optimització de motors de cerca que aquesta pàgina web email extractor

Avui estava dinant al restaurant Bistro Victòria, el Xef Sylvia Lins, amb uns amics. A més de provar els saborosos plats preparats per a restaurant setmana, vaig tenir l'oportunitat de provar el vi xilè Acròbata 2011, més d'una aposta Jaume Rosello, director Veramonte Wines & Neyen de Apalta, amb el consell del vi Patrick Valette, el nostre vell conegut.

Es produeix a la regió d'Entre Serralades, una de les regions vinícoles més antigues de Xile, que té la mateixa distància entre el mar i la muntanya, rebent la influència de tots dos, resultant en vins negres amb cos, amb notable capacitat per protegir-se. Amb 69% Cabernet Sauvignon i el 31% Carmenère, llevats indígenes i 15 mesos en bótes de roure francès, aroma mostrar franca, alegre, que va demostrar a l'instant sense necessitat d'airejar, delicioses notes de fruits vermells, floral, grafit i espècies. En les notes del paladar confirma el nas, una textura vellutada i fresca, fer la següent glop. L'alcohol no es molesta. Producció: 17.488 ampolles. Vol saber si val la pena el preu? ... Depèn del teu bol $ o. Costa $ 168 EUA en l'espai Doc i Ville du Vin.

És un consell!

Amarone és un excel · lent vi per acompanyar una gran varietat de plats tradicionals de la Veneto, cuina moderna i també de la cuina asiàtica. En combinació amb el menjar és important tenir en compte els diferents estils de Amarone, tradicional i moderna.

L'estil tradicional presenta, vins madurs, aromes complexos que revelen i sabors de cirerer negre, pruna i notes de fruits secs. Anyades més antigues revelen un caràcter oxidat amb caramel i altres sabors. Tenen un contingut d'alcohol relativament alta (16-17%), però la millor és equilibrat i amb bon extracte. Fins i tot madurant des de fa molt temps en bóta, en general no revelen aromes i sabors de roure. Els seus tanins solen requerir anys d'envelliment.

L'estil modern també és madur, però té més notes de fruita fresca que els estils tradicionals de Amarone. Els seus aromes combinen assecats i fruita fresca, torrades de roure amb algunes notes de vainilla i coco o. Amarones moderns també presenten alts nivells d'alcohol, com ara vins tradicionals, però també poden mostrar aromes concentrats extrets de llarga maceració i la dolçor de sucre residual i l'alcohol, al meu entendre són menys elegant.

Amarones exhibeixen una àmplia varietat de sabors que combinen bé amb plats salats, especialment aquelles fetes amb salsa de Amarone. Depenent de la plantilla, sabors i aromes poden incloure les cireres, prunes, panses, figues seques, el fum, els fruits secs, la xocolata negra, el cafè, el quitrà, el tabac i la terra.

La naturalesa robusta, de vegades oxidat Amarones tradicionals fa que sigui especialment adequat per a la combinació amb carns, guisats i costelles. La intensitat de fruita vermella i tanins més suaus de Amarones modernes significa que combinen bé amb plats de carn de porc, vedella i pollastre. Tots Amarones funcionen bé amb grans formatges saborizados.

Els plats tradicionals de la Veneto

Proveu alguns dels plats tradicionals venecians com Amarone i fasoi Pasta (pasta i sopa de fesols) alla Veneziana Fegato (fetge de vedella), tots Amarone Brasato "(carn rostida amb risotto Amarone), Bigoli col'Anara (pasta fresca amb salsa d'ànec ), Pastisade Caval (guisat de carn de cavall), o alo Spiedo Torresani (colom en una punxa).

Carn de res, xai i vedella

Els plats de carn parell meravellosament amb Amarones, especialment aquells en l'estil més tradicional. Proveu amb carns a la graella, guisats rústics, senglar, cérvol, costelles de vedella estofat i rostit de carn rostida en Amarone. Els Amarones estil de treball més lleuger millor amb ossobuco i galtes de vedella estofades a Amarone.

Aus i caça

Ànec i Amarone van molt bé junts. Ànec rostit banyat amb una salsa de reducció de Amarone és una gran combinació. Estruç i faisà, foie gras o combinat amb una salsa de fruites o Amarone salsa també són excel · lents plats a l'una amb Amarone. A més, tracti dels fetges de pollastre amb espècies o pollastre teriyaki.

Peix

Amarone és massa fort per a la majoria dels plats de peix, però hi ha alguns més lleugers que combinen bé amb tonyina filet o el rap amb salsa de Amarone.

Pasta

El primer curs tradicional a bigoli Venècia col l'Anara (pasta fresca amb salsa d'ànec) és un guanyador com és all'amarone Risotto. A més, tracti de Pappardelle alla Lepre (ample cinta de pasta amb conill).

Formatge

Madur i robust - Prova Parmigiano Reggiano, Cimbro, Muntanya Veronese Ubriaco, i Pecorino Vecchio. D'altra banda, Gouda i formatges blaus com el Gorgonzola, Stilton, Rocafort i blau danès.

Avui comença l'esdeveniment WinePrime, el nou restaurant apostar Victory Bistro and Cellar DOC Espai a Praia do Canto, per promoure la prova de vins únics per copa a preus subsidiats. La idea és que cada setmana una selecció de diferents vins.

L'hora feliç # winePrime passa de dimecres a divendres, de 18h a 21h, restaurant Bistro Victoria, Victoria, Canton Beach. Reserves: (27) 3024 1222.

D'acord amb informació publicada al lloc Decanter.com, un dels més famosos i deliciosos vins de postres al món, el Tokaji d'Hongria, serà sotmès a grans canvis d'aquest any. La nota de projecte de llei que la Cambra de Comerç d'Hongria va decidir extingir dues qualificacions més baixes de vi, 3:04 'puttonyos. Les escales "puttonyos" són els nivells de sucre del vi, i vist com un paràmetre a la seva qualitat. Seguiu> aquí .

Entendre una mica sobre aquest nèctar dels déus:

Tokaji - Hegyalja, o simplement Tokaji, es compon de 26 pobles o ciutats i té una superfície de poc més de 5.000,00 hectàrees. Des del 18 (1772) del segle té un sistema de qualificació de vinyes que els hongaresos consideren com la primera en el món?

Aquesta regió produeix, i vins dolços, Furmint sec i Hárslevelű basat, les principals varietats en la producció del bé blanc Tokaji Aszú. Un altre de raïm com el Oremus (encreuament entre Furmint i Bouvier) i Muskotály (muscat luneel) van una mica a la barreja de Tokaji.

Aszú designa afectats pel fong Botrytis, que causa la podridura noble (desitjable en grans vins dolços), el raïm i no la podridura grisa (no desitjat)?

Els raïms arriben a la aszú en contenidors de fusta, que porten entre 20 kg i 25 kg celler. Aquest bol tradicional de raïm té una gran importància en termes de la magnitud de la dolçor Tokaji Aszú. Cada caixa de fusta té una mesura d'1 puttonyo o putt. El Tokaji Aszú pot ser de 3, 4, 5 o 6 puttonyos - el "3" és de 60 g / l de sucre, "4", 90 g / l, el "5" 120 g / l, i el "6" 150 g / l.

El Aszú Essencia, rar i car, ha de ser d'almenys 180 g / l, en la seva producció, el raïm no pressionen mecànicament, sinó aixafats pel seu propi pes. Aquest vi ha substituït el mercat, eszencia - intensament dolç (contingut de sucre pot excedir de 750 g / l). La seva longevitat és tan gran que algunes ampolles de la verema 1811, el "cultiu Comet" (any en què Halley va ser vist), ara estan molt disputades pels amants del vi adinerats.

Ibravin Abrasel i han accedit als bars i restaurants de comercialitzar les etiquetes de color verd groguenc un dels esdeveniments més importants de la cuina mundial que se celebrarà al maig a 26 estats del país

Una aliança que portarà el vi de Brasil a la taula de centenars de restaurants es va presentar a la tarda de divendres (14), en Bento Gonçalves. Amb l'assistència de representants dels cellers, l'Institut Brasiler del Vi (Ibravin) i l'Associació Brasilera de Bars i Restaurants (Abrasel) equip, els punts d'interès de les empreses van ser detallats en el novè Brasil Taste Festival, que té lloc entre la primera i 16 de maig i que nodriran la integració dels productes brasilers en els establiments que participen en la promoció. Aproximadament un miler de restaurants en 26 estats del país, integrats en l'esdeveniment treballaran amb una oferta d'almenys tres etiquetes dels vins brasilers en les seves cartes.

Pel director comercial Abrasel, Pedro Melo, és una oportunitat per establir relacions amb els cellers i restaurants firmem associacions comercials que queden després del festival. El funcionari va explicar que l'Autoritat rebrà cellers relació seccionals que desitgin participar en els esdeveniments. Tingui una llista dels restaurants associats es remetrà a Ibravin que es posarà en contacte amb les empreses. "Ells es veuran afectats milers de consumidors que tenen contacte amb els vins brasilers i que poden arribar a ser clients de vi de Brasil", opina.

Melo afegeix que les empreses poden ajudar els restaurants a vendre productes, consultoria per a l'harmonització amb els plats i també de descompte en les vendes de vi en el període del Festival. El lema de l'esdeveniment és "The Whole Brasil Preguntar Un més", en al · lusió a les dos àpats que serà d'interès per a la cuina local, els vins produïts al país.

El gerent de Promoció Ibravin Diego Bertolini ha posat èmfasi que Ibravin i Abrasel han intensificat les aliances tant en esdeveniments com el Circuit Brasiler de degustació, com les iniciatives per augmentar la comercialització dels vins brasilers als restaurants. "L'objectiu és augmentar el volum de les vendes en el comerç. Si som capaços d'introduir nous productes al 30% o el 40% dels restaurants, que serà una victòria per a la indústria i també als restaurants i, en conseqüència, per al consumidor ", dissenys.

Bertolini reforça que el període en el qual el festival es durà a terme a la vigília de la Copa del Món, que serà adequat per a vins brasilers harmonitzen amb els plats de la promoció.

Douro i Alentejo llista de dominar millor de l'any, avaluat durant l'Essència del Vi, el major esdeveniment de la indústria portuguesa.

En el judici, 18 membres del jurat -, "sommeliers" crítics, líders d'opinió i periodistes de Portugal, Brasil, Dinamarca, Finlàndia, Suècia i el Regne Unit - van ser els 55 vins disponibles: deu Vintage Port 2011, 13 blancs i 32 vermells, que van ser pre-seleccionats per la revista "Wine" d'acord amb les classificacions obtingudes en l'últim any.

Per ser qualificats els "top 10" millor port de la verema, els millors vins negres blancs i vuit van ser elegits.

Vi Blanc

  • Primers vinyes assolellats 2012

Vi Negre

  • Pintes 2011
  • Hill Vineyard Ravasqueira de Magranes 2011
  • Cinquena de São José Gran Reserva 2011
  • Quinta da Touriga Tea 2011
  • Estremus 2011
  • CV - Curriculum Vitae 2011
  • Marias Malhadinha 2010
  • Missió 2011

Vintage Port

  • 2011 Vintage The Stone Terrasses de Graham

Entre el 17 i 30 de març, l'Esperit Sant rep una nova edició de la Setmana de Restaurants festival gastronòmic. Durant dues setmanes, alguns dels millors restaurants de la competència estatal per democratitzar el treball dels cuiners i l'accés a l'alta gastronomia, que ofereix una opció de dos menús complets - aperitiu, plat principal i postres - de vegades de dinar i sopar.

GrottoGrill

Aquesta edició d'estiu rebrà els Sabors temàtics de Brasil, per inspirar als cuiners i clients per gaudir de les espècies i ingredients de la nostra terra, amb barreges d'aromes, sabors i combinacions simples o exòtiques que es graven en la memòria d'aquells que tracten de cada plat. Per a l'edició, 40 establiments tindran menús per dinar per a R $ 34,90 i / o sopar per NZ $ 43,90, el que permet més de 500 combinacions de plats durant tot l'esdeveniment.

A la Gran Victòria és el punt culminant per al creixent nombre de cases al casc antic, que ara compta amb 13 participants, tres més que en l'última edició. En el primer festival, només un restaurant Canela Verd participar. El més destacat en el nucli antic és el barri de Praia da Costa, que concentra 10 participants. A la capital, 27 establiments participants, havent van destacar el barri Praia do Canto, que té 18 cases.

Bacalhauzinho

Per assegurar la gira gastronòmica tradicional feta possible pel festival, capixabas tenen representants de cuinar notícia italià, francès, argentí, el portuguès, el Mediterrani, i el brasiler: Suïssa i Mèxic. "Fins i tot amb tota la varietat cultural de restaurants, xefs poden usar l'alquímia de colors i sabors únics del Brasil per crear els seus menús, amb tota la màgia del nostre poble", diu el responsable de la Setmana de Restaurants al Brasil, Fernando Reis. Segons ell, l'objectiu principal de l'esdeveniment és l'apreciació del bon menjar, la conducció als clients a buscar l'alta cuina sense tabús i valorar la nostra cultura. "Amb els Sabors temàtics del Brasil vol que el client pugui provar literalment ingredients d'nacional o fins i tot els que ja estan" Brazilianized ', millorar i difondre la nostra cultura i bon menjar. "

Aleixo

Com en totes les edicions, a més de gaudir dels bons establiments de menjar, els capixabas poden també contribuir socialment a una institució. Per a aquest esdeveniment, i per primera vegada, la contribució es destinarà a l'Associació de Pares i Amics de Nens Excepcionals (APAE) Victory. L'organització demana que els comensals col · laboren addició d'1 € al compte. Clients de MasterCard i Platinum MasterCard negres tenen benefici exclusiu i poden degustar els plats de la festa amb preus de descompte la setmana anterior, a partir del 10 de març.

Vegeu l'enllaç de tots els participants i els plats:

Celler Perini va ser l'únic brasiler en guanyar la medalla d'or en la categoria de vi negre

El francès va donar el concurs de vins Vinalies Internationales Perini Qu4tro 2009 només l'or obtingut per un vi negre nacional. L'etiqueta dissenyada per Perini Winery a Trentino Vall sorprès "per la tipicitat del seu color, la claredat i la profunditat dels seus tons violetes profunds" com a jutges gravades de la competència. L'etiqueta, que havia guanyat el títol nacional del millor vi negre de la Serra Gaucha Expovinis 2013 la fira del vi a Amèrica Llatina, va competir amb 3.500 mostres procedents de totes les regions vinícoles del món.

L'única fracció Merlot 2012 va rebre la medalla de plata, la consagració en la mateixa competició dues gauchos vins Premium. "En lloc d'emfatitzar la qualitat de les nostres etiquetes, el resultat d'aquest concurs lligat a ampliar la nostra credibilitat de la marca a nivell internacional", diu el director comercial de Franco Perini. "Per tant, reafirmem la nostra posició com a representants del segment de vins fins al Brasil, un mercat fort i creixent", diu l'executiu.

La competició, que va tenir lloc entre l'1 i el 5 de març a París, va ser creada i organitzada per la Unió de Enologues de France. Les 3.500 mostres van ser avaluades per més de 100 jutges de tot el món, proporcionant enòlegs una oportunitat per promoure la qualitat dels seus productes. I la medalla de guanyador de tres mostres de vins negres procedents del Brasil, dos van ser guanyades per Perini Winery.

Sobre Perini

Situat a Trentino Valley a Farrukhabad a Serra Gaucha, Perini avui té 5.000 clients al Brasil pels seus més de 90 articles dels productes derivats del raïm i el vi mercat consolidat en la presència dels Estats Units. Els seus principals mercats són Rio Grande do Sul, Goiás, Són Paulo, Santa Catarina i Rio de Janeiro. Per a més informació sobre el celler es pot obtenir a la pàgina web http://www.vinicolaperini.com.br /