оптимизация на уеб сайтове представят уебсайт имейл аспиратор

Архив за юли, 2009

DOM

Не, Алекс Атала няма да спрат да ядат буболечки, дали лек или не. Алекс е един ловец. Той е убиец, не пожали, не. Всеки е виждал на замаскирани готвач с пистолет в ръка. Но към днешна дата, то се характеризира с дегустация на менюто в DOM, посветена изключително на зеленчуци, които, между другото, няма нищо общо с вегетариански ястия, които обикновено се намират в града разпада. Това е друго нещо, друг пътуване до оценките на бразилски продукти. Главният готвач обяснява: "Това, което аз предлагам е храна, а не начин на живот."
Той казва, че една от причините, които го доведоха до изготвянето на настоящото меню е, че когато хората говорят на бразилски продукти са изпратени директно в продуктите на растителното царство: cambuci, полски джоджен, Джамбу, недостатък, маниока, слива и други плодове, грудки, брашно, листа, подправки и съставки, които се добавят към списъка на продуктите, произведени в Бразилия, които обикновено населяват съзнанието на тези, които обичат да ядат.
Menu Козлодуй The UK няма да бъде демократична. По-скоро, има Алекс казва, че той ще покаже аспект си като диктатор. "В това меню, никой няма да питам за възможни ограничения на храната", предупреждава той. Ще се даде или отнеме. В края на краищата, вегетарианец е смела, радикална животните. Да не се яде бамя? Азар!
Главният готвач гарантира, че това меню, никой няма да липсваш на удоволствията на плътта. Обяснено: с комбинация от растителни продукти, тя е посветена на извличане аромати животни се хранят изключително от земя. Например, с комбинация от лимон, диня, сол и черен орех, казва той може да възпроизвежда вкуса на стридите. Били вкусовете на месото идват от техники, включващи зеленчуци въглени, пепел и дим.
За тези, които искат да се потопите дълбоко в пътуването, има ароматизирани води, сокове и плодови есенции като слива, полски джоджен, свята трева, наред с други, които ще бъдат хармонизирани с вегетариански варианти. Друг вариант е да се хармонизират с природните и биодинамични вина.
The вегетарианско меню е достъпно на обяд и вечеря - и все пак трябва да спечели още две версии. Са шест пъти по-сладък. Струва $ 120. С вода и сокове опция, до £ 140. Но ако можете да получите в настроение на природните вина, крайната цена ще варира в зависимост от етикетите на момента ...
DOM - R. Baron Capanema, 549, 3088-0761
SOURCE

Lídio CARRARO


В сряда вечер бях поканен от symei Enotria да опитат две вина от лидийски линия Carraro, достигайки тя се срещна с представителя на винарната в държавната Жилберто направи скъпа професионалист в бранша, тръгнахме да даде мнения на първото вино вкуси беше прокурор ДИВАС Merlot 2006 (ST90) много интересен тъмен цвят вино, аромат на кафе стабилни и доста над своя ценови диапазон, които трябва да бъдат 36.00 до крайния потребител ELOS други видове вина Каберне Малбек 2007 (ST88) смятат, че те са били увредени от декантатора липсваше онова време, се оказа една от най-често срещаните честни винени вина, продавани на пазара, добър дегустация беше много ползотворна за обмен на информация за нашия свят на виното и част от информацията, събрана воля за читателите. Долината на лозята, регионът, където се намира седалището на Winery Boutique Lídio Carraro и 7 от своите лозя, се намира в Serra Gaucha (Североизточен район на държавата), при 29 ° южна ширина, е един от най-традиционните части на страната в разработването на фини вина, привеждане на пейзажа, но преди всичко в своята история, в контекста на виното, както и еволюцията на самия бразилския вино. Долината е с площ от 81,23 кв. км, която обхваща градовете Bento Gonçalves, Гарибалди и Monte Belo Сул е първият регион на Бразилия, която има географско указание, признато чрез определяне на границите на териториалните граници сателит. От 2001, вината, които отговарят на изискванията, установени от IPVV - обозначение за произход на Valley Vineyards са сертифицирани с контролен печат върху garrafas.Perfil: Почвата на долината на лозята е базалт скала класифицира като глина -пясъчен. Климатът е мек субтропичен, mesothermal. Има добър температурен диапазон със средна температура на въздуха от 17,2 ° C, е важно да се развиват и да се запази ароматния профил на вина от долината на лозята. И това може да бъде идентифициран като призвание в региона, финеса и елегантността на типичните аромати и сложността на разгръщането и еволюция organoléptica.A лозя в региона Valley е дадено от geoclimatic проучвания и картографиране на парцелите земя за избора на идеални клонинги на култивирани сортове: Мерло, Каберне Совиньон, Каберне Фран и Tannat, щамове, съставящи двора на Assemblage Lídio Carraro. За изпълнение на лозя Lídio Carraro, ако част-научната до избора на области, които имат привилегирован за отглеждане на всеки сорт се отличава geoclimatic проучвания. Лозите се провеждат в кордон, извършване на постоянен мониторинг, чрез зелена резитба, за да се намали производството на машини, съоръжения и поддържане на правилния баланс на растителността, търсейки по-голяма изразителност и естествена концентрация на вино. Жътвата на всяка отделна част на лозовия масив се извършва ръчно разделени и когато стигна до идеалният момент на зрялост.

Осъществяване лед вино е приключение: това е необходимо да се остави гроздето на лозето до замразяване на региони и години, в които разрешенията ниски температури. Рискът е огромен. Колкото по-дълго на гроздето са узрели в подножието, толкова по-голяма опасността да бъдат нападнати от гниене или изядени от птици. Неизвестността не свършва дотук. Реколта, трябва да се натисне веднага и лед, който обхваща гроздето. В замръзване ухапан плодове вода замръзва, а захарите и други компоненти, които не твърди. Когато го натиснете, този лед е вън, увеличаване на концентрация, интензивността и сладостта на виното, което води до силно ароматен и ароматно вино. И както можете да си представите за такава трудност, редки и скъпи. Най-известните ледени вина са канадците, но eisweins Германия и Австрия са забележителни. Санта Катарина сега е съвсем нова винарна, на Perico, обявява първия бразилски лед виното. Гроздето, Каберне Совиньон бои бяха събрани на 04 юни и 12 юли, с температура от -7,5 ° C на 1300 метра надморска височина лозе. Виното просто се появи на пазара през 2010 г., но на винопроизводителя Jefferson Sancineto Нунес е развълнуван. 3.5 декара са били събрани от 3 тона грозде, които са напуснали 900 литра пивна мъст, че fermentarão продължение на два месеца от стомана и след това се движат в френски дъбови бъчви.

източник

В Португалия, Филипа Пато. Тренира в Бордо, етапи в Аржентина, Австралия и Франция, днес Филипа Пато (на снимката вляво) води проекта FP Вина. С идеята, че виното е въпрос на произход, винопроизводителя се стреми да докаже, че техните продукти силна идентичност с мястото, където се произвежда гроздето, т.е. адаптирани към международната потребителя. "Аз не искам вино, което се бърка с друга, в Новия свят, например", казва най-горещият португалското вино музата на момента. Днес виното е произведено от енолози модни в Португалия, в една вселена, доскоро доминирана от мъжете там. Качеството е почти винаги над средното ниво и признание, най-малко в продължение на Филипа, дойде бързо, със своите чудеса DAO и Bairrada.Na Аржентина, Laura Catena заема днес, класацията на един от най-великите личности на аржентинско вино. Млад, талантлив, дъщеря на Никола Катена, емблематичната винар тази страна, Лаура учи биология в Харвард и медицина в Станфорд, но от средата на 1990-те години, е посветена изключително на лозарството. Днес, в допълнение към вицепрезидент и дясната ръка на бащата в Bodegas Catena Zapata, тя притежава най-престижните винарни и Luca La Posta.E ги казано, има женски вина Помислете: във Франция, се казва, че виното е Bordeaux Мъж и жена са Bourgognes. В Пиемонт, асоциацията е направена с Небиоло и Барбера грозде. Първият и вторият са мъжки, женски. Maria Borio, президент на Associazione Nazionale Le Дън дел Vino, една организация, която обединява 150 жени, омъжени или имуществени собственици на винарски изби в Италия, казва, че основната цел на тази група е да популяризира виното сред жените. Тя се грижи за женствени детайли в представянето на вина, например, бутилки и етикети. Първите бразилски женски братства се появяват от 2000-та година и направи същото нещо като мъже: съберат за дегустация, коментари и разговори на vinho.Mas, тъй като обектът е жени и вино, нека да говорим за най-големите "шашки Бакхус "на 19-ти век. Във Франция, Veuve Clicquot (1777-1866) и Madame Помери (1819-1890) заема мястото на историческата известност. И в Португалия, характера-позоваването е флагман Dona Antonia (1881-1896) (вдясно на снимката), който потъна в Rabelo (тези шлепове, които плават по река Дуро) със съпруга си - той е починал и тя оцелява благодарение на седем поли, които са послужили като неговата плувка - и че по време на нападението на phyloxera, "убиец гъбички", които опустошават лозята на Дуро, той плаща за година на оцеляване / поддръжка на своите служители (наематели), докато тя доминира на чумата Къща и Ferreirinha да се върнете към здравословен реколта грозде, а оттам и да направи хубаво вино, маса и Porto.Detalhe: всички живели дълго. The Veuve Clicquot е починал на възраст 89, на Помери Dona Антония с 71 и 85. Дали някой все още се съмнява, че виното е полезно за здравето?

SOURCE

Еспорау Private Selection White 2007 - Spur The Private селекция е флагман на белия производител. За, че производителят не пести разход и отбелязва ясна загриженост както за избора на дървесина, както с избора на суровини. Изборът падна върху Semillion, Antão Vaz и Arinto грозде предимно към първата, която е малко по-различни, засадени в Португалия, но известните в Бордо. Това е интензивен вино с "кърлежи" на дървесината ясно присъства и в двата препечени маслен бележки толкова силна. Но също така и изявени нотки на праскова, кайсия и torrada.A доказателството на мазнини вино небцето, кръгли, плътен, бял доста различен от обичайния стандарт португалците. Дървесината е налице, с отлична киселинност даде по-голяма яснота, не прави план. Вижда се, че виното е амбициозна и добре направено.

взети проби от 27/07/2009

St (91)

Сорт: Малбек. Crop: 2005 Дата на прибиране на реколтата: 15 Април 2005 Vineyard местоположение: Sierras де Lunlunta 33 º 03 '54 "(Sur) - 68 º 50 '16" (West) Elevation от морето: Sector 910 метра: Област Лухан де Cuyo: Mendoza Име Vineyard: Finca La Serrera. (Sierras на Lunlunta). Възраст на лозята: петнадесет години Driving System: High Espalier Този тип система позволява по-нисък добив на грозде от хектар, с много прецизно управление на плодове, преди прибиране на реколтата. Да бъдеш висок също дава по-голяма повърхност на листата и клъстери, като по този начин постигане на значително подобряване на концентрацията на цвят и аромати. Почва: Наклон, а също и много каменист глинеста почва. Почва каменист, и лимит за жизненост благоприятно концентрация, позволяват постигането на оптимални нива на зрялост, тъй като ние не може да предвиди или контролира събирането на реколтата. Начин на Harvest: Manual в кутии по 18 кг. Тази форма на прибиране на реколтата е достатъчно, за да стигнат до кръчма без повредени плодове. Въведете Винопроизводство: Ръчен избор на клъстери и зърнени храни, предварително ферментация студена мацерация по време на 05 дни с подбрани дрожди и ферментация при ниски температури, с 02 дневно remuagens. Кратко мацерация и ръчна преса занаятчийско ниско налягане. Виното също претърпя малолактична ферментация в бъчви и след това отлежава в дъбови продължение на 12 месеца първата употреба. След стареене барел, остава в бутилката за 12 месеца, преди да бъдат пуснати на пазара. Аналитични данни: Álccol: 14.5% Обща киселинност: 5,76 гр / л Sugar: 02:11 гр / л Дегустация бележки: дълбок рубинен цвят с виолетови нюанси. Показва аромати на подправки, черен пипер, сушени сини сливи и шоколад. В достатъчно обем на устата, балансирана киселинност и дълъг послевкус. Неговите танини са меки и голяма зрялост. Стареене потенциал: голям потенциал и може да бъде спасен за още 10 години, ако се съхраняват добре. Коментари: мощност, концентрация и елегантност определят тази велика охрана вино. Резултат от съюза на гроздето и най-ексклузивните лозята Mendoza (Sierras на Lunlunta), с необикновена концепция на винопроизводството. Стремежът към съвършенство е отразено в това вино на голяма личност.
Wine вкуси на вечеря годишнина от сватбата.
St (92)

взети проби от 25/07/2009

Вие знаете, че живеем в двадесет и първи век, когато ...
Вие изпращате електронна поща или MSN, за да говоря с лицето, което работи на бюрото до твоя.
Ползването на телефона в гаража си, за да помолите някой да ви помогне да правите покупки на автомобили.
Когато забравите телефона си у дома - нещо, което не си го направил преди 20 години - е ужасена и обратно да го получи.
Ставаш сутрин и почти се превръща компютъра, преди да направи кафето.
Вие казвате, "Good Morning" от торпедо, по телефона.
Никой не знае какъв е вашият музикален вкус като ви слушам, самотен, любимата си песен със слушалки.
Вие не знаете цената на общ плик.
Повечето от шегите, които познавате, който сте получили по електронната поща (и отгоре се засмя ...).
Когато компютърът ви спира да работи, изглежда, че сърцето му е спряло.
Вие знаете, че живеем в XXI век ...
Когато той чува всичко това и се съгласи.
Добре, технологията е добра. Улеснява, опростява, прави живота по-удобен ...
os cabos, desconectar as baterias, desligar aquele monte de luzes que ficam acesas na escrivaninha de casa ou na mesa do escritório… Но от време на време, пробвайте да изключите кабелите, изключете батериите, изключете, че много светлини, които светят на бюрото или домашен офис бюрото ...
Опитайте казва един приятел, гледайки в очите, колко важно е за вас!
Направете едно неочаквано посещение на неговите родители, чичовци, синове и шаферите, преди работа, само за да каже "Обичам те".
Отиди в стаята до твоя, в офиса, и попитайте Вашия колега, както беше през уикенда.
Напишете писма, изпращане на цветя, ръчно целувки.
Усмихни се, пеят заедно, вървят заедно, вдигнете тост за живота, един пълен с хора, които познават своя цвят маса адрес ...
A съобщение по интернет може да бъде приятелски и да озарява вашия ден, но вкусна кожата пипане, че прегръдка, не разполага с технология, за да замени.

Под командването на MASTER Ćuća Audir И ПОМОЩИ ЗА MY инициира ВЕЧЕРЯ

Ризото тиквички, и Дамаск MINT РЕСТОРАНТ LET във Виктория чехъл!!

Дерето Тази снимка е една от най-отменяйки!!

ТОВА ЛИЦЕ И че моят приятел!!

Кабрал хора говорят много добре!!!!!!! !
БЕЛИ ВИНА вкуси ventolera (ЧИЛИ) во 92

ПЕНЛИВИ BRUT вкуси MIOLO MAGNUN 1.5 LTRS (Бразилия) ST90


Моя съсед JEOMAR DEO чест на ПОСЕТЕТЕ НАШИЯ Confraria.
RED WINE извадката DES Ducs 2005 Bordeaux (Франция) ST87, VELLONTANO TANNAT 2004 (Бразилия), SALTON WISH 2004 и 2005 г. (Бразилия) ST91
В ОЧАКВАНЕ НА ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ събратя OK.

Al ще списъка по реда на тяхното класиране

95 MAYCAS DEL Limari специален резерв Совиньон Блан 2008
94 DE MARTINO част 5 совиньон блан 2008 Казабланка
94 Matetic EQ крайбрежната совиньон блан 2008 Сан Антонио
93 CASA MARIN cipreses vineyars совиньон блан 2008 Сан Антонио
93 КЪЩИ DEL Боске совиньон блан 2008 Казабланка
93 Concha Y TORO terrunyo совиньон блан 2008 Казабланка
CONE 93 SUR 20 барела совиньон блан 2008 Казабланка
93 КРАЙБРЕЖНИ ventolera совиньон блан 2008 leyda
93 TH Undurraga suvignon Blanc 2008 Casablanca
92 AMAYNA барел ферментирали совиньон блан 2006 leyda
92 Канепа глоба Gran Reserva совиньон блан 2008 Казабланка
CASABLANCA 92 ореол совиньон блан 2008 Casablanc
92 КЪЩИ DEL Боске Gran Reserva совиньон блан 2008 Казабланка
92 CHOCOLAN Mavilla совиньон блан 2008 Сан Антонио
92 Indomita резерв совиньон блан 2008 Казабланка
92 guruma Leyda совиньон блан 2008 leyda
92 MAYCAS DEL Limari резерв совиньон блан 2008 Казабланка
92 MORANDE terrarum резерв совиньон блан 2008 Казабланка
92 Q FOURNIER Кентавър совиньон блан 2008 Layda
92 SAN PEDRO Кастило де Молина Совиньон блан Резерва 2008 Елки
92 SAN PEDRO 1865 едно лозе совиньон блан 2008 Layda
92 Тарапака тероар ​​La Isla совиньон блан 2008 leyda
92 TH Undurraga совиньон блан 2008 Сан Антонио

ДНЕС ПО ЗАКУПУВАНЕ НА ВИНО В къщата на PORTO имам GUIDE Descorchados 2009 ЗАПОЧВА ДА ПРОЧЕТЕТЕ проверява HIGH SCORE MORANDE LIMITED EDITION Carignan вкуси ЧЕ SUPER ИНТЕРЕСНА Expovinos и аз си помислих, СЛЕДВАЙТЕ ДОЛУ WINE КЛАСИРАНЕ НА ГОДИНАТА 2009 г.:

96 Алмавива 2006 Puente високо
95 Concha Y TORO кармин на Peumo Карменер 2005 Peumo
94 MORANDE лимитирана серия Carignan 2006 Loncomilla
94 Loma WIDE BK BL-2007 Casablanca Сира
93 CASA SILVA ги microterroir Карменер linghes 2006 Colchagua
93 Concha Y TORO terrunyo Карменер 2006 Cachapoal
93 CASA DEL PEQUI престиж каберне sauvinhon 2004 Cachapoal
93 CHADWICK Cabernet Sauvignon 2005 Maipo
93 Loma WIDE Малбек 2007 Казабланка
93 Casa Lapostolle Clos Apalta 2006 colchagha
93 CASA SILVA височина colchagha 2004
Cousino 93 Macul 2006 търг Maipo
93 MORANDE къща на Morande 2005 Maipo
93 ODF желе съюзява Central 2005
93 Loma WIDE Каберне фран 2007 Казабланка
93 KINGSTON Bayo Oscuro Сира 2006 casalanca
93 MAYCAS НА Limari Special Reserve Syrah 2006 Limari

93 Tabali Special Reserve Syrah 2007 Limari