søgemaskineoptimering indsende website email emhætte

Arkiv for juli 2009

DOM

Nej, Alex Atala ikke stoppe med at spise bugs, uanset blid eller ej. Alex er en jæger. Det er morder, ingen medlidenhed, nej. Alle har set den camouflerede kok med pistol i hånden. Men som i dag, og den har en vinsmagning menu på DOM udelukkende dedikeret til grøntsager, som ved den måde, har intet at gøre med de vegetariske retter, der normalt finde byen fra hinanden. Det er en anden ting, en anden tur til værdiansættelser af brasilianske produkter. Kokken forklarer: "Hvad jeg foreslår er et måltid, ikke en livsstil."
Han siger, at en af ​​årsagerne til, at ham til at forberede denne menu er, at når folk taler af brasilianske produkter sendes direkte til produkterne fra planteriget: cambuci, pennyroyal, Jambu, skamplet, kassava, blommetræer og andre frugter, knolde, mel, blade, krydderier og ingredienser, der føjes til listen over produkter fremstillet i Brasilien, der normalt befolker hovederne på dem, der kan lide at spise.
Den britiske Menu Plant vil ikke være demokratisk. Snarere er der Alex siger, at han vil vise sin facet som en diktator. "I denne menu ingen vil spørge om mulige begrænsninger mad," advarer han. Vil give eller tage. Efter alt, vegetar er en modig, radikal dyr. Må ikke spise okra? Azar!
Kokken sikrer, at denne menu ingen vil savne glæden ved kødet. Forklaret: med kombinationen af ​​vegetabilske produkter, er det dedikeret til at udtrække flavours dyr fodre udelukkende fra land. For eksempel, med en kombination af citron, vandmelon, salt og brun-møtrik, siger han kan gengive smagen af ​​østers. Har smag af kød kommer fra teknikker involverer grøntsager gløder, aske og røg.
For dem, der ønsker at dykke dybt ind i turen, der er flavored farvande, saft og frugt essenser såsom blommetræ, pennyroyal, hellig græs, blandt andre, som vil blive harmoniseret med vegetariske indstillinger. En anden mulighed er at harmonisere med naturlige og biodynamiske vine.
Den vegetariske menu er tilgængelig på frokost og middag - og bør stadig vinde to versioner. Er seks gange mere sød. Koster 120 dollar. Med vand og juice option op til 140 £. Men hvis du får i humør af naturlige vine, vil den endelige pris varierer afhængigt af etiketterne på det tidspunkt ...
DOM - R. Baron Capanema, 549, 3088-0761
KILDE

Lidio CARRARO


Onsdag aften blev jeg inviteret af symei Enotria at smage to vine fra Lydian linje Carraro, nåede den mødtes med repræsentanten for den vingård i staten GILBERTO DO en kær professionel i branchen, vi satte ud for at give bedømmelser den første vin smagte var DA DIVAS Merlot 2006 (ST90) en meget interessant mørk vin farve, aroma af kaffe stabile og godt over sin prisklasse, der bør være 36,00 til den endelige forbruger ELOS anden vin Cabernet Malbec 2007 (ST88) mener de er blevet skadet af karaffel dengang manglede, viste en mest almindelige ærlige vin vin, der afsættes på markedet, god prøvesmagning var meget frugtbart at udveksle oplysninger om vores verden af ​​vin og nogle indsamlede oplysninger vilje til læserne. Valley of the Vineyards, region, hvor ligger hovedkvarteret for Winery Boutique Lidio Carraro og 7 i sine vinmarker, er beliggende i Serra Gaucha (nordøstlige region af staten), ved 29 ° S bredde, er en af ​​de mest traditionelle dele af landet i at udvikle fine vine, bringer landskabet, men frem for alt i sin historie, som led i vin, og udviklingen i brasilianske vin selv. The Valley dækker et areal på 81,23 kvadratkilometer, der omfatter byerne Bento Gonçalves, Garibaldi og Monte Belo do Sul er den første region i Brasilien, der har geografisk betegnelse, anerkendt gennem afgrænsningen af ​​territoriale grænser satellit. Siden 2001 har de vine, der opfylder de krav, som IPVV - er angivelse af oprindelse for Valley Vineyards certificeret med et stempel kontrol garrafas.Perfil: Jordbunden i dalen af ​​vinmarker har basalt grundfjeldet klassificeret som ler -sand. Klimaet er mildt subtropisk, mesothermal. Har god temperaturområde med en gennemsnitlig lufttemperatur på 17,2 ° C, vigtigt at udvikle og bevare den aromatiske profil af vine fra Valley of the Vineyards. Og det kan identificeres som et kald i regionen, er den finesse og elegance af de typiske aroma og kompleksitet implementering og evolution organoléptica.A vinmarker i dalen regionen gives fra geoclimatic undersøgelser og kortlægning af arealer for valget af ideelle kloner af dyrkede sorter: Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc og Tannat, stammer komponere retten i Assemblage Lidio Carraro. At gennemføre vinmarker Lidio Carraro, hvis en del-videnskabelige for valg af områder, der har privilegeret til dyrkning hver sort har geoclimatic studier. Vinstokkene er udført i cordon, udfører konstant overvågning, gennem grønne beskæring til at mindske produktionen per plante og opretholde den korrekte balance af vegetation, søger at opnå større udtryksfuldhed og naturlige koncentration i vinen. Høsten af ​​hver enkelt del af vingården sker manuelt adskilt, og når nået det ideelle tidspunkt for modenhed.

Realiseringen af ​​is vin er et eventyr: Det er nødvendigt at forlade de druer i vingården, indtil fryse i regioner og år, hvor den lave temperatur tillader det. Risikoen er enorm. Jo længere druerne er modne i foden, jo større fare for at blive angrebet af råd eller spist af fugle. Spændingen slutter ikke der. Høstet, skal presses straks og isen, der dækker druer. I frost-bidt bær vand fryser, men sukker og andre komponenter ikke er solid. Når der trykkes på, denne is er ude, hvilket øger koncentrationen, intensitet og sødme af vinen, hvilket giver anledning til en meget aromatisk og smagfuld vin. Og som du kan forestille dig for en sådan sværhedsgrad, sjældne og dyre. Den mest berømte is vine er canadiere, men eisweins Tyskland og Østrig er bemærkelsesværdige. Santa Catarina er nu en helt ny vingård, den Perico, annoncerer den første brasilianske is vin. Druerne blev Cabernet Sauvignon maling indsamlet på 4 juni og den 12. juli, med en temperatur på -7.5 ° C ved 1300 meters højde vingård. Vinen bare ramte markedet i 2010, men den vinproducent Jefferson Sancineto Nunes er begejstret. 3,5 hektar blev høstet 3 tons druer, som efterlod 900 liter urt der fermentarão i to måneder i stål og derefter flytte ind franske egetræsfade.

kilde

I Portugal Filipa Pato. Uddannet i Bordeaux, stadier i Argentina, Australien og Frankrig, i dag Filipa Pato (billedet til venstre) fører FP Vine projektet. Med konceptet, at vin er et spørgsmål om oprindelse, vinproducent søger at påvise, at deres produkter stærk identitet med det sted, hvor druerne er produceret, dvs tilpasset den internationale forbruger. "Jeg vil ikke have en vin, der bliver forvekslet med en anden, den nye verden, for eksempel," siger den hotteste portugisisk vin muse i øjeblikket. I dag vinen er lavet af vinkendere fashionable i Portugal, i et univers indtil for nylig domineret af mænd der. Kvaliteten er næsten altid over gennemsnittet og anerkendelse, i det mindste for Philippa, kom hurtigt, med dens vidundere Dão og Bairrada.Na Argentina, Laura Catena indtager i dag, placeringen af ​​en af ​​de største personligheder i argentinsk vin. Unge, talentfulde, datter af Nicolas Catena, den ikoniske vintner landet, Laura studerede biologi på Harvard og medicin på Stanford, men siden midten af ​​1990'erne, er dedikeret udelukkende til vindyrkning. I dag, i tillæg til vice president og højre arm af faderen i Bodegas Catena Zapata, ejer hun den prestigefyldte vingårde og Luca La Posta.E taler dem, der er kvindelige vine Overvej: i Frankrig, siges det, at vinen er Bordeaux Mandlige og kvindelige er Bourgognes. I Piemonte er foreningen lavet med Nebbiolo og Barbera druer. Den første og anden er mand, kvinde. Maria Borio, formand for Associazione Nazionale Le Donne del Vino, en organisation, der samler gift 150 kvinder eller proprietære ejere af vingårde i Italien, siger, at det vigtigste mål for denne gruppe er at fremme vin blandt kvinder. Hun bekymrer sig om feminine detaljer i præsentationen af ​​vine, for eksempel flasker og etiketter. De første brasilianske kvindelige broderskaber fremgik af 2000 og gøre de samme ting som den mandlige: samles til prøvesmagning, kommentarer og samtaler af vinho.Mas, da emnet er kvinder og vin, lad os tale om de store "Checkers Bacchus "af det 19. århundrede. I Frankrig, Veuve Clicquot (1777-1866) og Madame Pommery (1819-1890) indtager stedet for historisk forgrunden. Og i Portugal, tegnet-henvisningen er flagskibet Dona Antonia (1881-1896) (billedet til højre), som sank i en Rabelo (de pramme, der sejler Douro-floden) med sin mand - han døde og hun overlevede takket være syv nederdele, der tjente som sit float - og at under angrebet den phyloxera "morderen svamp", der hærgede vinmarker i Douro, han betalte for år overlevelse / vedligeholdelse af deres ansatte (lejere), indtil det dominerede pest Hus og Ferreirinha kan vende tilbage til en sund vinhøsten og dermed lave god vin, bord og Porto.Detalhe: long alle boede. Den Veuve Clicquot døde i alderen 89, det Pommery Dona Antonia med 71 og 85. Er der nogen der stadig tvivl om, at vin er godt for helbredet?

KILDE

Esporão Private Selection White 2007 - The Private Selection s Spur er flagskibet i den hvide producent. For at producenten har sparet udgift og bemærker en klar bekymring for såvel valget af træ som med valg af råvarer. Valget faldt på Semillion, Antão Vaz og Arinto druer overvejende til den første, som er en lille sort plantet i Portugal, men berømt i Bordeaux. Det er en intens vin med "flåter" af træet klart til stede i begge ristede smøragtige så stærk. Men også fremtrædende noter af fersken, abrikos og torrada.A bevis for en fed vin ganen, rund, fyldig, hvid helt forskellig fra den almindelige standard portugisisk. Træet er til stede, med fremragende syreindhold giver større livlighed, gør ikke planen. Det ses, at vin er en ambitiøs og godt gået.

samples på 27/07/2009

St (91)

Variety: Malbec. Afgrøde: 2005 Dato for høst: April 15, 2005 Vineyard placering: Sierras de Lunlunta 33 º 03 '54 "(sur) - 68 º 50 '16" (Vest) Højde fra havet: 910 meter Sektor: Lujan de Cuyo provinsen: Mendoza Navn Vineyard: Finca La Serrera. (Sierras of Lunlunta). Age of vingård: 15 år Driving System: Høj Espalier Denne type system giver mulighed for et lavere udbytte af druer per hektar, med en meget præcis styring af frugt før høst. At være høj også giver en stor overflade af blade og klynger og således opnå en betydelig forbedring af koncentrationen af ​​farve og aroma. Jord: Slope, og også meget stenet lerjord. Den stenede jord, og begrænse plante vigør begunstige koncentration, tillade at opnå optimale niveau af modenhed, da vi ikke kan forudse eller kontrollere høsten. Metode til Harvest: Manuel i kasser med 18 kg. Denne form for høst er tilstrækkelig til at nå bodega uden beskadigede frugt. Type Vinfremstilling: Manuel udvælgelse af klynger og korn, pre-gæring kold maceration i løbet af 05 dage med udvalgte gær og gæring ved lave temperaturer, med 02 daglige remuagens. Kort maceration og manuel presse håndværksmæssige lavt tryk. Vinen gennemgik også malolaktisk gæring i tønder og derefter lagres på eg i 12 måneder første ibrugtagning. Efter tønde aldring, forblev i flasken i 12 måneder, før de frigives til markedet. Analytisk data: Álccol: 14,5% Totalt syreindhold: 5,76 g / l Sukker: 02:11 g / l smagsnoter: dyb rubinrød farve med violette nuancer. Viser aroma af krydderier, sort peber, svesker og chokolade. I munden nok volumen, afbalanceret syrlighed og en lang finish. Dens garvesyre er blød og stor modenhed. Aging potentiale: Stort potentiale og kan gemmes i yderligere 10 år, hvis der er gemt godt. Kommentarer: power, koncentration og elegance definerer denne store vin vagt. Resultat af foreningen af ​​druer og de mest eksklusive vinmarker Mendoza (Sierras af Lunlunta), med en ekstraordinær begreb vinfremstilling. Stræben efter ekspertise afspejles i denne vin af stor personlighed.
Vin smagte på middag bryllupsdag.
St (92)

samples på 25/07/2009

Du ved, du bor i det enogtyvende århundrede, hvor ...
Du sender e-mail eller msn til at tale med den person, der arbejder ved skrivebordet ved siden af din.
Bruger telefonen i sin garage for at spørge nogen til at hjælpe dig med at træffe de bilkøb.
Når du glemmer din telefon derhjemme - noget, du ikke gjorde for 20 år siden - er skrækslagne og tilbage for at få det.
Du får op om morgenen og næsten slår computeren før kaffen.
Du siger "Good Morning" af en torpedo, ved telefonen.
Ingen ved, hvad din musiksmag, mens du lytter, ensom, din yndlingssang med hovedtelefoner.
Du kender ikke prisen på en almindelig kuvert.
De fleste af de vittigheder du kender, du har modtaget via e-mail (og på toppen lo mig selv ...).
Når computeren standser arbejdet, ser det ud til, at hans hjerte var stoppet.
Du ved, du bor i det XXI århundrede ...
Da han hører alt dette og er enige.
Okay, teknologi er god. Letter, strømliner, gør livet mere behageligt ...
os cabos, desconectar as baterias, desligar aquele monte de luzes que ficam acesas na escrivaninha de casa ou na mesa do escritório… Men hver gang i et stykke tid, kan du prøve at fjerne kablerne, afbryde batterierne, skal du slukke det masse lys, der er tændt på skrivebordet eller hjemmekontoret desk ...
Prøv at fortælle en ven, ser i øjnene, hvor vigtig han er på dig!
Lav en uventet besøg til sine forældre, onkler, sønner og groomsmen, før arbejde, bare at sige "Jeg elsker dig".
Gå ind i rummet ved siden af ​​dit, på kontoret, og spørg din kollega, som var weekenden.
Skrive breve, sende blomster, hånd kys.
Smile, synge sammen, gå sammen, hæve en skål for livet, en fuld af folk, der kender deres adresse farve bordet ...
En meddelelse over internettet kan være venlige og til at lysne din dag, men den velsmagende hud touch, at knus, ikke har teknologien til at erstatte.

Under kommando MASTER Cuca Audir OG STØTTE TIL MIN INDLEDTE MIDDAG

Risotto squash, og Damaskus Mint Restaurant LET i Victoria SLIPPER!!

Kløften Dette foto blev EN AF DE BEDSTE undergang!!

Det ansigt, OG AT MIN VEN!!

CABRAL PEOPLE taler meget godt!!!!! !
Hvidvine smagt ventolera (Chile) st 92

MOUSSERENDE BRUT smagte Miolo MAGNUN 1,5 ltr. (Brasilien) ST90


Min nabo JEOMAR DEO ære BESØG VORES Confraria.
RED WINE samplet des Ducs 2005 Bordeaux (Frankrig) ST87, VELLONTANO Tannat 2004 (Brasilien), SALTON WISH 2004 OG 2005 (BRAZIL) ST91
VENTER PÅ ALLE KOMMENTARER medbrødre OK.

Al vil liste for klassificering

95 MAYCAS DEL Limari særlig reserve sauvignon blanc 2008
94 De Martino del 5 sauvignon blanc 2008 casablanca
94 Matetic EQ kystnære sauvignon blanc 2008 San Antonio
93 CASA MARIN Cipreses vineyars sauvignon blanc 2008 San Antonio
93 HUSE del Bosque sauvignon blanc 2008 casablanca
93 CONCHA Y TORO terrunyo sauvignon blanc 2008 casablanca
CONE 93 SUR 20 tønder sauvignon blanc 2008 casablanca
93 KYSTNAERE ventolera sauvignon blanc 2008 Leyda
93 TH Undurraga suvignon Blanc 2008 Casablanca
92 AMAYNA tønde fermenteret sauvignon blanc 2006 Leyda
92 CANEPA fint gran reserva sauvignon blanc 2008 casablanca
CASABLANCA 92 nimbus sauvignon blanc 2008 Casablanc
92 HUSE del Bosque gran reserva sauvignon blanc 2008 casablanca
92 CHOCOLAN Mavilla sauvignon blanc 2008 San Antonio
92 Indomita reserve sauvignon blanc 2008 casablanca
92 guruma Leyda sauvignon blanc 2008 Leyda
92 MAYCAS DEL Limari reserve sauvignon blanc 2008 casablanca
92 Morande terrarum reserve sauvignon blanc 2008 casablanca
92 Q FOURNIER centauri sauvignon blanc 2008 Layda
92 SAN PEDRO Castillo de Molina Sauvignon Blanc Reserve 2008 elqui
92 SAN PEDRO 1865 enkelt vingård sauvignon blanc 2008 Layda
92 Tarapaca terroir la isla sauvignon blanc 2008 Leyda
92 TH Undurraga sauvignon blanc 2008 San Antonio

DAG I KØB vin i HOUSE OF PORTO fik en Descorchados Guide 2009 STARTER AT LÆSE kontrolleres HIGHSCORE Morande LIMITED EDITION Carignan smagte AT SUPER INTERESSANT Expovinos Og jeg tænkte, følge nedenstående vinklassificering af 2009:

96 Almaviva 2006 puente høj
95 CONCHA Y TORO karminrød af Peumo Carmenere 2005 Peumo
94 Morande limited edition Carignan 2006 Loncomilla
94 Loma WIDE BK BL 2007 Casablanca syrah
93 CASA SILVA microterroir dem CARMENERE linghes 2006 Colchagua
93 CONCHA Y TORO terrunyo Carmenere 2006 Cachapoal
93 CASA DEL Pequi prestige cabernet sauvinhon 2004 Cachapoal
93 CHADWICK Cabernet Sauvignon 2005 Maipo
93 Loma BRED Malbec 2007 casablanca
93 Casa Lapostolle Clos Apalta 2006 colchagha
93 CASA SILVA højde colchagha 2004
Cousino 93 Macul 2006 auktion Maipo
93 Morande hus Morande 2005 Maipo
93 ODF JELL allieret Central 2005
93 Loma BRED cabernet franc 2007 casablanca
93 KINGSTON Bayo oscuro syrah 2006 casalanca
93 MAYCAS AF Limari Special Reserve Syrah 2006 Limari

93 Tabali Special Reserve Syrah 2007 Limari