iskalnik optimizacija predloži spletno email Ekstrakcijski

Zjutraj februarja 26, arabski Hall borznega Palace, mednarodna žirija okusili in ovrednotena v slepi degustaciji, skupaj 56 portugalskih vin - bela, rdeča in radodarnih s testi plošči revije vnaprej izbrana VINO. Samo "Master of Wine" v portugalski, brazilski Dirceu Vianna Junior, "Master of Wine" British Joanna Locke, znano vino urednik francoske revije "Gault Millau", Eric Riewer in najbolj izkušen vinski kritik Španščina, José Penin, oblikovali žirijo degustatorjev iz držav, kot so Nemčija, Velika Britanija, Španija, Švedska, Danska, Poljska, Brazilija in seveda, na Portugalskem. Izbrani so tukaj:

1. alkoholizirano vino / JMF Moscatel de Setúbal Superior 1911, José Maria da Fonseca, Almada Peninsula

1 belo vino / Farm Special od belega hrasta, Sogrape, Dan

1 rdeče vino / Boy Antonio Alicante Bouschet 2012 Herdade da Malhadinha, Regionalna Alentejo

2 rdeče vino / Malhadinha 2012 Herdade da Malhadinha, Alentejo

3 rdeče vino / Quinta Vale D. Maria River Vineyard 2012 Lemos & Van Zeller, Douro

4 rdeče vino / Quinta do Ribeirinho Berry Foot Franco 2010 Luis Pato, Bairrada

5 rdeče vino / Terrenus Reserve Stare trte 2011 Rui Reguinga, Regionalna Alentejo

6 rdeče vino / Search 2012, Susana Esteban, Regionalna Alentejo

7 rdeče vino / Antonia Adelaide Ferreira 2010 Sogrape, Douro

8 rdeče vino / Dona Maria Reserva 2009, Julio Bastos, Alentejo

Glede na prvotno objavljen v stolpcu Living življenja | Notebook C2 + Pleasure & Co. | list list

Ni vsak pridelek izraža željo proizvajalcev v Minnesoti, da čeprav gledamo vinogradi skozi vse leto, je odvisno tudi od ugodnega podnebja. Konec koncev, dobro vino, je posledica narave zveze z občutljivostjo in strokovnega človeka. Letos sem spet bil v regiji, podnebje ne samo pričakovati trgatev v vsaj treh tednov, vendar z omejenimi možnostmi tudi gojenje grozdja prejšnjih, ki se uporablja pri proizvodnji belih vin in penečih vin, najboljše, kar imamo. Zdaj, na koncu pričakovanja pridelka vrti okoli barvo, ki je odvisna od vremenskih razmer v naslednjih dneh. Glede čakanja za letino, nekateri obiščejo regijo premišljevati naravo, vzorčenje lokalno kulinariko in uživajte v dobro turistično infrastrukturo tam. Zato ločimo nekaj krožnih nasvetov o tem, kleti, kot tudi gostinske in nastanitvene storitve. Oglejte si naslednje.

Kleti

Naravni herbicid v vinu Don Giovanni

Don Giovanni

Nahaja se le nekaj več kot 10 milj od Bento Gonçalves, v okrožju Pinto Bandeira vredno rezervaciji vikend za obisk te kleti, ki ima gostišče z osmimi četrtega ljubitelje sprejemna vin in ljubitelje nasploh. Na istem mestu, 1930 leto dvorca je restavracija, ki ima kapaciteto za do 60 oseb z rezervacijo. Še posebej, Don Giovanni Nature (brez dodanega sladkorja), proizveden po tradicionalni metodi in 24 mesecev v stiku s kvasom.

VINO IN DON GIOVANNI INN - VRS 805 - Amadeu Line (28), 12 km, Pinto Bandeira - Tel: (54) 3455-6293 | www.dongiovanni.com.br

Kvasovke, ki delajo na steklenico Cave Geisse

Cave Geisse

Nameščeni tudi v Pinto Bandeira 4 kl Don Giovanni, je Winery Cave Geisse znan po svoji penečega odličnosti in eleganca, ki je dobil najvišje število točk spoštovati mednarodne kritike, Jancis Robinson, za brazilsko penine. Klet vodi vinarja Mario Geisse, otroci in Carlos Arbazua. Mario prišel v Braziliji leta 1976, ko je bil najel, da usmerja Moet Chandon. Imajo super ohlajene strukturo, kjer dozori svoje peneče po tradicionalni metodi pripravijo izključno. Predvsem Cave Geisse Blnc Blanc.

Cave Geisse - Jansen Line, s / n - Tel:. 54 - 3455-7461 in 3455-7463 | 95700-000 - Pinto Flag - Bento Gonçalves Regija - RS - www.vinicolageisse.com.br

Videz prekrasno Stars v Braziliji

Stars iz Brazilije

Nahaja se v okrožju Faria Lemos, Bento Gonçalves, na 525 metrih nadmorske višine, v čarobnem kraju, kjer kraljuje spokojnost in lahko razmišljamo naravo, klet Star Brazilija je turistična atrakcija v Minnesoti. Proizvodnja trideset ton grozdja, le majhen odstotek gre za razvoj lastnih vin, okoli 25.000 steklenic leto. Velik del je namenjen za druge kleti, kot Chandon, Valduga, med drugimi podjetji. Daje bele, biser in čudovito in nenavadno rdeče kot rdeče penine (100% Merlot) in Dall'Agnol DMD, pripravljena na enak način kot Amarone. Predvsem Fumé Blanc 2014 100% Sauvignon Blanc s 6 mesecev, da opravi sod.

Zvezde Brazilija - 431-4,2 Km - Faria Lemos - Bento Gonçalves - RS - telefoni: (54) 9924.016 / (54) 3439,1089 - www.estrelasdobrasil.com.br

John Valduga z mojo družino v vaši kleti, najbolj peneče Latinske Amerike, z zmogljivostjo do hiše šest milijonov steklenic izključno po metodi CHAMPENOISE.

Casa Valduga

Eden izmed velikanov v industriji, je odgovoren za prvo vinsko turistični kompleks v Braziliji, vasi Valduga, ki je v mestu Bento Gonçalves. Morate obiskati za tiste, ki so mimo, ali želijo ostati v dolini vinogradov. Poleg svoje restavracije in gostilne, kompleks ima tovarno soka in grozdja in želeje. Ko ne potuje, lastnik John Valduga osebno pozdravlja obiskovalce. Ne pozabite, da okus Storia, eden najboljših rdečih vin, proizvedeno merlot grozdja in tudi njen peneče po tradicionalni metodi v različnih časih staranja pripravljen.

Leopoldina linija - Dolina vinogradov - Bento Gonçalves RS - Telefon: (54) 2105.3122 - Fax: (54) 2105.3122 - Site: www.casavalduga.com.br

Užitek v vinski vrtu žlebovi

Core

S 1.200 hektarjev vinogradov in 12 milijonov litrov vin leto, Kernel ima največjo površino lastnih vinogradov v državi. Zahteval, in se sprehodite med vinogradi, notranjost kleti in njegovega spektakularnega degustacijski sobi, je, da uživajo konce tedna in počitnice v vinskem vrtu, nastanjene v velikem in čudovitem zelenem območju za vino na drobno. Novost ima otroški prostor za starše, da uživajo z zaupanjem in penečih vin, ki jih steklo, plus poslastic, ki prihajajo iz neke vrste "tovornjak vina."

RS 444, Km 21 - Dolina vinogradov, Bento Gonçalves - Telefon (54) 2102-1540 - Spletna stran: www.miolo.com.br

Okusna polenta Bolognese s sirom Osteria lesena hiša

Restavracije

 • Casa di Paolo - www.casadipaolo.com.br
 • Wood House - Leopoldina Line - www.casavalduga.com.br
 • Restavracija Valle Rustico - www.vallerustico.com.br
 • Trattoria Primo Camilo - www.primocamilo.com.br
 • Trattoria & Skladišče Mamma Gema -


Očarljivo Pousada Don Giovanni

Vlaganje

 • Farina Park Hotel - www.farinaparkhotel.com.br
 • Hotel Laghetto Viverone Bento - www.laghettoviveronebento.com.br
 • Wine Spa Hotel & Condo Vino - www.spadovinho.com.br
 • Hotel Villa Michelon - www.villamichelon.com.br
 • Pousada Castello Benvenutti - www.pousadacastellobenvenutti.com.br
 • Pousada Don Giovani - www.dongiovanni.com.br

Dovzetni

Dojemljivi podjetje League v Minnesoti ponuja enoturísticos tematskih paketov s pologom v hotelih, oglede in degustacije na več kleti na tem območju, kot tudi usklajenih tečajev in večerje, piknike v vinogradih, kot tudi izvršni prometa. Ti paketi so vrednote, ki se začnejo z R 1,300.00 $ na osebo, vključno z nastanitvijo in storitev.

Včeraj popoldne sem se udeležil lepe Spoznavanje španskih vin, ki jih Del Maipo uvozijo Valentina restavraciji, ki je zdaj na novi lokaciji (kjer je Argento Parrila) v Via Cruise Mall, lesene Freitas Canto Beach. Hiša je specializirano za italijansko hrano, ki z ljubeznijo in okus kuhar in lastnik Laura je tudi okusna dekoracijo. To je vredno vedeti.

Vina, predstavljeni so bili tudi TILENUS linijo ( www.tilenus.com ) s podpisom vinarja Raul Perez, ki jih proizvajajo Bodegas Estefânia, relativno nove, z njene ustanovitve leta 1999 v regiji Bierzo, Španija. Na splošno se je dobro pokazal, zakaj je velik uspeh njihovih vin v Braziliji. Bierzo je DO (označbe porekla), ki se nahaja na severozahodu Španije, ki je specializirana za vina, proizvedena iz Mencía in Godello. Mencía proizvaja elegantne vina, ki so pogosto v primerjavi z rdečim Burgundije. To je samo 1% odstotkov vseh pridelkov v Španiji, vendar je 65% odstotkov vseh zasaditev Bierzo. Od šestih vzorcev v testu je bilo pet Mencía grozdja, in napadalec iz Prietro Picudo sorte grozdja domačin tudi Španija.


Castillo de Ulver - 100% Mencía - No Go za sod - £ 90 - ST (85) - www.delmaipo.com.br

Ponujena arome zrelega sadja, predvsem blackberry in maline. Okus lahka, sveža, zemeljskih opombe in dotik mineralnostjo. Enostavno pitje vina z mehko napadu in dobro integrirani okusov.

Tilenus Young - 100% Mencía - No Go za sod - £ 56 - £ ST (85) - www.buywine.com.br

V isti liniji, prvo z nos kaže note češnje in sadja, in svetlo cvetlični. Ustih je suh z dobrim odmerkom kislosti.

Tilenus Roble - 100% Mencía - 10 mesecev v hrastovih sodih - R $ 101, 15 - ST (92) - www.buywine.com.br - Oblikovan

Zapeljiva, mehka, svilnata, uravnotežena vino z izjemno topim nosom z notami zgorelo kakanje, vanilije, plus lepo zrelega sadja. Očitno bolj moderno in tudi najboljši nakup panela, z odlično vrednost za denar.

Tilenus Pagos de Posada 2003 - 100% Mencía - 16 mesecev v hrastovih sodih - R $ 294,00 - ST (91) - www.delmaipo.com.br

Visual temno rubinaste z granat platišča, ki prikazuje njeno starost, nos kuhan z notami slive, začimb, zemlje in cvetlični. Okus zelo suha, klen, z zanimivim in kompleksnim okusom. Vino za začetnike.

Tilenus Pieros 2003 - 100% Mencía - 22 mesecev v hrastovih sodih - R $ 500,00 - ST (90) - www.delmaipo.com.br

Visual temno rubinasto depozit v vzmetenja, zemlja, slive in vijolice na nosu. V ustih, nosu potrjuje opombe dodanih mineralnih dotik. Klen, taninske še celo z že visoke starosti. Potrebuje hrano in prezračevanje vsaj 1 uro, da pokažejo svoje najboljše.

Tilenus Clan 2008 - 100% Prietro Picudo - 15 mesecev v hrastovih sodih - R $ 140,00 - ST (90) - www.delmaipo.com.br

Ta 100% Prieto Picudo, je barve granat in suhih sliv, začinjene arome, svetlobe in sladkega hrastovega dotik. Uravnotežen okus, z mehkimi vendar trdnih tanini in dolgim ​​konča.

Katere so najboljše zaloge za nakup vina v ZDA? Ameriška stran Wine Folly izbrali devet največjih spletnih trgovcev na drobno vina v ZDA in primerjali na podlagi izbora, cena, kakovost, lastnosti in izkušnje na spletni strani. Oglejte si to čudovito delo tukaj .

Leto se je komaj začelo in Dobri zbiralci spominkov že za praznovanje. Samo ta dva meseca leta 2015 so bili sproščeni skoraj trideset novih jedi restavracije severno od pridruženih južni Braziliji. Januarski počitnice so dodatna spodbuda za te izpuste, zlasti za domove, ki prejemajo veliko število turistov v tem trenutku. Z združevanjem izbrano skupino zelo različnih gostinskih kuhinjah in upscale Boa pomivalni spomina je vedno privlačna za potrošnike, ki ponujajo različne kulinarične stile, od italijanske kuhinje do sodobnega, s pomočjo uvoženih sestavin in veliko Brazilci. Oporeka večini sladokusce, jed dobrega spomina je trofeja vsakega zbiralca. Narejen je iz visoko kakovostnih keramike in okrašena z edinstveno ročno poslikanih modelov, je idealno, da bi obesil in izpostavljena kot okvir. V več kot 20 let HSLA so bila več kot milijon jedi. Več o tem na spletni strani: www.boalembranca.com.br .

Cesar Adames eden največjih strokovnjakov za pijače v državi, bodo vodilni okusa single malt Scotch Whisky Glenmorangie na 03/04, sredo naslednji teden Cantina Bacco v Jardim da Penha. Zdravje!

Ustanovljeno leta 1833, je Paul Bara nahaja v Bouzy, Montagne de Reims, znani vezanih na ozemlje razvrščena v celoti, kot je Grand Cru in kjer najboljši vinogradi Pinot Noir sorte, ki prevladuje v 11 ha vinogradov. Ta maison so jo uporabljale generacije opravili za več kot 180 let in danes je mojstrsko režiral Mme. Chantale Bara. Pri vseh teh desetletjih, je Paul Bara ohraniti tradicijo in izjemno kakovost svojih vin, z majhnimi produkcij pravih biserov enologije. Njeni šampanjci so zapeljive in kompleksna, z velikim potencialom staranja.

V skledo Paul Bara Šampanjec Brut Réserve Grand Cru NV (ST 94) izkazal za zelo tanek in eleganten, eden najboljših šampanjcev smo okusili. Medtem ko ni poceni, je poslastica za standarde za šampanjec. Bogata in kompleksna nos z rahlo opečeni lešnikov not, medom, limonino lupino in opečenega kruha. V ustih je izkazalo kremasto, polnjenje usta z izjemnim kislosti in mineralnostjo. Pokaži! Kje najti v Victoria: Vino Vix - R $ 280,00 - Tel: 3019.58.58

Vinski kritik Robert Parker je napovedala, da ne bo več dolžan dokazati Bordeaux en Primeur za pravobranilca vina. Ki prevzame to odgovornost, je Neal Martin. Oglejte si več podrobnosti tukaj .

Domno predstavlja svojo prvo lastno blagovno znamko vina, Quechua, aluzija na družino avtohtonih jezikov v Južni Ameriki. Nudi odlično vrednost za denar, 29,00 £, to Cabernet Sauvignon, narejeni iz grozdja, pridelanega v Central Valley Čile, ima aromo, ki spominjajo sveže rdeče sadje, kot so maline in jagode.

"Prizadevamo si, da ustvarite edinstven izdelek, ki ponuja eleganco in ima zgodovinski pomen. To je poklon storimo, da bi ljudje, ki še vedno ohranjajo pri življenju ta jezik. Naš cilj je, da se ta izdelek na voljo v glavnih akterjev v sektorju trgovine na drobno, "pravi generalni direktor Famiglia Valduga skupine, Jones Valduga.

Nalepka je pravkar prispel na brazilskem trgu in jih je mogoče najti v večjih supermarketih in distributerjev držav in specializiranih trgovinah. Za več informacij o prodajnih mestih po vsej Braziliji, se obrnite na nas po telefonu (54) 3388-3999 ali po elektronski pošti:

Radovednost - Quechua je pomembna družina avtohtonih jezikih Južne Amerike, ki ga je okoli deset milijonov ljudi iz različnih etničnih skupin v Argentini, Boliviji, Čilu, Kolumbiji, Ekvadorju in Peruju vedno govorita. Trenutno Quechua je uradni jezik v Peruju in Boliviji, skupaj s španščino in Aymara. Glavna težava za večino sedanje uporabe in poučevanja Quechua je odsotnost pisnega gradiva. Oba Quechua, Aymara in drugih avtohtonih jezikov in, še vedno preživi v ustni jeziku.

O Domno - se nahaja v mestu Garibaldi (RS), družba je del Famiglia Valduga skupine. Je vzpostavitev penečega Nero točke, ki jih potrošniki za njeno kakovost in eleganco, ter uvoznik nadstandardnimi vina že priznala, prinaša ekskluzivnost za Brazil uglednimi nalepk različnih narodnosti. V svojem portfelju uvoženo Argentinski kleti Bodega Bodega in Vistalba Argento; Znamka Yali Viña Ventisquero Chile; Enoport skupino, Portugalska Antoine Moueix, Francija; Tinedo in Frontaura y Victoria, Španija in kleti Pietro Rinaldi, Principe Corsini, Varvaglione Vigne & Vini, Mastrojanni in Monte del fra, Italija. Več informacij: www.domno.com.br ali Facebook.com/domno.brasil

Specialty kave so izbrani v 250g embalaži, 500 g ali 1 kg in dostavi na dom vsak mesec po izbiri kupca

Podpis Klubi so velike možnosti za tiste, ki iščejo diferenciranih proizvodov, ki jih strokovnjaki izbranih, ki se redno izvajajo na domu. Razmišljanje o potencialu tega potrošniškem trgu v Braziliji, inženirji Renata Gancev in Boris Gancev investirala v GrãoGourmet.com, e-poslovanja in na spletu je vpis klubskih posebnih kav, izbranih mikro lotov.

"Mi smo ustvarili GrãoGourmet.com z namenom širjenja neverjetno doživetje in užitek, ki uživajo ob dobri kavi, z okusom in različnih okusov. Mikro-veliko opraviti skrben izbor in le popolna zrna dosežejo naše potrošnike, "je dejala Renata Gancev, platforma ustanovitelj. "V nasprotju z večino potrošniki mislijo, kavarne niso vsi enaki, kakor tudi vina, ki imajo različne zapiske in vonjave. Brazilska, na splošno se uporablja za druge pražene kave do točke da bi dal sladkor ali sladilo za pijačo. Posebnost kave ne potrebuje sladkorja! "

Družba naredi posebne kurator izdelke, ki ponuja izbrane kavarne. "Naši kriteriji so: specialiteta kava, z rezultati nad 80 na lestvici Zavoda SCCA (ameriški Posebnost Coffee Association), ki imajo standardno klasifikacijo po kakovosti serije," pravi Renata. Za vsak lot kupil ocena, ki jo QGrader, oseba potrjeno, da dobimo rezultat. "Trudimo se, da bi našim strankam vezanih na ozemlje različnih regij, z različnimi aromami in opombe, kot so cvetlični, sadni, čokolade in zeliščni".

Klub podpisov ima tri različne možnosti za potrošnike, izbira paketov 250g, 500g ali 1kg, ter vrsto, zrnja ali tla. Družba pričakuje, da bo priznana kot vodilni ponudnik specialnih kav iz Brazilije do končnega potrošnika, in predstavljajo glavni vir tržnih informacij.

GrãoGourmet.com se osredotoča na kuhanega kava, kavni počasno gibanje, kjer ljudje skrbi o poreklu in kakovosti kave, malo razvita v Braziliji, ampak to je že vadili na trgih, kot so ZDA, evropske in japonske. "Menimo, da ima ta segment veliko potenciala in želimo, da raste skupaj z njim," pravi Renata.

O Grand Gourmet

Ustanovljeno oktobra 2013, ki ga Boris in Ranata Gancev, GrãoGourmet.com je trgovanjem z ljudmi, ki so strastno o kavi in ​​želijo širiti med brazilsko izkušnjo pokušanje specialiteta kava, z okusom in različnih okusov ustvaril. Podjetje ponuja klubske članarine in izbrali najboljše kave iz Brazilije, samega izvora in sledljivosti vseh domačih proizvajalcev.