søgemaskine optimering indsende hjemmeside e-mail emhætte

De markerer de 12 noder og i henhold til mængden af ​​vin i, skub kanten, de udsender lyden af ​​denne node. De koster 65 dollar, her .

Via

Følg Blog Living Life på Twitter

Nyd den side, blog lever et liv i Facebook

I Argentina, sammen med Sauvignon Blanc og Torrontes Viognier er en af de stammer, der er fastgjort til udviklingen af en ung vin, meget frugtig og frisk. Den nyligt gennemført, og selv om der er en bred vifte af overfladen, har nogle vingårde lanceret deres udarbejdelse og sorter. Dens oprindelse er fransk, Rhône-dalen. Relativt nye stamme i Argentina, der blev indført af den amerikanske fods.

Historien om vin i sidste århundrede begyndte med Don Miguel Gascon Escorihuela, meget visionær mand med stor udholdenhed, gav anledning til et af de selskaber mest prestigefyldte vine fra Argentina: Wine Merchants Escorihuela. Fra begyndelsen var målet at gøre overlegen kvalitetsvine. Derfor altid tage hensyn til valg og pleje af vingården, forberedelse metoder og håndværk kontinuerlig inkorporering af teknologi med et team af kvalificerede fagfolk fra Argentina og bestyrelsen for vin eksperter og anerkendte udenlandske eksperter, der kan opretholde et højt niveau af international kvalitet. Således, dette hus over tid, deres produkter indtager en privilegeret plads i nationale og internationale markeder med en høj grad af kundeloyalitet.

Land: Argentina - Region: Mendoza - Druer: 100% Viogner - alkoholiske Graduation: 13,8%

Udseende: Golden gul medium intensitet, klar og lys.

Aroma: Meget intens, krydderier, fersken, melon, abrikos og søde toner af "sød mælk."

Smag: Smagen viser sig fedtet, mild sødme, synde i mangel af syre til at balancere. Eftersmag bekræfter næsen, med en gennemsnitlig ende uden bitterhed. Det er en vin, der skal nydes solo, uden akkompagnement.

Aldring: Rustfrit stål

Importør: www.grandcru.com.br

Hvor kan du købe i Vitoria, Espirito Santo Winery / Grand Cru

Winery Website:

Pris: 54,00

Personlig Evaluering: ST (84) godt

Følg Blog Living Life på Twitter

Nyd den side, blog lever et liv i Facebook

Hvem har ikke hørt, at kvinden kan lide mere end hvidvine. Men nu, at virkeligheden har ændret sig. En nyligt udviklet og udgivet i Spanien viste, at kvinderne er ved at ændre deres forbrugsvaner, da de foretrækker at forbruge i stedet for rødvin og søde hvidvine.

Undersøgelsen blev gennemført med 580 kvinder fra forskellige spanske regioner, og viste, at 47% foretrækker rødvin, mens 27% foretrækker hvid og 26% vælger andre typer vin eller ikke drikker. Derudover har forbruget af vin blandt kvinder også steget: 40% af kvinder, der deltog i undersøgelsen drak vin mindst en gang om ugen, 19% drikker dagligt og kun 2% sagde, at de sjældent drikker vin.

Ifølge undersøgelsen, for kvinder vin er en social drik, og dele, der genererer glæde. Desuden, som mænd gerne nyde en god etiket.

Kilde:

Følg Blog Living Life på Twitter

Nyd den side, blog lever et liv i Facebook

Den mousserende vin er alle en, der ikke indeholder gas i stedet for mousserende vin og mousserende (som nogle Vinho Verde), der har udstationering af gas. De er sædvanligvis hvid eller rød, men der er også en rose version.

Følg Blog Living Life på Twitter

Nyd den side, blog lever et liv i Facebook


Kampagne Gaucho første del af arrangementet, som vil blive frigivet den 3. maj, i et skur Piratini Creole Palace i Porto Alegre.

De to største nav fra vinfremstilling og Brasilien vil blive forenet til den tredje udgave af den største begivenhed, der går forud for åbningen af ​​højsæsonen i vin land. Planlagt til udgivelse næste torsdag (3 Maj) på 20H, i et skur Piratini Creole Palace i Porto Alegre, Vin Dag 2012 vil bevæge sig uden for hovedstaden, 14 kommuner og mellem Sierra - den store nyhed i år - kampagnen Gaucho, fra 25 maj-3 juni. For Serra, indtaste Antonio Prado, Bento Gonçalves, Caxias do Sul, Farrukhabad, Flores da Cunha, Garibaldi, Monte Belo do Sul og São Marcos. Kampagne for et hidtil uset repræsentation skal være af Bage, Candiota, Dom Pedrito, og Santana Itaqui af Deliverance. I Porto Alegre bliver det 9. Vin Fair i Gasometer planten, fra maj 30 - juni 3, med deltagelse af 25 nationale vingårde.

Færdiggørelsen af ​​3. udgave af Vin Day er den brasilianske Wine Institute (Ibravin) og Sammenslutningen af ​​hoteller, restauranter, barer og lignende - Region druer og vin (SHRBS), i samarbejde med departementerne Turisme involverede kommuner, konventioner Bureau of Bento Gonçalves og Caxias do Sul, Sindivinho, Sammenslutningen af ​​Producenter af fine vine kampagnen Gaucho og Phoenix begivenheder, og partnerorganisationer.

I perioden og i hele dækningsområdet, dusinvis af vingårde - der strækker sig til hoteller og restauranter - vil blive øve til rabatpriser. I detailhandel, den endelige forbruger kan rabat indtil 30%. I 2011, direkte mere end 150 virksomheder er involveret i programmering. Der vil også være præmier til de bedste billeder af de forskellige kommuner kollektive toast - med beslutsomhed af deltagerne selv gennem Facebook. Konkurrencen vil være værd fra 0t 23:59 den 3. juni. Naturligvis, toast kræver brasilianske vin.

Programmet omfatter også særlige vinsmagning, harmoniserede middage, koncerter og forestillinger, ture til værdsættelse af permanente attraktioner vingårde i de deltagende byer. Et af højdepunkterne vil være graduering af første klasse med 160 tjenere, der fuldførte uddannelsen på skole Wines i Brasilien. Den professionelle del af de rammer omkring 40 restauranter i druer og vin regionen. Den komplette tidsplan findes på den officielle hjemmeside www.diadovinho.com.br. Oplysningerne vil også blive udløst af sociale netværk som Twitter og Facebook.

Færdiggørelsen af ​​3. udgave af Vin Day er den brasilianske Wine Institute (Ibravin) og Sammenslutningen af ​​hoteller, restauranter, barer og lignende - Region druer og vin (SHRBS), i samarbejde med departementerne Turisme involverede kommuner, konventioner Bureau of Bento Gonçalves og Caxias do Sul, Sindivinho, Sammenslutningen af ​​Producenter af fine vine kampagnen Gaucho og Phoenix begivenheder, og partnerorganisationer.

På begivenheden

The Wine Day, dato i den officielle kalender af begivenheder af Rio Grande do Sul er resultatet af de integrerede hændelser og Projekt integratorer, der fremmes af Ministeriet for Turisme. I 3. udgave, er den organisation under ansvar af den brasilianske Wine Institute (Ibravin) og SHRBS druer og vin Region, med støtte fra kommuner og enheder.

Følg Blog Living Life på Twitter

Nyd den side, blog lever et liv i Facebook

Jeg kommenterede på bloggen i sidste uge om min optagelse i Winelands Wine Club. Kit har modtaget inden for den første helliget italienske vine, kom en stille hvid 100% Pecorino druer. Den kaste indfødte i Italien, der endnu ikke kender, er blevet genopdaget, og producerer nogle interessante vine i regionerne Marche og Abruzzo. Vinen gæres i eg Botti, træ modnes 6 måneder og 3 mere i flasken, før den når markedet.

Land: Italien - Region: Marche - Druer: 100% Pecorino - alkoholiske Graduation: 13,5%

Udseende: Gul til grønlig, klar og lys.

Aroma: Meget intens tropisk frugt, citron, fersken, blomster og et strejf af mineral.

Smag: Smagen viser en dejlig cremet konsistens, god syre giver dig behagelig fornemmelse af friskhed, eftersmag bekræfter næsen, med en lang og uden bitterhed. Et godt valg for dem, der ønsker at forlade ligheden, finde nye betydninger.

Harmonisering: hvidt kød eller nogen form for pasta og risotto med smør sauce eller milde krydderurter og grøntsager. Det var meget godt med en gryderet Capixaba.

Importør: www.winelands.com.br

Hvor kan du købe:

Winery Website: (Societa Agricola CIU CIU) http://www.ciuciuvini.it

Pris: 89,50 (Normalpris) - 50,00 (medlem af klubben)

Personlig vurdering: ST (91) fremragende

Følg Blog Living Life på Twitter

Nyd den side, blog lever et liv i Facebook

Fortsat min søgen i 2012 Expovinis vine i glas ikke vidste, jeg taler i dag på en hedvin, 2006 Red Mouchão likør. Produceret af traditionelle metoder, og foden betræde piparões fase for fire år før var på flaske.

Løbet Vingården har en meget specifik terroir og umulige at reproducere. Kastesystemet Alicante Bouschet længe siden fandt der i Alentejo, de betingelser, der tillader en stor udvikling med fremragende resultater vinfremstilling. Fra Frankrig, er denne drue det franske ord for en virkelig hovedpine. Den varme og tørre Alentejo sikrer antallet af solskinstimer, som Alicante Bouschet brug for lavbundsjorde, dyb, med et lag af ler i undergrunden, der gemmer vand og topografiske forhold omkringliggende vinmarker og betinge sig mikroklima , giver de druer af denne sort er blevet høstet ved optimal modenhed. I Mouchão er også beplantet med røde sorter Trincadeira og Aragonez og i mindre grad hvid Antao Vaz, Arinto og garderobe.

Land: Portugal - Region: Alentejo - Druer: Alicante Bouschet og Trincadeira - Alkoholiske Graduation: 21,5%

Visuel: Ruby med violet, høj intensitet, ikke evolution.

Aroma: Meget intens, rød og sort frugt, vanille, udvikler sig i skålen for karamel og chokolade.

Smag: Gordo, en masse koncentration, fine tanniner og en livlig syre og afbalanceret. Dens Eftersmagen er lang og velsmagende.

Harmonisering: Den medfølgende sød og vin tilsat alkohol sød eller halvsød som dessert har mere eller mindre sukker i deres produktion.

Importør:

Winery Website: http://www.mouchaowine.pt/

Pris: 102,50

Personlig Evaluering: ST (90) meget god

Følg Blog Living Life på Twitter

Nyd den side, blog lever et liv i Facebook

Det britiske magasin Restaurant Magazine har udgivet sin seneste rangordning af de 50 bedste restauranter i verden. Den Sao Paulo DOM., Alex Atala, der er opført på fjerdepladsen.

Med dette resultat, Atala op tre positioner i forhold til den tidligere placering. Sidste år, han avancerede 11 i forhold til 2010 listen. Den DOM   forbliver som det bedste sted i Sydamerika

Danmark har Noma , Rene Redzepi, er i første position for tredje år i træk.

Hvordan til at stemme

Den Restaurant Magazine Magazine vælger den 50 bedste i verden siden 2002.

Valget af restauranter er fremstillet af medlemmerne af en såkaldt "Academy". Den brasilianske journalist og madanmelder Josimar Melo er præsident for juryen i Latinamerika.

Ifølge magasinet, er bestyrelsen sammensat af kritikere, gastronomer, kokke og restauratører fra alle kontinenter i et forsøg på at gøre undersøgelsen "så retfærdig som muligt."

Kilde : GA

Følg Blog Living Life på Twitter

Nyd den side, blog lever et liv i Facebook

Kreativitet er selve livsnerven i virksomheden mine venner. Dette stinker nu. Lancerede en slikkepind krydret med champagne og flager af guld i sin sammensætning.

Den 24K Gold Lix er lavet af maltitol sirup, og naturlig og kunstig smag, og 24 karat guld og sælges til priser fra 4,50 til 4,95 dollars i Harvey Nichols butikken.

Følg Blog Living Life på Twitter

Nyd den side, blog lever et liv i Facebook

Inden for mit mål i 2012 Expovinis kun gå på jagt efter nyheder, har vine i glas ikke kender, vil gerne introducere dig til den nye linje af brasilianske vin Perini, enkelt fraktion.

Navnet hentyder til de fraktioner, der er specielt udvalgt til produktion af råvarer. Den linje af sort, der har som teknisk konsulent, vinproducent Mario Geisse, har til formål at skelne vine i over et årti af drue voksende i systemet med espalier "Y", og processen med at udvikle unikke funktioner er udviklet i dalen af Trentino .

Ifølge ejeren af ​​vingård, Mr. Perini Benildo vinproducenter udvalgte vinmarker, der repræsenterer fraktioner af jord med særlig begrænsede produktion af druer, prioritere den højeste form for kultur at afsløre egenskaber dalen. Under års undersøgelser for hvert vinstokparcel, vinen indtil blev opbevaret i egetræsfade, smagt og godkendt af en fornuftig hold.

Ud over glas vin viste en fremragende cost-benefit-forholdet, R $ 48, unikke funktioner, en behagelig overraskelse i skålen.

  • Perini enkelt fraktion Chardonnay 2011 - ST (88)
  • Perini enkelt fraktion Merlot 2010 - ST (85)
  • Perini enkelt fraktion Cabernet Sauvignon
    2010 - ST (87)

Følg Blog Living Life på Twitter

Nyd den side, blog lever et liv i Facebook