βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης υποβάλουν ιστοσελίδα e-mail απαγωγέας

Έκθεση φέρνει εθνική εκδήλωση για το Serra Gaucha, συγκεντρώνοντας διάσημους σεφ με πρακτικά μαθήματα ανοιχτή για τους επισκέπτες, με έμφαση στην ενίσχυση του χώρου κρασί

Η ExpoBento 2015 θα οργανώσει «Ζωντανή πίνακα», πλανόδιο enogastronomic εκδήλωση που τρέχει κατά μήκος της Βραζιλίας από το 2004 συγκεντρώνοντας διάσημους σεφ. Ως αληθινή πραγματικότητα συντακτική σόου, που εκτελούν ανακαινισμένο έσοδα με το προφίλ της περιοχής, προσφέροντας τα πιάτα για να δοκιμάσετε το συμμετέχον κοινό. Κάνει το ντεμπούτο του στο Rio Grande do Sul, ο «Πίνακας Live 'ExpoBento του 2015 έρχεται να ενισχύσει την περιοχή παραγωγής κρασιού της δίκαιης εκτίμηση της τοπικής κουζίνας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 4, 5 και 6 Ιουνίου στην Αίθουσα Α του Bento Gonçalves Εκδηλώσεις Πάρκο.

Πρακτικά μαθήματα θα είναι μια ανοιχτή κουζίνα, συναρμολογούνται στην περιοχή των οινοποιείων που θα επιτρέψει στο ενδιαφερόμενο κοινό να αλληλεπιδρούν με τους καλύτερους σεφ σε ένα πραγματικό ENO-γαστρονομική σκηνή. Τα ονόματα των τεσσάρων εθνικών σεφ έχουν ήδη επιβεβαιώσει: Ιβάν Achcar (Εστιατόριο Alma, SP και ένας από τους μάγειρες των πρωταγωνιστών σε δράση, αντλώντας υλικό), Εμμανουήλ Bassoleil (ένας από τους Γάλλους εικονίδια κουζίνα στη Βραζιλία, το εστιατόριο Skye, SP), YannCorderon (Γάλλος σεφ μπιστρό L'amitier, SP) και η Κάτια Barbosa (ένα από τα πιο αναγνωρισμένου κύρους και εφευρετική σεφ Ρίο σήμερα, κάνει Aconchego Carioca, RJ). Μαζί με αυτούς, άλλοι 11 περιφερειακά σεφ θα είναι μέρος της Μέσα ζωντανά, την ενίσχυση των τροφίμων και των περιφερειακών ταλέντα σε ένα εθνικό γεγονός. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μαθήματα γευσιγνωσίας με τον αρχισυντάκτη του Προεδρείου Prazeres, Ρικάρντο Castilho.

Πάνω από χίλιοι άνθρωποι μπορούν να συμμετέχουν στα 15 μαθήματα που παρέχονται, 80 στο καθένα. Αλλά η διαδραστικότητα με το κοινό θα είναι μόνιμη, καθώς οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά μαθήματα. Το έργο είναι μια κοινή προσπάθεια μεταξύ του ExpoBento και οι απολαύσεις του πίνακα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παράγει ζουν το περιοδικό μπροστά από τους ανθρώπους, με την εθνική κυκλοφορία, και να οδηγήσει σε περιφερειακή κουλτούρα για το σύνολο της χώρας. Οι συμμετοχές είναι δωρεάν και μπορεί να γίνει κατά τη διάρκεια του μηνός Απριλίου από την ιστοσελίδα www.expobento.com.br .

Η εύλογη επενδύει σημαντικά στο έργο και προτίθεται να επεκτείνει την παρουσία της στα οινοποιεία της εκδήλωσης. Ο πρόεδρος του ExpoBento 2015 Laudir Μιχαήλ Piccoli, τονίζει τη σημασία του τομέα στην έκθεση. «Εμείς επιλέξαμε το θέμα του Bento Gonçalves και μαζί με αυτό, το στοίχημα για την ανάκτηση των οινοποιείων σε ένα χρονικό διάστημα. Ως καινοτομία του θέματος αυτού, το Προεδρείο Ζωντανή έρχεται κοντά με ένα χρυσό κλειδί σε αυτή την πρωτοβουλία. " Αυτό το έτος, η εύλογη κατευθύνει τις προσπάθειες για την αύξηση του αριθμού των συμμετεχόντων οινοποιεία, τοποθετώντας τους πρόσωπο με πρόσωπο με έναν καταναλωτικό κοινό περίπου 200.000 ανθρώπους που θα τρέχει στα περίπτερα σε 11 ημερών δίκαιη.

Το μπροστινό μέρος της δράσης είναι ο Διευθυντής Έργων και η χώρα κρασιού, Ντιέγκο Bertolini, ο οποίος πιστεύει στην επέκταση του αριθμού των μελών των οινοποιείων, λόγω του νέου σχεδίου. «Θέλουμε να φέρουμε της χώρας μεγαλύτερη εκδήλωση τροφή για ExpoBento, μια ενέργεια που θα παράγουν τα εθνικά μέσα ενημέρωσης και να προσελκύσει την προσοχή ενός δημόσιου λάτρης του καλού φαγητού και εκλεκτά κρασιά. Η ευκαιρία είναι μοναδική, κάνει χώρο για όσους θέλουν να είναι πιο τολμηρή και παρουσία στην αγορά. "

Ο αμπελοοινικός τομέας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της πόλης και την προβολή του στην εθνική σκηνή. Υπεύθυνος για την προσέλκυση εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο, ο τουρισμός κρασί υπήρξε μια σημαντική πηγή εισοδήματος για τις οικογένειες που ζουν από σταφύλι και το κρασί, καθώς και ένα δίκτυο εξυπηρέτησης που προσφέρει σήμερα μια διαφορετική εμπόριο. Ο Πρόεδρος του Κέντρου Βιομηχανίας, Εμπορίου και Bento Gonçalves Υπηρεσίες (CIC / BG) - Δίκαιη υποστηρικτής - Leonardo Giordani, υποστηρίζει τις επενδύσεις όχι μόνο για την άμεση αύξηση στα οινοποιεία, αλλά και ολόκληρη την αλυσίδα που επωφελείται από την ενίσχυση ο τομέας. «Το κρασί είναι το κύριο προϊόν μας ως θεσμικό έφεση και την εμπορία. Από αυτό, ακόμη και το 1967, η πόλη μας το παράθυρο και πήρε το δήμο για να δημιουργήσετε νέο έργο, σήμερα οι μεγάλες οικονομίες του δήμου: έπιπλα και μεταλλουργία », λέει.

Το Προεδρείο Ζωντανή χρηματοδοτείται από Verallia Βραζιλία, αλεύρι Ορχιδέα, ζυμαρικά και μπισκότα, Italínea Προγραμματισμένη Έπιπλα, Giordani Τουρισμού, Ibravin, Bento Gonçalves Δημαρχείο, Δημοτικό Συμβούλιο Τουρισμού (Comtur), Senac BG, το Hotel Union, εστιατόρια, μπαρ και παρόμοια (SHRBS) - αμπελουργικό και εκδρομών Κρασί και São Bento do Sul Η έναρξη της ζωντανής επιτραπέζια και οινοποιήσιμα Χώρα πραγματοποιήθηκε στις 5 Μαρτίου, στη Μεγάλη Αίθουσα του Bento Gonçalves Νομού, φέρνοντας σε επαφή τις αρχές, οι επισκέπτες, οι ηγέτες. και επιχειρηματικό τομέα και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Το σούπερ μάρκετ Perim προετοιμασμένοι για σήμερα και αύριο, ξεκινώντας στις 18:30, ειδική γευσιγνωσία για τις γυναίκες. Ποιος εμφανίζονται στο κατάστημα Praia Da Mata θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια ποικιλία από επιλεγμένα αφρώδη και κόκκινα κρασιά από την αρμόδια ομάδα πωλήσεων, Amilton Σμιθ και ο Ηλίας Τζούνιορ.

Η εκδήλωση έχει ως στόχο να τιμήσει τις γυναίκες εκ των προτέρων από τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται στις 8 Μαρτίου.

Κουζίνα αυθεντικό, απλό, γρήγορο, και ότι εκτιμά την γεύση και την ποιότητα των προϊόντων. Αυτή είναι η έννοια της «Bistronomia" (+ μπιστρό κουζίνα), το σχολείο που ακολουθείται από τον Γάλλο σεφ Φρανσουά Teissonnière και ότι παίρνει στο Fuegos στο Jardim da Penha, για να αναλάβει τη διοίκηση του εστιατορίου. Με περίπου 70 είδη στο σύνολο, ο σεφ έχει ανανεωθεί το 50% του μενού. Ποιος είναι εκεί, μπορείτε τώρα να ελέγξετε την είδηση.

Με επιλογές από ορεκτικά, κυρίως πιάτα ποικίλουν - θαλασσινά, κοτόπουλο και το βόειο κρέας - και επιδόρπια που διαφέρουν από την παραδοσιακή κουζίνα και να φέρουν το άγγιγμα της γαλλικής κουζίνας, ο σεφ φέρνει τον πολιτισμό και την έννοια του μπιστρό αποκτηθεί μέσω της εργασίας σε δύο εστιατόρια στην περιοχή της Νορμανδίας στη Γαλλία, "Le Bougnat" και "Le Baligan". «Προσπαθώ να επιλέξετε τα καλύτερα προϊόντα, πάντα φρέσκο ​​και το φως, έτσι ώστε η ποιότητα και η γεύση μπορεί να γίνει αντιληπτή σε κάθε πιάτο. Η διαφορά είναι ότι έχω μεγάλο σεβασμό για τα προϊόντα: περικοπή, έχω αποθηκεύσει και να προετοιμάσει τα τμήματα, σε απλουστευμένη μορφή, και το μόνο που μπορεί να γίνει αντιληπτή από εκείνους που δοκιμάσουν τις δημιουργίες μου ", δήλωσε ο Φρανσουά.

Πάρμα πάπια

Για τις καταχωρήσεις του μενού, ο σεφ έφερε κάποια νέα χαρακτηριστικά, όπως φέτες χοιρομέρι Serrano με τοστ και ελαιόλαδο? η μανιόκα κροκέτες και τυρί μπρι με πιπέρι ζελέ? αχλάδι σαλάτα, μπέικον, καρύδια και γκοργκοντζόλα? ο κύκλος εργασιών της shitake και μοτσαρέλα? η βελουτέ μανιταριών, Quenelle κοτόπουλο στο λάδι τρούφας? και cocotte αυγά με μανιτάρια και φουά γκρα. Εκτός από αυτές τις επιλογές, το μενού έχει κάποια καινοτομίες σεφ, που δημιουργήθηκε εδώ κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου πήρε Fuegos: Πάρμα πάπια - ότι στο μενού συνοδεύεται από πεπόνι, το βαλσαμικό μείωση και τοστ - και το φουά γκρα πάπιας - συνοδευτικό τοστ.

Φιλέτο Rossini

Τα κλασικά κρατήθηκαν του ασφαλίστρου κρέατα το παλιό μενού, για παράδειγμα, το ancho μπριζόλα, chorizo ​​μπριζόλα, rib, μεταξύ άλλων. Ωστόσο, η Wagyu φυλή κομμένα ancho βοοειδή, καταγωγής Ιαπωνίας και θεωρείται το πιο νόστιμο το βόειο κρέας και να αντιμετωπίσει ο κόσμος χτίστηκε, και ένα χαμηλότερο ποσοστό λίπους.

Κοτόπουλο με λάδι τρούφας

Ο σεφ δημιούργησε επίσης την ενότητα "θαλασσινά" από το μενού, το οποίο περιλαμβάνει πιάτα όπως το γεμιστό λυθρίνι με λαχανικά σε κρούστα αλατιού και ψητά προσφυγάκι, συνοδευόμενη από λαχανικά στη σχάρα, το σκόρδο πατάτα, ελαιόλαδο και λεμόνι. Στην ενότητα των πιάτα με κρέας, Φρανσουά πρόσθεσε δύο επιλογές: το φιλέτο au Poivre, η οποία μπορεί να έχει δύο συνοδευτικά προτιμήσεις των πελατών? και το φιλέτο Rossini, σερβίρεται με φουά γκρα στην κορυφή, ψητό σε σάλτσα με ζουμερά λιμάνι. Στην ενότητα ζυμαρικά, ριζότο κολοκύθας, το μπρι και καβουρδισμένα αμύγδαλα και τα νιόκι με κρέμα γάλακτος, τα πράσα και τα καρότα είναι τα κυριότερα σημεία.

Γεμιστές λυθρίνι με λαχανικά σε κρούστα αλατιού

Το τμήμα των επιδόρπια είναι εντελώς νέο και ένα σημαντικό μέρος, δεδομένου ότι είναι θηρίο στο ζαχαροπλαστείο. Μεταξύ των λιχουδιές που ετοιμάζει ο σεφ είναι ο «Vacherin" - αναστεναγμό, παγωτό βανίλια που ετοιμάζει ο σεφ με φράουλες και κρέμα σαντιγί - και το θρυμματίζεται αχλάδι και μάνγκο με παγωτό βανίλια, παρασκευάζεται επίσης από τον François. Όλα τα οκτώ από τις επιλογές του μενού επιδόρπια έχουν τη μοναδική αξία του R $ 17,00.

Το a la carte υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από την Τρίτη έως την Κυριακή για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο.

SPECIALITE

Μια άλλη καινοτομία που ενσωματώνεται από τον σεφ σε αυτή τη νέα φάση της Fuegos είναι η ενότητα που ονομάζεται "σπεσιαλιτέ" με διαφορετικά πιάτα, που προσπαθούν να ξεφύγουν παραδοσιακή κουζίνα που βρέθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Βικτώρια. Μερικά από τα πιάτα που είναι σπεσιαλιτέ του σεφ και συμπεριλήφθηκαν στο μενού Fuegos είναι: μπριζόλα χοίρων λεμόνι, συνοδεύεται από κρεμώδες ριζότο με zester λεμόνι και abrobrinha τη σχάρα? το κονφί πάπιας με CONFITES πατάτες Άννα και πράσινη σαλάτα? καθώς επίσης και η μπριζόλα αρνί με σκόρδο και δεντρολίβανο ριζότο με μύκητες.

Εκτελεστικός μενού

Εκτός από το a la carte μενού, το Fuegos προσφέρει εκτελεστικό γεύμα από Τρίτη έως Παρασκευή. Το εστιατόριο λειτουργεί με δύο επιλογές για αυτό το μενού: παραδοσιακά - με τρεις επιλογές εισαγωγής, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο - ή διπλής εισόδου κύριο πιάτο ή κύριο επιδόρπιο, τα οποία ο σεφ, είναι η προτιμώμενη επιλογή γυναίκες. Η τιμή για τις τρεις επιλογές είναι R $ 45.00 και για δύο είναι £ 38.00. Κατά την πρώτη, οι επιλογές του εκτελεστικού μενού θα αλλάζουν κάθε δυο εβδομάδες.

Λειτουργία

Η Fuegos είναι ανοιχτό από Τρίτη έως Κυριακή. Από την Τρίτη έως Παρασκευή από τις 11.30 έως τις 23:30 τα Σάββατα από τις 11.30 έως τις 00h30, και τις Κυριακές από τις 11:30 π.μ. έως 17 ώρες, μόνο για το μεσημεριανό γεύμα.

Σχετικά με το σεφ

Γεννήθηκε στην Soisy-sous-Montmorency, Γαλλία, Φρανσουά Teissonnière είναι ένα σεφ για 28 χρόνια. Στη Νορμανδία, η ιστορική περιοχή της βορειοδυτικής θέρετρο της γαλλικής, ήταν μπροστά από τα δύο εστιατόρια: Le Bougnat - του ακινήτου σας για 15 χρόνια - και το Le Baligan - ακόμη υπό τις διαταγές του.

Fuegos - Κουζίνα au Grill, με επικεφαλής τον Γάλλο σεφ Φρανσουά Teissonnière. Λεωφόρος Anísio Fernandes Coelho, 88, Jardim da Penha, Βικτόρια. Τηλέφωνο: (27) 3.029 με 1813. Λειτουργία: Τρίτη έως Παρασκευή, από τις 11.30 έως τις 15:30 για μεσημεριανό γεύμα και 18,30 έως 23,30 για το δείπνο. Σάββατο από τις 11.30 έως τις 00h30 και την Κυριακή από τις 11.30 έως τις 17 ώρες.

Από το πρωί της 26ης Φεβρουαρίου, η Αραβική Αίθουσα του Χρηματιστηρίου Αξιών Palace, μια διεθνής κριτική επιτροπή δοκίμασε και αξιολογούνται σε τυφλή δοκιμή, συνολικά 56 πορτογαλικά κρασιά - λευκό, κόκκινο και γενναιόδωρη, προ-επιλεγμένο από πάνελ τεστ του περιοδικού ΚΡΑΣΙ. Το μόνο "Master of Wine" στα πορτογαλικά, της Βραζιλίας Dirceu Vianna Τζούνιορ, το "Master of Wine" Βρετανοί Ιωάννα Locke, ο διάσημος εκδότης κρασί του γαλλικού περιοδικού «Gault Millau", Eric Riewer, και ο πιο έμπειρος κριτικός κρασιού Ισπανικά, José Penin, σχηματίζεται η κριτική επιτροπή των δοκιμαστών από χώρες όπως η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, τη Σουηδία, τη Δανία, την Πολωνία, τη Βραζιλία και φυσικά, Πορτογαλία. Εδώ επιλέγονται:

1ος ενισχυμένος οίνος / JMF μοσχάτο de Σετούμπαλ Superior 1911, José Maria da Fonseca, Σετούμπαλ Χερσόνησο

1 λευκό κρασί / Φάρμα του Ειδικού Λευκός δρυς, Sogrape, Dan

1 κόκκινο κρασί / αγόρι Αντόνιο Αλικάντε Bouschet 2012, Herdade da Malhadinha, Περιφερειακή Alentejo

2 κόκκινο κρασί / Malhadinha 2012, Herdade da Malhadinha, Alentejo

3 κόκκινο κρασί / Quinta Vale Δ Μαρία ποταμού Αμπελώνας 2012, Lemos & Van Zeller, Douro

4 κόκκινο κρασί / Quinta do Ribeirinho Berry ποδιών Franco 2010 Luis Πάτο, Bairrada

5 κόκκινο κρασί / Terrenus Αποθεματικό Παλιά Κλήματα 2011 Rui Reguinga, Περιφερειακή Alentejo

6 κόκκινο κρασί / Αναζήτηση 2012, Susana Esteban, Περιφερειακή Alentejo

7 κόκκινο κρασί / Αντωνία Adelaide Ferreira 2010 Sogrape, Douro

8 κόκκινο κρασί / Dona Maria Reserva 2009, ο Julio Bastos, Alentejo

Η ύλη που δημοσιεύθηκε αρχικά στην στήλη που ζουν τη ζωή | Notebook Γ2 + Αναψυχής & Co. | Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

Δεν είναι κάθε καλλιέργεια εκφράζει την επιθυμία των παραγωγών στη Μινεσότα, ότι αν κοιτάξουμε τα αμπέλια όλο το χρόνο, εξαρτάται επίσης από ένα ευνοϊκό κλίμα. Μετά από όλα, το καλό κρασί είναι το αποτέλεσμα της φύσης της ένωσης με την ευαισθησία και την εμπειρία του ανθρώπου. Φέτος, ήμουν και πάλι στην περιοχή, το κλίμα, όχι μόνο αναμένεται τον τρύγο σε τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, αλλά ευνοούσαν και την καλλιέργεια σταφυλιών νωρίτερα, που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των λευκών οίνων και αφρωδών οίνων, το καλύτερο που έχουμε. Τώρα, στο τέλος των προσδοκιών συγκομιδή περιστρέφεται γύρω από το χρώμα, το οποίο εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες τις επόμενες ημέρες. Ανεξάρτητα από το να περιμένει για τη συγκομιδή, κάποιοι επισκέπτονται την περιοχή για να εξετάσουμε τη φύση, τη δειγματοληψία την τοπική κουζίνα και να απολαύσετε την καλή τουριστική υποδομή εκεί. Ως εκ τούτου, χωρίζονται μερικές συμβουλές για τα αξιοθέατα σε οινοποιεία, καθώς και εστιατόρια και ξενοδοχεία. Ελέγξτε τα ακόλουθα.

Οινοποιεία

Φυσικό ζιζανιοκτόνο στο κρασί Don Giovanni

Don Giovanni

Το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς πάνω από 10 μίλια από το Bento Gonçalves, στην περιοχή του Pinto Bandeira, αξίζει να κρατήσεις ένα Σαββατοκύριακο για να επισκεφθείτε αυτό το οινοποιείο, το οποίο διαθέτει ξενώνα με οκτώ τέταρτο λάτρεις του κρασιού υποδοχής και λάτρεις γενικότερα. Στον ίδιο χώρο, του 1930, έτος του αρχοντικού είναι ένα εστιατόριο, το οποίο έχει χωρητικότητα για μέχρι 60 άτομα με την κράτηση. Ειδικά ο Ντον Τζιοβάνι Φύση (χωρίς προσθήκη ζάχαρης), που παράγεται με την παραδοσιακή μέθοδο και στους 24 μήνες που έρχονται σε επαφή με τη ζύμη.

ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ Don Giovanni INN - VRS 805 - Amadeu Γραμμή (28), 12 χλμ, Πίντο Bandeira - Τηλ: (54) 3455-6.293 | www.dongiovanni.com.br

Ζύμες που εργάζονται σε μπουκάλι Σπήλαιο Geisse

Σπήλαιο Geisse

Επίσης εγκατασταθεί σε Pinto Bandeira 4 kl του Don Giovanni, το Οινοποιείο Σπήλαιο Geisse είναι γνωστή για αφρώδη αριστεία και την κομψή, η οποία πήρε την υψηλότερη βαθμολογία του έγκριτου διεθνούς κριτικής, Jancis Robinson, για μια βραζιλιάνικη αφρώδη οίνο. Το οινοποιείο με επικεφαλής τον οινοποιό Mario Geisse, τα παιδιά και ο Carlos Arbazua. Mario έφτασε στη Βραζιλία το 1976, όταν είχε προσληφθεί για να κατευθύνει την Moët Chandon. Έχετε μια τρομερή διατηρημένα με απλή ψύξη δομή, όπου ωριμάζουν αφρώδη τους παρασκευάζονται αποκλειστικά με την παραδοσιακή μέθοδο. Ειδικά το Σπήλαιο Geisse Blnc Blanc.

Σπήλαιο Geisse - Jansen Line, s / n - Τηλ.: 54 - 3455 με 7461 και 3.455 - 7.463 | 95700-000 - Pinto Σημαία - Bento Gonçalves Περιφέρεια - RS - www.vinicolageisse.com.br

Η εμφάνιση που κόβει την ανάσα αστέρια στη Βραζιλία

Ηθοποιοί από τη Βραζιλία

Βρίσκεται στην περιοχή Faria Lemos, Bento Gonçalves, στα 525 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, σε ένα μαγευτικό μέρος όπου βασιλεύει η ηρεμία και μπορείτε να εξετάσουμε τη φύση, το οινοποιείο Αστέρια Βραζιλία είναι ένα τουριστικό αξιοθέατο στην Μινεσότα. Η παραγωγή των τριάντα τόνοι σταφυλιών, μόνο ένα μικρό ποσοστό πηγαίνει στην ανάπτυξη των δικών κρασιά, περίπου 25 χιλιάδες φιάλες το χρόνο. Ένα μεγάλο μέρος προορίζεται για άλλα οινοποιεία, όπως Chandon, Valduga, μεταξύ άλλων εταιρειών. Παράγει λευκά, αφρώδη και υπέροχο και περίεργος κόκκινο χρώμα, όπως το κόκκινο αφρώδες κρασί (100% Merlot) και Dall'Agnol DMD, που παρασκευάζεται με τον ίδιο τρόπο όπως Amarone. Ειδικά η πτητική Blanc 2014 100% Sauvignon Blanc με 6 μήνες για να υποβληθούν σε βαρέλι.

Αστέρια της Βραζιλίας - 431 - 4,2 και Km - Faria Lemos - Bento Gonçalves - RS - Τηλέφωνα: (54) 9924.016 / (54) 3439,1089 - www.estrelasdobrasil.com.br

John Valduga σας με την οικογένειά μου στην κάβα σας, πιο αφρώδη της Λατινικής Αμερικής, με την ικανότητα να στεγάσει έξι εκατομμύρια μπουκάλια αποκλειστικά με τη μέθοδο champenoise.

Casa Valduga

Ένας από τους γίγαντες της βιομηχανίας, είναι υπεύθυνη για το πρώτο συγκρότημα οινοτουρισμό στη Βραζιλία, το χωριό Valduga που βρίσκεται στην πόλη του Bento Gonçalves. Θα πρέπει να επισκεφθείτε για όσους περνούν, ή αν θέλετε να μείνετε στην κοιλάδα του Αμπελώνα. Εκτός από το εστιατόριο και το πανδοχείο του, το συγκρότημα διαθέτει ένα εργοστάσιο του χυμού και σταφύλια και ζελέ. Όταν δεν ταξιδεύει, ο ιδιοκτήτης Γιάννης Valduga καλωσορίζει τους επισκέπτες προσωπικά. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το Storia, ένα από τα καλύτερα κόκκινα κρασιά που παράγονται Merlot σταφυλιών και επίσης αφρώδη παρασκευάζεται με την παραδοσιακή μέθοδο σε διαφορετικούς χρόνους γήρανσης.

Leopoldina γραμμή - Κοιλάδα του Αμπελώνα - Bento Gonçalves RS - Τηλέφωνο: (54) 2105.3122 - Fax: (54) 2105.3122 - Ιστοσελίδα: www.casavalduga.com.br

Η απόλαυση στον Κήπο του Κρασιού της Fluting

Πυρήνας

Με 1.200 εκτάρια αμπελώνων και 12 εκατομμύρια λίτρα από εκλεκτά κρασιά από ένα χρόνο, ο πυρήνας έχει τη μεγαλύτερη περιοχή του ιδιόκτητους αμπελώνες στη χώρα. Η ζητούμενη, και κάντε μια βόλτα στους αμπελώνες, στο εσωτερικό οινοποιείο και θεαματική αίθουσα γευσιγνωσίας του, είναι να απολαύσετε τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες στον Κήπο του Κρασιού, που στεγάζεται σε ένα μεγάλο και όμορφο καταπράσινο χώρο πίσω από το λιανικό εμπόριο κρασιού. Η καινοτομία έχει ένα χώρο για τα παιδιά των γονέων για να απολαύσετε με την εμπιστοσύνη και αφρώδη κρασιά με το ποτήρι, καθώς και μεζέδες που προέρχονται από ένα είδος «φορτηγό κρασί."

RS 444, Km 21 - Κοιλάδα του Αμπελώνα, Bento Gonçalves - Τηλέφωνο (54) 2102-1540 - site: www.miolo.com.br

Το νόστιμο πολέντα μπολονέζ με τυρί Osteria Ξύλινο Σπίτι

Εστιατόρια

 • Casa di Paolo - www.casadipaolo.com.br
 • Wood House - Leopoldina Γραμμή - www.casavalduga.com.br
 • Εστιατόριο Valle Rustico - www.vallerustico.com.br
 • Trattoria Primo Καμίλο - www.primocamilo.com.br
 • Trattoria & Αποθήκη Mamma Gema -


Το γοητευτικό Pousada Don Giovanni

Κατάλυμα

 • Farina Park Hotel - www.farinaparkhotel.com.br
 • Ξενοδοχείο Laghetto Viverone Bento - www.laghettoviveronebento.com.br
 • Wine Spa Hotel & Condo Κρασί - www.spadovinho.com.br
 • Hotel Villa Michelon - www.villamichelon.com.br
 • Pousada Castello Benvenutti - www.pousadacastellobenvenutti.com.br
 • Pousada Don Giovani - www.dongiovanni.com.br

Δεκτικός

Ο Δεκτικός εταιρεία League στη Μινεσότα προσφέρει enoturísticos θεματικά πακέτα με διαμονή στο ξενοδοχείο, ξεναγήσεις και γευσιγνωσίες σε διάφορα οινοποιεία της περιοχής, καθώς και οι εναρμονισμένες μαθήματα και δείπνα, πικ-νικ στους αμπελώνες καθώς και εκτελεστικό μεταφορά. Τα πακέτα αυτά έχουν τιμές που αρχίζουν από R $ 1,300.00 ανά άτομο συμπεριλαμβανομένης της στέγασης και των υπηρεσιών.

Χθες το απόγευμα παραβρέθηκα σε μια όμορφη γεύση ισπανικά κρασιά που εισάγονται από την Del Maipo στο εστιατόριο Βαλεντίνα, τώρα σε μια νέα θέση (όπου ήταν ο Argento Parrila) στη Via Cruise Mall, ξύλινα Freitas, Canto παραλία. Το σπίτι ειδικεύεται στην ιταλική κουζίνα, φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι το σεφ και ιδιοκτήτη Laura είναι επίσης καλόγουστη διακόσμηση. Αξίζει να γνωρίζετε.

Τα κρασιά που παρουσιάστηκαν ήταν η γραμμή TILENUS ( www.tilenus.com ) με την υπογραφή του οινοποιού Raul Perez και παράγονται από Bodegas Estefania, σχετικά νέα, με την ίδρυσή της το 1999 στην περιοχή του Bierzo, Ισπανία. Σε γενικές γραμμές ήταν καλά δείχνει γιατί η μεγάλη επιτυχία των κρασιών τους στη Βραζιλία. Bierzo είναι DO (ονομασία προέλευσης), που βρίσκεται στη βορειοδυτική Ισπανία, που ειδικεύεται στα κρασιά που γίνονται από Mencia και Godello. Mencia παράγει κομψά κρασιά που συχνά σε σύγκριση με το κόκκινο Βουργουνδίας. Είναι μόνο το 1% τοις εκατό του συνόλου των καλλιεργειών στην Ισπανία, αλλά είναι 65% τοις εκατό του συνόλου των φυτεύσεων Bierzo. Από τα έξι δείγματα σε δοκιμή πέντε ήταν το σταφύλι Mencia, και ένας εισβολέας του Prietro Picudo γηγενής ποικιλία σταφυλιού και της Ισπανίας.


Castillo de Ulver - 100% Mencia - Όχι Πηγαίνετε για το βαρέλι - £ 90 - ST (85) - www.delmaipo.com.br

Προσφέρονται αρώματα ώριμων φρούτων, ειδικά βατόμουρου και βατόμουρο. Ελαφριά γεύση, φρέσκα, σημειώσεις γη, και ένα άγγιγμα της μεταλλικότητα. Μια εύκολη οινοποσία με ένα μαλακό επίθεση και καλά ενοποιημένο γεύσεις.

Tilenus Νέοι - 100% Mencia - Όχι Πηγαίνετε για το βαρέλι - £ 56 - £ ST (85) - www.buywine.com.br

Στην ίδια γραμμή της πρώτης, με τη μύτη δείχνει νότες κερασιού και φρούτα, καθώς και ένα ελαφρύ floral. Ο ουρανίσκος είναι ξηρό με καλή δόση οξύτητας.

Tilenus Roble - 100% Mencia - 10 μήνες σε δρύινα βαρέλια - R $ 101 15 - ST (92) - www.buywine.com.br - Προτεινόμενα

Μια σαγηνευτική, απαλή, μεταξένια, ισορροπημένο κρασί με εξαιρετικά αμβλεία μύτη με νότες καμένου πρύμνη, βανίλια, συν ένα ωραίο ώριμο φρούτο. Σαφώς πιο σύγχρονο και επίσης η καλύτερη αγορά του πάνελ, με εξαιρετική αξία για τα χρήματα.

Tilenus Πάγος de Posada 2003 - 100% Mencia - 16 μήνες σε δρύινα βαρέλια - R $ 294,00 - ST (91) - www.delmaipo.com.br

Οπτική σκούρο ρουμπινί με γρανάτης χείλος δείχνει την ηλικία του, τη μύτη μαγειρεμένα με νότες δαμάσκηνου, μπαχαρικών, γη και floral. Γεύση πολύ ξηρό, λιτό, με ενδιαφέρουσα και πολύπλοκη γεύση. Ένα κρασί για αρχάριους.

Tilenus Πιέρος 2003 - 100% Mencia - 22 μήνες σε δρύινα βαρέλια - R $ 500,00 - ST (90) - www.delmaipo.com.br

Οπτική σκούρο ρουμπινί κατάθεση σε αναστολή, γη, δαμάσκηνο και βιολέτες στη μύτη. Στο στόμα, τη μύτη επιβεβαιώνει τις σημειώσεις προστίθενται στο μεταλλικό αφή. Λιτό, ταννικό αλλά ακόμη και με ήδη προχωρημένη ηλικία του. Ανάγκες τροφίμων και αερισμού τουλάχιστον 1 ώρα για να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Tilenus Clan 2008 - 100% Prietro Picudo - 15 μήνες σε δρύινα βαρέλια - R $ 140,00 - ST (90) - www.delmaipo.com.br

Αυτό το 100% Prieto Picudo, ήταν το χρώμα γρανάτης και ξηρά, πικάντικα αρώματα δαμάσκηνου, ελαφρύ και γλυκό βελανιδιάς αφής. Ισορροπημένη γεύση, με απαλή αλλά σταθερή τανίνες και μακρά επίγευση.

Ποια είναι τα καλύτερα καταστήματα για να αγοράσουν το κρασί στις Ηνωμένες Πολιτείες; Η αμερικανική ιστοσελίδα Wine Folly επέλεξε εννέα μεγαλύτερες online εμπόρους λιανικής πώλησης του κρασιού στις ΗΠΑ και σε σύγκριση με βάση την επιλογή, την τιμή, την ποιότητα, τα χαρακτηριστικά και τις εμπειρίες στο χώρο του ξενοδοχείου. Δείτε αυτό το όμορφο έργο εδώ .

Το έτος έχει μόλις αρχίσει και την καλή συλλέκτες σουβενίρ έχουν ήδη για να γιορτάσουν. Μόνο αυτοί οι δύο μήνες του 2015 έχουν κυκλοφορήσει σχεδόν τριάντα νέα πιάτα εστιατόρια βόρεια του Associated νότια Βραζιλία. Οι διακοπές Ιανουαρίου αποτελούν κατά ένα πρόσθετο κίνητρο για αυτές τις κυκλοφορίες, ειδικά για τα σπίτια που λαμβάνουν πολλοί τουρίστες αυτή τη στιγμή. Φέρνοντας μαζί μια επίλεκτη ομάδα από πολύ διαφορετικές κουζίνες εστιατορίων και upscale Μνήμης Boa πιάτο είναι πάντα ελκυστική για τους καταναλωτές, προσφέροντας διαφορετικές γαστρονομικές στυλ που κυμαίνονται από την ιταλική κουζίνα στο σύγχρονο, με εισαγόμενα συστατικά και πολλοί Βραζιλιάνοι. Αμφισβήτηση από τους περισσότερους λάτρεις, το πιάτο της καλής Μνήμης είναι το τρόπαιο του κάθε συλλέκτη. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας κεραμικά και διακοσμημένα με μοναδικά χειροποίητα ζωγραφισμένα σχέδια, είναι ιδανικό για να κρεμαστεί και να εκτεθεί ως ένα πλαίσιο. Έχουν πάνω από 20 χρόνια Εκθεση Πεπραγμένων έχουν γίνει πάνω από ένα εκατομμύριο πιάτα. Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα www.boalembranca.com.br .

Cesar Αδάμες ένας από τους μεγαλύτερους εμπειρογνώμονες ποτών της χώρας θα είναι επικεφαλής της γευσιγνωσίας Single Malt Scotch Whisky Γλενμόρανγκι στις 4/03, Τετάρτη Cantina Bacco της επόμενης εβδομάδας στο Jardim da Penha. Υγεία!

Ιδρύθηκε το 1833, ο Paul Bara βρίσκεται σε Bouzy, Montagne de Reims, ένα διάσημο terroir κατατάσσονται στο σύνολό της ως Grand Cru και όπου οι καλύτεροι αμπελώνες του το Pinot Noir ποικιλία που κυριαρχεί σε 11 εκτάρια αμπελώνων. Αυτό το maison έχει διενεργηθεί από γενιές για πάνω από 180 χρόνια και σήμερα είναι αριστοτεχνικά σκηνοθεσία της κ. Chantale Μπάρα. Για όλες αυτές τις δεκαετίες, Paul Μπάρα έχει διατηρήσει την παράδοση και την εξαιρετική ποιότητα των κρασιών της, με μικρές παραγωγές της αληθινής κοσμήματα της οινολογίας. Σαμπάνιες του είναι σαγηνευτική και πολύπλοκη, με εξαιρετικές δυνατότητες παλαίωσης.

Σε μπολ Παύλος Bara Σαμπάνια Brut Réserve Grand Cru NV (ST 94) αποδείχθηκε ότι είναι πολύ λεπτή και κομψή, μία από τις καλύτερες σαμπάνιες δοκιμάσαμε. Αν και δεν είναι φθηνό, είναι μια απόλαυση για τα πρότυπα σαμπάνια. Πλούσιο και πολύπλοκο άρωμα με ελαφρά φρυγανισμένο σημειώσεις φουντούκι, μέλι, το ξύσμα λεμονιού και φρυγανισμένο ψωμί. Στον ουρανίσκο αποδείχθηκε κρεμώδη, γεμίζοντας το στόμα με εξαιρετική οξύτητα και μεταλλικότητα. Εμφάνιση! Πού να βρείτε στη Βικτώρια: Κρασί Vix - R $ 280,00 - Τηλ: 3019.58.58