søgemaskineoptimering indsende hjemmeside email emhætte

Arkiv for september, 2009

"Champagne er fransk?"
På et besøg i Brasilien blev præsident Nicolas Sarkozy personale overrasket med kvaliteten af Extra Brut Mousserende House Valduga

Med fine drinks mousserende gaver blandt de bedste i verden, den berømte vingård Casa Valduga netop vundet krævende og vant til det traditionelle mousserende Champagne kendere ganer.

På mandag, 7. september kunne de ansatte i den franske præsident Nicolas Sarkozy, under middagen med guvernøren i Federal District, José Roberto Arruda, bevise og bevise den uomtvistelige kvalitet prisbelønnede Gran Reserva House Valduga Extra Brut, serveret mødet mellem den øverste messing af de brasilianske og franske politik.

Gran Reserva Extra Brut er produceret gennem champenoise metode, proces, der anvendes i de berømte vingårde i elegant fransk region. Bringe raffinement og mousserende smag af den gamle verden under mødet manglede ikke medlemmer af entourage Sarkozy spekulerer på, om drikken var fransk champagne.

_____________________________________________________________Sabores Og lækkerier repræsentationer Ltda.Rua Ferreira Coelho, 330 - Sala 1014 - Cep: 29.050-280 Strand Sua - Eldorado Ed Center - Victoria - Estel: (27) 3084-6034 - Fax: 3235-7013 - Cel..: 9989-0698 E-mail:

Der vil være over 50 vine og mousserende!
Anaimport, AOC vine i Brasilien, Cantu, Ancient Cave, Cave Jado, Port House, Chaves Oliveira, Emporium Sorio (vine fra Korsika), Interfood, MMV, sidste nadver og Vin Lovers TradeBanc allerede bekræftet deres tilstedeværelse.
The Golden værelse på tyvende etage af Hotel San Raphael, i Arouche Square, er med aircondition og tilbyder en smuk udsigt over byen.
Hotellet tilbyder en pastaret for deltagerne og afslutte Café Nobile.
For alle, der elsker vin er en anden mulighed for at møde nye etiketter og importører.
Tillykke med dit initiativ.

Producent: Matua dal
Land: New Zealand
Region: Marlborough
Drue: Sauvignon blanc
Afgrøde: 2008
Type: Hvid
Volumen: 750 ml
alkohol indhold: 12%
ST (86)

Matua Valley Wines begyndte som en lille familie vingård i West Auckland, New Zealand, i 1973 de kommende år, vinmagere Ross og Bill Spence fik hurtigt et ry for innovative, prisvindende New Zealand vine -. Herunder den første New Zealand Sauvignon Blanc.
I dag Matua Valley producerer en række forskellige vine, er disse innovative og prisbelønnede New Zealand vine nu nydes over hele verden.
que para um sauvignon blanc é essencial para meu gosto. Jeg meget aromatisk vin, med over en mangel på syre, der for en sauvignon blanc er afgørende for min smag.

Igen Enotria skal lykønskes, i partnerskab med Vitis Vinifera forfremmet om natten den 28/09 schweiziske vinsmagning, der overraskede mig meget. Før du taler af vine repassarei nogle kuriositeter fra verden af ​​schweiziske vin af José Augusto Saraiva kompetent professionel importør. En schweizisk og et land på størrelse med Helligånden med 15.000 hct plantning af vin er den ottende forbrug per indbygger i verden med 40 liter er det niende år med bopæl importør af vine og en nysgerrighed eksporten kun 1% af sin produktion. Forbruget profil vin er 44% hvidvin og 56% rødvine og masser af andre kuriositeter. De udtagne er alle af Valais-regionen. Følgende er listen for service:
1 - Petite Arvine af Fully AOC 2007 - hvid Wallis - Schweiz Produceret 100% med autokton drue Petit Arvine har denne vin typiske citrus aroma. Mineralske noter typiske for terroir af arvines Fully.O endelige angreb afsløre alle de iver og vedholdenhed at vinho.ST (91) pris 110,00
2 - Johannisberg Chamoson 2007 - Valais - Hvid - Swiss Traditionel vinfremstilling med et længere ophold i kontakt med de fine bærme. Typeegenskaber af Sylvaner Chamoson i din brugerdefinerede terroir af aroma af ristede mandler og en mineralsk note. Smuk bredde på ganen, udvidet af surhed og en imponerende volumen aromático.ST (93) bedste køb pris 79,80
3 - AOC Syrah 2006 - Valais - rød - Schweiz Druerne er høstet på vinmarker meget lav indkomst. Denne Syrah fordele af en lang maceration i 15 dage for at udtrække dele af ultra-koncentreret frugt. Derefter går gennem lang ældning i tønder carvalho.ST (88) Pris 123,00
4 - Cornalin AOC 2005 - Valais - rød - Schweiz kulsyre gæring i to uger, og derefter trykke på. Modnes på egetræsfade i femten måneder, intense aroma af røde skovbær og vilde kirsebær. I munden, tanniner og koncentrerede og komplekse struktur gennemsyrer ganen med alle adelen stammer fra en vin af stor força.ST (90) Pris 123,00
5 - AOC Domaine Eveche 2006 - Valais - rød - Schweiz En streng kontrol af indkomst og særlig omhu i høsten er de vigtigste faktorer i resultatet af denne vin med drue Diolinoir. Vinen modnes på egetræsfade og store fade fyrretræ. Næsen bringer krydderier. En vin med en stærk karakter, fyldig. Din ende er intens og vedholdende, en vin med stort potentiale guarda.ST (92) Pris 138,00

Jeg vil gerne sige, at jeg fandt alle meget gode vine var en stor læring mulighed for alle til stede på denne store aften.

www.enotria-es.com.br

www.vitisvinifera.com.br
Gloria Reynolds
kunst og tradition
Regional vin fra Alentejo - Portugal
Vine, en familievirksomhed, 180 år af Portugal

Reynolds er et navn, der er knyttet til historien af ​​vinproduktionen i Portugal. I en familie oprindelse var til stede i Douro og giver nu Estremoz bogstaver i dette univers, HAR altid styret af en performance dristighed og innovation i produktionen af ​​korkpropper, og maskiner til fremstilling af redskaber i vin og for nylig, I de nye sorter, de bragt til Alentejo. Udgivet i 2005, 'Gloria Reynolds 2002 «er det første skridt til succes, blev vinen lavet i samarbejde med en af ​​Portugals mest berømte vinproducenter, Paul Laureano, som siden 1998 er med en Casa Gloria Reynolds, en hyldest til moderen af Julian Cuellar Reynolds, grundlægger, Gloria Reynolds netop når de søger at følge en familie tradition i vinproduktion.
Gloria Reynolds er en del af, der tager Producenter Alentejo vin, der gjorde en gradvis udskiftning af nogle af de traditionelle sorter af andre, især ved Alicante Bouschet, et kastesystem, der engang kun fandtes ingen Mouchão og Quinta do Carmo, kun egenskaber, der tilhørte Reynolds familien .
Vine, en familievirksomhed, 180 år af Portugal
Følger deres forskellige etiketter høj vinfremstilling af GLORIA REYNOLDS rækkevidde.

Gloria Reynolds Tinto 2004 - Alentejo R $ 490,00 gf En meget personlig og karakteristisk vin, årsag til glæde og påskønnelse for krævende forbrugere. Struktur, som giver dig en fremragende udvikling i flasken. Grøn beskæring på 50% af produktionen. Tilhører sorter er Trincadeira og Alicante Buschet håndplukkes og gæret i fransk eg kar og 24 måneder i franske egetræsfade Seguin Moreau.Produção, 3000 flasker / år.

Gloria Reynolds 2006 White - Alentejo R $ 190,00 gfAs Druer kaste Antao Vaz, blev høstet i de tidlige morgentimer, og efter den samlede de-stemming og blød knusning, blev presset i en pneumatisk presse, og den resulterende must blev præciseret statisk duarante 48 timer for lav temperatur. Gæret i 30 dage i nye franske egetræsfade ved en temperatur på 15 ° C, efterfulgt af omkring 8 måneders praktik med ugentlig batonnage. blev efterfølgende opretholdes i en måned til 6 º C i rustfrit stål, så flaske.

Figueira de Cima 2003 Tinto - Alentejo R $ 243,00 SóciosAs gfEspecial druer Alicante Buschet, Aragones og Trincadeira blev manuelt indtaste den sidste uge af august og den tredje uge af september 2003 fermanteção indtraf i fransk eg kar til. 14 dage ved en temperatur 27/28 ° C, derefter ledes gennem en etape i franske egetræsfade 1/3 nye, 1/3 1 års brug 1/2 års brug. Efter 18 måneders praktik er aftappet og lagres i kældrene for at opnå en fremragende balance. Produktion, 3.000 flasker / år.

Julian Reynolds Tinto Reserva 2004 - R $ 162,00 gfAs Alentejo druesorter Alicante Buschet, Aragones og Trincadeira blev høstet i hånden i små kasser i vinmarker i Herdade da Figueira de Cima, der omgiver vingården. Efter fuld desegace druer gæret i fransk eg kar Seguin Moreau, temperatur-kontrollerede del af plottet senere i tønder af fransk eg bødkerindustrien samme for 12 måneder. Aftapning blev efterfulgt af filtrering land medium porøsitet og flasker lagret i mindst yderligere seks måneder inden comercializadas.Faça dit køb via telefon eller e-mail, der leveres på hans bopæl og forsendelse i hele Brasilien, shipping efter anmodning. Produktion, 5.400 flasker / år.

Carlos Reynolds Tinto 2006 - Alentejo R $ 89,00
Charles Reynolds, barnebarn af Gloria Reynolds, søn af Julian, er den syvende geraçãodos Reynolds Portugal til at producere kvalitetsvine i Alentejo. Det er en vin, der er pakket yngre end sædvanligt i huset og er entry-level producent. Det er vinificeres under tilsyn af erfarne og prestigefyldte vinproducent Paulo Laureano fra Touriga Nacional og Alfrocheiro. Gæret i kar af træ med oprindelse i den bedste franske eg cooperage fransk, Seguin Moreau kar og ældes i samme år og en halv.

Gambero Rosso 2010

Dage før offentliggørelsen af ​​den italienske vin guide mere kraftfuld, blev Gambero Rosso Vini d'Italia, information om vinderne af de mest eftertragtede Tre Bicchieri vigtigt (Tre glas) tildele lækket til pressen. Skeptikere hævder, at lækagen var orkestreret af Vin Nyheder og Daniele Cernilli guide udgiver i et forsøg på at skabe den nødvendige fremdrift til den seneste version. 2010-udgaven vil være den første efter Slow Food-bevægelsen har skåret sine bånd til Gambero Rosso, hans partner siden offentliggørelsen af ​​den første udgave i 1987. Slow Food har besluttet at lukke sin mangeårige partnerskab efter grundlæggeren Gambero Rosso, blev Stefano Bonilli fyret uventet i hvad syntes at være en politisk reorganisering af kortene, med Cernilli antager Bonilli holdning. Siden da Gambero Rosso måtte kæmpe mod økonomiske vanskeligheder, samt påstande om subjektivitet og nepotisme i deres vinsmagning procedurer. I begyndelsen af ​​oktober er traditionelt den tid, hvor mange vin guider frigive deres nyeste versioner, herunder L'Espresso's I Vini d'Italia, Duemilavini AIS, Den Italienske Sommelier Association, og jeg Vini di Veronelli, mens Slow Food ivrigt ventede nye italiensk vin guide er endnu ikke annonceret. Nedenfor er resultaterne fra Gambero Rosso specialpriser:
Winery of the Year: Bruno Giacosa Piemonte
Vin of the Year: Antoniolo Bone 2005 San Taknemmelige Gattinara
Hvidvin af året: Clelia Romano, Colli di Fiano di Avellino 2008 Lapio
Mousserende vin af året: Cavit, Altemasi Graal Brut Riserva 2002 Trento
Producer af året: Gianfranco Fino Puglia
Sød vin af året: Barattieri, Albarola Val di Nure Vin Santo1999 Colli Piacentini
stof fjernes fra hjemmesiden
www.jancisrobinson.com

Til at begynde denne samtale var en af ​​de bedste følelser, jeg nogensinde har haft ønologisk. De siger, at disse vine er ikke disse things're kidding, er fantastisk. Natten kredsede en baby, der blev bestilt svinekød Emporium Santa Luzia, som ledsages af en risotto med grønne asparges perfekt afstemt. , maça e muito mineral alc 12%. Den første vin var en Agrapart & Fils brut blanc de blancs terrois st (93) En grand cru cremet overholdelse aroma af pærer, æbler og flaske champagne 12% alc. Den anden Clos de la Bergerie st 2005 (90) vin drue Chenin Blanc 100%, Loire Valley, 14,5% alc herres Nicolas Joly biodynamisk vin til min udtalelse chenin drue, der ikke var blevet udtaget prøver en god oplevelse, det virkede meget kompleks, at det må have tålmodighed til at analysere. The Sun Melchor st 2001 (95), Concha y Toro Vingård, Maipo-regionen og 14% alc, den bedste næse i nat var med karakteristiske aromaer af chile Maipo og mund meget kompleks og lang vedholdenhed. Den mest ventede Nicolas Catena Zapata 2004 st (96) vingård Catena Zapata, Mendoza-regionen på 78% Cabernet og 22% Malbec lavet af den berømte Nicolas catena og note rp (98) Et virkelig fantastisk aroma stadig underudviklede i de fleste gane en eksplosion af smag og vedholdenhed 50 +. Var til stede Audir og Cristina, Mark og Hilka og jeg og Keila.

Lev livet!

1 solrig Alvarinho 2007 grøn hvidvin António Esteves Ferreira
2 SCALA COELI 2006 Alentejo Red Foundation Eugenio de Almeida
3 Vredens Druer i 2006 Alentejo Red José Henrique da La Puente Sancho drue
4. QUINTA Vale. MARIA 2006 Red Douro Lemos & Van Zeller
5. FEMTE BOG vævere 2006 Douro røde vine overordnede
6 QUANTA EARTH 2006 Red Douro hvor meget jord
7 HOMESTEAD AF RESERVATION kraner 2006 Alentejo Red Homestead kraner
8 hk 2006 Red Douro Lemos & Van Zeller
9 FEMTE Vesuv VINTAGE 2006 portvin Symington Family Estates

Dows 10 Qinta Senhora da Ribeira Vintage 2006 portvin Symington Family Estates

Kilde: Journal VIN

Sangiovese

Sangiovese er en drue blæk familie af Vitis vinifera , som også er nævnt af følgende navne: Sangiovese Grosso, Brunello, Uva Brunella, Morellino, Prugnolo, Prugnolo Gentile, Sangioveto, Tignolo og Uva Canina.
Generelt Sangiovese, men i virkeligheden er dette udtryk definerer et stort antal sorter (eller kloner), hvor differentieret århundreder og i forskellige territorier.
I Toscana er det opdeles i to store familier: den Sangiovese Piccolo bruges i store dele af regionen og Sangiovese Grosso , der omfatter blandt andre druesorter Brunello , der anvendes i produktionen af den eponyme vin og Prignolo Gentile , der anvendes i produktionen af vin Nobile di Montepulciano .
Selv om det kan findes i sorter som Brunello di Montalcino , er som regel ansat i assemblage med andre stammer.
Det er den vigtigste drue, der anvendes i vin Chianti , Brunello di Montalcino , Rosso di Montalcino , og bruges også ved retterne i den "Super Toscanerne", alle produceret i regionen Toscana , Italien .
Sangiovese oplevet stor popularitet i de seneste år også i Californien , takket være den internationale succes "Super Tuscans". Den Napa Valley bredte han de bedste regioner californiske vingårde fra Sonoma County til San Luis Obispo.
Information er taget fra wikipedia.org

Tignanello 1990

Denne store vin blev smagt på min 35th fødselsdag, en fantastisk vin til sin første historie i 1990 og derefter høsten, er 19 år. . Den Tignanello atijolada præsenteret med klar farve, intens aroma af tørret blomme passerer for cigarer og ristning boksen og salvelsesfulde i munden og stor vedholdenhed, en af de 10 bedste.

Producent: Antinori

Land: Italien

Region: Toscana

Drue: Sangiovese

Afgrøde: 1990

Type: Rød

Volumen: 750 ml

Alkohol indhold: 13%