оптимизация на уеб сайтове представят уебсайт имейл аспиратор

Архив за септември, 2009


Вдъхновен от навика от героите на американския сериал пт и града, Ville Du Vin насърчава от 1 септември, "Sparkling във вторник", насочена към жените. Идеята е да се създаде навик за групи от приятели заседава по магазина, за да оценят различни етикети и разбира се сложи разговора тече. И като стимул да пазаруват ще се предлага 10% отстъпка за избор на пенливи вина. Service: Rua Aleixo Neto, 1702, Магазин 4, Canton Beach, Виктория. Телефон: 3314-4070.

SPACE Vellozia TASTING

Ресторантът Vellozia Space ще свирят ексклузивен дегустация на френски вина, които са настъпили в събота 12.09 20:00 hs.Serão вкуси 6 етикети artesanal.Alguns ги произвеждат са почти изключително потребление във Франция, пристига в Бразилия 10cxs само за година . края на дегустацията ще бъде връчен пълно меню (предястие, основно ястие, десерт и кафе)
ограничен до 8 участници
дегустират вина
CHATEAU Carmes CANTILLAC 2006 бордо
Малбек DE FRANCE LE Du Roy PLANT 2002 Cahors
2006 CHATEAU BEAUREGARD LAGUPEAU сериозен Бордо
IMPERNAL Малбек 2002 Cahors
CHATEAU ARNAUD 2004 бордо Саит Estephe
CHATEAU COTE PUYBLANQUET 2006 бордо светец
Цена от 77.00 до 210.00 вино
стойност храна пълна с дегустация 218.00
gildazio контакт 8156.97.06 3248.00.97

Lero Lero механа

Бележка 10 към механата Lero Lero, много добър закуски, бира ON POINT, без излишни SERVICE внимателен.

ASK THE PICANHA PLATE, пастел ъгли, боб чорбата, пращене Фрийд, FILE MIGNON С Колбаси и ябълково пюре пикантен.

ВИНА

AMAYNA Chardonnay
Совиньон Блан SANTA достоен
MIOLO LOT 43 2002

JUST пропусна ПРИСЪСТВИЕТО НА CRISTINA (BAXINHA) Получавайки CAKE!!


Четвъртък NIGHT ВЕЧЕРЯ В къщата на Audir да се различават беше много добър на входа на основното ястие, вината:

DOM Кандидо BRUT ST (90)
ST CATENA Chardonnay 2005 г. (91)
ST JOSEPH Шабли Друен (90)
ROSSO OF ST Banfi MONTALTINO 2006 г. (91)
МЕРЛО TERROIR ST 2005 (93)
Sandrone Долчето D'Alba 2006 ST (88)

Изненадата бе страхотна вечер мерло TERROIR 2005 плодови аромати, COCO, ANIS и устата приличаше на LARGE АРЖЕНТИНА както беше BLIND DATE Никой ли, че това е NATIONAL ГОВОРИ в Испания, Аржентина и Италия. МНОГО ДОБРА И НАПРАВИ НА СЛЕПИ!!!

Енрике ФОСТЪР
Малбек 100%
MENDOZA
14.5% ALC
12 в Оук

Визуални и RUBY-RED PURPLE

AROMA-FRUIT RED, слива и шоколад

Вкусово-плътен, постоянен, танини зрял и КРЪГ

ST (90)
взети проби от 26/08/2009

Adegas милионер

Кои са бразилците с приказни колекции от вина, чиято стойност не надвишава 5 милиона долара?
Има една малка група от бразилската късмет, че в допълнение към пари, власт, големия бизнес и известен име, собствени бутилирани невероятни съкровища. Само приятели, които споделят страстта милионер правят представа какво те държат в техния подземен страхотно. Това е най-фантастичните изби на Бразилия. Принадлежат към колектори като бившия кмет Paulo Maluf, телевизионната човек Хосе Бонифацио де Оливейра Sobrinho, Бони, Emilio Odebrecht изпълнителя, изпълнителят също наследници на Sebastião Camargo, промишлени Иво Росе, бивш сенатор Gilberto Miranda, на Звезди на медицината Силвано Raia и Фулвио Pileggi, на банкер Walter Moreira Salles, The Mall магнат Роберто Baumgart и някои други важни клечки. Това е невероятно това, което те съхраняват в своите пещери, достойни за Ali Baba: Вина и повече вина от легендарните етикети на стойност 1000, 2000 и до $ 10,000 бутилка. Една единствена чаша подобни скъпоценни камъни може да струва 25 пъти минималната работна заплата, и 230 грама злато. Не езда мазе такъв размер, по-малко от $ 500,000. Най-големият се оценяват между 3 и 5 милиона от пазарните експерти.
Пет милиона долара в вино? За да клонирате един точно като мазето на Baumgart, драги читателю, че се наслаждава с хубав Chianti 20 действителното наблюдение на юфка неделя, ще има повече или по-малко количество, като този.
Промяната на Maluf - В Бургундия, най-желаните бижута идват от Domaine де La Romanée-Conti. Оставянето на малък имот с каменен кръст на входа на осемнадесети век, седем различни вина, стратосферата цени. В горната част е мит, наречен Romanée-Conti, който се пакетиращи 6000 бутилки на година, горещо оспорвано от най-богатите пиячи на планетата. На реколти още налични, номер 1 е 85. В Бразилия, всяка бутилка се продава за 11,800 $. Точно така: 20 300 реала за търговския обмен, което е достатъчно, за да си купите два One нулев километър (четири кутии за резервни общото изменение на чилийското вино). Много добре. В един от десетки кофи Baumgart почива десетина Romanée-Conti 85. Това е повече от $ 141 600. Кутията е била предложена от продавач, който е запазена шест бутилки за Baumgart и шест за Emilio Odebrecht. Baumgart каза, че те не са купували или не си купя нещо или всичко. Имаш дванайсет.
Materia премахна списание вид на 1999

BIG BROTHER НА ВИНО

Не е достатъчно, за да заключите амбициозен знаменитост в къща, ограничи semifamosos ферма страна, или тестват границите на човешкото същество, сега вълната на риалити шоута дойде в света на виното - Съединените щати, разбира се.

Първоначалната серия, наречена винарите и ще бъде показан на американска телевизия през следващия месец, както е посочено в британското списание сайта Decanter .

Програмата разполага с характерните особености на всяко риалити шоу, група от шестима мъже и шест жени, вариращи ограничава тест изнеса им енологична познания по различни начини. Най-лошото ще бъде дисквалифициран, а победителят ще имат шанса да направят своя собствена вина, да се започнат вашата марка и насърчаване на напитката по държави.

Първата серия е записана в Пасо Роблес, Калифорния. производители намерени идеята толкова добър, че второто издание ще бъдат направени в долината на Рона във Франция. Подборът на участниците е над.
www.estadao.com.br

За любителите, нищо подобно на доброто вино с интересни хора, хубаво време и ефектно място. Така че волята на International Wine събрание, което ще се проведе между 22 и 25 октомври в красивия район на Pousada Pedra Azul. Програмата на събитието ще включва дегустации девет (седем офицери и две сесии Premium), повече от 50 вина и десет оратори, с осем международни, с което винопроизводители, любителите на виното, критици и вносители от Бразилия и различни страни винарски. Сред лекторите, папата на биодинамично вино, французинът Никола Joly, Hélène Garcin, Ектор Вергара, Pascal Марти и Жан Паскал Lacaze. Регистрация за международна среща на виното може да бъде направено чрез Premium сайт , с плащане с кредитна карта.

РАЗШИРЕТЕ WIN ПРОМОЦИЯ ПРАВИ този месец. ВИНА с до 50% отстъпка за производители на Италия, Франция, Аржентина и Чили.

МОМА Rubicone 2005

Име: Мома Rubicone

Crop: 2005

Държава: Италия

Регион: Rubicone - Emilia-Romagna

Продуцент: Umberto CesariSite

Гроздето / рязане: Санджовезе, Мерло и Каберне Совиньон

Алкохол: 13%

тъмно кафяво око

обонятелен камфор, шоколад, ягода и комплекс

Кръгла вкус, мека, добра киселинност, вино за храна

взети проби от 19/08/2009

St (90)

www.enotria-es.com.br