκεται στο εκκολαπτήριο τους το πρώτο δευτερόλεπτο, και ούτω καθεξής.

Το κρασί πηγαίνει από το ένα εκτροφείο στην άλλη (σε σκόνη), μετά από έλεγχο με το έργο της Βενετίας, ο βαθμός της γήρανσης και του γήρατος είναι κατάλληλη για κάθε φάση.

Το τελικό στάδιο της εκπαίδευσης είναι το τζάκι, όπου το κρασί αφαιρείται προς πώληση.

Έτσι, έχουμε μια δυναμική της δημιουργίας και κυρίως να διατηρήσει την τεχνική, με έναν πολύ απλό και σχεδόν μαγική ουσία του κρασιού ξεκίνησε να παίζει, όταν ίδρυσε το περβάζι.

Εκτός από την παραδοσιακή Solera Pedro Ximenez, Alvear Pedro Ximénez παράγει διάφορα κρασιά από μία συγκομιδή. Η πρωτοτυπία αυτών των κρασιών που παράγονται από σταφύλια που έχουν αποξηρανθεί στον ήλιο για μια συγκομιδή της γονικής μέριμνας σε στατικό, με ή χωρίς ξύλο Pedro Ximenez, ανάλογα με τον τύπο του κρασιού. Έτσι, η ημερομηνία που αναγράφεται στην ετικέτα αναφέρεται το έτος της σύστασης του τζακιού, αλλά την πραγματική άσκηση της συγκομιδής.

Στην κριτική μου ένα καταπληκτικό κρασί, πηχτή σάλτσα, ένα ωραίο κρασί επιδορπίου. Αξίζει να δοκιμάσετε!

ST (95)

Τα σταφύλια που προέρχονται από Angelica Zapata ορεινούς αμπελώνες που φυτεύτηκαν υψόμετρο σε υψόμετρο μεταξύ 3297 και 3957 η στάθμη της θάλασσας "παραπάνω. Έτη έρευνας, να οδηγήσει στην ταυτοποίηση του «terroir" ιδανικό "που θα μπορούσαν να προσφέρουν μεγαλύτερη συγκέντρωση των αρωμάτων και γεύσεων. Bodega Catena Zapata πρωτοστάτησε στην ανακάλυψη του μεγάλου υψομέτρου μικροκλίμα ιδανικό για κάθε συγκεκριμένη ποικιλίας.

Angelica Zapata Cabernet Sauvignon 2004 είναι ένα κομψό και σύνθετο κρασί. Ένα βαθύ ρουμπινί χρώμα, η μύτη είναι γεμάτο με ώριμα κεράσι και κόκκινο πιπέρι καγιέν, μαύρο πιπέρι και λεπτές γεύσεις ευκαλύπτου. Στο στόμα, είναι μια σύνθετη, μεγάλη, καλά δομημένο κρασί με μαλακό, στρογγυλό, μακρά, επίμονη τανίνες.

Δειγματοληψία Minuano steakhouse, και το καλύτερο κρέας το βράδυ ήταν ένα ψητό πλευρό.

Catena Zapata

Χώρα: Αργεντινή
Περιοχή: Mendoza
Περικοπή: 2004
Σταφύλι: Cabernet Sauvignon (100%)
ST (92 +)

Μπορεί να έχουν ελαττώματα, που ζουν ανήσυχος και ενοχλημένος μερικές φορές, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η ζωή σας είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο.
Μόνο εσείς μπορείτε να το αποτρέψει από το να πηγαίνουν σε πτώχευση. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πρέπει να, να θαυμάσετε και την ευθυμία για σας.
Σας εύχομαι πάντα να θυμόμαστε ότι το να είσαι ευτυχισμένος δεν έχει μια ανέφελη καταιγίδες, οι δρόμοι χωρίς ατυχήματα, λειτουργούν χωρίς κούραση, τις σχέσεις, χωρίς απογοητεύσεις. Όντας ευτυχής είναι να βρει τη δύναμη στην συγχώρεση και την ελπίδα στη μάχη, την ασφάλεια σχετικά με το στάδιο του φόβου, της αγάπης σε αναντιστοιχίες.
Ποτέ μην παραιτηθεί για να είναι ευτυχισμένος, γιατί η ζωή είναι μια αξέχαστη θέαμα. Και είστε μια ξεχωριστή ανθρώπινη ύπαρξη!

Καλά Χριστούγεννα!

Bad Sharing 2001

Οινοποίηση: Πλήρως παράγεται με την ποικιλία των σταφυλιών Merlot σε πηλό-ασβεστολιθικά εδάφη, έναν αμπελώνα που βρίσκεται στις ομαλές πλαγιές της Azeitão.
Η θέση του αμπελώνα, του εδάφους και τις κλιματικές συνθήκες της περιοχής Arrábida επιτρέπουν τη λήψη αυτής της ποικιλίας σταφυλιού με ισχυρή τοπική προσωπικότητα.
Γήρανση: 16 μήνες σε καινούργια γαλλικά δρύινα βαρέλια Allier

Γευσιγνωσία: Πριν δοκιμάσετε να ακούει τη συζήτηση σχετικά με την παρακάτω σειρά, όπως είχε τέσσερα κρασιά, και δύο πολύ μικρά και ισχυρό. Αποφασίσαμε ισχυρό πρώτο είναι ότι νομίζω ότι βλάπτει την εκτίμηση μου. Αν παρουσιάζονται με χρωματισμό ελαφρώς θολή, αρώματα αποξηραμένων φρούτων και πυρετό χωρίς γοητεία.

Σερβίρετε με: πιάτα με βάση το κρέας, κυνήγι και τυριά.
Σταφύλια: 100% Merlot
Αλκοόλ: 14% Vol
Πρώτη Harvest: 1986
Χώρα: Πορτογαλία
Περιοχή: Σετούμπαλ
ST (87)