Оптимизация за търсачки представя уебсайт имейл аспиратор

Архив за август, 2009

"Champagne е френски?"
При посещение в Бразилия, персонал президент Никола Саркози беше изненадан от качеството на Extra Brut Пенливи House Valduga

С прекрасно настроение настоящите сред най-добрите пенливи вина в света, на известната винарна Casa Valduga що спечели ценители и изискания вкус свикнали с традиционния пенливо региона Шампан.

В понеделник 7 септември, служителите на френския президент Никола Саркози, по време на вечеря с губернатора на федерален окръг, José Roberto Arruda, може да се окаже и докаже безспорно качеството на носител на няколко награди Casa Valduga Gran Reserva Extra Brut, вечеря по време на срещата на върха месинг от бразилски и френски политики.

The Gran Reserva Extra Brut се произвежда чрез процес Champenoise метод се използва в най-известните изби на елегантен френски региона. Събирането изтънченост и пенливи аромати на Стария свят по време на срещата имаше много членове на обкръжението на Саркози се чудех дали напитката френско шампанско.

_____________________________________________________________Sabores Изкушения и представителствата Ltda.Rua Ferreira Coelho, 330 - Sala 1014 - Cep: 29050-280 Beach Суя - Eldorado Ed Center - Виктория - Естел: (27) 3084-6034 - Fax:. 3235-7013 - Cel.: 9989-0698 Е-мейл:

Ще има над 50 вина и пенливи!
Anaimport, AOC вина на Бразилия, Канту, Ancient Cave, Cave Jado, Страна, Chaves Oliveira, Emporium sorio (Корсика вина), Interfood, MMV, Тайната вечеря и любителите на виното TradeBanc вече са потвърдили присъствието си.
The Gold Room, на двадесетия етаж на хотел San Raphael, в Arouche Square, има климатик и предлага прекрасна гледка към града.
Хотелът разполага с паста ястие за участниците и да завърши Nobile Café.
За всеки, който обича вино е още една възможност да се срещнат с нови етикети и вносители.
Поздравления за инициативата.

Режисьор: matua долина
Държава: Нова Зеландия
Регион: Marlborough
Грозде: Совиньон Блан
Реколта: 2008
Тип: White
Обем: 750 мл
Алкохолно съдържание: 12%
ST (86)

Matua Valley Вина започна като малка винарна семейство в West Auckland, Нова Зеландия през 1973 година. През следващите години, винопроизводители Ross и Бил Спенс бързо си спечелили репутацията на иновативни, награден Нови вина Зеландия - включително първата Нова Зеландия Совиньон Блан.
Днес Matua Valley произвежда различни отличителни вина, тези иновативни и всепризнатата Нови вина Зеландия са се радваха в световен мащаб.
que para um sauvignon blanc é essencial para meu gosto. Аз много ароматни вина, с над липсата на киселинност, че за Совиньон Блан е от съществено значение за моя вкус.

Отново Enotria е да бъдат поздравени, в партньорство с Vitis Vinifera насърчавани в нощта на 28/09 Swiss дегустация на вино, което ме изненада много. Преди да говорим за вина repassarei някои любопитни факти от света на швейцарското вино от José Augusto Saraiva компетентен професионален вносител. Един швейцарски и страна с размерите на Святия Дух с 15 000 HCT засаждане е осми на потребление на вино на глава от населението в света с 40 литра е деветият вносител година жител на вина и любопитство изнася само 1% от продукцията си. Профилът на потребление на вино е 44% бяло вино и 56% червено вино и много други любопитни факти. В извадката са от района Вале. Следва списък с оглед на услугата:
1 - Petite Arvine на довършителни AOC 2007 - бял Вале - Швейцария Произведен със 100% Petit Arvine автохтонно гроздова, това вино има аромат на цитрусови плодове. Минерални нотки, типични за тероара на arvines последна атака Fully.O разкрива цялата жизненост и устойчивост на този vinho.ST (91) цена 110,00
2 - Johannisberg Chamoson 2007 - Вале - Бяла - Швейцария винопроизводството традиционния дълъг престой в контакт с винените утайки. Типичност на Sylvaner Chamoson в своята тероар ​​персонализирани от аромати на препечени бадеми и минерална бележка. Beautiful ширината на небцето, подчертани от киселинност и впечатляваща aromático.ST обем (93) Best Buy цена 79.80
3 - AOC Syrah 2006 - Вале - червено - Швейцария Гроздето се бере в лозя, получава много ниска. Това Сира ползите от дълго накисване за 15 дни, за да извлечете компоненти ултра-концентриран плодов. След това преминава през дълъг стареене в бъчви от carvalho.ST (88) цена 123,00
4 - Cornalin AOC 2005 - Вале - червено - Швейцария въглена ферментация в продължение на две седмици, след като натиснете бутона. Отлежава в дъбови бъчви в продължение на петнадесет месеца са по интензивни аромати на червени плодове на горски и диви череши. В устата на танини и структура сложни и концентриран пермеат небцето с цялото благородство, излъчвана от вино от голямо força.ST (90) цена 123,00
5 - AOC 2006 Domaine Évêché - Вале - червено - Швейцария строг контрол на приходите и специални грижи в прибирането на реколтата са ключовите фактори в резултат на това вино с гроздова Diolinoir. Виното отлежава в дъбови бъчви и бурета голям бор. Носът се отнася до подправки. Вино със силен характер, интензивен. Вашата цел е интензивно и устойчиво, вино с голям потенциал guarda.ST (92) цена 138,00

Бих искал да кажа, че намерих всички много добри вина е чудесна възможност живот за всички присъстващи в тази велика вечер.

www.enotria-es.com.br

www.vitisvinifera.com.br

Gloria Рейнолдс (Alentejo)

Gloria Reynolds
изкуство и традиция
Vinho Регионална Alentejo - Португалия
Вина, семеен бизнес, 180 години Португалия

Рейнолдс е име, което е свързано с историята на винопроизводството в Португалия. По произход това е едно семейство в Дуро и сега дава Estremoz писма в тази вселена, като се ръководи винаги пърформанс на дързост и иновациите в производството на коркови тапи и машини за производство на съдове за вино и, по-скоро, В новите гроздето, което довежда до Alentejo. Издаден през 2005 г., "Gloria Reynolds 2002" е първата стъпка към успеха, виното е създаден в сътрудничество с един от най-известните португалски винопроизводители, Paul Laureano, който от 1998 г. насам е къща с Gloria Рейнолдс, като се обръща почит към майката на Julian Куеляр Рейнолдс, основател, Gloria Рейнолдс точно когато искат да следват семейната традиция в производството на вино.
Gloria Reynolds част, която се Производителите Alentejo вино, което направи постепенна замяна на някои традиционни сортове от другите, особено от Alicante буше, а каста, която съществува само веднъж не Mouchão и Quinta направя Кармо, само на имоти, принадлежали на семейството Reynolds .
Вина, семеен бизнес, 180 години Португалия
Следва неговото различни етикети високия обхват винифицира от GLORIA REYNOLDS.

Gloria Reynolds Tinto 2004 - R $ 490.00 Alentejo вино GF A силно персонализирани и отличителен причина за удоволствие и благодарност за претенциозните потребители. Структура, която позволява exelente еволюцията в бутилката. Резитба от 50% от производството. От каста, Trincadeira и Аликанте Buschet се берат на ръка и ферментирали във френски дъбови бъчви и 24 месеца във френски дъбови бъчви за Seguin Moreau.Produção, 3000 бутилки / година.

Gloria Reynolds White 2006 - R $ 190.00 Alentejo gfAs каста Antão Vaz грозде се събират рано сутринта и след очистено и мека трошене, бяха притиснати в пневматична преса, и получената трябва да се изясни статично duarante 48 часа, ниско температура. Ферментирало в продължение на 30 дни в нови френски дъбови бъчви при температура от 15 ° C, последвано от около 8 месеца на стаж в batonnage седмично. след това се съхраняват в продължение на месец 6 ° C от неръждаема стомана, а след това бутилирана.

Фигейра де Cima 2003 Tinto - Alentejo R $ 243.00 gfEspecial SóciosAs грозде от Alicante Buschet, Арагонес и Trincadeira се събират ръчно да въведете последната седмица на август и през третата седмица на септември 2003 година. The fermanteção настъпили във френски дъбови бъчви за 14 дни при температура 27/28 ° C, след което преминава през етап във френски дъбови бъчви 1/3 от новия, 1/3 1 година на използване 1/2 години употреба . След 18 месеца на стаж се бутилира и отлежава в избите на винарната да постигнат отличен баланс. Production, 3000 бутилки / година.

Julian Reynolds Tinto Reserva 2004 - R $ 162.00 Alentejo gfAs грозде от Alicante Buschet, Арагонес и Trincadeira се събират на ръка в малки кутии в лозята на Herdade Da Фигейра де Cima, които обграждат винарна. След desegace пълни грозде, ферментирало в френски дъбови бъчви Seguin Moreau, с контролирана температура на част от парцел-късно в френски дъб бъчварство същото в продължение на 12 месеца. The бутилирането е било предшествано от филтрация земи средната порьозност и бутилки отлежало най-малко още шест месеца, преди да бъде comercializadas.Faça вашата покупка на телефон или имейл, доставени в жилището му и изпратени през Бразилия, товари при поискване. Производство, 5400 бутилки / година.

Carlos Reynolds Tinto 2006 - Alentejo R $ 89.00
Carlos Рейнолдс, внук на Gloria Рейнолдс, синът на Julian, е седмият geraçãodos Reynolds Португалия за производството на качествени вина в Alentejo. Това е вино, което се освобождава по-млади, отколкото обикновено в къщата и представлява влизането на ниво производител. Той се превръща във вино под надзора на опитен и престижен винопроизводителя Laureano Paulo, от Touriga Nacional и Alfrocheiro. Ферментирало в бъчви от френски дъб бъчварство, получен от най-добрите френски, вани SEGUIN Моро и възраст през същата година и половина.

Gambero ROSSO 2010

Дни преди публикуването на италианската употреба вино по-мощни, Gambero Rosso Vini d'Italia, информация за победителите от най-важните от престижната Tre Bicchieri (три стъклени) награди е изтеклата в медиите. Скептиците твърдят, че изтичането е оркестрирана от Wine новини и редактор на водещия Daniele Cernilli в опит да се създаде необходимата инерция до последна версия. В изданието за 2010 г. ще бъде първата след Бавно движение на храните е намалила своите връзки с Gambero Rosso, партньорът му след публикуването на първото издание през 1987 година. Slow Food реши да закрие отдавнашния си партньорство след основател Gambero Rosso, Stefano Bonilli беше уволнен неочаквано в това, което изглежда да бъде политическа реорганизация на картите, с Cernilli встъпването му в длъжност на Bonilli. Оттогава Gambero Rosso трябваше да се бори финансови затруднения, както и твърденията за субективност и пристрастие в техните дегустация процедури. В началото на октомври по традиция е време, когато много водачи вино освободят своите най-новите версии, включително L'Espresso's I Vini d'Italia, Duemilavini AIS, Италианската асоциация на сомелиерите, и аз Vini ди Veronelli, докато Slow Food дългоочаквания нов Италиански употреба вино още не е обявена. Показани са резултатите от специални награди Gambero Rosso:
Винарска изба на годината: Bruno Giacosa Пиемонт
Вино на годината: Antoniolo, 2005 Gattinara Osso San Grateful
Бяло вино на годината: Клелия Romano, Colli ди Lapio 2008 Fiano ди Авелино
Вина Година: Cavit, Altemasi Graal Тренто Brut Riserva 2002
Режисьор на годината: Gianfranco Fino Puglia
Сладко вино на годината: Barattieri, Albarola Вал ди Nure Vin Santo1999 Colli Piacentini
материал, взет от сайта
www.jancisrobinson.com

Да започнем този разговор е бил един от най-добрите чувства, които съм имал винопроизводството. Те казват, че тези вина не са тези things're шегува, са фантастични. В нощта се върти около бебе, че е било разпоредено свинско Emporium на Santa Luzia, които заедно с зелени аспержи ризото напълно хармонизирани. , maça e muito mineral alc 12%. Първото вино е един шампанско Agrapart & Fils Brut Блан де Блан terrois ва (93) един Grand Cru отношение крем с аромат на круша, ябълка и минерална много 12% алк. Вторият на Clos де ла Bergerie ул. 2005 (90) винено грозде Chenin Blanc 100%, долината на Лоара, 14,5% алк капитана на Биодинамика Nicolas Жоли мнението ми за Chenin винено грозде, които не са били взети проби добър опит, изглежда твърде сложно, че трябва да имате търпение, за да се анализира. The Sun Melchor ул. 2001 (95), на Concha Y Toro винарна, Maipo региона и 14% алк, най-добрият в нощта беше нос с аромати, характерни за Maipo Чили и устата много сложно и дълго задържане. Най-очакваните Никола Катена Запата 2004-ва (96) Катена Сапата вино района на Мендоса с 78% Каберне и 22% Malbec от прочутия Никола Катена и бележка RP (98) наистина фантастични аромати, изоставащи още един в устата показва изблик на вкус и постоянство 50 +. Присъстваха Audir и Кристина, и Марк и аз Hilka и Кейла.

Живейте живота!

Един слънчев Alvarinho 2007 Vinho Verde бяло António Esteves Ferreira
2 SCALA Coeli 2006 Alentejo вино Eugenio де Алмейда Foundation
3 VINEYARDS на гнева 2006 вино Alentejo José Henrique га ла Пуенте Санчо гроздова
4 QUINTA VALE. MARIA 2006 Дуро вино Лемос & ван Zeller
5 ПЕТА КНИГА НА тъкачи 2006 вина Douro червени общите
6 QUANTA EARTH 2006 Дуро вино колко земя
7 Homestead на резервацията кранове 2006 Alentejo вино имоти на кранове
8 CV 2006 Дуро вино Лемос & ван Zeller
9 VINTAGE 2006 Quinta направя Vesuvio портвайн Symington семейни имоти

VINTAGE 10 Qinta Дау дама на RIVERSIDE 2006 портвайн семейни имоти Symington

Източник: ВИНО СПИСАНИЕ

The Санджовезе

The Sangiovese е гроздова семейството мастило от Vitis Vinifera, който също е посочен от следните имена: Санджовезе Grosso, Brunello, Uva Brunella, Morellino, Prugnolo, Prugnolo езичник, Sangioveto, Tignolo и Uva Canina.
Като цяло Санджовезе, но в действителност този термин определя голям брой разновидности (или клонове), в които се различават по време на векове в различните територии.
В Тоскана се разграничи на две големи семейства: на Sangiovese Piccolo използва в голяма част от региона и Санджовезе Гросо , което включва наред с други сортове грозде Brunello , използвани в производството на вино и адаш Prignolo езичник , използвани в производството на вино Nobile ди Монтепулчиано .
Въпреки че може да се намери в сортове като Брунело ди Монталчино , обикновено се използва в събирателната с други щамове.
Това е основната гроздова използвани в вина Chianti , Brunello ди Монталчино , Rosso ди Монталчино , и се използва и в съдилищата на "Super Tuscans", всички произведени в района на Тоскана , Италия .
В Санджовезе опитен голяма популярност в последните години и в Калифорния , благодарение на международен успех на "Супер Tuscans". The Napa Valley той разпространи най-добрите калифорнийски винарски региони, от Sonoma County до Сан Луис Обиспо.
Информация, взета от wikipedia.org

Tignanello 1990

Това голямо вино се дегустират в 35-тата ми рожден ден фантастична вино за първото си история и след прибирането на реколтата през 1990 г., са 19 години. . The Tignanello извършва оцветяване atijolada ясни и интензивни аромати на сушени сливи преминаване на кутия за пури и пържене и мазен в устата и голямо постоянство, един от най-добрите 10.

Режисьор: Antinori

Държава: Италия

Регион: Тоскана

Гроздова: Санджовезе

Реколта: 1990

Вид: Червено вино

Обем: 750 мл

Алкохолно съдържание: 13%