optimització de motors de cerca que presenti lloc web Email Extractor

Arxiu per Setembre de 2009

"És Champagne francès?"
En una visita al Brasil, el president Nicolas Sarkozy de personal es va mostrar sorprès per la qualitat de escumós Extra Brut Casa Valduga

Amb regals begudes fines entre els millors escumosos del món, la famosa celler Casa Valduga acaba de guanyar els coneixedors més exigents i els paladars acostumats a la regió de Champagne escumós tradicional.

El dilluns 7 de setembre, el personal del president francès, Nicolas Sarkozy, durant el sopar amb el governador del Districte Federal, José Roberto Arruda, va ser capaç de provar i demostrar la qualitat indiscutible de la premiada Casa Valduga Gran Reserva Extra Brut, va servir la reunió entre l'alta direcció de les polítiques brasileres i franceses.

El Gran Reserva Extra Brut s'elabora pel mètode champenoise, procés utilitzat en el famós vi d'elegant regió francesa. Portar la sofisticació i els sabors de escumós Vell Món, durant la reunió hi havia molts membres del partit de Sarkozy preguntant si la beguda era xampany francès.

_____________________________________________________________Sabores I Delícies Representacions Ltda.Rua Ferreira Coelho, 330 - Room 1014 - CEP: 29.050-280 Praia do Sua - Ed Eldorado Center - Victoria - Estel: (27) 3084-6034 - Fax:. 3235-7013 - Cel ..: 9989-0698 Correu electrònic:

Hi haurà més de 50 vins i escumosos!
Anaimport, Brasil Vins AOC, Cantu, antic Cova, Cova Jado, Porto Casa, claus Oliveira, Emporium Sorio (vins de Còrsega), Interfood, MMV, la Santa Comunió, Tradebanc i amants del vi han confirmat la seva presència.
La sala d'or en el vintè pis de l'Hotel Sant Rafael, a la Plaça Arouche, està climatitzat i ofereix una bella vista de la ciutat.
L'hotel disposa d'un plat de pasta per als participants i per posar fi al Cafè Nobile.
Per als amants del vi és una altra oportunitat de conèixer noves etiquetes i importadors.
Enhorabona per la iniciativa.

Productor: Vall Matua
País: Nova Zelanda
Regió: Marlborough
Raïm: Sauvignon blanc
Collita: 2008
Tipus: Blanc
Volum: 750 ml
contingut d'alcohol: 12%
ST (86)

Matua Valley Wines va començar com un petit celler familiar, a l'oest d'Auckland, Nova Zelanda en 1973. En els propers anys, els productors Ross i Bill Spence ràpidament va guanyar una reputació d'innovadors i premiats vins de Nova Zelanda - incloent la primera de Nova Zelanda Sauvignon Blanc.
Avui en dia, Matua Vall produeix una varietat de diferents vins, aquests vins innovadors i guardonats Nova Zelanda estan apreciats a tot el món.
que para um sauvignon blanc é essencial para meu gosto. Vaig trobar el vi molt aromàtic, però amb una manca d'acidesa per a un sauvignon blanc és essencial per al meu gust.

Una vegada més el Enotria ha de ser felicitat, en col·laboració amb Vitis vinifera promogut en la nit del 28/09 d'un tast de vins suïssos que em va sorprendre molt. Abans de parlar dels vins repassarei algunes curiositats del món del vi suís per José Augusto Saraiva importador professional competent. El suís és un país de la mida de l'Esperit Sant amb 15.000 plantació vi HCT és el vuitè consum per càpita en el món amb 40 litres habitant any és el novè importador de vins i unes exportacions curiositat només l'1% de la seva producció. El perfil de consum de vi és de 44% vi blanc i el 56% negres i moltes altres curiositats. El mostreig, són tots de la regió de Valais. A continuació es presenta la llista d'ordre de treball:
1 - Petite Arvine de Totalment AOC 2007 - -Blanc Valais - Suïssa Produït 100% amb raïm autòctona Petit Arvine, aquest vi té aromes de fruites cítriques. Notes minerals típics del terrer de arvines de Fully.O atac final revela tot el vigor i la persistència de vinho.ST (91) Preu 110.00
2 - Johannisberg Chamoson 2007 - Valais - blanc - Suïssa vinificació tradicional amb llarga estada en contacte amb les mares. Tipicitat de Chamoson Sylvaner, si terrer a mida per aromes d'ametlles torrades i una nota mineral. Bella amplitud en boca, accentuat per l'acidesa i un impressionant volum aromático.ST (93) Preu 79.80 Best Buy
3 - AOC Syrah 2006 - Valais - Xarxa - Suïssa Els raïms són collides en vinyes molt baixos rendiments. Aquest Syrah beneficis d'una maceració durant 15 dies per tal d'extreure els components de la fruita ultra concentrada. Després passa a través d'una llarga criança en bótes de carvalho.ST (88) Preu 123.00
4 - Cornalin AOC 2005 - Valais - Xarxa - Suïssa fermentació carbònica durant dues setmanes i després pressionant. Madura en bótes de roure durant quinze mesos, els aromes són intensos, de fruites vermelles del bosc i cireres silvestres. Al paladar, els tanins i estructura concentrada i complexa impregnen el paladar amb tota la noblesa que emana d'un força.ST de vins (90) Preu 123.00
5 - Domaine Bisbat AOC 2006 - Valais - Xarxa - Suïssa Un estricte control dels ingressos i una especial cura en la collita són els factors clau en el resultat d'aquest vi amb Diolinoir raïm. El vi madura en bótes de roure i grans barrils de pi. El nas porta les espècies. Un caràcter fort de vi, amb molt de cos. El seu final és intens i persistent, un vi amb gran potencial per guarda.ST (92) Preu 138.00

M'agradaria dir que em va semblar tot molt bons vins va ser una gran oportunitat d'aprenentatge per a tots els presents en aquesta gran nit.

www.enotria-es.com.br

www.vitisvinifera.com.br
Glòria Reynolds
art i tradició
Vi de la regió d'Alentejo - Portugal
Vins, una empresa familiar, 180 anys de Portugal

Reynolds és un nom està vinculat a la història de la producció de vi a Portugal. En origen va ser un regal de la família en Douro i ara està a Estremoz donant cartes en aquest univers, HAVENT guiat sempre l'actuació de l'audàcia i la innovació en la producció de taps de suro, i maquinària per a eines de producció de vins i, més recentment, En les noves varietats portat a la regió de l'Alentejo. Llançat en 2005, 'Glòria Reynolds 2002' és el primer pas cap a l'èxit, el vi va ser creat amb la col·laboració d'un dels enòlegs més famosos de Portugal, Paulo Laureano, que des de 1998 és amb una Casa Glòria Reynolds, que ret homenatge a la mare de Julian Cuellar Reynolds, fundador de l'empresa, precisament Glòria Reynolds, per intentar seguir una tradició familiar en la producció de vi.
Glòria Reynolds és part d'aquesta onada de productors de vins de l'Alentejo que va fer una substitució gradual d'algunes varietats tradicionals per altres, especialment pel Alacant Bouschet, una casta que abans només existien no Mouchão i Quinta do Carmo, a propietats que van pertànyer a la família Reynolds .
Vins, una empresa familiar, 180 anys de Portugal
Segueix els seus diferents etiquetes de luxe vinificat per GLÒRIA REYNOLDS.

Glòria Reynolds 2004 Vermell - Alentejo lliures 490,00gf Un vi molt personalitzat i distintiu, per què el plaer i l'estima pels consumidors més exigents. L'estructura, que permet una excel·lent evolució en ampolla. Poda en verd de 50% de la producció. Pertanyents a les varietats, Alacant Buschet i Trincadeira, són i fermentat en bótes de roure francès i 24 mesos en bótes de roure francès Seguin Moreau.Produção, 3.000 ampolles / any recollits a mà.

Glòria Reynolds 2006 blanc - Alentejo lliures 190,00gfAs raïm casta Antao Vaz, es van recollir d'hora al matí i, després de trituració completa i suau tija, es van premsar en una premsa pneumàtica, i el most resultant es va aclarir estàticament duarante 48 hores, el baix la temperatura. Fermentada durant 30 dies en bótes noves de roure francès a una temperatura de 15ºC, seguit de prop de 8 mesos de pràctiques, amb batonnage setmanal. després es va mantenir durant un acer inoxidable mes 6c, llavors embotellada.

Figueira de Cima 2003 Vermell - raïm Alentejo lliures 243,00gfEspecial SóciosAs l'Alacant Buschet, aragonès i Trincadeira van ser collides manualment entra en l'última setmana d'agost i la tercera setmana de setembre de 2003. El fermanteção ocórrer en bótes de roure francès durant 14 dies, a una temperatura de 27/28 ° C, i després van passar per una etapa en bótes de roure francès nou 1/3, 1/3 un any d'ús mig any d'ús. Després de 18 mesos de llibertat condicional va ser embotellat i criança en els cellers per aconseguir un excel·lent equilibri .Produção, 3.000 ampolles / any.

Julian Reynolds Negre Reserva 2004 - raïm Alentejo lliures 162,00gfAs l'Alacant Buschet, aragonès i Trincadeira van ser collides a mà en petites caixes en vinyes de Homestead del Cim Figueira, que envolta el celler. Després complet desegace raïm fermenten en tines de roure francès Seguin Moreau, part amb control de temperatura de l'lot després en bótes de roure francès mateixa boteria durant 12 mesos. Embotellat va ser precedida per filtració porositat mitjà de la terra i ampolles criat almenys sis mesos abans de ser comercializadas.Faça la seva compra per telèfon o correu electrònic, lliurat a la seva residència i enviats per tot el Brasil, càrrega a petició. Producció, 5.400 ampolles / any.

Carlos Reynolds 2006 Xarxa - Alentejo R $ 89,00
Carlos Reynolds, nét de Glòria Reynolds, fill de Julián, és el setè geraçãodos Reynolds Portugal per produir vins de qualitat a la regió de l'Alentejo. És un vi que s'allibera més jove del que és habitual a la casa i és el productor de la gamma d'entrada. Es transforma en vi sota la supervisió de l'enòleg experimentat i prestigiós Paulo Laureano, de la casta Touriga Nacional i Alfrocheiro. Fermentat en bótes de roure francès procedents de la millor boteria francesa Seguin Moreau i envellit en les mateixes bótes d'un any i mig.

Gambero Rosso 2010

Dies abans de la publicació de la Guia de Vi d'Itàlia més potent, Vini d'Italia Gambero Rosso, informació sobre els guanyadors dels més importants de la cobejada Tre Bicchieri (Tres de vidre) premis es va filtrar a la premsa. Els escèptics afirmen que la fuga va ser orquestrada per Wine News i editor guia Daniele Cernilli en un esforç per crear l'impuls necessari a la seva última versió. L'edició de 2010 serà la primera després que el moviment Slow Food ha tallat els seus llaços amb la Gambero Rosso, el seu company des de la publicació de la primera edició en 1987. Slow Food ha decidit tancar la seva llarga associació del fundador Gambero Rosso, Stefano Bonilli, va ser acomiadat inesperadament en el que semblava ser una reorganització política de targetes, amb Cernilli assumint la posició de Bonilli. Des de llavors, Gambero Rosso va haver de lluitar contra les dificultats financeres, així com les denúncies de la subjectivitat i el nepotisme en els seus procediments de tast. El començament del mes d'octubre és tradicionalment el moment en què moltes guies de vins llancen les seves últimes versions, incloent la de l'Espresso em Vini d'Itàlia, Duemilavini d'AIS, l'Associació Italiana de Sommeliers, i jo Vini vaig donar Veronelli, mentre que l'Slow Food nova guia de vins italians molt esperat està encara per confirmar. A continuació es presenten els resultats dels premis especials Gambero Rosso:
Celler de l'Any: Bruno Giacosa Piemont
El vi negre de l'any: Antoniolo, Os Sant Grat Gattinara 2005
Vi Blanc de l'Any: Clelia Romà, Colli di Fiano di Avellino 2008 Lapio
Any escumós: Cavit, Brut Riserva 2002 Altemasi Grial Trento
Productor de l'any: Gianfranco Fi de Puglia
Dolç Any Vi: Barattieri, Albarola Val di Nure Vin Colli Piacentini Santo1999
el material pres del lloc
www.jancisrobinson.com

Per començar aquesta conversa va ser una de les millors sensacions enològiques que he tingut. Diuen que aquests vins no són aquests és broma things're, són fantàstics. La nit es va donar la volta a la carn de porc nadó que va ser ordenat Emporium brillar sant, que juntament amb un risotto d'espàrrecs verds perfectament harmonitzat. , maça e muito mineral alc 12%. El primer vi va ser un blanc brut xampany Agrapart & Fils de blancs terrois st (93) Un respecte cremosa cru magnífic amb aromes de pera, poma i mineral alc 12%. El segon Clos de la bergerie 2005 st (90) un vi de raïm Chenin Blanc 100%, Vall del Loira, el 14,5% alc mestre de biodinàmica Nicolas Joly al meu parer un vi del raïm Chenin que encara no havia provat era una bona experiència, que semblava tan complex que ha de tenir paciència per analitzar. El melchor Regal 2001 st (95), el celler Concha i Toro, regió Maipo i el 14% alc, la millor nas de la nit va ser aromes característiques de Maipo Xile i la boca acabat molt complex i llarg. El més esperat Nicolau Catena Zapata 2004 el st (96) Zapata Catena Vi, regió de Mendoza amb el 78% sauvignon i 22% Malbec fet pel famós Nicolás Catena i nota rp (98) realment fantàstiques, fins i tot sense desenvolupar més sabors en els espectacles de la boca una explosió de sabors i persistència 50+. Van estar presents Audir i Cristina, Mark i Hilka i jo i ling.

VIU LA VIDA !!!!!

1 assolellat Alvarinho 2007 verd vi blanc Antonio Esteves Ferreira
2 Scala Coeli 2006 vermell Fundació Alentejo Eugenio d'Almeida
3 raïm de la ira 2,006 vermell Alentejo Henry josé La Puente sancho raïm
4 VALL DE GRANJA. MARIA 2006 Douro Xarxa Lemos & Van Zeller
5 CINQUENA teixidors RESERVA 2006 vins negres mundials Duero
6 TERRA QUANT 2006 vermell Douro quanta terra
7 HOMESTEAD l'Alentejo casa vermella de grues grues RESERVA 2006
8 CV 2006 Douro Xarxa Lemos & Van Zeller
9 Vesuvius CINQUENA DE LA VEREMA 2006 vi de Porto finques de la família Symington

10 Qinta RIVERSIDE SENYORA DE LA VEREMA 2006 vi de Porto finques de la família Symington de Dow

font: Wine Review

El Sangiovese

El Sangiovese és una raïm tinta família Vitis vinifera que també es refereix als següents noms: Sangiovese Grosso, Brunello, Brunella raïm, Morellino, Prugnolo, Prugnolo gentils, Sangioveto, Tignolo Gos i Raïm.
En termes generals Sangiovese, però en realitat aquest terme defineix un gran nombre de varietats (o clons) en què diferien llarg dels segles i en diferents territoris.
En Toscana es diferencia en dues grans famílies: l' Sangiovese Piccolo s'utilitza en gran part de la regió i el Sangiovese Grosso , que comprèn entre altres varietats de raïm Brunello , utilitzat en la producció del vi del mateix nom i Prignolo gentil , que s'utilitza en la producció de vi Nobile di Montepulciano .
Tot i que es pot trobar en varietats com el Brunello di Montalcino s'utilitza normalment en conjunt amb altres soques.
És la principal raïm utilitzat en el vi Chianti , Brunello di Montalcino , Rosso di Montalcino , també s'utilitza en els tribunals de "Super toscans", tots produïts a la regió de Toscana , Itàlia .
El Sangiovese va experimentar gran popularitat en els últims anys també a Califòrnia , gràcies a l'èxit internacional de "Super Toscans". El Vall de Napa es va estendre per les millors regions cellers californianes de Sonoma County a San Luis Obispo.
Informació presa wikipedia.org

Tignanello 1990

Aquest vi es va tastar en el meu aniversari número 35, un vi fantàstic primera per la seva història i després la collita de 1990 són 19 anys d'edat. . El Tignanello presenta amb clar color atijolada, intensos aromes a pruna seca que van a l'humidor i rostir i la boca untuós i de gran persistència, un dels 10 primers.

Productor: Antinori

País: Itàlia

Regió: Toscana

Raïms: Sangiovese

Collita: 1990

Tipus: Xarxa

Volum: 750 ml

Alcohol: 13%