optimització de motors de cerca que presenti lloc web Email Extractor

Arxiu per Agost de 2009


Inspirat pel costum dels personatges dels EUA mostren dv and the City, la Ville Du Vin promou des l'1 de setembre "de dimarts Sparkling" es va centrar en les dones. La idea és crear l'hàbit dels grups d'amistat reunirà a la botiga per apreciar diferents etiquetes i, per descomptat, posar la conversa fluïda. I com un incentiu a la botiga estarà oferint 10% de descompte en una selecció de vins escumosos. Servei: Rua Aleixo Net, 1702, Botiga 4, Cant Beach, Victòria. Telèfon: 3314-4070.

L'espai del restaurant Vellozia es presentarà una degustació exclusiva de vins francesos, que es va produir dissabte, 12,09-20: 00hs.Serão provat juny etiquetes de producció els artesanal.Alguns són el consum gairebé exclusivament a França, arribant a Brasil només 10cxs un any .Al final del tast es servirà un menú complet (entrant, plat principal, postres i cafè)
limitat a 8 participants
vins degustats
CHATEAU Carmes Cantilhac 2006 bordeaux
Malbec DE FRANÇA LI DU ROY VEGETALS 2002 Cahors
CHATEAU BEAUREGARD LAGUPEAU 2006 bordeaux greu
Malbec IMPERNAL 2002 Cahors
CHATEAU ARNAUD 2004 sait bordeaux Estèphe
CHATEAU COSTA PUYBLANQUET 2006 sant bordeaux
preu dels vins 77,00-210,00
valor de la degustació complet amb menjar 218.00
contacte gildazio 8156.97.06 3248.00.97
NOTA 10 cap a la taverna-LERO LERO, SNACKS MOLT BONES, CERVESA EN PUNT, servei considerat SENSE EXCÉS.

ASK Picanha LA PLACA, PASTÍS SFORMA, sopa de fesols, chicharrón de porc fregides, MIGNON ARXIU AMB LA SALSA I POMA xoriço.

VINS

Amayna Chardonnay
SANTA SAUVIGNON BLANC DIGNE
Miolo LOT 43 2002

Vam perdre A LA PRESÈNCIA DE CRISTINA (BAXINHA) ENS HA DONAT UNA COCA !!!!!!!!!!!


DIJOUS A LA NIT SOPAR A Audir CASA, PER VARIAR SER SEGON PLAT MOLT BO A l'ENTRADA, ELS VINS:

DOM CANDIDO BRUT ST (90)
CATENA Chardonnay 2005 ST (91)
Chablis JOSEPH ST Drouhin (90)
ROSSO DE MONTALTINO 2006 Banfi ST (91)
MERLOT TERROIR 2005 ST (93)
Sandrone Dolcetto d'Alba 2006 ST (88)

SORPRESA NIT GRAN VA SER EL MERLOT TERROIR 2005 aromes fruiters, COCO, ANIS I BOCA SEMBLAVA UNA GRAN ARGENTINA, COM ESTAVA CEC QUALSEVOL DATA QUE ERA Un cop NACIONAL PARLAR A ESPANYA, ARGENTINA I ITÀLIA. MOLT BÉ I FER ELS CECS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ENRIQUE DE CRIANÇA
Malbec 100%
MENDOZA
14,5% ALC
12 A ROURE

VISUAL -Xarxa RUBY I PURPURA

AROMA -fruites VERMELL, pruna i xocolata

Paladar -ENCORPADO, tanins madurs i PERSISTENTS RODONA

ST (90)
provat en 26/08/2009

Qui són els brasilers amb fabuloses col·leccions de vins que són un valor de fins a US $ 5 milions?
Hi ha un petit grup d'afortunats brasilera que, a més de diners, el poder, les grans empreses i un nom famós, té embotellades tresors increïbles. Només els amics que comparteixen la idea milionària passió el que tenen en el seu subterrani fabulós. Es tracta de les més fantàstiques cellers del Brasil. Pertanyen als col·leccionistes com l'exalcalde Paulo Maluf, l'home de la televisió José Bonifacio d'Oliveira Sobrinho, Boni, el contractista Emilio Odebrecht, els hereus del contractista també Sebastião Camargo, industrial Ivo Rosset, exsenador Gilberto Miranda, el estrelles de la medicina Silvano Raia i Fulvio Pileggi, el banquer Walter Moreira Salles, magnat Roberto Baumgart centres comercials i alguns altres peixos grossos. És increïble el que emmagatzemen en els seus coves digne d'Ali Baba: vi i més vi etiquetes llegendaris que valen 1.000, 2.000 i fins a $ 10.000 per ampolla. Un sol got de gemmes similars pot costar 25 vegades el salari mínim, o 230 grams d'or. No muntar un celler d'una mida de menys de 500.000 $ a tal. El més gran s'estima entre 3 i 5 milions de dòlars pels experts del mercat.
Cinc milions de dòlars en el vi? Per clonar un igual al soterrani de Baumgart, estimat lector, que es delecta amb un bon Chianti 20 reals en el seguiment de la pasta Diumenge, hauria de tenir una quantitat més o menys així.
El canvi de Maluf - En Borgonya, les joies més cobejades vénen del Domaine de la Romanée-Conti. Surten de la petita propietat amb una creu de pedra del segle XVIII a l'entrada, set vins diferents, preus estratosfèrics. La part superior és un mite anomenat Romanée-Conti, que és arrolham 6.000 ampolles per any, ferotgement disputades pels més rics bevedors planeta. Dels cultius encara disponibles, el número 1 és 85. Al Brasil, cada ampolla es ven per 11.800 $. Això sí: 20.300 reals pel mercat comercial, prou per comprar dues de marca-un (canvi de sobres per quatre caixes de vi xilens comuns). Molt bé. En una de les desenes de contenidors Baumgart descansa una dotzena de Romanée-Conti 85. Això és més de $ 141,600. El quadre va ser ofert per un venedor que va reservar sis ampolles per Baumgart i sis per Emilio Odebrecht. Baumgart respondre que tot o comprat o no comprar res. Va ser amb els dotze.
Material extret de la revista de veure l'any 1999

Hi havia suficient per bloquejar la celebritat aspirant a una casa, confinar semifamosos una granja del país, o posar a prova els límits de l'home, ara l'onada de reality shows va arribar al món del vi - els Estats Units, és clar.

La primera sèrie anomenada The Enòlegs i es mostrarà a la televisió dels Estats Units el proper mes, com es descriu en el lloc web d'Anglès revista Decanter .

El programa té els trets característics de qualsevol reality show, un grup de sis homes i sis dones confinat que posarà a prova estendre el seu coneixement enològic de diferents maneres. El pitjor serà desqualificat i el guanyador tindrà l'oportunitat de fer el seu propi vi, llançar la seva marca i promoure la beguda per país.

La primera sèrie es va registrar a Paso Robles, Califòrnia. productors van trobar la idea tan bona que la segona edició es farà a la vall del Roine, França. La selecció dels participants s'ha acabat.
www.estadao.com.br

Per als amants, res com un bon vi, amb gent interessant, un clima agradable i un lloc espectacular. Així serà la Reunió Internacional del Vi, que se celebrarà entre el 22 i 25 d'octubre a la bonica regió de Pousada Pedra Blava. El programa de l'esdeveniment comptarà amb nou degustacions (set oficials i dues sessions premium), més de 50 vins i deu altaveus, vuit, que reuneix els enòlegs internacionals, enòlegs, crítics i importadors del Brasil i els diferents països productors de vi. Entre els ponents, el vi del papa biodinàmica, el francès Nicolas Joly, Hélène Garcin, Héctor Vergara, Pascal Marty i Jean Pascal Lacaze. La inscripció per a la Trobada Internacional del Vi es pot fer a través del lloc de Premium , amb pagament per targeta de crèdit.

AMPLIAR 50% OFF

AMPLIAR WIN PROMOCIÓ FA AQUEST MES AMB .VINHOS ATE 50% DE DESCOMPTE PRODUCTORS D'ITÀLIA, FRANÇA, XILE I ARGENTINA.

Nom: Moma Rubicone

Collita: 2005

País: Itàlia

Regió: Rubicone - Emilia-Romanya

Productor: Umberto CesariSite

Raïms / tall: Sangiovese, Merlot i Cabernet Sauvignon

Graduació alcohòlica: 13%

marró visual

olfactiva càmfora, xocolata i maduixa complex

sabor suau, rodó, bona acidesa, el vi per al menjar

provat en 19/08/2009

ts (90)

www.enotria-es.com.br