zoekmachine optimalisatie indienen website e-mail extractor

Het evenement is bedoeld om de natuurlijke wijn en zijn attributen verbeteren, het verstrekken van direct contact met professionals in de Braziliaanse markt en de consumenten met internationale exposanten en uitwisselingen tussen de Franse en Braziliaanse producenten te bevorderen.

De speelsteden, Rio de Janeiro en Sao Paulo, zal ontvangen, gedurende een volle markt dag, zeven Franse producenten en zes Braziliaanse, alle natuurlijke wijn, die persoonlijk presenteren hun wijnen. Aan de vooravond diners zal worden gehouden met deze zelfde wijnen.

In deze eerste editie, het evenement zal eer de Pierre Overnoy, emblematische producent van de Jura, en historische karakter, geprezen voor zijn belang in het scenario van de natuurlijke wijn in Frankrijk en wereldwijd, die persoonlijk zal een bijdrage leveren aan de Braziliaanse wijnmarkt natuurlijk.

Internationale producenten

 • Emmanuel Houillon en Pierre Overnoy - Domaine Houillon Overnoy
 • Jean en Agnes Foillard - Domaine Jean Foillard
 • Eric en Marie Pfiferling - Domaine l'Anglore
 • Catherine en Pierre Breton - Domaine Breton
 • Sébastien Bobinet en Emeline Calvez - Domaine Sébastien Bobinet
 • Patrick en Mireille Meyer - Domaine Julian Meyer
 • Marcel Richaud - Domaine Richaud

Nationale producenten

 • Marco Danielle - Storms
 • Mauricio Ribeiro - Wijngaard Serena
 • Lizete Vicari - Vicari Domein
 • Eduardo Zenker - Art Vine
 • Marina Santos - Wijngaard Unna
 • Luiz Henrique Zanini - Leeftijd van Winden

Wanneer en waar

Rio de Janeiro

 • Diner geharmoniseerde in Rio de Janeiro dag 2015/03/30 met de aanwezigheid van de producenten bij 20 uur in het restaurant Casa Vieira Souto: Avenida Vieira Souto, # 234 in Ipanema R $ 300 per persoon.
 • Fair in Rio de Janeiro dag 31/03/2015 in Pleasant restaurant: Pleasant Street, 62 - Santa Teresa - van 13 tot 16 uur om professionals uit de industrie en 16 tot 20 voor het grote publiek tot £ 100 per persoon.

Sao Paulo

 • Geharmoniseerde diner in São Paulo met de aanwezigheid van producenten dag 2015/01/04 in Bravin restaurant - Mato Grosso Street, # 154 in de troost tot £ 300 per persoon.
 • Beurs in Sao Paulo dag 2015/02/04 Space Privé-collectie: Arthur Straat Azevedo, 51 in Pinheiros - van 13 tot 16 uur om professionals uit de industrie en 16 tot 20 voor het grote publiek tot £ 100 per persoon.

Entry-level professionals kunnen hebben op de raadpleging van deskundigen op het project 'Dr. Wijn '

Geconsolideerd als de grootste in Latijns-Amerika wijn gebeurtenis, de ExpoVinis Brazilië bereikt zijn 19 ediçãoe beloften in 2015, de belangrijkste spelers in de wijnsector bij elkaar te brengen, in aanvulling op de presentatie van het nieuws van het segment en bemiddelen grote deals. Om de toegang van bezoekers te vergemakkelijken en werkt tijdens de beurs, ABTS Informa, organisator van ExpoVinis, kondigt de opening van de accreditatie voor Setore professionals te drukken korps dat het evenement, dat plaatsvindt tussen 22 en 24 april in zal dekken Expo Center Norte.

De accreditatie bedrijven, beroepsverenigingen, liberaal / zelfstandige professionals en onderwijsinstellingen moet worden gedaan op de site van www.expovinis.com.br in de "erkenning". Voor profissionaispré-geaccrediteerd tot 16 maart de geloofsbrief via e-mail wordt verzonden naar de registratie adres.

Perskorpsen moeten contact opnemen met de CH2 een mededeling via de telefoon (11) 3253,7052 of e-mail [email protected] om accreditatie te krijgen.

De eerste dag van het evenement is uitsluitend gewijd aan professionals uit de industrie en het einde imprensa.Consumidores teams hebben toegang tot ExpoVinis op 23 en 24 april van 17 uur en zal binnenkort open voor aankoop tickets vooruit zijn.

Geconsolideerd als een ontmoetingsplaats voor nationale en internationale professionals, in 2015 de ExpoVinis Brazilië weer zal presenteren, trends en marktintroducties, naast het bespreken van de sector in de verwachte lezingen en proeverijen die deel uitmaken van het officiële programma, dat deze zal worden gepubliceerd maand.

Met een focus op entry-level professionals of niet beschikken over deskundig advies voor het opzetten van een wijnkaart, in 2015 de show brengt iets nieuws: Dr. Wijn, die de professional in staat zal stellen regelen dag en tijd om zijn menu om event consultants weer te geven die geven tips en suggesties naar de letter van restaurants, pizzeria's en bars te maken. De planning van vergaderingen en details voor de ontmoeting met Dr. Wijn zal binnenkort beschikbaar zijn op de website van het evenement.

"De professionals een bezoek aan de beurs zal een uitgebreide wijnkaart te proeven en de gelegenheid om te netwerken met producenten en zakenlieden die Brazilië te bezoeken op zoek naar nieuwe business. Daarnaast willen we de ervaring van professionals die beginnen te werken in de sector, vervullen een belangrijke rol in het evenement, dat is een bijdrage te leveren aan de groei en professionalisering van het segment te verrijken ", concludeert Ana Ishida, tonen manager van ExpoVinis Brazilië.

De wijnmaker van Bueno Wijnen wijnmakerij, Roberto Cipresso, een van de meest gerespecteerde wijnmakers in Italië, met Galvão Bueno was in Candiota, in de regio van de staat campagne, die is Bellavista Estate Winery, opgericht door de presentator. Het paar ging naar de kwaliteit van de druiven en wijn maken begin van de oogst te controleren in 2015 van wijnen uit Bueno Wijnen, die de markt moet komen te beginnen in 2016. De wijnen worden gedistribueerd door Bueno Wines in Brazilië.

Gelegen in Bento Gonçalves (RS), van de wijngaarden Valley, Valduga familie vestigt de aandacht van de wijnproductie sinds de komst naar het zuiden, afkomstig uit Italië in de negentiende eeuw. Maar het was met zijn sprankelende, allemaal bereid door de champenoise methode, die bekendheid verwierf. Het begin was niet gemakkelijk, in het midden 1990 meer dan 90% van de flessen uitgeklapt, vanwege het hek zijn zwakke en kon niet tegen de druk die ontstaat in de fles.

Drie generaties later, onder het bevel van de gebroeders Erielso, Juarez en John Valduga, heeft de wijnmakerij geïnvesteerd in technologie en arbeid, het verkrijgen van een veel kwaliteit en prijzen over de hele wereld. Vandaag heeft de grootste sprankelende grot in Latijns-Amerika, waar 5 miljoen flessen kunnen worden ondergebracht, hoewel het op dit moment rust er 1,8 miljoen.

Vorige week, vier van zijn labels opende met een zwaai een prachtige proeverij oude Riojas, verrassende alle deelnemers. Zie mijn nemen op hen:

Casa Valduga 130

Gemaakt van druiven chardonnay en pinot noir speciale gewassen door de champenoise methode, de resterende 36 maanden in contact met de gist. Visuele strogeel met kleine belletjes in goede kwantiteit en doorzettingsvermogen. Grote intensiteit van aroma's, vooral witte en bloemen fruit. De smaak toonde frisheid, balans, en merkt op dat de neus te bevestigen. ST (91) - Gemiddelde prijs: R $ 90

Casa Valduga 60 maanden Nature (geen suiker toegevoegd)

Bereid volgens de methode Champenoise, waarbij 60 maanden in contact met de gist. Visuele strogeel met kleine belletjes in goede kwantiteit en doorzettingsvermogen. Intense aroma's, met licht geroosterd brood, wit en bloemen fruit. De smaak is rijk en complex, met lagen van smaak en fruitige en minerale tonen. ST (90) - Gemiddelde prijs: R $ 100

Casa Valduga 60 maanden Extra-Brut

Bereid volgens de methode Champenoise, waarbij 60 maanden in contact met de gist. Een wervelende show mijn mening. Zeer dicht bij een Champagne. Presenteerde een gouden kleur, perlage delicaat, dun, intens en persistent. Complexe aroma, amandelen, abrikozen, honing, geroosterd brood ... .De gehemelte heeft een uitstekende structuur, romigheid, het zijn goed uitgebalanceerd en verfrissend. ST (93) - Gemiddelde prijs: R $ 100

Maria Valduga Brut

Deze mousserende wijn is een eerbetoon aan de familie matriarch, Maria Valduga. Het was haar droom uit te werken sprankelende in Valduga Huis bij de champenoise methode, volgens de traditie van de regio Champagne in Frankrijk. Gemaakt met geselecteerde druiven Chardonnay (80%) en Pinot Noir (20%), besteden ten minste 48 maanden in contact met de gist. Visuele strogeel, met zeer fijne bubbels, een goede hoeveelheid en doorzettingsvermogen. Neus met elegante en intense geur met tonen van fruit op siroop, geroosterd brood en heerlijk romige smaak, complex en lang. ST (92) - Gemiddelde prijs: R $ 198

Kritische Publishing Patricio Tapia en Binnen Publisher is een essentiële bron van informatie over de Argentijnse, Chileense, Uruguayaanse wijnen en, met ingang van dit jaar, de Braziliaanse sprankelende

Verwijzing bekendmaking in de wereld van de wijn in Zuid-Amerika, de Descorchados Gids, kritische Patricio Tapia, zal worden uitgebracht door Inner Uitgever & Events op 23 maart, in São Paulo. Het evenement vindt plaats in de St. Lawrence Square Restaurant in Vila Olimpia, het verzamelen van pers en producenten in een grote proeverij met de bevestigde aanwezigheid van meer dan 60 Chileense wijnhuizen, Argentinië, Uruguay en Brazilië. Professionals (kopers, importeurs, distributeurs, sommeliers) en wijnliefhebbers kunnen ook het evenement, dat de ruimte beperkt is en vereist voorafgaande registratie bij te wonen [zie onderstaande instructies]. "Het is de meest uitgebreide gids van Zuid-Amerikaanse wijnen ooit geproduceerd", zegt de uitgever van Binnen-christelijke Burgos.

In haar 17e editie, de gids geeft proefnotities, harmonieën, de presentatie en de wijn producerende regio's van Chili, Argentinië, Uruguay en Brazilië. In 2015, de publicatie bevat ook een noviteit: de aanwezigheid van de Braziliaanse sprankelend. In december 2014, de belangrijkste wijn criticus in Latijns-Amerika, de Chileense Patricio Tapia, evalueerde de Braziliaanse fonkelende een bezoek aan de vallei van de wijngaarden. "Het is waarschijnlijk dat de Braziliaanse sprankelende zijn nog onbekend aan de wereld. En dat is een schande. Het landschap van de Serra Gaucha, weelderig en dramatisch, verbergt een aantal van de beste mousserende Zuid-Amerika. Bubbels die in zeer korte tijd, had een indrukwekkende vooruitgang ", zegt Tapia, die 150 nationale labels bewezen.

Met een landelijke dekking en elk jaar, de publicatie van de Inner Publisher is nu een essentieel hulpmiddel voor informatie over wijn voor consumenten, retailers en importeurs. Met een oplage van vijfduizend exemplaren, de gids geeft een overzicht van de belangrijkste wijnstreken van Chili, Argentinië, Brazilië en Uruguay. Het omvat ook de partituur en de rangschikking van de geselecteerde wijnen en bijpassende tabblad.

Voor de samenstelling werden geproefd wijnen uit meer dan 190 Chileense wijnhuizen, 150 Argentijnse, Uruguayaanse en 25 15 Braziliaans, wat resulteert in ongeveer 3000 wijnen geëvalueerd door Patricio Tapia. In de vorige editie bewezen 2500 wijnen. Voor de wijnliefhebbers de wereld, zal de Descorchados Guide beschikbaar zijn in de Virtual Store Kelder Magazine ( www.lojaadega.com.br zo vroeg eind maart) en in de grote boekhandels in het land. De publicatie zal ook verkrijgbaar zijn op het evenement.

Lancering van Descorchados gids

Dag: 23/03

Waar: Restaurant St. Lawrence Square: Huis van de Straat van Actor, 608 - Vila Olimpia, Sao Paulo SP.

- Lunch voor de pers en nodigde wijnmakers uit 12:00

- Proeven geopend 16u tot 22u, de volgende producenten samen te brengen: Norton, Tres 14 en onvolmaakt, Concha y Toro, Doña Paula, Chakana, Maximo Boschi, Tiende Group, Mauricio Lorca, Casarena, Geisse Winery, Casa Valduga, Miolo, De Martino , Zuccardi, Pizzato, Terranoble, Meer (Tupungato), Caliboro / Erasmus, Trapeze, Santa Rita, Zorzal Wijnen, Gen Del Alma, Maquis / Calcu, San Pedro, Leyda, Tarapaca, Maitia, Chief Maravilla, Andes Plateau, Cousino Macul, JA Jofre, Bodegas RE, Sneeuwjacht, Santa Carolina, La Celia, Catena Zapata, Rep. De Chachingo, Aleanna, Andeluna, Tabali, Los Toneles, Undurraga, Meer Tupungato, Cassone Familie, Dominio del Plata en Bouza.

Hieronder staan ​​links naar deelnemen aan de lancering van Descorchados gids

- Wine Professional: gratis registratie via de link

- Definitieve consument: om door te gaan kopen de gids in de virtuele winkel tijdschrift Kelder):

- Vragen en overige informatie op (11) 3876.8200 (extensie 34).

Wine.com.br breidt portfolio in nieuwe markt met overname van MONODOR Octrooien en Mocoffee bedrijven, gelanceerd door de Zwitserse ingenieur Eric Favre, maker van octrooi en uitvinder van de capsules in cafés systeem

De Wine.com.br , de meeste e-commerce wijn en bier in Latijns-Amerika en de derde in de wereld, heeft vandaag aangekondigd grote internationale overnames in de productie en marketing van koffie segment in high-tech capsule soort "espresso".

Het Braziliaanse bedrijf, waarvan de belangrijkste partner Digital e.Bricks, verwierf de controle van Zwitserse merken MONODOR SA Octrooien, octrooi onderneming, onderzoek en ontwikkeling in de koffie capsule en MocoffeeTM, koffiebedrijf enkele dosis aan de eindverbruiker.

Met deze overnames, neemt het bedrijf een belangrijke stap in de uitbreiding van de drank consumentenmarkt, na het invoeren van bierindustrie in oktober 2013.

De Mocoffee zal het teken van de wijn wereld die actief zijn in de koffie segment capsule zijn. De operatie, die aanwezig is in 17 landen via een reeks van overeenkomsten is en is nu al één van de marktleiders in Zwitserland, Frankrijk en Australië, zal worden gelanceerd en op de markt van dit jaar in Brazilië en Nederland met ingang voorspelling in de VS in 2016.

Het doel van deze nieuwe business groeit in dit segment aanbieden van nieuwe ervaringen in de consumptie van koffie in capsules, het creëren van operationele synergieën en te profiteren van alle kennis van het digitaal platform ontwikkeld in succesvolle wijn en bier operaties.

De wijn wordt in de e-commerce bekend voor het feit bouwde een van de grootste verticale operaties Wijn Brazilië in minder dan vijf jaar. Het model is opgebouwd uit het statief selectie (curator), display en service, met efficiënte levering van Winebox (juiste vakken om flessen wijn te vervoeren) om de consument in het hele land.

De MONODOR Octrooien werd opgericht door Eric Favre, wereldwijd bekend voor het feit dat uitgevonden, gepatenteerd en ontwikkelde het systeem van koffiecapsules - handsets en cafés in enkele doses - voor NespressoTM mark (zie meer in Wikipedia: http: //en.wikipedia .org / wiki / Nespresso ). Momenteel wordt de helft van capsule koffieproductie verkocht op basis van de oorspronkelijke uitvinding van Eric Favre. In MONODOR, Eric was in staat om te patenteren en het ontwikkelen van een geavanceerd model van capsules om nog meer koffiesmaak trekken.

Met de afronding van de deal, officiële vandaag gemaakt, zal de oprichter Eric Favre, 69, de twee bedrijven die door Pascal M. Schlittler, mede-oprichter van Mocoffee en Ricardo Flores, directeur van marketing en new business vanaf nu zal worden aangepakt vertrekken wijn.

Voor Rogerio Salume, CEO, "de vermelding in de koffie-segment zinvol en blijft onze selecte design, display en leveren producten van hoge kwaliteit aan onze klanten in heel Brazilië, en nu ook in andere landen. Brazilië is de grootste producent en exporteur ter wereld van koffiebonen, maar verzuimde te ontwikkelen om deze dag geen wereldmerk. Ik denk dat we een bijdrage kunnen leveren op een bepaalde manier toonaangevende producten die de essentie van ons land zijn en de weg van innovatie en ondernemerschap blijven, casting nieuws en anticiperen op trends in de markt, opvallende kenmerken van de wijn in hun marketing-modellen voor e-commerce. Wat nog belangrijker is, hopen we nu uit alle Mocoffee is een merk met het mengsel en de essentie van het talent van de Braziliaanse met de precisie en de technologie van de Zwitsers. "

"Deze hele beweging nog meer de wijn waarde propositie en is in lijn met onze overtuiging dat digitaal is het transformeren van afnemende sectoren, waardoor de waarde en efficiëntie van de sector", zegt Fabio Bruggioni, CEO van Digital e.Bricks.

Eric Favre, oprichter van MONODOR Octrooien en koffie capsule systeem uitvinder voegt eraan toe: "Ik ben erg blij dat onze inkapseling technologie, die allemaal de kwaliteit en integriteit van het product blijft tot het verbruik, is overgenomen door een groep ondernemers Brazilië, dat meer dan een derde van koffie produceert wereldwijd. De teelt en de koffiemarkt in Brazilië is meer dan acht miljoen mensen en ongeveer 300 duizend producenten.

Eric Favre liet de NespressoTM met de toestemming om nieuwe koffie capsule systemen te ontwikkelen en stichtte de MONODOR SA in 1991. Volgens hem, "sindsdien onvermoeibaar heeft gewerkt met het oog op de ontwikkeling van nieuwe en verbeterde systemen die het beste smaken kunnen met de laagste milieu-impact. "

Momenteel wordt de helft van de verbruikte koffie capsules wereld direct gebaseerd op de oorspronkelijke uitvinding van Eric Favre of afgeleide. Hun innovaties zijn erkend door de Global Koffie review (meest internationale prijs van de koffie markt) en de eerste "Lifetime Achievement Award" voor zijn enorme bijdrage aan de koffie segment tijdens de International Coffee Symposium hem toekent.

Favre zegt "meer tijd verliet ik kan mezelf eindelijk wijden aan de taak van het begeleiden van jonge ondernemers en start-ups." Een deel van zijn leer kan worden benaderd in zijn laatste boek, "How to honing bijen en bijen geld (zonder gestoken) zetten" ("Hoe honingbijen in contanten te zetten - Zonder gehakt" in vrije vertaling), die net heeft worden gepubliceerd in het Engels.

Materie oorspronkelijk gepubliceerd in kolom Living Life | Notebook C2 + Pleasure & Co | Journal Gazette

Je kan veel over het woord "Terroir" hebben gehoord. Maar je kunt het instellen? Het terroir is de grond van eenheid, het klimaat, druivensoort en het werk van de mens. Een combinatie van deze elementen zijn geboren in elk wijngaard unieke wijnen, die de persoonlijkheid van elk van de verschillende regio's - met andere woorden zijn identiteit.

Dus als er sprake is van terroir wijnen, in principe is het definiëren van een wijn die een regio of een bepaald wijngebied uitdrukt. Veel wijnen die bestaan ​​in de wereld, met hun namen of benamingen van oorsprong (kweekvoorschriften), verschillen van elkaar want naast verschillende combinaties van rassen, alcoholgehalte en opbrengst per hectare, de bodem of het klimaat waarin ze waren aangemaakt verlof, in elk van hen, een sterke persoonlijkheid.

Het is de reden waarom een ​​Rioja (Spanje) - in principe bereid met de tempranillo druif - of Chablis (Frankrijk) - uitsluitend gemaakt van de Chardonnay druif - zijn zeer verschillende wijnen geproduceerd met dezelfde variëteit, elders in de wereld.

In Chili, maar er zijn enkele regels van de teelt, na tientallen jaren, het land heeft ontpopt als een belangrijke producent van wijnen zowel inbound premie. Wat wijst op het groeiende aantal wijnhuizen dat nieuwe en interessante wijnen in de nieuw ontdekte vestigingsplaatsen. In de kustgebieden van koud klimaat, zoals Casablanca, San Antonio, Elqui en Limari, verschillende wijngaarden zijn bereid uitstekende Sauvignon Blanc, zeer minerale en elegante Pinot Noir. In meer gematigde streken van Maipo, Aconcagua, Colchagua en Cochapoal, zijn ze gespecialiseerd in aromatische en smakelijke Carmenere. En, in het zuiden van Chili, Bio-Bio, Malleco en de Maule Valley wijngaarden bewijzen dat ze onderscheidende Pinot Noir, Chardonnay kan produceren en ook het opnieuw uitvinden van de Carignan.

Rafael Prieto, de maker van Top wijnmakers - hebben hier gesproken - en een van de namen die ondertekend Chili Wine Guide, voor vele jaren geëvalueerd en volgde de evolutie van deze terrois, beheren om te bepalen waar ze vandaan kwamen de beste druiven. Zo creëerde het project Visionary Wijnen en nodigde Juan Alejandro Jofre, uitgeroepen tot de beste jonge wijnmaker in Chili in 2014 met als doel het ontwikkelen van een lijn van wijnen die de diversiteit van stijlen, klimaten en gebieden van Chili kon reizen, weerspiegeld in het glas waarin elke streek te bieden heeft. Om een ​​idee waar ze willen de druiven Cabernet Sauvignon te krijgen werden direct gekocht van de Maipo Valley en de Carmenere Peumo in uitzonderlijke micro-terroir aan kaste in de Cachapoal Valley te krijgen.

Ik was onlangs in het Casa Marina in de oude binnenstad, de exclusieve importeur van de lijn in Brazilië, om haar complete lijn te bewijzen, met inbegrip van haar inbreng wijnen (eenvoudiger), Single Edition en Special Edition midden- en hogere Private Edition en Premium Edition. Mooi en gastronomische wijnen met een goede kwaliteit x prijs, waarin Emito een persoonlijke mening in het volgende lijnen.

Visionaire Single Edition Carmenere 2013 - R $ 39,90 - Waar vindt u: Wijn Vix

 • 100% Carmenere, geen hout voor passage, toont een duidelijke visuele robijn, framboos aroma's en lichte bloemen. Smaak mild, fruitig, bewijst aantrekkelijker dan de neus.

Visionaire Single Edition Cabernet Sauvignon 2013 - R $ 39,90 - Waar vindt u: Wijn Vix

 • 100% Cabernet Sauvignon, zonder door hout, toont een duidelijke visuele robijn, aangename neus van rood en zwart fruit, met een lichte aanraking pittig. De smaak is licht, fris, met aroma's nadruk op de vrucht.

Visionaire Wijnen Special Edition Carmenere 2012 - R $ 59,90 - Waar te koop: Wijn Vix

 • 100% Camenére, met 50% van de wijn in eiken leeftijd van ongeveer 12 maanden, wat meer structuur en zachtheid aan de wijn, en een goede aanwezigheid van vruchten droeg.

Visionaire Wijnen Special Edition Cabernet Sauvignon 2012 - R $ 59,90 - Waar te koop: Havenhuis

 • 100% Cabernet Sauvignon, 50% van de wijn in eiken leeftijd van ongeveer 12 maanden, zachte, ronde, met een goede concentratie van fruit en specerijen.

Visionaire Private Edition Wines Cabernet Sauvignon 2012 - R $ 89,90 - Waar te koop: Havenhuis

 • 85% Cabernet Sauvignon en Cabernet Franc 15% passeren in nieuwe Franse vaten. Mooi, elegant, met zwart en rood fruit noten en kruiden. In evenwicht, met zachte tannines en een lange afdronk.

Visionaire Wijnen Premium Edition Blend 2012 - R $ 189,00 - Waar te koop: Havenhuis

 • 80% en 20% Cabernet Sauvignon Carmenère. Visuele donkere granaat, complexe neus van kersen, pruimen, en leer touch. Gehemelte met zachte aanval, fluweelachtige, bevestigt de neus noten. Bewaker van wijn.

Fair brengt nationale evenement voor de Serra Gaucha, brengen gerenommeerde chefs samen met praktische lessen open voor bezoekers, met de nadruk op het versterken van het wijngebied

De ExpoBento 2015 gastheer van het 'Table Live', rondtrekkende enogastronomic indien Brazilië loopt sinds 2004 celebrity chefs samen te brengen. Als een ware werkelijkheid redactionele toon, ze presteren vernieuwde inkomsten met het profiel van de regio, het aanbieden van de gerechten voor het proeven van de deelnemende publiek. Debuteert in Rio Grande do Sul, de 'Tafel Live' ExpoBento van 2015 komt aan de wijn producerende gebied van een eerlijke waardering van de regionale keuken te versterken. Het evenement vindt plaats op 4, 5 en 6 juni wordt gehouden in zaal A van Bento Gonçalves Events Park.

Practicum zal een open keuken, geassembleerd in het gebied van de wijngaarden die het mogelijk maken het bezoekende publiek interactie met topkoks in een echte eno-gastronomische arena. De namen van de vier nationale koks zijn al bevestigd: Ivan Achcar (Restaurant Alma, SP en een van de koks van de protagonisten in actie, de GNT), Emmanuel Bassoleil (één van de Franse keuken iconen in Brazilië, het restaurant Skye, SP), YannCorderon (Franse chef-kok bistro L'amitier, SP) en Katia Barbosa (een van de meest prestigieuze en inventieve koks Rio vandaag, doen Aconchego Carioca, RJ). Samen met hen, zullen andere 11 regionale chefs deel van Mesa live zijn, het verbeteren van voedsel en regionale talenten in een nationaal evenement. Het programma omvat ook een wijnproeverij klassen met de hoofdredacteur van het Bureau Prazeres, Ricardo Castilho.

Meer dan duizend mensen kunnen deelnemen aan de 15 lessen aangeboden, 80 in elk. Maar de interactiviteit met het publiek zullen permanent zijn, aangezien de bezoekers live-klassen kunnen kijken. Het project is een samenwerkingsverband tussen de ExpoBento en de geneugten van de tafel, tijdens het evenement zullen produceren wonen het magazine voor een groep mensen, met nationale verspreiding, en leiden tot regionale cultuur voor het hele land. Inzendingen zijn gratis en tijdens de maand april door de site kan worden gedaan www.expobento.com.br .

De beurs is zwaar investeren in het project en zij voornemens is de aanwezigheid van de wijngaarden in het evenement uit te breiden. De president van ExpoBento 2015 Laudir Michael Piccoli, benadrukt het belang van de sector voor de beurs. "We kozen voor het thema van Bento Gonçalves en met het, inzet op het herstel van de wijngaarden in een ruimte van tijd. Als een innovatie van deze kwestie, het Bureau Levende komt in de buurt met een gouden sleutel om het initiatief. " Dit jaar is de beurs richt inspanningen om het aantal deelnemende wijngaarden te verhogen, het plaatsen van hen oog in oog met een consument publiek van ongeveer 200.000 mensen, die zal worden uitgevoerd de paviljoens in de 11-daagse beurs.

De voorkant van de actie is de directeur van de projecten en de Wine Country, Diego Bertolini, die in uitbreiding van het lidmaatschap van de wijngaarden vanwege het nieuwe project gelooft. "We brengen het land de grootste food evenement voor ExpoBento, een actie die nationale media zal genereren en de aandacht van een publiek dol op lekker eten en heerlijke wijnen aan te trekken. De kans is uniek, maakt ruimte voor degenen die willen meer durf en aanwezigheid op de markt te zijn. "

De wijnsector heeft een belangrijke rol in de ontwikkeling van de stad en haar projectie op het nationale toneel. Verantwoordelijk voor honderdduizenden toeristen aantrekken van elk jaar, heeft de wijn toerisme een belangrijke bron van inkomsten voor gezinnen van druiven en wijn, plus een service netwerk dat vandaag de dag biedt een andere handel geweest. De voorzitter van de Industry Centre, Handel en Bento Gonçalves Services (CIC / BG) - Fair promotor - Leonardo Giordani, ondersteunt investering niet alleen voor de directe winst voor de wijngaarden, maar ook de gehele keten, dat profiteert van de versterking de sector. "Wijn is ons belangrijkste product als institutioneel aantrekkingskracht en marketing. Van het, zelfs in 1967, onze stad het raam en nam de gemeente om nieuw werk, vandaag de grote economieën van de gemeente te creëren: meubels en metallurgie ", zegt hij.

Het Bureau Levende wordt gesponsord door Verallia Brazilië, bloem Orchidee, pasta en koekjes, Italínea Planned Meubels, Giordani Toerisme, Ibravin, Bento Gonçalves Stadhuis, Gemeentelijke Tourism Council (Comtur), Senac BG, Hotel Union, Restaurants, Bars en vergelijkbaar (SHRBS) - Regio Druif en Wijn Desk en São Bento do Sul De lancering van Levende Tafel en Wine Country werd gehouden op 5 maart, in de Grote Zaal van Bento Gonçalves Prefectuur, autoriteiten, de gasten, de leiders bij elkaar te brengen. en het bedrijfsleven en de media.

De Supermarkt Perim voorbereid voor vandaag en morgen, vanaf 18:30, een speciale proeverij voor vrouwen. Die verschijnen in het Praia Da Mata winkel zal de mogelijkheid om een verscheidenheid aan geselecteerde mousserende en rode wijnen te proeven door de bevoegde sales team, Amilton Smith en Elias Junior hebben.

Het evenement is bedoeld om vrouwen te eren vooraf door de Internationale Vrouwendag gevierd op 8 maart.

Keuken authentiek, eenvoudig, snel, en dat waardeert de smaak en kwaliteit van producten. Dit is het concept van "Bistronomia" (+ bistro cuisine), school, gevolgd door de Franse chef-kok François Teissonnière en dat hij meeneemt naar de Fuegos in Jardim da Penha, om het bevel van het restaurant te nemen. Met ongeveer 70 punten in totaal, heeft de chef-kok vernieuwde 50% van het menu. Wie is er, kunt u nu het nieuws.

Met opties van voorgerechten, hoofdgerechten gevarieerd - vis, kip en rundvlees - en desserts die afwijken van de traditionele keuken en dragen de aanraking van de Franse keuken, de chef-kok brengt de cultuur en het concept van de bistro via werk verworven in zijn twee restaurants in de regio Normandië in Frankrijk, "Le Bougnat" en "Le Baligan". “Procuro selecionar os melhores produtos, sempre frescos e leves, para que a qualidade e o sabor possam ser percebidos em cada prato. O diferencial é que tenho muito respeito pelos produtos: corto, armazeno e preparo as porções, de forma simplificada, e isso tudo pode ser percebido por quem prova as minhas criações”, ressaltou François.

Parma de pato

Para o menu de entradas, o chef trouxe algumas novidades, tais como: o presunto serrano fatiado com torradas e azeite; os croquetes de aipim e queijo brie com geleia de pimenta; a salada de pera, bacon, nozes e gorgonzola; a empanada de shitake e muçarela; o velouté de champignon, quenelle de frango no azeite de trufas; e os ovos cocotte com champignon e foie gras. Além destas opções, o cardápio traz algumas inovações do chef, criadas aqui, durante esse tempo que assumiu o Fuegos: o parma de pato – que no cardápio é acompanhado por melão, redução de balsâmico e torradas –, e o foie gras de pato – que acompanha toast.

Filet Rossini

Foram mantidos os clássicos das carnes premium do antigo cardápio, como, por exemplo, o bife de ancho, o bife de chorizo, a costela, entre outros. No entanto, foi incorporado o corte ancho da raça bovina WAGYU , originada do Japão e considerada a carne bovina mais saborosa e cara do mundo, além de ter menor porcentual de gordura.

Frango no azeite de trufas

O chef também criou a seção de “frutos do mar” no cardápio, que inclui pratos como a cioba recheada com legumes na crosta de sal e o badejo grelhado, acompanhado por legumes na parrilla, batata ao alho, azeite e limão. Já na seção dos pratos com carne, François acrescentou duas opções: o filet au poivre, que pode ter dois acompanhamentos de preferência do cliente; e o filet Rossini, servido com foie gras no topo, tostado em molho ao porto suculento. Na seção de massas, o risoto de abóbora, brie e amêndoas torradas e o nhoque com creme, alho poró e cenoura são os destaques.

Cioba recheada com legumes na crosta de sal

A seção de sobremesas é totalmente nova e um destaque a parte, já que ele é fera em pâtisserie. Dentre as delícias elaboradas pelo chef está o “vacherin” – suspiro, sorvete de baunilha preparado pelo chef, com morango e chantilly – e o crumble de pera e manga com sorvete de creme, também preparado por François. Todas as oito opções de sobremesas do cardápio possuem o valor único de R$17,00.

O serviço à la carte estará disponível de terça a domingo, para almoço e jantar.

Spécialité

Outra novidade incorporada pelo chef nesta nova fase do Fuegos é a seção batizada de “Spécialité”, com pratos diferenciados, que fogem da tradicional culinária encontrada na Grande Vitória. Alguns dos pratos que são especialidades do chef e que passaram a compor o menu do Fuegos são: a picanha suína ao limão siciliano, acompanhada de risoto cremoso ao zester de limão e abrobrinha da parrilla; o confit de pato com batata anna confites e salada verde; e ainda a picanha de cordeiro ao alho e alecrim com risoto funghi.

Menu executivo

Além do cardápio à la carte, o Fuegos oferece almoço executivo de terça a sexta. O restaurante trabalha com duas opções para este menu: a tradicional – com as três opções de entrada, prato principal e sobremesa – ou uma dobradinha de entrada-prato principal, ou ainda prato principal-sobremesa, que segundo o chef, é a opção preferida das mulheres. O valor para as três opções é R$45,00 e para duas é R$38,00 . A princípio, as opções do menu executivo mudarão a cada duas semanas.

Funcionamento

O Fuegos está aberto de terça a domingo. De terça a sexta, das 11h30 às 23h30, aos sábados, das 11h30 às 00h30, e aos domingos, das 11h30 às 17 horas, somente para almoço.

Sobre o chef

Nascido em Soisy-sous-Montmorency, na França, François Teissonnière é chef de cozinha há 28 anos. Em Normandia, região histórica de balneário do noroeste francês, ele estava à frente de dois restaurantes: Le Bougnat – de sua propriedade por 15 anos – e Le Baligan – ainda sob o seu comando.

FUEGOS – Cuisine au Grill, comandada pelo chef francês François Teissonnière. Avenida Anísio Fernandes Coelho, 88, Jardim da Penha, Vitória. Telefone: (27) 3029-1813. Funcionamento: de terça a sexta-feira, das 11h30 às 15h30 para almoço, e das 18h30 às 23h30 para jantar. Sábado, das 11h30 às 00h30, e domingo, das 11h30 às 17h.