keresőoptimalizálás be honlapján Email Extractor

Szöveg eredetileg megjelent oszlopban élet az élet | C2 + Pleasure & Cia | The Journal Gazette

A teljes betakarítás, amely akkor kezdődött, februárban és fut áprilisáig, attól függően, hogy a szőlő és a régió, a borpiac Argentínában eufórikus. Az ország legnagyobb gyártója Latin-Amerikában, a második legnagyobb az egy főre jutó fogyasztás, és nagy léptekkel előre meghódította a nemzetközi piacon. A számok lenyűgözőek. Tavaly exportált 1.425.664 doboz 9 liter. Argentina vita Chile vezető szerepét a brazil piacon. Számok 2013-ban, Brazíliában már a világ harmadik legnagyobb piaca argentin mögött, csak az Egyesült Államokban és Kanadában. Ez a siker arra ösztönzi a gazdálkodókat, hogy fektessenek be javításában szőlők és bodegas. A növekedési potenciál igen nagy, kombinációja tényezők. Ezek közül, a talajminőség, ami a legmagasabb érték a világon 2013-ban, az eltérő éghajlaton jelenléte az Andokban, jó hatással van a szőlők a hőmérséklet, és az új technológiákat. Mindez indokolttá teszi ezt a különleges oszlopot szentelt argentin borokat. Te, olvasó, rájössz, hogy Argentínában sok meglepetést tartogat. Az első az, hogy a forrás a finom borok nem csak a Mendoza, mint korábban. Minden nap hoz szép vörös és fehér borok a különböző régiókban, mint például Salta, északra, és a Rio Negro és Neuquen, a déli számolni az összes hír, meglátogatta az ország meghívására Borok Argentína, felügyelete alatt Deco Rossi Borok Argentína nagykövet Brazíliában. Íze 246 borok mintegy 30 pincészetek, 4. régiókban. A végén, egy dolog biztos: argentin borok zajlik az egyik legjobb a világon.

Patagónia (Délvidék)

A Patagonia borászat, között található szélességi 30 és 40 déli és megalapította a régiók Neuquen és a Rio Negro, a táj a sivatag sima, száraz - zöld csak akkor jelenik meg az öntözött területeken a Rio Negro, Neuquén és Limary szakszervezet a folyók, született az Andokban. A régió nagyon hideg, magas termikus amplitúdójú, körülbelül 20 fok, ami kedvez a lassú érés, a szőlő és a kevés csapadék, ami segíti az egészség a gyümölcs. Néhány majdnem százéves szőlővel együtt élni az új növények. Között a fajták, akkor nem csak a zászlóshajó Malbec, de a Pinot Noir és a Cabernet Franc, törzsek, amelyek jól alkalmazkodtak az éghajlat. A borok lenyűgözni nagy eleganciával, gazdagsága illatok, ízek, élénk savak, amely kiváló érlelési potenciállal.

Vezető bodegas: Bodega del Desierto, Familia Schroeder, Humberto Canale, Bodega del Fin del Mundo, NQN, Noemia, Bodegas Chacra.

Salta és Cafayate (Északi régió)

Egy varázslatos régióban, amely kezd megjelenni az ösvényen, amely egyesíti a tartomány Salta, hogy Cafayate, a Ruta 68. Az áthaladás a Természetvédelmi Quebrada de las Conchas, a kanyonok faragott a szél és a víz 60 millió évvel, a lélegzete. Ebben a régióban az átlagos hőmérséklet 18 º, homokos talaj jó vízelvezető, a magasságot, ahol a szőlőt ültetett egy differenciál. Tól 1.700 méteres tengerszint feletti magasságban, Cafayate, akár 2400 méter, a Colome. Ez a magasság kiírja, hogy a saját bor jellemzők: testes, meglehetősen mély színezés, hogy általában adódnak törzsek ellenállóbbak kagyló és a kisebb bogyók között tinták Cabernet Sauvignon, Malbec és Tannat. A fehér, uralkodik aromás Torrontes virág, citrus és méz jegyzetek. A Torrontes gyakorlatilag csak nőtt a területén. Egész Argentínában három fajta Torrontes: Rioja, Mendoza és San Juan.

Vezető Bodegas: Colome, El Esteco, Amalaya, El Porvenir, Etchart, Michel Torino, Tukma, San Pedro de Yacochuya.

Mendoza (Központi régió)

Mendoza kétségtelenül a legnagyobb és legfontosabb borvidék Argentína. Mintegy 80%-a az ország termelési származik a völgyekben. A félsivatagos klíma, Mendoza kihívásokhoz borászok, akik közül sokan külföldiek vonzza a potenciális sajátos terroir, öntözött tiszta és tiszta víz az olvadás az Andok és az alacsony előfordulása a kártevők. A bor térképét Mendoza öt zónára oszlik: Észak, Kelet, Közép-, Dél-és Uco völgy. Lujan de Cuyo és Maipu a leghagyományosabb. A szőlők lábánál a hegy, a kihívás az, hogy megtaláljuk az ideális magasság ültetési a szőlő, kihasználva a napenergia előfordulását és a legjobb hőmérséklet lassú és egyenletes a szőlő érési. Ismeretes, hogy minden 100 méter felfelé, a hőmérséklet 1 fok. Közül a leginkább ültetett fajták, Malbec uralkodik, de kellemes meglepetés volt, a Cabernet Sauvignon és a Cabernet Franc. A Bonarda, az olasz származású, a másik, hogy a festék külön figyelmet érdemel. Között fehér, Chardonnay uralkodik.

Vezető bodegas: Achaval Ferrer, Terrazas, Finca Flichman, Luigi Bosca, Pascual Toso, Lagarde, Salentein, Catena Zapata, Alta Vista, Alto Las Hormigas, Septima, Argento, Escoruhiela Gastón, Clos de los 7, Dona Paula, Dominio del Plata, La Celia, Kaiken, Chamiza, Rutinni, Nieto Senetiner, Navarro Correas, Norton, The Fornier, Pulenta, Ruca Malen, Trapiche, Trivento, Zuccardi, DiamAndes, Ricitteli, Casarena, Finca El Origenész, Funckenhausen, Bodega Vistalba, Octavian, RENACER, Serrera Borok, Durigutti és a Hacienda del Plata.

San Juan (North Central Region)

San Juan a fővárosban az argentin tartomány San Juan a Cuyo régióban található, a Tulum-völgy, nyugatra a San Juan folyó. Mi tudjuk, hogy a kalandos fellebbezést Patagónia, a varázsát a magasságokba Salta, valamint híres, hogy Mendoza, de érdemes odafigyelni, hogy a bor völgyek Tulum és Pedernal. A Shiraz volt a fénypontja a tinta által készített pincészet Finca Las Moras. Között a fehér, a meglepetés volt a Pinot Gigio, őshonos szőlő Olaszország, amely alkalmazkodott nagyon jól, mert az alacsony páratartalom.

Az ülés napirendjén a borok már megerősítették, és a csodálatos várost megnyílik az események 2014. Az esemény lesz a bájos veheto Real Astoria március 13-án, csütörtök, 14h.

A megnövekedett fogyasztása bor és a jó társadalmi elfogadottság a gourmet termékek voltak a fő oka, hogy eljöttek a rendezvény harmadik alkalommal Carioca fővárosban.

"2013-ban Rio de Janeiro volt a házigazdája a második kiadása a találkozó borok és a társadalmi elfogadottság kiváló volt" Duarte mondta Beto, alkotója a projekt.

Körülbelül 800 embert várnak, hogy látogassa meg a rendezvény, ami jellemző átlagosan 40 kiállító és több mint 200 fajta áll kóstolásra.

Nevek, mint Concha y Toro, barázdák, Interfood, VCT Brazília, Casa Valduga, Cantu, Domno, barázdák, Villa Francioni, Pizzato, Wine Lovers, Nicola, fűrészáru bor, Basso, mi a bor, a Smart Buy Borok, Manz, Nagy italok és borok 12 pincészetek Argentína, már megerősítették jelenlétüket kiállítóként.

A Wine Encounter kínálja a kiállító a lehetőséget, hogy bővítse a hálózati kapcsolatok és a nagy látogató címke lehetőségek, mind a profi keres új hivatkozásokat, hogy a végső fogyasztó, aki úgy néz ki, jó lehetőség.

Egyéb információk: www.encontrodevinhos.com.br

Barátok, nem tudom, ha mindannyian tudjuk, szerkesztése mellett a Blog Living élet, és egy újságíró a The Journal Gazette, Én is egy kommentátora Radio CBN (Vitória-ES), ahol minden csütörtökön 16 óra beszélni a világ Wine. A mai volt az a nap, hogy beszéljünk egy kicsit arról, Argentínában és a díjnyertes borok Argentína Wine Awards versenyt 2014. Hallgatni csak kattints ide .

Nespresso bor

Minden bizonnyal az egyik legtöbbet emlegetett projekt az év. The Miracle gép egy gép, amely viszont a vizet borrá. Hogyan? Elhelyezés a projekt másik szempontból, a M | M a Nespresso borokat. Csak adjunk hozzá vizet, összetevők, válassza a "receptet", és várjon három napig, amíg a végtermék kész.

A vállalkozók felelősek a projekt tapasztalattal terén borok és igénybe Kickstarter, hogy készítsen az első 200 gép. Minden lesz ára $ 499, mintegy 360 euró. Olyan érték, még csak nem is lehet magas, tekintve, hogy minden egyes üveg bor lesz egy hozzávetőleges fajlagos költsége egy euró és fél.

A készülék rendelkezik egy olyan alkalmazást lehet telepíteni a smartphone. Ezután a felhasználó választhat, hogy milyen típusú bort akar termelni, miután megkapta a jelzést az összetevők, hogy hozzá kell adni, hogy elérjék a végső eredményt.

Az alkalmazás azt is figyelmezteti a felhasználót, ha a bor nélkül fogyasztható. A titok? Bizonyára ez nem csoda. A társ-alapítója a projekt mondom, hogy a technológia az elektromos érzékelők, amelyek segítenek átalakítani a főtt bor. Ezek az érzékelők képesek ellenőrizni részletesen a savasság a cukor-alkohol és a végtermék.

A párja a gép, hogy a bor maximális érvényessége két hét.

Tasakokat és készítmények, amelyek a munka egy kicsit olyan, mint a kávé kapszula új gép lesz majd kapható az interneten, a Miracle Machine és az Amazon oldalon.

Nem világos, hogy amikor a projekt nyitott lesz együttműködő támogatást.

Forrás: Sapo.pt

A "garázs borok" - amely szintén az úgynevezett "bor szerző" kezdődik termelő kis, rendkívüli gondossággal és a minőség. Ezek a funkciók által a House of csillogó Pedrucci.

Található Garibaldi, Serra Gaucha (RS), a borászat kezdődött 2002 januárjában, amikor a borász és a tulajdonos Gilberto Pedrucci szerzett, és vissza egy évszázados pavilon készült, bazalt elején a múlt században. Lehetőségek elvarázsol a jó ízlés a dekoráció és a tisztaság.

Megnyitása előtt saját céget, Gilberto (fenti képen) volt 23 éve úttörő Peterlongo és egy olyan időszakban, a Cave de Amadeu mellett az illetékes Mario Geisse.

A több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a bor képviselt iparág Brazíliában mundais események nagy bortermelők, mint például Olaszország, Franciaország, Németország, Spanyolország és Portugália. Ez is egy kóstoló borok a nemzetközi versenyeken, mint Brüsszelben.

Sindivinho a jelenlegi elnök, korábbi elnöke az ABE (brazil Szövetsége Borászat), és nevezte "Az Év Pincészete 2005". Ez az egyetlen brazil, hogy megkapja a "Medal Rend Mezőgazdasági Merit", és a címe "lovag", a francia Mezőgazdasági Minisztérium (2000).

A létesítmények

Pezsgő, az összes által termelt champenoise módszerrel PUPITRE spinning.

A csoport az újságírók, akik meglátogatták a pincészet: Lorena Pedrucci Alvaro Cesar Galvão Honlap www.divinoguia.com.br , Marcel Miwa, Prazeres da Mesa és íz Estado, Eduardo Milánó és Silvia M. Rose, Pince magazin Luciane Daux News Journal nap és Irenaeus Guarnier Fia, az oldalon www.asboascoisasdavida.com.br . Ó, én is ... lol.

Érkezéskor voltunk köszöntötte pezsgő Brut Rosé Pedrucci készült kiválasztott fajták Kékfrankos és a Pinot Noir a hagyományos módszer, amely azt mutatta, a fiatal és a sajátossága, elég gyümölcs szőlő. Production 5000 palack. £ 35,00.

Követjük a Pedrucci Brut készített hagyományos módszerrel minimum 12 hónapos futamidejű alapú fajták rizling Italico, Chardonnay és Pinot Noir borok. Production 6000 palack. £ 45,00. A csúcspont véleményem volt Pedrucci Book által készített, a hagyományos módszer minimális futamideje 24 hónap palackban. Ez történt a szőlőfajtából Chardonnay, Pinot Noir és a Riesling Italico. Production 4000 palack. R $ 48,00. Mi végül Brut Millesime ikon által készített, a hagyományos módszer minimális futamideje 36 hónap palackban. Keletkezik csak különleges évjáratokban, a gyülekezet készült alapja borok fajták Chardonnay, Pinot Noir és a Riesling Italico. Production 1000 palack. R $ 62,00. Jön, meg fog lepődni.

Kapcsolat: Vonal elnök Soares | 95720-000 | Serra Gaucha | Garibaldi - RS | Brazília | +55 (54) 3462.4948 - 3464.7878 | | http://www.casapedrucci.com.br

Cég választott Porto Alegre, a. DOC Office of Communications

A Port importálása Mediterraneo, Balneario Camboriu (SC) már az új szóvivője. Az. DOC Office of Communications, Porto Alegre (RS) választották Santa Catarina cég, hogy vigyázzon az importáló befejezése hat évben 2014-ben a kommunikáció. Szakosodott a behozatali és forgalmazási finom ételek és italok, Porto Mediterraneo jelen van 16 állam. A cél az, hogy eloszlása ​​a 20 tagállam által az év végéig, és megduplázza forgalmát az importáló.

Szerint a rendező-tulajdonosa Julio Cesar Neto Schmitt (fenti képen), a. DOC azért választották, mert ez egy elismert tanácsadó szakosodott kommunikációs termékek és butik borok, a jelenlét az egész ország területén. "Követjük a munkáját újságíró Orestes de Andrade Jr., aki vezeti a. DOC, hiszen a folyosón a Ibravin, mindig is erősen ajánlott a szakemberek", mondja Schmitt Neto.

Orestes Jr. (fenti képen), viszont azt mondja, hogy a filozófia a Puerto Mediterraneo csak akkor működik a prémium termékek, a kiváló minőségű és versenyképes árakat, különösen a termelő kis-vagy közepes méretű üdvözlő, bélelt aggodalomra ad okot. DOC kínál a piac "élvonalbeli cégek." "Most kaptam meg az ügyfelek olyan termékekkel, amit használni a házamban", mondta az újságíró. Ez a helyzet a Puerto Mediterraneo, amely kiválasztja termékek által jóváhagyott szakértői Brazíliában, miután egy átfogó műszaki és kereskedelmi elemzése minden címke. Az aggodalom az importáló kezd gyűjteni a termékeket otthon, a megfelelő tárolása a borok egy légkondicionált raktárban.

A. DOC a stratégia beállítva, hogy indítsanak a honlapon on-line (e-commerce) értékesítése Port Mediterraneo, valamint a beilleszkedés az új termelők a katalógusban, a Portugália, Olaszország, Chile és Argentína. Egyik hangsúly ezen első félévben lesz kommunikálni a zászlóshajó az importáló, Paço do Conde, Portugália, számviteli 30%-eladások Port Mediterraneo. A stratégia az év, amelynek célja a kettős értékesítési ez a márka Brazíliában.

Porto Mediterraneo mintegy 180 címkék hét termelő országok (Brazília, Argentína, Chile, Olaszország, Franciaország, Spanyolország és Portugália). A főbb piacok a Port Mediterraneo Santa Catarina és Rio de Janeiro. Ezután megjelenik Paraná, Pernambuco, Goias, Rio Grande do Sul, Brasilia, Espirito Santo, São Paulo, Rio Grande do Norte és Fortaleza (Ceara), amely már az új forgalmazó vége óta a tavalyi év.

Elérhetőségek

Tudjon meg többet a www.portomediterraneo.com.br vagy a www.facebook.com / importadoraportomediterraneo

E-mail:

Telefon: (47) 3263-0006

A látogatók részt vehetnek az aratás és ellenőrzi a teljes gyártási folyamatot a bor és a pezsgő

A Guatambu kezdődött február 16-án a betakarítás szőlőt nyilvános. A kiválasztott csoportja a látogatók Brazíliából és Uruguay vett részt a rendezvényen, amely követi az egész folyamatot a bor és pezsgő központban. Miután összehangolt grill húsok Hereford és a márkás italok reggeli, vendég csatlakozott a tempranillo szüret, az első festék betakarított ezt a vintage.

Betakarítás történt Lions ingatlan, egy tipikus Centennial iroda, hol vannak a szőlőültetvények. A hely elvarázsolt minden szépségét és fenntartása a természeti adottságai, megőrizve a Pampa életközösség.

Vett részt a rendezvényen a francia producer DESURMONT Gaspar, aki kapcsolatban áll Guatambu tavaly. A projekt címe: Vinhetica, az unió a szavak Bor és etika, hivatkozás termelés borok tisztességes módon, "Fair Trade". Az üzletember hat évet töltött kutatja a régió kampány felhívni a két címke szőlőt termesztenek a régióban és feldolgozott Guatambu. Szerint DESURMONT, "ezek a borok az eredménye egy álom." A rosé Teroldelgo a szőlő és a vörösbor Merlot és a Cabernet Sauvignon és a Arinarnoa indul a világbajnokság alatt ebben az évben.

A március végén a Guatambu szeretné, hogy élvezzék a szőlő fajták Cabernet Sauvignon, Tannat, Merlot és Tempranillo, összesen 15 ha. A második kiadás a rendezvény "A vasárnap Guatambu Harvest" a tervek szerint március 16-án az előzetes bejelentkezés, korlátozott terek a névjegyzékben: vagy 53. 3243 3295 .

Körülbelül Guatambu

A Guatambu Estancia bor egy boutique borászat Don Pedrito, RS. Munkája alapja a családi tulajdonban lévő, kisméretű, csak a saját szőlő, korlátozott tételek és számozott palack 2003 óta. További információért látogasson el:

Beállítása az ár a szőlő teszi ki a kereskedelmi működési kézikönyv Conab aukciók ártalmatlanítására termelés, a beszerzés, valamint a technikai segítségnyújtás asztal vezetett workshop

Képviselői szervezetek a borágazatban találkozott vezetőivel a szövetségi kormány és az állam Rio Grande do Sul, hogy összehangolják politikák és fellépések 2014-ben. A találkozóra került sor tegnap (27) a Personal Hotel Caxias do Sul (RS). Között a napirendi pontok, meghatározó aránya 10%-a prémium és a diszkont Celsius-fokonként glucométrico index (cukor), ami akár az asztal kézikönyve kereskedelmi üzem (MOC), amelyet közzé kell tenni a jövő héten eredményeként a szertartás amelyek meghatározzák a minimális ár a szüret. További témák voltak az aukció a termékek forgalomba hozatalának, a programok és a kormányzati beszerzési politikák termelés minősítése és technikai segítségnyújtási programot modernizálásának Szőlészeti (Modervitis).

Minisztériumok képviselői Mezőgazdasági, Állattenyésztési és Ellátási (MAPA) és az Agrár Fejlesztési Szervezet (MDA), a Nemzeti Supply Company (Conab), és a szervezeti egységek a Mezőgazdasági és Agribusiness (Seapa / RS) és a Vidékfejlesztési, Halászati ​​és Szövetkezetek (SDR / RS), hallottam szervezetek vezetői, és rámutatott néhány gyakorlati alternatíva, hogy a marketing és a jogosult a termelés.

Körülbelül a politika a gyártási folyamat, a vezetői az iparág azt mutatta, hogy szükség van tranzakciók (aukciók) fordulnak elő a szezon során, beleértve az ipart, és fizetnek a vonzóbb díjat azoknak, akik részt vesznek. Az egyik alternatíva, hogy teljesíteni kell a rendelet a Hivatalos Lapban még márciusban térkép és MDA folytat aukciós Award Flow Production (PEP), valamint az Equalizer Premium fizetett a mezőgazdasági termelő (Pepro). Képviselői szerint a kormányzati minisztériumok elérhetővé teszik 30.000.000 £ a műveletek kellene csatorna mintegy 50 millió liter. "A PEP megfelel a kereslet az ipar, amely lehetővé teszi iparágak is részt vesznek, és növeli az árverésre térfogatszázalékban": Darci Dani, ügyvezető igazgatója az állam szövetsége Makers (Agavi).

Az általános koordinátora állattenyésztés és az állandó kulturális térkép, John Solomon, megerősítette az áramlás politikáknak ki kell egészítenie. "Meg kell kombinálni kell fizetni a minimum, hogy a gyártó által csökkenti a felesleges készletek, figyelembe véve, hogy nem kell egy állandó politikai árat," mondta. A nézetet támasztja alá a főfelügyelő Management Conab ajánlat, Paul Morceli. A tiszt rámutatott, hogy tart szabadjára engedni a piaci ár a minimális árat.

A rendező a Tanszék jövedelem generálás és a hozzáadott érték az MDA, Nilton Pine jól bemutatott néhány programot, amelyek életképesek a marketing szőlő gazdák alternatívák. Ezek közül a Nemzeti Iskola Etetés Program (Pnae), valamint az élelmiszer-Acquisition Program (PAA). "Nincs hiány a kormányzati források ezeket a programokat. Mi hiányzik a projekteket. A szövetkezetek és egyesületek fel kell tölteni, hogy az önkormányzatok partnerek a családi gazdaság, és vesz át ezeket az eszközöket, "javasolta.

Között az áttétel a találkozó, megállapodás született arról, hogy az ágazat szervezetek határozzák meg a köteteket, hogy szükség van a csatorna egyes termékek aukciós és információk a közszolgáltatások iránti kereslet hívást, hogy be kell fejezni a május hónap.

Küldöttje MDA az állam, Mark Regelin; elnöke és túl Nos, Dani, és Morcelli Solomon, elnöke és alelnöke a testület, és Moacir Mazzarollo Dirceu Scotta és ügyvezető igazgatója Ibravin, Carlos R. Paviani vettek részt az ülésen igazgatója a Szövetség Cooperative borászat RS (Fecovinho), Oscar Lot és hélium MARCHIORO elnöke Agavi, Rogério Beltrame, az általános és a vezető kutató Embrapa Szőlő és a Bor Lucas Garrido és José Fernando da Silva Protas; jogtanácsos Ibravin, Kelly Bruch, és képviselői a vidéki munkavállalók szakszervezetek és szövetkezetek a Serra Gaucha.

Elnöke részt vett a hivatalos megnyitó a legnagyobb blokk párt a dél-

Látogatása során az államnak a hivatalos megnyitó a Szőlő Fesztivál Caxias do Sul, elnök Dilma Rousseff meglepődött egy különleges ajándékot. Rousseff kapott a kezébe a vezérigazgató Pincészet Perini, Perini Benildo, Premium címkék által gyártott a vállalat. Egy fadobozban, kiadták a legjobb.

Egyik fénypontja volt a bor Perini Qu4tro ikon - vintage 2009 címke, amely megnyerte a Top Ten Expovinis 2013 legnagyobb bor vásár Latin-Amerikában. Ez volt a második alkalom, hogy a vállalat egy címkét közül választják a top 10 borok Expovinis, a legrangosabb díjat borok Brazíliából. Casa Perini csillogó Muscat, akvarell is szállított, emellett bor Merlot Single frakció.

Körülbelül Perini

Található Trentino-völgyben Farrukhabad Serra Gaucha, Perini számlák 5000 ügyfelek Brazíliában a maga több mint 90 tétel termékek szőlőből származó. Fő piacai Rio Grande do Sul, Goiás, São Paulo, Santa Catarina és Rio de Janeiro. A közelmúltban, a pincészet megkapta a Trophy Dugóhúzó nagyvállalati kategóriában, a legnagyobb megtiszteltetés által nyújtott brazil Wine Institute (Ibravin). További információk a pincészet címen szerezhetők be honlapon

Gran Legado Brut pezsgő Charmat most mini palackban, ami egy pohár

Bor, az üveg már ismert gyakorlatot. Azt is élvezhetik a pezsgő egyenlő mértékben. A Gran Legacy most megjelent a mini üveg pezsgő Brut Charmat 187 ml, ami egy csésze. Alkalmi, ital harmonizál szépen a nyári és kezdődik keringő nagyobb sokoldalúság a medence, a tengerparton, vagy a balladák, mint eső a fiatalok.

A praktikum között örülök, hogy a mérsékelt fogyasztást, így kiváló lehetőség azok számára, akik szeretnék, hogy lehűtse magát a megfelelő intézkedést. Ugyanazzal a kifinomultság egy 750 ml-es palack, mini a különbség. A fedél fémes menet (elcsen), ami nem zavarja a termék minőségét, elsősorban azért, mert az ajánlat ideális a gyors fogyasztása. Mellett a biztonsági kerítés, a borító is jár umdesign merész.

Aki megkóstolja a pezsgő, miközben fogyasztása design és a modern, tudatos koncepció is képes ellenőrizni az azonos aromák és ízek a Gran Legado Brut Pezsgő Charmat palack 750 ml. A termék könnyű, készült Chardonnay szőlő alap, bemutató vágó szőlő rizling Viogner és frissesség és csemege. Az ital kevés időt öregedés megőrizni a jellemzői a gyümölcs.

Az újdonság jön a sorban a csillogó Gran Legado, Borászat Valley Vineyards gyűjtésének nemzetközi díjat nyert el minőségi pezsgő.