оптимизация на уеб сайтове представят уебсайт имейл аспиратор

Архив за декември, 2009

Всеки път, когато получите, ще седне с Мене на трапезата ми.
Всеки път, когато победи вратата ми, сърцето ми също се отваря.
Anytime че chamares, аз ме ускоряват.
Всеки път, когато дойде, ще бъде най-доброто време, за да получите.
Във всеки един момент, че сте решили, че ще бъде готов да ви следват.
Всеки път, когато искате да се пие, аз ще си набави.
Всеки път, когато alegrares, благославям Господа.
Anytime, че се хили, ще бъде благодат, че Господ ми дава.
Всеки път, когато искате от тях; Аз ще отида напред по пътя.
Всеки път, когато пея, простра ръцете ми.
Anytime, когато ви омръзне, аз ще нося кръста.
Всеки път, когато се чувстват тъжни, аз ще остана с теб.
Всеки път, когато ме помниш, аз ще открием живот по-красив.
Всеки път, когато тя се счупи, ще бъде с паметта на цвете.
Всеки път, когато се върна, всички мои радости renovarás.
Всеки път, когато искате роза, аз ще ви дам всеки розов храст.
Казвам ви всичко това, защото аз не мога да си представя, че приятелството не е пълна на всички времена и всичко добро.

Тази година, която прониква seje достижения във всички аспекти на живота си. Живея живота! HAPPY 2010! ЗДРАВЕ! ЧЕСТИТО! PEACE! ВИНА!

Тя прикован ми приятели Бакхус (бог на виното) в една вчера, когато мислим, че годината е над ..... Birthday Alvanir приятел в Ville Вин в Витория, който е прекарал една седмица работа с обичта, които се отварят, за да ни . Рожденият ден е най-привилегированата си бяхме, когато ние сме поканени да отпразнуват тази дата, и да седне на масата толкова специален човек. Неговата идея беше да се вземат отлични добиви от всяка страна в рамките на вашата изба. Последователността е Haut-Bergey 1996 магнум Франция, Италия Banfi Excelsus 1997, GSM 1998 Rosemount Австралия, Spur Wine 1999 Португалия, 2000 De Toren Южна Африка и Испания MICs Porrera 2001. Вината са все още в устата 10 часа след това е разликата. Присъстваха Luiz Cola, Marcos Fonseca, Alvanir, Флавио Maraninchi, Anja Мануел и мен.
Поздравления Alvanir!
След много мислене, реших да се превърне ми шампанско за минути е сред най-добрите, които съм опитвал досега и цени inferioir конкурентни. След описание на винарната:
Piper Heidsieck е Champagne къща от региона Шампан във Франция. Основана от Florens-Louis Хайдзик на 16 юли 1785 в Реймс, име Хайдзик име е комбиниран с името на Piper в Октомври 1839. От края на 1990 г., Piper Heidsieck е била част от виното и Реми Коантро група духове.

Piper Heidsieck момента произвежда шест различни шампанско, всички произведени от не-малолактична, методът на ниска дозировка.

Притежаването не собствени лозя, Piper Heidsieck Източници на грозде от 60 лозя в региона Шампан за използване на тяхна вина. Piper Heidsieck момента произвежда около пет милиона бутилки шампанско годишно.

След Florens Louis Хайдзик-основател е починал през 1828 г., бизнесът се поема от неговия племенник, Christian Хайдзик, и братовчед му Henri Guilaume Piper.Esses комбинират, за да образуват къщата на Piper Heidsieck след Henri Piper се оженил за вдовицата на Christian Хайдзик през 1838 г. .
Избата се управлява от нейния притежател, д-р Franz Werner Мишел, който е подпомаган от съпругата си и дъщеря си Катарина Mauritz. Посетителите са добре дошли - само с назначаване - да дегустират и закупят вина.

Първото документирано споменаване на глобална грозде Ризлинг - премиер на Германия бял сорт грозде - дата на 1435 на място, недалеч от Hochheim. Ризлинг вина от региона Rheingau са на базата на площ Fame. Hochheim почви и микроклимат осигуряват най-добрите условия за отглеждане на Ризлинг. Като такива, изброявайки Domdechant Werner имота ясно се фокусира върху това сортова, допълнени от малка част от Spätburgunder (Pinot Noir) - друга гроздова, че е традиционен в региона. Като цяло, обаче, числата Domdechant Werner имоти сред най-големите производители на висококачествени Ризлинг в света.

Имотът култивира ок. Ha/35 14 хектара лозя, 98% от които са засадени с Ризлинг и 2% Spätburgunder. Лозовите масиви са разположени на полегати склонове с южно изложение. Минералните-богати почви са предимно варовикови, с голяма способност да задържа вода под земята. Ето защо, лозята са в състояние да останат здрави дори при горещо и сухо време.

Имотът има участия в отделни обекти лозе Domdechaney, Kirchenstück, Holle, Stein и Stielweg Reichestal - Това е изпълнила критериите за категорията, в района Rheingau.

Rheingau Класификацията се основава на много години на научно изследване, проведено от Института по Geisenheim Research. Проучването потвърждава, че микроклимат и почва състава от 85% от стопанствата на имот са допустими за получаване на статут на Erstes Gewächs, в сравнение с 33% от общата площ с лозови насаждения в Rheingau.

Колко добри дегустация вина еволюирали, дай ми чувство на знания и в същото време различно удоволствие. Винарната препоръчва 5-10 години cosumo добре е взета проба с 10 и най-много ще мисля, най-малко от 5 години напред.

Този немски реколта вино през 1999 г. бе представен с много класа, вече вижда бутилката не е дошъл да шега. Visual ярко златисто жълто, с прекрасни аромати на Ризлинг, много обозначаващ минерално масло, някои дрожди в тялото и устата много присъства с кръгли танини и добра киселинност. Това беше и тази бяла приятел Anja Маноел.

Производител: Werner Domdechant
Държава: Германия
Регион: Rheingau
Crop: 1999
Grape: Ризлинг 100%
Лозя: Лозя в изключителен тероар, с 85% от парцелите на Grand Cru. Ръчно прибиране на реколтата с ограничени доходи.
Винификация: Традиционна, с регулиране на температурата.
Съзряване: матурите в традиционните големи дъбови бъчви и
Алкохол: 12.5% ​​Vol
ST (93)

От региона Alentejo, която беше подчертана от великите вина. С модерна кройка се оказа с много тъмен цвят, с аромат на кокос и изгорялата подправки, мазнина устата и средни постоянство. A добро вино, разпределени от Дружеството Bureau.
Държава: Португалия
Crop: 2007
Грозде: 50% Сира, 47% Пти Вердо, 3% Afrocheiro
Alc: 14,8%
Цена: 95.00
ST (89)
Monteviejo се намира на 120 км от Мендоса, в района на Vista цветя, Tunuyán в подножието на Андите, на 1050м надморска височина на морското равнище. Има френско-камениста почва с лошо структура,

идеален за качеството на гроздето.

Property Catherine Pere-Verge, е първият от пет винарски изби на проект Clos де лос Siete да стартира своя собствена линия на вина с великолепни резултати. Винарната построен през 2002 г. е една от най-

модерен в Южна Америка

Е усъвършенствана технология за първокласни вина и луксозна, с контрол на температурата и хидрометрични във всички сектори. По този начин всеки процес се следи с строги стандарти

качество и с една цел, да се постигне почти нула дефект в създаване на продукт с благороден живот, както е виното.

Monteviejo се формира от млада работна сила, ангажирана с високи постижения и под ръководството на талантлив винопроизводителя Marcelo Pelleriti със съвета на Мишел Ролан.

Държава: Аржентина
Winery: Monteviejo
Регион: Valle де Uco Mendoza
Grape: 100% Chardonnay
Alcohol 15
Стареене 12 месеца във френски дъбови бъчви
Цена: 183.00
ST (93 +)

Една възможност, която ще се изпрати съобщение до тази винарна произвежда вино е тъмен цвят, когато е студено, той никога не е виждал бял дисплей. В вкусове бяха фантастични масло и бадеми, с дълги, мазнини и киселинност exelentente уста. Следва да хармонизира добре с риба треска на грил. Anja Authority, който ни е дал това бижу е получаване на капитана на бели вина.

Pedro Ximenez Solera 1927

Разнообразието от грозде Pedro Ximenez е кралицата на наименованието за произход и Montilla-Moriles вино и гроздова Alvear. Тя съдържа в семената си като весел, топъл и чувствен в южната част на Испания.

С произход в региона Рейн се казва, че са били въведени в Андалусия от войник в полка на Фландрия, който е дал името си на този сорт.

Той е богат на захар и вино, което идва естествено, тя трябва да достигне ниво на алкохол между 14 и 15,5 градуса, обезглавен (добавете алкохол, за да се повиши нивото на вино).

Гроздето Pedro Ximenez е ранен сорт, който обикновено се събират в края на август или началото на септември, почти месец по-рано, отколкото в останалата част на Испания, поради високите летни температури в района.

Грижи и специфично образование сладки Pedro Ximenez вина са родени Alvear. Тези вина са едни от най-уникалните и сложни Alvear в избите.

Този опит е виждал своя най-голям израз в митичния Solera1830 PX и PX Solera 1910 се считат за съществени референции за испански любители сладко вино.

Alvear е единствената винарна в света, която произвежда пълна гама от сладки Pedro Ximenez вина. Неговият отличителен рубинен цвят е резултат от преминаването му през слънцето "ferrywomen" Criaderas и американски дъб.

Това вино е сладка и нежна слънце грозде, получено от Pedro Ximénez.

По време на прибиране на реколтата от грозде, са разпределени в килим от Esparto, където бавно стафидите зърна. След като сушено грозде се натискат да получите гъста каша. Частичното ферментацията на мъстта протича в съдове от неръждаема стомана при контролирана температура.

След ферментация, виното се поставя в дъбови бъчви, където ще остаряват с "Criaderas и первази система.

Дъбовите бъчви са наредени един върху друг в първата група, която е на нивото на земята, наречена праг, така че тя се намира в люпилнята тях първата секунда, и така нататък.

Виното преминава от един развъдник в друга (на прах), след проверка с работата на Венеция, степента на старост и стареене е подходящ за всяка фаза.

Заключителният етап на образованието е камината, където виното се отстранява за продажба.

По този начин, ние имаме динамика на създаване и особено за поддържане на техниката, в един много прост и почти магическа същност на виното първо започва да свири, когато той създава перваза.

Освен традиционната Solera Pedro Ximénez, Alvear Pedro Ximénez произвежда различни вина от една единствена реколта. Оригиналността на тези вина са направени от грозде, сушени на слънце в продължение на реколтата на родителството на статично, с или без дървесина Pedro Ximenez, в зависимост от вида на виното. По този начин, на датата, посочена на етикета се отнася до годината на учредяване на камината, но реалното упражняване на реколтата.

По мое мнение невероятно вино, дебел сос, приятно десертно вино. Worth дегустация!

ST (95)

Гроздето се черпи от Angelica Zapata надморска височина планински лозя, засадени на коти между 3297 и 3957 на морското равнище "по-горе. Години на научни изследвания, да доведат до идентифицирането на "тероар" идеал ", който би могъл да предложи по-голяма концентрация на аромати и вкусове. Bodega Catena Zapata пионер в откриването на висока надморска височина микроклимат идеален за всеки конкретен сортова.

Angelica Zapata Cabernet Sauvignon 2004 е елегантен и сложен вино. А дълбоко рубинено червен цвят, носът е пълен с зряла череша и синя слива червен, черен пипер и фини евкалиптови аромати. На небцето, това е сложен, силен, добре структуриран вино с меки, кръгли, дълги и упорити танини.

Изследвана в Minuano СТЕК, където най-доброто месо през нощта, че е ребро печено.

Catena Zapata

Държава: Аржентина
Район: Mendoza
Crop: 2004
Grape: Каберне Совиньон (100%)
ST (92 +)

Вие може да има дефекти, дневна нетърпелив и раздразнен, понякога, но не забравяйте, че вашият живот е най-голямата компания в света.
Само ти можеш да го предпази от фалит. Има много хора, които се нуждаят от, възхищавам и развесели за вас.
Пожелавам ви винаги да се помни, че да бъдеш щастлив е, че няма безоблачни бури, пътища без инциденти, работи без умора, връзки без разочарования. Да бъдеш щастлив е да се намери сила в прошката, надежда в битката, сигурност на сцената на страха, любов в несъответствията.
Никога не се предавай, за да бъде щастлив, защото животът е едно незабравимо зрелище. А вие сте специален човек!

Merry Christmas!

Bad Sharing 2001

Винопроизводство: Напълно произведени с Мерло сорт грозде в глинесто-варовикови почви, лозе, разположен на нежните склонове на Azeitão.
Местоположението на лозето му почвата и климатичните условия на района Arrábida позволи получаването на този сорт грозде със силна местна личност.
Да остаряваме: 16 месеца в нови френски дъбови бъчви Allier

Дегустация Забележки: Преди дегустация го чуе дискусия на последователността по-долу, тъй като имаше четири вина, както и две много млад и силен. Решихме мощен първото същество, което мисля, че боли моята оценка. Ако представени с оцветители, леко замъглено, аромат на сушени плодове и устата, без чар.

Сервирайте с: Месни ястия, дивеч и сирена.
Грозде: 100% Мерло
Алкохол: 14% Vol
First Harvest: 1986
Държава: Португалия
Регион: Сетубал
ST (87)