optimització de motors de cerca que presenti lloc web Email Extractor

Arxiu per Desembre, 2009

En qualsevol moment en què s'arriba se sent amb mi en el meu escriptori.
Cada vegada que es copegi la meva porta, el meu cor també s'obrirà.
Cada vegada que chamares, jo m'apresso.
Cada vegada que ve, serà el millor moment per rebre't.
En qualsevol moment en què vostè decideix, estaré disposat a seguir-te.
Cada vegada que vostè vol beure, vaig a anar a la font.
Cada vegada que alegrares, em beneeixi el Senyor.
Cada vegada que somreia, serà una gràcia que el Senyor em dóna.
En qualsevol moment que desitgi des de; Vaig a enviar en els camins.
Cada vegada que canto, estirar els braços.
En qualsevol moment, quan et canses, vaig a prendre la creu.
Cada vegada que et sents trist, romandrà amb vostè.
En qualsevol moment et recordes de mi, vaig a trobar la vida més bella.
Cada vegada que partires, estaràs amb el record d'una flor.
En qualsevol moment que torni, renovaras totes les meves alegries.
Cada vegada que vulgui una rosa, et donaré tot de rosa.
Et dic tot això perquè no puc imaginar una amistat que no és tot, de tots els temps i tot bé.

Aquest any que penetra èxits seje en tots els aspectes de les seves vides. VIVINT LA VIDA !!! FELIÇ 2010 !!!! SALUT !!! FELICITATS !!! PAU !!!!! VI !!!!

És meus amics Bacus (déu del vi) ens va jugar alguns ahir, quan pensem que acabi l'any ... .. aniversari de l'amic Alvanir en Ville Vin a Vitòria, que va passar una setmana treballant amb afecte que s'obren per a nosaltres . L'aniversari va ser més privilegiats eren que quan se'ns convida a celebrar aquesta data, i seure a la taula ésser humà tan especial. La seva idea era prendre anyades excel·lents de cada país dins del seu celler. La seqüència va ser Haut-Bergey 1996 magnum França, Itàlia Banfi 1997 excelsus, GSM 1998 Rosemount Austràlia, Spur Licor Portugal el 1999, De Toren 2000 Sud-àfrica i Cims de Porrera 2001 d'Espanya. Els vins són encara a la boca 10 hores després, això és la diferència. Van estar presents Luiz Cola, Marcos Fonseca, Alvanir, Flavio Maraninchi, Anja Manuel i jo.
Felicitats Alvanir!
Després de molt pensar, vaig decidir el meu Champagne el torn de minuts és el millor dels que he provat fins ara ia un preu inferioir competir. La següent descripció del celler:
Piper Heidsieck és una casa de xampany de la regió francesa de Champagne. Fundada per Florens-Louis Heidsieck el 16 de juliol 1785, situat a Reims, el nom del nom Heidsieck es va combinar amb el nom de Piper a l'octubre de 1839. Des de finals de 1990, Piper Heidsieck ha estat part de Rémy Cointreau i el grup vi esperits.

Piper Heidsieck produeix actualment sis xampany diferent, tots produïts per una, el mètode de dosi baixa no malolàctica.

Ser propietari no pròpies vinyes, Piper Heidsieck Fonts de raïm de vinyes de 60 a la regió de Champagne per a l'ús en els seus vins. Piper Heidsieck actualment produeix al voltant de cinc milions d'ampolles de xampany per any.

Després fundador Florens-Louis Heidsieck va morir en 1828, l'empresa va passar a mans del seu nebot, Christian Heidsieck, i el seu cosí Henri Guilaume Piper.Esses combinen per formar el Piper Heidsieck Piper casa-Henri es va casar amb la vídua del cristià Heidsieck en 1838 .
El celler està dirigit pel seu propietari, el Dr. Franz Werner Michel, qui és assistit per la seva esposa i la seva filla Catharina Mauritz. Els visitants són benvinguts - només amb cita prèvia - al gust i vins de compra.

Primer esment documentat del món del Riesling raïm - Alemanya varietat de raïm blanc de primera - la data de 1435 en un lloc no molt lluny de Hochheim. Els vins Riesling de la regió de Rheingau són la base de la regió de la Fama. Microclima i Hochheim sòl donen les millors condicions de creixement de Riesling. Com a tal, el perfil de propietats de Domdechant Werner se centra clarament en aquesta varietat, complementat per una petita proporció de Spätburgunder (Pinot Noir) - una altra raïm que és tradicional a la regió. En total, però, els números Domdechant Werner arrels entre els majors productors d'alta qualitat Riesling al món.

La propietat conrea ca. 14 hectàrees / 35 acres de vinyes, el 98% dels que es planten amb Riesling i un 2% Spätburgunder. Les vinyes es troben en suaus vessants orientats al sud. Els sòls rics en minerals són majoritàriament de pedra calcària, amb excel·lent capacitat de retenció d'aigua subterrània. Per tant, les vinyes són capaços de mantenir-se saludable, fins i tot durant el temps calent i sec.

La propietat compta amb participacions en llocs Single Vineyard Domdechaney, Kirchenstück, Hölle, Stein, Stielweg i Reichestal - El van complir amb els criteris de la categoria de classificació a la regió de Rheingau.

Rheingau La classificació es basa en molts anys d'investigació científica duta a terme per l'Institut d'Investigació de Geisenheim. L'estudi va confirmar que el microclima i la composició de 85% de les explotacions de propietat del sòl són elegibles per a l'estatus Erstes Gewächs, en comparació amb el 33% de la superfície total de la vinya de Rheingau.

Com va evolucionar el bon gust vins, em donarà un sentit de coneixement i alhora un plaer diferent. El celler recomana 5-10 anys cosum i s'han pres mostres amb 10 i crec que va almenys 5 anys d'avanç.

Aquest vi alemany de la verema 1999 es presenta amb molta classe, com es veu l'ampolla no va arribar a jugar. Visual or brillant, amb precioses aromes de Riesling, molt mineral denota oli, alguns fongs a la boca i el cos molt present, amb bona acidesa i tanins rodons. Aquest blanc era també amic d'aquest Aldir Manoel.

Productor: Werner Domdechant
País: Alemanya
Regió: Rheingau
Collita: 1999
Raïm: 100% Riesling
Vinyes: Vinyes a terroir excepcional, amb un 85% de les parcel·les Grand Cru. Verema manual amb ingressos limitats.
Vinificació: tradicional, amb control de temperatura.
Maduració: Matura en bótes de roure tradicionals i grans
Alcohol: 12,5% vol.
ST (93)

De la regió d'Alentejo, una regió que ha estat destacat pels grans vins. Amb un tall modern es mostra amb un color molt fosc, amb aromes de coco torrat i espècies, boca greix i persistència mitjana. Un bon vi, distribuït per la Societat de Taula.
País: Portugal
Collita: 2007
Raïms: 50% Syrah, Petit Verdot 47%, 3% Afrocheiro
Alc: 14,8%
Preu: 95.00
ST (89)
Monteviejo es troba a 120 km de Mendoza, al districte de les flors Vista, Tunuyán, al peu dels Andes, a 1.050 metres d'altitud sobre el nivell del mar. Compte Francès-pedregós sòl, la mala estructura,

ideal per vinyes de qualitat.

Propietat Cathérine Pere-Vergé, és la primera de les cinc cellers projecte Clos dels Set per llançar la seva pròpia línia de vins, amb magnífics resultats. El celler construït el 2002 és una de les més

Amèrica del Sud moderna.

La tecnologia ha avançat pels vins premium i premium, amb control de temperatura i hidrométrica en tots els sectors. D'aquesta manera cada procés de producció es compleix amb les normes de

qualitat i amb un sol objectiu, aconseguir pràcticament zero defectes en la creació d'un producte noble amb la vida, com és el vi.

Monteviejo està formada per un jove equip compromès amb l'excel·lència i sota la direcció del talentós enòleg Marcelo Pelleriti amb l'assessorament de Michel Rolland.

País: Argentina
Celler: Monteviejo
Regió: Vall d'Uco de Mendoza
Raïm: 100% Chardonnay
Alcohol 15
Envelliment 12 mesos en bótes de roure francès
Preu: 183.00
ST (93+)

Una de les característiques que va a enviar un correu electrònic a un celler que produeix aquest vi és el seu color tèrbol, quan fa fred, que mai havia vist una pantalla blanca. Els sabors eren fantàstics mantega i ametlles, amb una llarga boca, greix i acidesa exelentente. Han harmonitzar bé amb un bacallà a la planxa. Anja autoritat que ens va donar aquesta joia s'està convertint en el principal dels vins blancs.

La varietat de raïm Pedro Ximénez és la reina de la denominació d'origen Montilla-Moriles i el raïm i el vi Alvear. Conté en el seu alegre com llavors, calents i sensuals al sud d'Espanya.

Originari de la regió del Rin es diu que ha estat introduït a Andalusia per un soldat del regiment de Flandes, que va donar el seu nom a aquesta varietat.

És un vi ric en sucre i el vi que ve naturalment, que arriba a un nivell d'alcohol d'entre 14 i 15,5 graus sense cap (afegir alcohol per augmentar el nivell de vi).

Els raïms Pedro Ximénez és una varietat primerenca, que en general es cull a finals d'agost o principis de setembre, gairebé un mes abans que la resta d'Espanya, a causa de les altes temperatures d'estiu a la zona.

La cura i l'educació específica Pedro Ximénez vins dolços neixen d'Alvear. Aquests vins són un dels més singulars i complexes en Alvear sosté.

Aquesta experiència ha tingut la seva màxima expressió en la mítica i PX PX Solera1830 Solera 1910 considerat referències essencials per als amants espanyols de vi dolç.

Alvear és l'única celler al món que produeix una àmplia gamma de vins dolços Pedro Ximénez. El seu color distintiu robí és el resultat del seu pas pel sol "passeres" criaderas i roure americà.

Aquest vi és dolç i suau raïm sol obtingut per Pedro Ximénez.

A la collita del raïm s'estenen sobre un coixí d'espart, que a poc a poc els grans passes. Una vegada que es premen les passes s'obté un puré espès. La fermentació parcial del most es realitza en dipòsits d'acer inoxidable a temperatura controlada.

Després de la fermentació, el vi passa a bótes de roure que es desgasten pel "sistema de criaderas i soleres.

Barriques de roure s'apilen una sobre l'altra en una primera gamma, que és a nivell del sòl, anomenat el llindar, de manera que es troba a la incubadora ells el primer segon, i així successivament.

El vi va d'una gossera a un altre (en pols), a instàncies de l'obra de Venècia, el grau de la vellesa i l'envelliment és apropiat per a cada etapa.

L'etapa final de l'educació és la xemeneia, on s'extreu el vi per a la venda.

Així doncs, tenim un sistema de desplegament i sobretot a mantenir la tècnica, en una essència molt simple i gairebé màgic del vi va començar a jugar, quan va establir l'ampit.

A més de la tradicional Solera Pedro Ximénez, Alvear Pedro Ximénez produeix diversos vins d'una sola collita. L'originalitat d'aquests vins estan fets de Pedro Ximenez passa al sol fins que una collita criança estàtica, amb o sense fusta, depenent del tipus de vi. Per tant, la data indicada a l'etiqueta es refereix a l'any de constitució de la xemeneia, però l'exercici efectiu de la collita.

Al meu entendre un vi increïble, brou espès, un bon vi de postres. Val la pena degustar!

ST (95)

Els raïms per Angélica Zapata són d'altitud, vinyes plantades a les elevacions muntanyoses entre 3297 i 3957 el nivell de la mar "per sobre. Anys d'investigació, condueixen a la identificació de "terroir" ideal "que podria oferir la major concentració d'aromes i sabors. Celler Catena Zapata va ser pioner en el descobriment de l'ideal microclima de gran altitud per a cada varietal particular.

Angélica Zapata Cabernet Sauvignon 2004 és un vi elegant i complex. Un profund color vermell robí, el nas està plena de color vermell cirera madura i pruna, pebre negre i eucaliptus sabors subtils. En boca, és un vi intens complex i ben estructurat, amb llargues i tanins suaus i rodons, persistents.

Provem a la graella Minuano, i la millor carn a la tarda era un rostit de costella.

Catena Zapata

País: Argentina
Regió: Mendoza
Collita: 2004
Raïm: Cabernet Sauvignon (100%)
ST (92+)

Vostè pot tenir defectes, viure ansiós i molest de vegades, però no t'oblidis que la teva vida és la major empresa del món.
Només es pot evitar que es trenca. Hi ha moltes persones que ho necessiten, admiren i animen per a vostè.
M'agradaria que sempre recordis que ser feliç no és tenir un cel sense tempestes, els accidents sense camins, sense feina i sense fatiga decepcions relacions. Ser feliç és trobar força al perdó, l'esperança en les batalles, la seguretat en la fase de por, m'encanten els desacords.
Mai deixar de ser feliç, perquè la vida és un espectacle digne de veure. I tu ets un ésser humà especial !!!!!

Bon Nadal!

Mala Compartir 2001

Vinificació: Totalment produït amb la varietat de raïm Merlot en sòls argilo-calcaris de la vinya situada a les suaus vessants de Azeitão.
La ubicació de la vinya, el seu sòl i les condicions climàtiques de la zona d'Arrábida, permeten obtenir raïms d'aquesta varietat amb forta personalitat local.
Criança: 16 mesos en bótes de roure nou francès Allier

Nota de tast: Abans de provar que sent la discussió en la següent seqüència, igual que quatre vins, i dos molt jove i potent. Vam decidir que la primera de gran abast, i crec que això fa mal la meva avaluació. Si se li presenta la coloració d'una mica borrosa, fruits secs i la boca sense aromes encant.

Servir amb: plats de carn, caça i formatges.
Raïms: 100% Merlot
Alcohol: 14% vol.
Primer any: 1986
País: Portugal
Regió: Setúbal
ST (87)