sökmotoroptimering lämna webbplatsen e-extractor

Douro och Alentejo dominerar listan över bäst av året utvärderas under Essence vin, det största portugisiska industrin händelse.

Vid rättegången, 18 jurymedlemmar - kritiska, "sommelierer", opinionsbildare och journalister från Portugal, Brasilien, Danmark, Finland, Sverige och Storbritannien - var de 55 viner: Ten Vintage Port 2011 13 vita och 32 röda, som i förväg valts ut av tidningen "WINE" i enlighet med den klassificering som erhållits under det senaste året.

För de "topp 10" Best Vintage Port, bästa vita och åtta röda viner bedömdes valdes.

Vitt vin

 • Första soliga vingårdar 2012

Rött vin

 • Pints ​​2011
 • Hill Vineyard Ravasqueira av Granatäpplen 2011
 • Quinta de São José Grande Reserva 2011
 • Quinta da Touriga te 2011
 • Estremus 2011
 • CV - Curriculum Vitae 2011
 • Marias Malhadinha 2010
 • Quest 2011

Vintage Port

 • Grahams 2011 Vintage The Stone Terraces

Mellan 17 och 30 mars, den helige Ande får en annan utgåva av Restaurant Week matfestival. För två veckor, till några av de bästa restaurangerna i staten möts demokratisera arbetet med kockar och tillgång till hög gastronomi, som erbjuder ett val av två hela menyer - förrätt, varmrätt och dessert - i tider av lunch och middag.

GrottoGrill

I sommar edition kommer att få tema Flavors of Brasilien, för att inspirera kockar och kunder för att njuta av de kryddor och ingredienser i vårt land, med blandningar av dofter, smaker och enkla eller exotiska kombinationer som spelas in i minnet av dem som försöker varje maträtt. För redigering, kommer 40 anläggningar har menyer för lunch för R $ 34,90 och / eller middag för NZ $ 43,90, vilket möjliggör mer än 500 kombinationer av rätter under hela evenemanget.

I Stor-Victoria är höjdpunkten för det ökande antalet hus i gamla stan, som nu har 13 deltagare, tre fler än förra upplagan. Vid den första festivalen, deltog bara en restaurang Cinnamon Green. Höjdpunkten i Gamla stan är för området Praia da Costa, som koncentrerar 10 deltagare. I huvudstaden, 27 inrättningar som deltar, efter att ha markerat stadsdelen Praia do Canto, som har 18 bostäder.

Bacalhauzinho

För att säkerställa den traditionella gastronomisk rundtur möjligt genom festivalen, capixabas har representanter för matlagning italienska, franska, argentinska, portugisiska, Medelhavet, och brasilianska nyhetshändelse: Schweiziskt och mexikanska. "Även med alla de kulturella utbud av restauranger, kan kockar använder alkemi av färger och unika smaker från Brasilien för att skapa menyer, med all magi av vårt folk", säger ansvarig för restaurangen vecka i Brasilien, Fernando Reis. Enligt honom är det viktigaste målet för händelsen apprecieringen av god mat, driver kunderna att se haute cuisine utan tabun och även värderar vår kultur. "Med temat Flavors från Brasilien vill att kunden visar sig bokstavligen ingredienser i nationell eller till och med de som redan" Brazilianized ", förbättra och sprida vår kultur och god mat."

Aleixo

Som i alla utgåvor, förutom att njuta av god mat anläggningar, de capixabas kan också socialt bidra till en institution. För denna händelse, och för första gången på bidraget skall riktas till föreningen för föräldrar och vänner i exceptionella barn (APAE) Victory. Organisationen begär att diners samarbeta med övriga lägga £ 1 på kontot. Mastercard och Platinum Mastercard Black kunder har exklusiv nytta och kan smaka rätter av festivalen med rabatterade priser förra veckan, från den 10 mars.

Se länken alla deltagare och maträtter:

Winery Perini var den enda brasilianska att vinna guld i rödvinskategorin

Fransmännen gav tävlingen Vinalies Inter vin Perini Qu4tro 2009 bara guld som erhållits genom en nationell rött vin. Etiketten designad av Perini Winery i Trentino Valley överraskade "av typicality av sin färg, klarhet och djup av hans djupa violetta toner" som spelats domare i tävlingen. Etiketten, som hade vunnit den nationella titeln bästa rödvin i Serra Gaucha Expovinis 2013 största vinmässan i Latinamerika, tävlade med 3500 prover från alla vinregioner i världen.

Den inre Bråk Merlot 2012 fick silvermedalj, förankra i samma tävling två Gauchos Premium viner. "Hellre än att betona kvaliteten på våra etiketter, resultatet av denna tävling bundna att bredda vårt varumärke trovärdighet internationellt," säger kommersiell chef Franco Perini. "Alltså, vi bekräftar vår ställning som företrädare för det fina vinet i Brasilien, en stark och växande marknad", säger den verkställande makten.

Tävlingen, som genomfördes mellan den 1 och 5 mars i Paris, skapades och organiseras av Union des Enologues de France. De 3500 prover utvärderades av mer än 100 domare från hela världen, som ger vinproducenter en möjlighet att främja kvaliteten på sina produkter. Och de tre prover medalj vinnande röda viner från Brasilien, två vanns av Perini Winery.

Om Perini

Beläget i Trentino Valley i Farrukhabad i Serra Gaucha, har Perini idag 5000 kunder i Brasilien för sina mer än 90 artiklar av produkter som härrör från druvor och vin marknaden konsolideras i USA närvaro. Huvudmarknaderna är Rio Grande do Sul, Goiás, São Paulo, Santa Catarina och Rio de Janeiro. Mer information om vingården kan erhållas från hemsidan http://www.vinicolaperini.com.br /

Sparkling Brut Marcus James, av Aurora Winery har just vunnit sin 43th medalj i den internationella konkurrensen. Denna gång var det en silvermedalj i 2014 års upplaga av den prestigefyllda Vinalies Internationeles Contest (som hölls i Paris den 01 till 05 mars), en av de viktigaste i världen. Det är den femte medaljen ges till Marcus James Brut från Vinalies, tävling organiseras av Union of Winemakers från Frankrike, som i år utvärderade 3500 viner från 41 länder. Den Vinalies 2014 presenterade en domarpanel bestående av 146 internationella experter från olika länder.

År 2013 vann James Marcus Brut 8 medaljer i andra viktiga officiella internationella tävlingar såsom Internationella viner och sprit Konkurrensen i Valladolid (Spanien), International Competition VinAgora (Ungern), och den franska Challenge International du Vin (Bordeaux) och Chardonnay du Monde (vinröd).

Sparkling Marcus James, Brut och Demi-Sec-versioner, samt andra märken av Aurora Winery kan hittas i stora återförsäljare och specialbutiker över hela landet.

Under 1: a och 2: a april hölls i Sao Paulo Seminarium Chilenska Vin ambassadör. Frukt av partnerskaps Terruares, importör av hög koncept och arrangör av mässor och exklusiva seminarier med Top Winemakers viner, är evenemanget riktar sig till yrkesverksamma och kännare av chilenska viner, med föreläsningar och provningar av toppviner från Chile. I slutet av händelsen, kommer att väljas ambassadören av chilenska viner i Brasilien!

Seminariet ger en verklig möjlighet att lära sig mer om detta fantastiska land, dess mångfald av stilar, terroir, smaker, klimat och vinnäringen rikedomar, en resa för att lära, känna och smaka Chile. Hans koncept är att visa upp en enad Chile, integrerad, ett land med nya förslag vin, visa sin rikedom genom mångfald av dalar och vinframställning stilar.

Chile i en flaska

Winemakers Vin Topp 100 fat Chile, en djärv och nyskapande projekt som samlar i en enda flaska av de 100 bästa vingårdar i landet kommer att presenteras på seminariet. Resultatet är häpnadsväckande: en sällsam vin som speglar den mångfald, rikedom och kreativitet enological potentialen i Chile. En unik produktion i Chile till världen, börjar det att utnyttjas exklusivt av Brasilien.

Seminariet har 220 lediga platser för sommelierer, säljare, studentföreningar, studenter av Wine & Spirit Education Trust, Hunters Vin, sommelierer föreningar och stora appreciators och kännare av vinvärlden.

Under de två dagarna kommer det att finnas presentation av 13 dalarna i Chile och chilenska viner provsmakning av 60, som representerar varje vinregion. Talare är: Rafael Prieto, chef för Top Winemakers, Pablo Morande, vinmakare i Casablanca, Leyda Valleys-San Antonio, Curico och Maule Valles, Felipe Uribe, vinmakare och Maipo Valleys Cachapoal, Renan Cancino, odlare av Elqui Valleys-Limari och Bio-Bio - Itata, Mario Geisse, vinmakare i Colchagua Valleys, Bio-Bio, Itata och Malleco Lago Ranco, och Marcelo Pino, sommelier Vision Flavors och harmonisering av alla Valley. Moderator för alla föreläsningar kommer att vara sommelier och konsult Ariel Perez Navarro, skaparen av projektet längs RafaelPrieto.

Deltagarna kommer att få möjlighet att träffa chilenska viner, förutom potentiella kunder med nya mönster för vingårdar och Brasilien. Varje deltagare kommer att få en CD med hela kursen och tryckt material, 6 skålar ISO, intyg om deltagande och en PIN-kod till den chilenska Vin ambassadör logotyp.

I slutet av den andra dagen kommer deltagarna att göra ett test som kommer att välja två vinnare, en man och en kvinna, som kommer att tjäna titeln "Den bästa chilenska Vin ambassadör". Ambassadören och ambassadören kommer att representera vin i Chile i Brasilien och reser till Chile för att möta varje dal och dess viner lokalt. Ett unikt tillfälle att chilenska vin älskare!

Tjänsten:

 • Lokalt seminarium: Sao Paulo Athletic Club (SPAC) - Huvudkontor Jardins - Rua Visconde de Ouro Preto, 119 - Jardins
 • Tid: 09:00 till 18h

  Seminary Central Chilenska Vin Ambassadör - Antagning, villkor och värderingar:

 • Investeringsbelopp: R $ 1,200.00 (betalas i upp till 6 gånger på ett kreditkort, depå-eller banköverföring).
 • Information och försäljning: med Cristóbal Pérez Navarro (11 98799-1796)

Wine Fair

 • Från 18:30, sker i samma utrymme som en rättvis provsmakning av över 100 vita chilenska viner, röda viner och mousserande,
  15 importörer. Dessutom kommer det att smaka av Pisco och andra produkter av chilenskt ursprung.
 • Värde av investering: US $ 120,00 *
 • Tid: 18.30 till 22h.
 • De chilenska Wine Seminariedeltagarna kommer att ha fri tillgång till ambassadören mässan.

Descorchados 2014 kommer att ge producenterna från Argentina, Chile och Uruguay lanserar i Brasilien

Lanseringen av de största vin guide i Latinamerika har redan ett datum för att uppstå i Brasilien. Den 31 mars kommer Descorchados 2014 lanseras med en guidad provsmakning sponsras av författaren, Patricio Tapia - en av de största vin kritiker i världen - Inre och Publisher.

Provningen äger rum på 17h på Tivoli Hotel i São Paulo, och med närvaro av mer än 30 tillverkare, däribland några av de bästa namnen i Argentina, Chile och Uruguay som Catena Zapata, Concha y Toro, Zuccardi, Juanico, Trapiche, Achaval Ferrer, Bouza, Snowdrift och andra som har bekräftat sin närvaro.

Förresten, bland nyheterna i Descorchados Guide 2014 är införandet av Uruguay, med kartor över sina regioner och omfattande utvärdering av sina producenter, som redan förekommer i Argentina och Chile varje år.

Vid lanseringen händelsen, journalister och branschfolk har möjlighet att smaka några viner av vinnarna i de olika kategorierna i den slutliga rang Descorchados. Men för att utnyttja detta ögonblick, Inner Label, partner i lanseringen av guiden, utökat möjligheten för konsumenterna. Köpguide till för release datum, kommer de sökande att inbjudas att delta i Inre provsmakning.

Guiden kommer att levereras till gäster som väljer förköp vid ingången till provsmakning, vilket gör att en rikare upplevelse smaker och information via de 900 sidor av information och provsmakning av toppviner från Argentina, Chile och Uruguay.

Om du är professionell i världen av vin, vänligen registrera dig nu för att säkra din post kostnadsfritt genom att klicka här.

Om du är en vinkännare, men inte professionellt, kan också delta. Bara köpa nu Descorchados och se ditt bidrag genom att klicka här.


Konkurrera med mer än 50 viner, argentinsk Malbec Gran Reserva Tomero ryckte första plats med 90,25 poäng.

Den berömda Topp 5, som väljer ut de bästa fem viner i de utgåvor av Wine Encounter, kunde det inte hända. Den provsmakning hölls i går, 11/03 i Port House och hade förekomst av kända proffs i mediet som: Francisco Zuñiga, Jaci Smith, Andrew Logaldi, Marcello Borges, Jane Meadow Tagliari Mauricio, Luis Felipe Campos, Patricia Brentzel, bland andra.

Konkurrera med mer än 50 exemplar, argentinsk Malbec Gran Reserva Tomero vann första platsen följde den andra, de portugisiska länderna av damm, ett snitt mellan Syrah och Petit Verdot från den berömda Casa Ermelinda Freitas.

Chile ryckte tredje plats Casillero del Diablo med Reserve Cabernet Sauvignon och Kalifornien visade sin potential med Mettler Old Vine Zinfandel. För att stänga team av mästare, Villa Francioni bekräftade att Brasilien vet också hur man gör vin med ett klassiskt snitt bordalês Cabernet Sauvignon, Merlot och Cabernet Franc.

Det första urvalet kommer att finnas tillgängliga för provsmakning under hela evenemanget, som äger rum på Torsdag, 13 januari / 03 från 14h på Royal Astoria.

Utöver dessa fynd och vacker utsikt över Guanabara Bay, kommer Rio de Janeiro hedras genom Wine Encounter med en kittlande "ö" av mousserande sponsras av Casa Valduga där besökare fritt kan använda symbolen för Rio sommardrink. Kolla in.

Topp 5 resultat:

1: a plats - TomeroGran Reserva Malbec 2009

 • Producent: Bodega B
 • Land: Argentina
 • Druvor: Malbec
 • Importör: Domno

2: a plats - Land of Dust Syrah Petit Verdot 2009

 • Producent: Casa Ermelinda Freitas
 • Land: Portugal
 • Druvor: Syrah, Petit Verdot
 • Importör: Perfekt Drinks

3: e plats - CasillerodelDiablo Reserve Cabernet Sauvignon 2012

 • Producent: Concha Y Toro
 • Land: Chile
 • Druvor: Cabernet Sauvignon
 • Importör: VCT

4: e plats - MettlerOldVineZinfandel 2010

 • Producent: Mettler Family Vineyards
 • Land: USA
 • Druvor: Zinfandel
 • Importör: SmartBuyWines

5: e plats - Villa Francioni 2006

 • Producent: Villa Francioni
 • Land: Brasilien
 • Druvor: Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Malbec
 • Distributör: Ravin

Anmälan till den 7: e International Wine Competition i Brasilien slutade 7 mars, men proverna fortfarande kommer från alla delar av världen. Det beror på hur ursprungslandet till Brasilien tar dagar. Trots detta, antalet prover redan överträffar den tidigare utgåvan med företrädare för provenienser av afrikansk amerikanska, asiatiska och europeiska kontinenterna. Arrangörerna förväntar sig är att denna vecka redan har en mer exakt uppfattning om det totala antalet etiketter. Många viner från andra världsdelar, som kommer med ansökan daterad innan du postar gräns, ledande arrangörer att få vänta några dagar.

Sydafrika, Argentina, Bolivia, Brasilien, Chile, Kina, Spanien, Frankrike, Italien, Portugal och Uruguay är de hittills representerade länder och att tvisten de priser som kommer att delas ut vid den 7: e International Wine Competition i Brasilien, vilket kommer att hållas 8-11 April på Hotel & Spa do Vinho, Valley of the Vineyards i Bento Gonçalves. Hittills har 540 prover kom, en siffra som överstiger 503 registrerade under 2012. "Många viner är på väg. Förhoppningsvis allt fungerar och att dessa flaskor fortfarande anländer denna vecka, "sade presidenten av den brasilianska föreningen för Enology (ABE), vinmakare Luciano Vian.

EBA, tillsammans med de inre Publisher, främjar konkurrens, en av Brasilien med tätningen av Internationella organisationen för Grape och vin (OIV) och Internationella unionen för Winemakers (UIOE). De provningar kommer att genomföras av en jury bestående av vinproducenter och expertsbrasileiros och internationella, samt journalister. Redan bekräftat är namn som Serge Dubois, vd för UIOE och Jean-Marie Aurand, generaldirektör OIV, båda från Frankrike, tillsammans med representanter från Spanien, Bolivia, Portugal, Uruguay, Chile, Argentina och Brasilien.

En av nyheterna i emissionen är den åtgärd som kommer att vidtas i Expovinis 2014 i São Paulo, den största vinmässan i Latinamerika. Där, med en provsmakning urval av prisbelönta etiketter tillåter trendsättare vet terroir och kvalitet i olika källor, till följd av utvecklingen av drycken i världen.

Bekräftade panelists

 • Andreia Debon (journalist - Brasilien)
 • Eugenio Lira (direktör för Association of Winemakers i Chile)
 • Pettenuzzo Fernando (ordförande för Association of Winemakers i Uruguay)
 • Francisco Torres (Importör - Chile)
 • Gerardo Javier Aguirre (Winemaker - Bolivia)
 • Irenaeus Guarnier Son (Journalist - Brasilien)
 • Jean-Marie Aurand - generaldirektör för OIV - Internationella vinorganisationen Vin (Frankrike)
 • Jorge Carrara (Journalist - Brasilien)
 • Juan Arizu (direktör för Association of Winemakers i Argentina)
 • Leonardo Castellani (Argentina)
 • Marcel Miwa (Journalist - Brasilien)
 • Mauro Marcelo Alves (Journalist - Brasilien)
 • Nuno Pires (Importör - Portugal)
 • Rui Falcão (journalist - Portugal)
 • Santiago Jordi Martin (ordförande för den spanska federationen för Winemakers - Spanien)
 • Serge Dubois - UIOE President - International Union of Winemakers (Frankrike)
 • Sylvester Tavares Gonçalves (Journalist-Brasilien)
 • Silvia Mascella Rosa (Journalist - Brasilien)
 • Suzana Barelli - (Journalist - Brasilien)

Brasilien fortsätter att avancera i erkännande av deras viner och mousserande viner. Är etiketter som bryter gränser och erövra smaklökar av experter världen över. Blint, är den brasilianska drinken vinner utrymme och visar fina priser i tävlingar. Det är vad som just hände i Frankrike, Vinalies, en av de viktigaste internationella vintävlingar i världen, där Brasilien uppmärksammades med 17 medaljer, varav sju guld och 10 silver.

Tävlingen hölls från 1: a till 5 mars i Paris. Ett team av 146 provsmakare utvärderat de 3503 prover från 41 provenienser. Av de 17 medaljer som tilldelats Brasilien, tre var för och 14 för mousserande viner, lyfta fram produkter från 11 brasilianska vingårdar.

Vinmakaren Leocir Bottega, vice ordförande i den brasilianska föreningen för Enology (ABE), föreställde Brasilien i tävlingen. Han sade att Vinalies är en av de mest ansedda tävlingar i Europa. "Alla de stora producenterna i världen deltar i denna tävling med prover. Att få medaljer i Vinalies är en stor framgång och visar att vinerna har överlägsen kvalitet ", firar. Vinmakaren Philippe Mevel också representerar Brasilien vid evenemanget.

UTMÄRKELSER

GULDMEDALJ

 • Cave Amadeu Sparkling Brut 2011 - Winery Geisse
 • Cave Geisse Sparkling Brut 2010 - Winery Geisse
 • Decima Sparkling Brut Rosé 2013 - Cia Piagentini
 • Sparkling Prosecco Brut Garibaldi - Garibaldi vinko
 • Giuseppe Garibaldi Sparkling Brut - vinko Garibaldi
 • Perini Four Red 2009 - Perini Winery
 • Nero Brut Sparkling Point - Domno i Brasilien

Silvermedalj

 • Hem Valduga Sparkling Brut - Hus Valduga Fine Wines
 • Hem Valduga Reserve Sparkling Blush - Hem Valduga Fine Wines
 • Gazzaro Sparkling Muscat - Winery Gazzaro
 • Gazzaro Traditionell Brut Sparkling Wine - Winery Gazzaro
 • Marcus James Sparkling Brut - Aurora vinko
 • Pedregais Sparkling Brut - Bodega Czarnobay
 • Single Bråk Perini Merlot 2012 - Perini Winery
 • Närvaro Peterlongo Brut Sparkling Wine - Vingård Armando Peterlongo
 • Närvaro Peterlongo Rande Muscat - Vin Armando Peterlongo
 • Salton Intense Tannat 2012 - Salton Vin