optimizarea motorului de căutare prezinte site-ul de e-mail extractor

Douro și Alentejo lista domina cu cel mai bun al anului, evaluat în timpul Esenta de vin, cel mai mare eveniment din industria portugheză.

La proces, 18 jurați -, "somelieri" critice, lideri de opinie și jurnaliști din Portugalia, Brazilia, Danemarca, Finlanda, Suedia și Regatul Unit - au fost 55 de vinuri disponibile: Zece Port Vintage 2011 13 albi și 32 roșii, care au fost pre-selectate de către revista "vin", în conformitate cu clasificările obținute pe parcursul ultimului an.

Pentru "top 10" Cel mai bun Port Vintage, cele mai bune vinuri roșii și albe, opt au fost evaluate au fost alese.

Vin alb

 • Podgoriile primele insorite 2012

Vin roșu

 • Halbe 2011
 • Hill Vineyard Ravasqueira de Rodii 2011
 • Quinta de São José Grande Reserva 2011
 • Ceai Quinta da Touriga 2011
 • Estremus 2011
 • CV - Curriculum Vitae 2011
 • Marias Malhadinha 2010
 • Quest 2011

Vintage Port

 • Graham 2011 Vintage The Stone Terraces

Între 17 și 30 martie, Duhul Sfânt primește o altă ediție a festivalului Săptămâna Restaurant alimente. Timp de două săptămâni, unele dintre restaurantele de top din întâlnirea de stat de a democratiza activitatea de bucătari și de acces la mare gastronomie, oferind o gamă de două meniuri complete - aperitiv, fel principal și desert - în momentele de prânz și cină.

GrottoGrill

Această ediție de vară va primi Arome tematice din Brazilia, pentru a inspira bucătari și clienții să se bucure de condimente și ingrediente de țara noastră, cu amestecuri de arome, arome si combinatii simple sau exotice, care sunt înregistrate în memoria celor care încercăm de fiecare fel de mâncare. Pentru editare, de 40 de unități vor avea meniuri pentru masa de prânz pentru R 34.90 dolari și / sau cina pentru NZ 43.90 dolari, care permite mai mult de 500 de combinații de feluri de mâncare pe tot parcursul evenimentului.

În mare Victoria este punctul culminant pentru numarul tot mai mare de case în orașul vechi, care are acum 13 de participanti, cu trei mai mult decât ultima ediție. La primul festival, au participat doar un restaurant Cinnamon Green. Punctul culminant în Old Town este de cartier Praia da Costa, care concentrează 10 participanți. In capitala, 27 de unități participante, după ce a subliniat cartier Praia do Canto, care are 18 de case.

Bacalhauzinho

Pentru a asigura un tur gastronomic tradițional făcut posibil de festival, capixabas avea reprezentanți ai gătit eveniment de știri italiană, franceză, argentinian, portugheză, Marea Mediterană, și brazilian: elvețieni și mexicane. "Chiar și cu toată varietatea culturală de restaurante, bucatari poate utiliza alchimie de culori si arome unice din Brazilia pentru a crea meniurile, cu toate magia poporului nostru", spune responsabilitatea pentru Restaurant Săptămâna în Brazilia, Fernando Reis. Potrivit lui, scopul principal al evenimentului este aprecierea de mâncare bună, clienții de conducere să se uite haute cuisine, fără tabu-uri și, de asemenea, valoarea culturii noastre. "Cu Arome tematice din Brazilia vrea clientul dovedește literalmente ingrediente de național sau chiar și a celor deja" Brazilianized ", îmbunătățirea și diseminarea culturii noastre și mâncare bună."

Aleixo

Ca și în toate edițiile, pe langa bucurându-se de bune unități din sectorul alimentar, în capixabas pot contribui, de asemenea punct de vedere social la o instituție. Pentru acest eveniment, și pentru prima dată, contribuția va fi direcționat către Asociația Părinților și prieteni ai copiilor excepționale (APAE) Victory. Organizația cere ca meseni colaboreze adăugarea de 1 £ pe cont. MasterCard și Platinum MasterCard Negru clientii au beneficii exclusive și pot gusta feluri de mâncare de la festival cu preturi cu discount în săptămâna precedentă, de la 10 martie.

Vezi link-ul tuturor participanților și feluri de mâncare:

Winery Perini a fost singurul brazilian a câștigat medalia de aur la categoria de vin roșu

Francezii au dat concursul Vinalies Internationales vin Perini Qu4tro 2009, numai aur obținută de un vin roșu național. Eticheta proiectat de Perini Winery în Trentino Valea surprins "de tipicitatea de culoarea lor, claritate și profunzime de tonuri de violet sale profunde", ca judecătorii înregistrate ale competiției. Eticheta, care a câștigat titlul național de cel mai bun vin roșu din Serra Gaucha Expovinis 2013 cel mai mare targ de vinuri din America Latină, a concurat cu 3500 de probe din toate regiunile viticole ale lumii.

Single Fraction Merlot 2012 a primit medalia de argint, consacră în același concurs două Gauchos vinuri premium. "În loc să sublinieze calitatea de etichete noastre, rezultatul de care concurs legat să se extindă credibilitatea brandului nostru pe plan internațional", a declarat directorul comercial Franco Perini. "Astfel, ne reafirmăm poziția noastră în calitate de reprezentanți ai segmentului de vin bun în Brazilia, o piață puternică și în creștere", a declarat executivul.

Competiția, care a avut loc între 1 și 05 martie, la Paris, a fost creat și organizat de către Uniunii des Enologues de France. 3500 Probele au fost evaluate de mai mult de 100 de judecători din întreaga lume, oferind vinificatori o oportunitate de a promova calitatea produselor lor. Și medalia de trei probe câștigătoare vinuri rosii din Brazilia, două au fost castigate de Perini Winery.

Despre Perini

Situat în Trentino Valley în Farrukhabad în Serra Gaucha, Perini astăzi are 5000 de clienți în Brazilia pentru sale de mai mult de 90 de articole de produse derivate din struguri și de vin pe piața consolidat în prezența Statele Unite. Principalele sale piețe sunt Rio Grande do Sul, Goiás, São Paulo, Santa Catarina si Rio de Janeiro. Mai multe informatii despre fabrica de vinuri pot fi obținute pe site-ul http://www.vinicolaperini.com.br /

Spumante Brut Marcus James, de Aurora Winery a castigat doar medalia 43th în competiția internațională. De data aceasta a fost o medalie de argint în 2014 ediție a prestigiosului Internationeles concursul Vinalies (a avut loc la Paris la 1 la 5 martie), una dintre cele mai importante din lume. Este a cincea medalie acordată Marcus James Brut de Vinalies, concurs organizat de Uniunea Vinificatorii din Franța, care în acest an a evaluat 3500 de vinuri din 41 de țări. Vinalies 2014 a prezentat un juriu format din 146 de experți internaționali din diferite țări.

În 2013, James Marcus Brut a câștigat 8 medalii la alte competiții internaționale oficiale importante, cum ar fi vinuri si bauturi alcoolice Concursul International de la Valladolid (Spania), Concursul International de VinAgora (Ungaria), iar Challenge International du Vin franceză (Bordeaux) și Chardonnay du Monde (Burgundia).

Spumant Marcus James, brute și Demi-Sec versiuni, precum si alte marci de Aurora Winery pot fi găsite la importanți comercianți cu amănuntul și magazine de specialitate din întreaga țară.

În perioada 1 și 02 aprilie, a avut loc în Sao Paulo Seminar chilian Ambasador vin. Fructe din Terruares de parteneriat, importator al conceptului mare și organizator de târguri și seminarii exclusive cu vinuri de top vinificatori, evenimentul se adresează profesioniștilor și cunoscători de vin din Chile, cu prelegeri și degustări de vinuri de top din Chile. La finalul evenimentului, va fi ales ambasadorul de vin din Chile în Brazilia!

Seminarul oferă o șansă reală de a afla mai multe despre această țară uimitoare, diversitatea de stiluri, terroir, arome, climate și bogății viticole, o excursie de a învăța, simți și gustul Chile. Conceptul său este de a prezenta o Chile unit, integrat, o țară cu vin noi propuneri; arate bogăția lor, prin diversitatea de văi și stiluri de vinificație.

Chile in a Bottle

Vinificatorii Vin Top 100 de barili de Chile, un proiect îndrăzneț și inovator, care reunește într-un singur flacon de cele mai bune 100 de întreprinderi vinicole din țară vor fi prezentate la seminar. Rezultatul este uimitor: un vin singular care reflectă diversitatea, bogăția și creativitatea potențialul oenologic de Chile. O producție unic de Chile în lume, care începe să fie exploatate exclusiv de către Brazilia.

Seminarul are 220 ​​de posturi vacante de somelieri, agent de vânzări, frății, studenții Wine & Spirit Education Trust, Hunters vin, asociații Somelierilor și appreciators mari și cunoscători din lumea vinului.

Pe parcursul celor două zile, vor fi prezentare de 13 văi de Chile și degustare de vinuri chiliene de 60, reprezentând fiecare regiune de vin. Printre vorbitori se numara: Rafael Prieto, director de top Vinificatorii, Pablo Morande, vinificator din Casablanca, Leyda văi-San Antonio, Curico și Maule Valles, Felipe Uribe, vinificator și Maipo Valleys Cachapoal, Renan Cancino, cultivator de Elqui Valleys-Limari și Bio-Bio - Itata, Mario Geisse, vinificator de Colchagua Valleys, Bio-Bio, Itata, și Malleco Lago Ranco, și Marcelo Pino, sommelier Vision arome și armonizarea tuturor Valley. Moderatorul a tuturor prelegeri va fi somelier și consultantul Ariel Perez Navarro, creatorul proiectului de-a lungul RafaelPrieto.

Participanții vor avea ocazia să se întâlnească vinuri chiliene, în plus față de perspectivele cu noi modele de fabrici de vin și Brazilia. fiecare participant va primi un CD cu cursul complet și materiale tipărite, 6 boluri ISO, certificat de participare și un cod PIN pentru logo-ul chilian Ambasador vin.

La sfârșitul zilei a doua, participanții vor face un test care va selecta doi câștigători, un bărbat și o femeie, care va câștiga titlul de "cel mai bun ambasador vinului chilian". Ambasadorul și ambasadorul va reprezenta vinul de Chile în Brazilia și călătoresc în Chile pentru a satisface fiecare vale și vinurile sale la nivel local. O oportunitate unică pentru iubitorii de vin din Chile!

Servicii:

 • Seminar local: Sao Paulo Athletic Club (SPAC) - Sediul Jardins - Rua Visconde de Ouro Preto, 119 - Jardins
 • Ora: 9 am la 18h

  Seminarul Central chilian Ambassador Wine - Admitere, condiții și valori:

 • Suma de investiții: R $ 1,200.00 (plătit în până la 6 ori pe un card de credit, cont de depozit sau transfer bancar).
 • Informații și de vânzări: cu Cristóbal Pérez Navarro (11 98799-1796)

Fair vin

 • De la ora 18:30, se întâmplă în același spațiu ca și o degustare de târg de peste 100 de vinuri chiliene albe, vinurile roșii și spumante,
  15 importatori. În plus, nu va fi degustare de Pisco și alte produse de origine chiliană.
 • Valoarea investiției: US 120.00 dolari *
 • Ora: 18.30 până la 22h.
 • Participanții la seminar chilian de vinuri vor avea acces gratuit la târg ambasadorul.

Descorchados 2014 va aduce producătorii din Argentina, Chile și Uruguay pentru a lansa în Brazilia

Lansarea de cel mai mare ghid de vin în America Latină are deja o dată să apară în Brazilia. La 31 martie, Descorchados 2014 va fi lansat cu o degustare ghidata sponsorizat de autor, Patricio Tapia - una dintre cele mai mari critici de vinuri din lume - interior și Publisher.

Degustarea va avea loc la 17h la Hotel Tivoli din Sao Paulo, și cu prezența a peste 30 de producători, inclusiv unele dintre numele de top din Argentina, Chile și Uruguay fi Catena Zapata, Concha y Toro, Zuccardi, Juanico, Trapiche, Achaval Ferrer, Bouza, troiene de zăpadă și alții care și-au confirmat prezența lor.

De altfel, printre noutățile din Ghidul Descorchados 2014 este includerea de Uruguay, cu hărți ale regiunilor lor și evaluarea largă de producătorii săi, așa cum se întâmplă deja în Argentina și Chile în fiecare an.

La evenimentul de lansare, jurnaliștii și profesioniștii din industrie au posibilitatea de a gusta câteva vinuri ale câștigătorilor în diferitele categorii de clasamentul final Descorchados. Dar pentru a profita de acest moment, eticheta interioară, partener la lansarea ghidului, a extins posibilitatea pentru consumatori. Ghid de cumparare a avansa data de lansare, candidații vor fi invitați să se alăture degustare interior.

Ghidul va fi livrat la persoane care optează pentru cumpărare în avans la intrarea în degustare, ceea ce va permite o mai bogate arome și informații de experiență prin intermediul 900 de pagini de informații și degustare de vinuri de top din Argentina, Chile și Uruguay.

Dacă sunteți profesionist în lumea vinului, vă rugăm să inregistreaza-te acum pentru a asigura intrarea gratuită, făcând clic aici.

Dacă sunteți un cunoscator, dar nu profesional, pot participa, de asemenea. Doar cumpara acum Descorchados și asigura intrarea făcând clic aici.


Concurența cu mai mult de 50 de vinuri, Argentina Malbec Gran Reserva Tomero smuls primul loc cu 90.25 puncte.

Celebrul Top 5, care selectează primele 5 vinuri din edițiile Encounter de vin, aceasta nu se poate întâmpla. Degustarea a avut loc ieri, 11/03, la Casa Port și a avut prezența de profesioniști de renume de mediu ca: Francisco Zuñiga, Jaci Smith, Andrew Logaldi, Marcello Borges, Jane Meadow Tagliari Mauricio, Luis Felipe Campos, Patricia Brentzel, printre altele.

Concurența cu mai mult de 50 de copii, Argentina Malbec Gran Reserva Tomero a câștigat primul loc, urmat de a doua, Terenuri portugheze de praf, o reducere între Syrah și Petit Verdot din celebra Casa Ermelinda Freitas.

Chile smuls locul al treilea Casillero del Diablo, cu Reserve Cabernet Sauvignon și California au arătat potențialul lor cu Mettler Old Vine Zinfandel. Pentru a închide echipa de campioni, Villa Francioni a confirmat că Brazilia, de asemenea, știu cum să facă vin cu o tăietură clasic bordalês Cabernet Sauvignon, Merlot și Cabernet Franc.

Această primă selecție va fi disponibil pentru degustare pe tot parcursul evenimentului, care va avea loc pe joi treisprezece/01 / 03 de la 14h la Royal Astoria.

În plus față de aceste constatări și de panorama de Golful Guanabara, Rio de Janeiro va fi onorat de Întâlnirea de vin cu o tentantă "insula" de spumant sponsorizat de Casa Valduga unde vizitatorii pot face în mod liber uz de simbolul Rio băutură de vară. A verifica afară.

Top 5 rezultate:

Locul 1 - TomeroGran Reserva Malbec 2009

 • Producator: Bodega B
 • Tara: Argentina
 • Struguri: Malbec
 • Importator: Domno

Locul 2 - Teren de praf Syrah Petit Verdot 2009

 • Producator: Casa Ermelinda Freitas
 • Tara: Portugalia
 • Struguri: Syrah, Petit Verdot
 • Importator: Ideal Băuturi

Locul 3 - CasillerodelDiablo Reserve Cabernet Sauvignon 2012

 • Producator: Concha Y Toro
 • Tara: Chile
 • Struguri: Cabernet Sauvignon
 • Importator: VCT

Locul 4 - MettlerOldVineZinfandel 2010

 • Producator: Mettler familie Vineyards
 • Tara: Statele Unite ale Americii
 • Struguri: Zinfandel
 • Importator: SmartBuyWines

Locul 5 - Villa Francioni 2006

 • Producator: Villa Francioni
 • Tara: Brazilia
 • Struguri: Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Malbec
 • Distribuitor: Ravin

Înregistrare pentru a 7-a Concursul International de Vinuri de la Brazilia sa încheiat 07 martie, dar probele sunt încă sosesc din toate colțurile lumii. Asta pentru că modul în care țara de origine a Braziliei ia zile. Chiar și așa, numărul de eșantioane depășește deja la editia precedenta, cu reprezentanți ai proveniențe de African American, Asia și continente europene. Organizatorii se așteaptă este ca în această săptămână să aibă deja o idee mai precisă din numărul total de etichete atașate. Multe vinuri din alte continente, care sosesc cu formularul de cerere datată înainte de a posta limită, ceea ce duce organizatorii trebui să aștepte câteva zile.

Africa de Sud, Argentina, Bolivia, Brazilia, Chile, China, Spania, Franța, Italia, Portugalia și Uruguay sunt țările reprezentate de până acum și că disputa premiile care vor fi acordate la al 7-lea Concursul International de Vinuri din Brazilia, care va avea loc 08-11 aprilie, la Hotel & Spa face Vinho, Valea Vineyards în Bento Gonçalves. Până în prezent, 540 de probe au ajuns, un număr care depășește 503 înregistrate în 2012. "Multe vinuri sunt pe drum. Sperăm că totul funcționează și că aceste sticle încă ajunge în această săptămână ", a declarat președintele Asociației brazilian de Oenologie (ABE), vinificator Luciano Vian.

ABE, împreună cu Publisher INNER, promovează concurența, unul din Brazilia, cu sigiliul de Organizația Internațională de struguri și Vinului (OIV) și Uniunea Internațională de Vinificatorii (UIOE). De degustări vor fi efectuate de către un juriu de vinificatori și expertsbrasileiros și jurnaliști internaționali, precum și. Confirmat deja sunt nume precum Serge Dubois, președintele UIOE și Jean-Marie Aurand, Director General al OIV, atât din Franța, împreună cu reprezentanții din Spania, Bolivia, Portugalia, Uruguay, Chile, Argentina și Brazilia.

Una dintre inovațiile de problema este acțiunea care va fi luată în Expovinis 2014 în Sao Paulo, cel mai mare târg de vin în America Latină. Acolo, cu o selecție degustare de etichete premiate permite trendsetteri cunoaște locul de producție și calitatea de surse diferite, ca urmare a evoluției de băutură din lume.

Vorbitori confirmate

 • Andreia Debon (jurnalist - Brazilia)
 • Eugenio Lira (Director al Asociației de Vinificatorii de Chile)
 • Pettenuzzo Fernando (Președinte al Asociației de Vinificatorii din Uruguay)
 • Francisco Torres (Importator - Chile)
 • Gerardo Javier Aguirre (vinificator - Bolivia)
 • Irineu Guarnier Son (Jurnalist - Brazilia)
 • Jean-Marie Aurand - Director General al OIV - Organizația Internațională a Viei și Vinului (Franța)
 • Jorge Carrara (Jurnalist - Brazilia)
 • Juan Arizu (Director al Asociației de Vinificatorii din Argentina)
 • Leonardo Castellani (Argentina)
 • Marcel Miwa (Jurnalist - Brazilia)
 • Mauro Marcelo Alves (Jurnalist - Brazilia)
 • Nuno Pires (Importator - Portugalia)
 • Rui Falcão (jurnalist - Portugalia)
 • Santiago Jordi Martin (președinte al Federației Spaniole de Vinificatorii - Spania)
 • Serge Dubois - Președintele UIOE - Uniunea Internațională a Vinificatorii (Franța)
 • Sylvester Tavares Gonçalves (jurnalist-Brazilia)
 • Silvia mascella Rosa (Jurnalist - Brazilia)
 • Suzana Barelli - (Jurnalist - Brazilia)

Brazilia continua avansarea în semn de recunoaștere a vinurilor lor și vinuri spumante. Sunt etichete pe care sparge granițele și cuceri papilele gustative de experți din întreaga lume. Orbește, băutura brazilian se câștigă spațiu și arată mari premii în concursuri. Asta e ceea ce sa întâmplat în Franța, Vinalies, una dintre cele mai importante concursuri internaționale de vin din lume, unde Brazilia a fost evidențiată cu 17 medalii, șapte de aur și 10 de argint.

Concursul a fost organizat de la 1 la 05 martie în Paris. O echipă de 146 de degustători a evaluat 3503 probe de la 41 de proveniență. Din cele 17 medalii conferite Brazilia, trei au fost pentru și 14 pentru vinuri spumante, subliniind produse de la 11 fabrici de vin din Brazilia.

Vinificator Leocir Bottega, vice-presedinte al Asociatiei brazilian de Oenologie (ABE), a reprezentat Brazilia la concurs. El a declarat că Vinalies este unul dintre concursuri cele mai apreciate din Europa. "Toate marile producători mondiali care participă la acest concurs cu probe. Noțiuni de bază medalii la Vinalies este o mare realizare și demonstrează că vinurile au o calitate superioara ", sărbătorește. Vinificator Philippe Mével a fost, de asemenea, reprezentând Brazilia, la eveniment.

PREMII

Medalia de aur

 • Peșteră Amadeu Sparkling Brut 2011 - Winery Geisse
 • Peșteră Geisse Sparkling Brut 2010 - Winery Geisse
 • Decima spumante Brut Rosé 2013 - Cia Piagentini
 • Spumant Prosecco Brut Garibaldi - Garibaldi Cooperative Winery
 • Giuseppe Garibaldi Sparkling Brut - Cooperative Winery Garibaldi
 • Perini Patru Red 2009 - Perini Winery
 • Nero Brut spumante Point - Domno din Brazilia

Medalia de argint

 • Principala Valduga spumante brute - Casa Valduga vinuri fine
 • Principala Valduga Reserve spumante Blush - Acasă Valduga vinuri fine
 • Gazzaro spumant Muscat - Winery Gazzaro
 • Gazzaro tradițională Brut Vin spumant - Winery Gazzaro
 • Marcus James Sparkling Brut - Aurora Cooperative Winery
 • Pedregais Sparkling Brut - Bodega Czarnobay
 • Singur Fraction Perini Merlot 2012 - Perini Winery
 • Prezenta Peterlongo Brut Vin spumant - Winery Armando Peterlongo
 • Prezenta Peterlongo spumante Muscat - Winery Armando Peterlongo
 • Tannat Salton Intense 2012 - Salton Winery