søkemotor optimalisering sende inn webområdet e kjøkkenvifte

Ifølge informasjon publisert på nettstedet Decanter.com, en av de mest berømte og deilige dessertviner i verden, Tokaji fra Ungarn, vil gjennomgå store endringer fra i år. Lovforslaget notat at Board of Trade Ungarns besluttet å slukke to laveste rangeringer av vin, 03:04 'Puttonyos ". De "Puttonyos" skalaer er sukker nivåer av vinen, og sett på som en parameter til sin kvalitet. Følg> her .

Forstå litt om denne nectar of the Gods:

Tokaji - Hegyalja, eller rett og slett Tokaji, består av 26 landsbyer eller byer og har et areal på litt over 5,000.00 hektar. Siden det 18. (1772) tallet har en rating system vingårder som ungarerne anser som å være den første i verden?

Denne regionen produserer, og søte viner, tørr Furmint og basert hárslevelu, store varianter i produksjonen av Tokaji Aszú god hvit. Andre drue som Oremus (krysning mellom Furmint og Bouvier) og muskotály (luneel muscat) går litt i blandingen av Tokaji.

Aszú utpeker berørt av Botrytis sopp, noe som fører til den edle råte (ønskelig i store søte viner), druer og ikke den grå råte (uønsket)?

Druene kommer på vingård aszú i treemballasje som frakter mellom 20 kg og 25 kg. Denne tradisjonelle bowlful av druer har en stor betydning i forhold til omfanget av sødme Tokaji Aszú. Hver trekasse har et mål på en puttonyo eller putt. Den Tokaji Aszú kan være 3, 4, 5 eller 6 Puttonyos - "3" er 60 g / l sukker ", 4", 90 g / l, av "5" 120 g / l, og "6" 150 g / l.

Den Aszú Essencia, sjeldne og kostbare, må være minst 180 g / l, i sin produksjon, blir druene ikke presses mekanisk, men knust av sin egen vekt. Denne vinen har erstattet markedet, Eszencia - intenst søt (sukkerinnholdet kan overstige 750 g / l). Sin levetid er så stor at noen flasker av 1811 vintage, den "crop Comet" (året hvor Halley ble sett), er nå svært omstridt av velstående vinelskere.

Ibravin Abrasel og har samtykket til barer og restauranter kommersialisere gul-grønne etiketter en av de største hendelsene i verden mat å bli avholdt i mai i 26 stater i landet

Et partnerskap som vil bringe den brasilianske vin til bordet av hundrevis av restauranter ble presentert på ettermiddagen fredag ​​(14), i Bento Gonçalves. Representanter fra vinprodusenter, den brasilianske Wine Institute (Ibravin) og den brasilianske Association of barer og restauranter (Abrasel) team, de interessante av selskapene ble beskrevet i den niende Brasil Smak Festival, som finner sted mellom den første og den 16. mai og som vil gi næring til integrering av brasilianske produkter i virksomheter som deltar i kampanjen. Omtrent tusen restauranter i 26 stater i landet, integrert i arrangementet vil jobbe med et tilbud på minst tre etikettene av brasilianske viner i sine brev.

For kommersiell direktør Abrasel, Pedro Melo, er en mulighet til å etablere relasjoner med Vinprodusenter og restauranter firmem kommersielle partnerskap som gjenstår etter festivalen. Offiseren forklarte at tilsynet vil motta ledd forholdet vinprodusenter som ønsker å delta i hendelsene. Ha en liste over tilknyttede restauranter vil bli videresendt til Ibravin som vil samarbeide med selskapene. "De vil bli påvirket tusenvis av forbrukere som har kontakt med brasilianske viner og som kan vise seg å være kunder av brasilianske vin," mener han.

Melo legger til at selskapene kan hjelpe restauranter å selge produkter, rådgivning for harmonisering med de retter og også rabatt på vin salg i perioden av festivalen. Slagordet for arrangementet er "The Whole Brasil Asking One More", som henviser til både måltider som vil appellere til det lokale kjøkkenet, vinene som produseres i landet.

Lederen Promotion Ibravin Diego Bertolini streket at Ibravin og Abrasel har intensivert samarbeid både i arrangementer som den brasilianske Circuit av smaker, som tiltak for å øke markedsføringen av brasilianske viner i restauranter. "Målet er å øke volumet av salg på handelen. Hvis vi kan introdusere nye produkter på 30% eller 40% av restaurantene, vil det være en seier for næringen og også til restauranter og følgelig til forbrukeren, "design.

Bertolini forsterker at den perioden festivalen vil bli avholdt like før VM, som vil være egnet for brasilianske viner harmonerer med retter av kampanjen.

Douro og Alentejo dominerer listen over beste av året, evalueres i løpet av Essence of Wine, den største portugisiske industrien hendelsen.

Under rettssaken 18 jurymedlemmene - kritiske, "vinkelnere", opinionsledere og journalister fra Portugal, Brasil, Danmark, Finland, Sverige og Storbritannia - var de 55 vinene tilgjengelige: Ten Vintage Port 2011 13 hvite og 32 røde, som ble forhåndsvalgt av bladet "vin" i samsvar med de klassifikasjoner som oppnås i løpet av det siste året.

For de "topp ti" Best Vintage Port, beste hvite og åtte røde viner ble vurdert ble valgt.

Hvitvin

 • Første solfylte Vineyards 2012

Rødvin

 • Pints ​​2011
 • Hill Vineyard Ravasqueira granatepler 2011
 • Quinta de São José Grande Reserva 2011
 • Quinta da Touriga Tea 2011
 • Estremus 2011
 • CV - Curriculum Vitae 2011
 • Marias Malhadinha 2010
 • Søken 2011

Vintage Port

 • Grahams 2011 Vintage The Stone Terraces

Mellom 17 og 30. mars, mottar Den Hellige Ånd en annen utgave av Restaurant Week matfestival. For to uker, til noen av de beste restaurantene i staten møtes demokratisere arbeidet med kokker og tilgang til høy gastronomi, tilbyr et utvalg av to fulle menyer - forrett, hovedrett og dessert - til tider av lunsj og middag.

GrottoGrill

Denne sommeren utgaven vil motta tema Flavors of Brasil, for å inspirere kokker og kunder til å nyte krydder og ingredienser i vårt land, med blandinger av aromaer, smaker og enkle eller eksotiske kombinasjoner som er registrert i minnet til de som prøver hver tallerken. For redigering, vil 40 bedrifter har menyer for lunsj for R $ 34,90 og / eller middag for NZ $ 43,90, slik at over 500 kombinasjoner av retter under hele arrangementet.

I Greater Victoria er høydepunktet for det økende antall hus i gamlebyen, som nå har 13 deltakere, tre mer enn forrige utgave. På den første festivalen, bare én restaurant Kanel Grønn deltok. Høydepunktet i Gamlebyen er for området Praia da Costa, som konsentrerer seg 10 deltakere. I hovedstaden, 27 bedrifter som deltar, etter å ha understreket det nabolaget Praia do Canto, som har 18 boliger.

Bacalhauzinho

For å sikre den tradisjonelle gastronomisk tur gjort mulig av festivalen, capixabas har representanter for matlaging italiensk, fransk, argentinsk, portugisisk, Middelhavet, og brasilianske nyhetshendelsen: Sveitsisk og meksikanske. "Selv med all den kulturelle utvalg av restauranter, kan kokker bruke alkymi av farger og unike smaker av Brasil for å lage menyer, med all den magien i vårt folk," sier ansvaret for Restaurant Week i Brasil, Fernando Reis. Ifølge ham, er det viktigste målet med arrangementet styrkingen av god mat, kjøring kundene å se haute cuisine uten tabuer og verdsetter også vår kultur. "Med tema Flavors fra Brasil ønsker kunden beviser bokstavelig ingredienser av nasjonal eller til og med de som allerede er 'Brazilianized', styrke og formidle vår kultur og god mat."

Aleixo

Som i alle utgaver, foruten å nyte de gode spisesteder, de capixabas kan også bidra sosialt til en institusjon. For denne hendelsen, og for første gang, det bidraget vil bli rettet til Foreningen for foreldre og venner av Eksepsjonell Barn (APAE) Victory. Organisasjonen ber om at diners samarbeide legge £ 1 på konto. MasterCard og Platinum MasterCard Svart klienter har eksklusive fordel og kan smake på retter fra festivalen med lave priser i forrige uke, fra 10. mars.

Se link alle deltakere og retter:

Winery Perini var den eneste brasilianske å vinne gullmedalje i rødvin kategori

Den franske ga konkurransen Vinalies Inter vin Perini Qu4tro 2009 den eneste gullmedaljen innhentet av en nasjonal rødvin. Etiketten designet av Perini Winery i Trentino-dalen overrasket "av typicality av sin farge, klarhet og dybde av hans dype fiolette toner" som registrert dommere i konkurransen. Etiketten, som hadde vunnet den nasjonale tittelen beste rødvin av Serra Gaucha Expovinis 2013 største vin-messen i Latin-Amerika, konkurrerte med 3500 prøver fra alle vinregioner i verden.

The Single Fraction Merlot 2012 mottok sølvmedaljen, enshrining i den samme konkurransen to Gauchos Premium viner. "I stedet for å understreke kvaliteten på våre etiketter, et resultat av at konkurransen knyttet til å utvide vår merkevare troverdighet internasjonalt," sier kommersiell direktør Franco Perini. "Dermed vi bekrefter vår posisjon som representanter for den fine vin segmentet i Brasil, en sterk og voksende marked," sier den utøvende.

Konkurransen, som fant sted mellom den første og mars 5. plass i Paris, ble opprettet og organisert av Union des Enologues de France. De 3500 prøver ble evaluert av mer enn 100 dommere fra hele verden, og gir vinmakere en mulighet til å fremme kvaliteten på sine produkter. Og tre prøvene medaljevinnende røde viner fra Brasil, to ble vunnet av Perini Winery.

Om Perini

Ligger i Trentino-dalen i Farrukhabad i Serra Gaucha, har Perini i dag 5000 kunder i Brasil for sine mer enn 90 elementer av produkter som stammer fra drue og vin markedet konsolidert i USA tilstedeværelse. Dens viktigste markeder er Rio Grande do Sul, Goiás, São Paulo, Santa Catarina og Rio de Janeiro. Ytterligere informasjon om vingård kan fås på nettsiden http://www.vinicolaperini.com.br /

Sparkling Brut Marcus James, av Aurora Winery har nettopp vunnet sin 43th medalje i internasjonal konkurranse. Denne gangen var det en sølvmedalje i 2014-utgaven av den prestisjetunge Vinalies Internationeles Contest (holdt i Paris fra 1 til 5 mars), en av de viktigste i verden. Det er den femte medaljen gitt til Marcus James Brut av Vinalies, konkurranse organisert av Union of Winemakers fra Frankrike, som i år evaluert 3500 viner fra 41 land. Den Vinalies 2014 inneholdt et panel av dommere består av 146 internasjonale eksperter fra ulike land.

I 2013, vant James Marcus Brut åtte medaljer i andre viktige offisielle internasjonale konkurranser som International Wines and Spirits Competition i Valladolid (Spania), International Competition VinAgora (Ungarn), og den franske Challenge International du Vin (Bordeaux) og Chardonnay du Monde (burgunder).

Sparkling Marcus James, Brut og Demi-Sec-versjoner, samt andre merker av Aurora Winery kan finnes i store forhandlere og spesialbutikker over hele landet.

I løpet av første og 2. april holdt i Sao Paulo Seminar chilensk vin ambassadør. Frukt av partnerskapet Terruares, importør av høy konsept og arrangør av messer og eksklusive seminarer med Top Winemakers viner, blir hendelsen rettet mot fagfolk og kjennere av chilensk vin, med foredrag og smaksprøver av topp viner fra Chile. På slutten av arrangementet, vil bli valgt ambassadør chilensk vin i Brasil!

Seminaret gir en reell mulighet til å lære mer om dette fantastiske landet, dens mangfold av stilarter, terroir, smaker, klima og viticultural rikdom, en tur for å lære, føle og smake Chile. Hans konsept er å presentere et samlet Chile, integrert, et land med nye forslag vin; vise sin rikdom gjennom mangfold av daler og vinlaging stiler.

Chile in a Bottle

Winemakers Wine Top 100 fat Chile, et dristig og nyskapende prosjekt som bringer sammen i en enkelt flaske av de 100 beste vinprodusenter i landet vil bli presentert på seminaret. Resultatet er fantastisk: en enestående vin som gjenspeiler mangfoldet, rikdom og kreativitet enological potensialet i Chile. En unik produksjon av Chile for verden, begynner det å bli utnyttet utelukkende av Brasil.

Seminaret har 220 ledige stillinger for vinkelnere, selger, brorskap, studenter av Wine & Spirit Education Trust, Hunters Wine, vinkelnere foreninger og store appreciators og kjennere av vin verden.

I løpet av de to dagene, vil det være presentasjon av 13 Valleys of Chile og chilenske viner smaker av 60, som representerer hver vin regionen. Blant talerne er: Rafael Prieto, direktør for Topp Winemakers, Pablo Morande, vinmakeren av Casablanca, Leyda Valleys-San Antonio, Curico og Maule Valles, Felipe Uribe, vinmakeren og Maipo Valleys Cachapoal; Renan Cancino, dyrker av Elqui Valleys-Limari og Bio-Bio - Itata; Mario Geisse, vinmakeren av Colchagua-dalen, Bio-Bio, Itata, og Malleco Lago Ranco, og Marcelo Pino, Vinkelner Vision smaker og harmonisering av all Valley. Moderator av alle forelesninger vil være Vinkelner og konsulent Ariel Perez Navarro, skaperen av prosjektet langs RafaelPrieto.

Deltakerne vil få anledning til å møte chilenske viner, i tillegg til prospekter med nye design for vinprodusenter og Brasil. hver deltaker vil motta en CD med hele kurset og trykksaker, 6 boller ISO, deltakerbevis og en PIN-kode til chilensk vin ambassadør logo.

På slutten av den andre dagen, vil deltakerne lage en test som vil velge ut to vinnere, én mann og én kvinne, som vil vinne tittelen "The Best chilensk vin ambassadør". Ambassadøren og ambassadøren vil representere vin av Chile i Brasil og reiser til Chile for å møte hver dal og sine viner lokalt. En unik mulighet til chilensk vin elskere!

Tjenesten:

 • Lokal seminar: Sao Paulo Athletic Club (SPAC) - Hovedkvarter Jardins - Rua Visconde de Ouro Preto, 119 - Jardins
 • Tid: 9 am til 18t

  Seminary Central chilensk vin Ambassador - Opptak, betingelser og verdier:

 • Investeringsbeløp: R $ 1,200.00 (betalt i opp til seks ganger på et kredittkort, innskuddskonto eller bankoverføring).
 • Informasjon og salg: med Cristóbal Pérez Navarro (11 98799-1796)

Wine Fair

 • Fra 18:30, skjer på samme plass som en rettferdig smaking av over 100 hvite chilenske viner, røde viner og musserende,
  15 importører. I tillegg vil det bli smaking av Pisco og andre produkter av chilensk opprinnelse.
 • Verdien av investeringen: US $ 120,00 *
 • Tid: 18.30 til 22t.
 • Chilensk vin Seminar deltakerne vil ha fri tilgang til ambassadør rettferdig.

Descorchados 2014 vil bringe produsenter fra Argentina, Chile og Uruguay til lansering i Brasil

Lanseringen av de største vinguide i Latin-Amerika har allerede en dato å skje i Brasil. Den 31. mars vil den Descorchados 2014 bli lansert med en guidet smaker sponset av forfatteren, Patricio Tapia - en av de største vin kritikere i verden - Indre og Publisher.

Den smaker vil foregå på 17h på Tivoli Hotel i Sao Paulo, og med tilstedeværelse av over 30 produsenter, inkludert noen av de beste navnene i Argentina, Chile og Uruguay som Catena Zapata, Concha y Toro, Zuccardi, Juanico, Trapiche, Achaval Ferrer, Bouza, Snowdrift og andre som har bekreftet sin tilstedeværelse.

Forresten, blant novelties av Descorchados Guide 2014 er inkluderingen av Uruguay, med kart over sine regioner og omfattende evaluering av sine produsenter, som allerede skjer i Argentina og Chile hvert år.

Ved lanseringen hendelsen, journalister og fagfolk har mulighet til å smake på noen viner av vinnerne i de ulike kategoriene av den endelige rangeringen Descorchados. Men for å gripe dette øyeblikket, Indre Label, partner i lanseringen av veiledningen, utvidet mulighet for forbrukerne. Kjøpe guide til å fremme utgivelsesdatoen, vil søkerne bli invitert til å delta i Indre smaker.

Guiden vil bli levert til gjester som velger forhåndsbetaling ved inngangen av smaker, som vil tillate en rikere opplevelse smaker og informasjon gjennom 900 sider med informasjon og smaksprøver av topp viner fra Argentina, Chile og Uruguay.

Hvis du er profesjonell i verden av vin, kan du registrere deg nå for å sikre din oppføring gratis ved å klikke her.

Hvis du er en kjenner, men ikke profesjonelt, kan også delta. Bare kjøp nå Descorchados og sikre din oppføring ved å klikke her.


Konkurrerer med mer enn 50 viner, argentinsk Malbec Gran Reserva Tomero snappet førsteplassen med 90,25 poeng.

Den berømte Top 5, som velger de beste fem viner av de utgavene av Wine Encounter, kunne det ikke skje. Det smaker ble avholdt i går, 11/03, i Port House og hadde tilstedeværelsen av anerkjente fagfolk av mediet som: Francisco Zuñiga, Jaci Smith, Andrew Logaldi, Marcello Borges, Jane Meadow Tagliari Mauricio, Luis Felipe Campos, Patricia Brentzel, blant andre.

Konkurrerer med mer enn 50 eksemplarer, argentinsk Malbec Gran Reserva Tomero vant første omgang fulgte på andre plass, de portugisiske Lands of Dust, et kutt mellom Syrah og Petit Verdot fra den berømte Casa Ermelinda Freitas.

Chile snappet tredjeplassen Casillero del Diablo med Reserve Cabernet Sauvignon og California viste sitt potensial med Mettler Old Vine Zinfandel. For å lukke lag av vinnere, Villa Francioni bekreftet at Brasil vet også hvordan å lage vin med et klassisk snitt og bordalês Cabernet Sauvignon, Merlot og Cabernet Franc.

Dette første valget vil være tilgjengelig for smaker gjennom hele arrangementet, som vil finne sted på torsdag 13 januar / 03 fra 14t på Royal Astoria.

I tillegg til disse funnene og den vakre utsikten over Guanabara Bay, vil Rio de Janeiro bli æret av Wine Encounter med en fristende "øy" av glitrende sponset av Casa Valduga hvor besøkende kan fritt benytte seg av symbol på Rio sommerdrink. Sjekk ut.

Topp 5 resultater:

1. plass - TomeroGran Reserva Malbec 2009

 • Produsent: Bodega B
 • Land: Argentina
 • Druer: Malbec
 • Importør: Domno

2. plass - Land of Dust Syrah Petit Verdot 2009

 • Produsent: Casa Ermelinda Freitas
 • Land: Portugal
 • Druer: Syrah, Petit Verdot
 • Importør: Ideell Drinks

3. plass - CasillerodelDiablo Reserve Cabernet Sauvignon 2012

 • Produsent: Concha y Toro
 • Land: Chile
 • Druer: Cabernet Sauvignon
 • Importør: VCT

4. plass - MettlerOldVineZinfandel 2010

 • Produsent: Mettler Family Vineyards
 • Land: USA
 • Druer: Zinfandel
 • Importør: SmartBuyWines

5. plass - Villa Francioni 2006

 • Produsent: Villa Francioni
 • Land: Brasil
 • Druer: Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Malbec
 • Distributør: Ravin