søgemaskineoptimering indsende hjemmeside email emhætte

Arkiv for oktober, 2009

Elegant Heléne Garcin, ejer fire vingårde i Bordeaux, Frankrig Clos-L `Eglise og slotte Barde-Haut, Haut-Bergey og Branon og to i Argentina (Poesi og Clos des Andes), blev præsenteret i to præsentationer af mødet. Under "Sydamerika med fransk" panel, Garcin fremhævet en fælles element blandt deres vine. "Vin er, hvad der ophidser mig," siger produceren, det nye billede af kvinder var vin i Frankrig. "Jeg forsøger at arbejde mere i vingården end i vingården, og gøre det muligt mere naturlig vin, klar til at drikke," Garcin, der fremlagde Poetry 2005 Château Haut-Bergey 2005 Barde-Haut 2003 og 2004 Clos L'Eglise sagde. Kilde : Pleasure & Cia-Agazeta

I de sene eftermiddags timer onten blev regnfuld kapital i Vitoria-s inviteret af sommelier Max Ville du Vin at smage en vin med drue Picudo navn Pietro, som stadig ikke havde kendskab, der viser os, at vin og liv for evigt re læring. Jeg må indrømme, at overgået mine forventninger smuk, mørk farve, med aromaer af appelsinskal, citrus og mund præsenteret med bløde tanniner og mund med exellent vedholdenhed. Stærkt anbefales, selv for prisen, 68 dollars. Følg din rekord: Oprindelse: Spanien - høst: 2005 - Alkohol: 14,5% - Druer: Prieto Picudo (50%), Tempranillo (45%) og Merlot (5%) - Region: Castilla y Léon ST 92.
"Stillet over for en bordeaux vin, jeg føler avontade at neje. Det er en tid, når du drikker historie, "siger journalist og sommelier Mario Telles JR i begyndelsen af ​​en af ​​de travleste taler af begivenhed," Forskellene i terroir i Bordeaux. " Eksperten også rejst en skål for vin kritiker Saul Galvao, som døde for to måneder siden. »Hvis han var i live, ville han helt sikkert være tilfreds med tilbagelevering af mødet i vin på Blue Stone," sagde han. Den prøvesmagning som blev overværet af guvernør Paulo Hartung blev gjort blindt, med syv vine, kommenterede ved at producere tre af dem Helene Garcin.
Kilde: Pleasure & Cia-Agazeta.
I blindsmagninger af vin fra det internationale møde på den blå sten vin ekspert spansk Javier Arauz afholdt en meningsmåling blandt deltagerne, der valgte den "top 3" runde: tredje, Alzania del 21 10 2005; For det andet, La Mula toro 2005; og dels at det spanske ikonet Vega Single Sicillia 1998. "Dette viser, at dette rum har en klassisk smag," spøgte Arauz. Pleasure & Cia-Agazeta
Bellia harmoniserede middag arrangeret af Enotria vine og Enoteca Fasano blev afholdt i Victoria den 28/10 onsdag på restaurant. Arrangementet var et højt niveau for at få de gaver, og også den service, der tilbydes af store, højt synkroniseret tjeneste ankomsten af ​​retter og vine gav et show af kompetence og organisation. Ana Paula Oliveira sommelier Fasano lysere natten med deres glæde og stor viden om emnet vin er klar. agradavel com frescor bastante interessante, harmonizado com uma salada verde com mussarela de bufala, em seguida foi a vez do Rimauresq classic cru classe 2007 st (91), vinho rose de grande personalidade, feito de um corte de uvas, cinsault 45%, tiboren 25%, syrah 5% e grenache 25%, se mostrou bastante aromatico com agravel sabor na boca, o melhor rose que ja degustei. Ved ankomsten blev vi tjente Prosecco ekstra tør Valdizze st (90) Producent: Mionetto, Land: Frankrig, Region: Veneto Drue: Prosseco, Alc: 11%, meget flot mousserende med friskhed ganske interessant, harmoniseret med en grøn salat med mozzarella af bufala så kom den klassiske rå Rimauresq 2007 klasse st (91), rosévin af stor personlighed, lavet en nedskæring af druer, 45% Cinsault, tiboren 25%, 5% Syrah og Grenache 25%, viste meget aromatisk med agravel smag i munden, den bedste rose, der allerede smagt. Produtor: Querceto di Castellina, Safra; Blev harmoniseret med provencalske blæksprutte, den anden vin var Hautes Côtes de Nuits Bourgogne Bbeauversant st 2005 (92) Producent: Pierre-André, Land: Frankrig Drue: Pinot Noir, alc: 12,5%, elegance er ordet højre for denne Bourgogne, med en differentieret harminização, filet tunge med grillede grøntsager fodnote 10 til pladen og harmonisering i min udtalelse har ikke hjulpet heller forværret vin, al gik til vin om natten, i de fleste udtalelse i Chianti Classico Laura st 2005 (92) Producent: Querceto di Castellina, Safra; 2005 Land: Italien Drue: sangiovesi 80%, 10% og 10% merlot Ciliegiolo, Alc: 13% mener, at appellen af ​​dine Toasty aroma af vanilje og cremet krop stor evne til at harmonisere med fødevarer var bedst, plade til at ledsage filen blev filet med risotto sotobosco. Og for at lukke natten en til Dejlig overraskelse Sassodoro Vin Santo di Chianti Classico 2002 st (90) Producent: Il Colombaio di CENCIO, Land: Italien Region: Toscana Druer: Trebbiano, Malvasia og Canaiolo, magt og smag for consiguir harmonisere en pecan pie et af deuzes. Jeg ville forlade mine lykønskninger til hele holdet er involveret i begivenheden! For dem, der ikke sætter pris på vin og mad ikke af værdi til det, mere er vores passion Tillykke!
Joseph Drouhin Beaune Hospices de Beaune 1er Cru Cuvée Maurice Drouhin 1999
Frankrig - Bourgogne - Beaune
100% Pinot Noir
Alkohol: 13

Åbnede og overført til karaffel.
Visuel rubin brunlig, meget lyse og skinnende, viser en vin har udviklet sig.

Meget behagelig og kompleks næse med compotadas røde frugter, jordagtige noter og tørt græs, svampe, blomster træk og godt integreret træ.
Munden, blød, fratrådte sin næse med fuldt løst tanniner, god syre og mellemlang / lang finish. Ganske elegant.
Er i et køligt fase, hvor frugten er der, giver sit budskab, men allerede fuld af andre interessante ting omkring. Fandt du ikke vise nogen tegn på træthed i den tid, da han var beruset (ca. 1 ½ time). Selv om jeg tror, ​​at vi stadig kan redde et par år, ville jeg ikke.

For at risikere en ting er allerede så cool?

Bedømmelse: 91
Sendt po MF

La Joya Gran Reserva
CARMENERE
2006
Colchagua Valley
Chile
Vina Bisquertt
14,5 alc
ST 88
Vin, der vil appellere til begyndere meget vin for sin magt og stor frugt.
Dekanteret af 2HS, præsenteret med visuel smuk rubinrød, meget subtil aroma af peber (karakteristisk for Carmenere drue), masser af rød frugt, alkohol tilbage i koppen, munden var blød tannin og vedholdenhed gennemsnitlig +.
Jeg tror ikke seje en vin af stor sparer på højst tre år. Stadig ikke har hørt eller læst om Carmenere udviklet sig, ville det ouver deltagelse på bloggen.
Samples på 27/10/2009

Mouchão 2000

Mouchão 2000
Portugal - Alentejo
Alicante Bouschet (flertal kaste) og Trincadeira
Alkohol: 13,5 º
Åben og overføres til karaffel ca 1 time og en halv, før at være beruset.
Visuel rubin hellere leve uden at fremlægge meget synlige tegn på evolution.
Næse af modne røde og sorte frugter, lavendel og træ træk i den rigtige foranstaltning.
I munden, vinen viste sig et meget interessant nøjsomhed, med afbalancerede tanniner dog stor surhed og vedholdenhed

mellemlang / lang. Ganske struktureret.

Det bedste billede, der kommer til at tænke på er nu "tør rød", for indlysende, som det kan synes.
Synes at have en lang vej forude, selv om jeg tror, ​​at en større tab af frugtvin kan indebære en "skelet", hvor den "kød" går væk, men de "ben" er der, intakt, hvilket gør vinen for tørre.

Bedømmelse: (? +) 90

PS: perfekt ledsaget en vidunderlig stege tyndstegen torsk i olivenolie med kartofler, broccoli, løg, hvidløg og tomat eskorteret af ris drysses urter, lavet af hans ven Luiz Cola.

Indsendt af MF

I dag er vores store vanskeligheder i at købe vine er den x-værdi for kvalitet, en masse af de gange er dyre og dårlige, og hvad vi søger, er i "BB" god og billig, er det meget svært, når man kender vinens verden mere bredt . I flere smagninger har jeg deltaget i en masse af den tid, den billigste opnået i flere aspekter, mere blinde, metode, der gør os styrke vores sanser og generel viden om vin og ikke håndtaget i etiketten bliver afholdt.
Den nye verdens vine hovedsageligt Chile og Argentina kan få mere fordel, tror jeg, for sin store produktion, fordi at udvikle højere kvalitetsvine mere er brugt, små produktioner, kvalitet tønder, vagt tid på flaske inden salget, attraktive flasker og osv. ...
Ai så spørger jeg, hvor meget skal koste en vin kaldet cost-benefit?
Der er en kort liste over vingårde, du kan købe vine indgang (den billigste), vil du ikke fortryde det!
Catena Zapata, Montes, Concha y Toro, Colome, Carmen Alto las myrer, Viu Manent, Errazuriz, Tabali og osv. ......
Vin med lyse gule farve og kompleksitet i aroma, citrus, pære, fersken og salvelsesfulde, blød mund, med god syre.
Meursault Clos de St Mazeray (92)
Frankrig
Bourgogne
Chardonnay
13% Alc
2004
Jacques Prieur