søgemaskineoptimering indsende hjemmeside email emhætte

Arkiv for september, 2009


Inspireret af vane af tegnene i den amerikanske sitcom fre and the City, Ville Du Vin fremmer fra den 1. september, "tirsdagens Sparkling", rettet mod kvinder. Ideen er at skabe den vane grupper af venner mødes på butikken for at sætte pris på forskellige etiketter og selvfølgelig sætte samtalen flyder. Og som et incitament til at shoppe vil tilbyde 10% rabat på et udvalg af mousserende vine. Service: Rua Aleixo Neto, 1702, Shop 4, Canton Beach, Victoria. Telefon: 3314-4070.

Restauranten Vellozia Space skal udføre en eksklusiv smagning af franske vine, som fandt sted på lørdag 09/12 20:00 hs.Serão smagte 6 etiketter artesanal.Alguns producerer dem er næsten eksklusiv forbrug i Frankrig, ankommer i Brasilien kun 10cxs året . enden af ​​smagningen vil der blive serveret en fuld menu (forret, hovedret, dessert og kaffe)
begrænset til 8 deltagere
smagt vine
CHATEAU Carmes CANTILLAC 2006 bordeaux
Malbec DE FRANCE LE DU ROY PLANT 2002 Cahors
2006 CHATEAU BEAUREGARD LAGUPEAU alvorlig bordeaux
IMPERNAL Malbec 2002 Cahors
2004 Bordeaux CHATEAU ARNAUD sait Estephe
CHATEAU COTE PUYBLANQUET 2006 bordeaux helgen
Pris fra 77,00 til 210,00 vin
værdi måltid komplet med prøvesmagning 218.00
gildazio kontakt 8156.97.06 3248.00.97
NOTE 10 mod værtshuset Lero Lero, MEGET god snacks, øl på punkt, OG UDEN FOR MEGET SERVICE betænksom.

SPØRG PLATE PICANHA Pastel vinkler, bønne bouillon, knitrende Fried, FILE mignon med pølse og æblemos krydret.

VIN

AMAYNA Chardonnay
Sauvignon Blanc SANTA værdig
Miolo LOT 43 2002

Forpasset blot FINDES CRISTINA (BAXINHA) GIVET en kage!!


Torsdag aften middag i HOUSE OF Audir at variere var meget god indgangen til hovedretten, vine:

DOM CANDIDO BRUT ST (90)
ST CATENA Chardonnay 2005 (91)
ST JOSEPH CHABLIS Drouhin (90)
ROSSO OF ST BANFI MONTALTINO 2006 (91)
MERLOT TERROIR ST 2005 (93)
Sandrone Dolcetto D'Alba 2006 ST (88)

OVERRASKELSE var en stor nat merlot TERROIR 2005 frugtsmag, COCO, ANIS og mund KIGGEDE som en stor ARGENTINE AS var blind DATE Ingen fik det var en NATIONAL TALER i Spanien, Argentina og Italien. MEGET GOD OG GØR BLIND!!!

ENRIQUE FOSTER
Malbec 100%
MENDOZA
14,5% ALC
12 i egetræ

Visuel og rubinrød PURPLE

AROMA-FRUGT RØD, blomme og chokolade

Gustatoriske rørige, vedholdende, tanniner moden og RUNDE

ST (90)
samples på 26-08-2009

Hvem er brasilianerne med fabelagtige samlinger af vin koster op til $ 5 millioner?
Der er en lille gruppe af brasilianske heldigt, at ud over penge, magt, big business og et berømt navn, egne aftappet utrolige skatte. Kun venner, der deler den lidenskab gør millionær idé om, hvad de har i deres underjordiske fabelagtig. Dette er de mest fantastiske vingårde i Brasilien. Tilhører samlere, som den tidligere borgmester Paulo Maluf, tv-manden José Bonifacio de Oliveira Sobrinho, Boni, Emilio Odebrecht entreprenør, entreprenøren også arvinger Sebastião Camargo, industriel Ivo Rosset, tidligere senator Gilberto Miranda, den Stjerner af medicin Silvano Raia og Fulvio Pileggi, bankmand Walter Moreira Salles, mall magnat Roberto Baumgart og nogle andre koryfæer. Det er utroligt, hvad de gemmer i deres huler værdig Ali Baba: vin og flere vine fra legendariske etiketter værd 1000, 2000, og op til $ 10.000 en flaske. Et enkelt glas af lignende perler kan koste 25 gange mindstelønnen, eller 230 gram guld. Ikke ridning en kælder sådan størrelse mindre end $ 500.000. Den største er estimeret mellem 3 og 5 millioner af markedet eksperter.
Fem millioner dollars i vin? At klone en ligesom kælder Baumgart, kære læser, der henrykker med en dejlig Chianti 20 egentlige overvågning af søndag nudler, ville have et beløb, mere eller mindre som dette.
Ændringen af ​​Maluf - I Bourgogne, de mest eftertragtede juveler kommer fra Domaine de La Romanée-Conti. Forlader lille ejendom med et stenkors ved indgangen af ​​det attende århundrede, syv forskellige vine, stratosfæriske priser. Toppen af ​​er en myte kaldet Romanée-Conti, som corking 6000 flasker om året, stærkt omdiskuteret af de rigeste drinkers på planeten. Høsten endnu, nummer 1 er at 85. I Brasilien er hver flaske solgt for $ 11,800. Det er rigtigt: 20.300 reais for kommerciel udveksling, nok til at købe to Et nul-kilometer (fire bokse til reservedele forandring fælles chilensk vin). Meget godt. I en af ​​snesevis af siloer Baumgart hviler et dusin Romanée-Conti 85. Dvs. løbet $ 141,600. Kassen blev tilbudt af en sælger, der havde reserveret seks flasker til Baumgart og seks for Emilio Odebrecht. Baumgart sagde, at de har købt eller ikke købe noget eller alt. Fik tolv.
Materia fjernede magasinet udseendet af 1999

Storebror VIN

Ikke nok til at låse aspirerende berømthed i et hus, begrænse semifamosos et land gård, eller afprøve grænserne for mennesket, nu den bølge af reality shows kom til vinens verden - USA, selvfølgelig.

Den første serie hedder The Winemakers og vil blive vist på amerikansk tv i næste måned, som rapporteret i det britiske tidsskrift webstedet Decanter .

Programmet har de karakteristiske træk ved enhver reality show, en gruppe på seks mænd og seks kvinder spænder begrænset test sat ud af deres ønologisk viden på forskellige måder. Det værste vil blive diskvalificeret, og vinderen vil få mulighed for at lave deres egen vin, starte dit brand og fremme drink ved land.

Den første serie blev indspillet i Paso Robles, Californien. producenter fandt ideen så god, at den anden udgave vil blive foretaget i Rhône-dalen i Frankrig. Udvælgelsen af ​​deltagere er forbi.
www.estadao.com.br

For elskere, intet som en god vin med interessante mennesker, dejligt vejr og en fantastisk sted. Så vil International Wine Meeting, som vil blive afholdt mellem den 22. og 25. oktober i den smukke region Pousada Pedra Azul. Arrangementet program vil byde smagsprøver ni (syv officerer og to sessioner Premium), mere end 50 vine og ti højttalere, med otte internationale, hvilket bringer vinproducenter, vinelskere, kritikere og importører fra Brasilien og andre vinproducerende lande. Blandt talerne, paven af ​​biodynamisk vin, franskmanden Nicolas Joly, Hélène Garcin, Héctor Vergara, Pascal Marty og Jean Pascal Lacaze. Tilmelding til internationale møde af vinen kan placeres via Premium webstedet , med betaling med kreditkort.

EXPAND 50% OFF

EXPAND WIN PROMOTION GØR denne måned. VINE MED OP TIL 50% RABAT for producenter af Italien, Frankrig, Argentina og Chile.

Navn: Moma Rubicone

Afgrøde: 2005

Land: Italien

Region: Rubicone - Emilia-Romagna

Producer: Umberto CesariSite

Druer / Cutting: Sangiovese, Merlot og Cabernet Sauvignon

Alkohol: 13%

mørkebrune øjne

olfaktoriske kamfer, chokolade, jordbær og kompleks

Rund smag, blød, god syre, vin til mad

samples på 19-08-2009

St (90)

www.enotria-es.com.br